Sunday, September 7, 2014

Blue lagoon


Terveisiä Turusta! Tulin tänne Tiinan luokse Turun Jokirantaan perjantaina. Ollaan käyty ostoksilla, baarissa, Ruissalossa, ja sitten ollaan ihan vaan oltu ja syöty hyvin. Ollaan pitkästä aikaa vaan nautittu toistemme seurassa.
Tiina oli vuorostaan mun luona viime viikonloppuna, ja meillä oli oikein mukava ja rentouttava viikonloppu.


Nää allaolevat kuvat on otettu about kolme viikkoa sitten. Just sinä päivänä, kun mulla oli ne blogibileet!
Mulle oli Sini juuri taikonut ihanat ripset Blue lagoonissa.
Oon ollu tosi laiska kesällä ottamaan aurinkoa, ja oonkin ottanut pari kertaa suihkurusketuksen, joka on ollut todella tasainen ja luonnollisen näköinen.
Ensi sunnuntaihin asti Blue lagoonissa on suihkurusketus 25 euroa! (normaalisti 35 euroa)
Suihkurusketus pysyi lähes pari viikkoa tasaisena, kun ihoa muisti rasvata joka päivä.

Alla on Sinin ottamia kuvia ripsistä ja rusketuksesta.
Sinillä on muuten ihan huippublogi! Paljon ihania asukuvia! Kandee käydä tsekkaamassa!

Yritän kirjoitella enemmän viikonlopusta huomenna!

28 comments:

  1. Ootpa ihanan freesin näkönen noissa kuvissa! Toivottavasti sulla menee jo vähän paremmin ja jaksat taas jatkaa normaaliin tapaan <3!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mietin just samaa! Tosi freesin näkönen, ja kivat kuvat!! :)

      Delete
  2. Jee postaus! Tosi kiva kuulla taas susta :) Harmi, kun ei törmätty tääl Turussa :(

    ReplyDelete
  3. Kiva nähdä sut paremmin voivana:) en oo koskaan kommentoinut sulle vaikka oon seurannut sun blogia alusta asti. Löysin sut pienenä teininä kun olit galleriassa laura:) sulla on ihana tyyli ja oot upee nainen! Ja ihailtavaa miten oot uskaltanut avautua täälä blogissa. Ois siistiä päästä joskus sinne blogitapaamisee jos sulla semmosia vielä tulee, ei tässä oo ku parin tunnin junamatka välissä.
    Muista olla ylpeä itsestäsi ja muistaa että asioilla aina tapana järjestyä!

    t.Mia

    ReplyDelete
  4. Ooh, oot niin kaunis ja tuo toppi on ihana! Mistä se on :o

    ReplyDelete
  5. Näytät upeelta taas kerran, kaikkea hyvää sulle :)

    ReplyDelete
  6. Miten teillä meni se Ruttopuiston miitti, oliko paljon populaa? :) Tiia

    ReplyDelete
  7. Jee! Kiva kun postasit ja ihanaa nähdä että sulla on ollut kiva viikonloppu:) Toivottavasti asiat alkaa järjestymään! Voimia! <3

    ReplyDelete
  8. Toi viimenen kuva <3

    ReplyDelete
  9. Miten menee? Onpas ihana toppi ja niin kauniina olet.

    ReplyDelete
  10. näytät noissa kuvissa jotenkin todella kauniilta. näyttäis että sulla ei ehkä ole ihan kauheasti meikkiä? tosi kaunis.

    ReplyDelete
  11. mallintöitä tekevänä muista poseissa kaula! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerrohan missä mallintöitä teet kun jakelet tämmösiä "tosi hyviä vinkkejä" täällä.. :D

      Delete
    2. Blogia kirjoittavana muista, että kuvien ei oo tarkoitus olla mallikansiokuvia :)

      Delete
  12. heippa!

    millä "koodilla" saa tuon alennuksen suihkurusketukseen? :)

    ReplyDelete
  13. ihanaa, näytät niin pirteältä ja terveeltä näissä kuvissa <3 Hyvä fiilis oikein säteilee sinusta :-) Olet niin upea, Laura!

