Monday, June 8, 2009

Sellaista laiskottelua ettei mitään rajaa

Moi, mä en ole tehnyt oikeastaan mitään koko viikonloppuna.
En yhtikäs mitään, joten en edes yritä kirjoittaa siihen tyyliin, että olisin tehnyt jotain.
No, olin mä eilen muutaman tunnin ulkona....

Urpoin kuva aikoihin

No olinhan mä jotain tekemässä, syömässä Kaivarissa kirsikoita! Ulkona oli vaan niin kylmä, ettei se kovinkaan nautinnollista ollut. Loistavia ilmoja on pidellyt............


Siinäpä se eilinen taisikin olla....
Tänään olen nukkunut koko päivän...Miksi?
No, mulla on viikon "kesä"loma, eikä ole huvittanut tehdä muutakaan, tein juuri sitä, mitä huvitti: söin jäätelöä ja sotkin...

:DDD

18.0 aikaan otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin kaupunkiretkelle Annan kanssa.
Pyörällä mentiin, ja tällä kertaa en kaatunut...





Joo, ehkä mä huomenna teen jotain, suuniteltiin tänään juuri Annan kansa Tallinnanmatkaa, joka ehkä toteutetaan tällä viikolla, tai viimeistään ainakin ensi viikolla, vai mitä?
Nyt meen tekemään ruokaa, siis minä ja ihan itse!!!!!

58 comments:

  1. oliko kypärä pääässä ?

    ReplyDelete
  2. ihanaa että oot tullu takasin jo :D
    ehithän sä jo pari päivää olla pois.. kröh :D blogisi on ihanin ikinä, pelastaa tylsät päivät ja kateellisena aina kuolaan sun vaatteita :D

    ja PS(!)ne anonyymit joilla ei oo kun pahaa sanottavaa ni haistakoon *****, laura on mahtava tyttö eikä oo mitään syytä vittuilla kokoajan! kiitos 8)

    hyvää kesänjatkoa ja tuun nykäsee hihasta jos nään sut! (jos uskallan enkä jää vain tuijottaan :D)

    ReplyDelete
  3. No tollasii laiskotteluviikonloppuja kaikki tarviikin :) Alan toistaa jo itseäni ku sanon et ihanat vaatteet taas kerran, etenkin toi laukku !

    ReplyDelete
  4. onko toi söpöys koira sun vai onko se vaan hoidossa? :)

    ReplyDelete
  5. mukavaa läskeilyy kotona, kuulostaa kivalta:)

    ReplyDelete
  6. jooo joo nähty on, sulla on uus jätkä, ei tarvii laittaa koko aika tollasii puolikuvia missä näkyy kädet/jalat, perille meni, sulla nyt on vittu uus mies!

    ReplyDelete
  7. Tuo asu missä on kloorivärjätyt farkut, on ihana !!

    ReplyDelete
  8. Mul on sama vaaleenpunanen kännykkä =)

    ReplyDelete
  9. MÄ EN TAJUA MITÄ JOTKUT IHMISET INISI KUN ET LAITTANUT UUTTA POSTAUSTA :D siis tosiaan apuAAA!!!11 olit yhden päivän hiljaa? like woot. mutta joo kysyin tossa edellisessä postauksessa et mistä noi sun rannekorut on mutta en saanut vastausta eliiiii? mistä ne on :D

    ReplyDelete
  10. Jotenki outo banneri... epäsopusuhtainen

    ReplyDelete
  11. Joo on ilmoja pidellyt. Ja ei huvita kauheasti oleilla ulkona, mutta ehkä se tästä.

    ReplyDelete
  12. Ihana postaus! Tollanen elämä on just ihanaa. Ihana olla kotona, tehä just sitä mitä haluttaa, nukkua, syödä, loves it! Itse harrastan vastaavaa ihan on daily basis, olen karvinen.
    En ymmärrä ihmisiä jotka tulee vinkumaan tänne jotain, niillä todellakin on sitä hiekkaa pillussa. Mä ainakin nään sun tekstien lävitse että oot rehellinen ja konstailematon ihminen. Kirjotat just niin aidosti ja sun ironia ja kirjoitusasu ja kaikki on niin jees. Monesta muusta blogista todellakin saa sen kuvan että voi helvetti ku toi bloggari jaksaa lässyttää, mutta sun blogista tulee nimenomaan niin inhimillinen fiilis, että en ymmärrä kyllä niiden hiekkarasioiden järjenjuoksua. Sit tääki anonyymi: "jooo joo nähty on, sulla on uus jätkä, ei tarvii laittaa koko aika tollasii puolikuvia missä näkyy kädet/jalat, perille meni, sulla nyt on vittu uus mies!" Ni huhhuh wtf, mä en esim. ole sekuntiakaan kuluttanut sen miettimiseen että onko sulla vanha mies, uus mies vai mikä mies. Miks mua kiinnostais? Ihan samanlainen tyttöhän sä oot olit sä sitten sinkku tai joku muu. Aika köyhää tosiaan jos kiinnittää huomiota tollaseen että "hmm tossa kuvassa näkyy kuvaajan varjoa, nythän laura yrittää lesoo sen uudella miehellä!!1" Niinku kukaa edes kelailee tollasta. Joka tapauksessa, tää on just niin ihana blogi, koska kirjoitat niin aidosti ja samalla kielellä kuin minäkin. En osaa sanoin edes kuvailla, mutta eihän sun jutuista saa tippaakaan teennäistä tai pinnallista kuvaa vaan päinvastoin. En tykkää ollenkaan noista monista suomen suosituimmista blogeista, mutta tästä tykkään erityisesti juuri sen persoonan takia joka välittyy sieltä kirjainten välistä. Terkut Elsa-kisulle!

