Thursday, November 11, 2010

Kiva juttu Puppe

Olin alle kaksi tuntia poissa kotoa, ja mitäs Puppe oli taas ehtinyt tehdä siinä ajassa?
No syödä mun Steve Maddenin korkkarit. Tosi kiva juttu Puppe!
Toinen kengistä oli pelkkää silppua, että se niistä sitten.


Kävin äsken postista hakee Nellyn thaimaatilauksen. Tilasin Nellyn superalesta vähän vaatteita ja kenkiä sinne Thaimaahan.. :D

 Nyt mä jatkan teidän blogien selaamista! :D Ei niitä onneks paljoa ole tonne linkitetty.. :D hehehe

38 comments:

 1. Oo, minne päin thaimaat oot menossa? Minä ja poikaystävä lähetään myös tuossa joulukuun alussa sinne päin. :)

  ReplyDelete
 2. Anonyymi:
  Phukettiin, Phi Phi-saarille ja Bangkokkiin :) Entäs te?

  ReplyDelete
 3. hyvin oot kai koiras kouluttanu...

  ReplyDelete
 4. Eiiih oliks kovin kalliit kengät?

  ReplyDelete
 5. Voidaanko odottaa blogipostausta jo tänään :)

  ReplyDelete
 6. ota kuva niistä steve maddeneista ja laita tänne :D

  ReplyDelete
 7. Olin Thaimaassa Pattayalla huhtikuussa, ja saatiin lisäksi pari päivää oleilla myös Bangkokissa tietyn tulivuoren takia.

  Bangkokiin ihastuin kovasti, mutta muuten en ymmärrä tätä kaikkien suomalaisten Thaimaa-hehkutusta. Ei se nyt niin ihmeellinen maa/kohde ole, että ainakaan mun tarttisi päästä useamman kerran :p

  Mutta toivottavasti teillä on sit onnistunut reissu ü

  ReplyDelete
 8. Ootko kokeillu antaa Pupelle yksinolon ajaksi jonkun luun tai jotain muuta puuhaa? Voisi auttaa tohon tuhoomiseen tai meillä ainakin koira ei tee tuhoja, kun on tekemistä. :)

  "Anonyymi sanoi...
  hyvin oot kai koiras kouluttanu..."

  Ei se, että koira tuhoo juttuja yksin ollessa, ole koulutuksesta kiinni. Sillä on vain tylsää tai eroahdistusta. ;)

  ReplyDelete
 9. hyvin oot kai koiras kouluttanu...

  No aika monet koirat tekee tuhoja yksin ollessaan, riippumatta siitä miten ne on koulutettu. Kuuluu valitettavasti pentujen murrosikäisten koirien huonoihin puoliin.

  ReplyDelete
 10. Ainoo homma mitä oikeasti tarvitset on typötyhjä laukku Bangkokiin tullessa! :D

  ReplyDelete
 11. meillä oli koira repiny ruokasäkkiään taas pitkin asuntoa,kastrointi teki siitä niin ahneen hepun että koko ajan pitäis olla syömässä :D
  onneks ei ollu ihan täyttä 15 kiloa ruokasäkissä jäljellä, olis muuten ollu joko aika rosnkisti siivoilua tai melko turvonnut koira odottamassa :D

  -Terttu Annikki-

  ReplyDelete
 12. no ei sulla varmaa yksiäkää (varsinkaa gladiaattori) sandaaleja ollu ennestää.. :D sä oot iha typerä ku ostelet kaikkee enne sinne menoo, sieltä sun kantsis ne ostaa... häh en ymmärrä

  ReplyDelete
 13. ai luoja et riipas sydämestä jo lukeeki noista kengistä :/

  ReplyDelete
 14. voi ei, eikse oo aika kallis merkki :S ootin kuvaa niist kengist :D vai siis eihän ne noi oo tossa kuvassa?

  ReplyDelete
 15. Haha nooh onnea vaan noiden blogien selailussa + harmi sun kengät! Ja voi että kun kaikki lähtee ulkomaille....mä pääsen täältä pimeästä, synkästä, kylmästä ja koleasta suomesta pois vasta maaliskuussa...

