Thursday, July 17, 2014

PERUS

Olin tänään tossa viereissä puistossa ottamassa aurinkoa, kun eräs afrikkalainen mies tuli siihen mun viltille ja kertoi, että hänellä on syylä jalassa, ja että häntä oli neuvottu menemään rautakauppaan ostamaan jotain mömmöä. Siihen sitten sanoin, että mene nyt hyvä mies mieluummin apteekkiin ja kysy neuvoa, ja jos ei apteekin tavaroilla lähes pois, niin mene lääkärille. 


Kävin just kysyy naapurin kundilta sormipattereita, kun ei ollut omia. Sain jopa kaksi, eikä edes suostunut ottamaan rahaa vastaan. Ehkä tiputan ne rahat sen postiluukusta alas joku päivä!

Niin ja stay tuned, arvon ihan just Summer sound festareiden lippuje voittajat!

10 comments:

 1. Ollaan frendin kanssa erottu parisen kuukautta sitten molemmat, ja nyt olis kova tarve päästä tutkalle ! Ja mikä olis sen parempi paikka ku Summer Soundit ! Me jaksetaan juhlia 3 päivää putkeen, joten tylsää seuraa meistä ei kyllä saa !!
  emmi.artell@luukku.com

  ReplyDelete
 2. Voisitko joskus tehdä sun ihonhoito rutiineista videon tai blogi kirjoituksen?:) päivitetty versio ja miten suojaat ihoasi auringolta? Millä tuotteilla yms.? Entäs meikkivinkkejä jossa olis aurinkosuojakertoimet?:) olis tosi kiva jos ehtisit joskus tekemään? Koska etenkin sulta haluisin kuulla koska sun ihos on niin upea!

  ReplyDelete
 3. En tajunnut näiden tekstien pointtia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitten sulla on varmaan luetun ymmärrysongelmia.

   Delete
 4. Kantsii anon sitten opetella lukemaan. Kiva lukea ihan tämmösiä arkisia juttuja :) Toivottavasti menee jo paremmin.

  ReplyDelete
 5. Syylän kaiketi saa tapettua kun sitä pitää jeesusteipin alla tosi kauan tai jotain. En muista mut oon lukenut joskus. :D Kuulostaa ällöttävältä puuhalta.

  ReplyDelete
 6. Ihana tuo maximekko! Mistä oot ostanut? :)

  ReplyDelete
 7. Miks poistit sun nänni-kuvan? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koska en edes huomannut sitö ennen kuin joku kommentoi siitä.. :D
   En mä nyt viitti paljasta nänniä täällä pitää..

   Delete
  2. Mitäs tuo haittaaa? Kato keep going Laura ^^

   Delete