Tuesday, November 23, 2010

Motherfuckin´ Fashion X Diamonds & pearls Victoria´s Secret-Skaba

Kuten jo tossa viime viikolla mietin, että "esittele blogisi"-hommelin jälkeen voisi olla esittele asukokonaisuutesi. Meillä on Shafin kanssa yhteiskilpailu, joka lähtee käyntiin nyt!

Shafin blogia lainaten:

Lähetä itsestäsi valokuva, asukokonaisuus osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com 5.12.10 iltaan mennessä. Jonka jälkeen arvovaltainen lautakunta kokoontuu päättämään voittajan, jolle lähtee postissa Victoria´s Secret Luscious Kisses tuotepaketti, joka pitää sisällään body lotionin, body washin, ja body mistin nätissä pinkkikultasessa pussukassa.
Halusitsä voittaa tän ittelles, tai joululahjaks jolleki mielitietylle, ei ole väliä, ota rohkeesti osaa, äijjät kans. Sama kisa on siis käynnissä myös Diamonds & Pearls -blogilla, ja molempien blogien vastaajien joukosta valitaan yks onnellinen voittaja.
 
Eli siis asukokonaisuuskuvaa tulemaan! Plussaa saa tarkoista kuvista, kivoista taustoista ja ennenkaikkea ASUVALINNASTA!
 
TSEMPPII!!

29 comments:

 1. enpä taida osallistua, mun vaatetyylissä ei oo mitään erikoista enkä osaa edes kuvata :--D

  ReplyDelete
 2. just jooo.. varmaa lähetän jotai kuvaa et te "tuomarit" voitte naureskella siel .. Kaikki ei välttämättä omista mitää järkälejärkkäreitä, joka pv uusii vaatteit viimesimpii uutuuksii noist perusrättikaupoista eikä ees välttämättä kaverii jonka vois pistää kuvaamaan jotain vitun hienoja taustoja vasten asuaan >>:(

  En tarkota pahalla mut rupes ärsyttää et en voi osallistuu kun omistan niin paskan itsetunnon! Enkä myöskään mitään muutakaan mitä listasin ekaan kappaleeseen.
  No omapa on ongelmani, sen tiiän kyl. Mut voisitte keksii jotain sellasta johon kaikki vois osallistua... ihan jees idea muuten kyl.

  Anteeks :)

  ReplyDelete
 3. tähänhän nimenomaan kaikki voi osallistua, blogihommaan ei, ellei ole blogia. olen varma, että jokainen kuitenkin omistaa vaatteita :D

  ihana idea kisaan (: <3 oot paras !

  ReplyDelete
 4. itsetunnoton anonyymi, miksi seuraat muotiblogia jos sinua ei kiinnosta sellainen? Miksi haluaisit muotiblogissa olevan ei-siihen-liittyvä kilpailu?

  Olettaisin että tunnet edes yhden ihmisen jolla on kamera. Ja ellet ole huomannut, suurinosa näistä muotibloggareista tekee löytöjä myös kirppareilta, ei tarvitse aina olla uutta, oma asenne, keksiläisyys ja taiteellinen näkemys ratkaisee - jos nuo puuttuu sinulta, se ei ole kenenkään muun vika kuin sinun.

  Pokkarillakin saa tarkkoja kuvia, ideana tässä ehkä olikin se ettei kukaan ota webcameralla pimeässä huoneessa kuvia missä taustalla on keissi bissee ja sekanen huone.

  anonymo

  ReplyDelete
 5. Love the 4t picture!
  A good place and a goodlooking guy! perfect!
  Where it take place!?!??!

  Love you like a blond!!
  Kisses!

  ReplyDelete
 6. mä oon vähän samalla kannalla itsetunnottoman anonyymin kanssa. toki voisin osallistua ja on mulla ihan kiva tyylikin, mutta se on kuitenkin aivan varma etten voita niin tuntuu turhalta yrittää edes.

