Tuesday, February 22, 2011

Noniin

En voi ymmärtää, miten joku voi pitää "khuulina" sitä, että kännissä sekoilee ja rikkoo toisen omaisuutta. Mutta rahalla saa ja hevosella pääsee.
Joo, ensinnäkin ikkunan hajoaminen oli vahinko, luuletko, että tahallaan hajotan ikkunoita?
Ikkuna tippui alas itsestään, koska kiinnikkeet eivät olleet kunnolla kiinni.
Maksettiin vähintäänkin reilu korvaus uudesta ikkunasta ja avaimesta.

Ihmettelen myös, mitä mielihyvää saat kertomalla näitä juttuja? Onhan se kiva, että täällä pikkutytöt kehuu kaikki sun tekemiset maasta taivaisiin. Vinkki: Olisivat varmaan ihan innoissaa, jos jättäisit maksamatta tuon ikkunan ja varastaisit vaikka jotain seuraavasta rättikaupasta
Mitä iloa saan kertomalla matkastani? Olen ollut kaksi viikkoa yksin, ja se on aika yksinäistä puuhaa välillä. Tää blogi on mun yhteys muuhun maailmaan. Musta on mukavaa jakaa kokemuksiani lukijoilleni. Toisekseen, miksi kukaan olisi innoissaan, jos jättäisin maksamatta yhtään mitään? Järki käteen. Olen maksanut jokaisen pennin, mitä vahinkoihin tulee. Bangkokissa kävin ostamassa viisi purkkia kissanruokaa ja metsästin kissoja kaduilta, jotta voisin ruokka niitä. En mielestäni todellakaan ole mikään köyhemmän maan riistäjä.

...tuliasina pari uutta asentoa ja sukupuolitauti.. :DD go girl
Go girl? En ole enkä aio harrastaa seksiä täällä kenenkään kanssa. Ja oletko kuullut kondomeista? Vai oletko elänyt metsässä?

Tosi "khuulia" muuten matkustaa yksin Thaimaassa ja vielä jossain helvetin turistirysissä ja fullmoonpartyissa! NOT!Kannattaa ehkä ottaa pikkasen iisimmin ja kunnioittaa paikallisten omaisuutta.

Tää koko Thaimaa on aika turistirysä, ja tiesin sen jo tänne tullessani. Ei mua kiinnostanut lähteä minnekään muuallekaan. Kerro mulle maa, minne mun olisi pitänyt mennä, jotta se tyydyttäisi sua?
Paikallisten omaisuutta? Ja mä en ole kunnioittanut sitä? Eli jos vahinko sattuu, ja korvaan sen vahingon, niin se ei ole paikallisen omaisuuden kunnioittamista?

En menis ko. bileisiin vaikka maksettais. Aika pissaliisojen touhua. Miksi tuhlata aika jonninjoutavaan melusaasteeseen ja örvelöintiin, kun voi nauttia paratiisirannoillakin?
Pissaliisojen touhua? Minkälaisissa bileissä saisin kenties käydä? Kävin ekaa kertaa pariin viikkoon juhlimassa, ja heti ollaan vetämässä herneitä nenään. Onko juhliminen sulta pois? Etkö pysty iloitsemaan mun puolesta, jos mulla oli hauskaa? Olen kuule viettänyt lähes koko loman rannalla, joten yhdet bileet ovat kuitenkin liikaa - sun mielestä.

Kuoliksää vai mihisä hävisit?
Olen lomalla, jos en joka päivä postaa, niin luultavasti haluan vaan olla - ilman tietokonetta. :)

Mua naurattaa lähinnä näitten ihmisten kommentit jotka täällä puolustelee sitä että Laura rikkoo lakia ja asettaa muut ihmiset vaaraan samalla.
Se että ollaan kerran vain nuoria ei tarkota sitä että pitäisi olla tyhmiä kans, voi sitä hauskaa pitää lakeja rikkomattakin ja ketään satuttamatta :-)

Missä vaiheessa olen rikkonut lakia? Thaimaassa ei vaadita ajokorttia saatika mopokorttia mopolla ajamiseen. Vahingoitinko ketään? En. Vahingoitin itseäni. Sovin hotellin henkilökunnan kanssa moposta, ja heitä eivät pienet naarmut haitanneet. Tiesitkö, että porukka ajaa täällä "vasemmalla kädellä". Täällä paikalliset kolaroivat sata kertaa enemmän kuin länsimaalaiset.
Tiedän, ei olisi pitänyt lähteä ajamaan - virheistä opppii. Enää en aja yksin mopolla.


Thaimaassa tarvitaan ajokortti ja vielä kansainvälinen sellainen!!Ja kyseinen "mopo" millä varmaan ajelit luokitellaan moottoripyöräksi, koska niissä usein on isompi moottori, vaikka näyttävät mopoilta..
Ensinnäkin kyseinen "mopo" oli 50-kuutioinen skootteri.
Kansainvälinen ajokortti? Eli vertaat Thaimaata Suomeen. Saako Suomessa ajaa neljä ihmistä + koira yhden skootterin kyydissä, ja kaikki vielä ilman kypäriä?
Luuletko tosiaan, että nämä paikalliset monetkaan täällä omistavat mitään mopokortteja? Eivät.
"Moottoripyörä" - jees juuri niiin......

Aamen!

169 comments:

 1. That's what I'm talking about ! Jos on oikee asenne nii hommaki luistaa ! :D

  ReplyDelete
 2. tota jäin miettii et miksihän ihmiset lukee tätä blogia jos vituttaa tollaset tyhjänpäiväset vahingot.. ?

  ReplyDelete
 3. voi elämä, katkerat teinit ne täällä kylmässä härmässä huutelee!
  enkä ymmärrä, miksi sinun pitäisi, sinun matkallasi, tehdä jotain mitä et halua, tai mistä et nauti?
  minusta on ainakin huisia lukea seikkailuistasi, koska itse ole way too nysväilijä.

  toivottavasti jaksat vielä nauraa näille, edes vähän.

  ReplyDelete
 4. Ei helvetti, onko ihmiset OIKEESTI kommentoinut tollasia ääliökommentteja tänne?
  Hymy huulessa luin sun vastauksia niihin. Asenne paikallaan. Oikein! Jatka samaan malliin ja NAUTI LOMASTA!

  ReplyDelete
 5. nyt se tapahtu. mie menetin minun elämänilon ku luin nuo helvetin jutut.. mistä...misttttäää ihmiset voikaan keksiä noin paljon valittamisen aihetta?ikkuna... bileet... ei luoja.. nyt se tapahtu mulla ei oo ennää syytä ellää täsä maailmasa jos tuollasista aiheista voi avautua toiselle huh..järki käteen ja vähän perspektiiviä tähä maailmaan :D on niitä pahempiaki asoita ku, että ikkuna mennee rikki ja voi luoja jos laura sattuu käymään juhlimassa.. miten tästä selvitään??

  ReplyDelete
 6. HIH, kas kehveliä! Nuo "lukijoiden" kommentit suorastaan lämmittävät mieltäni sosiaalipornona.

  ReplyDelete
 7. kateellisten siveydensipuli-pätijöiden paskanjauhantaa sanon minä !

  ReplyDelete
 8. Vitut tommosista ihmisistä, jotka ei osaa muuta kuin valittaa. Ilmeisesti kaikki nuo ovat tavalla tai toisella omaan elämäänsä kyllästyneitä ja kokevat, että heillä on oikeus kiukutella siitä sinulle.

  Itse myönnän olevani hiukat katkera ja kateellinen siitä, etten pääse itse lähtemään noin spontaanisti reissuun, mutta mun mielestä on enemmän kuin kivaa seurata sun tekemisiä siellä päin maailmaa. Ainakin vähän oma matkakuume rauhottuu! :-)

  Hauskaa loppu reissua!

  Terkuin,
  Jenssu

  ReplyDelete
 9. ei perkele mitä juttuja. mikä ihmisiä vaivaa? pidä hauskaa laura oikein olan takaa!sun juttuja on hurjan kiva seurata!

  ReplyDelete
 10. hirveetä kateellisten siveydensipuli-ämpärissäkasvaneiden pätijä-anonyymien panettelua ! jäbä on thaimaassa, ja ne täällä suomen -30asteessa koulun penkillä, ylä-asteella... huhhuh. vahinkoja sattuu ja elämästä pitää ottaa ilo irti, jos sitä ei tajua ni voi suksia kuuseen tai perseeseen.

  ReplyDelete
 11. ohhohhh ompahan jengillä taas huolenaiheita :DDD
  Mä olin kans Thaikuissa about kk sitten ja todellakin tiedän sen liikenteen ja ajokorttivaatimukset jne.. Plus että siellä taitaa olla pari miljoonaa muuta, jotka käyttäytyy hippasen huonommin ku sä ;) On se jännä ettei lomalla saa juhlia? tai kokeilla mitään uutta, kuten mopolla ajoa? huhu raskasta luettavaa noi kommentit :D
  Huippukivaa loppu reissua ja OTA KAIKKI ILO IRTI! ;) :))

  ReplyDelete
 12. "Ajokorttia ei useinkaan kysytä siinä vaiheessa, kun on vuokraamassa mopoa tai autoa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä ei tarvittaisi: ilman ajokorttia ajaminen on Thaimaassa lainvastaista kuten Suomessakin! Poliisi järjestää ratsioita ja vakuutuskin on voimassa vain, jos ajajalla on käypä ajokortti." Mistä olet lukenut, ettei Thaimaassa tarvita ajokorttia? O_o

  ReplyDelete
 13. Voi hyvä jumala ja jeesus siihen päälle: Laura, olet ihanan spontaani ja uskalias tyttö, mikä ottaa aivoon monia suomalaisia joiden päätehtävä elämässä on pelätä että se loppuu juuri kun lemppariohjelma tv:ssä on kesken. Sitä ennen on tietenkin kasista neljään istuttu päätteen äärellä "töitä tehden" - eli manaten kun muilla menee paremmin.

