Friday, July 14, 2017

Laura Runskilla!

Vielä muutamia Lauran vaatteita ja kenkiä Kampin kirpputorilla (Runeberginkatu 8) myynnissä 13.-24.7, pöytä numero 55. Huom! Lauran tavarat merkitty "L H". Käy katsomassa jos löydät jotain mieleistä tai sinulle sopivaa.

Mukavaa kesää teille kaikille. Viiville avusta ja kiitos ihanista kommenteista :)

Terveisin Lauran äiti KirsiTerveiset Pablolta ja Pupelta "me voimme hyvin".

4 comments:

 1. ❤️Voi kumpa pääsisin kirpputorille🙏🏼
  Ihanat Puppe ja Pablo❤️
  Ihanaa kesän jatkoa:)

  ReplyDelete
 2. Voi juuri kerkesi juna kääntyä kohti pohjoista, tuntuisi varmasti pieneltä ihmeeltä saada Laurasta sellainen konkreettinen pieni muisto ostettua. Ihanaa nähdä että koiratkin voivat hyvin, jotenkin niitäkin on ikävä kun olivat aina ennen paljon esillä Lauran blogissa! Paljon rakkautta sinulle Kirsi, kiitos että pidät tätä sivustoa ylhäällä, se on aina uudelleen ja uudelleen niin ihanan terapeuttinen.

  ReplyDelete
 3. Katsoin Matkat-aiheen alla olevat kirjoitukset ja hetken aikaa uppouduin täysin lauran tekmiin reissuihin! Se miksi alun perin lauran blogia aloin lukea oli juuri nuo reissupostaukset. Ja laurahan reissasi yhdessä vaiheessa todella paljon! Samaan aikaan kun me saman ikäiset istuimme jossain luennoilla laura seikkaili ympäri maailmaa ja kävi uskomattoman hienoissa mestoissa, Aasiassa ja muualla mistä me opiskelijat saimme vain haaveilla. Laura oli tainnut käydä melkein kaikissa maanosissa jo parikymppisenä. Uskon, että nuo lauran postaukset ovat yksi syy, miksi itsestäni tuli myöhemmin "travelleri".

  Tykkään lauran matkapostauksista erityisesti siksi, että hän ei "kaunistellut" matkojaan vaan julkaisi paljon kuvia, laadusta aina edes välittämättä, joissa oikeasti välittyi aina sen paikan ja mukana olleen porukan tunnelma hienosti. Tuli tunne kuin itsekin olisi reissun päällä ja kokemassa sen kaiken. Nykyiset matkablogaajat julkaisevat pienen määrän tiukasti valikoituja järjestelmäkamerakuvia ja kirjoittavat pitkät tarinat matkoistaan, mutta kokonaisuus jää jotenkin etäiseksi. Laura panosti enemmän sen tunnelman välittämiseen, julkaisi paljon kuvia eri tilanteista ja onnistui oikeasti välittämään sen fiiliksen, mikä missäkin paikassa on! Kaipaan todella paljon noita Lauran reissupostauksia. Miksiköhän Laura lopetti loppuaikoinaan matkailun ja maailman kiertämisen? Tuntuu että hän oikeasti nautti siitä ja se oli hänelle niin iso voimavara.

  ReplyDelete