Sunday, October 28, 2012

28:10:12

Tää viikko on mennyt tosi nopeasti ja rennosti, ja viikonlopun olinkin sitten töissä. Huomaa kyllä, että jalkoja, etenkin jalkapohjia alkaa särkeä, kun juoksee ees taas yhdeksän tuntia. Oon miettinyt, että kävisin ostaa jotkut terveyskengät, mutta kun ne on kaikki hieman huomiota herättäviä, eikä ne tossa mun duunissa ois ehkä ihan ideaalisimmat..
Onko kellään tietoa, että mistä voisi saada mukavia ja ihan kivannäköisiä kenkiä, joilla jaksaisi seistä ja kävellä koko päivän?

 Tää on ihan lempparilöhöilyasu. Tilasin melkein vuosi sitten Polkashopista, joten niitä tuskin on siellä enää. :/


Ja sitten tämän viikon ostoksiin.. (Iskä: en aio ostaa tänä vuonna enää yhtäkään vaatetta! )

 Kaikki muut Gina Tricotista paitsi vika oikealta Bershkasta.
 Uusi meikkipussi :) Kai tota vois käyttää jonain clutchinakin, mutta jos mä lähden ulos, niin mulla pitää olla laukussa sellainen hihna, että sen saa olalle.
 Tuubihuivi, Ginasta, ylläri.. :D
 Urheiluosastolta, lenkkipaidaksi siis. Ajattelin nyt taas ryhdistäytyä ja alkaa lenkkeillä useammin..
Saas nähdä...
 Kotoilupaitoja :)
 Ja sitten vielä vikaksi punainen paita, myös Gina Tricotista. Mulla oli toi viikonloppuna töissä päällä, ja varmaan neljä tyyppiä tuli kysyy, että mistä noita saa. :)
Mutta joo, tykkään tosi paljon!
 Eilen tulin illalla töistä kotiin, ja olin niiiin väsynyt, että kun näin tän kuvan, niin repesin kamalaan nauruun! Tuliko edes mieleen ala-asteen musiikintunnit?! Meillä oli kunnon old school-opettaja, joka piti meille sekä musiikintunteja että kaunotunteja. (Kaunotunteja? Niinpä!) Meidän piti opetella Aamutunnelma, Ukko Nooa ja mitähän vielä. Jokaisen oppilaan piti vuorollaan noista seisomaan pulpetin viereen ja soittaa aamutunnelma moitteettomasti. Muuten tuli tupenrapinat, jos ei osannut.. Kerran mä jännitin niin hirveästi, että pyysin päästä vessaan juuri ennen, kun oma vuoroni tuli. Yritin luistaa omasta vuorostani ja ajattelin, että opettaja unohtaisi mut kokonaan.
No, kun tulin takaisin vessasta, niin kaikki huomio kiinnittyi muhun, kun opettaja pyysi soittamaan nokkahuilulla Aamutunnelman siltä seisomalta. En muista, menikö se nappiin...
Ja sitten niihin kaunotunteihin...
Opeteltiinko teillä koulussa kaunon kirjoittamista? Tai opetetaanko sitä vielä ala-asteilla? Meillä oli kaunokirjoja, joihin piti kirjoittaa esimerkiksi yhtä kirjainta koko sivun verran, ja opettaja aina tarkisti kuinka hyvin osattiin kirjoittaa kirjaimet kaunolla. Jos oli tehnyt kirjaimet tyydyttävästi, niin sai "oikein"-merkinnän sivun alalaitaan, ja jos taas oli tehnyt kirjaimet hyvin, niin sai tarran! Muistan, kuinka ihailin yhtä meidän luokkalaista, jolla oli tarroja koko kirja täynnä.. :D

Eilen menin sitten nukkumaan varmaan 20:00 aikaan, ja heräsin tänään "aamulla" joskus 13:00 aikaan. Eli olin nukkunut 17 tuntia + yhden tunnin, koska kelloja siirrettiin yöllä taaksepäin.
 Aika kova saavutus. :D