  Uskallat tehdä omia valintoja, ole ylpeä siitä!

  ReplyDelete
 14. No huhhuh että on ihmisillä taas elämä :---D kai sä saat nyt matkustaa sinne maahan minne itse haluut! Eivät varmaan ole käyny Thaimaassa sillä se on ehdottomasti yksi parhaimpia maita missä ite oon käyny! Hyvää lomaa sulle, oon kateellinen :)

  ReplyDelete
 15. Kylläpä ottaa aivoon nää ihmisten kommentit -.-

  ReplyDelete
 16. Thaimaassa tarvitaan ajokortti ja vielä kansainvälinen sellainen!!

  Ja kyseinen "mopo" millä varmaan ajelit luokitellaan moottoripyöräksi, koska niissä usein on isompi moottori, vaikka näyttävät mopoilta..

  ReplyDelete
 17. ihme hommaa, nauti olosta siellä :) ne joilla ärsyttää niin voi lukea jotain toista..

  ReplyDelete
 18. MIKÄ NOITA IHMISIÄ VAIVAAA?!?!?!? Kaikki nuo jutut oli vahinkoja, joita sattuu? Etsä mitää lakeja oo rikkonu?!!?! Ja Fullmoonpartyt oli just siistit!!! Ärsyttävää oikeesti! Ethän silti lopeta matkalta kirjoittamista?

  Suurin osa meistä nauttii näistä jutuista!! <3

  ReplyDelete
 19. miks lukea blogia jos on antaa siitä vain kritiikkiä eikä' edes pidä koko blogista? tuntuu siltä että kyseisillä ihmisillä ei ole muutakaan elämää :D tai ovat muuten vain kateellisia.

  ReplyDelete
 20. Siis voi herranenaika, miks vitin apinat luette ko. blogia, jos kaikki vituttaa?!?! Kai ihmisellä on oikeus matkustaa haluaamaansa paikkaan ja tehdä siellä haluamiaan asioita. Ja jos haluaa niin saa kirjoittaa matkastaan omaan blogiinsa, mitä ei tietojeni mukaan ole pakko lukea. Kai Laura saa panna vaikka Thaimaan jokaista miestä, sehän ei kenellekään muulle oikeastaan kuulu!! Ja jos sinä vitun absolutisti et voi sietää viinan käyttöä, se ei tarkoita että kaikkien on siitä syntisestä aineesta luovuttava.Ärsyttää tuollaiset saatanan kateelliset ihmiset!!!!!! Hankkikaa elämä.

  Eipä muuta.

  Kiitos Laura, mä tykkään sun blogista törkeen paljon! Jatka ihmeessä matkakertomuksias :)

  ReplyDelete
 21. Jooh, en mäkään tonne Thaimaahan lähtis enää never, koska se on vaan niiiiin nähty, MUTTA kyllä ihmiset saa tehdä ja mennä juuri sinne lomailemaan minne itse haluaa!
  voi hyvä jumala näitä anonyymi-apina bää-bää- kommentteja!
  Ja mitä sitten jos "näyttää pissaliisabileiltä" huu tö fak gives a shit! hauskuus on aina omasta itsestään kiinni ja Lauralla on just oikee meininki, sanon minä :)
  Minä ite välttelisin tollasia mestoja aika takuu varmasti, koska taidan olla liian vanha ja väsynyt 27vuotias mutta ehkäpä juuri siksi täällä kateellisena kuvia pällistelenkin kun pakkaset paukkuu parissakymmenessä...hrrrrr.

  Joten kaikki te narisiat: hajotkaa pakkaseen! Lauralla on loistoblogi :)

  ReplyDelete
 22. :DDDDDD hitto et ihmiset jaksaa nipottaa. Laura, vaikka en henkilökohtaisesti sua tunnekkaan, niin vaikutat ihanalta ja impulsiiviselta ihmiseltä. Älä ota noista ittees. tsiisus millanen maailma tää olis jos kaikki olis noin negatiivisii :D

  ReplyDelete
 23. Mietin kanssa ihan suunnattomasti että miks ihmiset ketkä esittävät tälläsiä kysymyksiä ylipäätänsä sitte lukevat blogeja..en tajua..
  Muthei tsemii sinne! Meno on hyvää kuha se on rajua:D

  ReplyDelete
 24. Hahaha, joo, Thaimaassa "pitää olla" kansainvälinen ajokortti..joopa joo. Niin ehkä pitää, suositellaan, olis kiva tms. mutta kytät on Thaimaassa (ja Kaakkoi-Aasiassa ylipäätään) niiiiin korruptoituneita että ne saa ostettua bhateilla hiljaseksi..
  Olen itse pyörinyt Thaimaassa, Kambodzassa, Laosissa, Vietnamissa, Balilla, Indonesiassa ja Malesiassa ja kolme vuotisen kokemuksen syvällä rinta äänellä voin kertoa tämän todeksi. PISTE.

  ReplyDelete
 25. eivoi kyllä muutaku sääliä noit kommentin kirjottajia ei huhhuh mitä touhua:DD mut hyvää lomaa sulle!!

  ReplyDelete
 26. Mä kyl Laura arvostan et oot uskaltanu lähtee yksin tolle matkalle. :) huippurohkeeta. joillaki on ilmeisesti vähän ittenstä kanssa isompia ongelmia noista kysymyksistä päätellen. musta sä oot tosi sydämmellinen ihminen, ei voi muuta sanoa. joten älä välitä kateellisten panetteluista :) sun blogia on ihan mahtava seurata, ihania kuvia, mielenkiintosta tekstiä ja sä oot tosi kaunis! Jatka samaa rataa :)

  ReplyDelete
 27. :D Ei hyvänen aika.. Eikös se mene niin, että nuorena sattuu ja tapahtuu. So not. Kantapään kautta oppii asioita.

  Kateelliset marmattaa..

  ReplyDelete
 28. Onko kivaa olla lomalla kehitysmaassa?

  En tarkoita tätä kritiikkinä juuri tämän blogin pitäjää kohtaan, vaan ylipäätään koko ihmeellistä Thaimaan-buumia.
  Suurin osa Thaimaan väestöstä asuu edelleen maaseudulla, ja jos vierailee vain turistikohteissa, ei todennäköisesti pääse juurikaan näkemään maan todellisuutta.
  Ihmiskauppa kukoistaa, esim. lapsityövoiman ja pakkoprostituution muodossa.
  Wikipedian mukaan 1,4% väestöstä (yht. 65 miljoona) kantaa HI-virusta.
  En ymmärrä, miten kukaan voi nauttia lomastaan maassa, jossa ihmisoikeuksia poljetaan niin pahasti.
  Väite, että Thaimaahan matkustaminen tukisi paikallista taloutta, on täysin väärä. Tämä turisimi tukee länsimaalaisen siirtomaavaltaa, eikä sitä, että Thaimaasta tulisi todella taloudellisesti itsenäinen.
  Joten kannattaa miettiä uudelleen, onko Thaimaa todella se "paratiisi", jonne kannattaa lomallaan matkustaa.

  ReplyDelete
 29. On se kumma kun ihmiset vetää ihme kilarit siitä kun joku ihminen tekee..JOTAIN. Kyllä mullakin on helvetisti mielipiteitä muiden ihmisten tekemisistä ja jotkut on fiksuja, jotkut ei, mutta en mee aukomaan päätäni ihmisille. Jos itse kantaa seuraukset omista tekmisistään eikä vahingoita muita niin siitä vaan! on se nyt kumma kun pitää toisten blogeihin tulla kiljumaan. Miksi? ei käsitä.

  ReplyDelete
 30. Laura, älä haaskaa energiaa jankuttamalla noiden katkeroituneiden sossuasiakkaiden kanssa. Käytä se energia mieluummin siihen, et postailet kuvia ja fiiliksiä lomasta :)

  /s

  ReplyDelete
 31. hajosin eniten tälle: "Ihmettelen myös, mitä mielihyvää saat kertomalla näitä juttuja?"

  blogeja on tsiljoonia joten jotainhan siinä täytyy olla miksi ihmiset niitä pitää. vähän ku päiväkirjoja, mutta laajemmalle yleisölle ja kapeammalla tarkastelulla. ihmetyttää et mitä kyseinen ihminen tekee jonkun blogin sivulla jos ei ymmärrä minkäännäköisen blogin ideaa eikä kiinnosta ollenkaan?? :D

  laura sun blogi on yks mielenkiintosimmista! jatka näin. vahinkoja sattuu mut pääasia et sä oot kantanu vastuun niistä. :--) jotkut on vaa niin takakireitä et varmaan tollasella lomalla pitäs niiden mielestä aikatauluttaa kaikki ja elää herran nuhteessa ja pitää raamattua povarissa. ja ainakaan ei saa tehdä mitään spontaania, tutustua uusiin ihmisiin tai vähän pelleillä!!!!

  ihanaa loppumatkaa, nauti siitä täysillä kun voit !

