Saturday, August 27, 2011

Kirppispäivä

fTulin hetki sitten kotiin Valtterin kirppikseltä, ja ihan mukavasti saatiin myytyä. Itse asiassa kotiin palasi ainoastaan pari kolme paitaa.
Löysinpäs jotain pientä itsellenikin muutamalla eurolla.


Tää oli alkujaan Empun myyntikasasta, eli eipä maksanut mitään
Tämä taasen Johannalta, tehtiin kätevästi keskenämme muutamat mieluisat vaihtikset
Pitsipaita 2 euroa naapurimyyjältä
 Isokokoinen kaulakoru, johon kuului vielä samanlaiset korvikset, mutta en halunnut niitä kuvaan, 10 euroa
Kuulemma kengurun talja, 5 euroa, huomaa sata vuotta vanha punainen eteisen lautalattiani....

Kiitos tytöille ja kaikille, jotka tulitte tekemään ostoksia! Ja vaikkei pitäisi, niin pahoitin mieleni tai pikemminkin ärsyynnyin eräästä kirppistyypistä, joka kotiin päästyään tuli heittämään niinkin mukavalla kommentilla kuin "ihan ylihinnoiteltua oli!"
myin kaiken 50 centin - parin euron luokkaan. Valtterissa on pelin henki sellainen, että mistään ei haluta maksaa euroa enempää, ja onhan se toki ymmärrettävää - kysehän on kirppiksestä.
Pitää kuitenkin muistaa, että pari euroa esimerkiksi lähes käyttämättömästä takista, joka maksoi uutena 40-60 euroa, ei  ole mielestäni ylihinnoiteltua.
Myin kolmet korkokengät 6 eurolla, ja kaikki  kengät oli ihan priimakunnossa, ja silti nyrpeillään naamaa. Silloin itse myyjälle ei tule hyvä mieli, eli tässä tapauksessa mulle.
Ja kaiken paras oli se, että eräs venäläinen nainen oli ostamassa uudenveroista pikkulaukkuani, ja kun sanoin hinnaksi 50 senttiä, niin nainen tinki kahteenkymmeneen senttiin. Hei haloo mitä vittua! Ihan periaatteesta en lähtenyt tolla hinnalla myymään.
Anteeksi avautumiseni, ei tosiaakaan ollut kohdistettu yhdellekään teistä, eikä etenkään mukaville blogin lukijoille, paitsi sulle, joka halusit heti kotiin päästyäsi kirjoittaa ilkeän kommenttisi.

Ja kuten huomata ehkä saattaa, postaukset ovat viime aikoina jääneet aika vähiin, ja olen kertonut tosi vähän henkilökohtaisesta elämästäni, postaukset ovat olleet ympäripyöreitä ja enimmäkseen kuvapainotteisia.
Totuus on se, että olen aika loppuunpalanut. En yksinkertaisesti jaksa tällä hetkellä monenakaan päivänä kuin maata sängyssä ja unelmoida, koska saan taas nukkua ja kuinka paljon saan nukkua.
Tuntuu siltä, että blogimaailmassa, etenkään, jos sattuu olemaan yhtään suositumpi bloggaaja, ei voi myöntää sitä, että joskus elämä ei ole pelkästään ruusuilla tanssimista, ostamista, erilaisissa tilaisuuksissa käymistä sun muuta. Mun elämä ei tosiaankaan nimittäin ole sellaista.

Toivottavasti te lukijat silti jaksatte pysyä blogin mukana, vaikkakin se aina välillä muuttuu siinä, missä sen kirjoittakin!

Hyvää viikonloppua kaikille! <3

 "Hän sanoi elämä on lyhyt, eikä hän ollut vielä
löytänyt sitä mitä hän on etsinyt."


159 comments:

 1. TURKIS ON MURHA!

  ReplyDelete
 2. Ymmärrän täysin... Tsemppiä ja jaksamista sinulle =)

  ReplyDelete
 3. kiva että jotkut myöntää tuon että muotibloggaajan elämä ei ole vain yhtä juhlaa.

  jaksamista sinne laura :) pidä taukoa jos siltä tuntuu, me lukijat pysytään täällä ruudun takana kyllä vaikket hirveälllä tempolla päivityksiä tekisikäää.

  ReplyDelete
 4. Oon samaa mieltä, että on järjetöntä että ihmiset nyrpästyvät kirpparilla, jos hinta on jossain 50snt-3euron välillä. Itse ainakin olen valmis maksamaan hyvästä vaatteesta tai laukusta enemmänkin, jos kunto on hyvä. Multa paljon tsemppiä ja älä ota paineita blogin suhteen. Mä ainakin pysyn lukijana vaikka et postais kolmeen viikkoon, ja eikä henkilökohtaisia asioita tarvitse edes julkaista blogissa, jos ei niin halua tai jos ei jaksa, eikä kiinnosta avautua julkisesti.

  ReplyDelete
 5. Ihan mulkkuja. Minä olisin varmaan innosta pinkeenä ostanut tuolla hinnalla jos olisin paikalle päässyt ja jos olisi löytyny jotain sopivaa. Kiskurit!!! Ja sitten vielä, kaikille on oikeus olla joskus väsynyt. Pistää pikemminkin vituttamaan, kun joillakin bloggaajilla on muka aina niin täydellistä elämää.. tuntuu suorastaan että elävät bloggaamisellaan ja ilmaisromuillaan :D kun me oikeat ihmiset käymme töissä ja haluamme nukkua, saatana!

  ReplyDelete
 6. KENGURUN TALJA?????? no huhhuh nyt on seki "nähty"!

  ReplyDelete
 7. Kiitos rehellisyydestäsi. Myös blogin ylläpitäminen vaatii paljon energiaa ja aikaa eikä postauksia pitäisi tehdä pakonomaisesti. Elämääsi mahtuu varmasti myös paljon muuta ja tuttujakin olisi mukava nähdä jossain välissä. T. Hieman samoissa fiiliksissä

  ReplyDelete
 8. Mua ärsyttää hemmetisti se, että jotkut oikeasti luulee bloggaajien elämän olevan jotenkin hienompaa kuin muiden. Pyh ja pah. Voimia muru <3

  ReplyDelete
 9. Jos sä haluut nukkua ja unelmoida, sit sä nukut ja unelmoit ja mietit paskat meitä, kyl me pärjätään kunhan sä pärjäät :) kiitos lempiblogista ja kiitos että myönnät rohkeesti ettei aina ole helppoa. Muista että meitä kivoja (heheheh) lukijoita on myös, olet hurmaava.

  ReplyDelete
 10. mitäää. mun mielestä sulla ollu yhtää kalliita hintoja=) ja sunha päätös mitä niihi laitat hohhoijaa:D

  ReplyDelete
 11. En tajua kyl nyt yhtään noita ihmisiä jotka sulle alkoi valittelemaan.. Enkä usko että moni muukaan..

  Mutta anyway, voimia sulle ja HYVÄÄ VIIKONLOPPUA <3

  ReplyDelete
 12. Epi ei ole varmaan nähnyt tai kuullut mistään niin kamalasta kuin kierrätetystä eläimen taljasta. Kumpikohan on ekogolisempaa, uusien rättien ostaminen, joita mahdollisesti tuotetaan lapsityövoimalla vai jo kertaalleen ostetun ja käytetyn taljan?

  ReplyDelete
 13. Uliuliluu senki kurja lurjus raakalainen koska eläimen nahka-kommentteja odotellessa :)

  Kyl on ihan ymmärrettävää jos myyt kalliimmalla hyväkuntoisia kenkiä.

  ReplyDelete
 14. itse voin maksaa kirppikseltä ostetusta vaatteesta saman verran kuin kaupasta ostetusta, riippuen tietysti kunnosta. Ja muutenkin kellään ei oo mitään asiaa alkaa nyrpistelemään naamaansa hinnoille, jokainen pyytää sen verran kun tahtoo. Mun mielestä kirppiksen idea on se että on kiva myydä ja ostaa, molemmille osapuolille tulee hyvä mieli. Miksi myyjän pitäisi siis myydä yli halvalla, jos kokee että kyseinen tavara on arvokkaampi kuin 3euroa?

  ReplyDelete
 15. Mua myös vituttaa ihan törkeesti se, että jos ostan vaatteen kaupasta 20-40e hinnalla niin joudun myymään sen max. 3 eurolla jos haluan ostajan vaikka olisi kirjaimellisesti pidetty kaksi kertaa. Vaate siis täysin hyväkuntoinen ja itse olisin kyllä valmis maksamaan siitä enemmänkin ja kirppiksiltä ostan myös kalliimpaa tavaraa jos hyvä laatu. Paskaa mitä paskaa.

