Wednesday, April 6, 2011

Oletko tatuoitu?

Omistatko tatuointeja? Koko hihan, puolihihaa, yhden merkityksellisen tai monta merkityksetöntä tatuointia?
Etsin New look-lehteen 5-8 naista, miestä, tyttöä tai poikaa kertomaan haluamastaan tatuoinnistaan.
Lehteen tulee henkilökuvat ja tatuointikuvat.

Mikäli kiinnostaisi tavata mua tatskamerkeissä ja päästä kertomaan tatuointitarinaa uuteen lehteemme, niin otapa muhun yhteyttä sähköpostitse: laura.heija@gmail.com
Mielellään kuva mukaan itsestäsi sekä tatuoinnista!
Plussaa, jos asut pääkaupunkiseudulla, niin tapaaminen on iisimpää.
Lupaan tarjota kaffet, teet tai vaikkapa siiderin!





kuvat

43 comments:

  1. harmi kun mulla ei oo tatskoja, ois ollu siistii nähä sut:D

    ReplyDelete
  2. I love tattoo! <3 :)

    www.angelikastyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. haittaaks jos ei oo ? mutta unelmoi sellaisesta

    ReplyDelete
  4. "Tää on tämmönen pääkallo ruusuilla, kävin eilen hakkauttaa ku halusin tavata Lauran ja päästä lehtee."

    ReplyDelete
  5. Kuume on kova, mutta vielä ei valitettavasti löydy yhtään kuvaa. Mahdolliset aiheet pyörii mielessä jatkuvasti. :P

    ReplyDelete
  6. Mulla ois tatuointi tarinalla, huimalla viidentoista vuoden elämänkokemuksella leimattuna, nykyisin kaduttaa. Asun valitettavan kaukana, joten noutsääns.

    ReplyDelete
  7. pyydä se nata tähän! :)

    ReplyDelete
  8. Kuulostaisi kivalta, mutta asun yli 300 km päässä pääkaupunkiseudulta, joten ei taida onnistua.

    ReplyDelete
  9. ois ihan jees päästä messii, lähden sunnuntaina hakkaamaa kylkeen tekstin ;) eka tatska :))) joka kertoo musta aika paljon, ja oon todellakin sitä mieltä että jos löytyy jotain jonka haluaa muistaa niin laittaa tatuoinnin, nirppanokille terveiset!

    ReplyDelete
  10. höh, nyt ärsyharmittaa: pääsen ottamaan ekan tatuointini vasta lokakuussa ja oisin halunnut jakaa sen kuvan tarinan koko maailmalle, koska tää on mulle itelleni maailman isoin juttu. :---D
    toivottavasti tälläne tilaisuus tulee toistenkin, koska tää olis ollut unelmien täyttymys!

    ReplyDelete
  11. Tatska on aina ollu haaveena ja jo vuoden oon ollu kuvastakin varma mutta oon vielä alaikänen niin en ole pystynyt ottamaan:/ harmi sinänsä, olis ollu kiva päästä mukaan!

    ReplyDelete
  12. ensimmäinen tatska ollut nyt reilun viikon♥ mutta matka on kovin pitkä ;s

    ReplyDelete
  13. ois ollu loistava tarina mut liian pitkä matka ja kuva ei oo vielä iholla :S

    ReplyDelete
  14. hahaha mites olisi minä? :D mulla on paljon tatuointeja, merkityksellisiä, merkityksettömiä, rumia, hienoja, huonoja, hyviä, mustaharmaita, värillisiä, ilmaisia, kalliita, sleeve ja puolisleeve ja irtokuvia sekä muutama painava sana sanottavana :) terkut tampereelta!

    ReplyDelete
  15. harmi ku en asu suomes ois ollu nii jees tulla :(

    ReplyDelete
  16. ois kiva kuulla myös sun tatuointien tarinat :))

    ReplyDelete
  17. ihana blogi sulla :)

    http://saara-kissntell.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. omistan yhden merkityksellisen :) jos mulla ois muutama enemmän niin saattaisin halutakkin lehteen mukaan ja sun tapaaminen ois ihan huippua!!