    ReplyDelete
  14. Vau, tosi hyvä toi viimenen kuva :)

    ReplyDelete
  15. Missä sun kissa on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kauan sitten sanottu, että uudessa kodissa.

      Delete
  16. näytät upealta laura. pakko sanoa, että olet todella rohkea kun kerrot noista uniongelmista ja muista asioistasi tietäen, että vaikka paljastat omat heikkoutesi niin silti on niitä kusipäitä jotka jaksaa aukoa päätään. muista se, että sulla ei ole mikään velvollisuus kertoa kaikista asioistasi lukijoille, se saattaa joskus unohtua. pistä nyt oma hyvinvointisi etusijalle ja blogi vaikka tauolle jos se tuntuu häiritsevän ja ahdistavan sun paranemista. mikään ei oo niin tärkeää kuin oma terveys.

    mieti asioita jotka sua kiinnostaa, päätä mitä niistä aijot toteuttaa. ei niiden tarvitse tapahtua nyt, mutta sun paranemista ja mielialaa auttaa se että tiedät että sulla on jotain tavoitteita ja haaveita. älä jää silti liikaa miettimään esimerkiksi kouluunmenon kanssa, mieti ne alat mitkä sua kiinnostaa ja hae niihin. sellaiset rutiinit saattaa oikeasti auttaa eteenpäin todella paljon.

    vaikutat todella fiksulta ja sympaattiselta ihmiseltä. vaikken blogimaailmassa olekaan, niin voin samaistua tuohon, että miltä tuntuu kun "ystävät" vain vaatii ja pyytelee asioita, muttei itse anna mitään takaisin. se tuntuu aika ikävältä, että kuuntelet vaikka kuukausia jonkun murheita ja oikeasti välität sen ihmisen hyvinvoinnista, ja sitten kun sulla on vaikeaa niin yhtäkkiä kaikki onkin hävinneet ympäriltä. tuttu juttu.

    en nyt tiedä oliko tästä mitään apua, mutta toivon että tiedät että sun lukijat välittää susta. toivon sulle pelkkää hyvää. toivottavasti joskus mietit vaikeita aikoja ja tajuat että oot oppinut niistä paljon. itsekin oon käynyt todella pohjalla ja nykyään mulla menee jo ihan hyvin. elämä voittaa.

    ReplyDelete
  17. Mitä sanoisitte, onko Lauran hiukset tummat vai vaaleet? Kysymys on toki myös Lauralle, mutta olisi kiva saada laajempi otanta aiheesta. Mulla on joskus ollut samanlaiset ja oon miettinyt että miten vähän vieraammat ihmiset kuvailisi mua, tumma- vai vaaleahiuksiseksi, jos niiden täytyisi kuvailla mun ulkonäköä jollekin toiselle. Kun ei sit taas voi ajatella että osittain tumma tukka + osittain vaalea tukka = ruskea/vaaleanruskea tukka, kun esim. mulla oli tummassa tukassa paksuja vaaleita raitoja. Miehet ei osaa erotella hiusasioissa, että mitä raitoja on ja missä, niin mietin vaan mitä vaikka joku mies ajattelisi tästä. Ehkä joku pitää mua idioottina kun yritän tehdä näin tyhjänpäiväistä gallupia nyt, kun kaikki lukijat ovat tietoisia Lauran murheellisesta tilanteesta, mutta saa kai näitä keskusteluja vähän keventääkin. Itse ainakin tykkään ahdistavissa tilanteissa saada ajatuksia muualle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaaleat ilmanmuuta. Yleisvaikutelman perusteella.

      Delete
    2. Ekan kuvan perusteella sanoisin että vaaleanruskeat ja noiden muiden niin blondi.

      Delete
  18. Näytät upealta näissä kuvissa! Kaunotar <3

    ReplyDelete
  19. Oot niin kaunis!!<3:)

    ReplyDelete