Monday, February 17, 2014

Ilta kotona

Tässä on nyt vähän kuvia viime viikolta ja tältä päivältä.
Mä tässä just tuumailen, että uskallankohan syödä/paistaa lihaa, jonka viimeinen käyttöpäivä on mennyt kaksi päivää sitten. Ei kai se nyt kahdessa päivässä mene pilalle?
Taavikin sanoi, että voin hyvin syödä, eli siis syön.

Mulla oli aamulla mielessä jotain, mitä mun piti tänne tänään kirjoittaa, mutta nyt en enää muista, että mikähän asia se oli.
Ehkä se tulee mieleen myöhemmin?

Maanantai-illat on siitä kivoja, että telkkarista tulee Sinkkuelämää. Mä oon nähnyt kaikki jaksot varmaan neljä kertaa, mutta aina niitä jaksaa silti katsoa. Uudestaan ja uudestaan.

Ja se mun piti myös sanoa, että silloin joitkakin kuukausia sitten heittämäni lapsellinen kommentti puputurkiksesta oli puhdas provo, ajattelematon provo. Ymmärrän kuitenkin, että varmastikin pahoitin jonkun mielen sillä. Haluan siis pyytää anteeksi ajattelematonta heittoani.

 Tilasin kengät netistä ja tulivat Honkkarista asti, eikä joutuneet tulliin.
 Ripsihuollossa Blue Lagoonissa.
Mulla on 13 ja 14 mm ja D-kaarevuus. Joku taisikin kysellä sitä viime postauksessa.
 Pabu ♥

  Oltiin viime viikon keskiviikkona Krisun kanssa Roskassa ja Namussa. Meininki oli todella väsynyttä. Mulla oli seuraavana päivänä vuosisadan pahin krapula, ja päätin, etten juo enää "vähään aikaan", eli tän koko kevään voisi olla juomatta ja keskittyä treenaamiseen.
 Toi mun paljettihuppari on aina niin "kovaa huutoa" baareissa ja koti-illoissa. :D
 Leijonapullo siellä ikoneiden välissä.. :D
Toi viina haisee muuten ihan steissin puliukoille.

Maanantai-ilta kotona koirien ja Gussen kanssa.
Gusse kiusaa Puppea ja Pabloa hyökkäämällä niiden kimppuun vähän väliä. Tokihan se haluaa vain leikkiä, mutta nää meidän superkiltit pojat ei oikeen ymmärrä sitä, ja sitten ne stressaantuu.
Ne hakee turvaa musta, ja molemmat tulee mun viereen tänne sängylle. Vaikka Gusse kuinka roikkuu Pablon kaulassa ja leikillään kynsii sitä, niin Pablo ei ärähdä, ei sitten millään. Molemmat koirat vaan juoksee karkuun tai mun luokse tai taakse.
Tää onkin siis vähän harmillinen tilanne.


49 comments:

  1. Mistä oot ostanu ton glitteri hupparin? !?? Vähän mageeeee ♡♡

    ReplyDelete
  2. Harmi ettei sulla oo enää samanlaista intoa blogata kuin ennen :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin, viime kuukausina oon kirjoitellut tosi vähän, mutta tarkoitus olisi kirjoittaa jatkossa useammin, palata siihen entiseen tapaan kirjoitella päivittäin :)

      Delete
  3. ah itekki tilasin samanlaiset kenkulit. Oon niin rakastunut<3

    ReplyDelete
  4. Ihana toi glitter huppari <3

    muusamarias.blogspot.fi

    ReplyDelete
  5. Mitä sulle Laura kuuluu? :) Onhan kaikki hyvin?

    Semmoinen ihan random faktakysymys kiinnostaisi; jos saisit mahdollisuuden poistattaa KAIKKI tatuointisi ihan naps vaan ja puhdas iho, tekisitkö sen?
    Minulla on_todella_ iso tatuointi selässä joka kaduttaa aivan suunnattomasti ja värillinenkin on...ollaan laseroitu sitä jo monta kertaa mutta monta on vielä edessä, erityisesti punainen väri lähtee todella huonosti ja luovuttaminenkin on ollut mielessä monta kertaa. Kiitos kun jaoit oman kokemuksesi tatuoinninpoistosta, se on ollut iso tsemppari mulle :)

    Ihanaa kevättä <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. muakin kiinnostais sun vastaus tähän tatskajuttuun :)

      Delete
  6. No entäs se sun lapsellinen fb-päivitys oikein kuvan kera "läskistä miehestä" jota sitten pilkkasitte oikein porukalla. Entä jos tää mies sattuski olemaan vaikka jonkun sun lukijas tuttava tai sukulainen?

    ReplyDelete
  7. mistä toi sun musta-valkonen neule on ? IHANA!

    ReplyDelete
  8. Jaajaa, että Taavi on taas kuvioissa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.lily.fi/blogit/true-story/miten-taalta-paasee-pois :D

      Sellasta se elämä välillä on, anonyymi-rakas.