    ReplyDelete
  19. ihan mieletön toi unisiepparitatska!

    ja sun omat tatuoinnit on kyllä kanssa niin tajuttoman hienoja! tykkään etenkin noista sun hihoista, harmittaa oikeen kun itselle ei noin laajat tatuoinnit ikinäkään sopisi:(

    ReplyDelete
  20. Omistan yhden merkityksellisen tatuoinnin, jonka otin vasta 3kk sitten, enkä enempää tarvitsekkaan.Olisi kivaa olla mukana jutussa, asun kyllä Tampereella, mutta ilmoittele jos haluat niin kerron tatuointini tarinan (:

    ReplyDelete
  21. Paljon maksatte haastattelupalkkiota?

    ReplyDelete
  22. Hei moikka, mulla olis tatuointeihin just liittyen kysyttävää ja kelasin että sä taidat kuitenki aiheesta jonki verran tietää :) Eli olin suunnitellu kesäkuussa tatuoinnin ottaa synttärin jälkeen, mutta nyt oon kuullu että sen jälkeen ei saa noin kuukauteen ottaa aurinkoa, uida, saunoa jne niin onks tää näin ja millon sä oot muuten ottanu tatuointis, ootko aina talvella? Kiitos!:)

    ReplyDelete
  23. hei ois muuten semmonen kysymys tosta sun kylkitatskasta, että sattuuko ihan hemmetin paljon?
    lähden sunnuntaina laittamaan kylkeen tekstii ja tatuoija suositteli et käytän puudutuslaastaria tuntia ennen?
    meinasin vaa et jos ei oo mikää ylikauhee kipu ni en viittis maksaa 17e parista laastarista

    ReplyDelete
  24. No voi, oma puolihihani valmistuu vasta toukokuun puolella, joten en ehdi mukaan :)

    ReplyDelete
  25. "E L L A sanoi...

    höh, nyt ärsyharmittaa: pääsen ottamaan ekan tatuointini vasta lokakuussa ja oisin halunnut jakaa sen kuvan tarinan koko maailmalle, koska tää on mulle itelleni maailman isoin juttu. :---D
    toivottavasti tälläne tilaisuus tulee toistenkin, koska tää olis ollut unelmien täyttymys!"

    Hei ihan vaan ehdotuksena, eikse ois just siisti et ois yks sellanen joka on vasta menos hakkauttaan merkkii iholleen ja kertois siitä miltä tuntuu kun ei tiiä viel tulevasta ja silleen if u got the point? =D et kertois vähä millä fiiliksillä menos ja sit sitä omaa tarinaansa et minkä takii menee ottaa sen tatuoinnin. Musta ois sikakiva yks tämmönen nii sit ne ketkä on menossa/suunnitelemassa tatskan ottoo niin vois samaistuu tähän tarinaan enempi ja sit sitä kautta saada lisäinspistä. :-PP

    ReplyDelete
  26. miten päätät ketä valitset?

    ReplyDelete
  27. Huomenna varaamaan tautointi ajan ! Jännittävää =)! Tatuoinnilla tulee olemaan iso merkitys elämässäni:)

    ReplyDelete
  28. Hih olis siistii, mutta asun porissa perkl ja ny ei ole massii matkustella. Tatskoja on muutamia.. Hitto ny alko nyppii:/

    ReplyDelete
  29. miulla ois päälle 20 mistä voisin kertoo mut taijan kyl asuu liian kaukana, taino liian ja liian.. kuiteskii :/

    ReplyDelete
  30. Liian kaukana asun minäkin, mielelläni olisin kertonut omasta pienestä mutta erittäin merkityksellisestä tatuoinnistani.

