Tuesday, May 21, 2013

Momondo - halvat lennot ulkomaille

Momondo on matkailusivusto, jolla on loistava valikoima ilmaisia palveluja.
Momondon kautta voit etsiä halvimmat lennot, hotellin makuusi tai vaikkapa vuokrata auton.
Momondosta löytyy käteviä lisäominaisuuksia lentojen etsimistä helpottamaan, esimerkiksi "hintakalenteri", "parhaat lennot" ja "hintatieto".
Hotellihaussa on halvimman hinnan takuu, eli Momondo etsii sulle kaikista halvimman hinnan haluamallesi hotellille.


"Meidän tehtävämme on yksinkertaisesti etsiä edullisia hintoja netistä – aivan kuten sinunkin metsästäessäsi seuraavaa lentoasi. Ainoa ero on siinä, että robottimme käyvät läpi samanaikaisesti satoja eri sivustoja antaen sinulle kattavan tuloksen vain muutamassa sekunnissa.
"

Me ollaan suunniteltu Kristinen kanssa heinäkuulle parin viikon lomaa Kreikkaan, Rhodokselle.
Oon etsinyt lentoja monien eri sivustojen sekä sovellusten kautta, ihan kiinnostuksesta, ja momondo löysi edullisimmat lennot just meidän haluamille päiville.
1.7-16.7. ja eikun etsimään!
Lähtö 1.7 ja paluu parin viikon päästä. Suorat lennot kolmella sadalla eurolla.  
 Lisäksi etsin hotelleja momondon hotellihaun kautta.
Hotellihaussa voi määritellä hinnan, sijainnin, tähtiluokituksen sun muut jutut, ja momondo etsii hotellit netin halvimmalla hinnalla. Kätevää! :)

Ja sitten vielä ihan vähäsen momondon loistavasta matkaopas-palvelusta.
Voit etsiä haluamallesi matkakohteelle ilmaisen matkaoppaan, jonka avulla voit määritellä fiiliksen mukaan, että mitä etsit. Matkaopas näyttää kartalta missä sijaitsee vilkkain yöelämä, keskeisimmät hotellit, alueen nähtävyydet ja parhaat shoppailupaikat.
 Hahaa! Villiä piletystä! Mun äiti on ollut parit kerrat Rhodoksella ja on menossa sinne taas heinäkuussa, ja se suositteli kovasti tota paikkaa. :)

Momondon voi myös ladata puhelimeen. Voit tarkkailla kätevästi edullisia lentoja missä vain.
Mä oon tässä pari viikkoa seurannut noiden lentojen hintoja, ja nyt vaikuttaa siltä, että edullinen lento osui kohdalle, joten pitää vielä saada Krisukin ostamaan lennot Kreikkaan! :)

Kuvia Kreikan matkalta 2008.
Olin silloin Pargassa ja Lefkaksella, ja tykkäsin ihan hirveästi Kreikasta.

Momondon sivuille http://www.momondo.fi


Postaus on yhteistyö Momondon kanssa.

54 comments:

  1. Aikamoista, seitsemästä viimeisimmästä postauksesta kuusi on mainoksia. Tämä on varmaan joku ennätys : D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aika totta, ymmärrän, että monia varmasti ärsyttää nää yhteistyöjutut.
      Lähes suurin osa niistä kuitenkin on toteutettu ainoastaan lukijoiden takia, kuten toi hiusten muodonmuutos, Bik Bok-juttu ja koruarvonta. Itse saan vaan hyvää mieltä niistä, kun voin antaa jollekin jotain.

      Mutta totta kai blogi vaatii ja kaipaa niitä ihan normipostauksia,ja niitä onkin tulossa! Mulla on nyt ollut vähän erilainen elämäntilanne ihmissuhteiden ja muutosten takia, ja siksi blogi on jäänyt vähemmälle. :)

      Mukavaa kesän odotusta sulle ! :)

      Delete
    2. "Ainoastaan lukijoiden takia" xDDD

      Delete
    3. Niin Ence, ainoastaan lukijoiden takia.

      Mun mielestä on aivan kiva, että Laura järkkää lukijoilleen arvontoja,
      eikä tee mitään mungospämmiä milloin mistäkin Nellyn sen hetkisistä aleista tms.

