Thursday, April 21, 2011

The Greatest
Mä tein tossa pari päivää sitten kevätsiivousta, ja aika paljon noita käyttämättömiä vaatteita on taas kerääntynyt. Eli ensi kuussa olisi tarkoitus mennä kirppikselle niitä myymään.

Mutta joo.  Hyvää pääsiäistä kaikille! Muistan, kun tasan kaksi vuotta sitten eräästä henkilökohtaisesta syystä en ollut parhaimmillani, ja totesin täällä blogissani, että pääsiäinen on turha juttu. Siitähän sitten luonnollisesti parit anonyymit veti herneet nenään, ja mä sitten fiksuna tyttönä sanoin, että tunkekaa se jumalanne sinne mihin aurinko ei paista. Se oli muuten yksi blogihistoriani naurettavimpia juttuja. Vähän alkaa naurattaa, kun mietin koko jupakkaa. Mutta ei kun oikeesti, hyvää pääsiäistä. Jos ei muuta, niin tuplapalkka ainakin tulloo!


41 comments:

 1. iihanat kengät!! mistä ostit ja paljonko makksoi?

  ReplyDelete
 2. Oot niin kaunis, ihana asukokonaisuus :---)

  ReplyDelete
 3. You look great! :)

  http://angelikastyle.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. uii mistä noi saappaat on:)

  ReplyDelete
 5. Mahtavii kuvia! Kivat sukkikset :)

  Withoutfashionwe.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Kenkulit on H&M ja maksoi 39,95. Ei siel taida enää noita olla, mutta vähän tummemman ruskeena versioina kylläkin:))

  ReplyDelete
 7. ah kuinka ihana fiilistelybiisi jälleen <3 :)

  ReplyDelete
 8. Sä linkität kyllä ehottomasti parhaat biisit aina <3

  ReplyDelete
 9. haha, just itekki postasin että en pidä pääsiäistä just minään, saa nähdä hyökkääkö anot vastaan :DD

  ReplyDelete
 10. Eiks sun pitäny lähtee jonnekin ulkomaille?

  ReplyDelete
 11. ^^ Juuh parin pvn päästä=)

  ReplyDelete
 12. jesjesjes!! siis jos tulisit myymään!! :D valtteriinko tulisit? :DD ois kiva et tekisit sit jonku kyselyn sillee et kuka pääsis millonki koska mun on niinku MUST päästävä jos tuut!! :DD

  ReplyDelete
 13. sun tyyli on iha huippu tollane omalaatune ! (==

  ReplyDelete
 14. rentoja kuvia ja ihana biisi !

  ReplyDelete
 15. :D ei jummijammi! khyl mun mielestä sen jeesuksen syntymän vois työntää sinne missä aurinko ei paista. oot kyl asenne: vaikket tätä mielipidettä jakaiskaan mun kanssa :) mahtava Laura! Jatka samaan malliin.

  ReplyDelete
 16. Miten Jeesuksen syntymä liittyy pääsiäiseen? Anyway, ihanat vaatteet jälleen kerran Lauralla, oon kade noista sukkiksista!

  ReplyDelete
 17. :D ei jummijammi! khyl mun mielestä sen jeesuksen syntymän vois työntää sinne missä aurinko ei paista. oot kyl asenne: vaikket tätä mielipidettä jakaiskaan mun kanssa :) mahtava Laura! Jatka samaan malliin.

  Jesse kuoli pääsiäisenä, vai tarkotatko et joulunkin vois työntää sinne minne aurinko ei paista ;) Mut eipä näillä kirkollisilla pyhillä ole mitään väliä ateistille. Kätevästi "sattuneet" vanhojen pakanallisten juhlien aikaan nämä Jeesuksen elämän merkkihetket..

  ReplyDelete
 18. :D ei jummijammi! khyl mun mielestä sen jeesuksen syntymän vois työntää sinne missä aurinko ei paista. oot kyl asenne: vaikket tätä mielipidettä jakaiskaan mun kanssa :) mahtava Laura! Jatka samaan malliin.

  Jesse kuoli pääsiäisenä, vai tarkotatko et joulunkin vois työntää sinne minne aurinko ei paista ;) Mut eipä näillä kirkollisilla pyhillä ole mitään väliä ateistille. Kätevästi "sattuneet" vanhojen pakanallisten juhlien aikaan nämä Jeesuksen elämän merkkihetket.. < huhhu.. upee blogi ja ihana lukee jokasta postausta ! (-:

  ReplyDelete
 19. mä tuun auttaa sua työntämään JC:ta sinne auringon ulottumattomiin! :D

  ReplyDelete
 20. mihis aattelit mennä myymää ? (:

  ReplyDelete
 21. Jesjes, minne kirppikselle oot menossa vai infootko sitte myöhemmin?:)

  ReplyDelete
 22. Joo no ei pääsiäisellä oo mullekaan minkään sortin merkitystä. Ateistina en usko sillon ikinä tapahtuneen mitään ja laktoosi-intolerantikkona en voi syödä suklaamunia :D Mut saa pari ilmasta vapaapäivää, mikäs tässä. Kumma, että "Jumala" sallii ne muuten ateisteillekin, okeestaan meidänhän pitäis olla töissä ;)

  p.s ihana asu!

