Thursday, September 10, 2009

Siis mitä helv

Maanantaina olin vielä ihan pirteä ja reipas. Kävin hoitamassa muutamia juoksevia asioita ja tapasin isääni.Sitten tuli tiistai, josta en muista yhtikäs mitään. Eikun olin mä vielä silloinkin ihan jalkeilla.
Mutta keskiviikkona alkoi alamäki. Multa alkoi madaltua ääni, olisikohan musta tulossa poika?
Eikun miksi mun ääni on lähtemässä? No nenä, sehän on aina tukossa, joten en osaa aina ennakoida, milloin olen tulossa kipeäksi. Nyt taidan olla vähän kipeä, kuumakin on koko ajan.
Olisikohan sikainfluenssaa?
Keskiviikko
HAHahahahahaha mutta sitten tämä torstai...
Olen nukkunut, nukkunut ja nukkunut?
Kotona on hieman sotkuista ja ruokakin alkaa olla lopussa. Eli mun pitäisi lähteä kauppaan.
Taavin tuliainenAi kappas täällä on Anna sun lenkkikengätkin. Oltiin eilen lenkillä, ja mä sain hyttysenpuremia, kun tein vatsalihaksia.... Täällä nämä vaatteet kuivuvat yleensä pari kolme neljä viisi kuusi päivää...
Nyt mulla on vaaleanpunainenkin, kiitos Taavin.
Parasta tässä kaikessa on ehdottomasti tämä vaatehuoneeni.
Siis mitä helvettiä?? En edes tiedä, mitä siellä on tapahtunut ja miksi...
No joo, huomenna yritän tsemppailla vähän. :D

37 comments:

  1. Anonyymi:
    Kiitos <3

    Anonyymi:
    Kiitos <3<3

    Anonyymi:
    Kiitos <3<3<3

    HYehehehe

    ReplyDelete
  2. Voi toi vaatehuone! :D:D alko kauheesti naurattaan yhtäkkiä. Parane pian!

    ReplyDelete
  3. Vaatehuoneesihan on oikein siisti, mutta turhaan sitä alkaa siivoamaan, mulla ainakin on taas kamala kaaos heti seuraavana päivänä :D

    ReplyDelete
  4. Sikainfluenssassa (JOS sulla nyt edes sitä on) ei kannata kaupassa käydä, tarttuu vain muihin :) Nakita joku muu käymään kaupassa tai laita ainakin hanskat käteen jos itse päätät lähteä.

    Parane pian!

    ReplyDelete
  5. Komee Diorin hajuvesisalkku! Parane pian!
    T: Kameleontti

    ReplyDelete
  6. hei sullahan on tosi vähän vaatteita!

    ReplyDelete
  7. no toiv ny ei possuflunssa vaan oo :(

    ReplyDelete
  8. Laura nää siun postaukset on aina ihan huippuja! :D Ja mielettömän nätti olet<3 luv

    ReplyDelete
  9. vitut se sikaflunssa mihinkään tartu :D:D:D:D: SITÄPAITSI mee vaikka valittamaan perus nuhaas lääkärille niin AIVAN VARMANA sulla on "lievä sikainfluenssa", hahahah.

    ja ps "tavalliseen" flunssaan kuolee enemmän ihmisiä kuin tähän kamalaan sikainfluenssaan kukaan IKINÄ.

    ReplyDelete
  10. Pakko kysyä, mut mitä sä oikein TEET? Siis ootko missään koulussa, töissä? Näyttää siltä että et vaan tee mitään...................

    ReplyDelete
  11. ei oo sikainfluenssa laura :D sikainfluenssa tulee "nousee" ihmiseen äkkiä esim et kuume nousee hirveen nopee heti ku muita oireita ehtii tulla suoril 38-39 tai enemmä ja sit sulle tulee lihaskipui ymss :) et älä pelkää ei oo. sikainfluenssa ei oo kiva :(:( hyiii toivon vaan ettei suhun tuu edes koskaan :D

    ReplyDelete
  12. Mullakin on aina nenä tukossa ja käytän nenäsuihketta. Siinä suihkeen sivussa lukee että ei sais käyttää yli kymmentä päivää, mitäköhän tapahtuu jos käyttää yli..? :o

    ReplyDelete
  13. ps. siivoo joskus. :D

    ReplyDelete
  14. onks tos diorin pakkaukses mitä? vaan hajuvesii vai? :o kui kallis toi on ollu??! :O ja mist se taavi on ton tuonut sulle,,

    ReplyDelete
  15. mont kertaa vkos käyt lenkil??
    .......varmaan tuhat ku oot noin luuviulu :)

    ReplyDelete
  16. Tää koko kommentointiosio on ihan turhaa, kun poistat lähes kaiken perustellun kritiikin itsestäs ja säilytät kehut totta kai. Voi ei.

