Thursday, May 30, 2013

You

Mietin aamulla, että mitä laittaisin päälleni, koska ajattelin tai luulin, että ulkona olisi kunnon helle, ja voisin mennä lähipuistoon ottamaan aurinkoa.
No, kun astuin ulko-ovesta ulos, niin petyin pahemman kerran. Ulkona tuuli oikein kunnolla ja taivas oli pilvessä. No, päätin silti mennä puistoon viettämään aikaa, mutta mitäs tapahtuikaan puolen tunnin päästä? No tietenkin siellä alkoi sataa.
Mietin hetken, että palaanko kotiin vai menenkö syömään jonnekin jotain.
Ja meninhän mä.

 Kävin nepalilaisessa syömässä butter chickenin ja otin mangolassin, oli kyllä hyvää!

Sain postista Glitteriltä hauskan paketin.
Toi rantakassi on oikeasti aika cool, mä ihalin sitä jokunen viikko sitten, kun kävin Glitterissä, hassu sattuma.
 Laukussa oli myös aika söpö huivi. Ton voi kiertää päähän vaikka millä tavalla, tai käyttää kaulassa, tai vaikka rannalla sellaisena "alaosajuttuna", en tiedä oikeaa nimeä sille.. Hahaa!

No, mutta ihan parhaat jutut laukussa oli kolmet aurinkolasit..:D 
Missähän noita voisi käyttää? Ideoita?
 Iltapäivällä lähdin vielä käymään kaupungilla. Tapasin Garon pikaisesti, ja sitten menin Jätkäsaareen Verkkokauppaan viemään Samsungin kameraani korjaukseen.
 Laitoin alaripsiin ripsaria ensimmäistä kertaa varmaan vuoteen.. :)

 Nyt mä meen kyllä nukkumaan! Good night! ♥

P.S. Tää Ruotsin viisubiisi on vaan niin ihana ! Robin Stjernberg – You

40 comments:

  1. Ihana toi sun asu missä olit liikenteessä! :)

    ReplyDelete
  2. Oiku oot ollu kivan näkösenä taas liikenteessä! :)
    Mulle kävi samanlailla eilen ton auringon kanssa, onneks klo 15 aikaa kirkastu, ainakin täällä ja pääsi ottamaan aurinkoa :))

    rolssi.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Pakko kysyä että oletko ottanut huuliin täytettä? Olen jo useamman postauksen ajan katsellut samaa asiaa. :)

    ReplyDelete
  4. Haha mulla on ton tyyppisiä laseja varmaan sata ja yks kappaletta :D Sanon niitä ''bilelaseiksi'' ja esim. kuumin kesäpäivinä kun kavereiden kanssa mennään mankan ja muutaman huurteisen kanssa rannalle istumaan noi on kiva laittaa päähän :D Tietenkään mua on vaikee ottaa sillon tosissaan..


    Tsekkaa munki blogi klikkaamalla tätä tekstiä.

    ReplyDelete
  5. Hihii otsikkoo lukiessa mulla alko soimaan päässä just toi Ruotsin biisi! :D Laura sun on pakko kuunnella kans Maltan biisi! Se on niin sulonen :) Tässä linkki:

    http://www.youtube.com/watch?v=8WmJXIR9xtw

    ReplyDelete
  6. Sulla on aina niin ihania vaatteita! :D

    Oliks sulla mitään kriiseilyä silloin kun värjäsit hiukset mustasta vaaleammaksi/ruskeaksi? Mulla on tänään kampaaja-aika ja oon päättänyt värjäyttää tän mustan tukan pois ja nyt hieman jännittää, mitä se tulee näyttämään!

    ReplyDelete
  7. Moninkertaiselle aasiankävijälle tiedoksi, että se "alaosajuttu" on saronki.

    ReplyDelete
  8. Nuo aurinkolasit olis aika mainiot festareilla :D

    ReplyDelete
  9. Ihana tuo valkoinen pitsitoppi ekoissa kuvissa! :)

    ReplyDelete
  10. Mistä noi farkut on!

    ReplyDelete
  11. Mä en kestä noita shortseja, miksi niin lyhyet??! Tosi monissa kaupoissa on ton kaltaisia. Ja sit näkyy puol pakaraa, ompas hottia. Ei kellään tuu mieleen vaikka vilkasta sitä kaistaletta haaravälissä; usein yhtä kapea kuin mun pikkarit, kiva on niitä kaupungilla kattella. Jotain rajaa -.-.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo oon samaa mieltä että välillä aika härskin näköstä kun puol persettä näkyy ihmisillä tuolla kaupungilla kävellessä :S se nyt vielä ehkä menee jos iihan pikkusen vilkkuu ja aikuinen nainen kyseessä, mutta just yks päivä näin keskustassa kun sellanen about 15vee pissaliisa käveli aivan helvetin kireissä pikkushortseissa ja siis valehtelematta näky puoli pakaraa, näytti jotenkin niin rivolta hyi. katoin eka että onko sillä hipsterit jalassa, mutta kaipa ne jonkinmoiset shortsit olevinaan olivat... :D

      Delete
    2. no huhhuh! toivottavasti pystytte jatkamaan elämäänne normaalisti jopa tällaisen kokemuksenkin jälkeen. varmaan vaikutti teijän elämiin tosi paljon (:

      Delete
    3. Ite taidat olla juuri näitten shortsien käyttäjä :D Sori, häiritsee se mun elämää jonkin verran, en mä haluu kattella ihmisten pakaroita kauppaostoksilla, tulee vähän awkward olo, jotain vois jättää vaan yhden ihmisen nähtäväksi. Jossain kohtaa se siveellisyys kulkee, ihmiset ei arvosta sellaista ja saa jätkiltä vääränlaista huomiota (ellei sitä juuri halua?). Moni mun jätkä kaveri on sanonut ettei haluis yhden illan juttuu enempää sellasilta heruttelijoilta. Annan vaan joillekkin ihmisille hyvän vinkin, miten ei kannata tehdä.