  ReplyDelete
 23. Oonko mä ainut, jolla formspringi ei näy vai onks muualla vika kun mun koneessa? mihin matkalle oot muutes lähdössä? :)

  ReplyDelete
 24. Ihanat kengät! Kelpais munkin kaappiin :-)

  ReplyDelete
 25. Olen tähän asti elänyt siinä uskossa, että shortsit + sukkikset/legginsit -yhdistelmä on aina ja poikkeuksetta ihan hirveä. En käsitä miten onnistuit saamaan senkin näyttämään jopa noin hyvältä?! Jotkut ne vaan näyttää upealta vaikka jätesäkissä :)

  ReplyDelete
 26. Mistä sukkikset?:)

  ReplyDelete
 27. mun mielestä on hauskaa, että ateistit tai nää ihmiset, jotka ei usko jumalaan saa olla niin rasistisia uskovaisia ja kristinuskoa kohtaan kun mahdollista ja syrjiä meitä jatkuvasti, mut sitten jos kristityt sanoo jotain esim. homokeskusteluihin oman vakaumuksen mukaan niin meitä haukutaan ja sanotaan, että syrjitään ihmisiä. LOL

  ps. tää kommentti ei ollu kohdistettu Lauralle vaan noille perseeseeen työntelijöille tossa ylempänä <3

  ReplyDelete
 28. Olet yksi luonnonkauneimmista ihmisistä mitä olen koskaan nähnyt! =)

  ReplyDelete
 29. Mistä olet ostanut nuo sukkikset ja paljonko maksoi? Olen kaikilla noita nähnyt, ja vähän hävettää esittää tälläinen kysymys. Itse en ole kyseisiin sukkiksiin törmännyt..
  Hyvää pääsiäistä sinulle!!:)

  ReplyDelete
 30. Ihanat sukkikset! Muutenkin tosi ihana asu :)

  lifeandtails.blogspot.com/

  ReplyDelete
 31. Heei!

  Myy niit sun vaatteita huutonetissä pliiis. Onhan siinä oma vaivansa mutta näin me peräkylän tytötki saatais osamme sun ihanista vaatteista.
  Mä esim haluaisin ne sun viiltolegginsit jos oot niitä myymässä.. Vittu ku niitä ei vissii enää myyä missää! ARgg!

  ReplyDelete
 32. Etkö voisi pistää kamaa blogikirppikselle myyntiin että muutkin kuin pääkaupunkiseutulaiset voisivat ostaa niitä? :) Ostajia varmasti riittäisi!

  ReplyDelete
 33. hetkinen.. noi shortsit näytti niin tutuilta et pakko kysyy että onkos noi kappahlin lastenosastolta?:D

  ReplyDelete
 34. oot näköjään kasvanu parissa vuodessa.

  ReplyDelete
 35. mun mielestä on hauskaa, että ateistit tai nää ihmiset, jotka ei usko jumalaan saa olla niin rasistisia uskovaisia ja kristinuskoa kohtaan kun mahdollista ja syrjiä meitä jatkuvasti, mut sitten jos kristityt sanoo jotain esim. homokeskusteluihin oman vakaumuksen mukaan niin meitä haukutaan ja sanotaan, että syrjitään ihmisiä. LOL

  syrjiä "teitä" ? jos ilmoittaa että, ei aio viettää pääsiäistä kristinuskon oppien mukaisesti? en usko muutenkaan että suurinosa kristityistä viettää pääsiäistä suuremmin kun vetämällä niitä suklaamunia naamaan, vai oletko itse paastonut tässä? mielestäni kuitenkin tapaa viettää pääsiäistä ei voi verrata siihen miten teidän VAKAUMUKSEN MUKAAN kuuluisi kohdella homoja. hanki aivot.

  ReplyDelete
 36. älä säkin nyt ala vääntää totta murretta!.. ja hyvää pääsiäistä :)

  ReplyDelete
 37. Hehe mä olin yksi niistä anonyymeista kun auko sulle päätä silloin. Oon itekin siis ateisti enkä ole kirkossa, mutta ärsytti sun sanomiset kun joillekin se pääsiäinen on silti tärkeä juttu. Mutta menneet on menneitä ja seuraan sua yhä :D Hyvää pääsiäistä!

  ReplyDelete
 38. mun mielestä on hauskaa, että ateistit tai nää ihmiset, jotka ei usko jumalaan saa olla niin rasistisia uskovaisia ja kristinuskoa kohtaan kun mahdollista ja syrjiä meitä jatkuvasti, mut sitten jos kristityt sanoo jotain esim. homokeskusteluihin oman vakaumuksen mukaan niin meitä haukutaan ja sanotaan, että syrjitään ihmisiä. LOL

  syrjiä "teitä" ? jos ilmoittaa että, ei aio viettää pääsiäistä kristinuskon oppien mukaisesti? en usko muutenkaan että suurinosa kristityistä viettää pääsiäistä suuremmin kun vetämällä niitä suklaamunia naamaan, vai oletko itse paastonut tässä? mielestäni kuitenkin tapaa viettää pääsiäistä ei voi verrata siihen miten teidän VAKAUMUKSEN MUKAAN kuuluisi kohdella homoja. hanki aivot.

  En usko että yllä oleva tarkoitti että "meidän/teidän" syrjiminen tarkoittaa että ei vietä pääsiäistä kristin uskon oppien mukaisesti, vaan sitä että haukkuu toisen uskoa ja samalla sitä henkilöä joka sitä edustaa.

  vaikka en kyllä ymmärrä miten tätä voisi nyt verrata Huom! Joidenkin kiihkouskoisten mielipiteeseen homoseksuaaleista!

  Enemmänkin uskoisin että kyse on siitä että kaikki syrjiinen perustuu se sitten maahan, ihon väriin, seksuaalisuuteen tai uskontoon tai muuhun seikkaan on väärin ja meidän kaikkien tulisi hyväksyä syrjimättä kaiken laiset ihmiset.

  Se ei ole keneltäkään pois että osa on uskovaisia ja osa ateisteja.
  Mutta toisen uskon/filosofian haukkuminen ja solvaaminen on rasistista ja naurettavaa vaikka itse ei jakaisi samaa ajatusta.

  ReplyDelete
 39. yhdyn edelliseen!

  ReplyDelete