  ReplyDelete
 16. Joku tuolla ylempänä kommentoi että jos koira tuhoaa tavaroita yksinään ollessaan, se ei ole koulutuksesta kiinni vaan kyseessä voi olla tylsistyminen tai eroahdistus. Ja noissa asioissako koiraa ei voi kouluttaa, vaan täytyy vain kestää koiran tekemät tuhot? Eroahdistusta kontrolloidaan nimenomaan koulutuksella!

  Jos koira tekee tuollaista yksinollessaan, sille täytyy järjestää riittävästi aktiviteetteja eli KOULUTTAA koira ymmärtämään että kun ihmistä ei näy kotona, on vuoro sen omille jutuille, kuten tietyille leluille ja lepäämiselle. Eroahdistus voidaan välttää kokonaan KOULUTUKSEN avulla, mutta jos sellainen pääsee muodostumaan, koulutuksen avulla siitäkin pääsee eroon.

  Toivon todellakin että koiria ei vain silitellä päähän tuollaisten rahallisten menetysten jälkeen että voi kun sulla on kulta ollu tylsää, syö tästä kuule näiden Steve Maddenin korkkareiden lisäks vielä nää Minna Parikat ja Vivienne Westwooditkin niin johan helpottaa.

  ReplyDelete
 17. OI no on ihanii noi vaatteet! Varsinki noi kengät :) Muuten ku sulla oli joskus se Pablo ni onks se jonku muun koira kun sun ja olikse vaan hoidossa?

  Millo meet Thaimaaseen?

  ReplyDelete
 18. "Anonyymi sanoi...

  ai luoja et riipas sydämestä jo lukeeki noista kengistä :/"

  Mulla kävi vähän samalla tavalla. Voi Puppe mitä teit. :/

  upeita nuo uudet kengät ja vaatteet yleensäkin, näyttää hyvältä :)

  ReplyDelete
 19. kuinka kauan aiot olla siellä Thaimaassa?;D entäs miten puppe? lähteekö se mukaan vai meneekö se hoitoon jonnekkin?:)

  ReplyDelete
 20. Voi hitto, sympatiat sulle ja kengille :/ ostat sit bangkokista parit uudet ;) <3

  ReplyDelete
 21. meillä koira repi kanssa kaiken mahollisen minkä tassuihinsa sai ja se oli hirvee ongelma mut loppujenlopuks saatiin se kitkettyä pois sillä että vietiin se aina ennen yksinjättämistä tosi pitkälle lenkille (+5km) ja väsytettiin se kokonaan ni ei hirveesti jaksanu tuhota mitää ja pikkuhiljaa se lopetti kaiken tuhoomisen.

  ReplyDelete
 22. Ei tossa ole mitään järkeä ostaa ennen THAIMAAN matkaa mitään vaatteiita sinne ku on sulla ennestäänki jo niitä :D pari paitaa , parit housut ja kengän ni menokamppeet on siinä. Kun takas tuut ni laukku ei meinaa mennä edes kiinni kunnolla :D

  ReplyDelete
 23. Koirista ei oo suurimmaks osaks ole kuin haittaa ja vaivaa, joten kiitti Laura itelles kun otit koiran.

  ReplyDelete
 24. mä niiiiiin vihaan koiria!! ne haisee, tuhoo kaiken ja rajottaa vapautta! en oikeasti voi milloinkaan ymmärtää, miksi ihmeessä joku ottais koiran vapaaehtoisesti!? ihminen on jalostanu koirasta itselleen sisälemmikin vaan itsekkäistä syistä (mm. vähentämään yksinäisyyttä). mun mielestä kaikki eläimet kuuluis luontoon.

  ReplyDelete
 25. Ihan sikahienoja vaatteita, erityisesti toi ruskeensävynen toppi ! :) ME likeeey ! p.s. matkakuume vaan yltyy entisestään...... :DD

  ReplyDelete
 26. Sympatiatarina:

  Meidän kahdesta koirasta nuorempi, kohta 2v, on tasan kerran elämässään tuhonnut jotain yksinollessaan.

  Sillä oli aikaa ehkä 15minuuttia, se jäi hetkeksi auton takapenkille yksin. Ikää silloin 12 viikkoa.

  Kohteeksi joutui mun Guccin aurinkolasit, 300€.

  Pahinta on se, että näistä ei voi olla edes vihainen, ellei koiraa saa kiinni itse teossa. Joten oon sit ollut vihainen itselleni ja kostanut niin, etten oo ostanut tilalle uusia. Siis mitään aurinkolaseja. Siristellään sitten, saatana.