  ReplyDelete
 32. ei vittu mitä juntteja. oikeesti.

  ReplyDelete
 33. Älä välitä tuollaisten ihmisten kommenteista! :) Ennen kaikkea luulisin että niillä kateus kukoistaa, nimittäin mulla ainakin! Jos vaan itekin pääsis Thaimaaseen ja fullmoonpartyihin ja ties minne, menisin kyllä!
  Spontaanisuus ja rajojen kokeilu on tosi jees! Pidä rento meininki yllä vastaisuudessakin :)

  ReplyDelete
 34. Ihmiset on idiootteja. Pidä pintas Laura!

  ReplyDelete
 35. näille kommentoijille voi vaan sanoo että "bitches, don't confuse hate with jealousy" :) loma tekis teille vissiin ihan hyvää, peace yo.

  ReplyDelete
 36. Niin no, mäpä olen ollut 3 kuukautta YKSIN reissamassa Kaakkois-Aasiassa ja pyrin olemaan mahdollisimman kaukana tietokoneesta! Myöskään teinien örvellysbileet rannalla ei oo mun juttu. Jos alkoholia ja hauskanpitoa teki mieli, sen saattoi tehdä sivistyneessä seurassa rannalla, pubissa tai vaikka kahvilassa.

  Koko Thaimaa ei missään nimessä ole turistirysä! Harmi, ettei sinne asti matkustavat tajua turistipaikkojen ulkopuolisesta elämästä mitään. Ja jos Thaimaa ei kelpaa, siinä naapurissa on mm. Malesia, Vietnam, Laos ja ennenkaikkea Indonesia. Mm. Borneon saari on kaikkea muuta kuin turistirysä.

  Mutta kukin tavallaan ja ajallaan! Hassua vaan, että suurin osa blogiasi kommentoivista tuntuvat olevat nuorta väkeä, jotka ihannoivat känniörvellystä ja rohkeutta matkustaa yksin. Voin kertoa, että jos ei ole diagnosoitu läheisriippuvaiseksi ja itsetunnottomaksi, yksin matkustelussa ei sinänsä ole mitään rohkeaa tai edes ihmeellistä.

  ReplyDelete
 37. Haha näitäki ihmisiä löytyy siis täältäkin. Kyllä ne ihmiset osaa sitten turhista asioista löytää valittamista. :D:D Musta on tolkuttoman siistiä että sä matkustat yksin ja kiertelet paikkoja ja viel siistimpää on et kirjottelet mitä kaikkee sulle siel tapahtuu ja et missä oot käyny yms. ! Ihmisille sattuu ja tapahtuu matkoilla, ollaan mekin niitä ikkunoita joskus rikottu, ihan selvinpäinkin (;

  ReplyDelete
 38. Ei vittu mitä paskaa... :D Kuka jaksaa valittaa oikeesti kaikesta. Oon ite lukenu sun postauksia ihan kateellisena ja jokaisesta postauksesta oon saanu hymyn melkei korviin asti, hyvän mielen ja mahdottoman matkakuumeen. En ymmärrä tollasia tiukkapiposia nipottajia kyllä yhtään!! Laura, pidä kivaa sielä äläkä välitä noista turhista kommenteista, se on kummiskin tasan tarkkaan vain sun lomas, jolla teet mitä lystäät. Huhhuh..... Anonyymit menköön ite omalle matkalle ja näyttäkööt sielä miten kuuluu olla, mitä pitää tehdä jnejne! Ärsyttävää. Onneks en ikinä lue kommentteja ni ei mee hyvä fiilis tollasiin valittajiin. :-)

  ReplyDelete
 39. :DD oot paras. osaispa itsekin jättää ikävät kommentit omaan arvoonsa... kaikkihan on hyvin niin kauan kun sä tiedät missä mennnään ja mikä on totuus :) kiitos, että kerroit oman versios tännekin!

  ReplyDelete
 40. huhhuh mitä pidemmälle luin noita idioottimaisia kommentteja, sitä enemmän rupes ärsyttää.. jääny joiltaki huomaamatta tuo "ahdistaako" -linkki sivun reunassa?! :-D

  ReplyDelete
 41. laura on hyvällä tavalla vähän pöhkö. siksi ihailen ja tykkään tästä blogista. enempi ihminen saisi olla yhtä rohkea ja spontaani kuin laura.

  ReplyDelete
 42. VOI JUMALAUTA :DDDDDDDDDD

  on se hienoo ku pitää taas ihmisten vääristellä esim. sun sanomisia täällä ja hyökätä kimppuun. voi itku, noi tekee itestään vaan pellemmän. paitsi että kuulosti että noi ois vaan yks ja sama ihminen. katkeraa.

  ReplyDelete
 43. se o just siistiä ku kirjotat tänne mitä oot tehny ! ja ettekö te valittajat voi ymmärtää et vahinkoja sattuu ja kukaa ei oo täydelline! taiatte olla vaa kateellisii ku ette ite uskaltais lähtee tollaselle matkalle ja bileisii! ja laura oot ihana<3 :D

  ReplyDelete
 44. Mua harmittaa kauheesti et nykyää jos pitää blogia nii kaikki olettaa että on pyhimys joka ei tee koskaan mitään! ei saa juoda polttaa eikä varsinkaa käydä bileissä. Ja Blogaajalle ei koskaan satu mitää vaa niide pitäis olla täydellisiä, ettei va nuoremmat ota mallia. Nykyää 10vuotiaat pennut tulee pyytää tupakkaa ja se ei varmaakaa oo jonku blogaajan vika...

  ReplyDelete
 45. Kateellisten panettelua. :D Pitäisikö sitten lähteä LOMALLE jonnekin riisiviljelmälle, kun voi mennä ihan lomailuun tarkoitettuun turistikohteeseen. Yhtälailla kaikkien suomalaisten tulisi kokea huonoa omatuntoa sitten vissiin siitä, että täällä asiat ovat niin hyvin. Ja voi kyllä, yksinmatkustaminen on rohkeaa. Harva uskaltaa lähteä pois tutusta ja turvallisesta ympäristöstä täysin vieraaseen kulttuuriin. Ja mä tykkään lukea sun juttuja, jos jonkun elämää niin kamalasti häiritsee sun tekemisesi niin olkoon sitten lukematta. :D

  Hyvää lomaa! :)

  ReplyDelete
 46. Hahahahahhahahha mitä nääää ihmiset tääl oikein on...... oikeesti: D ihan vitun retardeja kysymyksiä ne ainaki lähettelee sulle: DDD

  ReplyDelete
 47. Mitä se muiden persettä kutittaa mitä sinä matkallasi teet? Ihme hommaa!

  ReplyDelete
 48. HYVÖ ANNA PALAUTETTA TAKAISIN NIILLE ILKEILLE ANONYYMEILLE!! p.s. mistä nuo sinun ihanat bikinisi ovat?

  ReplyDelete
 49. No nyt olit kyllä lapsellinen, olisit jättänyt tuon postauksen tekemättä. Älä julkaise kommentteja jos et niistä pidä.

  Roikuitte kaksin käsin ikkunan "pölkyssä" muttette saaneet sitä rikki. Sitten ette kuitenkaan yrittäneet rikkoa tai rikkoneet mitään. Sekavaa.

  Et ollut koskaan ajanut mopoa mutta päätit tuosta vaan lähteä ajelemaan "yli 100 km tunnissa" kulkevaa mopoa(moottoripyörää). Aika hyvä suoritus. Seurauksena menetit litratolkulla verta, ja sait pari tikkiä. Olisit aika heikossa hapessa jos menettäisit litratolkulla verta. Tiedätkö montako litraa verta ihmiselimistössä virtaa?

  Täällä näitä kommentteja kirjoittelevat lähinnä teinit joilla ei ole mitään mielipidettä tai käsitystä mistään asiasta. Uskovat kaiken. Kaikki on coolia ja siistiä, ihan sama mitä kirjoitat tai teet. Sitten jos joku kommentoikin, ettei tuo niin coolia ole, teinit kääntävät joukolla kelkkansa. Eivät osaa päättää.

  Siksi sinuna jättäisin ihan omaan arvoonsa KAIKKI kommentit. Ei kannata vetää hernettä nenään tästäkään. :)

  ReplyDelete
 50. joo. mitäs tähän nyt sanois. no sanompa vaikka että jollakin on tainnut olla melkoset PMS-oireet kommenttia kirjoittaessa.

  vai että pari uutta asentoa ja sukupuolitauti....... että tällasta tänään.

  ReplyDelete
 51. Siis voi vittu näitä joitain idiootteja, jotka kyselee tollasia.... Vois varmaan keskittyä omaan elämäänsäkin? :D Jatka samaan malliin, olet maailman ihanin ja sulla on parhaat jutut<3

  ReplyDelete
 52. Jos kerta ei ole khhuulia tai katu-uskottavaa matkustaa thaimaan turistirysään, jonkun asumattoman viidakon sijaan, samalla logiikalla Ruotsiin mennään vain autolla tai soutuveneellä? Joku lentokone tai risteily-laiva on niin suomijunttia turismia. ????

  ReplyDelete
 53. Riina, Wikipedia ei ole luotettava tietolähde..

