Thursday, February 3, 2011

New shoes

Hain tiistaina postista uudet kenkuliinit, jotka tilasin jokunen aika sitten sisukas.net-sivustolta.
Kengät oli alkujaan 139,00, mutta nyt ne oli alessa 69,50!!
Joo, no onhan toi merkki tosiaan kaikkien "rakastama" Ed Hardy, mutta mä olen ihan ihastuksissa näihin. Mulla ei taida olla mitään totally no no-merkkiä. Kaiken saa näyttämään hyvältä, jos vaan haluaan.




52 comments:

  1. ed hardyn vaatteet on yleensä ihan hirmusia, mutta noi kengät on kyllä sulkut ! <3

    ReplyDelete
  2. Satu:
    Kiitos :)

    Ada:
    Mitä asukuvia?:)

    ReplyDelete
  3. Kaikkien rakastama? Takoitatko wannabe snobeja tms? Suora mielipide ed hardystä: aivan saatanan hirveä!! Voi että, luulin että sinulta löytyy enemmän asennetta ja pokkaa olla olla oma itsesi, sekoittumatta massaan. Anna hyvä tyttö hardyjen jäädä kauppaan... kärkäs mielipide sen takia että vihaan ed hardya, älä ota itseesi. :-)

    ReplyDelete
  4. Ite en tykkää yhtään Ed Hardysta mutta noi kengät yllätti positiivisesti! Tosi hienot!

    ReplyDelete
  5. Anonyymi:
    Et taida ymmärtää sarkasmia?.... Ja mun mielestä asenne ja rohkeus on juuri sitä, että uskaltaa käyttää noitakin kenkiä sinunkaltaisten ihmisten mielipiteistä välittämättä.

    Kia:
    Jep, I agree!

    ReplyDelete
  6. mäkään en oikeen ed hardylle oo missään vaiheessa lämmenny mutta noi on kyllä ihan mielettömät! vau:)

    ReplyDelete
  7. Upeet kengät! Ei noista edes melkeen tajuu että ne on ed hardyt :D Mutta oon niin samaa mieltä että kaiken saa näyttämään hyvältä jos vaan haluaa :) Koska paras vaate/asuste on sellainen mitä sen omistaja pukee ja se pääsee ihan uuteen ulottuvuuteen. Äh, en oikeen osaa selittää :D siis silleen että puet jonkun vaatteen päälle ja se jättää sut täysin varjoonsa, esim jotku merkkivaatteet on sellasii et ne huutaa jo kaukaa sitä merkkii ja siihen pukeutunut henkilö vaan hukkuu siihen :D ok mua väsyttää ja puhun sekavia joten lopetan tähän AAMEN! ps. oot mahtava!

    ReplyDelete
  8. RUMAT ! mutta ed hardyllä on kivoja vaatteita, ehkä se merkki sit tosiaan tekee sen.. en tiiä mut ite tykkään.

    ReplyDelete
  9. JA MITÄ VITUN VÄLIÄ JOLLAIN MERKILLÄ VITUN IDIOOTIT ?! :D

    ReplyDelete
  10. En itsekään Ed hardystä välitä, mutta noi on kyl hienot. :) Saisko kuvia niistä käytössä? Ois kiva nähdä miltä toi harmaa näyttää pitkältä katsottuna.

    ReplyDelete
  11. uuuiiiaaa! mulla on vähän samantapaset (ainaki materiaali näyttää siltä) mut ne on peeptoet ja vähä matalempi varsi. mut aika namit ottaen huomioon et noi on ed hardyt... möhööhö

    ReplyDelete
  12. oi kun söpöt! itse en olis uskonut että on ed hardyt, ellet olisi erikseen maininnut/ottanut kuvaa kenkälaatikosta (en olis edes tajunnut tihrustaa tota kyljen sälää niin tarkasti, ainakaan näin ensisilmäyksellä)...
    mutta ihmisillä näyttäis ainakin olevan hyvin vahvat mielipiteet kyseisestä merkistä :D
    come on, mitä väliä sillä merkillä.. kunhan näyttää hyvältä!
    asukuva tulossa näistä I hope? :)

    xx

    ReplyDelete
  13. Mä en ymmärrä tota Ed Hardy -valitusta, merkki se on muiden joukossa. Jos satun tykkäämään sen vaatteista ja kengistä, niin ei se mielestäni tee musta yhtään huonompaa ihmistä tai tarkoita, että snobbailisin 24/7 pelkässä Hardyn asukokonaisuudessa. :D
    Ja siis, aivan ihanat kengät! :D