    ReplyDelete
  13. Jep, ja miehestä vielä sen verran, että sinä se tyttö vaihdat miehiä sitten yhtä usein kuin alushousuja konsanaan. Oletko kenties parisuhderiippuvainen vai miten kummassa siirryt parisuhteesta toiseen tuollaista vauhtia? Toki saat aivan itse päättää, miten elämässäsi toimit, mutta ainakaan itse henkilökohtaisesti en voi käsittää alkuunkaan tuollaista touhua O____o Jännä elämä sulla tosiaan.

    Ja kuten aikaisempi kommentoija jo ilmoittikin, niin eiköhän kaikille ole käynyt selväksi, että sinulla on uusi mies. Jos kerran hänen yksityisyyttään vaalit, niin tuollaiset puolisurkeat otokset ja vihjailut uudesta miehestäsi eivät kyllä ole mitään kovin järkeviä.

    Mutta kuten sanottu, sinun blogisi, sinun tahtosi. Ei voi kehua, mutta eipä moittiakaan sen suuremmin. Cheers!

    ReplyDelete
  14. onko sulla ja tällä annalla jotain sutinaa? :D tee postaus annasta ku se nykyään on joka päivä messis! oot suloinen :))

    ReplyDelete
  15. Gudy:
    Vai niin, vaihdatko sä neljän vuoden aikana neljä kertaa alushousujasi sitten?
    Nimittäin mulla on ollut tasan niin monta eri miestä kyseisen ajan sisällä.

    On sulla kyllä rankkaa, kun pitää jonkun randomin miesasioista päätä vaivata.
    Kannattaa hankkia kavereita tai esimerkiksi joku harrastus.

    ReplyDelete
  16. Ku et ota kuvia "tarpeeks", valitetaan. Ku niistä tulee epätarkkoja, valitetaan. Ku sä pahoittelet kuvanlaatua, aletaan kitistä niiden ottajasta. Vautsi ku vaikeeta noilla joillaki! Ei oo varmaan helppoo löytää sitä kultasta keskitietä :D

    ReplyDelete
  17. Ihanat noi housut <:

    ReplyDelete
  18. Mua ärsyttää nää pikkujuttuihin tarttuvat lässyttäjät täällä! Uusi mies joka kuvassa? Tässä postauksessa näkyy vaan jonkun muun henkilön käsi yhdessä kuvassa!!!??? Eikö? Menkäähän pissikset jo itteenne ja vaihtakaa blogia! Ei tää mikään helvetin ihmissuhdeblogi ole! Jos Laura haluaisi kerskua niin se varmaan laittaisi koko kuvan tänne ja tekisi postauksen siitä.

    Kirjoitin aikaisemminkin seuraavan teksin joskus aikaisemmin kun näitä ihme hiekkap.....a pissiksiä oli täällä voivottelemassa.

    "Mielestäni tuo kuva on aivan mainiosti osoitettu että sulla on joku josta pidät. Se miksi et halua henkilöä tuoda esille on se että suhteenne on aika tuore.

    Kummallistahan se olisi jos laittaisit tänne heti kuvan kaikista ihmisistä joiden kanssa olisit treffeille eksynyt.

    Eiköhän meille lukioille selviä sitten aikanaan jos miehestä johonkin on.

    Ihmettelen kaikkien vaatimuksia ja haukkumisia tämän blogin vaihtelevan sisällön suhteen. Pitäisihän tyhmemmänkin täällä tietää että blogin sisällöstä päättää täysin bloggaaja itse. Ei lukiat!"