  ReplyDelete
 54. voi luoja, mua vituttaa yli kaiken tollaset hinttarit jotka tulee tänne mäkättämään -.- mun mielestä vaan kiva kun kerrot täällä kaiken mitä oot touhunnu :D ja vaikka teet siellä paljon sellasta mitä en ite ikinä tekis niin mun mielestä on hyvä että joku tekee niitäki juttuja :D sulla on ainaki paljon kerrottavaa lapsenlapsille joskus sitten vanhana :P

  ReplyDelete
 55. Voi tsiisus! Voin kuvitella miten sä oot itkeny verta ku oot lukenu noitten idioottien kommentteja... Pidät nyt kivaa ja postailet ku kerkiit! ;) Mulle on ainaki tullu aina erittäin hyvä mieli kun olen lukenu sun kuulumisia sielt thaikkulasta.

  ReplyDelete
 56. mietin kans, että miks ihmiset lukee tätä blogia, jos pitää itkee tollasten yhdentekevien vahinkojen takia. voi hyvä jeesus sanon minä :D

  Laura, oon kateellinen että uskallat yksin lähteä noin kauas ja noin pitkäks aikaa, oot todella rohkee ihminen :) Kadehdin sua siks! Pidähän lippu korkeella :)

  You go girl! ;)

  ReplyDelete
 57. Alko kyllä mietityttämään että minkalaisia kusipääidiootteja sulle kommentoikaan. Miten ihmiset voi ees vajota nuin alas :DD

  ReplyDelete
 58. Kortitta ajaminen on laitonta Thaimaassa siinä missä Suomessakin, mutta käytänössä on vain paljon helpompaa ajaa siellä ilman korttia, kun sitä ei aina vuokratessa kysytä, ja poliisit voi lahjoa helposti. Ei ehkä kuitenkaan fiksuin veto lähteä ajelemaan täällä vaikka korttia ei kysyttäisikään, jos sitä ajotaitoa ei löydy.. täällä on kuitenkin oltava paljon parempi havainnointikyky kuin esim Suomen liikenteessä. Niin ja tosiaan jos ajaa kortitta niin tietenkään vakuutus ei korvaa mitään: onneksi sulle ei sen pahemmin käynyt, tuttavan perheen poika oli koomassa ja siltä amputoitiin jalka, tuli muuten kallista lystiä. Mutta niin, virheistä oppii, onneks sulle ei tullut kun nuo pari tikkiä jalkaan!

  Nimim. asunut Thaimaassa viim 18 vuotta.

  ReplyDelete
 59. Hyvä Laura!! =D

  kateellisia tollaset vaa;)

  ReplyDelete
 60. hahahahaha, ei hemmetti, sain kunnon naurut noista kommenteista. aika vitun naurettavaa. miks ihmeessä ihmiset kukee tätä jos niitä vituttaa kaikki noin paljon? ihmeellisiä ihmisiä.

  ReplyDelete
 61. Voi luoja noita kommentteja!
  Vaikka yksi kyseinen kommentoija ei pitäisikään Full Moon Partyista ei se tarkota sitä että ei sunkaan oli kannattanut mennä sinne. Haloo ihmisiä on erilaisia. Haistan myös peintä kateutta... Itse olisin todellakin käynyt tsekkaamassa bileet!

  Ja thaimaalaisten liikennekultturi on _hiukan_ erilaista kuin täällä Suomessa. Ite olin tammikuussa Thaimaassa enkä olis ikinä uskaltanu lähteä sinne yksin ajelemaan.

  Mutta pidä hauskaa siellä! :)

  ReplyDelete
 62. vittu mitä porukkaa, antais sun nyt vaa iha rauhas nauttii lomasta eikä tulla tollee vituillee tänne ...

  ReplyDelete
 63. Ei pahalla, mutta kuka uskaltaa lähteä yksin etelään ja vielä nainen? Meille lukion 1. terveystiedon kurssissakin opetettiin että kannattaa olla varovainen.

  Kännissä + ulkomaalaisten miesten ympäröimänä + vaaleaihoisena (kiinnostaa etelänmiehiä) = en viitti ees sanoo mitä voi tapahtua

  Älä vedä hernettä nenään tästä, tää on vaan tervettä järkipuhetta.

  Mutta siis toivottavasti matkasi sujuu hyvin! ;)

  ReplyDelete
 64. toivottavast ne ketkä noin kommentoi häpee nyt silmät päästään!!!!!!!11 ei oo tainnu niitten äidit niitä paljon kasvattaa kun noin törkeesti puhuu ja puuttuu periaatteessa tuntemattoman ihmisen elämään niinkuin ite tietäisivät muka paremmin -_-'

  tsemppiä sulle laura kun jaksat lukee noin kamalia kommentteja (itse en jaksais) tee omaa juttuas älä välitä tommosista molopäistä

  ReplyDelete
 65. Yks kysymys niille jotka tänne tulee kommentoimaan Lauran tekemisiä, miksi teitä kiinnostaa tulla lukemaan jos tuutte miettimään sitä, miksi ketään kiinnostaa tulla lukemaan.. hmm.. Suurin osa teistä luultavasti on niitä, jotka istuu himassa kylmässä Suomessa, kaamoksen keskellä, koska ei ole tilaisuutta maasta poistua.
  Sä oot Laura asenne mimmi!

  ReplyDelete
 66. harvemmin sitä tääl -50 asteen pakkases pääsee bailaa rantabileisii,jote se siit "pissisbileist", ja mitä vittua kaikki tulee tänne inisee et kuka on ja missä on ja tekee mitä, vois porukka vaik läpäl hankkii sen sijaa elämän tai jotai, jos vituttaa noin paljo se et muut uskaltaa tehä elämällään mitä ite tykkää ja tekeekinnn on varmaa paskaa näil vity haukkujil tääl

  ReplyDelete
 67. näkyään jotkut tosissaan luulevat että tahallasi rikot ikkunoita, hävität avaimet ja kolaroit mopon! sellastaha kaikki iha huvikseen harrastaa. mut joo jätä tollaset kommentit omaan arvoon ja kohti uusia onnettomuuksia!:D

  ReplyDelete
 68. tulee tääl ihan ittekki vihaseks ku lukee näitä. Mun mielestä on ihan mahtavaa ku oon löytäny tän sun blogin ja AIVAN mahtavaa että jaksat lomallasi jakaa meille sun kokemuksia ja bileitäs, saa itsekkin vähän kokea millaista toi yksin reissaaminen olis.. vaikka mulla siihen ei varmaan tarpeeks uskallusta olis =D jatka samaan malliin <3

  ReplyDelete
 69. ei vittu mitä porukkaa taas :'D

  go girl go! just asia vastaukset!

  ReplyDelete
 70. Tyypit on vaan kateellisia ku sulla on rahaa käyä ulkomailla ja näi ;)

  ReplyDelete
 71. "Täällä paikalliset kolaroivat sata kertaa enemmän kuin länsimaalaiset."

  En usko että pitää paikkansa. Itse oon Thaimaan ja Intian reissuilla nähnyt valtaosan kolareita, joissa on länkkäri osallisena. Paikallisia nyt vaan sattuu olemaan enemmän, mutta kyllä ne siihen liikenteeseen paremmin reagoi ku turistit.

  ReplyDelete
 72. Miks sä vastaat aina kysymykseen kysymyksellä?:D Tulee sellanen kuva, ku yrittäisit ihan hädissäs puolustella tekemisiäs. Sä teet siellä mitä lystää, mitä se muille kuuluu. Okei tätä blogia lukee varmasti suurimmaksi osaksi yläaste- ja lukioikäiset teinit, mutta jos joku ihannoi kaikkea ns. "typerää" ja "kännisekoilua" eikä omaa järkeä oo päässä, niin minkäs sinä sille mahat.

  ReplyDelete
 73. No on joillakin kyllä ollut paremman tekemisen puutetta tuollaisia syytöksiä heittäessä sun niskaan :D

  ReplyDelete
 74. Mun mielestä tässä blogissa on nimenomaa kaikkein parasta se, että sä sanot asiat suoraan. Sä et kiertele, etkä häpeile vaikka moni muu saattaiskin jättää esim. noi mopolla kolaroinnit kertomatta julkisesti.
  Mun mielestä se on vaan uskomattoman hauskaa lukea sun seikkailuista ja mokailuista. Sun tekstistä huokuu niin selvästi se, että nautit elämästä ja otat siitä kaiken irti, vitut siitä jos jotain menee rikki. Otat asioista kuitenkin vastuun.
  Mä haluan ainakin kuulla lisää näitä juttuja, koska ei tälläsiä kovin moni muu kirjota. Ei ainakaan yhtä uskottavasti :D Oot mahtava!

  ReplyDelete
 75. ihme toppahousuja käyny kommentoimassa :D voi vittu mitä touhua.

  ReplyDelete
 76. ei varmasti hymyilytä tommoset kommentit ja kommentoijat, mut ne on kateellisia, ite eivät pääse varmaan koskaan ulkomaille ja kateellisia myös sun ulkonäöstä ja elämänasenteesta. Pidä hauskaa ja koita olla välittämättä! :) ps. se ois itelläkin ylihuomenna nokka kohti thaimaata !

  ReplyDelete
 77. Koita Laura nauttia lomasta :) Se on ihan sama mitä tekisit, vaikka lahjottaisit miljoona euroa hyväntekeväisyyteen joku täälä nillittäisi siitäkin joten ällä stressaa, pidä hauskaa ja ah että olen kateellinen sinulle! Itsehän odottelen ainakin vuoden ja koitan säästää että pystyy lähteen reissaamaan!