    ReplyDelete
  17. haha, ai että jotku nää sun kirjotukset saa mut nauramaan! :)

    ReplyDelete
  18. Anonyymi sanoi...

    Tää koko kommentointiosio on ihan turhaa, kun poistat lähes kaiken perustellun kritiikin itsestäs ja säilytät kehut totta kai. Voi ei.


    Ilmeisesti kyseinen ano ei oo aiempia kommenttilootias lukenu. Kun laitat haukkumakommentit esille, itketään mikset suorilta poista niitä nii ei tarvis aikaansa tuhlata. Ja sit ku poistat (tosin en tiedä ooks niin edes tehnyt...) niin valitetaan ettet kehtaa laittaa niit esille. LOL !!!

    ReplyDelete
  19. Ei kuulu mulle, mutta mua pakko oikeasti purkautua. Käytkö sä edes töissä enää? Ostat vain koko ajan vaatteita, saat ihania hajuvesiä ja vaikuttaa siltä, että sä vain OLET: nukut, shoppailet ja syöt ravintoloissa. Joo, olen kateellinen. Itse olen opiskelija ja oikeasti ei ole varaa varmaan puoleenkaan tuosta. Tuet menee vuokraan, koulutarvikkeisiin ja ruokaan, joka sekin on aika yksitoikkoista. Ravintoloista on turha haaveilla ja kaipa tässä on jossain vaiheessa katseltava töitäkin koulun ohessa, koska rahat riittävät huonosti.

    Ehkä olisi parempi skipata koko blogi ja etsiä vaikka "normaalimpien" opiskelijoiden blogeja.

    ReplyDelete
  20. hei, muistä oot ostanu tuon upean mustan kellon ?? :D

    nimimerkillä HALUAA HÄN !

    ReplyDelete
  21. Ihanaa nähdä toi sun vaatehuone:D Mä nimittäin just tänään taas aamulla ajattelin, että kellään muulla ei varmana ole vaatekaappi niin sekasin, kuin mulla! Mut onneks sullaki on :D haha. Toi näyttää niiiin tutulta!!! -Janni

    ReplyDelete
  22. hahaha nauroin tota sun naamiokuvaa :D Parantumisia!

    ReplyDelete
  23. nyt on hirveesti flunssaa liikkeellä. mäkin nyt olin melkein kaks viikkoa sairaana. kurkku kipeänä ja kovassa flunssassa. antibiooteilla selvis.

    ReplyDelete
  24. "Mullakin on aina nenä tukossa ja käytän nenäsuihketta. Siinä suihkeen sivussa lukee että ei sais käyttää yli kymmentä päivää, mitäköhän tapahtuu jos käyttää yli..? :o"

    Nenäsumutteen liikakäyttö nimenomaan aiheuttaa nenän tukkoisuutta. En nyt tarkemmin osaa sanoa miksi, mutta koitappa vaikka googlettaa. Ei siinä purkin kyljessä turhaan lue, että ei saa käyttää yli kymmentä päivää. =)

    ReplyDelete
  25. HAHAH tota vaatekaappia! :D En kyl ala tuomitsemaan ku omani näyttää aika pahalta tälläkin hetkellä. :D Mut voin kuitenkin nauraa, hah!

    ReplyDelete
  26. hahaha voi sua laura oot hauska!:D Ootko ruvennu ihan kunnolla lenkkeileen vai satunnaista? :)

    ReplyDelete
  27. no tässä oli taas jotain itua! kivoja kuvia ja sillee. nice! ois kiva tietää mitä opiskelet jos jotain opiskelet..? niinku et mikä susta tulee isona tyyliin.

    ReplyDelete
  28. hahahahahh, oot niin huvittava :DDD

    ReplyDelete
  29. oot näköjää päässy fuckyeahskinnybitchii:
    http://fuckyeahskinnybitch.tumblr.com/post/184867277

    ReplyDelete
  30. Hei siis ootko eronnu? :o Onks tää Taavi joku uus?

    ReplyDelete
  31. "Tää koko kommentointiosio on ihan turhaa, kun poistat lähes kaiken perustellun kritiikin itsestäs ja säilytät kehut totta kai. Voi ei."

    NIIN TOTTA.

    ReplyDelete
  32. Luin tässä noita sun kommenteja ja mua alkaa ärsyttää kaikki noi kommentit missä kysellään mistä saat rahaa käytkö töissä teetkö mitään jne. HEI se on sun oma asia mitä teet mistä saat rahaa ja missä olet töissä. Muista että suurimmalle osalle tuot paljon iloa!:) Kiitos sulle siitä!

    <3:llä kaimasi hah!

    ReplyDelete