Käytiin tänään sunnuntaibrunnissalla Stadi Cateringissa, jossa on muuten aina ihan supermukava palvelu. Lappasin lautaselleni kamalan kasan kaikkea mahdollista, ja se olisi jo riittänyt mulle ihan täydellisesti, mutta siihen hintaan kuului myös omeletti. Olin jo niiiin täynnä, kun se omeletti tuotiin pöytään, että hain omenamehua minuutin välein ja huuhdoin väkipakoin alas sitä munakastani.
En vaan jotenkin kehdannut jättää syömättä, kun kerta tilasinkin.. :D
Ja kaiken kukkuraksi paikan omistaja teki vohveleita siinä vieressä ja tyrkytti niitä meille melkein pakolla. Sanottiin, ettei jakseta enää yhtään enempää, mutta silti se toi meille siihen naaman eteen niitä vohveleita. Rakastan vohveleita maailman eniten, joten söin ne silläkin uhalla, että vatsalaukku olisi haljennut.
 Jaksaa jaksaa!!

Käytiin tänään illalla vielä keilaamassa. Jesse vei voiton, koska se on lapsena käynyt keilauskurssin. :D



113 comments:

  1. en tiennyt että oot ginassa töissä? jos saa kysyä niin saatko hyvin palkkaa sieltä?:) olis kiva jos tekisit semmosen postauksen mis kerrot mitä sun työhän kuuluu jne

    ReplyDelete
  2. Meillä oli James Bondin nokkahuilukoulu ala-asteella :-D käytännössä siis jos musiikin tunnilla opeteltiin nokkahuilun soittoa opettaja sanoi eetä 'nyt alkaa james bondin nokkahuilukoulu' ja kaikki laitto nokkahuilun kainaloon josta se sit tietyllä liikkeellä nostettiin soittoasemiin :-DDD kuulemma sama opettaja vetää James Bondin nokkiskoulua vieläkin... Ja tietenkin oli myös nokkahuilu koe - kaikki meni yksikerrallaan opettajan luokse soittamaan jonkun kappaleen :-D voi niitä aikoja!

    ReplyDelete
  3. Hanki kenkiin urheilupohjalliset! Ne ei ainakaan näy ulospäin, vaimentavat iskua ja jalatkaan ei väsy niin nopeasti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samaa mieltä, pohjalliset on hyvät!

      Delete
    2. Myös geelipohjalliset ajaa asian, ne on ainakin pehmeät :)

      Delete
  4. meilläki oli niitä kaunotunteja ja kaunokirjat! aivan ihania :D ja suosittelen kyllä ehdottomasti niitä ns. terveyskenkiä, käytän ite semmosia töissä vaikkei ne mikkää nätit ole :D mutku ne on vaan niin paljon paremmat kuin sellaset tasapohjaiset jos pitää seistä tai juoksennella tuntitolkulla. harmi etten muista yhtään mistä ne on ostettu :/

    ReplyDelete
  5. Olipa ihana postaus! :D Haha, kaunotunnit muistan itsekin hyvin...

    ReplyDelete
  6. ooks käyny minkä ala asteen? :D koska mulla on joku harmaa mielikuva että oisit käynyt sen järvenpäässä ja mä oon itekki käynyt järvenpäässä ala asteen ja meillä oli myös noita kauheita nokkahuilu ja kaunokirjouitus tunteja :D !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon käynyt ekan luokan Mankalassa, mutta loput viisi luokkaa Helsingissä :)

      Delete
    2. Joo muistan nokkahuilutunnit, hv ne oli viel yhteisiä, mut kaunoa ei ollut meillä. Käsialaa (se uudempi kauno) kirjoteltiin sen sijaan Mankalassa!

      Delete
    3. Tulikohan mun kommentti..? Joka tapauksessa muistan ne Mankalan nokkahuilutunnit hyi yök ne nokkahuilut olivat vielä yhteisiä...

      Delete
  7. Näit sut lauantaina forumin ginas ja just ihastelin tota sun punaista paitaa ! en viittinyt tulla sanoo mitään kun näytit kiireiseltä :>

    ReplyDelete
  8. Onko helsingissä bershka??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tallinnassa :) Oliskin Helsingissä :/

      Delete
    2. Makkaratalossa on kauppa jossa myydään bershkan vaatteita!