  ReplyDelete
 78. ihmisten pitäs tulla itte pitämään blogia, nii ei jaksais valittaa. vahinkoja sattuu kaikille ja pidä hauskaa siellä miten ikinä huvittaa ! :) terkut sinne thaimaasee

  ReplyDelete
 79. ""Riina sanoi...

  Onko kivaa olla lomalla kehitysmaassa?

  En tarkoita tätä kritiikkinä juuri tämän blogin pitäjää kohtaan, vaan ylipäätään koko ihmeellistä Thaimaan-buumia.
  Suurin osa Thaimaan väestöstä asuu edelleen maaseudulla, ja jos vierailee vain turistikohteissa, ei todennäköisesti pääse juurikaan näkemään maan todellisuutta.
  Ihmiskauppa kukoistaa, esim. lapsityövoiman ja pakkoprostituution muodossa.
  Wikipedian mukaan 1,4% väestöstä (yht. 65 miljoona) kantaa HI-virusta.
  En ymmärrä, miten kukaan voi nauttia lomastaan maassa, jossa ihmisoikeuksia poljetaan niin pahasti.
  Väite, että Thaimaahan matkustaminen tukisi paikallista taloutta, on täysin väärä. Tämä turisimi tukee länsimaalaisen siirtomaavaltaa, eikä sitä, että Thaimaasta tulisi todella taloudellisesti itsenäinen.
  Joten kannattaa miettiä uudelleen, onko Thaimaa todella se "paratiisi", jonne kannattaa lomallaan matkustaa.""

  Voitko perustella väitteesi siitä, miten matkustaminen Thaimaahan EI tue paikallista taloutta?

  ReplyDelete
 80. Siis ei voi olla oikeesti totta!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ihmiset ei näköjään omista omaa elämää hahahahah :'DD

  ReplyDelete
 81. mä en kyllä tajua noita kommentteja. ihan ku ihminen ei sais ryypätä ? ihan ku kukaa muu ei ois ikinä vahingossa rikkonu ikkunaa ? =DD
  oikeesti ei luoja. party like a rockstar !

  ReplyDelete
 82. ahahah ei hitto että ihmiset on tyhmiä :D siis en voi käsittää noita kysymyksiä mitä on esitetty :D oot huippu!

  ReplyDelete
 83. Go laura! mun mielestä on niiin mahtavaa, että oot yksin uskaltanu lähtee reissuun ilman "suunnitelmaa" siis mietit minne meet vasta paikan päällä. itsestä ei siihen ois - tuskin monesta muustakaan. joten eiköhän vaikuta aikalailla siltä, että kateelliset vaan uhoo:D tsemppiä reissuun ja ota ilo irti kun nuoria vielä ollaan ! :)

  ReplyDelete
 84. MITÄ HELVETTIÄ TE IHMISET INISETTE!! oot kyl paras ku jaksat tollasii, en iki pystyis pitää blogii just tollaste takii

  ReplyDelete
 85. Hahah, huvittavia. Hieman paistaa katkeruus kommenttien läpi. :D

  Musta on tosi kiva, kun oot kirjottanut niin paljon postauksia matkastasi. Oon itse lähdössä Thaimaahan ensi kuussa, olisko sulla jotain vinkkejä, että mihin paikkoihin kannattaa ehdottomasti mennä? :)

  ReplyDelete
 86. Ah, kuinka nautinkaan tämän yhden intellektuellin kommenteista!

  "Jos alkoholia ja hauskanpitoa teki mieli, sen saattoi tehdä sivistyneessä seurassa rannalla, pubissa tai vaikka kahvilassa."

  ReplyDelete
 87. eiköhän jokainen ihminen saa viettää lomansa haluamallaan tavalla, ja lähteä juuri sinne maahan mihin haluuakin ?! mitä helvettiä ihmiset, wake up..

  ReplyDelete
 88. sähän seurustelet eikös? vai oonko aivan väärässä? =)

  ReplyDelete
 89. en kyllä tosiaan tajua miksi jotkut valittaa kaikesta mitä laura tekee. eikös tällasiin reissuihin kuuluu spontaanisuus ja seikkailu? tuskimpa kenenkään tarvitsee leikkiä siveyden sipulia jos lähtee rentoutus -ja seikkailunhaluiselle lomalle. vitun nipottajat, kaivakaa se puolukka juuri sieltä pois niin saattas omakin elämä tuntua vähän paremmalta.

  ReplyDelete
 90. Ihana Laura! Älä välitä näistä niin perussuomalaisten kommenteista. Itse en edes jaksaisis lähteä vastaamaan näihin, suomalaiset ovat NIIIn kateellisia. Sinun kuuluisi
  nauttia matkasta, ihan sama mitä teet, jokainen saa tehdä ihan mitä haluaa!! olet upea itsenäinen nainen, muista se ja anna perkele palaa vaan !

  ReplyDelete
 91. Asiaa Laura! En tajua miten jotkut jaksaa tulla tänne valittaa, ei sitte lukis tätä blogia..

  ReplyDelete
 92. Rakastan tätä blogia, sitä mitä sä kirjotat ja millasen kuvan annat. Mua ei kiinnosta toisten mielipiteet tästä blogista ja tosi harvoin luen näitä kommentteja, mutta nyt kun ite julkasit mitä sulle laitetaan, ottaa päähän.
  Mun mielest on niin mahtavaa että lähit yksin sinne ja nautit lomasta -NAUTIT! :)
  Ite aion kesäkuun 6. päivä lähteä Espanjaan ja oon 11 kuukautta! Vähän pelottaa yksin mennä, mutta mä haluan kokea kaiken ja nauttia -juuri kuin sinäkin ! Pidä hauskaa!!
  xoxo

  ReplyDelete
 93. Ketä helvetin juntteja noi kommentoijat oikeen on? Eivät ole mahtaneet käydä paljon reissussa, ku noin suuret ennakkoasenteet on Lauran tekemisiä kohtaan! Mistä hitosta tommosia johtopätöksiä voi oikeen vetää?!

  ReplyDelete
 94. näiden jälkeen en osaa muuta kuin nauraa,
  ja laittaa Laura sulle <3.

  ihanaa loppu lomaa sulle! <3

  ReplyDelete
 95. Onko jonkun mielestä oikeasti rohkeeta, jos joku TÄYSI-IKÄINEN lähtee Suomen ulkopuolelle?

  Vähän liian paksua jo!

  Tai sitten olen vain vanha, kun lähdin aikoinaan heti yläasteen jälkeen yksin ulkomaille jatkamaan opiskelua, kun ei Suomi enää napannut.

  ReplyDelete
 96. LOL!

  Tää taitaa olla eka kommenttini sulle, vaikka jo jonkin aikaa olen blogiasi lukenut..

  Oon koko tän sun reissun ajan ihaillut, että johan oot rohkee mimmi kun oot yksin reissuun lähtenyt!

  Ja toi LOL oli siis tarkoitettu kaikille noille kateellisille turhantärkeilijöille kommentoijille :D

  you go girl, vaikket ketään paniskaan siellä ;)

  ReplyDelete
 97. laura sää oot ihana. nuo kaikki ihme anonyymit jotka tänne tulee turhaa haukkuun ja valittaan on vaan kateellisia ja kyllästyneitä omiin tylsiin elämiinsä. Ne kadehtii sua vaan sun upeesta elämän asenteesta, ulkonäästä, kyvystäs pitää hauskaa ja tutustua uusiin ihmisiin, rohkeudestas ja no, varmaan vähän siitäkin että sulla on varaa matkustella noin:) kiittos laura kun jaksat pitää tätä blogia, mulla on niin paljo vielä opittavaa sulta<3

  ReplyDelete
 98. ja RIINA, matkustamalla thaimaahan tukee vaan maan taloutta. Mietippä kuitenkin paljokohan rahaa laurallakin lomallaan siihen maahan uppoaa? eikä maahan matkustamisesta ole mitään haittaa itse maalle, päin vastoin.

  ReplyDelete
 99. niin järettömän monet ihmiset lukee sun blogia ja sun juttuja päivittäin ja oottaa niitä tosi innolla. älä anna tollasten pilata kaikkee. kyllä mullekki kelpais lähtee thaimaahan bilettään rannalle, vituttaa tollaset ihme tekopyhät siveydensipulit. ei nekää ois siveitä muuten ,mutta eihän niitä raukkoja kukaan halua

  ReplyDelete
 100. :DDD plz mä toivon että noi ihmiset ei oo tosissaa. mäki haluun fullmoonpartyihin !!!

  ReplyDelete
 101. Ollaan samantien kaikki matkustamatta minnekään,koska jokaisessa maassahan niitä epäkohtia on. Joissain enemmän ja joissain vähemmän. Ammutaan samantien jokainen ittemme ni säästytää kaikelta harmilta ja mielipahalta! Onpahan eläimille ruokaa!

