Tuesday, March 5, 2013

Krabi Town

Me tultiin Koh Mookilta Krabille, Krabi Towniin. Matka oli suhteellisen helppo, veneellä 30 minuuttia ja autolla 40 minuuttia. Taavi oli valinnut aivan loistavan hotellin meille, ja kun mä sitä hotellivarausta Suomessa tein, niin hän oikeen  hoputti, että varaa äkkiä tai ne huoneet menee!! 
No mä sitten varasin, merinäköalalla ja omalla uima-altaalla oikeen. Hintakaan ei ollut hirveän paha. Meillä oli suorastaan odotukset korkealla..
Noo.... Siinä sitten sinne kun tultiin, niin meillä meni about parikyt minuuttia, kun todettiin, että paikka oli aivan hirveä, ihan autio, kaukana "keskustasta", ja oikeastaan koko paikka oli ihan paska.
Ehkä me ollaan liian vaativia, mutta siellä ei toiminut netti, putkitelkkarista näkyi kaksi paikallista kanavaa, uima-altaan vettä ei oltu varmaan vaihdettu vuosiin ja muuraisia oli sängyssä asti. Huoneen vesivahingoista puhumattakaan, ja jättiläismäisistä hirviötorakoista, jotka pyrki yöllä sisään kopistellen lasiovia.
Taavi sai niiin kuulla multa vittuiluja sen niiin "mainion" hotellin valitsemisesta.
Olin varannut hotellin kolmeksi päiväksi, ja toki maksanut etukäteen, joten ei auttanut muuta kuin kestää.
Tai no, ei me kyllä kestetty, sinniteltiin kaksi yötä, ja paineltiin pois tänään aamulla viiden jälkeen.
Nyt ollaan Taolla, ja matkasta tänne sitten vähän myöhemmin..
On meinaan aikamoinen päivä takana.
Mua ei oikeastaan ärsytä kaiken tapahtuneiden epäonnisten sattumusten jälkeen mikään muu, kuin se että sain jalkaani - ja tasan samaan kohtaan, kuusi (6!!!!) isoa hyttysenpuremaa.
Jos jotain, niin hyttysiä ja niitä pirun puremia mä vihaan.
Ne kun tuppaa kutiamaan mulla aivan saakelisti, ja pistoskohdat paisuvat kämmenen kokoisiksi.
Nyt mulla on antihistamiinit otettu ja oon valellut itseni raidin vahvuisella paikallisella tökötillä.
Saavatpa nyt yrittää maistella mun lihaa...

Nyt tuli just ruoat room servicestä!
Heipparallaaa! :)

67 comments:

  1. ÄÄ en kestä, niin ihanan näköstä!

    ReplyDelete
  2. voih tota hotelli juttua :( mut pitäkää tosi kivaa siellä! :)

    ReplyDelete
  3. aaa tulee itelle ihan kauhee matkakuume!

    ReplyDelete
  4. Voih itekkin olin vuojen vaihteesa Katalla <3 ihana maa!

    ReplyDelete
  5. "Kiva" uima-allas :D toi kylpyammekkin on isompi melkein :D Ihanan näköistä muuten :)

    ReplyDelete
  6. Voi, älä nyt liikaa sitä Taavia kiusaa.

    ReplyDelete
  7. Mulla on kans samajuttu noitten hyttysten kanssa. Muille tulee semmosia pikku näppylöitä ja mulle tulee semmosia ihan jäätäviä paukamia ja jos niitä on tosi paljon, niin mulle tulee oikein semmonen paha olo ja kylmähiki. Näin näitten suomihyttysten kanssa ainakin:) Ulkomailla en ole ollutkaan.

    ReplyDelete
  8. Mun on pakko sanoo sen verran, et ensteks olin et 'no huhhuh taas valitetaan ei niin hienosta hotellista' mutta sit tajusin, että HEI TE MAKSATTE AIVAN ÄLYTTÖMÄSTI siitä että te saisitte unelmienne loman. ja se et jos maksaa parisataa enemmän et olis varmasti ihana hotelli, niin mitä hittoa sitten? sen takia sitä töissä käydään että rahasta saa nauttia. :) pointti oli, että nauttikaa ja valittakaa huonoista niin paljon kuin sielu sietää, toivottavasti seuraavat on kivempia ja mahtavempia hotelleja! hyvää loppureissua:)

    -J

    ReplyDelete
  9. kauhee matkakuume päällä, ei ainakaan helpota kattoo näitä kuvia... ihanan näköstä!