      Delete
  9. Kannattaa kattoa kengiks Birki's:n tai Birkenstokin kenkiä. Niillä jaksaa seistä hyvin ja niitä löytyy super söpöinä! :)

    ReplyDelete
  10. Ois kiva mennä pitkästä aikaa keilamaan, harmi vaan ettei lähellä oo keilahalleja. Täällä oli kun muutin, mutten ehtinyt käydä kertaakaan. Keilasin joskus 90-luvulla aktiivisestikin, en tosin kilpaillut (no muutamassa kilpailussa kävin) mutta muuten tuli harrastettua lajia. Mulla on edelleen oma keilapallokin tallessa, itseasiassa lattialla tuossa vieressä :D. Luulen, että se ois yhä sopivan kokonen mulle tai sitten vois harkita kokoa isompaa jos alkais uudelleen harrastaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee :)
      Mulle taas toi tuntikin oli melkein liikaa, sellainen 40 minuuttia ois sopiva, ja kaatoja tuli tuurilla vaan :D :)

      Delete
  11. paljon tommonen collari "kotoilupaita" maksoi? :)

    ReplyDelete
  12. ooks ginatricotissa töissä ? :-))

    ReplyDelete
  13. Niistä työkengistä, niin kannattaa ostaa jokut sellaset, missä on suht paksu pohja, eikä mitään lättä ballerinoja:) Tietty jotkut sellaset terveyskengät ois mukavimmat jalalle.

    ReplyDelete
  14. Meilläoli ainakin noi kaunotunnit! Nokkahuilua tosin ei tarvinnu soittaa ikinä! :D Sen sijaan meillä oli aina aamuhiihtoa- 2,5km lammen ympäri... :)

    http://lolimte.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. jooo ala-asteella opiskellaan vieläkin nokkahuilunsoittoa ja niitä perhanan kaunokirjaimia :-D rasittavaa hommaa! ja lukiossa kirjotetaan nykyään tekstausta, joten ei niillä kaunokirjaimilla enää mitään tehdä :-D

    ReplyDelete
  16. Hah paras toi nokkahuilu, muistan mun surkeet yritykset soittaa hämähämähäkkiä :D Ihania paitoja muuten :) Btw mulla ja parilla kaverilla on semmonen NY-yritys mikä myy mm. turvakenkiä ja työkenkiä, se on aika tuore tapaus vielä mutta voisin linkata sen nettisivut sitten kun sellaiset joskus saadaan aikaan :__D

    ReplyDelete
  17. mä käytin koko kesän niken juoksukenkii duunikenkinä ni ei tullu jalat kipeiks, mut ei ne kyl ihan kaiken kaa sovi, hahhah!

    ReplyDelete
  18. Juu, kyllä kaunokirjaimia vielä nykyäänkin opetellaan. Tässä mallina uudet kirjaimet: http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/kirjainuudistus/kirjoituskirjaimet.html. Niinpä, ei paljon eroa enää tekstauksesta, entiset oli vaikeammat :) Kouluavustajana toimiessani minulla oli "ilo" tutustua näihin uusiin kirjaimiin ja havaitsin, että säännöt näiden sitomisesta toisiinsa ovat ihan älyttömät... Voi niitä vanhoja hyviä aikoja :)

    ReplyDelete
  19. hei kysyn vaan mielenkiinnosta että saatko kuinka paljon henkilökunta alennusta ginasta? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. -50% on ainaki veromodan työntekijöille :) ginasta en mee sanoo sen tarkemmin

      Delete
  20. Niiin niiiin ihana tuo punainen paita ! Ja upea sinä tietty :) huomenna kipitän heti koulun jälkeen ginaan metsästämään tuota punaista paitaa ! Siis aivan täydellinen <3 laura oot ihan paras ! Ihanaa että jaksat taas kirjoitella kuulumisia :)

    ReplyDelete
  21. Siihen seisoskeluun tottuu, vai kauanko oot seisoskellu ja juossu? :) Mulla on n. puolivuotta takana ja ekat 2kk oli kauheinta jalkapohjien osalta! Seison työkseni päivän ja juoksen asiakasta ja liikettä ympäri jne, oon niin lyhyt etten juuri voi käyttää satulatuoliakaan mitä pisimmät työntekijät käyttää. ( en yltäis leikkaamaan istualtaan mitenkään kun seisaaltakin varvistelen 80%päivästä ) Mutta siis niin, vaihtelen kenkiä mahd usein, ihan tavan kenkiä. Ei satu tottumaan jalka liian huonoihin ja samoihin kenkiin..