  T.Jesse James

  ReplyDelete
 102. varmaan provoja :D

  ReplyDelete
 103. Ps. Niin ja Wikipediastahan löytyy ainoa oikea totuus..rofl

  T.Jesse James

  ReplyDelete
 104. suomi täynnä angstisia ja masentuneita ihmisiä joiden asenne on valmiiksi niin paska että ei voi ku ihmetellä että miks ei voi nauttia omasta elämästään yhtään ja jos omastaan ei pysty löytään muka mitään hyvää niin antais nyt herrajumala toisten sitte nauttia! minkälainen ääliö lähtee lomalle sinne mihin joku tuntematon haluais mennä(mutta itse et)?! juhlissa näytti olevan ruskettuneita, hyvännäkösiä, värikkäitä ja elämästään nauttivia ihmisiä joita ei mielestäni voi sanoa miksikään teineiksi, ja jos teinien bileet on tuollaiset ja teinit näyttävät tuolta niin haluaisin todellakin olla teini. ja eniten ärsyttää tuo että eikö nää jotkut ihmiset voi ymmärtää että jokanen tykkää ja nauttii eri asioista, vaikka jotkut kansankynttilät tykkää eri asioista kuin laura ni se ei tarkota että olis lupa vääristellä lauran kertomia juttuja ja sen jälkeen haukkua kuinka ite ei tekis niin ja kuvitella että oma tapa olis jotenki parempi. tekstit lauran lomilta ovat hauskaa luettavaa ja kuvat aivan upeita, onneksi tällasia ihmisiä on olemas jotka osaa nauttia siitä mitä on ja haluaa jakaa sen muidenkin kans. toivottavasti laura jatkaa vielä näiden lomakuulumisien kirjoittamista (ja vielä ihan näiden negatiivisten elämäänsä kyllästyineiden kiusaksi)!

  ReplyDelete
 105. ahhaha kerranhan tässä vaan eletään!

  ReplyDelete
 106. Tsemppiä Laura ihan tajuttoman paljon! Oli ihan pakko jakaa tukeni, koska kattelin silmät pyöreinä noita kommentteja.
  Ilmeisesti kyseiset kommentoijat eivät ole koskaan käyneet Ristijärveä kauempana ja ottavat elämän vähän turhan vakavasti :D
  Viestinä heille: vaikka elämässä on muutakin kuin rellestys, niin kannattaa kokeilla sitä nuoruudessa edes ihan pikkuisen. Voi iskeä aika paha keski-iän kriisi muuten :DDD

  ReplyDelete
 107. Tunnen myötähäpeää noiden kommentoijien puolesta! Pakko olla trolleja tai jotain?

  Kivaa lomaa! Kiitos kun muistat meitä postauksillasi! :)

  ReplyDelete
 108. voi luoja voin kuvitella mitä lokaa bloggaajat saavat niskaansa saati sitten kommentoijat. kirjoitin tuon "khuuli" kommentin enkä tosiaan meinannut juuri tuota sun bile iltaa vaan ylipäätään sun reissu vaikuttaa siistiltä. oisi vissiin pitänyt kirjoittaa se johonki postaukseen missä et ole sekoillut ja muuta tai lähettää suoraa spostia sulle itselles:)

  ReplyDelete
 109. "Ei pahalla, mutta kuka uskaltaa lähteä yksin etelään ja vielä nainen? Meille lukion 1. terveystiedon kurssissakin opetettiin että kannattaa olla varovainen."

  Ei hyvääpäivää! Lukiolaisen kirjoitus? Missä näitä tulevaisuuden toivoja oikein kasvatetaan? Varovainen tottakai, mutta suurta rikkautta se matkustelu on. Ja edelleen, siinä ei ole mitään rohkeaa, että yksin matkustaa! Jos ei itse omaa lainkaan itsetuntoa, älyä, maalaisjärkeä ja matkakuumetta, voi toki jäädä kotiin mamman helmoihin, mutta normaali ihminen kykenee helposti matkustelemaan yksin!

  Aina ei pidä olla bestiksessään kiinni ja kysellä bestikseltä mitä nyt tehdään ja minne mennään. Yksin matkustaessa on vapaus tehdä mitä haluaa, eikä siinä todellakaan ole mitään erityistä rohkeutta!!!!

  ReplyDelete
 110. Onpa rohkeeta lähtee yksin thaimaaSEEN! :DDD Hei haloo! Jokainen pärjää, jos vaan VIITSII lähteä!

  ReplyDelete
 111. No ikkunahan ei oo vielä mitään, meidän teneriffan lomalla romahti hotellihuoneesta katto!! :--DDDDDDDDD

  ReplyDelete
 112. Tosi hyvin kirjotettu! Sun blogi on ihana!
  Mulle on meidän duunissa vanhat viinuriherrat aina neuvonu että nuorena pitää ottaa kaikki ilo irti, bailata niin paljon kun sielu sietää ja tehdä kaikkea mitä vaan voi -ei tarvitse katua jälkeenpäin että elämää ei ole eletty kunnolla. :) Sulla on hyvä asenne, jos sulla on siistiä niin that's all that matters loppupeleissä! :)
  Ihanaa reissua siellä thaikuissa! xo

  ReplyDelete
 113. Voi jeesus sentään kun ihmiset repii tikusta asiaa.. Ihmiset on niin saatanan kateellisia että pakko yrittää väkisin keksiä jotain paskaa. Hohhoijaa, kasvakaa lapset! <3

  ReplyDelete
 114. Voi luoja mitä tyyppejä täällä käy valittamassa! Lukeekohan ne edes sun postauksia kunnolla, ennen kun alkaa avaamaan sanallista arkkuaan? Voimia tollasten kommenttien kestämiseen! Ihana matkapostaus on ollu kaikinpuolin :> Tosi kiva kun jaksat kirjottaa, kiitos siitä<3

  ReplyDelete
 115. hu0h mitä pellejä osa noist sun lukijoist O:: must se on vaa hyvä et käy bilettämässä, ja rapatessa roiskuu. mun mielest ihmiset saa matkustaa miten ikinä tykkää :--D
  pitää olla kuiva elämä et lukee jonku blogia, vaa sen takia, et voi sanoo miten sen pitäs olla tai matkustaa. Must sun blogi on just hauska ja yks parhaista mitä mä luen (::

  ReplyDelete
 116. Voi kamala mitä kommentteja oot saanut ! :D hahahaha noita ihmisiä.. :S ihana tyttö oot ja blogisi on ihan paras <3

  hei muuten multa on jäänyt välistä, vaikka oon huomannu että moni on sitä kysynyt, mutta vastauksia en löytänyt (:D), että ootko siis yksin matkalla, ja jos olet niin miten uskallat !:D noh, onnea matkaan kuitenkin !:) ota kaikki irti lomastasi, täällä nää pakkaset kyllä odottaa ;)

  ReplyDelete
 117. "Miks sä vastaat aina kysymykseen kysymyksellä?:D Tulee sellanen kuva, ku yrittäisit ihan hädissäs puolustella tekemisiäs. Sä teet siellä mitä lystää, mitä se muille kuuluu. Okei tätä blogia lukee varmasti suurimmaksi osaksi yläaste- ja lukioikäiset teinit, mutta jos joku ihannoi kaikkea ns. "typerää" ja "kännisekoilua" eikä omaa järkeä oo päässä, niin minkäs sinä sille mahat."

  Lauraa lainatakseni: Aamen!

  Sääli, että täällä on näin paljon typeryyttä ihannoivaa porukkaa, mutta niinhän se on, että teininä kaikki pitää oppia kantapään kautta.
  Laura voisi kyllä kuitenkin muistaa, että tätä blogia lukee suuri määrä ihmisiä, joista suurin osa (kaikesta päätellen) on hyvin nuoria, niin olisi ihan fiksua miettiä millainen "esikuva" haluaa olla.
  Mä en todellakaan sano, miten pitäisi juhlia tai olla juhlimatta vaan sitä, että kannattaisi ehkä miettiä miten ne asiat blogissaan esittää.

  Eniten mä olen kuitenkin järkyttynyt tästä ihannoinnin määrästä. Mutta mä olenkin jo niiin vanha...

  ReplyDelete
 118. mua melkeen vituttaa sun puolesta nää katkerat ja kateelliset anonyymit, jotka käy tääl jättämäs sulle näit fiksui kommenttejaan... saa kyl nauraa oikeesti, säälittävää :D jos ei blogi kiinnosta ni voi mennä lukee muuta, mut siinä se nimenomaan onki, et se vaan kiinnostaa! jatka samaa rataa Laura, tää on ihan ykkönen! :)

  tiinu

  ReplyDelete
 119. toivottavasti sulla on kaikista kommenteista huolimatta hyvä ja ihana lomamatka<3

  http://riinamaaria.blogspot.com/

  ReplyDelete
 120. Sun blogi on ihan parasta!
  I love you :)

  ReplyDelete
 121. hei lyhyesti: ANNA OLLA VAIN OMASSA ARVOSSAAN. älä noteeraa, se on parhain vaihtoehto;)

  ReplyDelete
 122. että jotku jaksaa kommentoida sun tekemisiä, mua ainaki vaan huvittaa sun tekstit ja luen niit hyvänä viihteenä jos näin nyt voi sanoa, joten jatka vaan samaan malliin pliis!

  ReplyDelete
 123. on niitä varmaan muitakin blogeja mitä voi lukea jos tarvii ihmisten tulla tänne valittamaan hahaha :D

  ReplyDelete
 124. Sanotaanko näin että meno on tosi let's go, mutta olkoon! ;) Sun blogi on hauska. Ei oo muita tuollaisia Lauroja olemassa kun sinä ja sun kommelluksia ja seikkailuja ja kokemuksia on piristävää lukea. Ihan ku itekki olis tuolla aina ku lukee näitä :)
  Have fun! <3

  ReplyDelete
 125. "No sitten me yritettiin avata ikkunaa irroittaen ikkunan hakaset, mutta vastassa oli puiset polkyt. Roikuttiin molemmat polkyissa, mutta eivat vaan menneet rikki." >>> "Joo, ensinnäkin ikkunan hajoaminen oli vahinko, luuletko, että tahallaan hajotan ikkunoita?"