    ReplyDelete
  14. Tää blogi ei oo päivittyny parii päivää blogilistalle :o Ihmettelin ku et ollu postannu mitää ja sit tulin kattoo ni olihan tääl jotain uutta :D

    ReplyDelete
  15. Mitä ihmettä? Vihataanks Ed Hardyy? Sen vaatteetha on ihania! Iha oikeest eikä sarkasmilla

    ReplyDelete
  16. Ed hardyn vaatteet on tosiaan melkein aina ihan kauheita :D Noistä kengistä ei voisi ikinä päätellä niiden merkkiä, joka on tässä tapauksessa hyvä asia :D Ihanat ovat!

    ReplyDelete
  17. Sangen erikoinen kommentti ekalta anonyymiltä, ei vissiin menny asia ihan perille. :-D Eimutta noi on ihan SUPERRkivat, vähän erilaiset, mutta ei sellaset liian Ed Hardymaiset. :)

    ReplyDelete
  18. Hah, ihmeellistä snobeilua on se, että ei voi käyttää JOTAIN MERKKIÄ :D Geez, jos ei mitään eettistä syytä niin aika nöyrää :P
    Mageet on kengät, ois myös kiva nähdä ne jalassa :)

    lifeandtails.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Oho aika yllättävän kivat vaikka Ed Hardyn vaatteet vähä oksettaaki yleensä. Noita vois itseki käyttää :)

    ReplyDelete
  20. Yllättävän kivat Ed Hardyiksi.. Vaikka mäkin oon sitä mieltä että ei sillä merkillä (tai kaupalla) väliä, kyllä melkeen mistä vaan voi hyvällä tuurilla löytää kivoja vaatteita/kenkiä!

    ReplyDelete
  21. Oi, olin ihan varma että kengissä toistuu toi tatskateema ja värikkäät kuosit, mutta näähän olikin tosi hillityt. Kivat!

    ReplyDelete
  22. onpas söpöt kengät! :)

    http://ddiamantee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. ihan älyttömän hienot!! ei näytä yhtään ed hardyille ja en tajua mikä porukkaa vaivaa noiden merkkien kans. Ite en ainakaan jaksa merkeistä välittää, oli sitten h&m tai lacoste mut jos on hienot niin mitä sitte :D

    ReplyDelete
  24. Itellä nuo jalassa saattaisin näyttää aika hölmöltä mutta sulle ne varmasti sopii! Mun mielestä jotku naisten Ed Hardyn vaatteista on kivoja, t-paidat, topit tms mut niille tennareille en oo koskaa syttyny. Miehillä Ed hardyn t-paidat on vaan niiiiin hienoja! =)

    ReplyDelete
  25. mä omistan ne ihanat harmaat (Vegas, Grey)
    noiki on kivat!<3

    ReplyDelete
  26. Kaiken voi saada näyttään hyvältä, lukuunottamatta Ed hardyn kamaa !

    Mut munmielestä ed hardy sopii sulle ku nenä päähän!

    ReplyDelete
  27. aika erikoiset noi kengät, mut silti kivat!:) en kumminkaan ite jalkaan pistäis...

    ReplyDelete
  28. Ed Hardyn paitoja ja muita vaatteita käyttää mun mielest täys idiootit ja ulkomaalaiset kärväkädet :D Mut onneks noi sun kengät ei oo sellaset räikeet vaan aika hillityt:)

    ReplyDelete
  29. Järkyttävän ihanat kengät!!! :---))))
    kelpais!

    ReplyDelete
  30. Ihan älyttömän kivat! Oikea asenne, ei merkki merkitse(ehehehehe) mitään jos popot on muuten hienot! 8)

    ReplyDelete
  31. vittu mitä perseen nuoleskelutouhuu tääl on:DDDD kaikki samaa mieltä toistensa kans/ tai tapellaa jostai vitun pikkuasiast,,aahahah ja ihmettelenpähä vaa et jos laura ei pidä ed hardysta (eikä sen takia myöskään kukaan muu täällä) nii miten sulla, laura kaikki tatskat on kuitenki toosi ed hardymaisia?
    - sini

    ReplyDelete
  32. One step closer to Esko Eerikäinen. BUAHAHAHAHA.

    ReplyDelete
  33. merkistä en varsinaisesti mitään tiedä. tietty oon kuullu kommentteja ja juttuja lähinnä negatiivisessa mielessä, mutta ei mua ainakaan kiinnosta mikä merkillä on maine jos vaate on omasta mielestäni hieno.

    mutta noissa kengissä jokin syy miksi nuo kärjet ovat erilaiset? oikeanpuoleisessa on selkeästi vähemmän noita "pisteitä"

    ReplyDelete
  34. nii siistit kengät ja rakastan sun blogii :)!