  ReplyDelete
 27. kiltti kiltti kerro mistä ensimmäisen kuvan legginsit ja kengät on? haha ihanan tyttömäiset..

  ReplyDelete
 28. Kyllä ne aikuisetkin koirat osoittaa mieltä, jos jätetään yksin. Ei oo mikään pentukoirien juttu. Ei vaan pitäs jättää mitään tuhottavaa koiran ulottuville...itse opin tämän juuri siitä, kun eräät korkkarit oli silputtu pitkin olkkaria :D Mut voi toki kouluttaa, pitää vaan harjotella sillee et sais koiran kiinni "rysän päältä", koska jälkeenpäin toruminen ei auta mitään, ku ei se raukka tajua enää et mitä se "muka" on tehny..

  No joo :D

  ReplyDelete
 29. En ees jaksa/halua laskea mitä kaikkea toinen koira on tuhonnut.
  Siksipä sille ostettiin häkki, ihan vaan sen oman turvallisuudenkin takia. Eikä se häkitys ole mitään kidutusta, vai miksi koira muuten haluaa sinne vapaaehtoisesti kotona ollessammekkin mennä? Häkki on niin iso, että sinne mahtuvat minä, kihlattuni sekä molemmat koiramme (koirien yhteispaino 80kg, eli eivät mitään pieniä ole). Enkä oikeen jaksa uskoa, että meidän tapauksessamme on kyse eroahdistuksesta ym koska vaikka olisimme kotonakin, koira järsisi kaiken paskaksi jos vain annettaisiin. Ihanaa tää koiran omistaminen.. ;)

  ReplyDelete
 30. En aikonut edes puuttua tähän koko koirajeeusteluun, mutta menkööt.

  "Jos koira tekee tuollaista yksinollessaan, sille täytyy järjestää riittävästi aktiviteetteja eli KOULUTTAA koira ymmärtämään että kun ihmistä ei näy kotona, on vuoro sen omille jutuille, kuten tietyille leluille ja lepäämiselle. Eroahdistus voidaan välttää kokonaan KOULUTUKSEN avulla, mutta jos sellainen pääsee muodostumaan, koulutuksen avulla siitäkin pääsee eroon."

  Se, että koiralle annetaan virikkeeksi leluja, luita yms. ei ole koulutusta. (Viitaten siis tähän: "täytyy järjestää riittävästi aktiviteetteja eli KOULUTTAA") Koulutus on aktiivista toimintaa, jolla toivottua toimintaa vahvistetaan ja ei-toivottua heikennetään keppi-porkkana metodilla.

  Koirat eivät osaa ajatella kuin ihmiset, ja niiden koulutuksen tulee perustua klassiseen- ja/tai välineelliseen ehdollistumiseen. Se, että sinä vain järjestät koiralle virikkeitä ei saa sitä mitenkään "tajuamaan", että "Hei, nyt on aikaa mun omille koirajutuille." Se ei ole mitään kouluttamista ja ei auta EROAHDISTUSTA potevalle koiralle.

  Kun aletaan hoitaa eroahdistuskoiraa, ihmisellä on oltava ihan jumalattomasti aikaa tai joku auttamassa koulutukessa. Koulutukessa koiraa ei saisi jättää pitkiksi ajoiksi yksin (mikä on työssäkäyvälle aika hankalaa.) Koulutus on käytännössä tietysti sitä, että koira jätetään pieniksi ajoiksi ykin ja opetetaan siihen, että ihminen tuleee kyllä takaiin. Aikoja pidennetään koko ajan hissukseen, kunnes koira oppii luottamaan omistajan paluuseen. Samalla tietysti sitten opetetaan myös sitä, mitkä tavarat ovat sellaisia, joihin koira ei saa koskea. Siis ihan käytännössä heität vaikka kengän lattialle samaan tyyliin kuin pallon tai muun vastaavan ja ärähdät jos ja kun koira lähtee perään jne! Tämä on KOULUTUSA ei mikään yletön luiden ja lelujen jakaminen, joka ei auta varmasti yksinään yhtäkään mitään eroahdistuiksessa.

