Sunday, April 24, 2016

MFF Blogikirppis la 28.5.2016-->
Pian  on vuosi kulunut  tyttäreni Lauran kuolemasta.  
Tänään tunnen  olevani  valmis luopumaan osasta Lauran tavaroista.
Järjestämme Lauran vaatteille ja asusteille hyväntekeväisyyskirppiksen 28.5.2016, joka on myös yleinen siivouspäivä.  Kirppis pidetään  Helsingin Karhupuistossa, Kallion kaupunginosassa. Kirppiksen tuotto ohjataan Serbian kodittomien koirien auttamiseen Nobody's dog ry:n kautta, jotka olivat lähellä Lauran sydäntä.  Kirppis toteutuu säävarauksella.  Mikäli vettä sataa, emme pidä silloin kirppistä. Lupaan,  että hinnat eivät päätä huimaa. 
 Kirppikseltä kertyneet varat menevät lyhentämättömänä Serbian kodittomien koirien hyväksi, josta vastaa Nobodys dog Suomi-Serbia ry
Lauralle  yksi tärkeä  osa  hänen elämäänsä oli  pukeutuminen - vaatteet sekä myös asusteet.  Tämä oli hänelle merkityksellistä  jo paljon ennen blogikirjoittamisen aloittamista. Blogin myötä aiheesta tuli hänelle entistä tärkeämpi. Olihan tämä blogi hänen päätyönsä usean vuoden ajan.
Suurin osa teistä, Lauran blogin lukioista, olette niitä, jotka annoitte Lauralle paljon voimaa ja merkitystä  hänen elämäänsä.  Laura kertoi minulle useasti, kuinka paljon blogin kirjoittaminen hänelle merkitsi. Hän saattoi tuntea huonoa omatuntoa, mikäli ei ollut ehtinyt  postailla riittävän useasti  teille kuulumisiaan.  Hän kantoi toisinaan liiankin suurta vastuuta  blogistaan ja teistä lukijoista. Laura tunsi useasti syvää yksinäisyyttä . Blogi antoi hänelle tunteen kuulua johonkin, tunteen   yhteisöllisyydestä.  Ikään kuin ajatuksena, minulla on ihmisiä ympärilläni, minä en ole yksin.
Tämän Lauran blogityön kunnioittamiseksi haluan antaa teille uskollisille blogin lukijoille mahdollisuuden hankkia pieni muisto Laurasta. Tulethan rohkeasti käymään MFF- kirppiksellä.  Kerro, että olet Lauran blogin lukija, myymme vaatteet ja asusteet ensisijaisesti teille.
 Olemme  paikalla Karhupuistossa  noin kello 10.00. Löydät meidät Lauran muistojulisteella varustetun kirpputoripisteen vihreä-valkoisesta telttakatoksesta. Muista laittaa muistutus kalenteriin! :D
Lämpimästi tervetuloa.
Kirsi

Huom! Hei kaikki lukijat! Lupasin lähettää ulkopaikkakuntalaisille Lauran vaatteita. S-postia on nyt kuitenkin tullut niin valtavasti, etten pysty vastaamaan kaikkien toiveisiin, pahoittelen. En osannut arvata enkä ajatellut että postia tulisi näin paljon. Pyrin täyttämään tähän päivään mennessä tulleiden s-postien toiveet. Kiitos kaikille. Mukavaa kesää!

62 comments:

 1. Tosi ihana idea, ja varsinkin laittaa tuotto tuonne koirille. Aivan varmasti Laura arvostaisi.

  ReplyDelete
 2. Hei! Tämä on hieno idea :) Seurasin itse Lauran blogia juurikin hänen tyylinsä takia. Olen salaa toivonut että tällainen mahdollisuus järjestettäisiin. Kiitos tästä, tulen varmasti paikalle!

  ReplyDelete
 3. Kaunis ajatus, Laura olisi varmasti iloinen hyväntekeväisyydestä koirille :)

  ReplyDelete
 4. Äärettömän ihana ja kaunis ajatus,hienoa että voimavarasi riittävät jo tämmöiseen tekoon Kirsi.

  ReplyDelete
 5. Kiitos Kirsi, että edelleen jaksat ottaa Lauran blogin lukijoita huomioon :) ihana ajatus! Ja ihana tulisuus saada muisto Laurasta. Tulen varmasti paikalle. Mihin saakka olette siellä?

