Tuesday, June 26, 2012

Nyt se alkoi

 Treenaaminen siis!

Käytiin eilen Empun kanssa ostamassa mulle uusia treenikamppeita Kampin Niken liikkeestä ja Forumin Stadiumista.
Tänään käytiin Jessen kanssa K-raudasta ostamassa mulle lukko (kaappiin), minkä jälkeen mentiin Mayor'sille ja hommattiin mulle kuukausikortti, niin ja toki treenattiin.
Mulla on yläkroppa ihan maitohapoilla, mutta ei se haittaa, koska huomenna on jalkapäivä.
Joku (luultavasti mies) ihmetteli täällä blogissa salivalintaani ja neuvoikin kokeilemaan jotain helppoa salia, kuten Motivusta tai Elixiaa. Mitäs ihmettä mä siellä sen enempää osaisin tehdä? Mun pitäisi palkata joku neuvomaan mua ainakin kuukauden ajaksi.
Mä käyn tuolla just siksi, että voin treenata Jessen ja Lucaksen kanssa, ja ne juurikin neuvoo mua laitteiden ja painojen kanssa.
Oon joskus nuorempana käynyt Kampin Esportissa joillain jumpilla, mutta totesin jo silloin, että ne ei vaan ole mua varten. Mua ei huvita hyppiä muiden mammojen kanssa jossain jumppasalissa, vaan haluan treenata nimenomaan punttiksella, ja se onkin parasta kehonmuokkausta.
Noo, ehkä mua vähän huvitti siellä salilla yhdessä vaiheessa, kun taustalla soi Metallican St Anger ja pari todella habaa tummaa äijää pumppaili musan tahtiin ähkien ja puhkien: "COME ON, YEAH, COME ON!!!"
Niin ja en mä tosiaan ole laihduttamassa, vaan kiinteyttämässä kroppaa. Näkyviä lihaksia mulle nyt ei varmaan ihan heti tule, ja jos vähän tuleekin, niin sehän on vain plussaa. :)

 Aamulla mun jääkaapissa oli pelkkä valo ja koiranruokaa, mutta nyt siellä on kymmenen purkkia maitorahkaa, lohta ja marjoja. Hahhaaaa.. Alkoi naurattaa tää mun innostus... Ei vaan kyllä mä nyt aion tsempata!


Tänään on leffapäivä ja alan kattoo J. Edgaria :)
 Eilen luin seitsemän tuntia putkeen siinä sitten yhden 400-sivuisen kirjan :)

Hahhhaa, repesin tälle facebookissa....


142 comments:

  1. oooh oon niin kade noista sun niken kamoista! onnee treeneihin, muutokset näkyy loppujen lopuksi melko nopeesti (lihaksista tulee ihanan timmejä) jos uskaltaa treenata haastavilla painoilla! naiset tuppaa nakkeleen niitä iänikuisia parinkahen kilon painoja-.- onneks sulla on kunnon neuvojat siellä!:)

    ReplyDelete
  2. Ihanaa kun postaat tällasista etkä just mistään Elixioista (mulla on joku ennakkoluulo sitä paikkaa kohtaan, oon pari kertaa käynyt ja se riitti). On kiva jos jatkat postaamista treenaamisesta niin kauan kun motivaatio pysyy (eli vaikka ikuisesti!) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voin mä postailla vähän, että millaista treeniä teen ja miten homma sujuu, jos siellä vaan on kiinnostuneita :D

      Itse en jaksa lukea muiden treeneistä, painoista tai ohjelmista, mutta ehkä nekin alkaa tässä treenatessa kiinnostaa =)

      Delete
    2. Anna tulla vaan :) Mua ei ehkä painot ja tollaset nippelit kiinnosta, mut jotain yleisjuttuja ja kuulumisia on aina mukava lukea!

      Delete
  3. mitä syöt maitorahkan kanssa? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ostin mustikoita, valdemia ja mansikoita, eli niitä sinne sekaan :)
      Oon kyllä monesti kiireisenä hotkassut pelkän rahkan sellaisenaan. Ei sen tarvii aina niin hyvää olla :)

      Delete
    2. AAhh kaikista paras rahkan kanssa on ihan mansikkakeittoo ! terveellistä ja apua kun on herkkua.. Noin niinku makeanhimoon toimii ainakin ;) jee tsemppiä treenaamiseen <3

      Delete
    3. Kannattaa kokeilla funlightiä maitorahkan sekaan. :)

      Delete
  4. Sulla on aika ihanteellinen lähtökohta treenaamiselle kun ei tarvii läskistä päästä eroon vaan pääset heti kiinni asiaan. Oot nimittäin aika hyvässä kunnossa jo nyt :)

    ReplyDelete
  5. Veikkaan, että sulla voi lihakset alkaa erottumaan jo melko nopeestikin, jos tosiaan uskallat käyttää haastavia painoja. Sulla näyttää olevan tosi urheilullinen ja lihaksikkaan näköinen kroppa jo nytkin, vaikka oon ymmärtänyt, että et harrasta liikuntaa.

    Tsemppiä reeneihin, urheilusta saa niin paljon energiaa ja hyvää oloa! Täytyy tästä lähtee itekin just pumppaileen :p

    ps. Kiitos ihanasta blogistasi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon tsempeistä :)

      Tosiaan mulla on luonnostaan ehkä hitusen lihaksikkaat reidet ja pohkeet, kädet nyt on ihan narut, mutta saas nähä millaista jälkeä tässä saadaan kuukausien saatossa aikaan :) Ehkä musta tulee joku lihashirmu hahahaa :D =)

      Delete
  6. Hahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa "Mutta minne kakka?"