      Monet yhteistyöt toteutetaan siten, että esim. vaateketju antaa pari lahjakorttia mainospostausta
      vastaan, jolloin bloggari voi laittaa lukijoilleen kortit arvontaan- eli toisin sanoen itse ei hyödy lahjoilla
      vaan laittaa lahjat jakoon.

      Mä en voi tajuta keillä ärsyttää tällaset postaukset.... Itse oon lähdössä tänä kesänä kahdellekin matkalle ja tää postaus erityisesti tuli todella tarpeeseen- kiitos :)

      Delete
    4. Mikä niin kovasti naurattaa? Mä en yleensä vastaa tällaisiin kommentteihin, mutta nyt mulle tuli vähän ikävä fiilis.

      Kun kerta näytät paremmin tietävän siitä, mitenkö näistä postauksista hyödyn, niin kerrohan ihmeessä meille muillekin.

      Mä itse otin Rapunzeliin yhteyttä ja kysyin, että haluaisko ne lahjoittaa pidennykset yhdelle lukijalle ja samalla kysyin mun kiireiseltä kampaajalta, että pystyisikö se tekemään ilmaiseksi hiukset jollekin. Mä en saa tästä jutusta mitään muuta kuin hyvän mielen, että voin antaa jollekin ihmiselle pientä iloa ja extraa arkeen.

      Toi korupostaus oli arvonta lukijoille, ja mä olen näiden parin yhteistyöpostauksen ansiosta saanut itselleni puolentoista vuoden aikana tasan kaksi korua, edellisestä katkesi ketju ja siksi sain uuden. Mä en hyödy rahallisesti mitään siitä, että pyysin alekoodia lukijoille. Jos et usko, niin voit ottaa nimesi.fi-sivustoon yhteyttä ja kysyä asian laitaa.

      Ja sitten esimerkiksi toi Bik Bok-juttu. Mun tuttu sattuu olemaan siellä töissä ja ehdotti / pyysi tällaista juttua, että tulisin sinne tapaamaan lukijoita. Menen sinne ihan siitä syystä, etten ole ennen päässyt tapaamaan lukijoita missään muualla kuin viime joulun blogin pikkujouluissa. En hyödy tuostakaan jutusta mitenkään, enkä mä koe, että mun tarvitsisi edes hyötyä siitä millään tavalla. Mulle tulee hyvä mieli siitä, kun voin "antaa" jollekin jotakin.

      Mä ihan omasta vapaasta ajastani ja tahdostani menen Hyvinkäälle, ja mä ihan omasta vapaasta ajastani arvon juttuja sun muita. Totta kai on sitten myös niitä mainospostauksia, kuten nellyjuttuja yms, mutta niitä mun mielestä tulee kuitenkin aika harvoin, ei läheskään joka viikko tai edes joka kuukausi.

      Tämä postaus oli jonkin sortin mainos, mutta totuus on se, että oon käyttänyt momondoa jo pidemmän aikaa, ja siksi lähdin mukaan yhteistyöhön, ja sen voin ihan rehellisesti myöntää.


      Delete
    5. Ida-Jessica, kiitos kommentistasi. Asia on juurikin niin miten kirjoitit :)

      Delete
    6. Oho! Ei mulla ollut tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä.
      Tää oli musta ihan oikeasti hauskaa, että on nääääin monta mainospostausta putkeen : D Kyllä mä itsekin luen niitä, jos ne jotenkin liikuttaa mua. Osallistun arvontoihinkin, jos on jotain oooikein kivaa. En mä vihaa mainoksia (tai bloggaajien mahdollisia palkkioita) mitenkään niinkun periaatteellisesti, että edes siellä Mungolifen Nelly-postauksessa kokisin tarvetta etsiä niitä hienoja kenkiä niiden omilta sivuilta, sen sijaan että painaisin vaan suoraa linkkiä niihin : D

      Ehkä se miksi kiinnitin huomiota siihen, kuinka monta näitä postauksia on putkeen, on juurikin se, ettei mulla ole tarvetta millekään noista : ) En käytä kaulakoruja, hiukset on liian lyhyet pidennyksiin, enkä ole lähdössä matkalle : D Mutta en silti ole sitä mieltä, että kukaan ei voisi näistä hyötyä.

