Monday, June 11, 2012

Perus

Viikonloppu meni taas niin vauhdilla.
Perjantaina kadotin henkkarini, (ihan vaan lenkillä) ja lauantaina sitten joku äijä soitti ja kertoi löytäneensä mun henkkarit. Tapasin sen tyypin Kurvin Lidlin edessä ja annoin sille kakskymppiä löytöpalkkioksi. Se oli tosi iloinen ja niin olin mäkin.

Lauantaina mun piti lähteä Kaivolle, mutta sitten se huono sää ja laiskuus vei voiton, ja päätin jäädä kotiin. Whats appailtiin siinä koko ilta Empun kanssa, läheteltiin toisillemme tyhmiä tanssivideoita, kuvia ja viestejä, ja jostain kumman syystä kumpikin halus lähteä käymään ulkona. Mä viihdyin Namussa pari tuntia, mutta jossain vaiheessa se tupakan savu (terdellä) ja nälkä pakotti mut lähtemään kotiin syömään ja nukkumaan.

Sunnuntaina tapasin yhtä blogini lukijaa ja nykyistä bloggaajaa, Sitaa, Rovaniemeltä. :)
Meidän piti nähdä jo perjantaina, mutta mulla meni se päivä ihan uusiks, joten nähtiin pikaisesti sunnuntaina. :)
Sita vaikutti tosi mukavalta kivalta tyttöseltä :)

Äidin luona sunnuntai-iltana. Otettiin äipän kanssa partsilla aurinkoa. :)
Äidin partsilla on siis oli kaks ampparinpesää, mutta nykyään siellä on enää yksi, koska äiti hävitti siitä lattialauteiden alta sen toisen pesän. Vaikka mä pelkäänkin amppareita enemmän kuin mitään, niin silti mua vähän säälitti yks "sinkkuamppari", joka käy aina tsekkaamassa sieltä lauteiden alta, että onko se sen pesä siellä enää. Missähän se asuu nykyään?
Meidän "pikku"sheltti Pablo" <3 :D

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille <3

55 comments:

  1. ihanan kesäinen postaus! jos muokkaat photoshopilla niitä kuvia, niin mitä teet niille? saat näistä niin ihanan kevyen ja raikkaan oloisia. säädätkö jotain asetuksia tai kontrastja tai mitä teet? :)

    ReplyDelete
  2. sita on söpö ja noi sun housut myös <3

    ReplyDelete
  3. Ihana asu sulla ja tosi mukavaa kun tapaat lukijoitasikin :)


    <3

    ReplyDelete
  4. ihana oot kun säälit nuita ampiaisia :3

    ReplyDelete
  5. hahah sinkkuamppari <3 ihana :D

    ReplyDelete
  6. miks sä tapasit sun lukijan? :)

    ReplyDelete
  7. Oi, aivan unelma paita sulla!!:)

    ReplyDelete
  8. oot jotenki tosi ilmeetön kaikissa sun kuvissa, kivempi kattoo kuvii jois ois jotai tunnetta, ei koko ajan tarvii olla toi sama posetus päällä :D!

    ReplyDelete
  9. Sun blogia on tosi kiva lukee, ku päivittelet niin usein kaikenlaista :) Ja ihanat nuo kukkafarkut <3

    ReplyDelete
  10. Sita on kyllä symppis ja mukava ihminen, tapasin hänet myös täällä Turussa :] Uaah oispa mullakin partsi missä arskailla... Makoilin tänään ekaa kertaa tuolla Aurajoella vähän brunaamassa ja onhan sekin tosi jees mutta kun ihan aina ei tekis mieli olla ihmisten keskellä valkoiset selarikoivet paljaana..

    ReplyDelete
  11. Hahah, sinkkuamppari! Kivoja kuvia jälleen kerran :-)

    ReplyDelete
  12. onko pablo oikeesti sheltti?:D ihana <3 t: varmaan maailman pienimmän sheltti-tytön omistaja xD

    ReplyDelete
  13. The pics are aamzing!

    ilaktionova.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Laura, mun on pitäny tullla kertomaan kommentia jo aikoija sitte! Mutta oon reimuinnu sun -barcelonan-matkan aikana, että jaksoit sieltäkin postailla. Olin varautunut, etten voi lukea kuulumisia hetkeen, ja olin iloinen kun huomasin, että olit laittanut postausta useastikkin. :) Ja ihanaa kun haluut tavata sun blogin lukijat tollei kasvokkain, varmaan tykkäävät kovasti! :)

