Tuesday, March 26, 2013

This is who I am

Sain Annan blogista idean!
 Tajusin just, etten ole poistunut asunnostani sitten lauantain. Tai no, oon mä käynyt kaupassa ja lenkillä, mutta muuten oon ollut vaan oman kodin rauhassa.
 Välillä tuntuu siltä, että ihmisillä ei ole mitään hajua siitä, millainen mä olen. Ei edes niilläkään, jotka lukee mun blogia.
 Oon tosi huono rahankäytössä, ostelen mitä sattuu, ruokaan menee tolkuttomasti rahaa, samoin vaatteisiin ja niin edelleen. En osaa säästää tai suunnitella tulevan kuukauden rahamenoja.
 Nuorempana LJ oli mulle kuin henkireikä. Kirjoitin sinne vuosia melkein joka päivä.
 Joskus vaan ajattelee omaa napaansa, vaikka esimerkiksi huonoa tukkapäivää tai tummia silmänalusia, kunnes sitten herää todellisuuteen.
 Olen todella rationaalinen ihminen. En usko mihinkään yliluonnolliseen, kuolemanjälkeiseen elämään, taivaaseen, helvettiin, uudelleen syntymiseen.
En usko edes aikaan.
"Erään käsityksen mukaan aikaa ei ole olemassa, vaan se on aivojen luoma illuusio liikkeestä.
Ei ole olemassa aikaa, on vain tämä hetki joka tunnetaan ikuisuutena. Tämä illuusio luultavasti syntyi kun ihminen oppi mittaamaan aikaa. Esimerkiksi kun mitataan aikaa tiimalasilla, niin syntyy illuusio ajasta kun tiimalasin hiekka valuu pikkuhiljaa. Todellisuudessa hiekka vain siirtyy paikasta toiseen, mutta aika pysyy edelleen samalla paikalla. Se on vain mekaanista liikettä. Lisäksi jos viedään tiimalasi kuuhun, jonka hiekan valuminen maassa kestää 10 minuuttia, näyttää aika hidastuneen koska painovoima on kuussa pienempi kuin maassa."
Wikipedia
 Olisiko edes niin mahtavaa vaan kävellä isoon vaatehuoneeseen. Siellä  voisi vaikka vaan oleilla, lukea, kuunnella musiikkia!
 Jos joku sanoo pahasti tai loukkaa, yritän monesti piilotella kyyneleitä. Olen jostain syystä tehnyt tätä lapsesta asti.
 Piste.
 Jos mua ahdistaa tai stressaa, niin en osaa ottaa missään rennosti. Asiat pyörii mun päässä vaikka baarissa asti, ja silloin olen todella huonoa seuraa.
 Mä vähän kamppailen sen asian suhteen, että mitä mä loppujen lopuksi haluan tehdä. Mikä musta tulee isona? Ja mähän alan olee jo aika iso muutenkin...
Käyn joka viikko kirjakaupassa, mutta harvoin löydän sellaisia kirjoja, joita haluan ostaa. En lue fiktiivisiä ja romanttisia naistenkirjoja.
Automatkoila, busseissa, metroissa uppoan aina unelmiini.

Kuulen aina silloin tällöin, että olen outo.
Kun alan lukea, niin en osaa lopettaa. Saatan lukea 500-sivuisen kirjan siltä seisomalta loppuun.
 Yksi lemppareistani! ♥
Näköni on -1,75.
Osaisivatpa koirani puhua! ♥
Uskon, että Pablolla olisi mielenkiintoisia juttuja jaettavana. Puppe voisi taas perustella, että mikä siinä pallossa on niin ylitsepääsemättämän tärkeää.
En ajattele, että tuolla jossain on "avaruusolioita" vaan, että pidän sitä äärimmäisen todennäköisenä, että jossainpäin avaruutta on muutakin elämää kuin tämä meidän maapallomme. Avaruus on ääretön ja maapallon kaltaisia planeettoja on biljoonia ja biljoonia.
Blogini lukijat ovat todella tärkeitä minulle, ja tärkeä osa blogiani. ♥


kuvat täältä http://andthatswhoiam.tumblr.com/

57 comments:

 1. Mäkin rakastan kirjoja!!! ja oon tavallaan samaa mieltä tosta aika jutusta, et ei oo sellaista aika käsitettä vaan hetki joka on mut ei aikaa koska sen mittaaminen ei oo loogista koska se ei oo aina sama :) selitinpä höpsösti

  ReplyDelete
 2. Vaikutat niin hyvältä tyypiltä, vähän uskon pystyväni samaistumaan suhun. :) kuulostaa tosi hassulta ehkä, mutta haluaisin niin tutustua suhun ihmisenä :) kiitos mahtavasta blogistasi!