    Nokkahuilut on muistissa, varsinki joku saamarin ostakaa makkaraa -laulu :D
    Tuon punaisen paijan ottaisin itellenikin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon kans todennu hyväksi ton kenkien vaihtelun jos tulee käytettyä muita ku työkenkiä :)

      Oon kampaajaopiskelija ja meiltä vaaditaan tollasten "terveysjalkineiden" käyttöä joten oli pakko jotkut tilata. Mun omat on "Maahiset" -yritykseltä. Muistaakseni niitten nettisivut on maahiset.fi

      Delete
  22. joo oli tosi kiva aamu aloittaa sillä että piirrtä/kirjotat kaks sivua ärrää ja kaks ällää ja katot mikä onnistu hienoiten.... voi sitä kaunoa<3

    ReplyDelete
  23. Mulla on Clarksin bootsit (huom vielä kivannäköset) ja ne on parhaat jalassa kun töissä seisoskelee sen 8h ! :)

    ReplyDelete
  24. haha eikää! :DD meilläki oli 2. luokalla nuita kaunotunteja, ja mulla oli niin surkee käsiala et miun piti vielä kolmannellaki luokalla suorittaa sitä kaunokirjotusta XD

    ReplyDelete
  25. Mäkin sinnittelin ennen converseissa töissä kunnes äkkäsin ottaa vanhoista koriskengistä lisäpohjat irti! Kävin vielä muutama viikko sitten intersportissa ostamassa uudet urheilupohjat ja halleluja palvon niitä! Pelastaa justiinsa noi 10 tunnin työpäivät

    ReplyDelete
  26. Meidän ala-asteella opeteltiin kauno ja olis pitäny opetella nokkahuilukin, mutta just silloin vaihtui opettaja; heviletin omaava rokkari joka vihasi nokkahuilua ja musatunneilla se soitti sähkökitaraa taustalla meidän valitsemiin biiseihin! :D Ja upea toi punainen paita joka korostaa sun kaunista vartaloa!

    justkissit.blogspot.fi

    ReplyDelete
  27. kiva, että oot ginassa nykyään töissä.. ehkä vähän nostoa ruususta :) mutta siis itse käytän töissä kengissä geelipohjallisia. ne on siis sellaiset, että voi leikata omaan kenkään sopivat. tukee sitten jalkaa ja pehmentää. ja tosiaan kookengästä ostin 20e. ja joskus aiemmin käytin crocseja, koska ne oli ainoot kengät jotka ei sattuneet.. vaikka joo kyseenalaista. mut niitäkin on nykyään vaikka millasia! ...toivottavasti taavi käyttäytyy hyvin :)

    ReplyDelete
  28. mistä toi aivan ylisöpö pipo on? <3 :)

    ReplyDelete
  29. Rieker-merkki tekee terveyskenkiä:) en sitten tiedä että vastaako ne sun mielikuvaa näteistä kengistä... mutta kannattaa ainakin katsoa, vaikka googlesta:)

    ReplyDelete
  30. Yks mikä vois auttaa jalkoihin on ihan vaa geelipohjalliset! Niit pitäis saada ihan tyylii Prismasta ja maksaa parikymppiä :)

    ReplyDelete
  31. Meilläkin opeteltiin ala-asteella nokkahuiluilua ja kaunokirjoitusta... Tosi kiva kun edes yläasteella ei tarvinnut enää kirjoittaa kaunoa :D Hyödyllisiä tunteja, nekin ois voinut käyttää johonkin hyödyllisempään.

