Wednesday, June 6, 2012

Ikeassa - o ou

Sain eilen sellaisen idean, että haluan tänään Ikeaan. Rakastan Ikeaa, mutta vihaan kaikkien niiden huonekalujen kasaamisia ja muutenkin sitä, miten sinne aina uppoaa rahaa...
 Mietiskelin, että kumman pyykkikorin valitsisin.... Arvaatteko kumman? Vastaus löytyy postauksen lopusta. :D
 Kiireinen shoppailija!
Ja siinä sitten itse saalis... Tosiaan ostoslistalla oli päiväpeitto, pari tyynyä ja huopa... Hups...
Toi Ikea on oikeasti naisen paratiisi ja taas miehen helvetti, samoin lompakon helvetti.
Sinne uppos 700 euroa, bye bye!
 Odottelin äitiä, joka oli hakemassa autoa. Ihme ja kyllä, saatiin henkilöautoon jopa 2.2 metriset paketit. Jes, hyvä me!
 Ja vasemmalla näkyy pyykkikori, jonka valitsin.. :D


 Katotaan, jos saan kasattua yhden vaatekaapin ja parit muut jutut loppuviikkoon mennessä, niin pääsen esittelemään ostoksia ja kämppää.. 
 Niin ja iskä muuten... Tulisitko joku päivä konsultoimaan tätä mun vihreää lattiaa. Haluan sen valkoiseksi heinäkuuhun mennessä! :D <3 Ja olen siis valmis hiomaan ja maalaamaan, eli tekemään "lähes" kaiken itse.......... :D


P.S. 
Kuunnelkaa tää biisi, nää sanat on nimittäin niiiiiiin mulle :D

71 comments:

  1. ohhoh, jopa ostelit!:D ite kävin ikeassa ekan kerran elämässäni viime kesänä, olipa seki kokemus! jos oisin ollu vanhempien kanssa liikenteessä, ja ois ollu tarpeeksi iso auto, oisin voinu vaikka ostaa koko ikean tyhjäks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuttu tunnne. Ja jotenkin siellä Ikeassa "huomaa", kuinka tarvitsee sitä ja tätä, ja sitten vähän tota, ja vielä pari tollasta ja tällästä noitakin vielä muutama :) :D

      Delete
  2. Ikea <3 Ah niin ihana, mutta aina niin kallis lopulta :D Ihana asukokonaisuus sulla päällä, saako kysyä mistä olet tuon puseron ja kengät ostanut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pusero on Zarasta, tosin Barcelonan Zarasta ja kengät oon tilannu Nellyltä jo kolme vuotta sitten :/ :)

      Delete
  3. Nyt alko haluttaan ikeaan! Ihana tuo pyykkikori, iteki oisin valinnu tuon saman=D

    ReplyDelete
  4. Oho, tulipas ostettua.. Miten sulla on varaa? :D

    Ihanat kengät muuten, odottelen nyt innoissani et sais nähä sit uudetaa sisustetun kämpän.. :)

    Ps. tuli itelleki hirveeeeeeee himo päästä Ikeaa, kiitoksia siis.. :P

    ReplyDelete
  5. ihana blogi sulla !

    olis kunnia jos liittyisit lukijaks?:D:)<3



    http://little-girl-in-the-big-world-martiina.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  6. Niin kauan ku aiot vielä jatkaa sun extempore toiselle puolelle maailmaa sijoittuvien matkapostausten tekoa sekä tällästen "vaivaisen 700 euron" Ikea postausten tekoa voisit hieman valottaa et miten helvetissä sulla on varaa tohon kaikkeen?

    Älä ota tätä pahalla, oon vaan utelias (ja katkera niinku varmaan moni muukin) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laura tekee töitä

      Delete
    2. Ai täällä valvoo joku muukin :D
      Mä menin nukkuu jo 23-24 muta heräsin puoli tuntia sitten... Hemmetti!
      Niin ja kyllä, mä teen töitä.