  ReplyDelete
 16. Itsekin olen ollut Valtterilla pariin kertaan myymässä ja hämmästynyt tuosta tinkimisestä. Jotkut ihmiset tuntuvat jopa kovin agressiivisilta tinkiessään ja suuttuvat jos eivät saa jotakin haluamaansa hintaan.

  Omituista kyllä tulla "korkeista hinnosta" tänne valittamaan. Mitähän siitäkin hyötyi...

  Kyllä niitä parempia hetkiä taas tulee! Tsemppiä! :->

  ReplyDelete
 17. Voi sua <3 Älä ota mitään stressiä blogin suhteen, sen pitäis olla kivaa. Eli postaat sillon, ku on postattavaa eikä sillon ku se tuntuu pakonomaiselta!!

  ja tuohon kirppis asiaan niin siis sun tavarat on ollu ihan megahalpoja, kuka helvetti kehtaa tulla vinkumaa. Kirppis on kirppis, muttei tarkota, että tavarat pitäisi antaa puoli ilmaiseksi. Ja itsellä ainakin perjaatteena aina pyytää sen verran, että saisi pöytäpaikan maksun maksettua takaisin. toki aina tulee hieman ylimääräistäkin. Jaksamisia sinulle ja koitahan lepäillä <3

  ReplyDelete
 18. Enpä tiedä että kasvatetaanko niitä kenguruita siellä Australiassa ihan vaan turkisten takia... Taitaa olla vähän sama asia kuin meillä väittäisi että nautoja pidetään nahan vuoksi.

  ReplyDelete
 19. Miten noita voi sanoa kalliiksi hinnoiksi??? Ja kuka kehtaa tinkiä 50 sentistä 20 senttiin?? Kamalaa...

  Itse kävin juuri kirpputorilla, missä H&M:n mekkoja myytiin vähintään 15eurolla, vaikka ne olivatkin käytettyjä... Minusta se oli liikaa... 50 senttiä uudesta laukusta on minusta aivan liian vähän:D

  ReplyDelete
 20. voi miten innoissani olinkaa, ku näin kuvien alla paaaaaaaaljon tekstiä. oon niin ikävöiny sun meneviä juttujas! tää on HILJAISELOSTA HUOLIMATTA toinen useiten klikattu blogi mun listassa, eikä sen sijoitus päivityskiivaudesta vaikutu. hiljaiselos on enemmän kuin ymmärrettävää, eikä mun mielestä meillä lukijoilla pitäis olla mitään velvollisuutta vaatia selityksiä sellasiin. eihän siellä mikään robotti kirjoittele (thank god!) =)

  kaiken perusteella vaikutat symppikseltä jalat maassa tyypiltä, jollasia minä tässä maailmassa kaikista eniten arvostan! keep it going<3

  ps. ihana kuulla OIKEITA juttuja, kuten nää "raivopostaukset". ihmisillä saa ja pitää olla mielipiteitä!!

  ReplyDelete
 21. Oon lukenu sun blogia sen alusta lähtien ja tää on ainut blogi, jota edelleen jaksan säännöllisesti lukea. Tätä on kiva lukea, koska sää oot niin sympaattinen ja aito:) Aion tosiaankin lukea sun blogia niin pitkään, kun sitä jaksat vaan kirjottaa! Ja elä kuule ainakaan stressaa yhtään blogin pitämisestä, sen ei todellakaan pitäis olla mikään pakkojuttu.

  ReplyDelete
 22. No ei tosiaankaan ollut ylihinnoittelua! Sun vaatteet ja korkkarit ja kaikki tavarat olivat satavarmasti parempikuntoisia, arvokkaampia ja nätimpiä, kuin monet, mitä myydään UFF:lla ja SPR Konteissa, ja katsokaapas niiden hintoja! 0,50-2euroa ja 6 euroa korkkariparista olisivat musta juhla-ale, nykypäivän kirppikset ja etenkin nämä "hyväntekeväisyystavaratalot" pitävät niin huimia hintoja ,että ihan oksettaa.

  Vahinko, että nyrpistelijöitä löytyi noin kivalle hintahaarukalle! Itsehän en tietysti päässyt kokemaan tätä, mutta kyllä tuo siltä kuulostaisi. En olisi myynyt itsekään laukkua myöskään 0,20 sentillä, jos alkuperäinen hinta on 0,50 senttiä. 0,50 senttiäkin voisi olla hinta laukusta, joka on halpa siinä olevan reijän tai tahran vuoksi.

  Tsemppiä Laura, tykkään sun blogista! :)

  t. Karoliina Lahdesta

  ReplyDelete
 23. Blogi on silti hieno ja sen mukana haluaa pysyä.

  Voimia ja kivempiä päiviä :)

  ReplyDelete
 24. Eiköhän vanhat lukijat pysy ja uusia ilmaannu, vaikket aina päivittelisikään. :)

  Noi ääliömäiset kirppishoppaajat ottaa niin päähän. Mun mielestä on törkeetä, että joku edes yrittää/kehtaa tinkiä 50senttiä maksavasta tuotteesta.

  ReplyDelete
 25. Siis ei hyvänen aika noita kirppiksellä pyöriviä ihmisiä! Täällä Tampereella kirppareilla pyydetään vanhoista kellastuneista paidoista melkeen se 10€. Tuntuu että kirppareilla ei maksa asiat yhtään sen vähemmän kun normaaleissa liikkeissä. Kaikkialla yritetään rahastaa kun kaikki on niin kallista. Huoh. Joten todella kummallista, että sun ERITTÄIN edullisilta kuulostavista vaatteista yritetään vielä tinkiä ja valitetaan kalliista hinnoista. Kaikkea sitä kuulee...

  On kamala virhe, että lukijat kuvittelevat että bloggaajalla ei koskaan voisi mennä huonosti. Ihmisiähän me kaikki ollaan :) Toivon sulle vaan hyvää, toivottavasti piristyt siellä <3

  Ja noille eläimentaljaa kauhisteille kommentoijille: metsästys on iät kaiket ollut ihmisen luonne, ja ruoaksi laitetuista eläimistä on tehty vaatteita ja taljoja. Eläinten kantaa pienennetään metsästämällä ja se on täysin ok, en ymmärrä mitä vikaa on siinä!

  ReplyDelete
 26. Ettei se venäläinen nainen ois ymmärtäny väärin hinnaksi 50 euroa, senttien sijaan? :oo

  ReplyDelete
 27. Kaikkia ei tarvi aina miellyttää. Jos joku jaksaa vedellä herneitä jostain kirpparin olemattomista hinnoista, niin siinäpähän vedelkööt. Ei ole hinnoittelijan ongelma.
  Ihme tyyppejä. =/

  ReplyDelete
 28. Ite olin myymässä valtsussa pari kuukautta takaperin ja järkytyin miten halvalla ihmiset yrittivät ostaa. En todellakaan myynyt kalliilla, korkein hinta taisi olla 10euroa kahdeksankympin kengistä,joissa oli vielä hintalaputkin kohdillaan. Kaikkein naurettavinta oli, kun sama nainen tuli neljä kertaa pyytämään 50centtiä aivan uudenveroisesta zaran jakusta. Ei millään halunnut uskoa, että pysyn siinä kolmen euron hinnassa. Mitä helvettiä..? samainen jakku maksaa kaupassa 40euroa.

  Voimia :-)

  ReplyDelete
 29. heippa Laura ja kiitos ihan mahtavasta blogistasi!:) Jaksamisia siulle, jokainen meistä tietää ettei elämä aina ole pelkkää ruusuilla tanssimista ja se tiietää viel paremmin että vitun kateelliset huutelee!

  ReplyDelete
 30. Tosi ärsyttävii noi tinkivät kirppisasiakkaat... Mut tsemppii sulle! Oot oikeest ihan mahtava bloggari:)! Harmi etten kerenny Valtteriin...

  ReplyDelete
 31. Olet ehdottomasti edelleen mun lempibloggaaja, vaikket kirjoitakaan päivittäin tai aina edes viikottain, kuten monet muut. Mikään muu blogi ei vaan inspiroi samalla tavalla, joten ei haittaa yhtään :) Ja joo Valtterissa saa helposti hermonsa menetettyä, kyllä siellä sellasta porukkaa pyörii että huh huh. Ilmaseks pitäis vissiin kaikki antaa...

  ReplyDelete
 32. en oo ikinä käynyt valtterissa, mutta mulla on ainakin kirpparilla käydessä periaate, että en osta mitään mikä maksaa yli 10e. paitsi mahdolliset poikkeukset, esim. just joku takki. täällä päin paidoistakin saa normaalisti maksaa noin 2-4 euroa, eikä se mun mielestä kyllä ole liikaa. kerran ostin 9 eurolla käyttämättömät tekonahkanilkkurit. aika jännä että joillekin ei kelpaa se 50 senttiäkään...