  ReplyDelete
 3. Oi vitsi nää tälläset on kivoja! Samaistuin aika moneen mutta hassua miten jotkut asiat yllätti vaikka oon itsekin jo kauan seurannut sun blogia :)

  "I have another life in my dreams" ja "I'm not sure what I want" on aika normaaleja ilmiöitä jokaisella ihmisellä eikä niistä kannata ottaa mitään suuria paineita. Mun yli 50-vuotias äitini tapaa aina sanoa ettei tiedä mikä siitä tulee isona :D Eikä välttämättä elämä oo ollut huono vaikkei oliskaan löytänyt sitä omaa unelma-ammattia tai -puolisoa. Se riippuu myös kaikesta muusta mitä on tehnyt elämänsä aikana :)

  ReplyDelete
 4. Haluat rakastua? Minä kun luulin, että olet rakastanut Taaviin.

  ReplyDelete
 5. Tosi kiva postaus!! :) kiitos!

  ReplyDelete
 6. Hehh, tää oli hauska! :)

  ReplyDelete
 7. Tää oli kiva :) pallllljastuksia. <3 heei ja sulla kans piilarit. mitä merkkiä käytät ja sopiiks sulle paremmin kuukausi vai päivälinssit? ite käyttänyt niitä uusia dailies total 1 linssejä ja ihan parhaat. kertakäyttöset tulee kalliimaks mut no can do, kuukausilinssit hiertää ja on huonot mulla nykyään vaik ennen pystyin käyttää air optixeja :(

  ReplyDelete
 8. Kerro muutama sinun lempikirja! Tai muutama muuten vaan hyvä kirja, jotka tulee mieleen. Haluan jotain uutta luettavaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei kun hetkinen... Luetko ollenkaan mitään fiktiivisiä kirjoja, vai minkätyyppisiä luet? :-D

   Delete
  2. Suosittelen kaikille lämpimästi Katja Ketun Kätilö-kirjaa<3 oon todella ronkeli kirjojen lukija mutta tää oli ihan huikee!!! Ja perustuu tositapahtumiin!

   Delete
 9. Kivaa että lisäsit omia selityksiä noihin kuviin! Tää oli eka This is who I am -postaus jota oli oikeasti mukavaa lukea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Komppaan anonyymiä, yleensä en ikinä jaksa lukea näitä mutta tää oli tosi kiva kun oli pienet selitykset lisänä :)

   Delete
  2. Yhdyn!
   Melkei nkaikki tällaiset This is who I am-postaukset mitä bloggaajat tekee on tylsiä koska siinä kuvat vaan läntätään!

   Delete
  3. Samaa mieltä täälläkin! :)

   Delete
 10. Sä oot niin symppis<3 rakastan lukee näitä sun juttuja. Pus!

  ReplyDelete
 11. Oli tosi monta samaa juttua kun itselläkin :)

  ReplyDelete
 12. Mahtavaa, mäkin oon sitä mieltä, että aikaa ei ole edes olemassa! :D Siinä on sitten kaverit pyöritelly silmiä kun olen sitä yrittänyt selittää.. Ihmisten omakeksimä hömpötys :)

  ReplyDelete
 13. Ootko lukenut Puhdistuksen? Mitä mieltä siitä?:)

  ReplyDelete
 14. Tää oli tosi mielenkiintonen. Susta tulee aina uusia puolia esiin :) Se on mukavaa

