Tuesday, July 26, 2011

Mökillä

Se ois sitten niinku kesäloman viimeinen päivä, ainakin tältä erää. Ens kuussa olis kiva pitää taas pari viikkoa lomaa, ja varmaan pidänkin.
Huokaisin just ötökkähelpotuksesta, ikkunaa voi pitää auki ilman, että vartalosta on 80 % ötökänpuremilla. Vai voiko? Huomasin, että ikkunanviereinen seinä ja lamppu oli täynnä kirvoja ja muita kavereita, myös hyttysiä. Tulevat varmaan paremman elämän toivossa sisään, eli valon perässä. Kiipesin imurin ja tikkaiden kanssa yläilmoihin ja imuroin koko pataljoonan.On ollut kyllä niin surullista seurata Norjauutisia.
Kaikki sympatiat Norjalle!

29 comments:

 1. voii Laura kun oot taas ihanan näköinen!!

  ReplyDelete
 2. oot niiin kaunis :) kauheen surullinen on kyl toi norja juttu :/

  ReplyDelete
 3. oot kyllä niin näde! ja koirat niiiin söpöjä.

  ReplyDelete
 4. minkä järven rannalla toi möksä on ?

  ReplyDelete
 5. aivan ihania noi koirat (: meilläkin on collienpentu
  www.lifeinpinkclouds.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. oot niin kaunis! ja kivoi kuvii muutenki :-)

  ReplyDelete
 7. Toivottavasti sulla oli rentouttava loma :)

  http://herowndenim.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. Jos imuroi ötököitä kantsii vaihtaa samantien pölypussi!
  Ne saattaa munia sinne lämpimään ja sitten sieltä mönkii satoja pikkuötököitä ulos :D!!

  ReplyDelete
 9. se on kyllä niin totta että koira ja omistaja muistuttavat toisiaan, olette supersöpöjä :)

  ReplyDelete
 10. Olipas tuol Papun blogissa ikävää kommenttia, mihin sutkin oli vedetty mukaan. Tosin papu tais poistaa postauksn jo...
  Jopa tällänen asiasta mitään tietämätön pääs kärryille mistä se Sharon sua syyttää, törkeää. Oot varmaan ottanut sen linjan että et ota asiaan mitään kantaa, mä en kyl pystyis olee jos tollasii kirjoteltas musta. =(
  Tiiän et tärkeint on ku ite ja lähimmät tietää mitä todella on ollu. Sun kandeis varmaa ottaa siihen Sharoniin yhteyttä ja sanoo pari valittuu sanaa, voi olla et osa kirjotuksista oli sen suusta.

  ReplyDelete
 11. Mun mielestä se on paljon surullisempaa, että afrikassa kuolee miljoonia lapsia nälkään, vaikka ruokaa olis riittävästi, mutta ei jotain paperilappuja millä sitä voi ostaa. Miksei ihmiset tästä puhu?
  Heti kun pohjoismaissa tapahtuu jotain kamalaa niin ihmiset ei muusta puhukkaan ja on niin surullisia. Ihanko muka norjalaiset olis jotenkin tärkeempiä ja arvokkaampia.

  ReplyDelete
 12. hei ootko yksin mökillä yötä? oot ihana:)

  ReplyDelete
 13. En ollut yksin, vaan Taavin kaa :)

  ReplyDelete
 14. "Anonyymi sanoi...
  Mun mielestä se on paljon surullisempaa, että afrikassa kuolee miljoonia lapsia nälkään, vaikka ruokaa olis riittävästi, mutta ei jotain paperilappuja millä sitä voi ostaa. Miksei ihmiset tästä puhu?
  Heti kun pohjoismaissa tapahtuu jotain kamalaa niin ihmiset ei muusta puhukkaan ja on niin surullisia. Ihanko muka norjalaiset olis jotenkin tärkeempiä ja arvokkaampia."

  Eipä tuolla ole väliä, että montako ihmistä kuolee tai että mistä ko. ihmiset on kotoisin. Kauheeta on se, että joku kokee tarvetta tappaa noin suuren joukon ihmisiä ja vielä haaveilee tekevänsä sillä jonkun tasoisen vaikutuksen johonkin. Totta kai on shokki ihmisille, että oikeasti on olemas henkilöitä, joiden maailmankuva on niin sekaisin, et tuntee ittensä tarpeelliseks tommosta tekemällä.