      Delete
    3. Niin mäki, mut ei mulla silti olis varaa tuhlata 700 euroa Ikeaan..

      Delete
    4. Ei mullakaan, joka päivä :) Mutta vaikka kerran tai muutaman kerran vuodessa, ei tää varmaan Laurallekaan mikään jokapäivänen juttu oo :)

      Delete
    5. No jos laura käy töissä ja hän kirjottaa tätä blogia joka on kuitenkin aika suosittu ympäri suomea eli tästä hän saa varmaan ainaki tollaset 700e kuulaudessa!

      Delete
  7. Vitsi toi pyykkikori, oon jo niiin monet lukemattomat kerrat sitä hiplannu ja katellu mut en oo ostanu! Ja nyt ku näin sen tossa ni taas alotin tän "pitäskö mun..."-ajatusrumban :D ehkä mun on se pakko sieltä mukaani napata ku sinne seuraavaks menen! On jo tota samaa sarjaa pari söpöä purkkia kyllä.
    Sun blogi on muuten mahtava, tykkään hirveesti sun jutuista!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei kandee ostaa, nimittäin siitä lähti ihana tuoksu (bambu) ainakin pari tuntia sitten kun kävin suihkussa :)

      Delete
  8. Toiset käyttää 700e ikeaan ja mä mietin miten mulla riittää rahat elää kesä, kun en saanut töitä vaikka hain yli 60 paikkaa :D Ei siis oo tarkotus kritisoida sun rahan käyttöä, turhauttaa vaan tää oma rahattomuus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon tosi pahoillani tilanteesi vuoksi, enkä voi oikein muuta sanoa kuin että kovasti tsemppiä sulle! Uskon, että töiden löytäminen (etenkin näinä aikoina) on välillä ihan mahdotonta. <3

      Mutta yrittänyttä ei laiteta!

      Delete
  9. nyt alko minuakin kiinnosta millasta työtä teet :) jos et halua sano niin ois kiva kuulla edes vähän mille alalle suuntautuvaa, ja sillä palkalla elät näin leveästi! ei sillä ettei kelpaisi itsellenikin :D super nätti olet!

    ReplyDelete
  10. voi määkin niin haluaisin valkoisen lattian! en malta oottaa että nään sun kämpän lopputuloksen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin ootan mäkin! Voi kunpa se maalautuis ittestään..... :D

      Delete
    2. mun mielestä tää sun nykynen vihree lattia on aivan huippu! voin kuvitella että valkonenki näyttäis hyvältä, mutta myisin vaikka mummoni sun vihreen lattian vuoksi... :D

      maiju / http://feel737.blogspot.fi/

      Delete
  11. Ikea on petollinen mutta ahh niin ihana paikka! :D Ihana asu btw :)

    ReplyDelete
  12. Haha se on kyllä aina niiiiin vakio kun menee ikeaan että sinne menee satoja euroja.. Aina nappailee matkalla kaikkee mukaan ajatuksella '' no hei ei tää oo kun 5,95/9,95/19,95!!'' ja kun niitä halpoja tuotteita kertyy kärry täyteen niin yllättäen se yks vitesen viltti mitä meni hakemaan maksoikin sen viissataa :DD Mulle käy aina niin!

    ReplyDelete
  13. Kylläkai rahaa riittää kun käy töissä eikä ole muita suita ruokittavaksi :) Lisäksi voi laittaa joka kuu rahaa säästöön ja sit kun on tarpeeksi säästössä.. ottaa äkkilähdön vaikka intokiinaan :D

    ReplyDelete
  14. Haha kiitos tästä postauksesta, sain taas voimaa jatkaa tuon paskaduunini tekemistä :D Ehkä joku kaunis päivä mullakin on varaa käyttää Ikeassa 700 e (tai vaikka vähän vähemmänkin!)