  Siis mitä? :D

  ReplyDelete
 126. Aika hyvin kaikki kommentit sanonut asioiden oikean laidan. Tuli vaan 'just joo' olo kun luki noita älynväläyksiä. Hirveesti ilmeisesti vaikeuttaa jonkun elämää jos teet tätä tai tuota. Varmaan jotkut yläasteikäiset tätä blogia lukeekin, mutta ihan kuin se olisi sun vastuulla huolehtia niiden 'esikuvasta'? What? Ihanaa että kirjotat blogias ja näät vaivaa lomallasikin päivittää juttuja, joista mä ainakin heti intouduin suunnittelemaan Thaimaan matkaa (oli turistirysä tai ei, en mä oo Madevnturesissa)! Ja lukiosta olen jo valmistunut, ei tarvitse Lauran 'huonosta esimerkistä' huolestua... Toivottavasti jaksat kirjottaa blogias vielä kauan!

  ReplyDelete
 127. voi herranjumala voiko ihminen olla tosiaa noin kateellinen toiselle ihmiselle jonka elämää seuraa BLOGIN KAUTTA??!! ja ensinnäki, jos oma elämäntyyli ei oo samankaltainen kun blogin ylläpitäjän nii ei varmaa kannattais tuhlata sen lukemiseen aikaa... kerta ollaan nii tosikkoja et viattomasta juhlinnasta tullaan nalkuttaan, ja ylipäätään kaikesta :DD hyi lauraa ku vahingossa rikoit ikkunan!!! voi ku teijät jotku näkis livenä nii nauraisin päin naamaa :DDDDDD
  ja ps. vaikka oon sitä mieltä et laurassa on asennetta - niinku onki - ei tarkota sitä et oisin 12 wee pikkulikka, ihan 19 vuotias naikkonen. et sillee.

  ReplyDelete
 128. aika tiukkaa tekstii tulee porukalta :DD porukka on melko kateellisia! tai ainaki ite oon ku thaimaa on hieno paikka ja menis heti uudestaa vaikka loppu elämäks jos ei ois rahasta ym kiinni : DD

  ReplyDelete
 129. hankkis ihmiset elämän enneku tulee kirjottelemaan tommosia kommentteja! tosi ärsyttävää, yhdyn noihin parii muuhunki ihmiseen eli miks ne sit lukee tätä blogia!!?!?! jatka samaan mallinn sulla on ihana blog ija sussa eikä blogissa oo mitään vikaa!! :)

  ReplyDelete
 130. Plääh, ihme paskaa. Mun mielestä tää sun blogi on ihan huippu ja mun mielestä on ihan huippua että sä olet uskaltanut lähteä yksin sinne ja mun mielestä on tosi tosi huippua että sä vielä jaat meille sen!

  HUIPPUA.. :D

  ReplyDelete
 131. voi luoja muija hei! huomaa kyllä miten otat jotkut kommentit niin ittees ja sit puolustelet ittees kokoajan ja tekojas. :D mitä vittua sit vastaat koko kommentteihin jos ne sua häirihte ja teet mielestäs kaiken oikein. mä sinuna ainaki nauraisin noille tollojen kommenteille ja keskittysin vastaamaan sellasille ihmisille jotka oikeasti haluaa vastauksia esim johonki "mistä toi laukku on" jne.. enemmän niillä on vaikutusta kun noilla.. jätä vaikka julkasematta noiden joidenki tollojen kommentit.. mitä noista välittää saatikkaa itteesä ottamaan yhtään sen vertaa et vielä jonku postauksen jaksaa niistä vääntää hei halooooooo

  ReplyDelete
 132. hullua, että tietty ihmisryhmä kuvittelee julkisesti bloggaamisen oikeuttavan ihmisen elämään puuttumiseen ja tämän tekemisten moralisoinnin - aivan kuin olisi kaikkien yhteisomistuksessa. osa on varmaan koukussa siihen, että saa ärsyyntyä tuntemattomasta ihmisestä, ikään kuin tuntisivat tämän henkilökohtaisesti. haloooooooooo

  ReplyDelete
 133. "Ei pahalla, mutta kuka uskaltaa lähteä yksin etelään ja vielä nainen? Meille lukion 1. terveystiedon kurssissakin opetettiin että kannattaa olla varovainen.

  Kännissä + ulkomaalaisten miesten ympäröimänä + vaaleaihoisena (kiinnostaa etelänmiehiä) = en viitti ees sanoo mitä voi tapahtua"

  Opetettiiks teille myös lukion terveystiedossa se, et jos sä oot Suomessa + kännissä + baarissa = voisin sanoa vaikka mitä, mitä vois tapahtua!

  Huh huh.. Ei ne ULKOMAALAISET miehet oo sen kummempia kuin suomalaisetkaan.

  ReplyDelete
 134. Näiden kommenttien "laadusta", ja sisällöstä, huomaa kyllä selkeesti minkä ikäiset niitä täällä käy kirjottelee.. Oletko miettiny koko kommenttiboxin poistoo? idea?!?

  Tsemiä jatkoon ja hauskaa loppureissuu!

  ReplyDelete
 135. No mitä helee noi kommentit oikein on ollu?!! Ihan, kun et sais muka tehdä mitään tai käydä missään?! Ja kuitenkaan mikään mitä sä teet ei oo keltään muulta pois, joten mind ur own business gyus?
  Lisäks mua ällöttää toi "khuuli" miks se ei vaan voi olla vaikka cool?

  ReplyDelete
 136. Älä vaan poista kommentti boksia. Se pitää tätä elossa.
  Elä välitä kaikista paska posteista.
  Kai niissäkin jotain rakkautta on aina pikkuisen mukana....

  ReplyDelete
 137. Hahaha sun sivuille on pesiytyny aika urakal häiriintyneitä ihmisiä!

  ReplyDelete
 138. En ymmärrä noita postauksen kommentteja. Älkää ihmiset lukeko tätä blogia sitten jos noin ärsyttää. Laura oot ihana <3

  ReplyDelete
 139. Ihmettelen, miten täällä on näin paljon Lauran puollustajia. Kyllä munkin mielestä on tajuttoman typerää kännissä sekoilla, rikkoa ikkuna, hävittää hotellin avain. Vahinkoja sattuu, mutta tosiaan asiat voi esittää monella tapaa. Mutta tätä kai nuoret lukijat tahtoo. "Party like a rockstar." Joopa joo.

  Kyllähän nuo postaamasi kommentit oli kirjoitettu provosoivasti, mutta sehän on ollut omakin kirjoitustyylisi.

  Tämäkin komentin varmaan joku kummallinen lukijakunta leimaa yläastelaisen kirjoittamaksi. Mutta täällä kirjoittelee 22-vuotias Aasiassa ja Intiassa yksin matkustellut, ja itse matkansa maksanut tyttö.

  ReplyDelete
 140. Ärsyttävää arvostelua eräiltä ihmisiltä! Taitavat vain olla kateellisia tai sitten eivät vain omista yhtä vapaata ja uskaliasta elämää kuin sinä. Niinhän se on että virheistä oppii ja mä todella ihailen sun tyyliä niin elämässä kuin pukeutumisessa kun uskallat elää miten tykkäät!

  ReplyDelete
 141. fukc teh bicth and get da mani!

  Älä välitä noista urputtajista. Totuus on, että 95% sun lukijoista rakastaa lukea sun touhuilusta ja eikä suhtaudu kaikkeen niin tikku perseessä kuin kyseisten entryn kommenttien kirjottajat.

  Vaikka en tunne sua, niin mun mielestä vaikutat yhdeltä blogimaailman aidoimmilta ja ihanimmalta tytöltä, jolla on tyyli ja sydän kohdallaan. Keep up the good work ja älä anna tollasten kommenttien vaikuttaa ! :)

  ReplyDelete
 142. No niin. Tässä on keski-ikää lähestyvän melko pitkäaikaisen naislukijan kommentti, joka on nyt lopulta pakko jättää.
  Ihan ensiksi haluan sanoa, että pidän blogistasi ja asenteestasi.
  Olen jo pitkään ihmetellyt, miksi yksi tai kaksi negatiivista kommenttia loputtomien kehujen ja ylistyksien meressä saa kommenttiboksissa aikaan "ahahahhah vittu mitä katkeraa ja sairasta porukkaa täällä sun blogissa"-reaktion? Yritän siis kysyä, oletko koskaan huomannut, että ylivoimainen enemmistö saamastasi palautteesta on positiivista - joskus jopa palvovaa? Sama koskee demi-keskustelupalstoja, joiden vuosien takaisen sisällön muistan.. :D Lähes aina nimesi mainittiin "kaunein ja mahtavin tyyppi"-tyylisissä yhteyksissä. Miksi siis pari negatiivista kommenttia saa niin suhteettoman huomion?

  On mahdollista, että joku haukkuja on vain kateellinen - erityisesti silloin, jos kommentti on "miksi lomailet Thaimaassa, se on ihan väärin"-tyylinen. Jos kritiikki kuitenkin on asiallista eikä mene henkilökohtaisuuksiin, miksi sitä ei voi ottaa vain normaalina palautteena? Usein kuulee kommentin "miksi luet blogia jos se ärsyttää", mutta yhtä hyvin voisi kysyä, "miksi blogissa on kommenttiosio, jos vain kehuminen on sallittua?" Kai kommentoijilla kuitenkin on oikeus olla esim. eri mieltä kanssasi?