  ReplyDelete
 15. näin unta että annoit mulle tän takin

  http://farm3.static.flickr.com/2638/3908924109_6668e75d6e_b.jpg

  :DD en tajua miks just tuo takki. katoin sun nuita vanhoja kuvia, niin varmaan jotenkin siitä näin. hassua musta! :D

  -mepa-

  ReplyDelete
 16. http://fuckfash.blogspot.com/2009/12/meksiko.html

  Mikä on tän sun kameran nimi/malli niinku kokonaisuudessaan?:) Oon nimittäin aatellu tilaa tommosen

  ReplyDelete
 17. mikä kamera sulla on?:)

  ReplyDelete
 18. hei olit juuuri telkkarissa! ihana <3

  ReplyDelete
 19. Oon kateellinen, pääsispä itsekkin mökkeilemään!

  ReplyDelete
 20. Heipsan:) Pienenä vinkkinä hyttysiin ja niiden karkoitukseen: Raidin pistorasiaan pistettävä laite :) Aivan loistava keksintö :) saa koiratkin olla rauhassa:)
  -aleksandra

  Tossa on siitä enemmän juttua:
  http://www.takapiha.com/content/raid-s%C3%A4hk%C3%B6inen-hyttyskarkotin

  ReplyDelete
 21. " Mun mielestä se on paljon surullisempaa, että afrikassa kuolee miljoonia lapsia nälkään, vaikka ruokaa olis riittävästi, mutta ei jotain paperilappuja millä sitä voi ostaa. Miksei ihmiset tästä puhu?
  Heti kun pohjoismaissa tapahtuu jotain kamalaa niin ihmiset ei muusta puhukkaan ja on niin surullisia. Ihanko muka norjalaiset olis jotenkin tärkeempiä ja arvokkaampia. "

  Mutta kun juttuhan on se, että täälläpäin tämmöiset tapahtumat eivät ole arkipäivää, niinkuin monessa muussa maassa. Ja koskettaahan se enemmän kun kyseessä on melkein naapurimaa? Sen voin sanoa suoraan, tapahtuma oli kuitenkin niin lähellä Suomea että se järkyttää minua paljon enemmän.

  ReplyDelete
 22. sulla on suloset koirat:)

  ReplyDelete
 23. Ihanan näköstä tuolla mökillä, näyttää siltä että siellä voi oikeesti rentoutua! :)

  ReplyDelete
 24. näin sut eilen telkkarissa, kun katoin pienen pätkän sEXHIBITION -tapahtumasta tehtyä koostetta :D

  ReplyDelete
 25. "Olipas tuol Papun blogissa ikävää kommenttia, mihin sutkin oli vedetty mukaan. Tosin papu tais poistaa postauksn jo...
  Jopa tällänen asiasta mitään tietämätön pääs kärryille mistä se Sharon sua syyttää, törkeää. Oot varmaan ottanut sen linjan että et ota asiaan mitään kantaa, mä en kyl pystyis olee jos tollasii kirjoteltas musta. =(
  Tiiän et tärkeint on ku ite ja lähimmät tietää mitä todella on ollu. Sun kandeis varmaa ottaa siihen Sharoniin yhteyttä ja sanoo pari valittuu sanaa, voi olla et osa kirjotuksista oli sen suusta."

  Olen ilmoittanut asianomaisille, että jollei nettiherjaaminen ja väärän tiedon levittäminen sekä sanojen laittaminen toisen suuhun lopu Internetissä, menen poliisiasemalle tekemään rikosilmoituksen. Ja tämän aion myös oikeasti tehdä, mikäli tarve vaatii.
  En todellakaan ole ollut ystäväni poikaystävän kanssa Thaimaassa sängyssä. Sitä en tiedä, mikä tarve Pauliinalla on kirjoitella ko. asiasta blogissaan.
  Sen enempää en aio tätä asiaa kommentoida. Haluan pitää blogiin kuulumattomat asiat blogin ulkopuolella, eikä yksityisasiani tänne kuulu. Jos muut haluavat täällä kaiken kuuluttaa, niin se on heidän valintansa.

  ReplyDelete
 26. Suutuitko asiasta pauliinalle vai ymmärrätkö että hän haluaa irroittaa itsensä tästä jutusta ja oikaista väärät tiedot itsestään joita anonyymit kirjoittavat?
  Mielestäni asenteesi tähän asiaan on aikuismainen ja fiksu. Kaikkea hyvää sulle Laura !

  ReplyDelete
 27. ^^
  En suuttunut Pauliinalle, koska ymmärrän, että hän hyvänä ystävänä haluaa pitää puoliani. Toivoisin vain, ettei näistä asioista tarvitsisi netin kautta kirjoitella.
  Mielestäni tällaiset asiat pitää käsitellä asianomaisten kesken, ei nettiä hyväksikäyttäen.

  Kiitos sulle kovasti <3

  ReplyDelete
 28. Gorgeous... Robert the StyleScout LDN

  ReplyDelete
 29. Beautiful pictures... Kinda makes me miss living in Finland.

  ReplyDelete