Monday, August 29, 2011

Something

Oon haaveillut koko päivän, että lähtisin joulukuussa jonnekin kauas etelään.
Saapa nähdä..


26 comments:

 1. Moikka! aattelin vaan pikasesti kysästä, että ku sä kerran oot ottanu tatskan tohon kylkeen (joka on muuten aivan upea!), nii onko se aivan kamala paikka ottaa, jos kyseessä on eka tatska? :)

  ReplyDelete
 2. ooo, me ollaan kaveriporukalla lähdössä thaimaaseen uudenvuoden yli, eka kerta thaikus mulle! kateltiin eilen läpi vähän sun kuvia sieltä :) haluais lähteä jo ny!!!
  paljonko muuten maksoi siellä tatskat?

  ReplyDelete
 3. Heidi:
  Itse asiassa kylkeen ei ainakaan mulla koskenut yhtään. Ranne on varmaan ollut kaikista vittumaisin kohta, johon on oon tatuointia ottanut, mutta senkin kestää :)

  ReplyDelete
 4. maria:
  Otin sormeen ja kylkeen tekstit ja ne maksoi yhteensä 70 euroa. Aika halpa hinta mielestäni, koska lopputulos oli erittäin kiitettävää. Tosin ammattitaitoisten paikkojen löytäminen saattaa olla haasteellista. Kandee kysellä paikallisilta, joilla on hienoja tatskoja.

  ReplyDelete
 5. Itse taistelin nauramista ja hytkymistä vastaan, kun kylkeäni tatuoitiin... Kutitti niin törkeesti! :D

  ReplyDelete
 6. sä oot kokoajan lomailemassa- nyyh! :-D  http://julia-angelika.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Lähde ihmessä jos siltä tuntuu! Mitä sitä jäädä talven keskelle masistelemaan, kun voi nauttia auringosta ja lämpimistä merivesistä muualla ;) Me pakataan laukut jo marraskuussa, ja takasin tullaan vasta joskus ens keväänä..

  Eilen just huomasin että kuinka pimeetä on jo niin aikasin, verrattuna esim kun kuukausi sitten oli vielä 10 aikaa ihan valosaa.. Niin se syksy ja talvi vaan lähenee, mulla ei ainakaan oo mitään fiiliksiä jäädä lumen keskelle :)

  ReplyDelete
 8. Moikka, mikä fontti - ja fonttikoko sun sormen tekstissä on?
  Ite oon ottamassa sormeen tatuointia, enkä tiedä mikä olis hyvä koko, ja tää tatuoija tuskin on ennen tehnyt sormeen joten en uskaltais jättää hänen harkintakykyyn...

  kiitos! =)

  ReplyDelete
 9. TSIISAS!! Onko se niin **vetin vaikeeta - se on ThaimaaHAN ei ThaimaaSEEN....!! Mietis nyt itsekin "Maria" tätä asiaa - sanotko sä että lähdet kesällä Puuhamaahan vai PuuhamaaSEEN?? Gaad...

  ReplyDelete
 10. Haluun kans etelään!!! :)
  Milloin tulee vastaukset kysymyspostaukseen?

  ReplyDelete
 11. Mulla taas ranne oli kaikista kivuttomin paikka. Kun taas nilkkaan sattu sairaasti. Riippuu ihmisestä.. :)

  ReplyDelete
 12. Itse olen pitkään haaveillut että joulu/tammikuussa pitäisi lähteä etelä-amerikkaan kun en ole siellä ikinä käynyt ja silloin on sinnepäin kesä, itseasiassa brasiliaan.. mutta vituttaa nää hinnat :/

  ReplyDelete
 13. hei millä fontilla noi sun tatuoinnit on? sairaan hienoja!

  ReplyDelete
 14. MITEN NIILLE SUN KAINALOKARVOILLE ON KÄYNYT?? onko se hoito onnistunut???

  ReplyDelete
 15. tiedoksi kaikki pimatsut,
  apteekista saa reseptittä pintapuuduttavaa Emla-rasvaa, joka sivellään iholle tunti-kaks ennen tatskan ottoa niin ei satu tipan tipaa :) ja sit voi hankkia itselleen jonkun kivan paikallisen veriteitse tarttuvan taudin edukkaasti :D

  ReplyDelete
 16. anonyymi, mieti itekin - se on 'god' ja 'jesus'.
  pyydän silti hirveästi anteeksi kun mun suomenkielentaito ei ole täydellinen, suomenruotsalainen kun olenkin, teen vaan parhaani! :)

  ReplyDelete
 17. mitä sun tatuoinnissa lukee siis tos kyljes :)

  ReplyDelete
 18. Hei satutko yhtään muistamaan minkä merkkisellä hiusvärillä värjäsit hiukses tollon mustaksi? Näyttää nimittäin tosi kivalta väriltä, ja oon tässä ite mietiskelly millä värjäisin ku ei tunnu että mikää musta väri olis kauhee hyvää.. Mut kiitti jo etukäteen!(----:

  ReplyDelete
 19. kiinnostais tietää että mitä sä teet työksesi ? (:

  ReplyDelete
 20. olitko hyvä koulussa? mitä aineita sä kirjotit?

  ReplyDelete
 21. sori tää tämmönen välikysymys mut paljon tää maksaa? :)))))

  http://1.bp.blogspot.com/-8RXNwDWWt5g/Th7q0j6vqzI/AAAAAAAAK3s/JuOo3-5i4Eo/s1600/DSC_0098.jpg

  ReplyDelete
 22. Kysyn vielä uudestaan, kun en vastausta ainakaan löytänyt. ETTÄ: mistä oot ostanut sen sun pallokristallikruunun? Se on ihana!

  ReplyDelete
 23. ^^ Ohhoh, toi on tosiaan ihan suora kopio mun tatesta. :D
  Tosin mikäs siinä, jos kelpaa. :)

  ReplyDelete
 24. Hei! oon lukenu sun blogia tosi pitkän ajan ja muistaakseni bongasin sut joskus aikaa sitten irc-galleriasta. Itseasiassa muistan sut jostain lomareissulta, olit samassa lentokoneessa tai kentällä tai jotain. Mahtoikohan olla brasilia? (siitä todellakin on jo aikaa!) Jäit sillon hirveen hyvin mieleen ja sit yhtäkkiä tupsahdit nenäni eteeni täällä netin ihmeellisessä maailmassa! On monesti pitänyt kommentoida näitä sun kirjotuksia! nyt uskaltauduin.. :) Tykkään sun kirjoitustyylistä paljon, sanot asioita paljon suoraan, etkä kaunistele turhaa omaa elämääsi (et kirjoita siitä parempaa, mitä se on). Olet jotenkin ihailtavan realistinen, vaikkakin sinulla on näin suosittu blogi! On ollut myös mahtava seurata, kuinka blogi ja kirjoituksesi muuttuvat samalla kun itse "kasvat". TOSI paljon iloa ja jaksamista syksyyn!
  T.hömppä lukija :)
  ps. tatuointisi ovat todella upeita! itsekkin niihin menevä....

  ReplyDelete
 25. Onko Thaikuissa oikeesti halpaa vai onks siel oikeesti edes mitään ostettavaa? (-: Oon huono istuu pitkii matkoi konees, mut kai tonneki pitis joskus lähtiä :-)

  ReplyDelete
 26. Moikka hei! Änkeen kommentoimaa tänne sun ikivanhaan merkintääs, mutta kovasti kiinnostais tietää millä fontilla toi sun kylkeen tethty tatskas on tehty? Vai raaskinetko sitä kertoa... :)

  ReplyDelete