    :DDDDDDDDDD

    ReplyDelete
  7. Onko noi sun treenikengät minkä kokoset? Oon ettiny pieniä kolmifemman kenkiä, ei löydy mistään! Nikella pienimmät, mitä löytyny, on 35,5. Mikäli noi kans 35,5, tuntuuko, että ne on ihan ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne on 36:set. Kokeilin muitakin kokoja, mutta se myyjä testas, että just sopivasti on väljät, että on hyvät juostessa.
      Oon niin tottunut käyttää tennareissa ja muissa tollaisissa kengissä vähän isompia kokoja, joten ihan hyviltä ne tänään tuntui treenatessa :)

      Delete
    2. 35:sia löytys varmaan lastenosastolta hyvin :) En muutes ees eilen muistanut tsekata niitä :D

      Delete
    3. Okei... Pitääpä vielä jatkaa etsintää... Osa Niken 35,5 on ollu turhan reiluja mulle, kun taas nykyset Niken 35,5 on hyvät (mutta vaimennukset alkaa ollu finaalissa...). Ostaisin muuten lastenpuolelta, mutta niissä ei oo kuulema tarpeeks vaimennuksia yms muuta hifistelyä, ku ne on tehty "lapsille" vähä erilaiseen tarkoitukseen (etsin siis aerobic-kenkiä) :)

      Delete
    4. Urheilukengät saa olla koon liian isot sen takia että kun tulee juostua/hypittyä/yms niin että kengässä on liikkumatilaa :) Mulla on normaalisti jalka 38-39 ja Niken kengissä urheilukengissä otan siis koon 40.

      Delete
  8. susta tulis täydellinen fitnessmalli!<3

    ReplyDelete
  9. sä oot kyl lihonnu ihan älyttömästi pienen ajan sisällä..

    ReplyDelete
  10. Hahhhaaa :D No emmä tiiä, oon tasan kolme kiloa painavampi kuin joulukuussa. Silloin painoin 43 ja nyt 46 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikamoinen nillittäjä saa olla jos pitää 3kg:n painonnuousua älyttömänä lihomisena :D

      Delete
  11. Oot jo valmiiks iha perkeleen laiha ja hyväs kunnos, miks sun pitäis tollee hulluna nyt alkaa treenaamaa... Eiks pari lenkkii per viikko riitä, et ees varmaa syö paljoo?

    Ja en nyt haluu mitenkää udella tai niinku olla törkeä ja tällasta, mut sullahan oli sillon monta vuotta se syömishäiriöki? Siis anoreksia, tai jotain....... :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eihän mulla nyt mitään anoreksiaa ole ollut. Kuten kirjoitin joskus aikaisemmin, niin olen aina ollut huono syömään ja luonnostaan pienikokoinen.

      Riittäishän mulle varmasti se, että eläisin niin kuin nytkin niin olisin tällainen, mutta haluan nimenomaan vähän muutosta :)

      Delete
    2. hmm jaa liikunta on joku lihavien etuoikeus.... :) eikös liikunta auta nimenomaan pysymään siinä hyvässä kunnossa?

      Delete
    3. Eka anonyymi; Eihän se, että on hoikka tarkota sitä, että olisi välttämättä hyvässä kunnossa! Kyllä lihavampikin ihminen voi olla hyvässä kunnossa (lihastakin löytyy, jaksaa urheilla), ja laiha todella huonossa (ei saa edes voipakettia nostettua).

      Delete
    4. Liikunta estää myös erilaisia sairauksia, joita saattaa tulla hoikillekkin ihmisille... joten liikuntaa vaan!!! Go Laura!!!!

      Delete
    5. Anonyymi, niinpä. Kyllä sitä pitää liikkua vaikka ois minkä kokoinen. Esimerkiksi eräs tuttuni teki joskus siivoustyötä ja kävi samalla jumpassa, salilla ym.. Siellä naiset ihmetteli, että mitä tuollainen laihakin tänne tulee. Ehkä juuri siitä syystä, että pysyy kunnossa ja voi tehdä tuota työtä.

      Delete
  12. Vinkkinä: maitorahkan kanssa älyttömän hyvä combo on mustikat ja pakastemangot (sulattaa vaan ensin :D ).

    ReplyDelete
  13. laura onko sulla instagramia? jos on niin millä nimellä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon ladannut sen sovelluksen puhelimeen, mutten käytä sitä.
      Tuun vähän jälkijunassa näiden juttujen kanssa :)

      Delete
  14. Jee hyvä Laura:D Jään innolla odottelemaan lisää treenipostauksia, kaikki aiheeseen liittyvä kiinnostaa. Mulla on vieroitusoireita, koska edellinen salikortti meni umpeen toukokuun lopussa ja nyt oon ollu kesäkuun menossa, mutta sunnuntaina pääsen aloittamaan treenin uudella salilla.

    ReplyDelete
  15. Olenko ainoa jolle ihanat uudet salikamppeet antavat lisää motivaatiota reenata? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla nyt ei ollut entisiäkään, joten kyllä pitäis motivoida :D :)

      Delete
  16. Mäkin oon innostunut treenaamisesta ja mua jäikin kiinnostaa noiden treenikenkien hinta? :) Haha voi että sain illan naurut tosta facebook- jutusta, oot paras!

