Thursday, July 17, 2014

Summer Sound Festival-skaba

Pari ystävää tuli kiepäksi juuri viikonlopuksi, eivätkö pääse mun mielestä vuoden ehkä yhteen suurimmista festareista!
Nyt olis tarjolla kaksi kolmen päivän ranneketta, ja toki mun seuraa myös! Voitte olla kavereita tai toisillenne entuudestaan tuntemattomia
Ajattelin, että voitais joko tavata keskustassa, tai sitten tulla tänne mun luokse fiilistelee. Anyhow!'Täällä mun luon voitais laittautua ja sen semmoista!

SKABAN OHJEET:

1. Kerro miksi haluaisit kyseisille festareille!
2. Laita s.postiosoitteesi kommentin loppuun
3. Vastausaikaa on joko tähän iltaan mennessä tai huomiseen aamuun!

Onnea kilpailuun!

43 comments:

 1. en ole ikinä ollut ja haluisin mutta eipä oo varaa tuhlata 70e lippuun et pääsis pelkästään perjantaina millon on niiin parhaat esiintyjät! mut ois ihan huippusiistiä tavata sut ja tultas varmasti juttuun:)

  ReplyDelete
 2. niin ja se sähköposti.. merica_sell@hotmail.com :)

  ReplyDelete
 3. En ole ikinä ollut kyseisillä festareilla, ja artistit ovat mitä parhaimmat!

  miranda.helander@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Yksinkertaisesti mahtavat esiintyjät! Etenkin Tiesto kiinnostaisi nähdä :) enkä ole aiemmin vastaavilla festareilla ollukaan :P hann-nna@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Kiireisen työläisen päiviin toisi luksusta ,pois kotipaikkakunta ja ajatukset kertaheitolla pois työn aiheuttamasta kiireestä ja stressistä!

  sonjasd-@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Jos joku ei saa yöpymispaikkaa niin mun luokse voi tulla yöksi. :)

  ReplyDelete
 7. Kaikki kaverit on menossa tonne, mulla ei vaan oo lippua dämet!! Festarit tänä kesänä on ihan must!

  farahkadanati@msn.com

  ReplyDelete
 8. Tosi hyvä syy irtautua arjesta, nähdä sinua ja vieläpä kovat esiintyjät!
  reeta--@hotmail.com

  ReplyDelete
 9. En oo kertaakaan vielä päässyt ja sen lisäksi muutan perjantaina Helsinkiin, eli nää festarit olis mitä parhain alotus sielläpäin asumiselle!!

  riketsi@gmail.com

  ReplyDelete
 10. Ikinä en ole ollut yhden yhdelläkään festarilla tai vastaavilla! Ja köyhänä työttömänä ole edes varaa kamalasti laittaa summia niihin vaikka intoa ja halua olisi aivan valtavasti! Tämän lisäksi elämäni jumittaa paikoillaan ja kaipaan todellakin jotain piristystä ja irtiottoa masennuksen syövereistä!
  Tämä jos joku olisi sitä! :)

  jonna_1993_@hotmail.com

  ReplyDelete
 11. Vähäisten kesätöiden takia mulle ei ollut varaa ostaa lippua, jota jo viimevuonna himoitsin! Kaveritkin hehkutti tätä tapahtumaa aivan törkeen siistiks ja voi että kyllä ketuttaa! Ainoa toivo olis siis voittaa liput... :)
  ilona.lyytinen@outlook.com

  ReplyDelete
 12. Itsellä alkoi juuri 4viikon loma ja kaikki kivat kesäsuunnitelmat kaatui kavereiden kanssa, kuten myös summereihin lähtö. Nyt olen reivi fiiliksillä kotona angstaamassa ilman lippua ja tämä jos mikä pelastaisi mun loman alun, kun siellä vielä on niin huikeet artistit tänäkin vuonna ja tietysti ois hienoa päästä näkeen sut! :) Mikäli voitan liput, lupaan reivata ja pitää hauskaa aamuun asti!