  ReplyDelete
 33. Hirveesti tsemppiä sinne!! Viime kevät oli ehdottomasti elämäni rankin ja tiedän niin hyvin tuon tunteen ettei halua muuta kuin nukkua.. Niin kliseistä ku tää onki sanoa, mutta kaikki järjestyy kyllä! Muistan kun yks parhaista ystävistäni sanoi noin mulle ja epäilin kyllä suuresti. Mutta täytyy myöntää et ajan kanssa kyllä asiat on setviytyny. Nuku ja kerää voimia niin paljon kuin vaan tarviit eläkä ota mitään stressiä muista ihmisistä tai niiden sanomisista. Oot huippuhyvä tyyppi!

  ReplyDelete
 34. Voimia ihana Laura ♥

  -M

  ReplyDelete
 35. Pakko kysyä et miten koirat reagoi tohon taljaan? :D
  'Hei veli, nousisit nyt siitä lattialta' :D

  -Terttu Annikki-

  ReplyDelete
 36. Hyii ! Kengurun talja !! En oo ikinä ennen kuullukkaan. =O

  ReplyDelete
 37. Laura, tiiätkö mulla oli semmoinen tunne pidemmän aikaa, että sulla on paha olla. omituista kylläkin, koska en tunne sinua, enkä ole koskaan nähnytkään. Mutta sen tiedän että kaikki vaikeudet on tehty voitettaviksi, vaikkei se todelakaan aina siltä tunnu. Oot hieno ihminen, kun myönnät sen, että elämäminen ei aina tunnu niin helpolle ja yksinkertaiselle. Se on totta, eikä kukaan ihminen pysty kieltämään sitä.

  ReplyDelete
 38. on tullu huomattua toi sama ilmiö valtterissa.. ei voi kun nauraa kun eurolla on jotain myymässä ja porukka nyrpistää nenäänsä. monet maahanmuuttajat etenkin mutta myös suomalaiset!

  ReplyDelete
 39. no olipas paskaa kohtelua kirppiksellä :o mä ite maksan mielelläni hyvästä vaatteesta tai muusta enemmänkin, huh huh... kuka oikeesti tinkii 50 sentistä??? en tajua :--D

  ReplyDelete
 40. AI ylihinnoiteltua?? Itse en ehkä ees vaivautuis taas myymään mitään missään alle eurolla, kun uudet ja käyttämättömät tuotteet kun menee kaupaksi kalliimmallakin. Paitsi no ehkä eri on tuolla Valtterissa sitten, jos pelin henki on se, että kaikki yleensä alle eurolla.

  Mielestäni on hienoa, että myönnät sen, ettei elämä aina oo ruusuilla tanssimista. Ite ainakin väsyn lukemaan blogeja, joissa kaikki on niin hyvin ja aina vain paremmaksi menee, koska se ei tunnu yhtään realistiselta.

  ReplyDelete
 41. Olen melko uusi lukija, mutta jäin koukkuun, blogisi on aivan ihana, ja vaikutat kivalta ihmiseltä :) Älä välitä ilkeistä kommenteista, meitä jotka tykätään on paljon enemmän! Toivottavasti jaksat vaikeiden aikojen yli, tsemppiä!

  ReplyDelete
 42. Mun täytyy todellakin tulla joskus helsinkii kirppis-kierrokselle. Siis tampereella kaikki kamalimmatkin ryysyt ja rääsyt maksaaa n.5-10€! Tänään ostin bleiserin kympillä ja musta sekin oli jo halpa, kun miettii alkuperästä hintaa... Eikä tulis mieleenkää ruveta tinkimään siitä :D

  ReplyDelete
 43. Miten helvetissä joku voi olla noin vaativa kirppiksellä, meinaan niitä asiakkaita :O täällä päin kun ei kauheesti tollasia kirppiksiä ole, nii saa olla onnellinen jos löytää jonkun suht koht hienon paidan kymmenellä eurolla!

  ReplyDelete
 44. Mä en asu pääkaupunkiseudulla ja aina ku pääsen Valtteriin/Hietsuun, oon ihan ihmeissään niistä matalista hinnoista! Eikä tulis mieleenkään tinkiä. Viimeks ostin Adidas Supernova -sarjan uudenveroisen treenipaidan ja maksoin siitä 8e, joka on vaan murto-osa sen oikeesta hinnasta, eikä tosiaankaan olis ollu pokkaa tinkiä. Pitää aina miettiä silleen, että millä hinnalla ite olis valmis myymään!!

  ReplyDelete
 45. Ensimmäistä kertaa mitään kommentoin vaikka usein tätä blogiasi kurkkailenkin.:)
  Mutta siis tohon kirppisasiaan, minä ostaisin kirkuen noilla hinnoilla siistejä/vähän käytettyjä vaatteita, ei tulisi mieleenkään tinkiä esim. tuosta 50sentistä, huhhuh!!
  Täällä päin tuppaa hinnat olemaan ip-kirppareilla ihan törkeitä, parilla eurolla ei saa mitään ja lähes puhkikuluneista vaatteista pyydetään useita euroja, ei ihan se kirppiksen idea kai kuitenkaan..
  Joten sympatiat sun puolella, vähemmästäkin sitä mielensä pahoittaa!!

  ReplyDelete
 46. Voimia sulle (: tykkään tosi paljon sun blogista ja kämppä on aivan upea!

  ReplyDelete
 47. Tsemppiä Laura.

  T. toinen loppuunpalanut, muutaman vuoden blogiasi seuraillut.

  ReplyDelete
 48. heiii wtf, kengurun talja!?! kävelet siis päivittäin söpön,viattoman eläimen päältä.kirjaimellisesti! hyi

  ReplyDelete
 49. Mitä ihmettä? Ite olisin onnelline jos saisin sen tasosia vaatteita ja asusteita noin halvalla ja jotkut kehtavat vielä valittaakin. Miettien kumminkin tuotteiden alkuperäiset hinnat, mielestäni ei ole liikaa pyydetty muutamaaki euroa enempää sellaisesta tuotteesta. Turha jäädä miettimään moisten kommentteja :)

  ReplyDelete
 50. Mihinhän tässä nyt ekana kommentois? Noh, ensinnäkään en voi käsittää jos jengi nillittää parin euron kirppistavaroista, täällä Tampereella ainakin näkee liiankin usein kirppiksellä täysin nukkavieruja vaatteita helposti yli kympin hintaan ja se on mun mielestä riistoa, ite olisin onnellinen jos täälläkin porukka hinnottelis enemmän tuolla tyylillä.

  Ja mitä tulee tuohon (suosittujen) bloggaajien kiiltokuvamaailmaan, niin tunnustan, että reilu vuosi sitten kun aloin enemmän seurata blogeja, niin hetken aikaa luulin että nää ihmiset oikeasti elää jokaisen unelmaelämää, kunnes tajusin että se on ihan vain siitä mihin asioihin kirjotuksissaan keskittyy.

  Arvostan kovasti, että kirjotit noin avoimesti, sillä tollainen antaa nuoremmillekin lukijoille todemman kuvan elämästä.

  Koitahan jaksaa, kyllä se siitä. Ja siihen asti laita vaan kuvapainotteisia postauksia, koska niitäkin katselee mielellään kuvien laadun ansiosta :)

  ReplyDelete
 51. No mitä hittoa :D Okei, en ymmärrä niitä, joiden mielestä pari euroa on liikaa jostain uudesta käyttämättömästä padasta tms. Siis haloo. Ja eihän kenenkään oo pakko ostaa mitään. :D Se, joka pyytää rahaa, ei koskaan oo tyhmä. Tottakai kannattaa pyytää rahaa jos tietää, että se tavara menee sillä hinnalla. Aika moni täällä on kommentoinu, että omalla paikkakunnalla kirppiskamoista pyydetään paaaljon enemmän, ja niin on homma täälläkin. Ja ei se musta oo yhtään tyhmää. Kyllä ne myyjät useesti sitte alentaa hintoja, jos tavara ei mee kaupaksi.

  ReplyDelete
 52. mikset jätä moisia kirppistouhuja ja vain lepää? sillon kerkeis varsin hyvin huilia.

  ReplyDelete
 53. Valtteri on ehkä raivostuttavin paikka; ja just noi itä-eurooppalaiset tinkiin kaiken ihan nolliin. Viime talvena olin myymässä KÄYTTÄMÄTÖNTÄ talvitakkia, jonka ovh oli vissiin 70€. Olisin myyny about 10€, mut oltais haluttu ostaa EUROLLA. Joku järki hei...