      Toivottavasti selvensin itseäni, en tahdo olla mikään pahan tahdon lähettiläs : D

      Delete
    7. Eiks se muuten mene niin, että kun bloggaaja mainostaa sivuillaan no esimerkiksi nellyä, ja laittaa linkim klikatkaa täältä tänne näin ja ostakaa jotain. (tällöin kun joki klikkaa linkistä ja menee sivuille vaan katselemaan, ei bloggaajalle vielä kilise euroja omaan pussiin). MUTTA sinne sivustoille jää jälki, että oot joskus käynyt tämän bloggaajan linkin kautta siellä nellyssä katselemassa, ja menetkin kuukauden päästä nellyn sivuille ja naputat itse vaikka google hakuun nelly.fi sivuston jonka kautta sinne menet ja päätät ostaa jotain, niin nyt bloggaajalle kilisee eurot sillä olet JOSKUS käynyt hänen linkin kautta siellä sivuilla.....? Oonko ihan väärässä tässä? :D joskus jossain oli, että näin se menee :D

      Delete
  2. Miks et maininnut että saat jotain etua/ilmasen matkan tuolt momondolta? Kyllä ne pitäs mainita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laurahan kirjoitti postauksen loppuun että postaus on yhteistyö momondon kanssa, joten siitä ihan selkeästi ymmärtää että Laura saa vastineeksi jotain tästä postauksesta..

      Delete
    2. Täh saaks koko matkan tästä hyvästä? :o no kelpais mullekkin

      Delete
    3. No ala sitten tunnetuks bloggaajaks ja tee jotain asian eteen jos sullekkin kelpais! :D Ei se ihan ilma työtä tule -.-

      Delete
  3. Ei haittaa kuule ollenkaan jos on näitä mainos juttuja! Mua ainakin kiinnostaa oikeastikin nämä. Ja tämä momondo juttu oli tosi siisti, sait kyllä matkakuumeen aikaseksi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja hyvä kun laitoit, itse sain varattua kivan matkan momondista juuri!! :)

      Delete
  4. Myös mun mielestä tää oli hyvä postaus. Ainakin mua kiinnostaa aina tällaiset uudet jutut. Mua ei nää "mainospostaukset" haittaa, jos nää on tehty sellaisista jutuista, joiden takana voisi seisoa ilman sponssidiiliäkin ja kyllä tämäkin tuntu sellaiselta. Ja jos ei olis näitä mainospostauksii ollenkaan, niin eipä olisi näitä hyviä blogejakaan ...miettikääpä sitä!

    ReplyDelete
  5. Ärsyttävii nää mainos jutut tosiaan, mut ymmärrän täysin, tottakai mäkin lähtisin mukaan jos oisin bloggaaja, ilmasii kivoi juttui saa, oon kade :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yhteistyöjutut ei aina tarkoita sitä, että niistä saisi ilmaiseksi jotain tai ei välttämättä saa edes mitään. Ei kannata olettaa, että saisi esimerkiksi ilmaisen matkan jos kertoo jostain matkailupalvelusta tms..

      Delete
  6. Vitsi noi mustat hiukset on passannu sulle hyvin! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Onhan ne ihan söpöt, mutta en kyllä vois enää ikinä kuvitella palaavani mustaan :D =)

      Delete
  7. muakin ekaksi hieman ärsytti nämä ,mutta tajusin että tästä saa aika hyvää tietoa kun ollaan äitinkans etsitty hyvää sivustoa mistä tilata, muttei olla löydettin mitään. Onneksi laitoit tän sun blogiis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ymmärrän, että eka reaktio on sellanen, että taasko näitä.. Mutta mä oon testaillut aika paljon eri sovelluksia ja sivustoja, ja tää momondo on kyllä ollut lemppari, tosi selkeä ja nopea :)

      Delete
  8. Nyt lopetatte valittamisen mainospostauksista. Ei tarvi tulla lukemaan jos ei kiinnosta!! Itse olen ainakin ilonen kun on taas yks sivusto enemmän josta ettii halpoja lentoja et pääsee edes lomalla jonnekkin missä kaikesta ei löydy aina jtn huonoa!! Hyvää Alkanutta kesää lempi bloggaajalleni !