  suvi.kylmala@hotmail.fi

  ReplyDelete
 13. En ole ikinä ollut Summer Sound Festivaaleilla. Tämä on eka kesäni 18-vuotiaana, joten olisi kiva kokea Summer Sound ensimmäistä kertaan! Vielä täydellisimmät Summer Sound Festivaalit näistä tekevät, että pääsisin kokea nämä lempparibloggarini kanssa. Ja viettää melkein viimeistä kouluviikkoa ennen kuin vika vuosi starttaa alkuun eli loppu lomaa viettäen, mikä olisikaan paras loman rutistus KUIN Summer Sound Festivaalit. Enkä hirveästi käy festareilla muutenkaan. Totta kai täydellinen huipennus on myös nähdä livenä lempiartistini, jotka ovat lähellä sydäntäni. Sähköpostini: laura.haapanen@hotmail.com :)

  ReplyDelete
 14. Alunperin oli suunnitelmissa lähteä kyseisille festareille, mutta tuli sovittua poikaystävän kanssa siihen viikonloppuun sitten menoa. Muutosten aika ja erosimme ja olin valmiina kesän kovimmille festareille, mutta kukaan ystävä ei enää lyhyellä varoitusajalla päässyt lähtemään.
  saarinen.mira@luukku.com

  ReplyDelete
 15. En oo ikinä ollu summer soundeilla enkä festareilla ylipäätään. Olis mahtavaa viettää kesälomaviikonloppua tuolla ja etenkin sun kanssa ! :) Kisakuntoa on myös tullu testailtua eli oon takuuvarmaa biletysseuraa aamuun asti ;)

  hertta.annaniemi@luukku.com

  ReplyDelete
 16. En oo ikinä ollu summer soundeilla enkä festareilla ylipäätään. En keksi parempaa tapaa viettää kesälomaviikonloppua ja korkata festarikautta muuten kun sun kanssa tuolla ! Kisakuntoa on myös tullu testattua, eli oon takuuvarmaa biletysseuraa aamuun asti ;)

  hertta.annaniemi@luukku.com

  ReplyDelete
 17. En ole töiltäni päässyt mihinkään festareille ja nyt tuli yllätysvapaat ja ois kyllä kiva päästä kuuntelemaan upeinta musiikkia koskaan !
  marisuusan@gmail.com

  ReplyDelete
 18. Haluaisin päästä festareille koska sinne on menossa paljon ystäviäni. Tykkään myös kovasti siellä esiintyvistä esiintyjistä! :) tänä vuonna kävi kuitenkin niin, että kesällä kaikki ylimääräinen raha on mennyt koiriin, eikä festareihin ole ollut varaa!

  Emmi1.paloranta@gmail.com

  ReplyDelete
 19. En ole ollut kyseisillä festareilla mut viime vuoden kuviaki ku katteli niin ehdottomasti haluisin mennä! Suunnitelmissa oli mennä tänä vuonna mut ne sunnitelmat vähän kusahti :/ tarttisin muutenkin jotain piristystä ja meininkiä tähän tylsään arkeen ja kunnon festarit ois kyllä aika mainio piristys! Etenkin kun esiintyjät on just mun makuun ja tykkään reivata kunnolla!
  oonaaa.h@gmail.com

  ReplyDelete
 20. Viime vuonna oli niin huikee meno ja sain just tietää että mulla onkin viikonloppu vapaata joten lähtisin mielelläni sun kaa summer soundeille! Melissa@suhteellista.org

  ReplyDelete
 21. minun ainoa festari johon osallistuin loppui lyhyeen tapaturman vuoksi. Veetutti ankarasti. Tää olisi ihanaa, todella. Oisin kunnon festaribeibi.

  r_m@luukku.com

  ReplyDelete
 22. Olen ollut Summer Soundeilla kahtena vuotena peräkkäin ja meno on aina ollut ihan uskomaton ! Tänä vuonna rahatilanne ei kuitenkaan anna periksi ja valitettavasti festarit näyttävät jäävän väliin:c Olen kuitenkin osallistunut jokaikiseen kisaan missä liput jaossa jos vaikka pääsisin kuitenkin kesäloman alkua Summereille juhlimaan ! noora.hautapaakkanen@gmail.com

  ReplyDelete
 23. Festarit on vaan ihan must joka kesänen juttu, mutta ei oo varaa oikeen matkustaa täältä pohjosesta etelään ja maksaa majotukset ja liput vielä päälle :/ raaksu95@gmail.com