  ReplyDelete
 6. Asun liian kaukana pääkaupunkiseudulta tullakseni paikalle. Mutta upeaa, hieno tapahtuma ja uskon että Laura pitää tästä. <3

  ReplyDelete
 7. Upea idea tulen varmasti paikalle ☺️

  ReplyDelete
 8. Aivan ihana idea!! Tulen varmasti<3 Mietin vain olisiko kirppis mahdollista järjestää jossain muualla/muuna ajankohtana, koska tuo on niin suosittu paikka, että nyt kaikki Lauran tavarat varmaan menevät lähinnä satunnaisille ohikulkijoille, joita tuolla paikalla parveilee Siivouspäivisin pilvin pimein :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mietin aivan samaa, vaikka sanoitkin kirsi, että tavarat myydään ensisijaisesti Lauran blogin lukijoille. En varmaan pääse nimittäin heti klo 10 paikalle, niin toivoisin että vielä n 12 aikoihin olisi tavaraa jäljellä. Haluan todella jonkun muiston Laurasta :) ja tottakai tulen katsomaan, olisiko siellä jtn ihanaa vaatetta tms jota käyttäisi. Sillon ns laura olisi mukanani :)

   Delete
  2. Hei

   Älä ole huolissasi, lupaan sinulle ja kaikille pääkaupunkiseudulla asuville että säästän sen tietyn vaatteen ym. sinulle jos vain lupaat tulla paikalle. (ota yhteys s-postilla minuun)Toivotaan että kyseinen vaate ym. on vielä tallessa ja antamis/myyntikelpoinen. Hinnat eivät päätä huimaa - sen lupaan. Autetaan yhdessä tällä tapahtumalla/kirppiksellä, kodittomia koiria ja muistellaan Lauraa. Haluan myös kovasti tavata teitä lukioita ja vaihtaa ajatuksia teidän kannssanne.
   T. Kirsi :)

   Delete
  3. Lähetin sinulle, Kirsi, S-postia muutamasta vaatteesta Lauran vanhaan sähköpostiin. Siihen siis, mikä löytyy tästä blogista kohdasta 'ota minuun yhteyttä'

   Delete
  4. Hei! Mikä on s-posti osoitteesi?

   Delete
  5. Voi Kirsi, olet aivan ihana! <3 En ehkä tarvitse mitään tiettyä/erityistä, vain jonkin pienen muiston Laurasta, ehkäpä korun tai jotain sellaista. Tulen paikalle mahdollisimman pian aamulla, niin varmasti vielä jotain löytyy. Nähdään <3 (Oikeastaan tuli jälkikäteen huono omatunto, että olin edes alunperin kommentoinut jotain noin itsekästä. On aivan ihana ele teiltä, että jaksatte järjestää jotain tällaista, kiitos!)

   Delete
 9. Ihana idea! Harmi kun asun liian kaukana, muuten olisin ehdottomasti tullut, Lauralla oli upea tyyli.

  ReplyDelete
 10. Olisiko mahdollista kaupata osa Lauran tavaroista esim huutonetissä? Näin muutkin Lauran lukijoista pääsisi hankkimaan itselleen jotakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei
   Mikäli sinulla on mielessäsi jokin tietty Lauran vaate yms, laita minulle kuva siitä s-postiini jos tuo kyseinen vaate ym. on vielä tallella, lähetän sen sinulle. asiakaspalvelu@psykoterapiadialogi.com

   Delete
 11. Hei, toivottavasti on hyvä ilma silloin kirppispäivänä. En pääse paikalle, mutta voin lahjoittaa tuonne yhdistyksen tilille muuten. Se on samalla sitten Lauran muistoksi. Ehkä joku muukin voi osallistua samalla tavoin.

  T: Jasu

  ReplyDelete
 12. Kiitos, että jaoit tietoa myös tästä Nobody's dog-säätiöstä! Selasin sivuja ja tuli mieletön halu auttaa! Kirppari-idea on myös ihailtava ja rohkea. Paikalle pääsevät lukijat pääsevät osoittamaan teille tukensa myös henkilökohtaisesti. Itse en Oulusta asti valitettavasti pääse, mutta tulen varmasti osoittamaan tukeni suoraan kodittomille koirille :)

  Mukavaa kevättä ja voimia jatkoon <3

  - Terhi

  ReplyDelete
 13. I live in Brazil and enjoyed seeing Laura's blog (see only, for I am not able to read in their language).
  I heard of what happened to her.
  I always pray for her and have faith that your soul respousa alone.
  My feelings family and God comfort them longing

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks for sympathizing with us.
   It nice to hear that somebody from Brazil follows laura´s blog.