    ReplyDelete
  17. Mäkin oottelen lisää reenipostauksia! :)

    ReplyDelete
  18. voi että mä niin tykkään sun blogista! tää on just sopivan omalaatunen ja sun postauksia on AINA kiva lukee ja niissä oikeesti on asiaa :) kaikenlisäks oot vielä tosi kaunis ja sulla on ihana tyyli !

    ReplyDelete
  19. Anonyymille - Treenattu kroppa on kauniimpi kuin treenaamaton.

    Tsemppiä treeneihin :D

    ReplyDelete
  20. sää olit yks päivä siin karavaanarit ohjelmassa..haha olit söppänä!! :)

    ReplyDelete
  21. Laura, et todellakaan ole lihonut paljoa, niinkuin joku tyhmä anonyymi kirjoitti. Sä oot nyt tosi hyvän näköinen ja terveissä mitoissa ja saanut kivasti naisellista pyöreyttä. Jos nyt painat 46 ja olet pitkä noin 155, niin sä oot kyllä tosi hyvissä mitoissa ! :) Tsemppiä tosi paljon treeneihin ! Oot super !

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kiitoskiitos =)
      Ja kyllä mä tiiän, ettei oo paljoa tullu kiloja lisää. Itse niitä en edes huomaa, mutta hyvä että siellä huomataan =)

      Delete
  22. seurusteletko? :)

    ReplyDelete
  23. heei ihanat kenkulit! onko ne nyt sieltä kampin nike liikkeestä? pakko saada! paljonko maksoit noista?

    ReplyDelete
  24. koska fiksaat ton sun lattian?

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niiiiinpä.......


      Mä oon jo alkanu miettii, että palkkaan jonkun remppareiskan tekeen sen..
      Kiinnostaisko ketään 500 eurolla tulla laittaa lattia kuntoon? :D

      Delete
  25. Nike Free!! Maailman parhaat kengät, hyvän valinnan oot tehny!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivotaan, että on hyvät! Just juoksin noissa lenkin :) :D

      Delete
  26. Upeita treenikamoja! Meet sit siellä salilla vaan aina kysymään Hulkilta neuvoa! ;) Mut, joo sit ku jaksat lukea tosta salitouhusta, niin suosittelen pakkotoistoa - ja sen punttimimmit -osiota. Been there for some time... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hauska sattuma, Hulkki reenas just siellä tänään samaan aikaan ;)
      Pakkis on tuttu mesta mullekin jo vuosien takaa, tosin itse oon roikkinut siellä vaan satunnaisesti ja "yleinen"-osiossa.

      :D

      Delete
  27. Hienoa! Kannattaa ottaa ihan itseäsi varten kuvat "joka suunnasta", niin että lihakset on jännittyneinä. On sitten mihin verrata esim. kolmen kuukauden päästä kun otat samanlaiset kuvat.

    Sinun kroppa on niin hyvässä kuosissa nyt jo että näät kyllä tuloksia hiton nopeesti. Minä vielä etin omiani täältä rasvan alta. Tsemppiä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apua, kenet mä pyydän kuvia ottamaan :D Hehh!
      Mä muistan, kun noita ennen-jälkeen-kuvia aikoinaan sain veljestäni räpsiä ja oli se niin hauskaa hommaa :D

      Tsemppiä sinnekin! =)

      Delete
    2. No veli ottamaan tottakai, vahinko kiertämään :D

      Antaa hitosti motivaatiota ne kuvat, ainakin minulle. Kun peilistä en huomannut sitä että painoa on tippunut 15kiloa, mutta kun kuvat laittoi vierekkäin niin jumalavita mikä ero. Heti teki mieli lähteä tekemään kyykkyjä (joka on muuten parasta ikinä).

      Delete
    3. 15 kiloa on kyllä hiton hieno saavutus! Onneksi olkoon :)

      Huomenna on jalkapäivä, joten enköhän mä jotain kyykkyjä siellä tee, Jesse varmaan laittaa mut jalkaprässiin kuolemaan :D

      Delete
  28. määki alotin reenaamaan nyt kesäksi!:) Tseppiä sullekkin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mut eiks syksyllä kuiteskin jatketa ;)

      Kiitos =)

      Delete
  29. Sulla on ihana blogi :) Hei osaatko suositella hyvää kampaajaa Helsingissä. I need help :D!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3

      Mee ihmeessä Bulevardille Gyyliin Annikan asiakkaaksi. Annika laittaa mun tukan ja on ihan paras!

      :)

      Delete
    2. Joo tajusinkin myöhemmin googlettaa sun blogin nimen ja sanan kampaaja niin joha löyty :D Ja kävin varaa jo ajankin Annikalle ;)! Saa varmaan vielä sen -20%?...

      Delete
  30. Jos et oo oikeasti ennen treenannut niin sitten sulla on pirun hyvät geenit. Monet naiset treenaa vuodesta toiseen, että näyttäisivät edes tolta miltä sä näytät nyt.