    ReplyDelete
  32. Kuulemma seuraavaan opintosuunnitelmaan on tarkoitus jättää kaunokirjoitus kokonaan pois ja on käsittääkseeni jo jätetty kokonaa joissakin kouluissa pois.
    Lisäksi suunnitellaan myös sellaista, että käsinkirjoittaminen poistettaisiin kokonaan opetussuunnitelmasta, ei kuulemma ole enää hyödyllinen taito opiia. Paskat sanon minä, piirtoheittimet, kalvot, käsin kopioiminen ja kirjoitusvihkot kunniaan niin oppii tulevaisuudenkin kakarat ees jotain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Höpö höpö tolle tokalle väittämälle! Epäilen, ettet oo alalla...

      Delete
    2. Mutta juuri tuli ytl:ltä uusi määräys ensi kevään esseekokeeseen. Puhtaaksikirjoittaminen ei enää pakollista. Eli jossain määrin ainakin aletaan siirtyä pois siitä. :)

      Delete
  33. Voi että sulla on ihanan pieni jalka :) Kiva postaus tämä!

    ReplyDelete
  34. kannattaa kokeilla geelipohjallisia! itekkin ostin työkenkiin ku särki jalkoja aina työpäivän jälkeen. ne vaimentaa iskuja ja mitähän kaikkee mut ne oikeesti auttaa :)

    ReplyDelete
  35. Nykyään ei varsinaisia kaunokirjaimia ole, vaan ne on yksinkertaistuneet entisestään ja niitä kutsutaan ''kirjoituskirjaimiksi''. Oon ammatiltani kouluohjaaja ja kun opiskelin ammattia niin meidän piti opetella noi uudet kirjoitusasut :D täältä ne löytyy:http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/kirjainuudistus/kirjoituskirjaimet.html ! Muistan kyllä itsekin kun pienenä piti kaunoa vääntää kirjoitusvihkoon ja ope tarkisti tuliko siistiä käsialaa :) Ja kyllä ekaluokkalaiset noita vielä harjoittelee samalla tavalla, kaunosta on vaan riisuttu viimeisetkin koukerot :)

    ReplyDelete
  36. Oot niin kaunis ja kivoja vaatteita :) muutes tuli mieleen, että ootko sä käyny lukiota tai amista ja mihin ammattiin oot opiskellut/aiot opiskella? :) ei oo pakko vastata jos on liian henk.kohtainen asia,tuli vaan mieleen ku mun mielestä se ei oo tullu ilmi blogin puolella? Ite opiskelen just lukiossa :D

    ReplyDelete
  37. Footbalance pohjalliset on pelastus seisomatyöläiselle.niitä saa lenkkareihin,normi kenkiin jne..intersportista,suosittelen kovasti

    ReplyDelete
  38. kiva tuo sun pipo, mistähän moisia mahtaa saada :)

    ReplyDelete
  39. Tuo paita. Haluan!!

    ReplyDelete
  40. koska pidennysvoittaja julkistetaan? :)

    ReplyDelete
  41. Eiks tost punasest ollu muit värei?

    ReplyDelete
  42. Maahiset.fi sivuilla on myös joitakin kivoja työkenkiä: Niinku vaikka nää kisut on musta aivan ihanat http://www.maahiset.fi/fi/ws/22/116/syksyn+2012+uutuudet/315kisu.html ja nämä niitti härdellit: http://www.maahiset.fi/fi/ws/22/107/syksyn+2012+uutuudet/199vegas+mustaharmaa.html
    Itse olen töissä paikassa, jossa vaaditaan työkengältä ESD-ominaisuus, jota taas ei kaikissa kengissä ole.. tällä hetkellä omistan rumat sandaalit, mutta onneksi työpaikka kustantaa ne :DDD

    ReplyDelete
  43. tatuointis sopiis sulle ihan täydellisesti :3 ja oot superkaunis ! C:

    ReplyDelete
  44. Jee! Niin piristävää settiä luettavaks ja hauskoja/kauniita kuvia(: hyvä sinä! <3

    ReplyDelete
  45. Pistin sulle joku aika sitten s.postia koskien yhtä vaatetta jonka haluaisin ostaa sulta. Olis kiva jos kerkeisit vastailemaan kyseiseen s.postiin :)...

