Wednesday, November 5, 2014

Volyymiripset by Blue lagoon

Mulle on jo jonkin aikaa tehty Blue lagoonissa normi ripsipidennysten sijaan volyymiripset.
Ja ne on oikeesti ihan parhaat ikinä!
Volyymiripset poikkeaa normiripsistä etenkin niiden tuuheudella. Ripset ovat omien ripsien tapaan todella ohuet ja ns. pehmeät, joten lopputulos tuntuu normaalimmalta ja näyttää todella tuuheilta.
Ripsiä laitetaan jopa nelinkertainen määrä normiripsiin verrattuna, eli jos sulla itselläsi on harvat ripset, niin volyymeillä niistä saa super tuuhean näköiset!

Mulle laitettiin tällä kertaa 13-14 ja 15-millisiä, eli todella pitkät ripset, mutta jotenkin ne sopii mulle, eikä näytä övereiltä.

Volyymiripset on pysyneet mulla todella hyvinä jopa kolme viikkoa. Kun ennen multa irtoili ripsiä niin paljon, että melkein viikon välein piti uusia.

TÄÄLTÄ lisää tietoa ripsistäVolyymiripset - Uudet 149 €
  Volyymiripset - Huolto (2tuntia suositus) Hinta 65-75 €


Mukavaa keskiviikkoa kaikille!


9 comments:

 1. Ihanat ripset :) Ja en oo varma onko tuo banneri uus mut uus mulle, en oo ennen nähnyt! Aivan ihana banneri! ilove <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on jo aika vanha, mutta tässä välissä on ollut muutamia eri bannereita.
   Kiitos <3

   Delete
 2. Nyt on pakko kommentoida. Olen itse ripsiteknikko ja teen ainoastaan volyymejä koska kukaan ei enää halua klassisia - mikä on siis hyvä juttu! Mutta siis, ripsienpidennysten pitäisi kestää 2 tai 3 viikkoa ihan hyvänä ja huoltoon tullessa noin puolet ripsistä pitäisi olla jäljellä. Eli jos ripset tipahtelevat viikon aikana pois niin tekijässä on kyllä vika. Sitä paitsi kuvista näkee ettei ripsiä ole asennettu suoraan, vaan ne kaartavat silmien ulkonurkkaan päin. Kannattaa etsiä hyvä ripsiteknikko ettei omat ripset koe ripsikatoa tai muuten vaan kärsi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paitsi että esim. hormonit ja vahvat lääkitykset voivat myös vaikuttaa :) Suurimmalla osalla pysyy 3-4vko, mutta näitä harvinaisia poikkeuksiakin löytyy. Voi toki olla tekijästäkin kiinni.

   Ja vaikka mullekin on opetettu, että ripset asennetaan mahdollisimman suoraan, niin kaikkien silmän mallille se ei käy. Ammattilainen osaa myös joustaa tarpeen vaatiessa ja makujakin on monia :) T. Toinen ripsiteknikko

   Delete
 3. Minkä väriset sun omat silmät on? :)

  ReplyDelete
 4. Itse ripsiteknikkona suosittelisin ihan tarkistamaan että onko tekijällä volyymiripsien koulutus eikä pelkästään perus ripsienpidennysten koulutus. Ja sen jälkeen ottaisin vielä selvää siitä merkistä.

  ReplyDelete
 5. Oon itse ottamassa volyymiripsiä ja mietin tuuheutta, sun ripset näyttää tosi kivoilta! Kuinka monta ripseä sulla on yhessä ripsessä? :)

  ReplyDelete