  ReplyDelete
 54. Huh, täytyy sanoa että kateelliseksihan tässä tulee, kun lukee että myyt noin überhalvalla vaatteitasi!! :O täällä tampereella (niinkuin jo moni aiemmpikin kommentti paljastaa) kirppareilta ei TODELLAKAAN löydä mitään noin halvalla. ja jos sattumalta löytäisikin, se tuskin olisi uudenveroinen.
  täältä tullaan Valtteri ja muut Helsingin kirpputorit!

  ReplyDelete
 55. olet ihana ! varsinki ku oot niin rehellinen. ja onhan se nukkuminen nyt aivan parasta.

  itehän maksoin _5 EUROA_ kasasta NAPPEJA valtterilla kerran. kusettajamummo veti höplästä, hämmennyin hinnasta niin vitusti etten kerinny tinkasemaan :D:DDDDDDDDDD mun mielestä toi hintanillitys on ihan turhaa, jos jotain hyvää kerrankin saa alle eurolla nii JEPULIS.

  ReplyDelete
 56. Kengurun talja :D kaikkea sitä

  ReplyDelete
 57. Kävin viime syksynä myymässä Valtterissa, ja voi hohhoijaa että jotkut asiakkaat oli sitä luokkaa että olis tyyliin ilmaseks pitäny antaa.. Tai peräti maksaa että joku sen vaatekappaleen ottaa!

  Hemmetti, menis tonkimaan niitä UFFin keräyslaatikoita jos ei raaski vaikka euroa lähes käyttämättömästä hyväkuntoisesta paidasta tms maksaa!

  Mulla oli pari jotain syys/talvitakkia myynnissä, pyysin niistä 5-10 euroa koska olivat hyvässä kunnossa ja lähes käyttämättömiä. Kyllä ne jotka ne osti niin mukisematta maksoi eikä mitään valittaneet. Enemmänkin veivät käsistä.

  Sit oli taas niitä jotka jakso ruveta nillittämään joka vaatteesta tai hinnasta jotain. Mulla ei todellakaan ole tapana viedä kirppikselle mitään lumppua myyntiin, vaan ihan hyväkuntosia, siistejä vaatteita joita todellakin voi vielä käyttää - eikä niistä jos pyytää sen 1-5 euroa, ole mitenkään paha. Topit yleensä on mulla ollu alkuun pari euroa, joku niitä on aina tullut ekana rohmuamaan ja lopulta pudotan lopuille hinnan sit siihen euroon tai 50 senttiin, että kuhan saa viimesetkin pois ettei tarvii takasin kotiin raahata.

  Mut kaikista rasittavin ilmiö kirppiksillä, ehkä tää enemmänkin koskee itsepalvelukirppiksiä, on niiltä varastelu. Siis, haloo! Myynnissä joku paita tai housut, euron tai kaks maksaa, niin silti on pakko kääntää. Ihan uskomatonta.

  Mutjoo, ens vkloppuna taas menossa Valtteriin, katsotaan minkälaista asiakaskuntaa tällä kertaa on liikenteessä :)

  Itse kyllä voin maksaa kirpparillakin 10 euroon asti jostain vaatteesta/laukusta/kengistä/jne, jos on hyvässä kunnossa ja sitä rataa. Kuitenkin omasta mielestäni kierrätys on parempi juttu, kuin ketjuliikkeestä rättien osto jotka menee viikon päästä kaapin pohjalle tai roskikseen. Ei mun mielestä aina kirpparilla tarvii millään sentillä myydä, tai ostaa. Voi sitä tarjota myyjälle enemmänkin kuin pyytää jos on selkeästi hyvä tuote :)

  ReplyDelete
 58. Tuli oikee paha mieli sun puolesta :( Ite oisin nii tyytyväisenä ostellu, mut ku on tuota matkaa Helsinkiin ;)

  Tsemppiä Laura, oot ihana! <3

  -Heli

  ReplyDelete
 59. Kengurun talja :( hyi että. Oletko tiennyt että usein eläimet nyljetään elävältä. Kuinka voit kävellä kuolleen eläimen nahan päällä..

  ReplyDelete
 60. Ei aina tarviikkaan jaksaa! :) Sit kun tuntuu siltä pitää ottaa aikaa ihan vain itselle. Ja on hyvä kun sen itse huomaa.

  Ja hintasi eivät kuulosta lainkaan kalliilta, jos vertailee vaikka hintoihin täällä Jyväskylässä. Puhuit takista, täällä takkia havoin lähtee alle kympillä, vaikka kuntokaan ei olisi kummoinen. Joten don´t worry.

  ReplyDelete
 61. Olin tänään ekaa ja vikaa kertaa elämässäni myymässä Valtterilla tavaraa. Ekana aamulla hyökkää niskaan ne trokarit, jotka repi käsistä kaikki korut, hajuvedet, arvokkaimmat astiat ja lelut. Sitten tulee kasa ulkomaalaisia, jotka haluaa ostaa kaiken 50 sentillä ja jankkaavat siinä jotain omia mielipiteitään tavaroiden hinnoista. Tämän jälkeen tulee suomalaiset, jotka eivät osta yhtään mitään, koska kaikki on kallista niin kauan kuin ei ole ilmaista. Kun se pöytä maksaa kuitenkin sen päälle 20 e niin voitolle päästäkseen on myytävä aika perkuleesti tavaraa (tietty mullakin onneksi puolittui se hinta). Vaatteista tuntui muutenkin kelpaavan vain ne käyttämättömimmät ja niistäkään ei haluttu maksaa kuin sen verran mitä niistä käytetymmistä olisin toivonut saavani. ARGH!

  Jaksamisia :)

  ReplyDelete
 62. Paljon voimia ja jaksamista sinulle! Jaksan kyllä todellakin odotella aina uusia postauksia, koska pidät lempiblogiani! Olet ihana.<3

  ReplyDelete
 63. En käsitä sitä ajatusmaailmaa, että kirppiksellä kaikki tulisi saada ilmaiseksi, ihan älytöntä!

  Ja kovasti jaksamista sulle, silloin pitää levätä kun siltä tuntuu ja jättää kaikki muu toissijaiseksi, että itellä olo paranee <3

  Tsemppiä!

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  ReplyDelete
 64. Voi niitä tympeitä ihmisiä jotka tulee kirpparille tinkaamaan. Jos viittisivät kauppaan kävellä niin tajuais varmaan että kannattaa maksaa pari hassua euroa uudenveroisesta kun kymmenkertainen hinta kaupasta... :) Voimia sulle!

  ReplyDelete
 65. Höpö höpö. Totta kai saat sanoa jos ei kiinnosta, vituttaa tms. koska tämä on sun oma blogi :)

  Mieti nyt vaikka Nataa (White Trash Disease), nykyään todella suosittu bloggaaja, eikä sitä kiinnosta mitä muut on sen avautumisista mieltä (ja ehkä juuri sen takia sen suosio on niin paljon kasvanut) :)

  Pidä tauko, vedä henkeä, keskity omiin juttuihin, jos ei bloggaus juuri nyt huvita.. ja palaat sitten takaisin täynnä virtaa (niin kuin oot ennenkin tehnyt)! Tai sitten jatkat entisellä linjalla. Sä teet nainen juuri niin kuin susta hyvältä tuntuu. Ei noista 15-vuotiaista (tai sitten elämäänsä kyllästyneistä kotiäideistä) kannata välittää :)

  <3 Jepa

  ReplyDelete
 66. Järkytyin! Kuka voi valittaa että on kallista jos kolmet kengät maksaa yhteensä 6€??? Mun mielestä 6€ on halpa jo pelkästään yhdestä kengästä mutta KOLMESTA?
  p.s. IHANA blogi!

  ReplyDelete
 67. älä välitä tommosesta säälittävästä aukomisesta<3 mä maksaisin mielellään hyvistä vaatteista ja kengistä sen 6 euroa tai tarvittaessa enemmänki kirppiksellä..:)

  ReplyDelete
 68. Hyvää tekstiä! :) Tsemppiä sinne

  ReplyDelete
 69. MYIN! ei möin :-)

  pitäiskö muka ilmasiks antaa hei valoja päälle ! :-D mulla on sama periaate ku sulla

  ReplyDelete
 70. Oot ihana =) Jaksamisia. Kaikilla on omat raskaat hetkensä (varmasti myös muill bloggareilla). Ja kiitos ku viitsit kertoa niistä lukijoille, vaikkei sun ois pakko ja voisit vaan esittää että sun elämä on täydellistä.

  ReplyDelete
 71. Kurjaa, että toiset ihmiset ovat vain sellaisia, että pakko on päästä jostain valittamaan ja toisen mieli pahoittamaan! Mielestäni se kertoo tuon ihmisen oman elämän köyhyydestä ja kurjuudesta enemmän kuin mistään muusta!