    ReplyDelete
  15. Ihana asu! Ja joo, ikeaan uppoo aina rahaa vähintään kaksinkertaisesti se, minkä on aikonut käyttää... :)

    http://guabk.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  16. harmittaa sen lattian takia, se on musta niin kivan värinen! no, kai se on sitten valkoisena vielä kivempi ja sopii paremmin sinne :) hassua muuten, ettei näistä kuvista koskaan huomaa kuinka lyhyt oot... (saman pituiseksi jäänyt)

    ReplyDelete
  17. ja annas kun arvaan; mamma betalar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihmeellinen ajattelutapa, että äideillä (tai iseillä) on automaattisesti kauheasti rahaa, vaikka eivätköhän he tee samalla tavalla palkkatyötä kuin aikuiset lapsensa (eli tässä tapauksessa Laura)? On mahdollista, että vanhemmilla on lapsiaan parempi palkka, mutta ei se mikään vakitilanne ole :D

      Delete
    2. Toisaalta, mitä pahaa siinä olisi jos vanhemmat maksaisikin? Mua ei ainakaan hävettäis tip-paa-kaan ottaa perheeltä rahaa vastaan, jos niillä ylimäärästä olis.

      Delete
  18. pyykkikortti :D ei helvetti ikea on kyllä aina yhtä petollinen paikka, huhhu... tarvisin ehkä uudet verhot...ja tyynyjä.. mutta ennen kaikkea pankkitilin! ihanaa kesää ja onnea poikaystävänetsintään (same situation)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Heh, enpä sitä ylimääräistä T:tä ite hoksannu, että kiitos :)


      Ja onnea sinnekin ;)

      Delete
  19. paljo sulle maksetaan noista mainoksista?

    ReplyDelete
  20. hei mistä nuo makeeet farkut on peräsin?! näin tänään stokkallakin jollain ja tsekkasin zaran ja ginan (mistä luulin että ne ois) nettisivut mutta ei löydyyy. jaiks!!

    ReplyDelete
  21. Hei ihana asu! Mistä muuten ostit noi farkut ja millon, koska noi olis tosi ihanat...

    ReplyDelete
  22. haha oon just lähös ikeaan, tapan vaa täs aikaa lukemal blogei ku mutsii venaan :-D toivottavasti mul ei mee noi paljo rahaa.. :D

    ReplyDelete
  23. 700€ Ikeaan? Aika hullua. Millä sä elät loppukuun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamma betalar, pappa betalar, ehkä omaa rahaa, ehkä luotolla. Who cares??? Ja mitä se kellekään kuuluu!

      Delete
    2. Mä en sanonu mitään, et joku muu maksais Lauran Ikean menot. Mikä urpo sä oiken olet? :D Ja kysyin koska kiinnostaa. Problem?

      Delete
  24. Samahan se minulle on, mutta kyllähän matkailemisesta ja jatkuvasta ostelusta käy ilmi mamma/pappa betalar -tilanne. En vain tiedä, miksei sitä voi sanoa ääneen. Blogin kirjoittaja kun ei kuitenkaan näytä olevan A) korkeasti koulutettu B) vakituisessa, klo 8-16 tyylisessä työssä. Vapaa-aikaa riittää ja silti myös rahaa (ja se luonnollisesti herättää meissä uteliaissa ihmisissä spekulaatiota). Ei siinä tosiaan mitään pahaa kuitenkaan ole, toivottavasti Laura vain osaa arvostaa noin onnekasta tilannetta. Kateeksihan se käy, täyttä luksusta perusparikymppiselle.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jos sinua kiinnostaa kovasti tuloni, niin voithan ostaa verotietoni ensi vuonna. Sieltä varmasti ilmenee se, että tienaan ihan itse rahani, joista maksan veroa, niin kuin kaikki muutkin.

      Toki voithan ajatella omassa päässäsi, että vanhempani maksavat elämiseni, eipä se minua kiinnosta tai liikuta. Totuus on kuitenkin se, että vanhempani eivät maksa mitään matkojani, ostoksiani saatika kulujani. Varmasti ovat tukeneet joskus taloudellisesti ja ostavat silloin tällöin jotain, mutta onko se sinulta pois?