  ReplyDelete
 24. Ollaan kaverin kanssa yritetty koko kesä järjestää yhteistä aikaa mutta onnistumatta. Vihdoin meillä molemmilla on vapaa viikonloppu ja olisi hienoa viettää se iki muistoisissa merkeissä. jassu94@gmail.com

  ReplyDelete
 25. En ole koskaan ollut festareilla, ja ei ole tällä hetkellä vara lippuihin. Olisi kiva saada vähän jotain menoa tähänkin kesään!

  pinja_953@hotmail.com

  ReplyDelete
 26. En oo ikinä päässyt kokemaan kyseisiä festareita, joten sanon tälle skaballe absofuckinglutely! Tänä kesänä ei muutenkaan rahatilanteen vuoksi millekään festareile lähtö onnistu, joten sormet ja varpaat ristiin nyt sit vaan...

  ReplyDelete
 27. ainiin! sähköposti: milka.kosonen@gmail.com

  ReplyDelete
 28. Tähän mennessä mulla on ollut laimea ja yksinäinen kesä hienojen muistojen ja tapahtumien kannalta. Kaikki ovat aina töissä tai mökeillä ja on tosi vaikeaa saada aikataulut sopimaan yhteen. Mulla on ollut lomaa töistä tällä viikolla, joten olisi mahtavaa päästä vihdoin kokemaan jotakin ikimuistoista loman päätteeksi :)
  rimma.novikova@hotmail.fi

  ReplyDelete
 29. Olisi mahtavaa päästä vähän rentoilemaan kun koko kesä on ollut täynnä tekemistä, eikä ole ollut varaa lähteä mihinkään :)

  pauliina.hassinen@hotmail.fi

  ReplyDelete
 30. Ihan mieletön esiintyjälista ja olisin niiiiiiin fiiliksissä tästä tapahtumasta mutta tän kesän menot on tehny jo ison loven budjettiin että nyt näyttää siltä et tää ois jäämässä väliin.
  emma.p.haakana@gmail.com

  ReplyDelete
 31. Viimeksi eilen mietin että vitsi että tarvis jotain kunnon repäsyy tähän kesään että sais huikeita muistoja jotta voi sit vanhana miettiä että kaikkea sitä tuli tehtyäki. Täähän ois ihan huippu tilaisuus päästä Oulusta muualle kerää niitä muistoja varsinki ku tällä hetkellä niin kova halu lähtä vaan pää kolmantena jalkana avoimin mielin seikkailee. :D Voin nii nähä kuin huikee viikonloppu tulis, koska camoon nuin huikeet festarit ja veikkaan et meillä tulis älyttömän hauskaa greisibailausta :D vilhelmiina.lamsa@gmail.com

  ReplyDelete
 32. Erosin. Muutin. Hajosin - nyt olen elossa. Haluan elää. Siksi.

  marsa.kuva@hotmail.com

  ReplyDelete
 33. Haluisin fiilistellä mun viimeistä Suomen kesää ennen ku muutan ulkomaille, ja siihenhän todellakin kuuluu summer sound- festivaalit! En millään haluis missaa näitä bileitä! Ja oon aika mahtavaa bileseuraa ;)

  lindabenc@hotmail.com

  ReplyDelete
 34. En oo ikinä ollu festareilla ja tää jotenki täydentäis ja täydellistäis tän kesän kun täytin 18 ja sain just ajokortinkin :)

  ReplyDelete
 35. En oo ikinä ollu festareilla ja tää jotenki täydentäis ja täydellistäis tän kesän kun täytin 18 ja sain just ajokortinkin :) tessav96@gmail.com

  ReplyDelete
 36. Tää ois vaan niin parasta tässä kesässä! Pääsisi kunnolla irtautumaan arjesta, hyvässä seurassa ja näkemään ihan huippuesiintyjiä, tamppaamista unohtamattakaan! :) jendy@wippies.com

  ReplyDelete
 37. Ois kiva päästä kaverien kanssa viettämään aikaa, kun ei olla kesän aikana kamalasti nähty!:)

  essi.partanen@meili.fi

  ReplyDelete
 38. Täytän huomenna 24v ja ois niin mahtava kemujen jälkeen lähtee avomiehen kaa tonne jatkoille !! :) Muutamana vuonna ollaan jo haluttu tonne päästä mut molemmat kun opiskelijoita ollaan oltu niin ei oo ollu varaa:/
  niiina-@hotmail.com