  Jokaiselle ihmiselle tulee välillä huonoja aikoja. Silloin toivoisi vaan, että voisi vajota peiton alle ja vain olla siellä niin kauan, että mieli paranee...
  Voimia sulle oikein paljon!!! Itse ainakin olen edelleen ahkerasti käynyt lukemassa blogiasi ja teen varmasti niin jatkossakin. :)

  ReplyDelete
 72. Tyhmä ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa. Valtterilla tosin tyhmä on se joka tinkii.

  ReplyDelete
 73. Joo, en kyllä ymmärrä miks pitää valittaa sun vaatteiden hinnoista. Kaikki oli hienoi eikä todellakaan ylihintasia. (olin sun vasemman puolen naapuri :D) Meillekkin tultiin korvakoruja pyytämään kymmenellä sentillä. ja korviksista jotka oli hopeeta. huhhuh.

  ReplyDelete
 74. Kaikkea hyvää sulle Laura! Pidä huoli itsestäsi.

  ReplyDelete
 75. oho
  tosi halvalla oot mun mielestä myyny, tääl pikkupaikassa huonostakin paidasta voidaan pyytää 10€

  joten mun mielestä todella turhaan sulle valitettu

  ReplyDelete
 76. Älä lopeta tätä , kirjota sillon kun susta tuntuu.. Ooot ihana ..

  ReplyDelete
 77. Olen lukenut sun blogia jo monta vuotta ja tykkään siitä kamalasti. on varmasti rankkaa tehdä näin suosittua blogia, joten jaksamisia ja ota oma aikas minkä tarviit, ettet kokonaan pala loppuun. Kyllä me sun "tosi fanit" jaksetaan odottaa sun postailuita :) Ihanaa syksyä Laura sulle :)

  ReplyDelete
 78. Valtterilla hinnat on yleensä tosi alhaisia, jotkut suorastaan naurettavan pieniä (esim just 2 e hyvästä takista)! Sen takia en itse ihan periaatteesta yleensä tingi yhtään. Sama koskee myös sitä jos olen itse myymässä. Älytöntä koittaa tinkiä 50 sentin laukkua 20 senttiin! Olen ollut monesti valtterilla myymässä ja kokemuksesta tiedän kuinka ärsyttäviä tälläiset tinkiät ovat!!

  ReplyDelete
 79. Kuulostaa siltä että sulla on ollu halvat hinnat, mikä noita ihmisii vaivaa :-D ja toi tinkaaminen.............. useinmiten just ulkomaalaset tulee viiden sentin alennuksen toivos vinkumaan.

  ja toisaalta, ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.

  ReplyDelete
 80. En kommentoi tänne useasti, mutta tykkään tästä blogista ihan hurjasti juuri sen takia, ettei tämä ole sellaista massaa, mitä yleensä näkee. Parempi vaan päivittää silloin, kun tuntuu siltä, eikä väkipakolla ahertaa jotain.

  Ja itselleni kirpputori, jossa hintaluokka olisi 1-6 euron paikkeilla, olisi taivas. Täällä on melkein ainoastaan kirpputoreja, joissa alle neljän euron tavaroita saa melkein etsimällä etsiä.. kaikista virttyneimmistäkin vaatteista kehdataan pyytää paljon. En tiedä johtuuko se pöytävuokrien noususta, ihmisten ahneudesta, vai eivätkö ihmiset haluakaan luopua tavaroistaan, vaikka ovat ne kirpputorille raahanneet? Huh, outoa.

  Jaksamisia!

  ReplyDelete
 81. Harmi etten töiltäni päässyt Valtteriin tänään, en ole siellä vielä koskaan vieraillut. Entisenä Tamperelaisen tiedän myös tämän miten siellä ei hyviä tavaroita halvalla saa ja rättejä myydään juurikin 10€ hintaan.

  Loppuunpalaminen on täysin inhimillistä ja hyvä että uskallat sen myös myöntää, siitä se parempi olo mielestäni lähtee. Nyt vain lepoa ja älä meistä välitä kunhan itse voit hyvin <3

  ReplyDelete
 82. Pyysitkö sun vaatteista vaan 0,50-6 €??? kuinka joku voi valittaa noin halvoista hinnoista hyväkuntoisista vaatteista? Jo on outoo porukkaa siel kirppiksellä.. Tsemppiä sulle!!

  ReplyDelete
 83. täällä lapissa kirppiksillä myydään käytettyjä mekkoja 50euron hintaan...........

  ReplyDelete
 84. 'Kuinka voit kävellä kuolleen eläimen päältä blablabla...'

  1) Kuka pakottaa käveleen suoraa tosta päältä? Sen voi kiertääkin tai laittaa vaikka seinälle niin ei tarvii päältä astua.

  2) Toi kyseinen eläin varmaan välittää IHAN KAMALAN PALJON siitä että joku kävelee hänen turkkinsa päällä. Jooh.... don't think so. Innolla ootan sitä päivää että kuolleet eläimet voi ilmaista mielipiteensä ja tällee. Hehheh.

  Ja taitaa olla jokaisen oma asia anyways et pitääks niitä turkkeja omassa kämpässään / vaatteissaan / missä hyvänsä. Jos ja kun osa teistä on tai ainakin luulee olevansa eläintensuojelija-kettutyttö-eiturkistarhausta!-tyyppejä, niin menkää poraan jonnekin muualle ku tän blogin puolelle. Mä en usko että Lauraa kiinnostaa teidän mielipiteet siitä kuinka ällöttävää on pitää turkkia lattialla. :---D

  ReplyDelete
 85. olisiko Lauralle Thaimaan matka paikallaan? =) jaksamisia. <3

  ReplyDelete
 86. Voimia!<3
  Mutta tohon kirppis-hinta-aiheeseen vielä, että oon ite kirppiksellä ihan duunissa, ja oon nyt kyllä vähän järkyttynyt!:D Meillä on ihan riistohinnat toisilla muutaman kymmenen hintoihin verrattuna (tai vaikka mihin verrattuna...)ja se ei kyllä ostaajaa kuuluisi haitata, sillä omia tavaroitaan jokainen on myymässä, eikä vierailla ihmisillä ole paljoakaan siihen sanottavaa, millaisella hinnalla joku haluaa tavaroitaan myydä. Ei ole oikeasti pakko ostaa! Mulla nyt vähän kiehahti veri tässä..:D

  ReplyDelete
 87. Laura murunen, hoida itsesi kuntoon ennen kuin uhraat ajatuksiasi/aikaasi/voimiasi tälle blogille. Oma vointi on se tärkein. Ja on ihan ok ja suotavaa joskus myöntää, ettei kaikki olekaan ehkä niin mallillaan.

  Paljon voimia sulle ja toivottavasti pääset takaisin jaloillesi. :) <3

  ReplyDelete
 88. Itse tingin jokaisesta asiasta kirpputorilla; en voi sille mitään. Maksajallekkaan se 30sentin ero ei ole mikään.. periaatteellista se saattaa olla molemmin puolin. Minulle vaan tulee hyvä mieli siitä kun saan jotain hyvää vielä _entistä_ halvemmalla:)

  ReplyDelete
 89. en tajua niitä jotka kuvittelee et teillä "kuuluisilla" bloggaajilla tai bloggaajilla yleensäkkään ois yhtään helpompi elämä on kuin meillä muillakaa? kaikki elää elämää, pettyy, rakastuu, ihastuu, masentuu, harmistuu ja on todella tyhmää olettaa että teillä ei ikäänkuin olisi oikeutta tähän vain koska olette julkisesti täällä kirjoittelemassa meille. musta on ainakin paljon todellisempaa ja mielenkiintoisempaa lukea elämästä joka on jokapäiväistä tavallista ja välillä harmaatakin arkea kuin sitä ikuista ihkutusta uusista ostoksista, kuinka kaikki on niin hienoo ja bileitä tulee ovista ja ikkunoista. oon aina pitänyt sun tyylistä niin ulkoisesti kuin tässä blogin pitämisessä ja on mahtavaa et pidät oman pääs ja et anna muiden hetkauttaa sua suuntaan tai toiseen! oot mahtava!!<3 ihanaa syksyä ja toivottavasti saat hymyilyn aihetta :) sä meinaan annat sitä mulle!

  ReplyDelete
 90. MÄ OLEN TODELLA KATEELLINEN TOSTA TALJASTA!

