Wednesday, October 19, 2011

Kampauksia?

Maailmassa on joitakin asioita, joita en handlaa sitten millään... Ja yksi niistä on kampausten tekeminen - etenkin omaan tukkaan. Osaan kyllä kammata hiukseni ja letittää ne, ja ehkä jopa kihartaa suoristusraudalla joten kuten, mutten osaa tehdä mitään tämän vaativampaa.

Ajattelin kysyä, josko siellä ruudun toisella puolella on ihmisiä/bloggaajia/ammattilaisia, jotka voisi linkkailla blogeja/postauksia/videoita, joissa näytetään alusta alkaen jonkun tietyn kampauksen teko.
Mielellään juhlakampauksia, kiharakampauksia ja nutturoita, oikeestaan ihan sama!
Eli jos sulla on blogissasi joku hyvä niksi, niin tee palvelus ja linkitä se mulle!
Aamen.

Tietysti kaikista ihaninta ois, jos joku haluais tehdä mulle kampauksen tai kampauksia.
Mielellään silleen, että tulisit mun luokse ja tekisit kampauksia toinen toisensa perään, ja väliin paljon harjausta, ja sitten ehkä selän kutittelua ja jalkahierontaa. Mä saisin makailla sohvalla ja kattoa Greyn anatomiaa. Pervo? En, vaan hellyydenkipeä!!

Kuvat: we<3it

30 comments:

 1. Sama täällä - hiustyylivariaatiot ovat usein vähässä. Sitäpaitsi olen kai niin laiska, etten jaksaisikaan väkrätä mitään.
  Toinen perusteluni hiussaamattomuuteen on se, että minulla oli lapsena melkein aina lyhyet hiukset - en siis oppinut niiden laittoa mistään! :)

  ReplyDelete
 2. http://www.youtube.com/user/lilithedarkmoon Tuolta kattelen ite sillon, kun loppuu ideat tai osaaminen :)

  ReplyDelete
 3. Ammattilaisena voisin kyllä alkaa tekee tutorialeja, mutta tällä naamalla en kyllä kehtaa (ainakaan vielä) :D

  ReplyDelete
 4. Vinkkinä niin täältä pystyy kattoo alusta loppuun asti ihania meikki ja hius tutorialeja http://youtu.be/L0ej1nRfcak !

  ReplyDelete
 5. Musta on tosi kiva kokeilla aina kaikkia kampauksia, mutta tuntuu ettei niistä koskaan tuu mitään tai ei pysy kunnolla vaikka tekis mitä. Joihinkin kampauksiin mun hiukset on vielä suht lyhyet vaikka oonkin vuoden aikana onnistunut kivasti kasvattamaan.

  ReplyDelete
 6. http://www.youtube.com/watch?v=Gn_IUItjvrk&feature=mfu_in_order&list=UL tolla tytöllä on ollut monta tosi kivaa opetusvideota, miten tehä just erilaisia kampauksia ja kertoo ja näyttää melko yksityiskohtasesti miten tekee :)kannatta kattella myös muita ton videoita.

  ReplyDelete
 7. Täällä on paljon erilaisia hiusturotiaaleja selkein ohjein --> http://thebeautydepartment.com/

  ReplyDelete
 8. Lauren Conradin blogissa on kivoja tutoriaaleja simppeleihin kampauksiin.

  http://thebeautydepartment.com

  muhkea perusnuttura
  http://thebeautydepartment.com/2011/05/the-ballerina-bun/

  Hulda-letti
  http://thebeautydepartment.com/2011/05/swiss-miss/

  ReplyDelete
 9. http://thebeautydepartment.com/

  ReplyDelete
 10. https://www.facebook.com/lilithmoon ...kuvagallerian kaikki kampaukset on videona youtubessa. Linkki löytyy aina kuvan ohesta. Itse löysin monta mitä ois kiva kokeilla! :)

  ReplyDelete
 11. Kappas, joku taiskin olla jo vinkannu siitä^ No jokatapauksessa, gallerian kautta on melko helppo kattoo kuvina ensin :)

  ReplyDelete
 12. ihana postaus ;D<3

  ReplyDelete
 13. Mä oon kans totaalisen paska laittamaan hiuksia.... :D

  ReplyDelete
 14. Mun blogiin tulee vielä tulevaisuudessa erilaisia kampauksia ja niiden teko-ohjeita. Nyt siellä ei kummemmin ole, mutta jos kiinnostaa vielä myöhemmin niin käyppä joskus katsomassa. Opiskelen siis parturi-kampaajaksi. Kaiken oppii tekemällä !
  http://www.youtube.com/user/LuxyHair <-- Tuolta löytyy kivoja ja helppoja kampauksia selvällä englannin kielellä. :) ps. tässä mun blogi: http://partyfashionhair.blogspot.com/

  ReplyDelete
 15. Toi letit pään päällä on, mikä oli yhdessä kuvassa on helppo ja nopea tehdä. Tekee normiletit molemmin puolin niskaan ja nostaa sitten letit pään päälle pinneillä ja piilottaa ponnaripäät vastapuolen letin alle pinneillä. Ja jos hius on ohut kannattaa ennen lettien kiinni pistämistä haroa niitä sormilla vähän auki isommiksi. ja vola!:)

  ReplyDelete
 16. ton toikan kuvan ponnari on jotai nii täydellistä <3 :)

  ReplyDelete
 17. Ootko ottanu netistä noi kuvat toho blogitekstiin? Noi kaks ylintä ja neljäs on upeita!(:
  Mäkään en oikeen hallitse tota hiustenlaittoo, mut onneks mun kaveri osaa, se auttaa.