    ReplyDelete
  46. Pistä kenkiin muotoillut pohjalliset :-) ihan peruspohjallisetkin helpottaa, mutta muotoillut pohjalliset ovat parhaimmat. Itse käytin kesällä muotoiltuja nahkapohjallisia töissä, ettei mee jalat ja selkä pilalle! Toki pohjalliset vievät vähän tilaa kengästä, mutta sulle ei taida löytyä tarpeeksi pieniä kenkiä muutenkaan, niin ehkä siinä sitten ratkaisua koko ongelmaan :-D mukavaa kun taas postailet !

    ReplyDelete
  47. Ihana postaus !! Millon selviää hiuspidennysten voittaja? :) vastaa pliis

    ReplyDelete
  48. Crocsit on mun mielestä aivan hirveitä, mutta niiltä löytyy söpöjä balleriinoja jotka oli mulla koko kesän tarjoilijan duunissa jalassa, eikä jalkoja särkeny!:)

    ReplyDelete
  49. Moikka! Minkä kokonen toi sun punainen paita on? :)

    ReplyDelete
  50. kun mä olin töissä kultajousessa, niiin käytin converseja ja ne oli tosi mukavat jalassa! joutu kans seisoskelee koko päivän ja välillä jos oli toiset kengät nii se oli ihan tuskallista :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vois kokeilla tänään consseja:)

      Delete
    2. Osta urheilukaupasta kävelypohjalliset consseihin ja et koskaan tartte toisia kenkiä! Kävelin tolla yhdistelmällä Roomassa koko viikon sellasella "Antiikin Rooma" kurssilla (joo oon tosi mielenkiintonen ja sillee) 10h päivässä eikä tuntunu jaloissa juuri lainkaan. Laitan ne pohjalliset talveks aina talvikenkii kans. aietti ko toimii

      Delete
  51. en tiedä onko tätä jo kysytty, mutta onko jesse sun koko veli? =)

    ReplyDelete
  52. Jos haluat oikeasti jaloille hyviä ja mukavia kenkiä, niin voisin suositella Natura-sarjan kenkiä. Olen kosmetologi ja minulla on ollut kysisen merkin kengät jo vuoden käytössä ja olen ollut hyvin tyytyväinen. Niistä löytyy sirojakin malleja (jotkut työkengät kun on sellaisia lapioita...), ne ovat ennen kaikkea hyvät jalassa ja niissä on vaihtopohjalliset, jotka voi pestä tai tarvittaessa vaihtaa kokonaan uusiin.

    Koetin googlettaa, enkä löytänyt kuin tämän yhden sivun http://www.kenkaliike.fi/merkki/natura/30/
    Tuolla ei ole niitä kyseisiä kenkiä jotka minulla itselläni on, koska ostin ne ihan kenkäliikkeestä, mutta luulisin esimerkiksi tuon "2175"-kengän näyttävän sirolta ja neutraalilta jalassa... :)

    Jaloistaan kannattaa pitää huolta! Niillä kävellään koko elinikä. :)

    ReplyDelete
  53. Ihanaa, että oot alkanut taas kirjottelemaan! Sun juttujasi onkin ollut ikävä :)

    ReplyDelete
  54. Ihana paita tuo punanen!! Upee muuten sulla tuo rento nuttura, sopii tosi hyvin :) Haha määki repesin yks päivä ihan hulluna ku tuli vastaan tuo nokkahuilukuva :DD

    ReplyDelete
  55. Niken Freet tai Roshet! PARHAAT! http://tenisufki.eu/image/ficzer/2012/03/03/nike-roshe-run-black-spring-2012.jpg

    ReplyDelete
  56. Laura oot niin mahtava <3 Naurattaa

    ReplyDelete
  57. onko sulla vikassa kuvassa sepalus auki hihihihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHAHAHAHHAHH repesin mut katoin ite iha samaa :___D

      Delete
  58. Ainakin El Naturalistalta löytyy kauniinvärisiä "terveyskenkiä", tosin en tiedä ovatko aivan sun tyylisiä.