    T:kateellinen nainen

    ReplyDelete
  31. Onko sulla ollut yhtään turvonnut olo viime aikoina tai kun sulle on tullut hieman enemmän painoa ? Niin paljon nyt painoitkaan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm.. Eipä oikeastaan ole, syön sellaisia 30 days colons cleanereita, jotka tyhjentää elimistön kaikesta turhasta no.. paskasta :D

      Painan tällä hetkellä sen 46, mutta kaikki samat farkut menee kuin talvellakin, tosin vähän kiristää pyllystä :D :)

      Delete
  32. Voi jumpe sä saat mutkin innostumaan ja nostamana perseeni salille, pisteet siitä sulle ja hyviä treenejä! Hauska toi wc juttu, pääsi kunnon räkänaurut!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, muakin naratti wc-juttu :D

      Tsemppii sinnekin =) !!

      Delete
  33. maitorahka+raejuusto+mansikka mehukeitto= täydellinen yhdistelmä T: lihasmassaa kasvattava nainen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis nää kaikki samaan aikaan suusta alas? :D

      Delete
    2. Khyl! Erittäin hyvää <3 ja ravitsevaa! :)

      Delete
    3. kyllä ! Kaikki nuo sekoitettuna :D Vaikka kuulostaakin hirveältä niin todellisuudessa hyvää ! Toinen sekoitus aamupalaksi on puuro+reajuusto+mehukeitto ;)

      Delete
  34. Miten ne colon cleanserit toimii ja kauanko täytyy syödä et tulee tuloksia ? Ja mistä saa ostettua ja paljon maksaa ? :)

    ReplyDelete
  35. hahahhaAHHA mä käyn kans sellasel testosteronilta lemahtavalla rupusalilla :-D paitsi ok mumelit käy siel aamupäivällä mut mun mielestä niissä illan bodariäijissä ja metallicas on vaa Sitä Jotain! elixia on ihan yök. ja olin kerran tutustumiskerralla ladylinella kattelemas..siellä on vaan naisia ja tuntu ku olis nunnaluostarin jumppatunnilla. joop..
    aaah tsemii treeneihin! sali on just paras *--*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhhaaa! Joo mä en kyllä jaksa minnekään ladylaineille lähteä, en tajuu, ei vaan kiinnosta :D :)

      Kyllä mä tänään vähän neiteilin, kun tein selkiä ja yks laite hais niiin järkylle hielle "mitäs, täähän haisee ihan.... hielle..." :D

      Delete
  36. Mä hankin omani http://www.duiclinic.fi/tuotteet tuolta, tai siis kun käyn kyseisessä hoitolassa. Netissä niitä ei kai oo ilmoitettu, mutta laittamalla viestiä tonne, että haluaa tilata, niin lähettävät. 30 e maksaa yksi purkki.

    Ne toimii ihan samantien, eli kun otan neljä tablettia (suositus) illalla, niin maha alkaa saman tien toimia ja suoli tyhjenee mukavasti aamuun tai päivään mennessä. Näitä suositellaan syötäväksi kuurina, ja elimistöstä pitäis lähtee 2-4 kilon verran kaikkia kuona-aineita ja muuta kräppiä. Itse syön näitä aina silloin tällöin pari kuukautta ja hyvin ovat toimineet. Maha toimii täydellisesti eikä turhia nesteitä pääse kertymään kroppaan =)

    "30 days Colon Cleanser sisältää magnesiumia, C-vitamiinia ja bioflavonoideja ainutlaatuisessa suhteessa ja on tehokas suoliston puhdistaja niin kovan kuin löysän vatsan hoitoon."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä, täytyy ostaa noita :)

      Delete
  37. Treenausta, jee :)
    Minkälainen ohjelma sulla on? Mitä liikkeitä teet ja minkälaisia sarjoja?
    Paljon tsemppiä treenaukseen! Toivottavasti jaksat kuntoilla ja varmaan jaksatkin, koska treenin jälkeinen hyvä olo saa sitä aina haluamaan lisää ja lisää... Myös tulosten noustessa motivaatio lisääntyy :)

    -alisa-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Treenaan mun veljen kanssa tasaisesti ihan kaikkia lihaksia. Tänään oli selkä/rintapäivä plus loppuun vatsat ja huomenna taitaa olla kädet ja jalat. Tehtiin tänään noin 4 x 10 toistoa =)

      Aluksi yritän vaan opetella käyttämään laitteita ja sitten lisätään painoa =)
      Mutta kyllä mulla tärisee edelleen selkä tosta treenistä, että tais se vaikuttaa :D

      Niin ja sitten juoksen sen 3-5 kertaa viikossa noin 4-8 kilsaa =)

      Delete
    2. Ihan pikkuvinkkinä, niin samoja lihastyhmiä ei kannata treenata peräkkäisinä päivinä. Lihas tarvitsee muokkaantuakseen 48 tunnin levon.

      Selkätreenissä pääliikkeitä tehtäessä lähes poikkeuksetta avustajana tai itse vaikuttajana on hauis ja hartialihaksen takaosa.
      Rintalihaksen pääliikkeissä taas ojentajat ja hartialihakset etuosa.

      Kehoa muokatakseen on tärkeää katsoa, että treenit ei mene ristiin. Kyseinen ohjelma toimii, jos tuossa välissä on välipäivä.

      Mutta tää postaukses oli tosi kannustava. Täytyykin käydä hakemassa itellekkin vähän uusia jumppavaatteita, että saisin uutta puhtia. :)

      Delete
    3. Jaa niin milläköhän perusteella? Monet ammattikehonrakentajatkin saattavat treenata aamulla kovaa tietyn lihasryhmän, ja illalla kevyemmin saman. Tai sitten monet ohjaajat joutuvat peräkkäisinä päivinä vetämään vaikka kaksi pumppia, ja silti on hyvin pattia näillä mimmeillä?