    ReplyDelete
  10. varo vaan ettet saa denguekuumetta niistä hyttysenpistoista!! :( Ihanat bikinit namm!<3

    ReplyDelete
  11. Mä en ymmärrä miten joku voi nillittää siitä et nois maisemis telkussa näkyy vaan 2 kanavaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mikset voi ymmärtää? Onko siinä jotain käsittämätöntä, et haluaa ulkomailla kattoa välillä myös rauhassa esim. leffoja? Kyl mä ainaki halusin, ja haluan jatkossakin, jos ja kun vielä Thaimaahan uudelleen lähden. Ei aina jaksa olla auringossa tai illan riennois menos.

      Delete
    2. Ton kokoisesta tekstinpätkästä sä nappaset just ton kohan? Niin siis mitään muuta valittamisen aihetta kyseises hotellis ei ollut, eihän...

      Delete
    3. Kuudelta tulee pimeä ja käydään syömässä, miks sen jälkeen ei vois hetkeä istua ja katsella tv:tä ennen kun käy nukkumaan:) aamu alkaa aikaseen, jos nukut ysiin on melkeen puolet päivästä tuolla jo menny

      Delete
  12. Varokaa taolla hyttysistä saatua denguekuumetta!:) jokatoinen kavereista sen saanu.. Se on ihan järkky.

    ReplyDelete
  13. ooh ihanat noi pikiinit!! muuten aika mitäänsanomattoman näköstä siä

    ReplyDelete
  14. Uumoilen ryppyjä rakkaudessa. Tais arki tulla tupsahtaa teidänkin yhteiseloon ja silloihan se toinen alkaa ärsyttää... :D Otahan iisisti, sillä loma on aina loma. Eipähän tarvi täällä Suomen loskassa tarpoa...

    ReplyDelete
  15. Söpöt bikinit =)

    ♥: jenninvuodatus.blogspot.fi

    ReplyDelete
  16. Näytä jollekki paikalliselle sun hyttysenpuremia nii voit saada tietoosi yhden huippuhyvän voiteen nimen joka auttaa heti! harmi vaan etten ite enää muista sitä nimeä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, puhutkohan sellasesta kun "inlove" tai joku vastaava. Se tuoksuuki viel hyvältä ja hyttyset pysyy kaukana!!

      Delete
  17. Mitä kameraa käytät? Oon kans menos reissuu kuukauden kuluttua ja oon miettinyt jonku pikkukameran ostoo mut tiedä taas mikä nykyään on hyvä.

    T. Teemu

    ReplyDelete
  18. mäkin joskus maksoin 5 yötä etukäteen hirveästä hotellista pariisissa ja itkin vaan koko yön:D sit aamulla soitin olikohan joku hotels.com numeroon josta olin varannut hotellin ja he soittivat hotelliin ja selvitti koko jutun ja sain rahat takas<3 ihanat

    ReplyDelete
  19. ÄÄÄÄ ihan mahtavat maisemat D:!!!

    ReplyDelete
  20. et oo koskaan kommentoinu kellee täällä blogissa siitä että oletko ottanut silikonit! ei sillä että olisi pakko kylläkään, mutta enemmän pistää silmään se ettet kommentoi mitenkään! ;) itellä pienipovisena kiinnostaa että jos et oo hankkinu silareita, ootko alkanu suosii tiettyä alusvaate/bikinimerkkiä- ku sun varustelut muuttu yhtäkkii superupeeks :)
    itse hankin silarit mutta vasta vauvan jälkeen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mua niin ihmetyttää nämä kommentit... Ketä oikeesti kiinnostaa näin kovasti toisten tissien luomuisuus vai onko ottanu silarit?