    ReplyDelete
  19. Kuolaan sun hiusten perään ♥

    ReplyDelete
  20. Oliko kypärä päässä? :D ;)

    Olin muuten kypärä ostoksilla eilen sain kokea kuinka mikään kypärä ei istunut päähäni kunnolla eikä ulkonäkökään ollut ihmeellinen mutta sitten vihdoin löysin peräti kolme sopivaa kypärää ja kaikkien hinta lähti parista sadasta eurosta ylöspäin... :/ eli toooosi kiva. kai se on pakko tyytyä ei niin sopivaan kyprään koska opiskelijalla ei ole vain varaa pyöräillä tyylikkäässä ja istuvassa kypärässä. :) (tai no kaverini löysi lähes joka kaupasta sopivan ehdokkaan, epäreilua)

    ReplyDelete
  21. Toi harmaa hapsulaukku on ihana :) Ja on se kumma miten jotain anonyymeja kiinnostaa muiden yksityiselämä niiin kovin paljon -.-

    ReplyDelete
  22. Anonyymi Anonyymi sanoi...

    onko sulla ja tällä annalla jotain sutinaa? :D tee postaus annasta ku se nykyään on joka päivä messis! oot suloinen :)) < hahahahaaaa!!!

    ReplyDelete
  23. Tallinnassa on tosi huonot ilmat. varmaan kylmempi kun täällä. tulin just sieltä.

    ReplyDelete
  24. "Vai niin, vaihdatko sä neljän vuoden aikana neljä kertaa alushousujasi sitten?"

    hahaahha repes!!! :D:D:D hyvin sanottu

    ReplyDelete
  25. laura, go on girl! älä välitä noista anonyymeistä, niillä ei selvästikään ole elämää, ja sen takia piikittelevät sua jokaikisestä asiasta.
    teki niin tai näin, on se anonyymeistä aina väärinpäin :D

    oot paras!

    ReplyDelete
  26. mun mielestä saat vaihtaa miestä niin usein ja tiheästi ko haluat mutta tollasetr yritykset että huomatkaa mun mies on vaan typeriä

    ReplyDelete
  27. hyvä biisi! ootko menossa tänään kaupungille?;DD

    ReplyDelete
  28. Mitä sitten vaikka lauralla olis uus mies? Ei se varmaan oo teijän asia,vaikka sen nenä olis joka kuvassa..mitä vitun väliä....

    ReplyDelete
  29. Oih, jos tosiaan meet Tallinnaan tällä tai ens viikolla (MENE pliis! :D) niin oisiko mitään kasailla sitten ihanainen postaus että missä vaateputiikeissa sun muissa mukavissa kohteissa kannattais vierailla parin päivän reissun aikana? Oon menos ko. cityyn juhannuksen jälkeen meinaa = D Ois niiiin kiva<3

    ReplyDelete
  30. Sun blogissa ehdottomasti parasta on näiden komenntien lukeminen!! Haha haaaaaa

    ReplyDelete
  31. mikä maku ben&jessy'siä sulla on tossa kuvassa? mikä on yleisesti ottaen sun lemppari niistä? :)

    ReplyDelete
  32. Anonyymi:
    Ei meillä ole sutinaa, lue Annan blogia, jos Anna kiinnostaa :)
    Blogi löytyy tosta oikealta suosikeista!

    ReplyDelete
  33. Oletko omasta mielestäsi hyvännäköinen?

    ReplyDelete
  34. Hei, munkin tie vie ehkä tallinnaan tällä viikolla :).

    Laita vaan lisää kuvia asuistasi ja vaatteistasi. Se mua ainakin eniten tässä blogissa kiinnostaa.

    Mua ei totta puhuen yhtään kiinnosta sun tai ylipäänsä keidenkään bloggaajien miesasiat. Kukin bloggaaja tekee itse sen rajavedon, mitä yksityiselämästään haluaa blogissaan kertoa ja mitä ei. Täytyy sanoa sen verran, etten ihmettele, jos ihmiset kyselevät miesasioistasi, kun itsekin vihjailet siihen suuntaan, että joku mies kuvioissa on. Jos omat ihmissuhteet haluaa pitää blogin ulkopuolella, niin täytyy vaan tietoisesti tehdä niin. Monet bloggaajathan vaan mainitsevat, että heillä on poikaystävä, mutta pojasta ei sen kummemmin kirjoiteta mitään, ja se vaikuttaa mun mielestä hyvältä valinnalta. Eli paljon riippuu myös omasta kirjoitustyylistä ja avoimuudesta se, kuinka lukijat suhtautuvat yksityisyyteesi.

    ReplyDelete
  35. Voih. Minua ei kyllä yhtään huvita tulla takaisin sinne Suomeen. Täällä lämpömittari näyttää sen +33 joka päivä. Ärrin murrin..

    ReplyDelete
  36. Munkin nyt on pakko laittaa tää:

    MITÄ VITUN VÄLIÄ OIKEESTI JOS LAURALLA ON UUS MIES?!??!?!??!??!
    Meneekö teiän elämä vittu pilalle siitä?! Hei älyhoi taas.