      Delete
    4. jatkoa vielä mun edelliseen kommenttiin: tottakai tuo on ns. perusnyrkkisääntö, minkä mainitsit, mutta asia ei AIVAN niin mustavalkoinen ole.

      Delete
    5. Juuri koska se on mainitsemasi perusnyrkkisääntö, niin perusoppien pohjalta täytyy lähteä rakentamaan kuntoa tai muokkaamaan kehoa. Ei heti voi lähteä tekemään poikkeuksia.
      Kaikista tärkein sääntö liikunnan aloittamisen kannalta on, että pitää kaiken mahdollisimman simppelinä. Siinä vaiheessa kun olet ammattikehonrakentaja, niin sinulla on varaa kikkailla treeneillä.

      Taidat olla vain jumpissa kävijä? Muuten sinulle olisi selvinnyt ettei pumpissa kasvateta pattia. Kysy keltä tahansa ammattilaiselta, vaikka ohjaajalta itseltään, niin he korostavat ettei lihaksia tule heidän tunneillansa. Patti tulee ihan muualta.

      Delete
    6. Itse kuntosaliohjaajana voin kertoa, että esimerkiksi pumppitunnilla treenataan lihaskestävyyttä, ei lihasmassan kasvatusta :D

      Delete
    7. Ei pumpissa massaa kasvatetakkaan, pointti tuossa pumppivertauksessa oli se, että nämä muutenkin treenaavat ja ahkerasti salillakin käyvät ohjaajat säilyttävät aivan hyvin lihasmassansa, vaikka treenaisivat peräkkäisinä päivinä. Besides, välillä pitkien sarjojen tekeminen edesauttaa ns. perus-salitreeniä. Kroppa tarvitsee monipuolista ärsykettä.

      Aivan näin, kuten itse sanoinkin tuossa ylempänä; perus-nyrkkisääntönä on hyvä pitää mielessä tuo mitä K-M sanoi, mutta myös muut näkökulmat kannattaa pitää mielessä. Treeneillä voi kikkailla jo lyhyemmänkin harjoitteluajan jälkeen, "kikkailu" ei ole pelkästään ammattikehonrakentajian oikeus vaan myös perustreenarit voivat sillä hakea vaihtelua treeneihinsä.

      Taidan olla vain jumpissa kävijä? No itseasiassa en. Sinä taidat olla aika aloitteleva personal trainer, kun noin mustavalkoisena näet asiat ja liputat vain perus-punttihomman nimeen.

      Delete
    8. ja tuolla termillä "pattia" tarkoitan lihaksen lisäksi voimaa. ei ne voimat mihinkään katoa jos välillä treenaa peräkkäisinä päivinä samaa lihasta, vaikka toisen treenin kovaa ja toisen palauttavana.

      Delete
  38. Sellanen vielä, että onko ne isoja tabletteja, saako hyvin nieltyä ne ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Ne on sellaisia buranan kokoisia ja mä hotkaisen aina neljä kerralla, että ei ne mitään kiekkoja oo :) Ja niissä on liukas pinta, eli hyvin menevät alas!


      Suosittelen noita oikeesti, en vaihtais enää mihkään muihin kun niin hyviä ovat :D

      Delete
  39. Ihana ja piristävä postaus! :) Näitä lisää!
    ~m~

    ReplyDelete
  40. Ooi ihania treenikamoja!!! Ja hurjasti tsemppiä treeneihin ♥ Oot Laura IHANA!

    ReplyDelete
  41. Sul on tosi kiva blogi ! :) oot katellu sun tota louis vuitton paris laukkuu muutamis kuvis nii onks se aito ja paljo makso + mistä ostit ? :P itekkii kuolaan ihan sikana tota kuosii !

    ReplyDelete
  42. Rupesin kunnolla lukemaan sun blogia vasta ihan hetki sitten, ja oon ihan rakastunut. Sun tyyli, kirjotus, asenne ja kuvat kaikki natsaa mulle vitusti.
    Ja suurta plussaa se, että et sensuroi (ainakaan kaikkia) sulle tulevia negatiivisia kommentteja, vaan julkaset ne ja napautat jotain takas.
    Mulla on mennyt maku moneen blogiin juuri sen takia, koska kommenttiboksi on täynnä "Ihana" "Superihana" "Oot paras ja kaunein ja ihanin" - tyyppisiä kommentteja.
    Lukijoillekkin kiinnostavaa lukea, kun on erilaisia kommentteja, ja varsinkin, kun napautat arvostelijoita ja inhottavia anonyymejä oikein olan takaa ;)

    Superia kevättä sulle, selailen sun blogia täällä läpi ja fiilaan!!

    Xx H

    ReplyDelete
  43. kivoja kamoja tekee itekki samantie vetää hirveet hikitreenit! kello on kohta 1 yöllä mutta sait mut innostuu ja lähen ny lenkille :D ! oot tosihyvässä kunnossa btw :) oot ihana !