  Ja tosiaan, älä välitä tyhmistä lukijoista tai varsinkaan niiden kommenteista. Omaan arvoon tuollaiset ääliöt! ja melkovarmasti on vielä henkilö anonyyminä kommentoinut sanottavansa. PELKURI sanon minä! (ja joo, olen hieman katkerana itsekin anonyymeihin ikäviin kommentteihin)

  ReplyDelete
 91. Päinvastoin Laura, mä ainakin ja luulen että moni muukin lukija on vaan k*rpiintyny siihen miten muut bloggaajat antaa vaikutelman että elämä on pelkkää leffassa käymistä, subissa syömistä ja shoppailua.
  Ja muista että lukijoissa on aina enemmän niitä jotka haluaa sulle vaan hyvää ja tykkää susta! :)

  ReplyDelete
 92. Oulussa ei oo ihmeellistä, vaikka ginan ja h&m nukkaantuneista räteistä pyydetään yli 6 euroa. ja odotas ku löydät jonkun muka hienon asoksen vaatteen. oikeesti keskustan kirpparilla löytyy 30e mekkojaki -,-

  ReplyDelete
 93. Voi Laura. paljon voimia sulle. Blogi on aivan yks ja sama,kuhan pidät itsestäsi huolta. et siis saa ottaa ylimäärästä stressiä siitä, että jaksatko kirjottaa. kyllä lukijat täällä pysyy ja minä ainakin mietin monesti, että miten voit ja toivon sulle hyvää. pärjäile. <3

  ReplyDelete
 94. Lauralla on avoin blogi jonne saa vapaasti kommentoida jos haluaa. Miksi pitää sitten blogia jos ei saisi kommentoida? Ei voi aina odottaa hyvää palautetta.

  Luontoa ja eläimiä pitää kunnioittaa.

  Ja aivan sama kiinnostaako Lauraa toi kommentti vai ei. Kirjoitan sen kuitenkin se on minun mielipide.

  ReplyDelete
 95. Laura, voimia <3 Ja ihan totta, huolehdi nyt vain omasta jaksamisestasi.

  ReplyDelete
 96. Tsemppiä Laura! Kuvapostaukset ovat myös kivoja, ei aina tarvitse repostella koko elämäänsä kirjoittamalla. Lukijat tuskin häipyvät, älä huoli.

  Mulla myöa samanlaisia kirppiskokemuksia ihan törkeistä tinkaajista. Yksi hulluimmista oli eräs tunnettu naisnäyttelijä joka tinki 50 sentin hintoja 10-20 senttiin, en suostunut. Joku raja!!

  Mun mielestä 50 senttiä on kirpparilla alaraja hinnalle. Jos joku tavara/vaate maksaisi alle 50 senttiä niin kyse tod.näk. niin paskasta kamasta että kuuluisi ennemmin roskikseen kuin kirpparille.


  nina

  ReplyDelete
 97. Joo tosi ylihinnoteltua! :D

  Miten näiden feikkivuittoneiden, jotka maksavat Valtterissa 30€, laita? :DD

  ReplyDelete
 98. Kyllä välillä saa ottaa rennostikin ja mun mielestä kuvapostaukset on ollut tosi kivoja uudistuksia sun blogiin! :)

  Hirmuisesti jaksamista sulle <3

  ReplyDelete
 99. Kiitos blogista, voimia arkeen ja kaikkeen. Tuot mukavasti iloa mulle, toivon että sulla olisi myös elämässä mukavaa.

  ReplyDelete
 100. Mun täytyy kyllä nostaa hattua sulle siitä,että jaksat tätä touhua tehdä.Itselläni ei riittäisi pinna ja halu ymmärtää muitten mielipiteitä itsestäni,ja myönnän,olisin liian herkkä tähän touhuun.Vaikutat äärettömän hienolta ihmiseltä ja jos bloggaaminen alkaa olla pakkopullaa niin pidä tauko tms.Elä elämäs itseäsi varten ! <3

  ReplyDelete
 101. Joo toi tinkimismeininki on ihan uskomatonta. Ite voisin maksaa uusista kivoista jutuista enemmänkin, en tajua näitä jotka nillittää noista hinnoista. Mäki sain eilen todistaa kirppiksellä yhtä tällästä naista, sillä oli kasa jotain paitoja ja kirjoja yms siinä ja myyjä ehdotti niiden yhteishinnaksi 3,50, niin tää nainen meni aivan hiljaseks ja maksoi kuitenkin mutta lähti ihan raivoissaan siitä.. Mitä?! ja ite oon kanssa ollu valtterissa myymässä, ja en kestä sitä ku ennenku edes kerkeet ilmoittaa paljonko joku vaate maksaa, sieltä tulee VOISKO SAADA 20 SENTILLÄ?? oikeesti haloo?

  ReplyDelete
 102. Täh, sun hinnat kuulostaa kyllä perus kirpparihinnoilta! mun mielestä 50 senttiä on älyttömän halpa hinta (käytetystäkin) laukusta, ja 20 sentillä jos sen myisi vois saman tien antaa ilmatteeks. Eli ihan syystä voit olla ärsyyntynyt, eikös se niin mene että ota tai jätä!

  ReplyDelete
 103. Olet ihana ihminen!<3 jaksamisia!

  ReplyDelete
 104. Nyt on pakko kiittää sua tästä sun koko blogista! saan inspiraatiota pukeutumiseeni ja iltojen vietettä vanhoja postauksia selailessa, joten kiitos älyttömästi<3 vaikutat muutenkin niin persoonalliselta ja mielenkiintoiselta ihmiseltä, että blogimaailmassa sua tuskin ikinä unohdetaan.

  ReplyDelete
 105. siis mitä vittua? parin euron jutut kirpparilla jonkun mielestä kalliita? okei, en oo pääkaupukiseudulta päin, en oo ees ikinä siellä ollessani käynyt kirppareilla, mutta täällä porissa saa pulittaa kirppiksellä hyväkuntoisesta perus h&m t-paidastakin jo 5e jos sen haluaa. ja kaikki kengät, oli sitten hyvässä tai huonossa kunnossa, maksaa vähintään kympin! ei moro :D

  ReplyDelete
 106. Jaksamisia sinulle, itse kovia kokeneena tiedän miltä tuntuu kun on vaikeaa! Olet ihana<3

  ReplyDelete
 107. Jaksamisia Laura, olet ihana! Mä kyllä pysyn sun lukijana vaikka harvemmin postailetkin :)

  ReplyDelete
 108. Mä ainakin olen valmis maksamaan vaikka 5e hyvästä paidasta kirppiksellä sillä yleensä ne on maksanutkin jotain 15euroa ja ovat vielä hyvä kuntoisia. Ne jotka valittavat voivat olla vaikka ilman vaatteita jos 50cnt-2e on niille liikaa vaatteesta!Tollasella hinnalla ei saa mitään vaatekaupasta muutenkaan.

  ReplyDelete
 109. Miks joku haluaa ostaa elaimen taljan?
  Hyi.

  ReplyDelete
 110. Oot aivan ihana laura ja kyllä me jaksetaan olla mukana vaikka et aina jaksaisikaan kirjoitella pärjäile (: <3

  ReplyDelete
 111. Itse olen käynyt Valtterissa myymässä melkeinpä kuukausittain ja olen huomannut saman. Ihmiset nyrpistelevät nenäänsä oli hinta 10euroa tai 10senttiä. Haloo mammat pitäiskö kaikki antaa ilmaiseksi, ei tää oo mikään uff laatikko..... Onneksi jotkut uskaltavat jäädä tekeemään kauppoja ja olenkin huomannut että kun hinnoittelet vähän yläkanttiin ja lopulta juuri se joka sen kovasti haluaa uskaltaa tinkiä. Saat hyvän mielen kun tingitty hinta vastaa odotuksiasi ja asiakaskin saa paremman mielen saadessaan "alennetun hinnan". ;)
  Älä ota vakavasti niitä venäläisiä!!!

  ReplyDelete
 112. Älä ota stressiä blogista vaan pidä huolta itestäs! Meille lukijoillekki sun jaksaminen on tärkeempää mitä se, että postailet 'pakolla' ! Jaksamisia ja hali, oot ihana <3

  ReplyDelete
 113. voi pientä, toivottavasti sun olos on kuitenkin sen verran hyvä, ettei tarvitsisi huolestua enempää. <3.

  ReplyDelete
 114. Minulla on monesti käynyt mielessä, kuinka jaksaisin, jos saisin päivittäin lukea anonyymi-ilkeilyä kaiken muun elämän ja sen ajoittaisen paskan ohessa. En varmaan kovinkaan hyvin. Sulla on älyttömästi rohkeutta olla persoonallinen, rohkeutta olla välittämättä muista. Ehkä se ärsyttää monia. Ja sekin, että olet kaunis ja ilmeisen fiksukin. Toivon, että asiat järjestyvät. Bloggaile silloin, kun hyvältä tuntuu. Ja vaikka silloinkin, kun on synkkää.

