Thursday, June 7, 2012

HUOMIO


Blogillani on facebooksivut, joita päivittelen yleensä paljon useammin kuin blogiani. Lisäilen joka päivä sinne jotain + kuvia, joita en edes tänne lataa. 
Joten, jos kiinnostaa, niin tänne:




26 comments:

  1. voisitko tehä postauksen sun tatuoinneista? oisin tooosi kiinnostunu! :)

    ReplyDelete
  2. voisitko antaa niiden sun tekemien muffinssien ohjeen? ne oli niiiiin superherkullisen näkösiä että on pakko päästä tekeen niitä itekin! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me tehtiin ne valmisjauhoista jota saa kaupasta kyllä, sekotat ne vaan veteen, kaadat vuokaan ja työnnät uuniin, ja koristelet valmiskermavaahdolla :D eipä kovin vaikeaa :D<3

      Delete
    2. Joo, tätä toivon minäkin!

      Delete
    3. Kristine sen ohjeen tosiaan jo kertoikin :)

      Delete
    4. Eiku hei, Krisu, pilkoin sinne valkosuklaapalasia ;) :D

      Delete
  3. Päivitä jossain kohtaa tänne miten ne selluliitin hävittiseen tarkotetut pillerit sunmuut on tehonneet (muistan kun kirjoitit ne hankittuasi jotain tänne tyyliin huhtikuussa..?), näkyykö vaikutus jne :)

    ReplyDelete
  4. En oo varma oonko jo kysynyt, mutta miten ihmeessä oot saanut tän kaiken lukijamäärän itselles?:) , olisin niin kovin innokas bloggaaja mutta motivaatio laskee kun tuntuu, ettei kukaan mun blogia lue. Ja olisin myös innokas tekemään tuollaisen facebook fanisivun tai mikä lie jos vain saisin lukijoita paljon!:)

    http://dreams-milla.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näillä pikkusilla tuntuu blogin pitämisen kanssa päällimmäinen intentio olla se hullujen lukijamäärien haaliminen. mun lapsuudessa kerättiin spice girls -kortteja, nykyään vertaillaan lukijamääriä. Sen verran useasti nähnyt tuon saman kysymyksen näiden pidempään blogia pitäneiden kommenteissa.. kovin näyttää olevan monella sama huoli.

      Delete
  5. Hyvä Laura!

    Voisitko tehdä postauksen tästä aiheesta tai edes mainita linkistä, jotta saataisiin lisää nimiä tärkeän asian puolesta;

    http://www.turkistarhatonsuomi.fi/

    Kiitos!

    ReplyDelete
  6. hei olis yks kysymys ku luin noit ihanii postauksii barcelonast,nii mä oon mun kamun kaa lähös jonneki ulkomail, nii onks barcelona sillai helppo et esimerkiks me (aika vähä matkustaneet,18v) tytöt pärjättäs sie kahestaan?:Dd osataan siis kyl enkkuu ym hyvi! koska noi sun kuvat siel näytti mahtavilt ja oot ymmärtääkseni reissannu paljo nii olis kiva jos sanoisit mielipiteesi:) kiitos paljon jos vastaat! + kiitos kivasta blogista:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barcelonassa on toki haasteensa, koska se on iso kaupunki.
      Siellä on todella "haastavat" metroliittymät, ja metroissa muutenkin varastetaan paljon ihmisiltä tavaraa, joten suosittelisin melkein suosimaan enemmän sitten taxeja. Joku on varmasti sitä mieltä, että menkää ihmeessä, mutta itse suosittelisin teille (18-vuotiaille tytöille) vaikka jotain rantalomakohdetta. :)

      Mutta muuten koin, että Batcelonassa oli turvallista liikkua. Ei siellä kukaan tullut häiritsemään tai ahdistelemaan, edes yöllä.

      Delete
  7. Moi, jäi mietityttämään noista sun uusista hiuksista, että miten saitte ne pidennykset liukuvärjättyä? vai mitä teitte ettei se vaalea erotu niin pahasti sieltä ruskean tyven joukosta?:)

    ReplyDelete
  8. Pidennyksiä ei ole värjätty laisinkaan. Eli mulla on kolmea sävyä näissä pidennyksissä, tummaa, lämpimän hunajaista ja vaaleaa. Teippi kiinnitetään niin, että tumma pidennys on alla ja vaalea päällä, jolloin teipit ei näy, jos esim. nostan tukan nutturalle. Tällaisen liukuväriefektin saa siis myös ilman, että värjää pidennyksiä tummaksi tai ilman, että värjää omaa tukkaa vaaleaksi :)

    ReplyDelete
  9. Hei mitä LV-kokoelmaasi kuuluu? :) tonne turhamaisuus-kansioon vois mieluusti yhteiskuvan laittaa (:

    ReplyDelete
  10. Käsittämätöntä millasen blogin kirosanoilla nimeämis-villityksen oot saanut aikaan näille teineille, tilastoikohan tilastokeskus suosituimpia blogien nimiä? Joka toinen on saletisti joku fistfuckeddreams.blogspot.com tai ideartoswearthoughmymomcouldseethis.blogspot.com. Olet silti lajisi ensimmäinen, hatun nosto siitä!

    ReplyDelete
  11. girl u gotta smile more. love ur blog tho!

    ReplyDelete
  12. hei tietoa siitä selluliitinpoistokuurista! Toimiiko ne pillerit tai rasvat mitä silloi joskus ostit ? :D

    ReplyDelete
  13. hei tekisitkö postausta reissun ostoksista tarkemmin :) ois kiva nähdä

    ReplyDelete
  14. Aiokko tehä linkitä blogisi -postausta?:)

    ReplyDelete
  15. Ei sulla Laura enää missään ole esillä niitä iki vanhoja kuvia, joita joskus irc-galleriassakin sulla oli? Mustaa tukkaa, etuhiukset etc.. 8)

    ReplyDelete
  16. Onkos sulla instagrammissa kuvia? :)

    ReplyDelete