  ReplyDelete
 18. EIKS ne ammattilaiset oo sitä varten että niiden luo mennään niitä kampauksia teettämään?

  ReplyDelete
 19. Vitsi, miten inspiroiduin tosta tokavikasta!

  ReplyDelete
 20. Mulla on suht uus hius-aiheinen blogi. Sieltä löytyy ainakin pari vinkkiä ja toi beautydepartment on tosi hyvä..

  Mut tervetuloa tänne! Ja joo voisit todellakin olla mun hiusmalli, mutta valitettavasti oon eri kaupungissa :D

  www.ponytailstory.blogspot.com

  ReplyDelete
 21. http://malenami.indiedays.com/2011/09/26/finaste-flatan/

  http://malenami.indiedays.com/2011/09/21/fishbone-hairbraid-fiskbensflata/

  mielestäni hyviä vinkkejä!

  ReplyDelete
 22. http://withsugarapple.blogspot.com/2011/10/kuinka-kihartaa-hiukset.html

  tossa on mun blogiin yks linkki, tossa postauksessa on youtubesta otettu video, jossa yks tyttö kihartaa hiukset sukalla! kannattaa kattoo!:)

  ReplyDelete
 23. http://thebeautydepartment.com/2011/09/short-hair-chignon/
  musta toi on aika yksinkertanen mut myös tosi nätti ! :)

  ReplyDelete
 24. Varmaan helpoin kampaus arkeen ja juhlaan, jossa on vähän särmää, on semmonen sotkuhärpäke. En tiedä mikä nimi sille olisi passeli, mutta voin koittaa selittää sen :D

  1. Hiukset loivalla kiharalla, oli ne sitten rullattu yöksi hiuskuminauhoilla muutamaksi rullaksi ja sitten auottu, tai vaikka edellisen päivän kiharat.

  2. Koittaa hahmottaa yhden neljäsosan hiuksista, ja nappaa päällimmäisiä hiuksia sen verran hyppysiinsä pitäen niitä takana. Sen jälkeen kierittää latvoista lähtien sormeensa tukkaa alakautta, että se jää sinne alle mytyksi. Hengellisillä pinneillä kiinni ja lakkaa päälle, voi nostella sitten korkeammalle sitä osiota, jos haluaa puuhkeutta.

  3. Sama juttu kaksi seuraavaa osiota, etenee ylhäältä alas, rullaa tukan sinne tukan alle (fiksu sanamuoto) ja pinneillä kiinni.

  4. Viimeinen osio samalla tavalla, mutta aloittaa rullaamaan päällipuolelle sitä myttyrää. Sitten pinneillä kiinni. Täten ei roiku sellaista riippasäkkiä sitten niskavilloissa, kun tekee viimeisen osion toisin päin.

  ... En tiedä onkstoi nuttura vai mikä söhellys, mutta voisi toimia sinun tukkasi kanssa, kun tukassa on sävyjä ja laineita aika usein. Ei tarvi olla säkkäräkiharaa, siksi tuo on hyvä tekonen vaikka perjantai-illan jälkeen jääneille kikkaroille, jotka ei ole enää roikkuessa lauantai-aamuna kivan näköiset.

  ReplyDelete
 25. Haha Laura mää en ossaa mittää kamapuksia mutta voin tulla kylään kattoon Greyn anatomiaa ja vaikka harjata sun tukkaa samalla :D :)

  ReplyDelete
 26. OI mä tuun laittaa sun hiuksii! Se on nii ihanaa kokeilla kaikkia erilaisia kampauksia mutta omaa päähä nii hankalaa :D Sulla on viel ni kivan pitkät hiukset :D

  ReplyDelete
 27. Mä oon just alottanu parturi-kampaaja opiskelija ja tää eka jakso ollaan kampauksia väsätty vaan. (:
  Just lainasin koulusta viikonlopuks semmosen irtopään, että voin treenailla letityksiä.
  Ite kattelen tässä just dvdltä Greyn seiska kautta. Ja Chisun levyä oon tässä kans luukuttanu aika urakalla.
  Match made in heaven? ;)

  ReplyDelete
 28. Oon myös ihan onneton laittamaan mun tukkaa mitenkään! D:

  Ite olen täältä saanut paljon hyviä vinkkejä, joista olen jopa yleensä onnistunut saamaan ihan järkevän näköisiä mun päässä: http://www.youtube.com/bubzbeauty :)

  ReplyDelete
 29. Mullakin on vähän sama ongelma, että en osaa tehdä itselleni pahemmin mitään kampauksia, kiharat joo onnistuu iha ok, mut sit jos niistä pitäs alkaa jotain väsertää ni saan niitä sit askarella tovin..... Osaan just ja just tehä kavereille kamapaukset, mutta siihen se sitten jääkin.

  ReplyDelete