  ReplyDelete
 115. Hyvä kun sanoit ääneen mitä sanoit ja rikoit vahvana ihmisten mielissä elävää illuusiota (etenkin suosituimpien) bloggaajien elämän täydellisyydestä. Vaikka kyllähän kaikkien se pitäisi tajuta, ettei kenenkään elämä todellakaan ole aina ruusuilla tanssimista...
  Tuntuu, että voin samaistua helposti sun fiiliksiin, sillä ite oon kokenut hiljattain jotain samantapaista. Ja kamppailu asian kanssa jatkuu päivittäin edelleen. Silti yritän jaksaa parhaani mukaan edelleen iloita elämän pienistä iloista, joihin juuri vaikkapa vaatteet ja muoti elämässäni kuuluu,ja nyt myös bloggaaminen niistä. Jaksamisia kuitenkin sinne (joo on jotenkin vähän lame toivottaa 'jaksamisia')ja voimia jokaiseen päivään!

  http://alamode-outi.blogspot.com

  ReplyDelete
 116. jos ihmiset valittaa noista hinnoista niin huhhuh:) mun lähikirppiksellä Espoossa monet myy tavaraa jotka kuuluis kaatopaikalle ja kehtaa vielä pyytää rahaakin.. Aurinkolasit joista puuttuu toinen sanka 3e ?! Tai aleista ostettu mekko 10e, okei hintalaput kiinni ja kaikki, mut takana komeilee punanen alelappu 5 e :D että nii.. Sitte jos löytyy vähääkään parempikuntoset korkokengät tms nii saa maksaa jo 30e? Erikoinen käsitys kirppareista ihmisillä:)

  ReplyDelete
 117. Hahaha! Pakko kommentoida. Jos siellä kitistään alle euron tai parin hinnoista niin huh huh. Täällä Oulussa parilla eurolla saa ehkä ostettua kirppikseltä jonkun kulahtaneen ja täysin rikkinäisen paidan vuodelta -74. Täällä maksaa kaikki vähänkään uudet tai hyväkuntoiset vaatteet yli 5 euroa ja kalleimmillaan olen nähnyt kirpparilla myytävän esimerkiksi laukkuja hintaan 30 euroa... Että tervetuloa Oulun kirppiksille vaan te, jotka valitatte jostain euron hinnasta! :D Mä olisin ihan taivaissa jos löytäisin jotain kivaa kirpparilta eurolla tai parilla.

  ReplyDelete
 118. Kirppismyynti ei todellakaan ole mun hermoille sopivaa ajanvietettä, meinaa ihan oikeasti naama hajota kaikkiin niihin tinkijöihin!!! Sanot hinnaksi euron, pitäisi saada 50sentillä. Ja kun sanon että ei käy, niin ei enää kelpaa.

  Ostaako jengi siis ihan täysin merkityksetöntä kamaa kirppareilta vaan siksi että sen sai 20sentillä? Nimittäin ei euron-parin hinta pitäisi olla este jonkun oikeasti mieleisen ostamiselle?!

  Ite maksan käytännössä poikkeuksetta myyjän ekana ilmoittaman hinnan koska mulla kyllä on varaa (opiskelijanakin) maksaa se 2euroa kivasta paidasta ja 5euroa farkuista. Jos tulevat oikeasti käyttöön ei todellakaan harmita maksaa tollasia pikkuhiluja !! Ja nää pahimmat tinkijät ei todellakaan näytä miltään ryysyläisiltä.. Kirppareiden idea on kierrättäminen. Ja sinne pitäisi myyjienkin olla ihan kiva tulla. Että saisi edes pöydän hinnan takaisin ja vähän päälle (bensat, vaiva). Että hävetkää, nillittäjä-tinkijät!! Ettikää kamaa joka oikeasti kiinnostaa ja maksakaa siitä reilu hinta.

  ReplyDelete
 119. Mun mielestä sun blogi on kivoin, koska sulla on hyvä kirjoitustyyli ja moitteeton kielioppi:) tsemppiä Laura!
  t.Arlis

  ReplyDelete
 120. täällä pohjoisessa saa reiman toppahousuistakin 30 e kun myy kirpparilla. mun mielestä käyttämätön tavara on sellaista että siitä saa pyytää. itse ainakin maksan vaatteesta jos tykkään siitä ja se on yhtä hyvässä kunnossa kuin kaupasta ostais. kerran laitoin korillisen t-paitoja kappalehintaan 20 snt niin ykskään ei mennyt. vein ne sitten siihen kirpparin eteen että ota ilmaiseksi niin kaikki meni. halleluja ihmiset on välillä pyllystä

  ReplyDelete
 121. Oon monesti katellut blogeissa, kun ihmiset on ostaneet Valtterista vaatteita about 0,50-4e hintaan ja aatellut että onpa todella halpaa. Joukossa on ollut niin perusjuttuja kuin ns. erikoisjuttujakin. Eikä toi ainakaan ole mitään ylihinnoittelua o_O. Täällä samoista vaatteita (GT:n, H&M:n ym.. perusjutuista ym.. pyydetään 10e, joskus jopa 20e) ja muutenkin ihan törkeitä hintoja.

  Hienoista jutuista ehkä voikin maksaa hieman enemmän tai jos on etsinyt jotain tosi kauan. Toki sitä on onnellinen jos löytää kauan etsimänsä jutun vielä edullisesti.

  ReplyDelete
 122. lol. Joillakin ihmisillä on oikeita ongelmia ja ovat oikeasti loppuun palaneet. Yritäpäs nyt tyttönen kivuta sieltä itsesäälin pohjalta ylös:D

  ReplyDelete
 123. Tuli tuosta venäläisestä naisesta mieleen, että luultavasti hänen tinkaamisensa syy ei ollut laukun hinnassa, vaan kulttuurissa. Venäjän toreilla kun on tapana tingata _aina_.
  Tosi halvalla kyllä lähti.

  Ja kyllä jokainen fiksu tyyppi tajuaa, että sinäkin olet vain ihminen (vaikka jumalainen oletkin :D). Tuskinpa siis lukijakunta mihinkään häviää, vaikkei postauksia tulis jatkuvasti.
  Lepäile ja koita hoitaa kehoa ja mieltä.:) Syksy väsyttää.
  Voimia!

  ReplyDelete
 124. Moro!

  Löysin sun blogin tässä joku aika sitten, ja nyt parin viikon aikana oon lukenu sun kaikki postaukset lähtien tosta vuodesta 2009! Tykkään todella paljon blogistasi.

  Mahtavia asuja, juttuja ja matkailuja! Uusi kotisi näyttää myös kauniilta =)

  Mutta joo, niinku moni onki tainnut sanoa, että kantsii vaan jättää osa kommenteista ihan omaan arvoonsa. Kaikkia ei voi miellyttää, ja eipähän oo sun ongelma jos jotain kyrsänaamaa ei miellytä.

  Tsemppiä jatkoon ja kaikkee hyvää syksylle! =)
  ~m~

  ReplyDelete
 125. Laura, jokaisen elämässä on hetkiä jolloin mikään ei tunnu missään.se vaan johtuu siitä kun on tehnyt rutiinimaisesti jotain samaa.
  itse olin reppumatkaajana australiassa ja puolentoista vuoden jälkeen mikään ei tuntunut missään... oli pakko tulla takas suomeen.
  sun pitää nyt kirjottaa paperille mitä oikeesti oikeesti oikeesti haluat tehdä ja lähteä toteuttamaan niitä. ei se ole helppoa mutta mahdollista. itse tein samaa ja nyt menen kiertämään intiaa maaliskuussa puoleksi vuodeksi.
  Tsemppiä. Nukkumalla keräät taas sitä energiaa ja palaudut nopeasti. kuuntele vaan sydäntäs. se johdattaa

  ReplyDelete
 126. piti sitten oikein eritellä _venäläinen_ .. voi teitä suomalaisia.

  ReplyDelete
 127. Mikset menisi juttelemaan jollekulle. Tai tarkemmin ottaen, miksi et aloittaisi freudilaista psykoterapiaa/-analyysia. Nimimerkillä - been there, done that

  ReplyDelete
 128. Anonyymi sanoi...

  Mikset menisi juttelemaan jollekulle. Tai tarkemmin ottaen, miksi et aloittaisi freudilaista psykoterapiaa/-analyysia. Nimimerkillä - been there, done that

  Voi kuule, kyllä mä käyn juttelemassa jollekulle. Ihan niinkin usein, että lompakkoa kolottaa.