  ReplyDelete
 15. En jostain syystä tykkää hirveesti näistä This is who I am -postauksia (kun monesti tyypit laittelee vaan kaikkea "I love music", no shit sherlock, kukapa ei? :D), mutta tää oli mun mielestä ihan kiva, varsinkin kun laitoit noita lisäselityksiä :)

  ReplyDelete
 16. hei ootko kauan käyttänyt piilareita? kun mä oon nyt muutaman vuoden ja on alkanu olee sellanen ongelma et silmät kuivuu ihan tosi paljon. vaikka tipatan niitä lähes päivittäin.. onko sulla tullu mitää kuivuusongelmaa tai ootko harkinnu laserleikkausta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Piilareita ei saa käyttää päivittäin luomen ja silmän pinta "suonittuu" ja ei kohta voi käyttää ollenkaan piilareita :/ (: ihan tiedokais et jos ei tykkää käyttää laseja:)

   Delete
  2. Olen käyttänyt päivittäin ja usein öisinkin piilareita ja ihan silmälääkärin luvalla. Ja mitään ei ole tapahtunut, käyn kerran vuodessa kontrolleissa ja luomet ja silmä ovat täysin normaalit. Käytän vain kosteuttavia silmätippoja päivittäin.

   Delete
  3. Viknkiksi M:lle et kannattaa kokeilla nesteen vaihtoa! Toimi mulla kun olin käyttänyt vuosia samaa, ehkä silmä oli tottunut liikaa Käytkö myös piilarikontrolleissa vuosittain ettei vaan silmissä olis mitään..?

   Delete
  4. Ehkei kenenkään blogi oo se paikka mistä kysellä neuvoa, kannattaa mennä käymään optikolla ja tsekata, ettei kyse oo mistään isommasta vaivasta.

   Delete
 17. Suositteleen Jon Krakauerin Erämaan armoille -kirjaa. Kertoo nuoresta pojasta joka luopuu kaikesta ja lähtee Alaskaan vapautuakseen yhteiskunnan oravanpyörästä. Mulla tää kirja kolahti ihan täysiä ja tunnut sen verran älykkäältä, että luulen sunkin saavan tästä kirjasta paljon irti.. Toinen ehdoton jos et ole vielä lukenut niin Mika Waltarin Sinuhe egyptiläinen! Ei turhaan ylistetty opus ;) Tässä siis vinkkejä vaikket niitä kyllä pyytänytkään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo Waltari on kyllä aiva huippu! Ainaki sen esikoisromaani Suuri illusioni ja just tuo Sinuhe egyptiläinen :) suosittelen kans.

   Delete
 18. Vai et oo kolmeen päivään poistunut kotoa muuta ku lenkille ja kauppaan?
  No, mä en oo neljään kuukauteen poistunut muualle ku lenkille ja kauppaan!

  ReplyDelete
 19. ihana postaus! JEEEESSS :))

  ReplyDelete
 20. kaikellahan on alku ja lopputila ja jos niiden välissä ei ole minkäänlaista aikaeroa, ei alkutilaa erota lopputilasta. Jolloin kaikki pysyisi samana. Ja koska miltei kaikki fysiikan suureet ovat joissain määrin ajan johdannaisia, ovatko nekin kaikki illuusiota?
  mielenkiintoinen aihe kyllä... Uskotko myös että todellisuus on ainoastaan ihmisen mielessä ja koko todellisuus on illuusiota? että asioita ei tapahdu ilman havaitsijaa?

  ReplyDelete
 21. Näin sut itiksessä ja olet kyllä niin nätti ja pieni. :)

  ReplyDelete
 22. Millasista kirjoista tykkäät tai mikä sun lempikirja on?

  ReplyDelete
 23. tää oli iha mahtava postaus, kiitos siitä <3

  ReplyDelete
 24. Tää oli ensimmäinen oikeesti kiinnostava This is who I am -postaus noitten sun kommenttejen ansiosta ja ainoo, jonka oon jaksanu lukee loppuun asti! Huippu Laura, keep it up! :-)

  ReplyDelete
 25. Ihana postaus ja ihanaa, että myönnät asioita niinku ne ovat. Samaistun moneenkin kohtaan. Oot niin kiva.

