Thursday, March 28, 2013

Kuvia viikolta

 Toissa- ja viime viikonlopulta.
 Eilisiä kuvia Stokkalta. Ostin ihania valkosuklaasydämiä. Pakko hakea niitä tänään vähän lisää.. :)
Koiruleita kävin tänään moikkaamassa, ja haen ne viimein sunnuntaina tänne mun luokse.
 Kuvia tältä päivältä.
Tein tossa aikaisemmin valmiiksi meikkipostauksen, tai otin kuvat ja latasin ne koneelle, eli huomenna tulossa meikkipostausta - taasko? No silmämeikki on ainakin eri kuin viimeksi ja tuotteetkaan eivät ole samoja tällä kertaa.
Tuo toka kuva ylhäältä on kolmiosainen taulu, jonka ostin Thaimaasta, Koh Mookilta sellaisesta pienestä kyläkaupasta ja maksoi vain viisi euroa. Sopii mun sängyn yläpuolella olevaan tauluun, koska molemmat ovat aika kultapainotteisia.
Alhaalta ekan kuvan sormus on Honkkarista, Victoria Peakilta, rakastuin siihen kovasti, ja pakkohan se oli saada. Toi toinen sormus taas on Ginasta.

Ajattelin tehdä Rapunzelin hiuksista postauksen ylihuomenna.
Itse oon tykästynyt täysin noihin uusiin QUICK & EASY-pidennyksiin!


Nyt pakko syödä jotain.... Mites ois pari vohvelia.... :D

Hyvää pääsiäistä kaikille ♥

38 comments:

  1. Ihania kuvia! :) mun mielestä on hyvä jos teet "taas" meikkipostauksen koska tuntuu että meikkaustottumukset ja tuoteet muuttuu ihan kyllästymisen ja vuodenaikojenkin vaihdellessa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan totta :) Siksi aattelinkin, että vois taas tehdä :)

      Delete
  2. Tuleeko sulta rapsulle tarjouskin??? kerro please äkkiä, ku olin tänään tilaamas mut jos tulee niin jätän sit myöhemmäks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulee huomenna/ylihuomenna myös tarjous =)

      Delete
    2. no miks ei tuu jo?! :((((

      Delete
  3. Mites, onko videoita tulossa lähiaikoina? Vai elättelenkö turhia toiveita?:D

    ReplyDelete
  4. Itsetehtyjä vohveleita vai sellaisia kaupan täytevohveleita? Kaupan vohveleista tulee ihan lapsuus mieleen.

    ReplyDelete
  5. Kaunis! Oii vohveleita... Kauheeta ku rupes tekee mieli :l

    ReplyDelete
  6. Ihan kun venäläinen !! Ja nuo turkit on ihan kamalan näköisiä muutenkin! Hyi. Ja aika paljastavia vaatteita julkaset blogissasi, kertoo jotain sinusta ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakko sitten lukea tätä blogia, ihmettelen vaan. Olkoon jokainen sellainen kun on ja jos itseä ärsyttää niin vois katsoa peiliin onko omassa navassa se vika vai muissa?

      Delete
  7. Susta on tullu tollane tuksu :---(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja sulla on silmissäs vikaa! huhhuh :D laura on ihana♥

      Delete
    2. Eikä oo mikää tuksu herranjumala:D ihana laura! Ja laura, propsit oikeesti sulle siitä et julkaset kaikki ns arkaluontoisemmat ja negatiiviSemmätki kommentit!! Harval on itsetuntoo siihe. Esim
      Natalia Oona bloggaaja ei kestä MITÄÄN vähänkää negatiivista edes muiden mielipiteitä jos hän ja hänen kultamurunsa JUUNATHAN ei ole asiasta samaa mieltä... -.- ei siis julkase mtn kommentteja jossa ei kehuta häntä

      Delete
    3. Öhh miks ne kommentit pitäisi julkaista :D onhan silloin tämä bloggaaja jo nähnyt tän "paskan" kommentin jossa harvoin on päätä tai häntää ;D mutta juu anonyymihaukkujilla vaan onkin joku ego ongelma että kommentit pitää saada näkyville muille......