    Mulla on nämä työkenkinä, tosi mukavat: http://www.comparestoreprices.co.uk/images/el/el-naturalista--iggdrasil--green.jpg

    http://www.comparestoreprices.co.uk/images/el/el-naturalista--ambar--rioja.jpg


    Rieker -merkin kengät on myös tosi mukavat jalassa, mutta monet heidän malleistaan on aiiika terveyskenkämäisiä. Muutama poikkeus löytyy lähinnä talvikenigssä ja -saappaissa.

    ReplyDelete
  59. Ha ha,joo meilläkin oli noita kauno-tunteja ja saatiin kaikennäköisiä tarroja kun tehtiin nätisti. Ja voi helvetti että mä vihasin nokkahuilua! Hirveintä oli kun joka saamarin joulu- ja kevätjuhlassa sitten esitettiin niitä harjoiteltuja kappaleita. Seisoin aina takarivissä ja muka soittelin, yritin mahdollisimman paljon hävitä taustaan ettei kukaan huomannut etten osannut yhtään soittaa :D tosin se on niin hirveetä vingutusta että uskon että kukaan ei osaa ihan oikeesti sitä vehjettä soittaa! :DD

    ReplyDelete
  60. Ha ha,joo meilläkin oli noita kauno-tunteja ja saatiin kaikennäköisiä tarroja kun tehtiin nätisti. Ja voi helvetti että mä vihasin nokkahuilua! Hirveintä oli kun joka saamarin joulu- ja kevätjuhlassa sitten esitettiin niitä harjoiteltuja kappaleita. Seisoin aina takarivissä ja muka soittelin, yritin mahdollisimman paljon hävitä taustaan ettei kukaan huomannut etten osannut yhtään soittaa :D tosin se on niin hirveetä vingutusta että uskon että kukaan ei osaa ihan oikeesti sitä vehjettä soittaa! :DD

    ReplyDelete
  61. Kyllä mulla ainakin oli vielä tota kaunokirjotusta...pahinta oli aina se kun oli saanu kirjotettua sivun täyteen niin multa aika usein puolet pyyhittiin tarkistuksessa pois..heh. Ja nokkahuilukin tuli koettua :D muistaakseni isä takavarikoi sen multa ku ei jaksanu enää kuunnella.. ;DD

    ReplyDelete
  62. Olin justiinsa ala-asteella tetissä ja kyllä, vielä soitetaan nokkahuilua ja kirjotetaan monta sivua kaunoa:)

    ReplyDelete
  63. mistä toi sun takki on? tosi kiva :))

    ReplyDelete
  64. Onko tuo sun poikaystävä? ;)

    ReplyDelete
  65. ihanuus postaus ja ihanuus toi paita, mikä on sulla vimpassa kuvassa! Kiva,että jaksat taas postailla♥

    ReplyDelete
  66. voisiko joku valaista jos tietää, että mistä kyseinen pipo on ostettu?:)

    ReplyDelete
  67. EIKÄ!! kaunotunnit muistan paremmin kun hyvin :D ykkös ja kakkosluokasta nyt on jo about 8-9v. aikaa ja muistan kun saatiin sellanen punanen kaunokirja johon piti just kirjaimia tehdä ja sekä sellasia sanoja missä on kaksi ii:tä tai uu:ta hahhah :D luu, kuu, suu, puu.. ja meilläkin sai tarroja :))

    ReplyDelete
  68. Ihana postaus ja sul no mega-ihanat hiukset! :) hui kauhee ku nous karvat pystyy ku muistu mielee ne nokkahuilu tunnit, tai kun opettaja vei jokaisen oppilaan yksitellen käsityö varastoon, jossa piti laulaa kanootti laulu opettajan kyyläessä suoraan alas itseensä :D:D säälin pikkusiskoani kuka on vasta alottamassa peruskoulun tuskat ensivuonna :D Mutta onko tuo viinin puna paitainen mies jostain telkkarista/ jostain muualta tuttu, kasvot näyttää jotenki todella tutuilta? :D

    ReplyDelete
  69. mä kannatan myös clarkseja :) pehmee pohja ja lisäks ulkona liukkaalla tosi tukevat!