    ♥ Minja

    ReplyDelete
  15. kuka toi mies tuol yhen kuvan taustal on? ;)))9

    ReplyDelete
  16. Jos sul on pikkusen liian suuret kengät, erityisesti korkkarit, niin onks sul jotain konstia mil saat ne pysymään jalas? Siis joku muu ku vanun tunkemista kärkee, koska nyt siit on mulle tullu ongelma et sen jälkee se etuosa jää liian lyhyeks pitämää varpait kengän sisäl ja kantapäät irtoo kävellessä :( onks mitää tuotetta mil kengän kokoa vois sisääpäin pienentää sekä takaa että eestä? Luulis sun olevan asiantuntija :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Testaappa päkiäpohjallisia ;) En voinut olla sekaantumatta :D

      Delete
  17. Miks mä luin, et toi otsikko oli "Penis" ? :D toiveajattelua..

    ReplyDelete
  18. Anonyymi11. kesäkuuta 2012 18.57
    Jos sul on pikkusen liian suuret kengät, erityisesti korkkarit, niin onks sul jotain konstia mil saat ne pysymään jalas? Siis joku muu ku vanun tunkemista kärkee, koska nyt siit on mulle tullu ongelma et sen jälkee se etuosa jää liian lyhyeks pitämää varpait kengän sisäl ja kantapäät irtoo kävellessä :( onks mitää tuotetta mil kengän kokoa vois sisääpäin pienentää sekä takaa että eestä? Luulis sun olevan asiantuntija :D

    En oo Laura, mutta voin silti auttaa! Kaupoissa (prismat, cittarit ym.) myydään sellasia silikonisia jutskia, jotka voi laittaa kenkiin esim. kantapäitten ja päkiöiden kohdalle. Ne auttaa jalkaa pysymään kengässä. Voin sanoa kokemuksesta että toimii. :)

    ReplyDelete
  19. onpa kaunis koti! ja asu!

    ReplyDelete
  20. haha en voi vieläkään käsittää miten pablosta tuli noin huge!! :DDD hellyyttävää varmaan kun ihmiset luulee että se on collie.. "ei se on oikeesti sheltti.. samasta pentueesta pikku pupen kanssa" ::D ihanaaa

    ReplyDelete
  21. Oho ompa jättimäinen Pablo :D!

    ReplyDelete
  22. minkä niminen toi ekan kuvan vasemmanpuoleinen drinkki on? :D

    ReplyDelete
  23. ihana toi tokaks ylimmän kuvan paita! :) mist se on??

    ReplyDelete
  24. Luin että olit kadottanu sun lenkkarit, ei henkkarit :DDD Siinä sitten pohdin että miten voi kadottaa lenkkarit lenkillä...

    ReplyDelete
  25. Apua sun ilme tuossa hissikuvassa :D Ihana!

    ReplyDelete
  26. Miks ihmeessä otat henkkarit mukaan lenkille? Tuskin kukaan tulee niitä sulta siä kysyyn :D

    ReplyDelete
  27. Apua! Toi sun äidin senkki on aivan ihana!! Voitko udella mistä se on hankittu? :)
    Kiitos ihanasta blogista, oot huippu tyyppi!

    ReplyDelete
  28. Oi sä ja Sita ootte ihania suloisuuksia. oon lueskellu molempien blogeja (sun kauemmin kyl) ja tykkään kovasti molemmist!:33

    ReplyDelete
  29. moikka laura! hope vastaat tähän, koska ois oikeesti kiva nyt tietää:D
    eli etkös sie asu yksiössä? jos asut niin asutko vuokralla, ja paljon maksaa ? :) ja haluutko vähän kertoo niistä asuntojen hinnoista siellä päin? :) oon yrittäny ottaa selvää kehä kolmosen sisällä olevista asunnoista mutta en oikeen oo onnistunu. Kämppä hakusessa sieltä päin kuin olisi :)

    tack så mycket <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miten niin et oo onnistunu! Hae vaikka etuovi.comista vuokra-asuntoja, laita hakutäsmennyksiksi Helsinki ja yksiö niin alkaa se hintaluokka hahmottuun aika nopeesti :)

      Delete
  30. hei voitko tehdä postausta niistä sun 30-days laihdutusjutuista??:)

    ReplyDelete
  31. Hi Love,

    I happened to visit your blog and I really liked it. Enjoyed reading all your wonderful posts :)
    Please visit my blog when u have time. If it interests, please feel free to follow me. I shall be happy to do the same for you,

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete
  32. Aww, Pablo on jotain niin suloista! Ja aww toi ampparijuttu! :D