      Anyways, hyvää lomaa! Ihanat maisemat :)

      Delete
    2. Tottakai kiinnostaa? Jos ihmisiä kiinnostaa bloggari, hänen vaatteensa elämänsä ym niin mitä niin vitun ihmeellistä siinä on että silarit kiinnostaa? On ne kuitenkin aika iso asia. Ja mun mielestä just hyvä juttu. Et sikskin ois kiva kuulla Lauran kokemuksia:)

      Delete
    3. Et ole sitten varmaan lukenut hirveästi näitä kommenttibokseja, kun Laura on monellekin vastannut että luomut ovat.

      Delete
    4. Vaikka bloggarit kirjoittavat blogiinsa muodista ja itsestään niin ei se sitä STANA tarkoita että olisivat ns. "vapaata riistaa" ei heidän tarvitse paljastaa itsestään yksityisiä asioita. Ihmisellä on oikeus yksityiseen ja meidän kaikkien kuuluisi kunnioittaa toisen yksityisyyttä! Tää uteliaisuus on niin kopioitu suomalaiseen DNA:han, häpeä jotain rotia oikeesti :D!

      Delete
  21. Mihin on kadonnut se sun mustavalkoinen sulkatatuointi toisesta kädestä? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ainahan sen voi poistaa?

      Delete
    2. No niin voikin, mutta lähinnä mietin että miksi se on hävinnyt, eikö se enää miellyttänyt vai mitä?

      Delete
  22. Oletko varma että ne ovat juuri hyttysenpuremia, eikä luteenpuremia? Ne näyttävät aivan samoilta kuin hyttysenpuremat ja kutisevat myös hirveästi! Kannattaa saunottaa kaikki tavarat kotiin saapuessanne.

    ReplyDelete
  23. En tiiä onko tästä jo sanottu ku en oo kommentteja lukenut, mut vähän kummeksuttaa, että ootteko te nyt jonkinlaisella hotellien kriitikointireissulla, tuleeko jonnekin matkalehteen raportti?

    Tottakai rahansa saa käyttää miten tahtoo. Toivoisin silti, että "huonoista" hotelleista huolimatta voisit nauttia matkasta ja ajatella niitä positiivisia puolia, ei ne hotellit kai nyt niin paljoo merkkaa. :) Ei oikeesti kannata ottaa mitään itsestäänselvyytenä vaan nauttia joka hetkestä. Jos kuolisit huomenna, vituttaisko noi jutut paljoo, ja mihin huomios kohdistuis tällä hetkellä? Toivoisitko et viimeisin kokemuksesi olisi ilta viiden tähden hotellissa istuen?

    Oot kuitenkin tosi etuoikeutetussa asemassa, veikkaan et teidän 3 yön hotelliyöpymiset kattais jo mun kuukauden matkabudjetin. Ota vähän rennommin ja arvosta niitä juttuja mitä saat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä ymmärrän toisaalta teitä, jotka täällä nyt suuttuu siitä että Laura valittaa jostain hotellissa missä on iik, torakoita. Mutta kyllä muakin vituttais, jos oisin maksanut siitä hippasen enemmän. Oltiin kerran jossain 4-5 tähden resortissa, eikä siinä huoneessa toiminut ilmastointi. Vaikutti aika paljon meinaan mielialaan, kun huoneessakin oli vajaa 30 astetta lämmintä.

      En usko että Lauran loma nyt on ton takia pilalla, tosin palautetta kannattaa tietysti antaa aina sinne henkilökunnalle suoraan. :) On hyvä että kertoo meille muillekin, että toi ei ehkä ole "the place to go" jos haluaa luksusta. :D

      Delete
    2. Jep, on vähän eri asia maksaa pari sataa kuin pari kymppiä torakkahuoneesta joka ei vastaa kuvauksia :D Mua ainakin ottas pannuun!!
      Mutta silti tottakai lomalle kannattaa ottaa rento asenne niin selvii paljon mukavemmin eikä mee päiviä turhaan pilalle :)

      Delete
  24. Hei, otahan rennosti välillä! Älä jaksa valittaa pikkujutuista, sä pilaat lomas ottamalla hirveet hermot tollasesta! Thaimaa on thaimaa, eihän siellä mikään mee/toimi sillee ku oot suomes tottunu. Se on paikallista kulttuuria se. Eikai kukaan matkusta thaikkuihin katsooo telkkuu tai muutenkaan hengailee hotlalle?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi jeesus, kyllä saa valittaa jos harmittaa.. Ei
      Siinä auta sillon sanoa toiselle että valita yms..Kyllä sitä haluaa että loma on hyvä ja että hotellit olis sen tasoset kun olis halunnut ja kun on niistä maksanut..