    ReplyDelete
  70. Crocsilla on yllättävän kivoja kenkiä eikä edes näytä niin pahasti Crocseilta.
    http://www.crocs.fi/crocs-alice-work/11050,fi_FI,pd.html?cid=001&cgid=women-footwear-work
    Ja noi on vielä niiin mukavat! :)

    ReplyDelete
  71. Ihana postaus! :)


    http://llovewantneed.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  72. Hahaha, voi Emppua. :D

    ReplyDelete
  73. Millon oot ostanu ton canada goosen? voisitko tehä siitä erillistä postausta ja kertoo siitä vähän?

    Hyvää talvenodotusta:)

    ReplyDelete
  74. Scholl ja Ecco? :)

    ReplyDelete
  75. mistä toi takki on:)

    ReplyDelete
  76. voisit pitää joskus lupaukses. "su 20.00" no eipä oo taas näkyny! thanXXXX

    ReplyDelete
  77. Voi noita muffinsseja! Joudun joka päivä kävelee sen kojun ohi, kun meen töihin... Ihan kamalaa, kun ne näyttää niiiiin hyvältä! :D

    ReplyDelete
  78. näin sut lauantaina ginas mut en uskaltanu tulla puhuu sulle ):

    ReplyDelete
  79. Osta Jalakselta tai Laitosjalkineelta kunnon työkengät!

    ReplyDelete
  80. Oon samassa vaateliikkees töissä kun sää, mutta eri paikkakunnalla :D Ite käytän Crocsien ballerinamallisia kenkiä. Ihan suht huomaamattomat jalassa, ei oo huutomerkillä varustettuna terveyskenkä. Ite hankin noi, kun tuli selkä sairaan kipeeks seisomisesta, meinasivat passittaa fysioterapiaan. Ostin nää kengät, pidän joka päivä töis ja vaivat on loppunu. Edullisetkin on vielä ja superimukavat jalkaan :)) suosittelen. Mulla on noi mustat :)

    http://www.crocs.fi/crocs-crocband-flat/11072,fi_FI,pd.html?cid=66G&cgid=women-footwear-flats

    ReplyDelete
  81. Voi tota ekaa anonyymiä! :D Miks Lauran pitäs tehä jostai Ginasta postaus :DD Googleta, et mitä kaupan-alan (vaatekaupan) tehtäviin kuuluu ja paljon siitä saa suunnilleen palkkaa! Voin vaikka itekki kertua :D

    Toi pipo on vissiin Seppälästä ?

    ReplyDelete
  82. Tosi kiva toi valkoinen paita :)

    www.1beautybox.blogspot.com

    ReplyDelete
  83. hihihi hevoset karkaa karsinastaan !!!!

    ReplyDelete
  84. Vagabondin kengät ihan älyttömän hyvät seisomatyössä! :)

    ReplyDelete
  85. Aivan ihana tuo London New York paita!! <3

    http://riinaslittlethingcalledlife.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  86. Ihana kämppä sulla :0 just tollanen valkonen jajja ihanan rauhallinen, kateellinen♥

    ReplyDelete
  87. Geoxin kengät on laadukkaita ja hyviä jaloissa

    ReplyDelete
  88. hei mistä toi sun dreamcatcher on? :)

    ReplyDelete
  89. Sun blogi on niin hieno. :-) Nyt oli vähän taukoa lukemisessa kiireiden takia, mutta ehdin nyt selailla taaksepäin. Asutko sä Lauttasaaressa? Mä haaveilen Helsinkiin muuttamisesta valmistumisen jälkeen, vaikka varmaan kaikkien mielestä en ole juuri se ihminen, joka muuttaisi isoon cityyn semmosesta keskikokoisesta kaupungista. :-) Kaikkea pitää vain kokeilla, jos vain töitä löytyy tarpeeksi hyvällä palkalla, että olisi varaa maksaa korkeampaa vuokraa. :-)

    ReplyDelete
  90. Tosi upee blogi sul!

    ReplyDelete
  91. Miks jätät vastaamatta osaan tähän postaukseen tulleista kommenteista?

    ReplyDelete
  92. Vibram fivefingers! siinä tuotemerkki johon kannattaa tutustua!=)

    ReplyDelete
  93. Käy kattoo löytyskö mitään hyviä työkenkiä haloselta :)

    ReplyDelete