Thursday, October 18, 2012

Uudet pidennykset by Rapunzel of Sweden


Tilasin melkein kaksi kuukautta sitten Rapunzelilta uudet pidennykset, koska halusin vaihteeksi todella pitkät hiukset. Mulla oli about tasan vuosi sitten noi samanväriset pidennykset, ja ajattelin, että ne sopii omaan hiusväriini edelleen.

Tässä hiukset tasan vuosi sitten.  Omat hiukseni olivat silloin ehkä hitusen vaaleammat.
Sävy on muuten  #P8/24.  


Ja tosiaan, kun avasin paketin, niin muistin kuinka vaalea tuo vaalea väri tosiaan oli. Olisin kaivannut ehkä hitusen lämpimämmän sävyistä vaaleaa, joten seuraavalla kerralla tilaan tätä sävyä.

Tilasin kaksi pakettia, mutta yksikin olisi riittänyt, niinpä laitoin sitten yhden ja toisesta puntista vähän ekstraa.
Omat hiukset ennen teippejä. Huomaa, kuinka liukuvärjäys on kasvanut koko ajan alemmas ja alemmas. Viime tammikuussa mun hiukset oli paljon vaaleammat kuin nyt.
Liukuvärjäys oli silloin ylempänä, mutta onnistuu se näinkin.

Eli omia hiuksia ei ole tosiaan pakko värjätä välttämättä vaaleammiksi ja pidennyshiuksia ei taas ole pakko värjätä tyvestä tummemmiksi. Olen pari kertaa värjännyt pidennykset tyvestä tummemmiksi, mutta lopputulos ei ole ollut sen kummoisempi, joten enää en värjää.
Ja sitten vain teippejä päähän!
(ehkä hirvein sivukuva mitä musta on otettu.. :D)
Mutta tässä kuvassa tosiaan näkyy oman hiusvärin ja pidennysten värin huima ero.
Ajattelin aluksi, että lopputulos ei välttämättä näytä kauhean hyvältä, kun omassa tukassa ei ole raitoja tai noin vaaleata väriä missään.

 No onneksi kyseessä oli vain pieni sävyero, joka oli helppo korjata.
Ostin seuraavana päivänä Hakiksen Sokokselta kaksi pakettia kuparin vaaleata sävytettä, ja sävytin omat hiukseni sekä pidennykset kun ne olivat jo päässä, pidennykset siis. Tällä tavalla sain helposti sekä omista että pidennyshiuksista ihan saman sävyiset.

Lopputuloksesta tuli ainakin sen verran täydellinen, että se kelpasi mulle.

Huomenna oon menossa Gyyliin Annikan luoksi ja saa nähdä millaiset hiukset mulle tällä kertaa tehdään. Huomenna siis postaus hiuksista, mikäli niistä tulee yhtään erilaisemmat kuin nyt. :) :D

48 comments:

  1. Replies
    1. Kiitos paljon. Joku kyseli neuvoja, miten saada samanlaiset hiukset ja ajattelin tässä aikani kuluksi sellaisen tehdä, kun kuvatkin oli valmiina :)

      Delete
  2. Sun hiukset on aina niin ihanat ja onnistuu joka kerta erittäin hyvin ! :) laura oot niin ihana <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon <3
      Toista se oli silloin lapsena, kun joka toinen kerta hiusvärjäys epäonnistui. :D Noo tekemällä oppii =)

      Delete
  3. Miten noi teippipidennykset tulee päähän? Mitä niitten kiinnittämiseen tarvitsee ym? :D voiko ne ottaa pois milloin vaan.. Oot ihana <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teippi kiinnitetään ensin pidennykseen, se on kuin tavallista kaksipuolista teippiä. Sitten kaksi teippiosiota tulee oman hiusosion väliin, kuin sandwich-menetelmällä. Kiinnittämiseen ei siis tarvitse muuta kuin pidennykset ja pidennysteippiä, joka tulee paketissa mukana + sakset. :)

      Ja pois voi ottaa teippipidennysten poistoon tarkoitetulla aineella. Rapunzelilta saa sellaista, mutta omani olen ostanut Heinilän tukusta, ja on ihan superhyvää. Ainetta kun suihkuttaa teippiin, niin se ikäänkuin sulaa, ja teippi lähtee vetämällä pois. Muuten ne sitten pysyykin tosi hyvin päässä :)


      Delete
    2. Niin ja hei, kun ne teipit ottaa pois niin pitääkö sit pidennyksiin hankkia uudet teipit vai käykö ne samat vaikka ne on irrotettu? =D Hyvä kun en ymmärtänyt kysyä tossa aiemmin.