      Delete
    4. Nimenomaan, jossain se raja menee. Mulle myös tulee juuri tuollainen awkward olo kun joku kulkee keskustan vilinässä perse puoliksi paljaana, vähän sama kun olisi läpinäkyvä paita päällä eikä rintsikoita alla. Joo, kaikkien oma asia miten pukeutuu, mutta jonkunlainen asiallisuus olisi hyvä säilyttää ihmisten ilmoilla. Ja jep, pukeutumisellasi viestität aika paljon muille ihmisille itsestäsi enkä oikeen ymmärrä miksi jotkut tytöt haluavat välttämättä antaa itsestään hutsumaisen ja hölmön kuvan... Noh, kai se joidenkin itsetuntoa sitten kohottaa kun miehet kuolaavat perään kun perse näkyy..
      Tulipas pitkä setti, mutta en oikein osannut lyhyemminkään sanoa. :D

      Delete
    5. Jep ja kun sellaset siideripossu vielä pukevat nuo pillusortsit jalkaan niin AWOT. sitten vaan kaisaniemen puistoon odottelemaan mahdollista puskasta hyppääjää...Missä näiden tyttöjen vanhemmat ovat??? eivätkö isit ja äidit katso yhtään lastensa pukeutumisen perään?

      Delete
    6. Kyllä mä ainakin käytän, onneks on treenattu kroppa että hyvin kehtaa käyttää, ei mitään ongelmaa! :D eikä mulla edes pakaraa kyllä näy.... en todellakaan helteellä voi pitää pitkiä housuja!

      Delete
    7. tässä nimenomaan puhuttiin niistä housuista missä näkyy pakarat. kyllä mäkin nyt kesällä shortseja käytän ja aika kireitä ja lyhyitäkin sellasia välillä, mutta nimenomaan puhuttiin niistä missä vilkkuu puolipersettä, joten toi sun kommentti nyt ei oikeestaan liittynyt aiheeseen..

      Delete
  12. aivan ihana asu toi mis on valkonen toppi ja noi lilapinkkisiniset shortsit ! :)

    ReplyDelete
  13. mistä oot ostanu ton valkosen topin se on ihana! :)

    ReplyDelete
  14. oon melko uus lukija, niin jos olet tämän joskus kertonu, niin suo anteeksi mutta oletko ''puhdasverinen'' suomalainen, vai onko jossain muualla maailmaa sukua myös? :) oot liian kaunis ihan suomalaiseksi naiseksi:D

    ReplyDelete
  15. upeita noi shortsit asut !! :)

    http://missindependentbyk.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  16. Arskat Summer Heattiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, ajattelin ihan samaa! Mun mielestä noi violetit hawaii -henkiset kukkalasit on aika ja hienot ja sopis just sinne :)

      Delete
  17. Mahtista, mulla tuli ekana otsikosta mieleen Robin ja siellähän se Robin oli postauksen lopussa :)

    Fiipi

    ReplyDelete
  18. Postaustoive: Huivin kietasuvinkkejä!!! :) Haluun tietää, miten toi rusetti tehdään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No mitenköhän se rusetti yleensä tehdään? :)

      Delete
  19. ihana asu, varsinkin noi shortsi-toppi yhdistelmät tossa alussa!
    ja kyllä, nepalilainen ruoka on parasta <3

    ReplyDelete
  20. Mistä oot ostanu ton valkoisen hapsutopin?

    ReplyDelete
  21. Mistä noi lilayläosaset farkkusortsit on?:)

    ReplyDelete
  22. Ihana asu(/asut), wau. Kiva tää sun blogi, täytyykin ruveta lueskelemaan! Hauska toi kassi ja sen sisältö sitäkin hauskempi. :) ps. Oot ihan mielettömän kaunis :)

    http://monsuuni92.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  23. oivoi täällä pohjosemmassa ollu koko päivän varjossaki yli 25 astetta ja sen seurauksena oonki nyt punanen ku rapu, mutta jokatapauksessa toivotaan sinnekki niitä hyvii ilmoja! :)

    ReplyDelete
  24. Oot ihana! Ja kuuma! Ps. Samaa mieltä Robinin biisistä <3

    ReplyDelete
  25. Hei mikä tuo nepalilainen ravintola oli? En ole koskaan käynyt syömässä nepalilaista, vaikka on monesti ollut tarkoitus (tykkään intialaisesta safkasta ja on kuulemma aika saman tyyppistä).

    ReplyDelete
  26. Aurinkolasit päähän vaan johonki pippaloihin tai kesäfestareille ne sopii mainiosti :D

    ReplyDelete
  27. oot muuttunut vuosien saatossa kropasta paljon naisellisemmaks, oot Laura upea! Ihanaa kesää ja tsemppiä Barcaan:)

    ReplyDelete
  28. millaisella kameralla oot ottanut nuo kuvat itsestäsi kotonasi? :) ja millaista kuvanmuokkausohjelmaa käytät? kiitos jos jaksat vastata!

    ReplyDelete
  29. Oi tuo biisi on kyllä ihan huippu, soinut mulla koko kevään (ja varmaan soi läpi kesänkin) toistolla ja olihan se viisuista mun lemppari, ihmettelin syvästi kun sitä ei osattu arvostaa tarpeeksi!

    Eipä mulla muuta tällä kertaa 8)

    ReplyDelete