   Delete
 14. :( voi että, asun aivan liian kaukana. Lauralla oli NIIIIIN mieletön tyylitaju! Aina hiukset kauniisti ja yhdisti asuja tavalla josta itse sain myös vinkkejä. Voi Laura, olisitpa vielä täälä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei

   Sinulle myös tiedoksi jos sinulla on jokin erityinen vaate ym. jonka toivoisit saavasi, lähetä minulle siitä kuva s-postiini.
   T. Kirsi

   Delete
 15. Ihana idea! Tulen varmasti :)

  ReplyDelete
 16. Mietin aina välillä et minkälaistahan Lauran elämä olis nykyään,jos olisi elossa? Ei välttämättä helpompaa.Nyt on ikuisessa rauhassa ja turvassa ainakin, se tuo lohtua.

  ReplyDelete
 17. Aivan ihana ajatus! Sen verran mitä Lauraa tiesin blogitekstien ym. johdosta niin tuntuu juuri oikealta ratkaisulta lahjoittaa rahat kodittomille koirille.

  Toivottavasti moni pääsee paikalle.

  ReplyDelete
 18. Voi että, tuli taas jotenkin aivan äärettömän surullinen oli teidän läheisten puolesta. Todella hienoa, että Sinä Kirsi jaksat vielä muistaa meitä vanhoja lukijoita. Lauraa on todella ikävä, vaikka en häntä ikinä päässyt livenä tapaamaan, tuli hän vuosien saatossa jollain lailla kuin ystäväksi, ihmiseksi jota ihaili niin monella tapaa.

  Itse olen kamppaillut paljolti samojen asioiden kanssa kuin Laura aikoinaan. Laitoin Lauralle muutamia päiviä ennen kun kuulin hänen pois nukkumisestaan sähköpostia, jossa kerroin hieman itsestäni ja asioista joiden kanssa olin kamppaillut. Kirjoitin Lauralle, että vaikka olin hänelle täysin vieras, hän voisi koska vain puhua minulle, jos kokisi sen helpottavan oloaan. Laitoin viestin perään yhteystietoni ja numeroni, ja kerroin Lauralle, että en tiedä osaisinko häntä välttämättä suoranaisesti auttaa, mutta ainakin olisin voinut antaa vertaistukea, kuunnella. Juuri sitä olisin itse kaivannut silloin, kun elämässäni oli ne vaikeimmat hetket ja ajat.

  Voimia ja siunausta Sinulle Kirsi ♡

  - Milla

  ReplyDelete
 19. https://m.youtube.com/watch?v=gVppceNO7uE

  ReplyDelete
 20. Laitoin myös sähköpostia :)

  ReplyDelete
 21. Voi miten ihana ajatus. Ja tuo että tuotot koirien hyväksi <3 todella hyväsydämistä.
  Tulen paikalle varmasti jos Helsinkiin vaan silloin pääsen!

  ReplyDelete
 22. Voi miten ihana idea. Harmi, että asun kaukana, muuten tulisin ehdottomasti paikalle.

  Voimia kaikille teille läheisille kovasti.

  ReplyDelete
 23. Kiitos tästä ilmoituksesta Kirsi! Myös minä laitan lahjoituksen Nobody's Dogille Lauran muistoksi. Yhtä ihana lahjoituskohde kuin Laurakin oli <3.
  T. Sanna

  ReplyDelete
 24. Aivan ihanaa päästä muistelemaan Lauraa tällä tavoin. Kiitos ja näkemisiin tuolloin! <3

  ReplyDelete
 25. Luin tyttöystäväni vinkkauksesta Lauran blogia alusta asti ja haluan myös osallistua tuohon lahjoituskohteeseen, jos löytyis joku muistotavara vielä niin olisi hienoa.
  Itse en pääse tuonne välimatkan takia.