    ReplyDelete
  31. Yhden tatuoinnin ihminen helsingistä täällä terve! :) Muiden mielestä ehkä tylsä ja mitään sanomaton, itselleni sitäkin merkityksellisempi. Nilkassa omat ja miehen nimikirjaimet hakatuna vuodesta -09

    ReplyDelete
  32. Mullaki löytyis pari leimaa, pieni merkityksetön ja iso merkityksellinen ja mielelläni niistä kertoisin, mutta ei taida toimia kun asun kumminkin Nokialla :(

    ReplyDelete
  33. Pitkään olen yhtä tatuointia jonka itse piirsin harkinnut, nuoren ikäni puolesta en ole sitä vielä ottanut. Mutta tiedän, että sekin päivä koittaa kun saan tämän tatuoinnin koristamaan ihoani. Tiedän täsmälleen minne tatuoinnin ottaisin. Sillä on hyvin paljon tunnearvoa sekä hyvin paljon merkitystä elämäni kannalta! Eli ehkä en ole juuri se ihminen jota sinä etsit, koska kyseistä tatuointia minulla ei vielä ole.

    http://elapaivakerrallaan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. mulla on 4 tatskaa jotka ovat merkityksellisiä itelleni :--------D harmi vaan että asun suht kaukana hesasta nii on vaikea sinne asti tulla !

    ReplyDelete
  35. oih. voisin tatuoida itseni sen vuoksi että pääsisin sun kanssa kahville :-D

    ReplyDelete
  36. Tatuointeja löytyy mutta NYCistä vähän liian pitkä matka.

    ReplyDelete
  37. Mulla on tatska ja vitsi olisin mielelläni sen sulle esitelly, mutta ku asun täällä Oulussa!

    ReplyDelete
  38. toivottavasti kukaan pikku tyttö ei nyt mene ottamaan leimaa ihan vain tämän takia, jotta näkisi sut... välillä tää blogien pikkulikka-fanitus naurattaa!!! valitkaa (dear god) siihen teijän artikkeliin jotain aikuisia kokeneita ihmisiä, joilla on oikeasti tarinoita ja kokemuksia kerrottavana, eikä mitään otin tän ku tää on niin cool-nuoria!näin se lehti ehkä myykin sillä jutulla! :) toivon, eette myöskään mehustele liikaa näillä sun leimoilla ja annan ns. "konsultaatiota" näille sun toooooooosi nuorille lukijoille, jotka saatta ihan vaan sen perusteella mennä ottamaan jonkun ihan minkä vaan leiman vaan sen takia ku kaikilla cooleillaki on, you know?! ei dissaus, tehkää hyvä juttu siihen lehteen, mutta en usko että hyvät hahmot löytyy tätä kautta, tiiän mistä puhun :) tatuointien kannalta ja sen artikkelin :) vinkedi vink!

    ReplyDelete
  39. Hei Laura
    susta on tullut jotenkin suloinen, pehmeä ja herttaisen oloinen nuori nainen. Olen seuraillut blogiasi ja selvästi huomaa, että olet kasvanut, aikuistunut, sillee hyvällä tavalla. Kiinnitän enemmänkin huomiota kirjoituksiisi, josta yritän lukea rivienvälistä sinua. Toivon sinulle kaikkea hyvää.

    ReplyDelete
  40. http://weheartit.com/entry/8627674

    ReplyDelete
  41. Kuinka tullaan tuolliseks ku sä?
    Sulla on ihan täydellinen elämä, paljo kavereita, oot kaunis, oma kämppä, ihanat koirat, unelma matka thaimaahan, bileet joka viikonloppu, tosi hyvä blogi, ihana tyyli, et välittä vittuakaan mitä muut susta sanoo?
    Niimpä vielä kerran, miten tullaan tuollaseksi niinku sä?

    ReplyDelete
  42. Yksi tatuointi löytyy, nuottiavaimella varustettu perhonen solisluun alapuolelta. Tärkeä ja merkityksellinen on minun perhoseni. Suunnitelmissa tänä keväänä toisen tatuoinnin ottaminen.

    ReplyDelete
  43. Hei! Tajusin just, että näin ton New Look -lehden kaupassa, katoin sitä ja oli "tutun" näkönen se kansikuvatyttö, ja nytte muistelin jotenki, että ootko sä siinä kannessa? o:

    ReplyDelete