      Delete
    3. Vanhaa teippiä ei voi enää käyttää, etenkään kun se on poistettu aineilla, joilla teippi on ns. sulatettu.
      Mutta teippi ei ole kovinkaan kallista. Kampissa on sellainen liike kuin Id hair (fredalla) ja sieltä saa teippirullan 8 eurolla, ja siitä riittää koko pidennykseen. Rapunzelilla teippirulla maksaa 30 euroa, mutta siitä riittää varmaan neljään kertaan :)

      Delete
  4. Ihan mahtavaa, että postasit taas. :) Muistat vain, ettet tee tästä mitään 'pakkoa', vaan postaat ihan silloin kun siltä tuntuu. Sulla on ihan käsittämättömän uskollinen lukijakunta ja monet ovat roikkuneet mukana jo sieltä IRC-galleria-ajoilta - niin minäkin, jo 26-vuotias (apua!) kalliolaistyttönen.

    Sun suosion salaisuus on varmasti nimenomaan se, ettet ole hypännyt siihen helvetilliseen tuote-esittelypyörään eli et esittele täällä ties mitä paskaa neljä kertaa päivässä. :D Just siksi mä tykkään susta ja varmasti moni muu jakaa mielipiteen kanssani.

    Lisäksi sun tapa laittaa itses likoon on ihan mahtava. En ikinä unohda esim. sitä sun käsi tukkeutuneessa vessanpöntössä -episodia.

    Tsemppiä ja syyshali! Olet ihana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihana! <3
      Just tänään muistin sen tukkeutuneen pöntön, kun taistelin tukkeutuneen tiskiviemärin (vai mikä toi nyt on?) kanssa! Kävin sitten hakemassa kaupasta Mr musclea ja toivon, että toimii. Muuten joudu avaamaan putken omin käsin ;)

      Ja tuuhan vetäsee hihasta, jos täällä Kalliossa joskus muhun törmäät :)

      <3

      Delete
    2. Hahaha, nuo arjen surkuhupaisat kommellukset (ja kykysi nauraa itsellesi) ovat just se blogisi suola!

      Lupaan vetäistä hihasta. :)

      Delete
  5. Tosi upeat hiukset ja sävytteellä niistä tuli selvästi paljon paremmat ja lämpimämmän sävyiset tähän syksyyn! :)
    Kuinka usein vaihdat noita teippipidennyksiä? Kun ainakin tuolla Rapunzel of swedenin sivuilla luki joskus aiemmin, että noi pidennykset säilyis hyvin hoidettuna vuodenkin verran? Itsekin haluisin pidennykset mutten ole uskaltanut vielä tilata. :) Senkään takia kun oma hiusten väri on nyt sekasotku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla on kestänyt juurikin Rapunzelin pidennykset (sävy oli kylläkin tumma) lähemmäksi vuoden. Kun hiusta hoitaa hyvin, niin kyllä se pitkään kestää.
      Vaihdan pidennyksiä, tai siis otan ne pois ja laitan takaisin noin 1 - 1,5 kk välein, mutta jotkut pitävät jopa 2-3 kuukauttakin. :)

      Delete
  6. Ihanat! Miten, onko noissa pidennyksissä teipit valmiina, vai onko ne itse taiteiltava niihin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rapunzelin pidennyksissä ei ole, ne tulee kyllä paketissa mukana. Ja teippi on helppo laittaa siinä vaiheessa, kun hiuspidennys on vielä nauhana, eli kun sitä ei ole leikattu pieniin osioihin. Sitten vaan laitat teipin kiinni hiusnauhaan ja leikkaat sen jälkeen :)

      Delete
  7. sullahan oli tosi tumma tukka siis musta melkeempä joku aika sitten ehkä vuos tai kaks.. nii miten lähit vaalentaa tota tukkaa ja miten usein värjäilit jne? rakastan tota sun päätä!

    terveisin tummaan tukkaan kyllästynyt

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://fuckfash.blogspot.fi/2011/11/mustasta-vaaleaksi.html tuolla olis postaus, jonka oon tehnyt viime vuonna tosiaan tosta vaalennusprosessista. :)

      Mutta lyhyesti sanottuna; raidoittamalla pikkuhiljaa vaaleammaksi. Mikäli käytät pidennyksiä, niin suosittelisin juuri tätä mun pidennystapaa vaaleampien hiusten saamiseksi :)

      Delete
  8. Oot upee<3 ootko menossa ulkomaille syksyn/talven aikana?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei mitään hajua vielä. En varmaankaan tän vuoden puolella, mutta ehkä ensi vuonna / ensi vuoden puolella :)

      ja kiitos <3

      Delete
  9. Toi tukka on kyl hieno :) haluisin itelleni kans vähä vaaleempaa sävyy sekaa mut en tiä osaanko tehä:D.. T.Mirka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jos sulla on Mirka ihan tumma tukka, niin suosittelisin vaalentamaan vähän latvoja tai laittamaan raitoja, niin sitten tulee hyvä :)

      Delete
    2. niiih :D sillon ku nähtii viimeks siin kurvis katoin just ku sulle sopii tollee vaaleee kivasti et mäki haluun ja oon muutenki miettiny, ehk pitää ruveta hiusprojektii :D