  ReplyDelete
 26. Toivottavasti et kokenut antavasi liikaa äitienpäivä -postauksellasi, kun se näyttää kadonneen. Otamme nöyränä ja kiitollisena vastaan sen mitä haluat kirjoittaa ja sanoa meille lukijoille, omien rajanvetojesi ja päätöksiesi kanssa.

  ReplyDelete
 27. Voi, harmi kun viimeisin postaus poistui:( Laulan usein itsekin koneelleni biisejä vaikkei niitä olekaan tarkoitettu muille näytettäväksi kun ujostelen. en tiedä tuliko joku typerä kommentti, mutta minusta tuosta kappaleesta ja sen merkityksestä oli hienoa kuulla. jokainen ymmärtää laulun sanat omalla tavallaan, en tiedä miten laura sen ymmärsi, mutta se jää minulle eläväksi muistoksi laurasta.

  kaunis kappale, kaunis laura. Tiedän ketä ajatella kun sen biisin jatkossa kuulen.
  <3

  ReplyDelete
 28. Olit Kirsi ajatuksissani äitienpäivä aamuna ja olet edelleen, toivotan vähän myöhässä hyvää äitienpäivää sinulle<3

  ReplyDelete
 29. Dingo - miksi kaikki kaunis katoaa
  muistutti minua Laurasta

  ReplyDelete
 30. Kerran minä sain kunnian tavata Lauran kampissa vuosia sitten. Laura sattui kävelemään ohi ja minä rohkaistuin sekunnin murto-osassa pysäyttämään ja sanomaan hänelle hei. Kerroin että luen hänen blogiaan ja se on lempiblogini. Hän ilahtui, sain kauniin hymyn häneltä. Onneksi sain tämän tilaisuuden: vaikka se kestikin ehkä alle minuutin, pääsin kertomaan kasvotusten miten tärkeä hänen bloginsa minulle oli. En olisi koskaan silloin uskonut että Lauran elämä jää niin lyhyeksi, äärimmäisen surullista.

  Me lukijat elämme sen tiedon varassa mitä meille kerrotaan ja se on täysin ymmärrettävää ettei kaikkea haluta jakaa, johan olet Kirsi meille jo jotain kertonut kuitenkin ja kiitollisena ne tiedot otamme vastaan. Olen iloinen siitä että "somemyrsky" asian ympärillä on pysähtynyt ja olette toivottavasti saaneet rauhan surra. Kuvittelen ja uskon että harkitset vakaasti jokaista sanaa jonka kirjoitat ja meille lähetät, mielessäsi täytyy olla suuri myrsky ja epävarmuus meidän suhteemme. Kenties välillä sinulle tulee tunteita että kerrot liikaa, ehkä podet joskus huonoa omatuntoa. En usko että lukijat enää tiedonjanoisina odottavat mitään skandaalijuoruja ja tietoja, vaika toki näitäkin ihmisiä varmasti muutama joukkoon mahtuu. Ihmisten inhimillisyys on vaihtelevaa, uskon siihen että suurin osa meistä osaa keskustella asiallisesti ja ymmärtää rajat. Tahdon sanoa että arvostan sitä että olet meitä muistanut omissa rajoissasi, sinä kun et Kirsi ole meille mitään velkaa ja silti olemme mielessäsi, kiitos.

  Me lukijat tulemme varmasti aina käymään täällä blogissa keskustelemassa, suremassa ja muistelemassa Lauraa. Toivottavasti onnistumme tuomaan sinulle voimavaroja, rohkeutta ja lohtua, emmekä ota sinulta mitään. Nyt on se tilanne, kun tämän blogin pitää sinulle vain antaa, eikä ottaa.

  ReplyDelete
 31. Tuska ja ahdistus valtasivat mielen,kun katselin Lauran videoita. Viimeisimmistäkään videoista ei voinut arvata, mitä tulisi tapahtumaan. Laura kuitenkin mietti elämää eteenpäin. Kumpa tämä kamala painajainen olisi pystytty estämään. On niin kovon surullista,ettei Lauraa enää ole. Ei pysty käsittämään.

  ReplyDelete
 32. Toivottavasti olette Lauran läheiset löytäneet surunne keskellä elämäänne iloja, pieniä tai suuria. Olette kaikki useasti mielessäni.