  ReplyDelete
 26. "Tajusin just, etten ole poistunut asunnostani sitten lauantain."

  Ihanaa että poistuit edes silloin, siuhun oli super mukava törmätä!! :) Sai tilanteesta ja paikasta huolimatta just sellasen kuvan mikä siusta on välittynytki!

  ReplyDelete
 27. Hui vitsit, enpä oo ikinä ees tullu aatelleeks aika-käsitettä tolta kantilta.. Pistipä miettimään, toivottavasti saan unta ens yönä hahah!

  ReplyDelete
 28. http://markokuvaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 29. jes kerranki aitoja juttuja eikä pelkkäää materialistista hömppäää (joka on useimmiten kivaa kevyttä luettavaa) hehe<3. olen ostoholisti joten lohduttavaa lukea että jollaki muullakin menee huonosti asian suhteen....

  ReplyDelete
 30. Kiva postaus.
  "Olen todella rationaalinen ihminen. En usko mihinkään yliluonnolliseen, kuolemanjälkeiseen elämään, taivaaseen, helvettiin, uudelleen syntymiseen.
  En usko edes aikaan. "

  Tämä kuulosti mun mielestä jotenkin hurjalta. En itsekään ole minkään tietyn uskonnon kannattaja, mutta tuollainen ajattelumalli tuntuu jotenkin "silmien ummistamiselta" tai miten sen kuvailisi. Mihin sitä pohjaa sitten yhtään minkään, hyvät ja pahat teot, moraalin, elämän merkityksen? Kuulostaa kauhean tyhjältä.

  Maailmassa on niin paljon asioita joita ei rationaalinen ajattelu selitä. Itse olen avoin kaikelle ja uskon henkiseen kasvuun ja siihen että jokaiselle asialle on merkitys ja syynsä... ihan alkaen siitä miltä jokainen ihminen ulkoisesti näyttää. Monet ihmiset ovat nykyään niin tyhjiä sisältä, ja elämä pyörii tyhjänpäiväisten asioiden ympärillä, kuten kulutus ja hauskanpito. Uskon että se myös johtaa masennukseen. Jonain päivänä sitä tajuaa, että elämä on vain töissä käymistä, jotta voi ostaa ruokaa ja vaatteita ja rentoutua, jotta voi taas käydä töissä. Sitten kuollaan pois. Karrikoidusti. Ei ihme että monia alkaa masentaa elämän merkityksettömyys, jos ei ole valmis tutkimaan elämää ja sen ilmiöitä yhtään pintaa syvemmältä. Ja miksi alkaisikaan, jos ei ole valmis olemaan avoin millekään tuntemattomalle, jota ei voi tv:stä tuijottaa. Ehkä se on jonkinlaista tuntemattoman pelkoa, ihminen haluaa kieltää asiat joita ei voi "ymmärtää" tai "kontrolloida", tai selittää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Millä tavalla rationaalinen ajattelu on silmien ummistamista? Tunneperäinen ajattelu se vasta petollista silmien ummistamista onkin, sillä kokemus on niin subjektiivinen ja ihminen voi itse muokata asian mielessään sellaiseksi kuin haluaa, faktoista riippumatta. Normaalit tervejärkiset ihmiset eivät tarvitse mitään yliluonnollista voimaa muokkaamaan moraalikäsityksiään, vaan ne kehittyvät ihmisen omien kokemusten ja ympäristön havainnoinin kautta. Jos moraalia pitää lähteä hakemaan 2000 vuotta vanhasta satukirjasta, ovat asiat sitten jo vähän huonommin.

   Miksi jokaiselle asialle pitää olla syy? Miksei vain voisi olla sattumaa ja kaaosta? Eikö tuo ajattelu juurikin ole tuntemattoman asian kieltämistä - se, että asia sivuutetaan sanomalla et tapahtuneelle oli syynsä? Fysiikka on täynnä esimerkkejä kaaosteorioista, jotka pätevät lähes kaikilla elämän osa-alueilla. Kai ymmärrät että sulle tyhjänpäiväiset asiat ovat jollekin todella tärkeitä, ja päinvastoin? Elämälle avoimuus ei tarkoita puidenhalailua ja mielen avartamista, vaan oman onnellisuuden tavoittelemista. Emmekö me sitä kaikki juuri omalla tavallamme yritäkin tehdä, ja kuka sä olet sanomaan että muut tekee sitä väärin vain koska eivät ajattele niin kuin sä?