      Delete
  9. Mistä tilasit nuo ihanat kengät?:)

    ReplyDelete
  10. Taitaa nolottaa oma käytös liikaa, kun et julkassu mun kommenttia siitä fb-päivityksestä ;) no syytä onkin. Toivottavasti aikuistut joskus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siellähän se sun kommenttisi on ylempänä? ^^

      Mua ei nolota se facebookpäivitys, sillä mun ei ollut mikään tarkoitus ilkeillä tai loukata ketään.

      En viitannut missään vaiheessa kommenteissani lihavuuteen, vaan pelkästään siihen, että kyseinen tyyppi ilmeisesti tykkää karkista, koska syö sitä viidesti viikossa.
      Se on sitten jokaisen oma asia, jos assosioi kuvan ja tekstin mihin sitten assosioikaan.

      Oon muutenkin sitä mieltä, että jos tollaisesta lähtee loukkaantumaan, niin on aika herkkähipiäinen. Löysätkää pipoanne. Katoitteko viime lauantain Putouksen? Ihan ohjelman alussa Krista heitti vitsiä punapaitaisen miehen koosta, ja kaikki vain nauroi.

      Delete
    2. tässä oonkin miettinyt että kuka helvetti katsoo putousta...

      thumbs up !

      Delete
    3. about reilu miljoona suomalaista. ^^

      Delete
    4. ne on sitten varmaan niitä keiden mielestä poski on varteenotettava rapmuusikko.

      Delete
    5. Ei ollut silloin kun tuon toisen kommentin kirjoitin. Muut kommentit olit kyllä julkaissut jotka oli lähetetty mun kommenttini jälkeen.

      Kyllä siellä ihan selkeästi lihavuuteen viitattiin. Jos joku haluaa syödä karkkia vaikka joka päivä niin so what? Kyllä aikuisella ihmisellä pitäisi sen verran käytöstapoja olla, ettei ihan mitä tahans suustaan päästä edes sillä verukkeella "ku nii kristakin tekee".

      Entä jos tää mies syökin vaikka pari karkkia kerrallaan 5 x vko? ;) No pointti oli jokatapauksessa että tollanen julkinen pilkkaaminen on äärimmäisen lapsellista ja noloa.

      Delete
    6. Siis ei helvetti mitä jeesustelua. Tää blogien vittupääkommentointi ei varmaan lopu koskaan.

      Delete
  11. EN kestä, tuo paljettihuppari on vaan niin paras. Ja toi sun "uninurkkaukses" on ihan huikee!! Laitoin sulle muuten sähköpostia liittyen yhteen mun projektiin! :)

    ReplyDelete
  12. nykyään kun luen blogeja tuntuu että kirjoittavat tahallaan heittävät provoja tai antavat tunteillensa liian vallan. Itse en edes muista tuota pupu-turkis juttua, mut tuli jotenkin tosi hyvä mieli kun pahoittelit sitä. Osoittaa miten kypsä olet henkisesti. Sun blogia on miellyttävä lukea :)

    ReplyDelete
  13. Laura olet edelleen minun suosikki bloggaaja! ♥ :)

    ReplyDelete
  14. Mistä toi upee unisieppari on?

    ReplyDelete
  15. Toi koti on unelma. Sellainen et mulla ei tuu ikinä olemaan varaa vastaavaan...

    ReplyDelete
  16. voi v*ttu näitä tyyppejä nyt.. ihmisillä ei vissiin saa olla minkäänlaisia omia mielipiteitä? liittyi ne sitten putoukseen tai "poskeen".. mietin vaan, milläköhän erotuksella nämä (hemmetin ärsyttävät pätevät) anonyymit voi sitten ilmaista mielipiteensä ja pitää omiansa parempina? usko ihmisiin laskee kokoajan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varmaan samalla erotuksella kuin millä sä luulet omaa kommenttiasi paremmaksi kuin muiden anojen, esim. mun :)

      Delete
  17. Sulla on kyllä aivan ylisuloisia lemmikkejä siellä :)

    ReplyDelete
  18. Voitteko pliis LOPETTAA inhottavien kommenttien pistämisen Lauralle, mitä te siitä hyödytte?? Vanhempanne olisivat niin pettyneitä kun tietäisivät mitä niiden pennut täällä kirjoittelee tuiki tuntemattomille ihmisille. Just selailin Lauran blogia vuosia taaksepäin ja melkeen joka postauksessa joku anonyymi tulee valittamaan ja vikisemään ja haukkumaan millon mistäkin.

    Hävetkää ja hankkikaa oikeesti elämä, kukaan ei voi sanoa että "kasvaisit aikuiseksi" jos ei ihmistä tunne muuta kuin blogin, miettikää, BLOGIN kautta. Sitäpaitsi mun mielestä Laura vaikuttaa oikein mukavalta ihmiseltä. Kun se kirjoitettu teksti on vaan niin erilaista kuin puhutut sanat.

    Alottakaa haukkujat/nillittäjät vaikka joku kamppailulaji niin pääsette vähän purkamaan paineita.