    ReplyDelete
  9. Kiitos tästä. Olinkin kaipaillut jotain hyvää sivustoa, josta etsiä matkoja. Supersaver ja Seat24 ei tunnu enää olevan halpoja, mitä ne ennen olivat.

    Oltiin viime kesänä Rodoksella lomalla, siitä voit lukea täältä:

    Loma Rodoksella

    ReplyDelete
  10. Juu toi on kyllä tosi hyvä toi momondo, ollaan käytetty sitä varsinkin kun matkustellaan afrikkaan päin, yleensä afrikan matkat maksaa ihan hirmuisesti mut momondo on pikkasen edullisemmat.



    ~ Juicy Guava ~

    ReplyDelete
  11. JEE! Kiitti loistavasta vinkistä Laura. Matka suunnitteilla ja tästä oli paljon apua laiskalle googlettajalle! ;)

    ReplyDelete
  12. Minä olin kans Rhodoksella kesällä 2011, ja suosittelen lämpimästi käymään siellä joskus! :) Tosi mukava ja suht. rauhallinen paikka :)

    ReplyDelete
  13. Kiva postaus :) Tällässet yhteistyö-jutut on just mielenkiintoisia.

    ReplyDelete
  14. itse oon ollu tuolla rodoksella viime vuonna ja mun mielestä aivan ihana paikka! kauniit maisemat, lämmintä, kohteliaat ihmiset ja mikä parhainta tosi hyviä ostomahdollisuudet;) tyhjillä laukuilla mentiin mutta kotiib palattiin laukku pursuavana:D suosittelen ehdottomasti kaikille! kreikka pitää kaikkien joskus kokea;)

    ReplyDelete
  15. Rhodos on ihana! Suosittelen hengailua rannalla, (ei sillä tuulisella, se ei ole niin kiva) ja taksilla illalla vaan kohti baarikatua ja euron mustikkashotteja nam! Varautukaa äärettömään ruotsalaisten määrään ja yliyli kuumaan aurinkoon, toivottavasti teillä on kunnon ilmastoinnit huoneessa, koska viime heinäkuussa vietin yöni Rhodoksella hotellin parvekeella. Ilmasto siis päivisin +40 paikkeilla ja yölläkin hiki on kokoajan pinnassa! Huh ihanaa matkaa :)

    ReplyDelete
  16. No Skyscanner.com toimii vielä paremmin. Mutta sieltähän se on sun lennot otettava, mistä yhteistyön puitteissa ilmaiseksi annetaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No onneks skyscannerilla on näköjään yksi niin uskollinen käyttäjä joka ei sitä näköjään rivien välistä luettuna vaihtaisi edes ilmaisiin matkoihin ^^

      Delete
  17. Tervetuloa Rodokselle ! Mahtavan lomakohteen oot valinnu ;) ..itse siis toimin täällä matkaoppaana ja kovasti oon tykänny. Hauskaa lomaa!

    ReplyDelete
  18. itse löysin kans skyscannerin avulla halvemmalla kuin momondosta oli löytyny ja oli muutenkin selvempi sivu scannerilla mutta mä tykkään kans näistä postauksista kunhan tulee kohta jotain muutakin väliin,kun saat asiat siellä hoidettua ensin itselläsi kuntoon:)

    ReplyDelete
  19. Kiitos postauksesta! Momondo lähti käyttöön!

    http://jennijennina.blogspot.fi/?m=1

    ReplyDelete
  20. Momondo, Skyscanner ja Rantapallo ei siis kilpaile supersaverin ja noiden kanssa. Ne vaan vertailee niiden hintoja. Ite huomannu että yleensä vaan parin sentin eroja hinnoissa noiden välillä.