    ReplyDelete
  44. tuli itellekkin nyt hirvee hinku päästä ostamaan urheiluvaatteita! (:

    ReplyDelete
  45. Minkä hintaset noi kengät oli? :)

    ReplyDelete
  46. voi että pitäis itekki päästä ostelee jotaki reenikamoja mutta oon kyllä ihan pa! mut haha tsemppiä sun reenaukselle :-)

    ReplyDelete
  47. Itellä oli vähän sama juttu.. Kaikki ihmetteli alkuun, miksi valitsin niin "miehisen salin" itselleni, mutta juttuna olikin juuri se, että voisin käydä siellä avokkini kanssa, eikä minuakaan ne mammajumpat kiinnosta vaan se raudan nostaminen! :D Olen nyt reilun vuoden ollut tuolla tiellä ja käsivarret, reidet, vatsa ja selkä ovat jo aika hyvässä lihaksessa.. vielä kun saisi pepusta kiinteämmän :3 Mutta stemppiä sulle! Maitorahka, banaani, maito jne. ovat sitten parasta treenin jälkeen (ja miksei joskus ennenkin) eli älähän haksahda niihin shkeissausjuomiin, ne on paskaa, näin kauniisti sanottuna :) Millaisella ohjelmalla muuten treenaat? Arnoldin kultainen kuusikko? Itse suosin sitä :)

    ReplyDelete
  48. voi että oon kateellinen ku sulla on varaa ollu ostaa noin ihanat treenivaatteet! ja että oot tossa kunnossa että voit vaan käydä puntilla, mun täytyy jumpata ekaks ylimääräset pois blaa, en tykkää yhtään:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ei noin kannata ajatella! jumppaan tai salillee vaan olit sit missä tahansa kunnossa, ei siellä kukaan kato, kaikki ovat keskittyneitä omiin treeneihinsä ;) Tsemiä!

      Delete
    2. miks kaikki täällä haukkuu jumppia ? :-D esim. body combat/attack ei kunnon tehoilla tehtynä ole mitään mammaliikuntaa.. ja tehokkainta on liikkua mahdollisimman monipuolisesti, pelkkä lihastreeni salilla+ juoksu on aika suppea kokonaisuus vielä.

      Delete
  49. Mun pitäis kans ostaa jotkut hanskat. Mulla on kotona kuntopyörä ja sillä on välillä tosi huono polkea, kun pitää kauheasti puristaa ohjaustangosta. En sitten tiedä auttaisko jotkut hanskat siihen ainakin vähän. Enkä tajua miksi kuntopyörän ohjaustankoon on pitänyt laittaa jotain kuviointia. Muuten tolla on välillä ihan kivakin polkea.

    Ostin ton viime syksynä, koska kaaduin kesällä enkä pystynyt oikeastaan kävelemään ollenkaan ainakaan pitkiä matkoja joten kuntopyörä toimi sitten aika hyvin kävelyn tilalla. Välillä ei jaksa polkea yhtään ja toisinaan tuntuu, että jaksais polkea vaikka miten pitkään.

    ReplyDelete
  50. supermakeita treenivaatteita! se on vaa niin, että nätit reenailuvaatteet motivoi liikkuun enemmän :-)

    ReplyDelete
  51. kerro toki mitä painoja 46kg tytöntyllerö käyttää :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I hate to break this to you, mutta saatat joutua yllättymään. Olen Lauran kanssa samaa kokoluokkaa, ja joudun aina välillä pistämään etenkin jalkaprässiin lisää painoja, kun siellä on käynyt joku sunkaltainen rimpulamies.

      Delete
    2. i agree. pumppia löytyy vaikka pituudesta puuttuukin

      Delete
  52. hei vähän kivat treenikamppeet! munki pitäis vetää itteäni niskasta ja alkaa urheilemaa...no päätin kyl täs pari viikkoo sitte et pidän taukoo (ainakin hehe) herkkujen syömisestä, nii eiköhä tää parane tästä. :D

    mut sitä mä lähinnä ajattelin sanoo, et oon täysin rakastunu sun blogiin :'D oon ollu lukijana jo jonkin aikaa, kai about puol vuotta, mut viimesen parin viikon aikana oon selannu melkein sun koko blogin läpi. just can't get enough. etjoo, keep it up♥

    http://searchingheavensforanotherearth.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  53. Näyttää rahkavinkkejä jo sinne sadelleen, mutta täältä vielä yksi: mangopiltti sekaan, on <3

    Tsemppiä reenaukseen!!

    ReplyDelete
  54. Itse olen 168cm ja painan n.54kg, olen saanut painoa 4 vuodessa 9kg.
    Alkuun tämä ei haitannut, mutta nyt on ruvennut reisien lyllyminen ahdistamaan.
    Heti kun mainitsinkaan aiemmin kavereilleni, että haluaisin ruveta liikkumaan, niin pyöriteltiin vaan päätä, että miks, eihän sun tarvi!

    Ostin nyt sitten vaatteet lenkillä käyntiin. Mutta salille en taida uskaltaa, harmi kun ei ole veljeä jonka kanssa käydä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, on tää hassua miten kilot ja fiilikset voi mennä näin eri tavalla. Olen itse kanssa 168 cm pitkä ja kiloja on kai joku 85 (tuli 25 kiloa siinä neljässä vuodessa). Laihimmillani olen ollut ehkä 59 kg enkä silloin tuntenut itseäni liikuntatarpeiseksi. Minä olisin noilla sun kiloilla onnellinen. (Enkä nyt sitten tarkoita, ettei sua saisi häiritä sun oma kroppa, kun en ole sua nähnyt enkä sua tunne.)

      Delete
  55. Voi että Laura, annoit just mullekkin motivaatiota lähteä treenaamaan. Tarkoitus olis saada -10kg, ni olisin ihanne painossani! Ja sen jälkeen sitten kiinteyttämään. Tsemppiä sulle :)!