      Tsemppiä Laura ja hyvää loppulomaa<3

      Delete
    2. Mitä itse olen tätä blogia lukenut niin tämä ei kyllä ole Lauran ensimmäinen Thaimaanmatka, eli hän on varmasti tietoinen millainen maa on, kysymys on tässä nyt (niinkuin monet aikaisemmissa kommenteissa ovat huomauttaneet) kuitenkin siitä että tällä reissulla on pantu paljon rahaa palamaan, joten odotetaan sen vastaista tuotetta ja palvelua. Kyllä se varmasti monia kismittää että kun ite tekisi mieli olla tuolla ja sitten toinen valittaa hotellista, mutta tämä on nyt kuitenkin Lauran näkökulmasta joten chill out.

      Hahah lol menin nyt itsekkin tähän vastaan Lauran puolesta settiin, vaikka yritin olla kovin puolueeton :D mut nyt oli pakko ruveta pätemään kun niin hupsuja kommentteja on täällä.. hihi (; peace!

      Delete
    3. Jos kuvat netissä yms on antanu odottaa jotain ihan muuta, niin mun mielestä on kyllä ihan aiheellista valittaa jos hotelli ei vastannutkaan odotuksia. Olin Pariisissa kesällä ja mun hotelli oli ihan kamala murju, mut tiesin sen jo etukäteen eikä se maksanut kuin parikymppiä yöltä :D mut jos hotelliin on laitettu enemmän rahaa ja odotukset on korkeammalla niin saa ja kannattaakin kertoa negatiivisesta kokemuksesta :)

      Delete
    4. Kyllähän sitä saa omasta kokemuksesta kirjoittaa, jos ei omasta mielestä asiat ole menneet putkeen. Ei se välttämättä ole valittamista. Saa kai sitä oman mielipiteensä kertoa esimerkiksi hotellista ja muutenkin kokemuksia tietystä maasta. Ihmetyttää ettei saisi "valittaa" asioista muttei saisi myöskään sanoa jos loma on ollut ihana ja rentouttava :D.

      Delete
  25. hyvä et joku kirjoittaa vähän kritiikkiakin lomasta ja kertoo jutuista jotka ei mene putkeen:) tulee paljon inhimillisempi kuva:)

    Just luin xenian lomapostauksia ja siellä kaikki ihanaa ja täydellistä ja eläm on ihanaa ja maailamn rentoutunein olo:D vähän friikkiä tuollainen....

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jo oli ihana loma ja kaikki meni hyvin, niin saa kai sitä hehkuttaa eikä sitä välttämättä ole pakko keksiä lomasta jotain negatiivista. Toki saa myös kirjoittaa niistä aiheista jos loma ei olekaan mennyt ihan putkeen.

      Delete
  26. Mäkin varottelen tosta denguesta. Sitä levittää hyttyset päiväsaikaan (toisin kuin malariassa) ja luulin itekkin saaneeni "vaan" hyttysenpuremia viime syksynä Koh Samuilla. Yleensä siinä menee 4-10 päivää pureman saannista ennenkuin oireet ilmenee ja sitten onkin loppuloma pilalla ja monta kuukautta vielä sen jälkeen :( toivottavasti ette sairastu. Tsemppiä!

    M

    ReplyDelete
  27. kauan oot nyt pyörinyt Taavin kanssa seurustelumielessä?

    ReplyDelete
  28. Rauha, hengitelkää pussiin nyt taas :D

    Laura oot näyttävä ilmestys ja upee tyyppi! Tekisitkö jonkun bikinipostauksen, missä esittelet kaikki sun bikinit päälläs? :) Pikku lepakkokommentti mut oikeesti olis kiva nähä :D

    ReplyDelete
  29. Oi ihanat näkymät siellä :) Nauttikaa lomasta!