      Delete
    4. Ei, ei haukkukommentteja vaan tuo ko. bloggaaja ja monet muut eivät julkaise edes sellaisia mielipiteitä joista he eivät ole samaa mieltä/jotka ovat negatiivisia. Tolla logiigalla , miksi sitten kehukommentit pitää julkaista jos ei vaikka "en pidä paidastasi" kommenttia?:)

      Delete
    5. Olen myös sitä mieltä, ettei bloggaajalla ole mitään velvoitetta julkaista ikäviä / ilkeitä kommentteja. Kuka nyt haluaa esimerkiksi julkaista henkilökohtaisia tietoja tai oikeasti loukkaavia mielipiteitä tuhansille ihmisille? Eikö se riitä kommentoijalle, että tietää bloggaajan lukeneen ikävän kommentin?

      Delete
  8. Vaikutat sellaselta joka on vähän niinkun jumahtanut taaviin ja tietyllälaia "alistunut kohtaloonsa" en tarkota pahalla mut siis en tiiä.. Silleen et oot vähän nii ja näi mut et vaa osaa olla ilman sitä tai se sua. Sä kyl ansaitsisit paljon parempaa ja rakastua kunnolla tuntuu et sä et oo oma ittes tos suhteessa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. noni siinä ihan kolmen kopla ilkeitä kommentteja.."kertoo jotain sinusta", mitä kertoo? siis ihan oikeesti mitä se kertoo laurasta ihmisenä, ystävänä, puolisona, sisarena? mieti nyt tarkkaan. "Vaikutat sellaselta joka on vähän niinkun jumahtanut taaviin ja tietyllälaia "alistunut kohtaloonsa" Oletko taavi? mistä sä voit tietää millanen suhde heillä oikein on??

      Delete
    2. Tiedämpä vain :) sanoin miltä se vaikuttaa. Ja tiedän paljon enemmän kuin arvaatkaan

      Delete
    3. En nyt kommentoi tähän mitään.

      Delete
    4. Varmaan koska tiedät että kyseinen anonyymi on oikeassa?? ;)

      Delete
    5. Vaikka olisikin oikeassa, niin mielestäni tämä ei nyt ole se oikea kanava, missä mun parisuhteita pitäisi spekuloida. :)

      Delete
  9. Mmmm..mitä herkkuja tuolla Stockalla! :D~

    Voihan upeus! Toi Victoria Peakilta ostettu sormus on aivan mahatava!

    Omsnoms..vohveleita..omsnoms ^__^

    ~ Frillycakes ♥ ~

    ReplyDelete
  10. Kivoja kuvia, upea olet!

    jenninvuodatus.blogspot.fi

    ReplyDelete
  11. ei vitsi, toi sun turkkis on kyllä hieno!

    ReplyDelete
  12. MISTÄ TOI ANKKURIPAITA ON?! JUURI SEMMONEN MITÄ OON ETSINYT :)

    ReplyDelete
  13. Vittu oikeestii..kuinka joku voi tulla latelemaan tänne millanen taavin ja lauran suhde on?! Niiinku vittu parin blogikuvan ja postauksen perusteella..vittu äly hoi älä jätä!

    ReplyDelete
  14. Laura, mistä se sun turkis on ostettu? Upea! :)

    ReplyDelete
  15. Noi sormukset on aivan ihanan pirtsakan värisiä!:)

    ReplyDelete
  16. Mikä ihana punainen mekko/paita sulla on päällä?

    ReplyDelete
  17. Paljonko maksaa tuollainen turkki? :)

    ReplyDelete
  18. Ihan järkyttävä turkki... varmaan jossain kiinassa valmistettu ja eläviltä eläimiltä nahka revitty irti, jeeesh! kantsii kattoo noita videoita turkistarhaamoilta ennen ku tukee tota touhua, varsinkaan ton kiinan

    ReplyDelete