    ReplyDelete
  19. Aika onni että ei menny tulliin noi sun kengät! Mullakun meni, kun ne tuliki yhtäkkiä kiinasta vaikka piti tulla englannista ja oi ku piti maksaa ''hieman'' enemmän mitä aluksi piti!

    ReplyDelete
  20. Mistä toi paljettihuppari on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. AnonymousFebruary 17, 2014 at 11:24 PM
      Mistä oot ostanu ton glitteri hupparin? !?? Vähän mageeeee ♡♡

      Reply
      Replies

      LauraFebruary 17, 2014 at 11:56 PM
      Ziperallilta :)

      Etkö osaa lukea ano 4:57? Oli postauksen ekat kommentit, missä kerrottiin hupparista ja silti täällä kystyään se sataan kertaan... :D

      Delete
  21. "Ihmiset lukee blogeja sen takia, että voivat samaistua bloggaajiin", pohtii bloggaaja Laura Heija. "En tiedä olenko tyyli-ikoni, mutta olisi hienoa ajatella, että olisin", hän lisää.

    No words to say

    ReplyDelete
  22. Moi Laura! Tää ei liity postaukseen, mutta haluaisin kysyä, mistä tilaat / ostat sun ruskeat piilarit vahvuuksilla. Itse käytän piilareita päivittäin, mutta väripiilarit jostain syystä aiheuttavat silmien kuivumista ym ärsytystä. Sulla kun vissiin on aika usein piilarit niin aattelin kysäistä :) kiitos jos vastaat!

    Ps. Kaikki sun lemmikit on ihan törkeen sulosia awww <3

    ReplyDelete
  23. onks sulla ikinä sellasia päiviä, jolloin et millään jaksaisi ryömiä noita rappusia ylös sänkyysi xD

    ReplyDelete
  24. Olet suloinen! :) Ja aina mietin samaa kun juttujasi luen.

    Ja kuten yks anonyymikin sanoi, niin mullekin kyllä tuli hyvä fiilis tosta pahoittelusta. Itse kyllä varmaan muistan ton pupu-jutun, mutta vaikka olenkin erittäin eläinrakas ja vihaan noita turkisjuttuja yms, niin silloin kyllä lähinnä vain naurahdin ja ymmärsin yskän. :D Oot todella symppis, vaikka räväkkä ja suorasukainen taidatkin olla. ;D

    Oon aina tykännyt blogistasi älyttömästi ja tuun varmasti aina tykkäämäänkin! Sulla on kiva oma tyyli ja annat persoonasi näkyä. :)

    helenaluotola.blogspot.fi

    ReplyDelete
  25. Oot kyllä suloinen! Vaikka en yleensä tykkää tän tyylisistä blogeista, niin sun tekstejä oottelee joka kerta! Ehkä oon vaan jäänyt suhun pahasti koukkuun, kun jo livejournalissa sun juttuja lueskelin....kuulostipa friikiltä :DD anyway, keep going girl!
    Ja onnea treenikeväälle! Oottelen jo että miten kroppa ja fiilikses muuttuu, kun jättää juhlinnan ja keskittyy terveellisempiin elämäntapoihin :))

    rolssi.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Sulla on upee kämppä! :) Tässä 23-vuotiaan muotoilija opiskelijan blogi, sekä elämän pienet ilot. Mukana myös muotia, tulevaisuuden suunnitelmia vaihto-opiskelusta jossain kaukana sekä höpöhöpöjuttuja elämästä! Tervetuloa

    http://forever-day.blogspot.fi
    -Marjo

    ReplyDelete
  27. Siis missä sä asut, missä on noin hienoja asuntoja? Vuokra vai omistus? Kiitos jo etukäteen jos vastaat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. helsingistä saa mitä vaan rahalla tai suhteilla. ne joilta ei löydy kumpaakaan noista on sitten vaan tosi hyvä tuuri.

      Delete
  28. Hei, kahden kissan omistajana voisin sanoa että jos sun kissa on vielä pentu (0-1v ikäinen), niin muut lemmikit saa kyllä kyytiä. Toisaalta sisäkissat ovat tavallista villimpiä muutenkin. Mutta älä huoli, sekin aikanaan kyllä rauhottuu ja koiraparkojen ei tarvitse enää stressata. :--) Ainakin jos aiot leikkauttaa sen.
    Mun toinen kissa täyttää neljä vuotta ja on rauhottunut ihan hirveästi viime vuosien pentuvaiheesta.

    Kärsivällisyyttä siis vaan :)

    ReplyDelete
  29. Pakko kysyy,et mitä tykkäät yksinasumisesta? Itselläni on muutto varmaankin syksyllä edessä, siis muutto ekaan omaan kotiin. Ajatus kuulostaa kivalta,mutta samalla myös pelottavalta,että miten tottuu olemaan yksin :D

    ReplyDelete
  30. Hei Laura.
    Oon lukenut sun tatuoinninpoistoprosessista ja itsellä olisi sama edessä. Suositteletko enemmän R0 vai R20 hoitoa? Kumpi on tehokkaampi? Kiitos etukäteen :)

    ReplyDelete