   Delete
  2. Yliluonnolliseen uskominen ei ole välttämättä "tunneperäistä ajattelua." Mä olen ajatellut asiaa monelta kannalta ja tullut siihen tulokseen, että on niin paljon asioita joita tiede ei voi selittää, että en ala sokeasti nojautua siihen ja nimenomaan "ummistaa" silmiäni muilta mahdollisuuksilta.

   "Normaalit tervejärkiset"
   Sun tekstistä paistaa aika pahasti tuo sun asenne niitä kohtaan, jotka uskovat muuhunkin kuin silmillä nähtäviin asioihin.

   "Jos moraalia pitää lähteä hakemaan 2000 vuotta vanhasta satukirjasta, ovat asiat sitten jo vähän huonommin."
   Missä vaiheessa puhuin raamatusta? Tai valmiista satukirjasta, josta katson moraalikäsitykseni? Pointtini oli lähinnä se, että jos ei usko "mihinkään", uskoo että kaikki jossain vaiheessa katoaa täysin jne., jokainen teko, hyvä tai paha, on täysin merkityksetön, juurikin näin rationaalisesti ajateltuna ja pääteltynä. Lopputulos on aina sama.

   "Miksi jokaiselle asialle pitää olla syy? Miksei vain voisi olla sattumaa ja kaaosta? Eikö tuo ajattelu juurikin ole tuntemattoman asian kieltämistä - se, että asia sivuutetaan sanomalla et tapahtuneelle oli syynsä?"
   Mun mielestä nimenomaan se on sivuuttamista, että ei koskaan ajattele, miksi jokin asia tapahtui, vaan luottaa sattumaan :D vastausta ei voi aina saada, mutta sitä voi aina pohdiskella ja joihinkin asioihin sen myöhemmin hoksaakin, ja kenties oppii jotain samalla. (Henkinen kasvu)

   "Fysiikka on täynnä esimerkkejä kaaosteorioista, jotka pätevät lähes kaikilla elämän osa-alueilla."
   Fysiikka on myös täynnä teorioita, jotka tukevat yliluonnollisia asioita. Esim. energian katoamattomuuden laki.

   "Kai ymmärrät että sulle tyhjänpäiväiset asiat ovat jollekin todella tärkeitä, ja päinvastoin? Elämälle avoimuus ei tarkoita puidenhalailua ja mielen avartamista, vaan oman onnellisuuden tavoittelemista. Emmekö me sitä kaikki juuri omalla tavallamme yritäkin tehdä, ja kuka sä olet sanomaan että muut tekee sitä väärin vain koska eivät ajattele niin kuin sä?"
   Huomaa että provosoiduit aika pahasti, ja heti ollaan taas leimaamassa puidenhalaajaksi ja ties miksi. Annat ahdasmielisen vaikutelman itsestäsi. Ja en missään nimessä tarkoita ettei elämästä kuuluisi nauttia ja tavoitella onnellisuutta, kyllä minä itsekin haen iloa shoppailusta ja muusta em. tyhjänpäiväisiksi nimeämistäni asioista. MUTTA en perusta elämääni ja onnellisuuttani pelkästään sille, mulle ei ainakaan riitä elämän sisällöksi pelkkä oman onnen tavoittelu materialla. Loppoen lopuksi se oikea onnellisuus ja mielekäs merkitys elämälle ei löydy siitä, vaan henkisestä kasvusta ja mielen tyyneydestä.

   Delete
  3. "Sun tekstistä paistaa aika pahasti tuo sun asenne niitä kohtaan, jotka uskovat muuhunkin kuin silmillä nähtäviin asioihin."
   Kieltämättä, sillä mulla on vaikeuksia uskoa asiohin joista ei ole mitään näyttöä. Toivottavasti ymmärrät, miksi monet ihmiset ajattelevat tällä tavalla.