  Minun saamani mielikuva blogistasi on edelleen sellainen, että olet suunnattoman suosittu ja ihailtu, ei sellainen, että sairaat kateelliset ahdistelevat sinua.

  ReplyDelete
 143. Ihanaa lomaa sulle :) Kyllä aika moni noista kommentaattoreista olisi mieluummiin thaimaassa entä jauhaisivat paskaa kateuksissaan!! Suomalainen ihmisluonne on vaan niin pirun kateelliinen...:(

  ReplyDelete
 144. naurettavia noi joiottenki teinien kommentit!! :D ovat vaan kateellisia sulle :) tää on aivan paras blogi!! AINUT jota luen ja jota tulen lukemaan :)

  ReplyDelete
 145. Ihan todellakin ylitöykeetä kateellisten uhmaa tollaset kommentit. Tässä huomaa taas joidenkin ihmisten oman elämän saamattomuus ja katkeruuksissaan ne sitten jaksaa solvata toisten ihmisten valintoja vaikka parasta varmaan olisi jos katsoisivat peiliin. Nauti oikeesti siellä olosta ja auringosta, pidä hauskaa just niin kuin itse tykkäät ja unohda tommoset nolot limanuljaskojen kommentit!

  ReplyDelete
 146. Miten ihmiset jaksaa arvostella toisten tekemisiä? Jos noin kovasti ärsyttää niin lopettakaa ihmeessä blogin lukeminen ja lukekaa vaikka Aku Ankkaa! Mukavaa matkaa sinulle ja pidä oikein hassua!!!

  ReplyDelete
 147. " Anonyymi sanoi...
  Onko jonkun mielestä oikeasti rohkeeta, jos joku TÄYSI-IKÄINEN lähtee Suomen ulkopuolelle?

  Vähän liian paksua jo!

  Tai sitten olen vain vanha, kun lähdin aikoinaan heti yläasteen jälkeen yksin ulkomaille jatkamaan opiskelua, kun ei Suomi enää napannut."

  No onse kyllä aika rohkeeta, jos yksin lähtee, sulla oli varmaan kaikki selvää mitä teet/mihin meet.
  Toisinko Laural, se ei tie mihin liikkuu ja koska.

  JA TE MUUT INISIJÄT HANKKIKAA ELÄMÄ!

  ReplyDelete
 148. Tää on varmaan yks syy miks sun blogi on suomen luetuimpi, otat vastaan kaiken vittuilunkin.

  ReplyDelete
 149. Voi luoja noita kommenttei mitä saat, jengi o kateellisia ja sit niillä on tylsää. Ne ei osaa purkaa sitä muuhu, ku tänne.

  ReplyDelete
 150. Anonyymi sanoi...
  On mahdollista, että joku haukkuja on vain kateellinen - erityisesti silloin, jos kommentti on "miksi lomailet Thaimaassa, se on ihan väärin"-tyylinen. Jos kritiikki kuitenkin on asiallista eikä mene henkilökohtaisuuksiin, miksi sitä ei voi ottaa vain normaalina palautteena? Usein kuulee kommentin "miksi luet blogia jos se ärsyttää", mutta yhtä hyvin voisi kysyä, "miksi blogissa on kommenttiosio, jos vain kehuminen on sallittua?" Kai kommentoijilla kuitenkin on oikeus olla esim. eri mieltä kanssasi?

  Veit hampaat suustani!

  ReplyDelete
 151. Tiesitkö, että porukka ajaa täällä "vasemmalla kädellä". Täällä paikalliset kolaroivat sata kertaa enemmän kuin länsimaalaiset.

  Veljen ystävä oli lomalla Thaimaassa ja joutu leikkauttamaan koko naamansa ja puolet kropastaan jonku urpon paikallisen takia joka ajo sen päälle. Eli iha totta että siellä ne paikalliset on huonompia kuskeja.

  -p

  ReplyDelete
 152. Suoraan sanottuna tosi tyhmää tulla täällä valittamaan tommosista asioista sulle.. Kun ei ees tiedä asioista lähestulkoon mitään.

  Mut kivaa loppu lomaa sulle ja älä välitä noista valittajista ;-)

  ReplyDelete
 153. "hajotkaa pakkaseen hei laural on oikeus tehä ihan niinku vity mitä se ikin ite diggaa hei vähäx greizi tää sun blogi just ziidee ku örvellät gänäs niinku thaikuis"

  Juu-u. Hyvähän se puolustella ja arvosteliat haukkua kateellisiksi "pissiksiksi" kun suurimman osan kommenttien tasosta voi suoraan päätellä minkälaisia ihmisiä tämänkin blogin äärelle kerääntyy. Onhan se joo toki kauheen jännää kun teini-idoli greisibailaa ja sekoilee ja kaikki on muka ihan vitun siistii ja mä oon se tylsä, kateellinen pissis. Näin on oltava, ei muuta syytä tällekään kommentille voi olla.

  ReplyDelete
 154. olit ennen kiva, luin tän postauksen uus näkökulma; vittu oot perseestä

  ReplyDelete
 155. Mikä näitä ihmisiä vaivaa? eikö kenellekkään muulle oo koskaan sattunu vai mitään vahinkoa? esimerkiks toi sun lasin rikkominen - mitä vitun väliä sillä muille on!Jos sanot ettet tehny talahhas ! jatka samaan malliin, sun blogis on oikeesti tosi "khuuli" :D

  ReplyDelete
 156. mulle tuli tosta niin hyvä olo kun sanoit että olit ostanut niille kissoille ruokaa(:

  ReplyDelete
 157. Uskomatonta mitä paskaa ihmiset heittää sun niskaan. =D taitaa olla pikkasen kateutta ilmassa; riittää että oot kaunis kauniissa aurinkomaassa ja nautit lomastas niin ihmiset kiehuu.

  On ihania kuvia, pitävät toivon kesästä yllä. =) Huippukivaa loppureissua!


  Ronja

  ReplyDelete
 158. Ilman nuoruuden hulluutta ei olisi vanhuuden viisautta ;-D Jos jotakuta ei sun elämäntyyli miellytä sen on sen ihmisen oma ongelma. Elämästä pitää nauttia :P

  ReplyDelete
 159. Millaista elamaa sitten pitaisi elaa? Kaikki on niin vaarin ja Laura on oikea kapitalisti huora ??
  Hirvea ja itsekas riistaja. Huoh. Ei nain. Naille kommentoijille juna siperiaan paikallaan.

  ReplyDelete
 160. "No onse kyllä aika rohkeeta, jos yksin lähtee, sulla oli varmaan kaikki selvää mitä teet/mihin meet.
  Toisinko Laural, se ei tie mihin liikkuu ja koska."


  No ei todellakaan ollut.:D Kiersin yksin Aasiaa ensin puoli vuotta ja sitten vielä saman Ausseja, jonne sitten asetuin. Nykynuoret on vaan niin pussamössösukupolvea, että liikkuminen kauppaankin on kohta varmaan rohkeaa.

  ReplyDelete
 161. En tajuu miks ihmiset tulee valittaa.

  ReplyDelete
 162. haha tuosta viimeisestä. thaimaassa liikenteessä suunnillen kaikki on laillista jos maksaa poliiseille tai on thaimaalainen. sakot ilman kypärää ajamisesta tai ilman korttia ajamisesta saa vain jos on valkoinen naama:D:D esimerkiksi isäni naama on valkoinen ja sakkoa tuli ilman kypärää ajamisesta vaikka ohi kiisi skoottereita joiden päällä oli koko perhe ja omaisuus.

  terveisin thaikku

  ps. rakastan sun asennetta

  ReplyDelete
 163. AAAAAAAAA :D:D:D
  lasketaanko mutkin niihin pikkutyttöihin, joita kiinnostaa sun tarinat, vaikka oon yhdeksäntoista?
  ETSIKÄÄ ITSELLENNE JOSTAKIN HUUMORINTAJU :D naurettavaa!
  oletan kuitenkin, että osaat laura ottaa tämän kaiken "kritiikin" (aka mietin-koko-illan-mitä-negatiivista-sanottavaa-keksisin -kommentit) huumorilla, joten keep up the good work!<:

  ReplyDelete
 164. Musta on ylipäänsä tosi surullista, että ihmiset on noin ahdasmielisiä. Musta toi on aika kauheaa, että lähes jokaisessa kirjoituksessasi tulee jossain vaiheessa ilmi kuinka joku on yrittänyt sua loukata täällä. En tiedä tarkalleen mitä siellä LiveJournalissa oikein tapahtui, mutta ymmärrän sua koko ajan enemmän ja enemmän.

  Musta on niin sääli, että sen sijaan, että ihmiset voisi sanoa sulle jotain hienoa tai hyvää niin ne alentuu tuohon tasoon.

  Musta sä ainakin vilpittömästi olet rohkea kun kaiken tuon jälkeen oot näin julkisesti täällä ja oot mielenkiintoinen. Ja tosiaan multahan löytyy ikää sellaiset kohta 22 vuotta, että en varmaan kuulu enää anonyymin sanomiin teineihin. Argh! Pistää vihaksi sun puolesta!

  ReplyDelete