  ReplyDelete
 33. "En ehkä osaa sulle puhua
  Jos annetaan ajan kulua
  Kirjoitan susta lauluja
  Vielä 2080-luvulla
  Mulla on ikävä sua
  Vielä 2080-luvulla"

  <3 Kauniin Lauran ikuisesti muistaen ja teidän läheisten surua sydämessäni sympatisoiden,
  Maria

  ReplyDelete
 34. Tähän ei ole Kirsi pakko vastata, ymmärrän jos et halua ja voit vaikka jättää tämän kokonaan julkaisematta jos koet kysymykseni yksityisasiaksi.

  Minua kiinnostaisi tietää, millainen on elämänkatsomuksesi? Oletko jossain uskossa vai ateisti, tai kenties jotain näiden ääripäiden väliltä. Mikä meidän vaelluksemme tarkoitus tämän maan päällä on? Erityisesti kiinnostaa myös kuolemaan ja sen jälkeiseen aikaan liittyvät käsitykset ja katsomukset; onko kuoleman jälkeen elämää ja jos on, millaista se olisi.

  Asia kiinnostaa minua ammattisi, elämänkokemuksesi ja myöskin oman henkilökohtaisen kiinnostukseni myötä.

  Mukavaa kesän alkua sinulle.

  ReplyDelete
 35. https://www.youtube.com/watch?v=hkBlMW6OGSU

  <3

  ReplyDelete
 36. Kirsi, Pertti, Jesse, Tiina, Emppu, Krisu, Taavi. Lauran sukulaiset, ystävät.

  En tiedä lukeeko muu kuin Kirsi näitä viestejä, mutta mikäli tämän näette, tahdon sanoa teille että olette useasti mielessäni. Todella useasti. Toivon että elämä on tämän kohta vuoden sisällä tuonut teidän kaikkien elämäänne jotain hyvää, pientä tai suurta. Ehkä hetken ohikiitäviä onnellisuuden tunteita, kenties suurempiakin. Hetkiä kun olette ajatellut kaunista Lauraa ja pohjattoman surun lisäksi mielessänne on käynyt lämpö, hyvät muistot ja kiitollisuus siitä että saitte viettää hänen kanssaan hänen elämänsä.
  Toivon että tiedätte, koette ja ehkä jopa tunnette sydämessänne miten laajaa osaa ihmisiä Lauran tarina ja kohtalo on koskettanut. Iso osa jättää kommentoimatta mutta lukee Kirsin kirjoituksia ja lukijoiden jättämiä kommentteja ja varmasti pitää teidät mielessään. Rakkauden ja myötätunnon voima on suurempi kuin suru, masennus ja ahdistus. Toivon teidän kaikkien elämään paljon aurinkoa, rakkautta, onnea ja ennen kaikkea upeaa elon tietä, joka varmasti tulee tarjoamaan teille vielä paljon hyvää.

  "Ne jotka säilytämme lähimpänä sydämissämme eivät koskaan oikeasti jätä meitä
  He jatkavat elämäänsä
  ystävällisyydessä jonka he ovat jakaneet
  ja rakkaudessa jonka he toivat elämäämme"

  ReplyDelete
 37. Kirsille sähköpostia laitettu. <3

  ReplyDelete
 38. Uskon ja toivon että me kaikki tapaamme Lauran vielä, ennemmin tai myöhemmin. Silloin kerron hänelle, mitä hän merkitsi minulle ja halaan häntä ensimmäistä kertaa.

  ReplyDelete
 39. Hei, halusin kommentoida kun kävin täällä taas vähän selailemassa ja lukemassa uusimmat kirjoitukset. Kiitos, Lauran äiti, kun olet kirjoitellut tänne.
  Pian tulee vuosi Lauran kuolemasta. Uskomatonta. Jotenkin todella haikeaa ja surullista, että muu elämä maailmalla on jatkunut entisellään, vaikka yksi tytär, sisko, ystävä ja kanssaihminen on kuollut. Aurinko nousee ja laskee joka päivä, ihmiset menevät töihin, liikenne pyörii ja päivät kuluvat.
  Monet täällä ovat pitäneet Lauraa erityisesti tyyli-ikonina ja esikuvana rohkeasta nuoresta naisesta, joka kulki omia teitään. Itsekin alunperin pidin Lauraa tyyli-ikonina, olin niin nuori tutustuessaan hänen Irc-Galleria-kuviinsa ja sittemmin blogiinsa.
  Nyt myöhemmin olen miettinyt paljon Lauraa "kanssakärsijänä". Hän toi esille psyykkisiä ongelmiaan (tarkoituksena ei ole nyt mässäillä niillä sen enempää), itsekin olen kärsinyt vastaavanlaisista asioista ja tehnyt pitkän tien parempaan. Mietin joskus, millaista olisi jos Laura ei olisi kuollut? Surullista ja niin katkeraa, että yksi nuori nainen lähti ennen aikojaan. Rauha hänen muistolleen.
  Jaksamista kaikille Lauran omaisille. En osaa kuvitellakaan, miten raskas edeltävä vuosi on teille ollut. Päivä kerrallaan eteenpäin.