   "Missä vaiheessa puhuin raamatusta? Tai valmiista satukirjasta, josta katson moraalikäsitykseni? Pointtini oli lähinnä se, että jos ei usko "mihinkään", uskoo että kaikki jossain vaiheessa katoaa täysin jne., jokainen teko, hyvä tai paha, on täysin merkityksetön, juurikin näin rationaalisesti ajateltuna ja pääteltynä. Lopputulos on aina sama."
   Miksei mihinkään uskova ihminen voisi silti ajatella, että hänen hyvillä tai huonoilla teoillaan voi olla pitkäaikainen vaikutus? Rationaaliset ihmiset eivät ole yhtään sen itsekkäämpiä kuin muutkaan, vaan päinvastoin - nimenomaan heillä on kyky ajatella omaa elinaikaansa pidemmälle ja edesauttamaan yhteiskunnan kehitystä. Miksi luulet että tämä kyky ei ole heidän saavutettavissaan?

   "Mun mielestä nimenomaan se on sivuuttamista, että ei koskaan ajattele, miksi jokin asia tapahtui, vaan luottaa sattumaan :D vastausta ei voi aina saada, mutta sitä voi aina pohdiskella ja joihinkin asioihin sen myöhemmin hoksaakin, ja kenties oppii jotain samalla. (Henkinen kasvu)"
   Totta kai jonkin asian tapahtumisen tarkoitusta voi pohdiskella, mutta se ei tarkoita sitä että niihin on väkisin liitettävä jotain sivumerkityksiä ja tarkoituksia vain sen takia että tapahtumille on saatava joku syy.

   "Fysiikka on täynnä esimerkkejä kaaosteorioista, jotka pätevät lähes kaikilla elämän osa-alueilla."
   Fysiikka on myös täynnä teorioita, jotka tukevat yliluonnollisia asioita. Esim. energian katoamattomuuden laki."
   Ny en ihan ymmärrä. Energiaperiaate on fysikaalinen säilymislaki, joka toisin sanoen tarkoittaa luonnossa vallitsevaa säännönmukaisuutta. Mikä tässä on yliluonnollista? Se ettet voi nähdä sitä?

   "Huomaa että provosoiduit aika pahasti, ja heti ollaan taas leimaamassa puidenhalaajaksi ja ties miksi. Annat ahdasmielisen vaikutelman itsestäsi. Ja en missään nimessä tarkoita ettei elämästä kuuluisi nauttia ja tavoitella onnellisuutta, kyllä minä itsekin haen iloa shoppailusta ja muusta em. tyhjänpäiväisiksi nimeämistäni asioista. MUTTA en perusta elämääni ja onnellisuuttani pelkästään sille, mulle ei ainakaan riitä elämän sisällöksi pelkkä oman onnen tavoittelu materialla. Loppoen lopuksi se oikea onnellisuus ja mielekäs merkitys elämälle ei löydy siitä, vaan henkisestä kasvusta ja mielen tyyneydestä."
   Missasit pointtini, ja syyllistyit taas samaan kuin aikaisemmassa kirjoituksessasi. Sun määritelmä onnellisuudesta ja elämän mielekkyydestä on vain SUN mielipiteesi. Sun kirjoituksesta paistaa läpi se, kuinka pidät itseäsi jollain tavalla ylempiarvoisena kuin niitä jotka saavat onnea materiasta, koska olet kokenut henkisen valaistumisen ja olet sinut juuri oman elämäsi kanssa. Hyvä. Niin sen kuuluukin olla. Mutta älä ala kertomaan muille, kuinka loppujen lopuksi se aito, oikea onnellisuus ja - hyvänen aika - elämän merkitys löytyy juuri sulle tärkeistä asioista.

   Delete
  4. Psykologia ja biologiakin selittää ihmisen käyttäytymistä aikalailla. Loppua ei olla vielä saatu selville koska tunnetusti aivot on aika vaikea tutkimuksen kohde. :) Silmien ummistelua on ennemminkin jos ei hyväksy sitä että on toisiakin ajattelutapoja, mutta ei se tarkoita että itse tarvitsee uskoa niihin.

