Thursday, March 31, 2011

Ilmoitusasiaa

Joo, eli nyt eletään jännittäviä aikoja!
Vuorokauden sisällä blogini siirtyy New Lookin puolelle, mikäli meidän koodariexpertti saa siirron onnistumaan ilman sen suurempia ongelmia.
Blogini ulkoasu ja sisältö tulevat pysymään ennallaan, eli mikään ei tule muuttumaan."New Look on uusi monikanavamediakonsepti; aikakauslehden, nettiportaalin, shoppailukortin sekä live -tapahtumien muodossa. Konsepti on suunniteltu tavoittamaan ja aktivoimaan nuoret 16-35 vuotiaat, menevät aikuiset. Uusi mediakonsepti tarjoaa kohderyhmälle etuja, tapahtumia, vuorovaikutusta, lifestyle-lehden sekä modernin tavan käyttää printtiä, nettiä ja mobiilia.

Tuottajat

Ammattitoimittajien rinnalla New Look – konseptin sisältöä tuottaa ryhmä Suomen johtavia bloggaajia. Nuorten aikuisten naisten blogit ovat nousseet lyhyessä ajassa suurella ja kasvavalla suosiollaan pysyväksi ilmiöksi ja ne tavoittavat kohderyhmässään yli 200 000 naista.

New Look lifestyle-lehti on n. 100-sivuinen korkealaatuinen aikakauslehti, joka ilmestyy kahdeksan numeroa vuodessa. Lehdessä käsitellään muotia, kosmetiikkaa, viihde-elektroniikkaa, musiikkia, ilmiöitä, tapahtumia, elokuvia, kulttuuria, matkailua ja vapaa-aikaa. Lehti tulee jakeluun lehtipisteisiin ja tilaajamyyntiin. Jokainen lehden tilaaja saa Member Cardin, jolla saa erilaisia vaihtuvia etuja New Lookin yhteistyökumppaneilta. Ensimmäinen numero ilmestyy huhtikuussa.

Lehden lisäksi New Look avaa nettiportaalin, joka on lähestymistavaltaan toiminnallinen ja sosiaalinen. Sisältö koostuu kolmesta pääkategoriasta: blogeista, eduista ja tapahtumista."


OFF TOPIC: Juttu Taavin remppaprojekteista Cityssä.
P.S. Mikael Gabriel....? Mitä vittua!!!! Rakastuin räppäriin!!!.... Jepa jee....
Uusin Cityn postaus HERE!

13 comments:

 1. pakko kommentoida tota taavin juttua...:D luin ton viimesen lauseen et "Sitä rempatessaan Taavi veti kerran käteen." :DDDDDD nauroin

  ReplyDelete
 2. Hahhahahaha munkin piti lukea kyseinen lause ihan kahteen kertaan.
  Kelasin, että tää on tätä cityn UG-kirjoitustyyliä...:D

  Mutta laikalla käteen!!

  "Sitä rempatessaan Taavi veti kerran laikalla käteen."

  ReplyDelete
 3. mikset meny indiedayssii? tai mitkä ne syyt oli ku kieltäydyit. en siis itekkä menis todellaka :D

  ja oliks toi mikael gabriel ironiaa...

  ReplyDelete
 4. ^ Sarkasmia tarkoitat varmaan?
  googleta sana ironia pässi!

  ReplyDelete
 5. Tarkoitat varmaan sarkasmia. Googleta sana ironia, pässi!

  ReplyDelete
 6. Oon aina arvostanu sitä että kirjotat vaan omana itsenäs etkä minkää lehden yms alaisuudessa, mutta nyt säkin lähdin mukaan tuohon. Sulle taidettiin maksaa aika paljon että suostuit :SS

  ReplyDelete
 7. jotenki kauhee toi "You are richer than you know!". hyi.

  ReplyDelete
 8. Onks lihansyöjiä? Ite pystyin kattoon 6 minuutin kohdalle.
  http://www.meatvideo.com/

  ReplyDelete
 9. paljonko sulle maksettiin että siirryit tonne new lookiin?

  ReplyDelete
 10. Mihin ne uuudet postaukset tulee, onks linkki sama? =)

  -N

  ReplyDelete
 11. Mahtaakohan olla näin että nää "Member Cardin vaihtuvat edut" on vaan pk-seudulla asuville? :P Eli siis tyyliin sellasiin liikkeisiin ja tapahtumiin mitä on vaan siellä päin? onko tietoa?

  ReplyDelete
 12. Vähänkö hienoa! Toi New Look vaikuttaa tosi mageelta lehdeltä. Etenki ku kaikki suosikkibloggarit on siellä vaikuttamassa. ;)

  ReplyDelete