      Delete
    2. No jos Ikeassa shoppaaminen on mielestäsi luxuselämää niin, johan meitä rikkaita on sitten Suomessa pilvinpimein. Tervemenoa tutustumaan siihen lapsiperhehelvettiin vaikka viikonloppuisin! Karisee luxus aika nopeasti.

      Delete
    3. Ja taas aika ihmeellinen ajattelutapa, että vakituinen työ voi olla vain 8-16 :D Kyllä voi olla vaikka ihan vakituisesti kaupan kassa, vaikkapa 8 tuntia päivässä, mutta tuskin joka päivä on 8-16!

      Delete
  25. Et tainnut käyttää konsultoida-sanaa ihan oikein :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Millä tavalla en käyttänyt konsultoida-sanaa oikein? Voisitko perustella?

      "Konsultoida = kysyä (asiantuntijan) neuvoa; neuvotella; antaa neuvoja ¶ Alkuperäisessä merkityksessä "konsultoida jotakuta" tarkoittaa neuvojen kysymistä joltakulta, yleensä ammattilaiselta. Suunnilleen samassa merkityksessä on joskus käytetty ilmaisutyyppiä "konsultoida jonkun kanssa" ('neuvotella'). Sanaa on ruvettu käyttämään myös merkityksessä 'antaa neuvoja, olla konsultoitavana', esim. "konsultoiva lääkäri" (oikeammin: "konsultoitava lääkäri")"


      Isäni on rakennusalan yrittäjä, ja tekee työkseen juuri sitä, missä tarvitsen hänen neuvoaan. Eli toisien sanoen, hän on juuri sen alan ammattilainen, missä tarvitsen konsultointia.

      :)

      Delete
    2. Sun isä ei varmaankaan sitä lattiaa konsultoi? Eli kysy neuvoa siltä lattialta?

      Delete
  26. Sinuna maalaisin lattian valkoiseksi esimerkikksi Tikkurilan Betolux Akva- tuotteella. Se on täyskiiltävä, vesiohenteinen maali sisätilojen lattioihin. Kaunis pinta, ei kellastu vanhetessaan niinkuin alkydi- pohjaiset tuotteet, helppo ja nopea maalata sekä soveltuu jo aikaisemmin maalatuille lattiapinnoille. Erityisesti tilanteissa, jos sinulla ei ole tietoa millä maalilla aikaisempi pinta on maalattu :) Kevyt hionta on aina plussaa, ja kaikki irtoava maali ehdottomasti pois. Muuten ei tarvitse puhki asti hioa. Pientä vinkkiä toiselta alan ammattilaiselta, sisustusarkkitehdilta! :)

    ReplyDelete
  27. Voi tätä kateuden määrää... "pappa betalar" "mamma betalar" plääplää! :D Mä en kestä!
    Eise oo muilta pois jos sä nyt satut ostamaan "vähän" suuremmalla summalla kaikkee kivaa!

    Oot huippu! <3
    Ps. törkeen ihanant housut!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  28. NOOOOOOOOUUU se turkoosi lattia on ihanaaaa <3 ! samoin ikea ;) olin siellä 2 kk työharjottelussa ja rahaa palo kyl niiiii paljon :D

    ReplyDelete
  29. Hei sinä konservatiivi siellä, tervemenoa Ikeaan kymmenen vuoden kuluttua kun olet opintosi päättänyt ja korkeasti koulutettu. Tiesitkö, että Ruotsin suosituin bloggaaja tienaa jotain kymppitonnia pelkistä mainoksista? On niitä muitakin keinoja nykyään tienata sitä hynää. Mistä sitä tietää jos Laura vaikka myy kieloja 02:00-07:00 joka yö. Kenen tahansa elämä on kiinnostavaa ja kohua aiheuttavaa jos se on netissä esillä, täähän maailman tavallisin tilanne, relatkaa. "Parikymppinen tuhlasi satoja Ikeaan - suomen kansa kauhuissaan", ei ehkä ihan käy järkeen? Lukekaa Seiskaa jos oikeita juoruja haluatte!