   En tiiä mitä muut on kirjottanut vastaukseksi mut aika kiukkuiselta vaikuttaa :D everybody chill out, mielipiteitä on yhtä paljon kuin on asioita joista olla jotain mieltä!

   Delete
  5. Kaikilla on omat mielipiteensä ja kaikkien pitäisi kunnioittaa muiden milipiteitä ja uskomuksia!
   Laura, on ihan normaalia ettet usko aikaan, Raamattuun, Jeesukseen, Jumalaan tai elämää kuoleman jälkeen! Et ole ensimmäinen etkä viimeinen.
   Mutta mielestäni jos ihminen ei usko mihinkään ei elämälläkään paljon tarkoitusta ole.
   Mitään ei ole keksitty niin tarkasti ja hvin! Siis puhun uskoista.
   Kaikilla on tarkoituksensa ja on ihan turha lähteä riitelemään mikä uskonto on se oikea tai onko edes mikään.
   Itse uskon ainakin Jumalaan.
   Ja mun mielestä tällaisesta asiasta ei kannata kiistellä! :)

   ps. Ihana postaus!!:)

   Delete
 31. olet vaan niin kaunis! :) ja hahah mäki aloin miettii tota aikaa.. :D

  ReplyDelete
 32. tää oli oikein kiva postaus ja sain vähän enemmän käsitystä siitä että millanen oot :) pystynsamaistumaa melkene kaikkii noista :D, mut oot toodella kaunis ja ihailen sun elämätyyliä ja sitä että oot niin ihanan positiivinen aina, jatka samaa malliin ! :)

  ReplyDelete
 33. En tiiä luetko näitä vanhempien postausten kommentteja, mutta kuten moni muukin on sanonu, niin kiva kun oot kommentoinu noita kuvia!

  Mä olin jo melko nuorena sitä mieltä, että aika on vaan käsite, joka helpottaa ihmisten yhteiskunnan toimintaa. Sellanen keinotekoinen suure, joka on luotu, jotta asioita ois mahdollista organisoida. Ihminen kun nyt on yleisesti vähän sellanen olento, että se tykkää ainakin jollain tasolla hallita asioita ympärillään. Siinä ajan käsite auttaa hurjasti. Mielenkiintoinen juttu, mutta ei mun mielestä mitenkään kauheen monimutkainen tai kummallinen vaan aika luonteva ja ymmärrettävä kun vähän miettii. :)

  ReplyDelete
 34. Aikaa tai ei.
  Totta tai tarua.
  Sattumaa tai ei.
  Henkinen tai hengellisyys.
  Rationaalinen tai tunneperäinen.
  Alku tai loppu.
  Koulutus tai ei
  Unelama tai ei
  Rahaa tai ei.
  Turkki tai ei.
  Venäläinen tai ei.
  Uskoto tai ei
  Usko tai ei.
  Oikein tai väärin.

  EIKÖ TÄRKEINTÄ OLE OLLA MUKANA. JA KUNNIOITTAA JOKAISEN OMAA USKOMUSTA.JA RAKASTAA ITSEÄÄN JUURI SELLAISENA KUN OLEMME.

  ReplyDelete
 35. Ihanaa et joku muukin rakastaa Titanicia ja pystyy vielä myöntää sen :D

  ReplyDelete
 36. Et usko aikaan ? Ootko miettiny millasta sun elämä ois ilman aikaa ?

  ReplyDelete
 37. Tosi mielenkiintoinen toi käsitys ajasta!

  ReplyDelete
 38. Oon lukenu sun blogia nyt ehkä vuoden ja täytyy sanoo, et oot hurjan kaunis ja ihailen sua kovasti, vaikka joistain asioista oonkin sun kans erimieltä :) oot ehdottomasti mun yks lempparibloggaaja !

  ReplyDelete
 39. Pitkästä aikaa eksyin lukeen sun blogia ja täytyy sanoa, että yleensä nää That's who I am-postaukset vain jostain syystä ärsyttää, mutta tää sun oli varsin mainio! Tästä oikeesti saikin jotakin irti ja kaikki ei ollut mtn sobsobnyyhky-juttua. #fiksuinkommenttiikinä :D

  ReplyDelete