  ReplyDelete
 39. Mä oon sellainen vanha konemusiikkikonkari :D on tässä 7 vuotta kerennyt ravaa vaikka missä klubeilla. Summereissa oon ollut jokaikinen vuosi, mutta harmikseen tää on ensimmäinen vuosi jolloin mun rahatilanne sanoo ei ei. (Säästämässä pitkään reissuun rahaa) joten tää ois ihan mahtavaa jos osuis kohdalle ja vielä huimumpaa lähteä entuudesta tuntemattomassa seurassa! Mikä sen siistimpää ku uudet tuttavuudet ja hyvä musiikki! ♥ jenna.ronimus@gmail.com

  ReplyDelete
 40. Oon jo parin vuoden ajan halunnut mennä kovasti Summer Soundeihin, mutta ollut aina silloin ulkomailla töissä. Tän kesän ollut kuitenkin Suomessa, kun en saanutkaan töitä sieltä mistä halusin (ja se on harmittanut kovasti). Lisäksi oon ollut koko kesän työttömänä, koska vanha duunipaikka ei ottanut takaisin enkä ole saanut uusia töitä vaikka oonkin yrittänyt (ollut ihan työhaastattelussakin). Opiskelijalle paska homma kun ei saa työttömyystukea edes kesällä, joten ei ole varaa lippuihin...

  Mikä harmittaa, koska RAKASTAN elektronista tanssimusaa ja olisin niin paljon halunnut tuonne!! Oon sitä paitsi kerrankin Suomessa kesällä :( Summer Soundit on varmasti parasta mitä voi olla Suomessa! Mun kesä on mennyt aika lailla päin mäntyä tänä vuonna niin olisi kyllä mitä ihanin piristys, silloin ei enää harmittaisi ollenkaan aikaisemmat takaiskut vaan olisin päinvastoin onnellinen, että asiat meni näin. Mulle house-musiikki on niin lähellä sydäntä että nauttisin varmasti täysillä joka sekunnista :) Uskon että Summer Sound toisi mulle kauankaivattua onnellisuutta elämään. Lisäksi haluaisin kovasti nähdä Aviciin livenä, kyseessä on yksi mun suosikki-dj:istä. Tottakai Tiestot ym olisi yhtä lailla jees. Sitä paitsi tykkään tutustua uusiin ihmisiin niin olisi mahtava tilaisuus ja varmasti myös todella hauskaa!!

  anzkuli_89@hotmail.com (yläasteella keksitty osoite lol)

  ReplyDelete
 41. Kaikki parhaat kaverit kotipaikkakunnalta on menossa, itse asun Helsingissä eikä olla valitettavasti nähty aikoihin. Ne on jopa varannu jonkinlaisen citylukaalin Kampista etkoilua ja jatkoilua varten, mutta valitettavasti rahatilanne ei taaskaan anna periksi. Lisäksi olen koko kesän töissä, joten ois ihan mahti päästä parhaimmailla mahdollisella poppoolla tekemään jotain spessua edes yhdeksi viikonlopuksi kesästä :)

  layrrra@hotmail.com

  ReplyDelete
 42. Tänä vuonna ei ole rahatilanne suosinut tätä flikkaa joten jouduin valitettavasti hylkäämään ajatuksen tämän vuoden summereista :( Olin siellä viime vuonna ja näin sut pariin kertaan mutten uskaltanut tulla moikkaamaan, tänä vuonna jos arpaonni suosii, lupaan kerätä riittävästi rohkeutta ;D

  emilia.haapanen@outlook.com

  ReplyDelete
 43. Olen juuri aloittanut kesäloman, ja tuossa olisi kyllä aivan mahtavat lomanaloittajais bileet!:) en ole aiemmin ollut summer soundeissa, mutta musiikkimakuni täsmää kyllä täydellisesti kyseisten festareiden kanssa. Asun nykyään Helsingissä, mutta olen toiselta paikkakunnalta kotoisin, joten olisi ihanaa tutustua uusiin ihmisiin myös täällä Helsingin suunnalla!:) toivottavasti arpaonni suosisi, ja pääsisimme porukalla viettämään luultavasti ikimuistoista viikonloppua!
  noorahaapiainen@gmail.com

  ReplyDelete