      Delete
  10. Onko ne Rapunzel of Sweden hiukset hyvät? Mä tarkotan sitä, että onko ne pehmeät ja pysyvät pitkään kauniina? Itsellään on Euroopan hiukset mutta haluaisin kokeilla niitä Rapunzeli hiuksia.. mutta ne on todella halpat että epäilen onko myös hyvää?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rehellisesti voin sanoa, että itse olen ainakin ollut tyytyväinen. Hiuslaatu on omasta mielestäni hinta/laatusuhteeltaan todella hyvää. Muutamissa kohdissa kaipaisin muutosta, kuten teippikohdan (eli se kohta mihin teippi kiinnitetään) piennystä, eli se saisi olla hivenen ohuempi ja pienempi, mutta muuten ei ole valittamista. Olen kokeillut vaikka minkä merkkisiä pidennyksiä ja Rapunzelit eivät tosiaankaan ole sieltä huonoimmasta päästä. Toki makuja on monia :)

      Delete
  11. Monta grammaa tukkaa sulla on päässä? :)

    ReplyDelete
  12. hyvältä näyttää varsinki vikassa kuvassa kun erottuu parhaiten :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo vikassa kuvassa näkyy parhaiten, kun on ulkona luonnonvalossa otettu :)

      Delete
  13. Voi huh-huh, nyt on kyllä niin mageet hiukset ettei mitään rajaa! :)

    ReplyDelete
  14. Kiitos tästä postauksesta tuhannesti Laura!! <3 Pyytelin tätä jo silloin kuukausia taaksepäin ja nyt tiedän miten saan samanlaiset hiukset!! En edes tajunnut että omaa tukkaa ei ole pakko värjätä ihaan saman värisiks!


    <3

    ReplyDelete
  15. Oliks noi vaikee laittaa? :) Ku mietin vaa että noi on kyllä niin upeet, mutta sitte vastaan tulee se että osaako ne laittaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noi on tosi helppo laittaa. Rapunzelin sivuilta + youtubesta löytyy kasoittain klippejä, joissa näytetään alusta alkaen, kuinka noi laitetaan päähän.

      :)

      Delete
  16. voi että miten kivat hiukset!! :) ja oot super nätti :)

    ReplyDelete
  17. Noi on ihan mielettömän mageet !! :)

    ReplyDelete
  18. Heii millä sä sävytit noita? Iteki pitäs sävyttää pidennyksii vähän johonkin suuntaan, mutta en tiedä oikein, että mitä aineita käyttäisi. :/

    ReplyDelete
  19. Onks sun hiukset kärsinyt mielestäsi noitten teippipidennysten takia? Itellä on myös ollut tässä lähemmäs pari vuotta teipit, ja oon huomannut että jotkut teipit repii sitä tukkaa tosi paljon, kun taas jotkut ei. Mietiskelin vaan, kun aiemmin oon tilannut Dreamhairilta, ja haluaisin kokeilla Rapunzelia, muttakun siinä tulee se teippi mukana ja en oo kuullut kauheen hyvää Rapunzelin teipeistä.. Olipas sekava teksti, toivottavasti tajusti :-D

    ReplyDelete
  20. oih miten ihanat hiukset tuli! :) ja kiitti niin paljon tästä postauksesta! piristi päivää ja ihana kuulla susta taas :) vaikka on ihan normaalia ettei postailu aina maistukkaan ja se on ihan fine! :) pyöritkö sä muuten enää sharonin kanssa?

    ReplyDelete
  21. eli siis värjäsit myös noi teipit ja omat hiukset,tekeekö annika jotain sun pidennyksillekkin :o ? kiva jos vastaisit ,upee tukka on älä ikinä värjää enään mustiks noi sopii sulle niin täydellisesti:)

    ReplyDelete
  22. hei kuin ihanaa oli tulla tänne ja sulta oli tullu postaus joka on just niinkuin ennen sulla oli <3 tsemppiä laura, ihana tukka!

    ReplyDelete
  23. Sulla on _aivan: ihanat hiukset !♥♥

    ReplyDelete
  24. Vau! Onpas nätit.. :) mut mitkä teippipidennykset sä oikeen tilasit jos yks paketti riitti? Mä oon ite tilannu sitä quick and easy 50cm ja yks ei tosiaankaan riitä! 4pakettia tällä hetkellä päässä.. :) muakin kiinnostaa tietää onks sun oma tukka kärsinyt paljon. Pelottaa käydä nyt ekaa kertaa nostattamassa näitä omia ku ei tiiä millases kuosis omat hiukset on :D

    ReplyDelete
  25. hyvältä näyttää! :--)

    ReplyDelete
  26. IHANAT! ei voi muuta sanoo :)

    http://tuuliheartsit.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  27. Näyttääpä tosi kivalta noi hiukset tossa vikassa kuvassa!

    ReplyDelete
  28. Muakin kiinnostais kovasti et millä sävytit hiuksia? Kun ovat juuri sen väriset mitä itsekin haluaisin! :)

    ReplyDelete
  29. Nuohan näyttää ihan irtonaisilta sun päässä. Aika vikatikki toi tukka mun mielestä.

    ReplyDelete