    ReplyDelete
  56. Okei nauroin just ääneen tolle viimeselle kuvalle!!

    Ei mutta tosi hyvä ja kiva kuulla että oot innostunu noin paljon treenaamisesta!! :) Tykkään siitä itekkin tosi paljon ja liikkumisesta ja terveellisestä ruuasta on tullut elämäntapa - ei pelkkä hetken innostus! Toivottavasti sulla käy samalla tavalla! :)

    HUUURRJASTI TSEMPPIÄ!!

    ReplyDelete
  57. yllättävää että ahdat itsesi taas mahdollisimman pikkuriikkisiin reenivaatteisiin^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. En mä mitään ahda, ihan hyvin ne päälle menee :)
      Mä ainakin hikoilken ihan törkeesti salilla, etenkin nyt kesäisin, että noi on just passelit :)

      Delete
    2. :DD huoh..
      mun mielestä näyttää just sopivalta. ja on kyllä ihan normaalia treenata topissa ja shorteissa ?

      Delete
  58. Ohhoh, aiempi kommentti taisi hävitä... Mutta siis:

    Loistavaa, Laura! Treenaaminen on aina hyvästä! Itsekin tahtoisin kovasti Mayor'sille treenaamaan, mutta asun kaukana, joten tyytyminen hieman huonommin varusteltuihin saleihin. Hienoa kuulla myös, että saat sparrausapua pojilta. Pysyy taatusti intensiteetti kohdallaan! Muista myös, että tuhtia, terveellistä ja laadukasta bodyruokaa saa tankata huolella. Palkkarit napaan ja aminohapot kuntoon! Veikkaan, että parin kuukauden päästä nähdään jo muskeli-Laura :)

    Superrraskaita prässisarjoja!

    -Anu

    ReplyDelete
  59. aivan ihana blogi! tätä on pakko jäädä seuraamaa :) määki haluun tommoset pinkit shortsit!

    ReplyDelete
  60. Itse käyn Mayorsilla ja tykkään just siitä kunnon puntti meiningistä! Ja siellä ne ihmiset tietää mitä tekee ja osaa auttaa! Monesti oon kysyny neuvoa ja tosi ystävällisesti auttavat:)
    Itsekin sen lihaksikkaan vartalon perään olen ja kyllä niitä tuloksia tuleekin!
    Tsemppiä!!
    -miumau

    ReplyDelete
  61. olis tositosi kiva jos tekisit postauksen just ruokavaliostas ja saliohjelmistas, eli iha tarkemminki sais tietää mitä sinä teet (saada samalla ohjeita ehk' omaan treeniin?) :)

    ReplyDelete
  62. http://tiiiiiitu.blogspot.fi/2012/06/haaaste.html
    Laitoin sulle haasteen mun blogiin! :)

    ReplyDelete
  63. mitä noi kaikki kamat maksoivat yhteensä? olen itse hankkimassa kans uusia reeni vaatteita eikä mulla meinaat oo hajuakaan mitä ''koko paketti'' maksaisi:D:D

    ReplyDelete
  64. Moikka Laura!:)
    Täs on jo aika paljon kommentteja, mutta ehkä mä vielä mahdun. Elikkäs, mua kyllä kiinnostaa kaikki treeniaiheiset kuulumiset, syömiset, ite reenaus, ja kaikki se. Eli juttuja kehiin vaan! Ite oon käynyt viime aikoina säännöllisesti pyöräilemässä ja nyt on alkanu kiinnostaa jonkin näkösiin muutoksiinkin pyrkiminen. Ja sä näytät olevan samanlaisessa tilanteessa, niin olis kivaa lukea juttuja samasta aiheesta :) Salivalikoima täällä vähän huono, et kattoo ny.. mut ei se mittää, luen mielelläni punttisjuttujakin. Tsemppiä sulle treenaamiseen ja ilosia ja hikisiä punttiskertoja, hehe ;)
    t.emma
    ps. tämä innostuksesi sai mut innostumaan vielä lisää, joten eiku vaan, bring it on!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heip, tuosta pyöräilystä kun monet hehkuttavat... ysväni opiskelee juuri liikuntatieteellisessä ja kertoipas minulle laihdutusvinkkejä (170cm 70 kg) ja kertoi tästä että useat uskovat pyöräilyn olevan tehokasta, mutta että sitä saa sitten harrastaakin TOSI paljon saadakseen mitään tuloksia. parhaat tulokset lajeista joissa vastustetaan painovoimaa! :)

      Delete
  65. Sulla on niin kadehdittava kroppa!

    ReplyDelete
  66. Ah toi toppi on niin makea! Oon koettanu Oulusta ettii tuollaista jo kauan, mutta turhaan. Pitänee tilailla nettikaupasta.
    Löysin joskus netistä T-paidan, jonka ehdottomasti haluaisin saada lenkille. Siinä lukee et "Where the f*** is the finish line?".

    ReplyDelete
  67. Tosi kivat treenivaatteet löysit! :) Muutenkin kiva huomata miten monet bloggaajat ovat innostuneet treenaamisesta ja terveellisen ruokavalion "valistamisesta"! Ihan mahtavaa!

    p.s. haluaisin tietää mikä kirja oli niin hyvä että se oli pakko lukea päivässä? nimim. kirjavinkkejä kaipaileva :)

    ReplyDelete
  68. Ha-jo-sin totaalisesti tolle vessapaperijutulle...:-D Ei mutta kovasti treeni-intoa sulle vaan! Mä kuulun taas juuri siihen sakkiin joka jumppaa ryhmäliikuntatunneilla salissa mammojen keskellä...paitsi ettei meidän salilla kyllä paljoa mitään mammoja näy hehe...