    ReplyDelete
  21. Tervemenoa kreikkaan, sun rahat onkin jo siellä valmiiksi eli hyvää matkaa ;D

    ReplyDelete
  22. Noi alimman kuvan pökät näyttää iha vaipalta sun päällä, ku oot niin pieni :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Et oo tainnu vaippaa nähäkää jos tuo on sun mielestä vaippa :D

      Delete
  23. Rodoksella kannattaa myös mennä lautalla päiväksi Turkin Marmarikseen. Pääsee shoppailemaan hieman halvemmalla :D plus pääsee käymään kahdessa eri maassa yhden loman aikana!

    ReplyDelete
  24. saatko sä rahaa klikkauksista vai siitä että tuolta kautta tilataan? ;o
    noo mä olen kuitenkin niin köyhä että viitti itteäni kiusata ja edes klikkailla kattelemaan x)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En saa rahaa klikkauksista, olen saanut tietyn summan tästä postauksesta. Eli en saa myöskään matkaa. :)

      Delete
    2. Toi on jännä, että jos bloggaaja tekee postauksen vaikka jostain matkailusivustosta tai postailee matkailusivustolle, oletetaan että hän saa matkat tai matkoja ilmaiseksi :D. Ja muutenkin oletetaan, että yhteistyöstä saa hirveästi kaikkia juttuja ilmaiseksi tai rahaa vaikka se juttu ei todellakaan mene niin.

      Ja sitten aletaan just haukkua mainospostauksia tai bloggaajaa siitä, että tekee sellaisia. Ja sanotaan, "olen kateellinen kun saat matkan kun teet tän postauksen". Oletetaan vaikka ei ole oikeasti mitään tietoja (tai todisteita) niille väitteille.

      Delete
    3. Lol eihän toi eka ano edes olettanut mitään, selvä kysymys kun kysymysmerkki perässä. On se jännä kun toisten kysymyksistä aletaan heti olettaa että se oletti

      Delete
    4. Sanoinko, että tämä ano oletti? En. Vaan tarkotin noita alkupään kommentteja joissa heti oletetaan ja sitä, että yleensä oletetaan. Kommentoin vain Lauran kommenttia jossa hän sanoi, ettei saa matkaa.

      Delete
  25. Suosittelen Rodosta ehdottomasti! Itse olen käynyt siellä 3 kertaa ja sukulaisiakin siellä asuu :)

    ReplyDelete
  26. Olen lähdössä Pargalle elokuussa ja tuon ylimmän kuvan ranta näyttää aivan mahtavalta. Muistatko mikä ranta on kyseessä? Olisi kiva kuulla jo vähän vinkkejä parhaista rannoista etukäteen.:)

    ReplyDelete
  27. murrrrr, mihin oot hävinny? :D Äkkiä kirjottaa uusia juttuja. :)

    ReplyDelete
  28. Mie en kyl saanut tosta sivulta "halvimmat" lentoliput..... halvatlennot.fi sivulla on las vegasin lentoliput halvemmat!

    ReplyDelete
  29. Kiitos todella paljon tästä postauksesta! :) Olen yrittänyt etsiä elokuulle lippuja Kairoon ja vihdoin löysin todella halvalla! Kiitos!

    ReplyDelete
  30. Kiva postaus! Onko sulla tulossa postausta siitä sulka tatskan poistosta? Olisin huvin kiinnostunut!;))
    T: selässä yksi sulka josta haluaisin päästä eroon

    ReplyDelete
  31. Tervetuloa Rodokselle, kauheen kiva paikka. Täällä asustellut nyt semmoset 6 viikkoa, voin suositella kaikille jotka tätä lukevat. Täältä löytyy kaikenlaista, esimerkiks oikein kiva ranta kauempana keskustasta on Tsambika beach nimeltään. :)
    //Oppaillen Rodoksella

    ReplyDelete
  32. Täysin turhaan ollaan taas esitetty kritiikkiä kirjoittajalle. Momondo maksaa sitä, Momondo maksaa tätä. Mainoksia on kaikilla sivustoilla, tärkeintä on kuitenkin sisältö, ja tässä jutussa siihen ollaan panostettu vaikka yrityksen palvelut nostetaankin esiin.

    ReplyDelete
  33. I am impressed. I don't think Ive met anyone who knows as much about this subject as you do. You are truly well informed and very intelligent. You wrote something that people could understand and made the subject intriguing for everyone. Really, great blog you have got here. lennot24

    ReplyDelete