Friday, July 14, 2017

Laura Runskilla!

Vielä muutamia Lauran vaatteita ja kenkiä Kampin kirpputorilla (Runeberginkatu 8) myynnissä 13.-24.7, pöytä numero 55. Huom! Lauran tavarat merkitty "L H". Käy katsomassa jos löydät jotain mieleistä tai sinulle sopivaa.

Mukavaa kesää teille kaikille. Viiville avusta ja kiitos ihanista kommenteista :)

Terveisin Lauran äiti KirsiTerveiset Pablolta ja Pupelta "me voimme hyvin".

14 comments:

 1. ❤️Voi kumpa pääsisin kirpputorille🙏🏼
  Ihanat Puppe ja Pablo❤️
  Ihanaa kesän jatkoa:)

  ReplyDelete
 2. Voi juuri kerkesi juna kääntyä kohti pohjoista, tuntuisi varmasti pieneltä ihmeeltä saada Laurasta sellainen konkreettinen pieni muisto ostettua. Ihanaa nähdä että koiratkin voivat hyvin, jotenkin niitäkin on ikävä kun olivat aina ennen paljon esillä Lauran blogissa! Paljon rakkautta sinulle Kirsi, kiitos että pidät tätä sivustoa ylhäällä, se on aina uudelleen ja uudelleen niin ihanan terapeuttinen.

  ReplyDelete
 3. Katsoin Matkat-aiheen alla olevat kirjoitukset ja hetken aikaa uppouduin täysin lauran tekmiin reissuihin! Se miksi alun perin lauran blogia aloin lukea oli juuri nuo reissupostaukset. Ja laurahan reissasi yhdessä vaiheessa todella paljon! Samaan aikaan kun me saman ikäiset istuimme jossain luennoilla laura seikkaili ympäri maailmaa ja kävi uskomattoman hienoissa mestoissa, Aasiassa ja muualla mistä me opiskelijat saimme vain haaveilla. Laura oli tainnut käydä melkein kaikissa maanosissa jo parikymppisenä. Uskon, että nuo lauran postaukset ovat yksi syy, miksi itsestäni tuli myöhemmin "travelleri".

  Tykkään lauran matkapostauksista erityisesti siksi, että hän ei "kaunistellut" matkojaan vaan julkaisi paljon kuvia, laadusta aina edes välittämättä, joissa oikeasti välittyi aina sen paikan ja mukana olleen porukan tunnelma hienosti. Tuli tunne kuin itsekin olisi reissun päällä ja kokemassa sen kaiken. Nykyiset matkablogaajat julkaisevat pienen määrän tiukasti valikoituja järjestelmäkamerakuvia ja kirjoittavat pitkät tarinat matkoistaan, mutta kokonaisuus jää jotenkin etäiseksi. Laura panosti enemmän sen tunnelman välittämiseen, julkaisi paljon kuvia eri tilanteista ja onnistui oikeasti välittämään sen fiiliksen, mikä missäkin paikassa on! Kaipaan todella paljon noita Lauran reissupostauksia. Miksiköhän Laura lopetti loppuaikoinaan matkailun ja maailman kiertämisen? Tuntuu että hän oikeasti nautti siitä ja se oli hänelle niin iso voimavara.

  ReplyDelete
 4. Hei Lauran äiti. Mulla tuli mieleen, että jos haluaisit niin voisit kirjoittaa vaikka jostain sinun ja Lauran yhteisestä päivästä tänne. Ymmärrän jos et halua kirjoittaa vaan ns. pitää sydämessä ne muistot. Enkeleiden turvaamaa loppuvuotta teille <3

  ReplyDelete
 5. Olethan säästänyt myös itsellesi Lauran vaatteita? Ettei harmita myöhemmin.

  ReplyDelete
 6. Eikä! Nyt vasta näin tämän. Onko mitään enää jäljellä? Niin kovasti haluaisin jonkun muiston.❤

  ReplyDelete
 7. Kuolemasta ei haluta puhua "lukijoille", kuitenkin asiasta avaudutaan lehdessä: http://www.kauneusjaterveys.fi/terveys-hyvinvointi/mieli/jatkan-kuolleen-tyttareni-blogia

  Itsemurhaa ei tietenkään mainita koska eiväthän varakkaiden perheiden lapset tee sellaista vaan kuolevat "äkillisesti".

  Lukijat lainausmerkeissä koska kommentteja lukevat muutkin kuin varsinaiset blogin seuraajat.

  Aikaisemmasta kirppari-postauksesta on poistettu suurin osa tekstistä ja ainakin yksi äidin postaus poistettu. Kertoo siitä että omaisten ei todellakaan pitäisi edes yrittää jatkaa tätä blogia. Voisi ehkä olla parempi jos sulkisitte blogin. Tämän postauksen otsikko on jotenkin karmiva, aivan kuin Laura olisi muka vielä elossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mene itseesi, kaivele oikein syvältä ja tarkastele mitä löydät. Toivottavasti sieltä löytyy kovan työskenteleyn tuloksena sellaisia inhimillisyyden rippeitä, että kykenet poistamaan asiattoman kommenttisi.

   Delete
  2. Samaa mieltä. Nyt oli niin törkeä kommentti, etten edes tajua miten kukaan voi kirjottaa tänne, Lauran blogiin, tollasta paskaa. Kiitos Lauran äidille, että pidät tätä blogia pystyssä ja kirjoittelet silloin kun koet, että haluat❤Meillä lukijoilla ei ole mitään oikeutta vaatia mitään, ei lisää postauksia, ei Lauran kuolemasta puhumista, ei blogin sulkemista (mitä todella toivon, ettei ikinä tapahdu), voimme vain suurella kiitollisuudella ottaa vastaan sen, mitä Kirsi ja muut Lauran läheiset meille haluavat jakaa.

   Delete
 8. Kirsi, raskaan matkan keskellä haluan toivoa iloa, voimaa ja valoa päiviisi. Laura kulkee kanssamme. <3

  ReplyDelete
 9. kävikö toiselle koiralle jotain? =S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Puppe voi hyvin.

   Delete
 10. Olen itkenyt koko illan taas. En tuntenut Lauraa mutta haluaisin niin jutella hänen kansaan. Musta kuitenkin tuntuu että hän kuulee mua. Ihmisenä hän vaikutti niin samanlaiselta mitä mä olen. Nään paljon samaa. Jaksamista vielä. <3

  ReplyDelete