  Aina eroahdistusta ei saada sitäpaitsi parannettua ollenkaan, viimeisin keino on yleensä toisen koiran ottaminen. -Mutta siinäkin on riskinsä (=kaksi eroahdistuskoiraa)

  ***

  Lauraa varmaan kiinostaa kuin kilo paskaa tämä, en missään tapauksessa nyt yritä sua neuvoa, mua vaan aina äryttää kun joku selittää näitä juttuja väärin ja kun esitetään, että eläinten kognitio on samanlainen kuin ihmisen :D
  Ja erityisesti kun kuvitellaan, että koiran koulutus on joku pieni kevyt toimenpide jossa haitallisesta käytöksestä yritetään päästä eroon yksinomaan syytämällä koiralle leluja ja herkkuja ja muuta tekemistä, eikä perehdytä siihen itse asian ytimeen; luottamusuhteen rakentamiseen.

  ReplyDelete
 31. Hei sä (tai joku muu täällä :)) ehkä voisit vastata sellaseen kysymykseen että kuin tarkkoja Bar Loosessa ollaan ton k-22 ikärajan kanssa? Huomasin että sä oot ainakin siellä käynyt? Mietityttää toi että viitsiikö sinne kokeilla kun on vielä vuos aikaa kunnes on 22 :D

  ReplyDelete
 32. Voi Puppe mitä menit tekemään. Onneks noi jutut naurattaa jälkeen päin:) Nimimerkillä; kiinteänvaatekaapin, auton etupenkin, puhelimen, rahaa, kenkien, sohvan ymym tuhonneen koiran omistaja. Meillä oltiin muka fiksuja ja "tuhottiin" todisteet, se SÖI melkeen koko kengän:D

  Ja btw pyysiks täällä joku koulutus vinkkejä:D

  ReplyDelete
 33. Pakko äskeseen kommentoida, että oon kans it 21v ja käyny Loosessa 18v asti (ja kyllä oon ihan teiniface vieläki) et kyllä sinne pääsee. Rokkiasenne vaan mukaan ei oo mikää pissis-Sedula thank God. (sori tää ei nyt liittyny mitenkää tähä blogii hehs...)

  ReplyDelete
 34. supernokkelana (lue: laiskana) omistajana meille ostettiin kenkäkaappi, kun kengät tuntuivat olevan ainoita, mitä turre halusi tuhota (ja tuhosikin, lähes kaikissa lemppareissani on naskalihampaiden jälkiä kyljissä). koiranomistajan onnea.

  ReplyDelete
 35. Tulee lohdullinen olo, kun ei ole ainoa kenenkä koirat huvittelee yksinollessaan tappamalla tavaroita:-D Eikä ole eroahdistusta eikä liioin koulutuksen puutetta. Kyse ei ole siitä etteikö ne tietäisi, saako tavaroita tuhota, enemmänkin siitä kiinnostaako niitä:-D Nimim. teki mieli itkeä tänään macbookin johtoa, kun tulin töistä ja se oli syöty poikki. Sitten teki mieli itkeä tyhmyyttäni, kun en ollut nostanut sitä pois, vaikka perjaatteessa koirien ei pitänyt päästä käsiksi siihen:-D

  ReplyDelete
 36. niin voitko jooko kertoa mistä ekan kuvan tossut ja legginsit/housut on? :)

  ReplyDelete
 37. Anteeks mut mitä sun päässä liikkuu??? Ostat Nellystä sandaaleja yms. Thaimaan matkaa varten?? Tajuatko sä muija yhtään, että siellä KAIKKI maksaa murto-osan siitä mitä täältä ostettaessa, ei MITÄÄN järkee ostaa noita oikeen sitä varten. Puhumattakaan siitä, että juuri noita pieniä kevyitä vaatteita ja rantakenkiä siellä myydäänkin! Et ilmeisesti oo yhtään tutustunut mitä Aasian matkailu on. Enkä edes yritä kertoa sulle, että sun pitäis ymmärtää tollasesta matkailusta vähän sitäkin, ettei sinne lähdetä esittelemään hienoja uusia länkkärivaatteitaan, vaan se elämys minkä sieltä saa on jotain aivan muuta. Öhh... pidin sua jotenkin fiksuna bloggaajana, mut metsään meni sekin fiilis. Yöh.

  ReplyDelete
 38. onko vähän typerää ostaa thaimaaseen mentäessä vaatteita suomesta? :D

  ReplyDelete