  ReplyDelete
 40. Teillä on täytynyt olla rankin vuosi ikinä. Lupaan sytyttää muutaman päivän päästä, 25.5, kynttilän ja pitää teidät ajatuksissani. Olen kuullut että ensimmäinen vuosi on vaikein, sitten suru alkaa muuttamaan muotoaan mutta ei koskaan katoa. Paljon voimaa ja rakkautta.

  ReplyDelete
 41. Laitoin Lauralle yksityisviestiä viime vuoden alulla kun hän laittoi blogiin että viime kuukaudet olivat olleet hänelle haastavia ja henkisesti raskaita. Kyselin kuulumisia ja hänen vointiaan ja kerroin miten tärkeä hän meille on ja miten samankaltaisten vaikeuksien kanssa painivana ajattelin että hänelle löytyy kohtalotovereita joiden kanssa jutella. Laura halusi aiemmin järjestää ruttopuistossa miitin, yritin ehdottaa kesälle 2015 samankaltaista; ei mitään masentuneiden tukipiiriä vaan vertaisihmisten piknikin, hyviä herkkuruokia, juttelua ja istuskelua kesäisen auringon alla. Idea oli hänen mielestään hyvä mutta rivien välistä huomasin ettei se oikeasti tuntunut häntä innostavan, vaikka vastaus oli kaunis niin aistin siitä jotain pahaa. Ehkä tämä on vain jälkiaistimuksia tai jälkiviisautta.

  Kun kuulin Lauran lähdöstä, tarkalleen 2.6.2015 iltana, itkin koko illan ja yön. Huomasin tiedon ohimennen selaillen tylsistyneenä puhelimella nettiä. Kädet täristen lähdin ulos savukkeelle, katsoin pitkään kesäillan tummuvaa taivasta pää täynnä sekasortoisia, surullisia, ahdistuneita ja paniikinomaisia tuntemuksia. Tunteiden mukana tuli myös viha. Viha ja suuttumus, pettymys ja katkeruus maailman julmuutta ja pahoja voimia kohtaan jotka ajoivat tuon pienen kauniin ja herkän naisen alas lopulta vieden täysin mukanaan. En muista loppuillasta mitään. Tunnevyöry oli valtava, joidenkin ystävieni mukaan liian valtava kun emme edes Lauran kanssa koskaan tavanneet.

  Olen jälkikäteen miettinyt tuota tunneryöppyäni palatessani tänne blogiin. Kun luen blogin postauksia vuosi vuodelta, välillä nauraen ja välillä kyynel silmäkulmassa, en enää ihmettele lainkaan reaktiotani. Tässä blogissa on kiteytyneenä se nainen, jota minä olen aina ihaillut ja seurannut.

  Kiitos Kirsi kun olet meitä muistanut valtavan surusi keskellä. Olet useasti mielessäni ja ajatuksissani. Olen iloinen että niin moni on tänne kommentoinut ja olet ehkä saanut huomata, miten montaa ihmistä Lauran kohtalo on koskettanut. Ensimmäinen vuosi on kohta takana ja uskon ja tiedänkin että maailma tuo elämääsi vielä paljon rakkautta ja onnea.

  ReplyDelete
 42. https://www.youtube.com/watch?v=7egYKkIKqDs

  Tätä kappaletta kuunnellessani Laura tuli mieleen. Ensi viikolla sytytän kynttilän, varmasti monenakin iltana ennen 25.5, vain hämärästi kuvitellen mitä Lauran mielessä on noina iltoina ollut vuosi sitten.
  En unohda sinua Laura koskaan.