    ReplyDelete
  33. Onpas taas kivoja kuvia tässäkin postauksessa :) Aika mahtava tuuri, että ne sun henkkarit löytyi niinkin helposti. Luin vaan aluksi että kadotit henkarit ja ihmettelin, että miks sä raahaat henkareita mukanas :D

    ReplyDelete
  34. Tuo ampiais-juttu oli ihana! Ite löysin yks päivä vauvan makkarista hämähäkin, olin jo tappamassa sitä, kun ajattelin, että entä jos mä tapan sen ja sen lapset miettii kokopäivän missä äiti on? En siis tod tiedä oliko ko. hämppis mies vai nainen, en kurkannu masun alle :D, mutta ehkäpä nää äitiyshormoonit pistää pään sekaisin.
    Vein hämpin ulos, ja kyselin illalla vielä mieheltä, että löysiköhän se varmasti kotiin. Luulen, että pistän mieheni lukemaan ton sun jutun, jotta se näkee että mä EN ole tärähtänyt, tai, että meitä on muitakin... :D Ihanaa kesää Laura! Ja Matilda-vauvalta göö gööt :)

    ReplyDelete
  35. Voi että sä olet aina niin kaunis! Sun blogias jaksaa kyllä aina lukea, ihan parhaita juttuja:) Jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  36. Millä canonin mallilla kuvaat? toivottavasti tätä ei olla kysytty sataan kertaan :)

    ReplyDelete
  37. Moikka! Kiva postaus:) Edelleenkin kahvitreffi käymättä!

    Sandy :)

    ReplyDelete
  38. hei pakko kysyä et kuuluuks teillekki toi raivostuttava basso iltasin :D !! ! esim nyt... vissiin Suvilahdessa tapahtuu taas

    ReplyDelete
  39. Sita on niin söpö! Mutta niin oot sieki ja sinun kukkapöksyt ja Pablo aaa! :)))

    http://jivingsoul.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  40. Moi! Oon aivan rakastunu sun tyyliin! Osaat yhdistellä niin hienosti kaikkia vaatteita ja ne näyttää aina hyvältä. Osaisitko yhtään sanoa muita samantyylisiä blogeja kuin sinulla? En itse tiedä mitään oikeestaan.. Mukavaa kesää :)

    ReplyDelete
  41. hei mietin vaa et ko sä teit sen hampaiden valkaisun sillon, niiin ootsä ollu siihen kuin tyytyväinen? ko sul ei oo ollu sen jälkee oikee yhtään kuvaa mis hymyilisit hampail. niin aattelin et onks se valkaisu pysyny ja oliks se sun mielest sen hinnan arvost ja kannattavaa? =) ko oon täs ite miettiny tota, mut en oo oikeen varma uskallanks mä ja et toimiiks se oikeesti :--D mut ois kiva jos vastaisit ja sun blogi on ihan älyttömän ihana ! :) <3

    ReplyDelete
  42. Hei toivottavasti huomaat kommenttini :) oon pitkään miettiny et ku sulla on se ihana marmorityyppinen pöytä sun kodissas ni ootko ite jotenki pinnottannu sen tai jotenki päällystäny ? Ku sullahan oli enne se semmone samanmallinen ikean tumma :) Ite tarttisin nimittäin jsut sen mallisen ja kokosen pöydän mut se tumma ei sovi mun kotiin :( Jos oot ite tuunannu sen ni voisitko kertoo et miten teit sen :) <3 Kiitos paljon :)!! oot ihanin Laura!

    ReplyDelete
  43. Lumi: Vastaanpa nyt kun nään tämän kommentin, siltä varalta ettei Laura vastaa. Laura maalas sen pöydän valkosella maalilla. Se "marmori" luukki tulee siitä, että se maali on tosi epätasasta, jos sen pöydän maalaa vaan kerran. Tasaseen talokseen vaaditaan varmaankin ainakin kolme kerrosta.Ja tietysti kannattaa hioa kevyesti hiekkapaperilla ne pinnat ennen maalaamista, jotta se väri tarttuu paremmin.

    ReplyDelete
  44. kiitos paljon vastauksesta :) joo itsekin selasin postauksia ja huomasin, että se oli maalattu ! Voisin harkita maalaamista niin kivasti pöytä kotiini sopisi:)
    -Lumi

    ReplyDelete
  45. ooka töis keltases ruusus ???? :D:D

    ReplyDelete
  46. hihi ihana toi sinkkuamppari! :)

    http://allthatglitters-karoliina.blogspot.fi/

    ReplyDelete