  ReplyDelete
 7. ^^voi vittu että on säälittävää sakkia.

  ReplyDelete
 8. etteks tajuu et noi on trollei noi jotka valittaa? :DD  ja mun mielest tää on ihan sika kiva idea!!! kiva sit nähä millasii asukokonaisuuksii tulee!! :)

  ReplyDelete
 9. aw kuka toi mies on?

  ReplyDelete
 10. ^^voi vittu että on säälittävää sakkia.

  -> Komppaan.

  ReplyDelete
 11. no voivoi jos ei löydy upeeta tyyliä millä voittaisi, hei onko se voitto edes aina tärkeintä?:) tänhän voi ottaa vaikka ihan vaan haasteena, että yrittää oikeasti miettiä kivat vaatteet ja luovan kuvauspaikan ja muuta! ei aina tarvitse ajatella vain voittoa!:D

  ReplyDelete
 12. No mitä kummaa ei aina voi voittaa mut silti on kiva osallistua kilpailuihin :) Ite ainakin aijon vaikka en ole koskaan voittanutkaan mitään. Nyt vois sitten tosiaan panostaa semmoseen asukuvaan ja sais blogin puolellekin jotain kivaa.

  ReplyDelete
 13. Kyllä mä haluaisin osallistua,mutta en kanssa halua lähettää itsestäni valokuvaa.Olis mulle liian vaikeaa.No ei sille mitään voi ja jos tää olis pelkkä arvonta niin tuskin silloinkaan voittais.

  ReplyDelete
 14. Oootte niin kuuma pari <3 taannoin baarissa myös..

  ReplyDelete
 15. hei laura :) olisko mahollista et tekisit jonkun pienen postauksen missä kertoisit sun joululahja toiveista joita jokaisella varmasti on? :)

  ReplyDelete
 16. Onko sulla järjestelmäkamera? =)

  ReplyDelete
 17. lauraa kuka toi jäbyli on ? näyttää iha mielettömän tutulta :o

  ReplyDelete
 18. onneks lauralla ei ole enää noita hiuksia! tummat sopii paljon paljon paljon paremmin, noi näyttää sellasilta kun aasialaiset koittaa blondata :D noi asutkin näyttäis paremmilta jos olis nykyiset hiukset.

  ReplyDelete
 19. hei anonyymi joka kyselti tosta miehestä ja mietit mistä se on tuttu, niin hän on ollu mäkkärin mainoksissa (:

  ReplyDelete
 20. oooh, voisin lähettää jonkun jätesäkkikuvan sua piristämään. :--D <3

  ReplyDelete
 21. mut missä se on ollut ennen mäkkärin mainoksia?

  ReplyDelete
 22. Anonyymi Anonyymi sanoi...
  hei anonyymi joka kyselti tosta miehestä ja mietit mistä se on tuttu, niin hän on ollu mäkkärin mainoksissa (:

  ^niipä onki ! :-D muistin et se ois ollu joku ulkomaalanen.

  ReplyDelete
 23. hei jos nyt sattuis voittaa tän skaban niin eikai niitä kuvia julkaista missään?

  ReplyDelete
 24. Nuo hiuksethan on aivan ihanat! :)

  ReplyDelete
 25. Jos kisaan osallistuu, niin julkaistaanko kuva täällä blogissa. En nimittäon haluaisi.

  ReplyDelete
 26. voiku haluisinki osallistua ! tykkään mun tyylistä ja rakastan vaatteita:) mut mun mahkut taitaa mennä siinä ku omistan vaa kakan pokkarin, ja ton jätkän kuvia kattoessa ja näitä sunki laatujärkkäriplääplää kattoessa tulee sellanen fiilis et ilma järkkäriä=turha toivo osallistua.. vai? +huonolla kameralla taustakin on yhtä suttua.... :(

  ReplyDelete
 27. Heii lähetän EHKÄ mut pitääk laittaa joku osote sit siihe sähkö postiin? tai muita tietoi ku se kuva?

  ReplyDelete