    ReplyDelete
  30. Oii ihanan näköisiä kuvia!
    Huomasin että suomen seksikkäin kisassa yhdellä kilpailijalla on aikalailla samanlainen tatuointi kädessä kui sulla :D ootko nähny? tuli mieleen et onko toi joku sun kaveri et teil ois matchaavat tatuoinnit?
    http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a570469/vau+he+ovat+suomen+kahdeksan+seksikkainta+kuka+on+kuumin/
    -kiia

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriously? ei oo vissiin laura ainut maailmassa kenellä on tollanen pääkallo tatuointina. kuvahan viittaa meksikolaiseen kuolleiden päivään ymmärtääkseni. lauralla on hitosti kavereita...

      Delete
    2. Ei tietenkää ole ainoa jolla on tuosta aiheesta :D

      Delete
  31. moikka, tää nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen mut aattelin kysästä.. sain semmosen kuvat et oot poistanut sun kädestä sen yhden tatuoinnin niin voitko sä kertoo siitä jotain? postauksena vaikka? oisin tosi kiinostunut.. (varmaan moni muukin) nimittäin oon joskus tyhmänä käyny ottamassa koko selän kokosen tatuoinnin ja joo nyt kaduttaa.. ois mukava kuulla kokemusta..

    ReplyDelete
  32. Onko nuo kylpyamme + allas -kuvat just sieltä huonolta hotellilta? Meinasin nimittäin just sinne varata matkan niin taidanpa uudestaan miettiä jos on.:\

    ReplyDelete
  33. Eikö rinkka olis kätevämpi tollasella matkalla kuin matkalaukku? (:

    ReplyDelete
  34. Oih, mikä paikka!

    http://letti-lotta.blogspot.fi/?m=1

    ReplyDelete
  35. "Eikö rinkka olis kätevämpi tollasella matkalla kuin matkalaukku? (:"

    No kyllä matkalaukku on tollasella reissulla varmaan kätevämpi raahata kuin rinkka. Rinkka on aika raskas selälle kuitenkin. :) Ja tosta ei mee vesikään niin helposti läpi.

    ReplyDelete
  36. Harmi että hotelli oli pettymys :s mut ainakin maisemat on upeet! ♥

    ReplyDelete
  37. Muistutat ihan sikana Pocahontasta, ja Taavi on ku se John Smith! En tiiä onko kukaan ikinä sanonu, mut mulla ainaki pisti heti silmään :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä sit taas katoin ekassa kuvassa et Taavi on Ken-nukke :D t. Tiina

      Delete
    2. haha totta :D mulla tuli kanssa joskus mieleen jostain kumman syystä Laurasta ja Taavista Sinkkuelämän Carrie ja Mr Big.. :D

      Delete
  38. Voi kamalaa, oot Thaimaassa eikä sulla ollu nettiä, yhyy yhyy. On sullaki vitun ongelmat.

    ReplyDelete
  39. Katsoin yhtä youtube-pätkää tässä taannoin, ja sä tulit meikkaamisesta puhuttaessa mieleen :). Kurkkaapa seuraava lyhyt pätkä; siitä saattaa olla hyötyä noin niin kuin terveyden kannalta: http://www.youtube.com/watch?v=UR0Zg6j3wQE

    ReplyDelete
  40. Ihan mieletön paikka !!:)

    http://mikaelasdiary.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  41. älä nyt loukkaannu täst tai mitää mut onks toi taavi sun boyfriend?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, mitäs vittu luulet??? Kattoisit kuvia niin ehkä tajuat

      Delete
  42. WAU! Kivaa lomaa! Näyttää ihanalta :)

    http://smallstepsofmine.blogspot.fi

    ReplyDelete
  43. wow!! Those photos are amazing!! I wish I could be there!

    http://martabarcelonastyle.blogspot.com.es

    (Burgundy + white + black with spikes outfit!)

    ReplyDelete
  44. Hei kun kyselit joku aika sitten, miten tehdään sellaiset jännät kiharat, niin voisitko tehdä postauksen, miten ne nyt tehdään!!! En osaaa ja ne näyttää ihanille :D

    ReplyDelete