Wednesday, May 12, 2010

Toivomuslista

Nyt oli ehdottomasti toivomuslistan aika. Ensi kuussa on synttärit, ja ainahan sitä toivoa saa..
Mistäs muualtakaan, kuin Asokselta...
Kaikki vaatteet asos

9 comments:

 1. yeeeap voin kelail kui tosi jeesilt noi näyttäis sun päälläs:)!

  ReplyDelete
 2. mitä vittuuu taas jotain vaatteita hohhoijaa vasta toit jostain kiinasta 30 kengät ja 50 housut:D:D:D: hahahaa ei sitä enään arvosta mitä saa

  ReplyDelete
 3. inka:
  Kiitos:))

  Anonyymi:
  :DD Sekaisin

  ReplyDelete
 4. Tykkään tosi paljon kun et ole vajonnut noihin bloggaaja"piireihin" tai jos olet et ainakaa hoe ja hehkuta bloggausmiittejä,bloggaajia ja sitä kuinka rankkaa bloggaaminen on ja vain toiset bloggaajat voivat ymmärtää sinua. Tuot omalla tavallasi elämäsi blogiisi ilman että elät blogia varten. KEEP IT SIMPLE!

  ReplyDelete
 5. Erityisesti noi alimman rivin vaatteet sopis sulle varmasti tosi hyvin :-) Voin kuvitella jo nyt ne sun päälles!

  ReplyDelete
 6. Rakastuinko ees tohon hapsu takki tsydeemiin tossa alhaalla :)Muistan vielä kun tollasia mekkoja oli henkkamaukas :P Mahtavaa !

  ReplyDelete
 7. Moi Laura! vaik tä nyt ei liity tähän postaukseen mitenkään, ni haluisin kysyy sulta et miten otat sun pidennykset pois? käytätkö sellast poistonestet vai onko sulla jotain kotikonsteja? ite oon tapellu monenmonet kerrat niiden poisottamisesta. huh mitä hommaa! mulla kun se neste ei auta:D

  ReplyDelete
 8. Hei kuules kun oot tilannut tuolta asokselta vaatteita niin miten ne koot menee. mikä koko sieltä valitaan jos esim. housut on yleensä 34 niin onko se uk6? Sitten kyselisin sulta että tilaatko ton pidennyksen ite netistä ja teipit? oon aina laittanut kampaajalla sen tukan mutta ajattelin jos tilais ja laittais sit muilla tavoin. Jos vielä kertoisit vähän siitä tukasta muuten. laadusta ja onko aitoa hiusta? kiitos! ps. blogisi piristää (= hyvää kevättä!

  ReplyDelete
 9. Mistä tuolla sivuilta löytyy tuo vika valkee löysä villapaita ? :)

  ReplyDelete