  ReplyDelete
 129. Ihmiset on kyllä kummia.. siis täällä meillä päin kirppareilla on melkeenpä samat hinnnat ku kaupoilla, eli jos 2e löytää jotain on ihme :D

  älä välitä, kirppareilla kiertää usein aikamoisia PIHTAREITA :D

  ReplyDelete
 130. no huhhuh onpa köyhää porukkaa ! tosi typerää tommonen. koita jaksaa laura, olet ihana <3 blogisi on varmasti monen lemppari juurikin siitä syystä, että olet aito, ja aitoutta on että pystyy myöntämään että nyt on raskasta.

  ReplyDelete
 131. Laura, olet ihana. <3 Älä välitä niiden raukkojen puheista, joille pari euroa on maailmanloppu. Ne, joille myymiesi vaatteiden hinnat olivat liikaa, eivät edes ansainneet käyttää niitä :)Keneltäkään, edes suositulta bloggaajalta, ei voi vaatia täydellisyyttä jokaisessa asiassa. Jakselemisia!

  ReplyDelete
 132. Tuli mieleen ko. naisen toisesta biisistä:
  "Mä halusin olla vapaa ja yksin, mut joku sarvipäinen lisäs siihen "-äinen". Musta tuli vapaa ja yksinäinen.."

  Chisun sanotukset vaan on niin osuvat jo väsyneelle mielelle.

  ReplyDelete
 133. Laura, Laura... Voimia hirveesti <3 Mä ja mun poikaystävä toivotaan että jaksat vielä pitää sun blogia.

  ReplyDelete
 134. Miksi joku haluaa kengurun taljan? ...edes viidellä eurolla o__O

  ReplyDelete
 135. Heippa. Oon muutamaan otteeseen sun blogias lukenut ja nyt lisäsin itseni sun lukijoihin. Tykkään sun blogista & sun asuntos on ihana ja aivan samantyylinen kun mitä mä itse haluaisin ;)
  En oo koskaan käynyt Valtterissa, haluaisin tosin käydä jos siellä noin halvalla myydään :o Itse asun Lohjalla, ja täällä saatetaan pyytää paidasta OIKEASTI 40e.. Tosin sekin paita oli Zaran, mutta silti..
  Missä päin Helsinkii tää Valtteri sijaitsee, jos vaik joskus tulisin vähä shoppaa? :P

  ReplyDelete
 136. Oikein paljon jaksamisia ja toivotaan, että asiat ois pian paremmin <3

  Noille, jotka valittaa tuosta taljasta sen verran, että liha on osa ihmisen ruokavaliota ja jos sitä lihaa kerran syödään, niin minusta ainakin on hyvä, että eläimestä käytetään myös se nahka. Kenguruahan syödään ainakin Australiassa, joten parempi, että koko eläin tulee hyödynnettyä. Enkä usko, että kukaan onnistuu nylkemään kengurua elävältä. Onko joku kuullut, että kuin voimakas eläin on kyseessä? Eri asia on minusta sitten nämä pienissä häkissä elävät minkit sun muut tai jokin uhanalainen eläin. Kenguru on yhtä eettinen valinta nahkansa puolesta kuin vaikkapa Suomessa poron tai hirven nahka, koska eläin voi olla omassa elin ympäristössään.

  ReplyDelete
 137. http://www.youtube.com/watch?v=0VJD9mHXhUs <3

  ReplyDelete
 138. "Sillä ei tarvitse kehuskella ettei olisi koskaan kaatunut vaan sillä että on aina noussut ylös" Kiitos ihanasta blogista ja mulle ajankohtaisista asuntopostauksista (pitis alkaa miettii kaakeleiden ja kaapinovien värejä) <3

  ReplyDelete
 139. Tunnustaudun olevani nyt jo yli (huoh) kolmikymppinen lukija, joka ei niinkään lue tätä blogia muodin vuoksi. Minusta vaan omistat hyvin esteettisen silmän ja tekstisi on rytmikästä ja mukavaa luettavaa. Tuntemattomana en voi muutakuin lähetellä positiivisia ajatuksia sinne päin :) muista että joskus juuri epätäydellisyys on täydellistä ja kaunista. Loppuun pakko lainata all-time-favorite-movien viisaita sanoja: "Things change. They always do, it's one of the things of nature. Most people are afraid of change, but if you look at it as something you can always count on, then it can be a comfort. "

  ReplyDelete
 140. Kyllä se siitä, tsemppiä! Sun blogia on ollut mukava seurata :-)

  ReplyDelete
 141. Pakko oli tulla kommentoimaan, luen sun blogia aktiivisesti mutta harvoin kirjotan mitään.

  Paljon jaksamisia :)

  Asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella.

  Kateelliset ja katkerat ihmiset valittavat.

  ReplyDelete
 142. "On mahdotonta sanoa,mikä on kenellekin sopivasti.
  Se mikä toiselle on vähän,voikin toiselle olla liikaa.
  Jaksamme eri asioita ja eri määrän.
  Voimat riippuvat niin monesta tekijästä.
  Toiselle sama asia on alku,toiselle viimeinen pisara, jonka myötä malja läikkyi yli.
  Näinkö vähästä, ajattelee joku.
  Mutta mistä hän tietää,miten paljon maljassa jo oli.."

  Näin se on. Kohti huomista <3 Mese

  ReplyDelete
 143. Mä olin kanssa myymässä Valtterissa lauataina ja voin sanoa, että meillekin tuli niitä ikäviä kommentteja. Huijaamista ja varastamista yritettiin myös. Hassua miten siellä asiakkaat käyttäytyvät miten haluavat.

  ReplyDelete
 144. Ärsyttää sinun puolesta kun katsoo aina joitain kommentteja mitä sinulle laitetaan :S Jaksamista, muista levätä vaan jos siltä tuntuu! Minä ainakin jaksan odottaa sinulta postauksia vaikka siihen menis pidempikin aika! <3

  ReplyDelete
 145. hei laura, oot ihana! oot varmaan ainoa bloggaaja, johon voi samaistua ku kerrot välillä niistä elämän huonoistakin puolista. mutta tsemppiä, kyllä asiat paremmaks muuttuu!

  ReplyDelete
 146. mun mielestä on jotenkin hassua lukea blogeja joissa kerrotaan aina vain ja ainoastaan elämän iloiset asiat eikä koskaan mitään negatiivista, sitten teinitytöt on kateellisia sen elämästä ja kuinka huikeeta sellanen on. Eihän kenenkään elämä oo aina pelkkää iloo, hyvä että sinä sanot niinku asiat on :)) ja paljon tsemii sulle!!

  ReplyDelete
 147. Tarkoituksenani on ollut mennä myymään Valtterin-kirppikselle, mutta eipä paljoa tämän jälkeen huvita.. Kiva myydä tavaroita, joista tietää itse maksaneensa kunnon markkinahinnan ja sitten tulee tollasia urpoja, jotka yrittävät saada laatukamaa 20 centillä.. Olen myös kuullut, että monilta myyjiltä on sielä varastettu tavaraa :( olisi vaan pitänyt mennä hietsun kirppikselle kesällä myymään, sielä ihmiset sentään maksavat ostoksistaan nenäänsä nyrpistelemättä!!!

  ReplyDelete
 148. joo ei oo yhtään ylihinnoteltua. ite oon törmänny ihan sittarin takkiin kirpparilla josta pyydettiin 40 euroa.. 2 euroa on jopa munkin mielestä halpa. harmikseni en varmaan koskaan tule pääsemään valtteriin =/

  ReplyDelete
 149. voimia oikeestikkin sinnepäin! vähä paha mieli jopa sun puolesta :/

  ReplyDelete
 150. hei oletko ottanut thaimaassa siis ripsien pidennykset ? Mietin itse voisinko ottaa siellä jos on ihan hyvää jälkeä :)

  ReplyDelete
 151. 50 centtiä liian kallis?!? Voi elämän kevät, kuinka urpoja ihmiset osaa olla?!?? Argh...!!!

  ReplyDelete
 152. Paljon voimia, oot mahtava bloggaaja!

  ReplyDelete
 153. ihan pakko kyllä sanoa oma mielipiteeni tohon kirppisjuttuun! nimittäin jos mä nään lähes upouudet korkkarit jossain KAHDELLA EUROLLA niin kyllä suoraan sanottuna hävettäis tinkiä yhtään alemmas. en oo kertaakaan käynyt valtterissa (asun pikkukylässä noin neljän tunnin ajomatkan päässä helsingistä) ja aina kun nään mitä kaikkea uutta ja hienoa bloggaajat ovat sieltä löytäneet alle vitosella niin en oikeesti voi silmiäni uskoa. ja en nyt tarkoita että olet ylihintaa pyytänyt, mutta nämä tinkijät joiden mielestä hinnan pitäisi olla alhaisempi eivät ole tainneet kuulla sanontaa, ettei se hölmö ole joka pyytää liikaa vaan se joka sen menee ostamaan ;)

  ReplyDelete