    ReplyDelete
  69. tulin niin iloiseksi kun kuulin facebookista&täältä blogista uudesta liikuntainnostuksestasi! (huolestuin kun luin syömisestäsi tehdyn postauksen (olenkin vähän "huolehtiva-mamma" luonne :D) toivottavasti liikuntaharrastus kestää ja muistat ravitsevan ruokavalion :) treenien jälkeen oma palautusjuoma suosikki on sportslife nutrionin diet shake jossa on runsaasti proteiinia,vähän hiilihydraattia,kalsiumia ja l-karnitiinia (rasvanpolttaja).Maku on sportslifen tuotteissa todella hyvä verrattuna esim. fastin juomiin.Vielä muutama ruokavinkki ;) Valkuaispannarit ; 4 kananmunanvalkuaista+1dl kaurahiutaleita,omenansiivuja+steviaa (makeuttamiseen) ja joku mauste esim.kaneli..nämä blenderillä sekaisin ja eikun pannulle tai uuniin :) joskus tykkään itse laittaa vähän maitorahkaakin sekaan tai kananmunat keltuaisineen jos kaipaan enemmän energiaa tai haluan parempaa makua :P toinen rakkauteni on raejuusto+hedelmä/marja piltti <3 niiiin ja tuore ananas+uunissa kypsennetty kana <3 :P

    ReplyDelete
  70. Paljon tuo lila tekstinen treeni paita maksoi? Onko se niken myymälästä vai stadiumista?:)

    ReplyDelete
  71. Ihanat nuo punaset shortsit! Mistä löytää? Ei ainakaan nettikaupoista löytynyt kyseisiä=/ Tsemppiä salille. Hienoa että oot alottanu saliharrastuksen ja että saat heti alussa neuvoja treenaamiseen. Pärjäät varmasti ja kohta me nähdään sut jossain fitnesslavoilla :)) ja kunnon hardcoresali on varmasti parempi valinta ku joku jumppapumppapaikka =)

    ReplyDelete
  72. postaaaaa joooooooo!! paras bloggaajaa ikinä

    ReplyDelete
  73. Kyllä noilla kamoilla kehtaa reenata! Aivan ihanat noi lenkkaritkin! Niistä oon haaveillu mut ehkä sit ku on rahaa se toteutuu.. :) käykääs tsekkaa ja laittaa toiveit: http://youngwildandfree-pinja.blogspot.fi/?m=1

    ReplyDelete
  74. Missä käyt laitattamassa ripsien pidennyksesi ? :)

    ReplyDelete
  75. Uudet treenikamat antaa mulle aina kaikkei parhaan motivaation treenaukselle ja noi lenkkarit on tosi namin väriset :) Sulla on muuten tosi kivat tatuoinnit!

    http://blackgrayyy.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  76. Moi Laura!

    Vitsi mä en oo aikoihin lukenut sun blogia ja miten ilostuinkaan nyt kun tän sivun avasin ja ensimmäisenä näen että LAURA ON ALKANUT TREENAAMAAN! Jee. Sata peukkua. :) Oot sairaan kaunis ja hyvä kroppainen tyttö ja toi treenaaminen tekee susta kyllä varmasti ihan superpakkauksen! Treenattu kroppa on AINA kauniimpi kuin pieni ja laiha. Myös muiden kuin ulkoisten seikkojen takia ihan sairaan hyvä homma. :) Tsemppiä sikana treeneihin, jään tänne seurailemaan taas pitkästä aikaa.

    Janina

    ReplyDelete
  77. Mä aloitan syksyllä bodybumpin saadakseni kroppani tuonnäköiseksi, millainen sulla on nyt... :D Mut onnea ja tsemppiä treeniin! Mä yritän kans jaksaa säännöllisesti treenata... :)

    http://cowwithabow.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  78. hahaha toi on niin hyvä toi teksti :DD

    ReplyDelete
  79. Kivat salikuteet. :D En oo koskaan ymmärtäny, miks pitää pistää mahd. pientä salille.. ´Noh, ehkei tarkoitus ole sitten treenata rauhasas katseilta. :D

    ReplyDelete
  80. Jokainen reenatkoo juuri miten niinkuin tykkää vaikka meinasinkin suuttua tosta kun totesit että ''ei kiinnosta pomppia mammojen kanssa'' sillä ainakin Les Mills konseptilla on tooodella rankkojakin treenejä, mutta niin kuin sanoin: jokainen treenaa niinkuin tykkää - sitä mistä tykkää ja sen verran kui haluaa:)

    ReplyDelete
  81. Oon käyny nyt 2 kk salilla treenaamassa, viime salikerroista oli jtn 10 vuotta ja oon aina ennen käynyt naisten salilla. Rupes naurattaa kerran kun isot miehet ähkii peilin edessä ja huutavat isoon ääneen. Koita siinä olla naama peruslukemilla, hirittelin siellä omien pikkupainojeni kanssa :D Ite tykkään käydä bodycombatissa, ootko sitä kokeillu joskus?

    Fiipi

    ReplyDelete