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Parikymppinen tuhlasi satoja Ikeaan - suomen kansa kauhuissaan"


      Ahhaaaa, hheheheee :D :)

      Delete
    2. Ohho, aika hyvä liksa sillä ruotsalaisbloggaajalla! Tuskin Suomessa vielä ihan samoihin päästään, mutta mun mielestä siistiä kumminkin, että blogeilla voi jotkut itsensä elättää. Ihmiset voisivat miettiä sitä, että bloggaajien rahat eivät ole muilta pois, päinvastoin, kun eivät ole työttöminä veronmaksajien rahoilla, kuten esimerkiksi meikäläinen :DD. Hyi mua, kun olen pummi, mutta kun töitä ei ole, eikä tunnu tulevankaan, en ole erityisen lahjakas kirjoittaja, enkä muutenkaan kovin inspiroiva tyyppi, niin ei blogistakaan apua olisi.

      Delete
  30. onks toi sun laukku aito LV? :) sopii asuun muuten tosi hyvin!!

    ReplyDelete
  31. On aito! :) Ja kiitos :)

    http://fuckfash.blogspot.fi/2011/11/my-new-lv-bag.html <--- Tuossa postaus laukustani :)

    ReplyDelete
  32. Haha, mun oli pakko tän postauksen jälkee lähtee Ikeaa (uhmasin kohtaloa, TIEDÄN) mut oikeesti, jotain maagista tapahtu: Siel ei ollu ketää, kävelin siel huonenäyttelys vai mikä onkaa (no yläkerta kuiteski) ja kattelin kaikkea kivaa, sit menin alas, ostin karahvin (1,5e), jääpalamuotin (0,9e) ja mehujäämuotteja (1,2e)! Eli selvisin Ikea reissulta ALLE VITOSELLA ja sain täydellisen survivalpakkauksen kesää varten! Uskomatonta, mutta totta!

    ReplyDelete
  33. miten sulla riittää rahat ostaa kokoajan jotain :D oon kateudesta vihreänä täällä!

    ReplyDelete
  34. Aaapua noi (talja?)matot tuossa kuvassa mitä katot <3 muistatko yhtään paljonko maksoi tai sen ''nimeä'' :/? Sellasen haluan! Harmi ku lähimpään ikeaan on se 200 km :D hahha... ja naurattaa tämä kateellisten määrä ja kuinka toisen rahaasiat kiinnostavat.. just saying.
    Onnea sen lattian maalaamiseen, kiva että saat apua siihen :) (se on nimittäin yksin iha helvetistä :D)

    ReplyDelete
  35. laura oot ihan huippu! ja on ihan oikein että sulta sitä rahaa löytyy :D kiva postaus

    ReplyDelete
  36. Moikka Laura, osaatko kertoa mikä tuo nahkamatto(?) on nimeltään ja hinnaltaan tuossa yhessä kuvassa?
    T. Palavasti siihen ihastunu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hitsi kun en muista hintaa, mutta kattelin, että 150 - 200 euron välillä olivat :) Koita etsii Ikean nettisivuilta? :)

      Delete
    2. Ikeareissu tehty ja toi matto lähti mukaan 199e hinnalla! Kiitti Laura, taas kerran sun blogi piristi! :)

      Delete
  37. oon salaa rakastunu suhun ! ps, kivoi kuvii fb "yhteisössäs" :)

    t. mieslukiaj

    ReplyDelete
  38. Ajatella, vaikka asun ihan naapurissa niin ihan tulee ikävä Ikeaan. Minunkin pitäisi ostaa nimenomaan pyykkikori. Ja jotain pientä kesäistä. :)

    ReplyDelete
  39. Mä taidan olla vähän kajahtanut, koska rakastan huonekalujen kokoamista, mutta vihaan ikeaa. :D

    ReplyDelete
  40. Ihania!! Lukeeko isäsi sun blogia? (: Söpöö!

    ReplyDelete