    ReplyDelete
  37. Laura hei tee joku kerta video missä puhut itse, esittele vaikka jotain??:)

    ReplyDelete
  38. totta, yks osa sun blogin mahtavuudesta on nää kommentit :D miten helvetin dorkia ihmiset ihan oikeesti on..

    ReplyDelete
  39. mistä noi sun IHANAT valkoset kengät on?

    ReplyDelete
  40. SE SILMIEN VÄRI?????????

    ReplyDelete
  41. jos kuvissa näkyy miehen käsivarsi niin onko se automaattisesti lauran uusi mies ? idiootit

    ReplyDelete
  42. onko tuo piste sun toisen silmän alla meikkiä vai joku luomi tms? söpö on!

    ReplyDelete
  43. hahah, tolla koiralla on kyllä parhain ilme tossa kuvassa! :D

    ReplyDelete
  44. 'On sulla kyllä rankkaa, kun pitää jonkun randomin miesasioista päätä vaivata.
    Kannattaa hankkia kavereita tai esimerkiksi joku harrastus'

    Voi vittu Laura, etkö sä tajua, että meitä joitain kiinnostaa sun elämä? Sähän se tunget ns julkisuutee koska sulla on tää blogikin, joten et sä voi sanoa että meidän pitää hankkia kavereita tai harrastuksia, jos me vaivataan päätämme sun miesasioilla. Neuvon sua: Jos et halua että sun juttuja spekuloidaan, lopeta koko helvetin blogi. Sillä kyllä mä sun blogin seuraamista jatkan ja vaivaan päätäni sun mies asioilla.Käy niin päähän tollanen valitus.

    ReplyDelete
  45. Niin Laura!!!! Ymmärrätkö, että KUN sä pidät blogia, niin SÄ olet velvollinen kertomaan meille
    KAIKEN itsestäsi! Sun pitäisi siis seuraavaksi tehdä postaus sun kuukautiskierrosta,
    liukuvoidemerkistä ja kaikista sun syntymämerkeistä!!
    JA IHAN selkeästihän sä haluat, että me kaikki udellaan, kun tossa ekassa kuvassa on JONKUN
    toisen käsi kuin sun!!!!
    ETSÄ tajua, ettet sä voi tehdä tätä meille! Sä et voi hengata salaisesti MIESPUOLISEN henkilön
    kanssa, meidän kuuluu saada tietää kaikki, eikä sulle ole oikeutta urputtaa asiasta!!!!
    SIIS KUKA TÄÄ UUSI ON? KERRO HÄNEN SYNTYMÄAIKA, NIMI, PITUUS, PAINO, TYÖPAIKKA ja laita
    kuvia jokaiselta elinvuodeltaan tänne vielä, KIITOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  46. Mikset vastaa kaikkiin kommentteihin? poimit joitain epäoleellisia haukkuja tuolta ja sit vastaat niihin vaan.

    ReplyDelete
  47. Lauraa voisitko tehdä postauksen omista tyylimokistasi ja näyttää vanhoja asukokonaisuuksiasi, joita et enään koskaan pukisi päällesi :D

    ReplyDelete
  48. antakaa jo olla, olkaa ilosia että jollain menee hyvin. :)

    ReplyDelete
  49. jos joku niin toi Annan touhu on naurettavaa. huomaa että neidillä ei oo vielä oikeen ikää :)

    ReplyDelete
  50. "jos joku niin toi Annan touhu on naurettavaa. huomaa että neidillä ei oo vielä oikeen ikää :)"


    totaaa, mielestäni anna on täysin oikeessa. tollasiahan anonyymejä täällä käy, he eivät vaan muotoile tekstiään ihan noin!
    :D

    ReplyDelete
  51. "Mikset vastaa kaikkiin kommentteihin? poimit joitain epäoleellisia haukkuja tuolta ja sit vastaat niihin vaan."

    Niin, miksi? Ymmärrän että et vastaa kaikkiin ja kun joukossa on niitä "moi kiva paita"-kommentteja, mut joihinki olis kiva että vastaisit =)

    ReplyDelete
  52. "Gudy:
    Vai niin, vaihdatko sä neljän vuoden aikana neljä kertaa alushousujasi sitten?
    Nimittäin mulla on ollut tasan niin monta eri miestä kyseisen ajan sisällä."

    hehehhe oot paras! :D:DD:D

    ReplyDelete
  53. "Anna, eihän mun laukun hihnat mee pinnojen väliin?!"
    "ÖÖö, eii.."

    :D
    Sulla ei ollu vielä sitä kypärää :/

    ReplyDelete
  54. hahaha, et kaatunut, mutta meinasit ajaa mun päälle :D

    ReplyDelete