    ReplyDelete
  35. En oo koskaan kuullu koko "merkistä", mutta en olis ottanu noita kenkiä, vaikka joku ois maksanu_mulle_ton 7-kybää. Jäätävät...

    ReplyDelete
  36. tatskat ed hardymaisia?? öö jos ei tiedä mistään mitään niin kannattaa varmaan silloin ihan oikeesti olla hiljaa! laita vaikka googleen haku OLD SCHOOL TATTOOS, ja tuu sen jälkeen kertoon tosta ed hardystäs! oikeesti mitä jengii..

    ReplyDelete
  37. mitä ihmettä en mäkää tienny että ed hardy on joku "nolo" merkki.. mun mielestä ne vaatteet on just siistejä, tosin vaa aivan ylihinnoiteltuja...vaa kaikkiha ne on.

    ReplyDelete
  38. En tykkää tosta päällä olevasta harmaasta läntistä yhtään. Ainakin näissä kuvissa näyttää aika silmiinpistävän irtonaiselta tohon kenkään. Jalassa se voi tietty olla eri juttu jos osaa yhdistää kengät sopivaan asuun. Kuten sut tuntien varmaan osaat :) odotan kans ett näkee noi jalassakin!

    ReplyDelete
  39. uuuu esko esko esko

    ReplyDelete
  40. mitä vittuu oikeesti, vähän ihme kommenttii.. miten bloggaajan tatskat liittyy noihin ed-hardyn kenkii??

    Ei voi olla oikeesti noi naivii ja kateellista porukkaa.. Kanna laura kenkäsi ylpeänä, hienot kengät, oli merkki mikä hyvänsä.

    ReplyDelete
  41. Eiih miten suomalaista sanoa, etta aina kun joku "kehtaa" arvostella, se on kateutta.:'D

    Oii haluun takas sinne pian, ootte niin hauskoja! Pus pus!

    ReplyDelete
  42. Mä tykkään Ed Hardystä kyllä:) En tietty kaikista tuotteista mutta anyway, ja noi popot on HUIPUT!

    ReplyDelete
  43. En tajuu. Ekaks käytät innolla Ed Hardy-huppareita harva se päivä, sit yhtäkkiä sunkin päähän iskeytyy kuinka noloina niitä pidetään ja alat dissaamaan koko merkkii ihan järjettömällä tarmolla jopa siinä määrin et alat määritteleen ihmistyyppejä kys. merkin perusteella (tapaus esko ja martina jne. eskoki ihan hyvä tyyppi mut ei helkkari SE KÄYTTÄÄ ED HARDYÄ)

    Sit yhtäkkiä ootkin taas "mitä väliä merkillä jos sen vaan saa ite toimimaan"?

    Statusihmiset. Hohhoijaa. Puollan toki tätä "uusinta" mielipidettäsi, ei merkillä pitäis olla vittuakaan väliä.

    ReplyDelete
  44. Ihan uskomatonta paskaa täällä jauhetaan, huh huh. Mikä siinä ed hardyssa on niin kamalaa ??!! En oo nähnyt yhtään ainoata perustelua kyseiselle väittämälle? christian audigier on uskomaton tatuoija ja se näkyy hänen vaatteissaan. GET OVER YOU'RE SELF, tän mielipiteen on laukonu vaan joku bloggari ja sit kaikki määkyy perässä....

    ReplyDelete
  45. öö, ehkäpä joku ei tykkää tatuoinneista VAATTEISSA vaan iholla! :--D

    ReplyDelete
  46. aivan ihanat kengät! =)

    ReplyDelete
  47. Christian Audigier ei ole tatuoija, vaan muotisuunnitelija. Ed Hardy on tatuoija, ehkä jopa uskomatonkin.
    Sen sijaan näitä vaatteita käyttävät ihmiset ovat uskomattoman itsenäisiä, tyylikkäitä, ja rikkaita,
    kun on varaa maksaa (vtustirahaa) 100% puuvilla t-paidasta, jossa on täysin järjettömästi ja randomisti printattu näitä lohikäärmeenoksennuksia.

    Mun mielestä on loistavaa että tälläsiä vaatteita tehdään, saa jo tällaisen henkilön tavatessaan
    vinkkiä miten suhtautua häneen.. :)

    ReplyDelete