  ReplyDelete
 43. Laura,
  En tule koskaan unohtamaan mitä kirjoitit tänne kesällä 2014, mitä kerroit videollasi jonka meille tänne latasit, kuinka rohkeasti avasit meille sielusi synkkyyttä. Me annoimme lukijoina kaikkemme, teimme kaiken sen minkä me ruudun kautta eteesi kykenimme tekemään.

  Nyt olet poissa. Nyt olet saavuttanut ikuisen rauhan, paratiisin jonne kuulut, rakkauden jota ei vastaavaa maa päällään kanna. Sinun elämäsi kuitenkin jatkuu meidän kaikkien tuhansien ja tuhansien lukijoiden sydämissä. Ja Kirsi, sinun ja muiden läheisten surua me myötäelämme nyt ja aina.

  Vuosi sitten taivaalle syttyi kirkas tähti.

  ReplyDelete
 44. Kauniita ja koskettavia viestejä kaikki lukijat ovat kirjoittaneet. Minä niin toivon että Laura olisi nähnyt nämä viestit, tämän avautumisen ja Lauran merkityksen ja tärkeyden kertomisen satojen kommenttien muodossa olisi pitänyt tapahtua jo aikoja sitten, Lauran ollessa elossa. Hän olisi tiennyt että hän ei ole yksin, ei tarvitsisi lähteä, häntä tarvitaan.

  ReplyDelete
 45. Minullekin varmaan jotkut olisi sanoneet, että olen surrut Lauraa liikaa, kun en koskaan häntä edes tavannut, mutta en ole kertonut ajatuksistani kenellekään. Eipä sitä itse voi päättää, mitkä asiat tuntuu surullisilta ja mitkä ei. Yleensä en reagoi kovin vahvasti huonoihin uutisiin, jos ne ei koske ihan lähipiiriä, mutta Lauran kohdalla jostain syystä ajatukseni ovat menneet toisella tavoin. Ehkä hänessä tosiaan oli jotain poikkeuksellista, niin kuin monet on täällä kirjoittaneet, ehkä liitän häneen jotain omia muistojani muualta ja toisista henkilöistä, en tiedä, mutta unohduksiin hän ei ainakaan jää.

  ReplyDelete
 46. 25.5.2016
  Vuosi sitten taivaalle syttyi kirkas tähti, jonka kirkkautta sydämessään kantavat täällä maan päällä sadat ihmiset.
  Paljon voimia tämän päivän kohtaamiseen ja rakkautta ja valoa tulevaisuuteenne.

  "Olen astronautti pimeän
  leijun avaruudessa
  kyllästynyt samaan sävelmään
  joka soi matkaradiossa

  Tuntematon huutaa nimeään
  ei kukaan ole kuulemassa
  leijun pohjoiseen tai etelään
  taivas pysyttelee piilossa

  Olin kuin syntynyt tekemään
  kuukävelyitä studiossa
  halusin vain päästä näkemään
  millaista on olla elossa

  En pelkää mitään
  en pelkää mitään enempää
  kuin että, saavun perille
  maailma pysähtyy ja ymmärrän
  on kaikki ollut kuin
  värjättyä vettä."
  -Arto Tuunela

  ReplyDelete
 47. Laura on tänään kovasti mielessä ❤️
  -Miiu

  ReplyDelete
 48. Tänään syttyy kotonani pitkä, valkoinen kynttilä ikkunalaudallani. Kuuntelen myös tuon Beyoncen I was here kappaleen, Sannin 2080-luvulla ja nuo jotka mainitsit soineen Lauran muistotilaisuudessa. Näin pidän hänet mielessäni tänään. Voimia teille <3

  ReplyDelete
 49. Hei. Asun 2h Helsingistä enkä päässyt ostoksille vaikka olisin halunnut. Jäikö mitään vaatteita joita voisi ostaa esim parituksen ja tilimaksun kautta? olisin todella kiitollinen?¡

  Yst.terv M.N

  ReplyDelete
 50. Täältä 500km päästä kyselen miten kirppis päivä meni? Harmittaa, kun en mitenkään päässyt paikalle välimatkan takia... :(
  Tuleeko joitakin Lauran vaatteita huutonettiin tai muualle?

  ReplyDelete
 51. Olisi kiva jos järjestäisitte vielä toisen kirppispäivän niin muutkin pääsisivät paikalle ketkä eivät tuolloin kerenneet paikalle :)

  ReplyDelete