Wednesday, June 17, 2009

Tommy sen sanoi


Onpas muuten ollut perseestä koko tiistai. Se alkoi huonosti jo aamulla, ja on jatkunut sellaisenaan ihan tänne iltaan asti.

Parit ostokset Ginasta tänään

Joku anonyymi sanoi, että olisi mukavampaa, jos postaisin esimerkiksi kolmesti päivässä.
Siis mitä v....? Miten ja missä ajassa? En edes pysty käsittämään, että mitä ihmettä niissä kolmessa postauksessa olisi? Tänäänkään en ole tehnyt mitään erityisen mainittavaa, olin töissä ja tulin kotiin, Annan kanssa. Anna teki ruokaa, joka oli hyvää, vaikkei meillä ollutkaan sipulia. Nyt me katsotaan leffaa, joka on aika huono.
Kohta me mennään nukkumaan, ja huomenna menen taas töihin.
Eikös olekin mielenkiintoista?En ymmärrä tätä mun vaatehuoneen tilannetta... Siellä on ilmeisesti sisällissota.

Ei siitä sen enempää. Nythän onkin 17.päivä jo! Enää vuorokausi ja täytän 20 vuotta!!

50 comments:

 1. Heeeei Laura onnea paljon =) tuleeko synde bileet? =) <33 ja ainahan päivä ei voi olla täydellinen! tota anonyymi juttua kyllä ihmettelin suuresti ettäkö jopa 3 postausta päivässä saa olla aika kova tekemäänkin stten vielä jotain =)

  ReplyDelete
 2. Osoitemuutoksen myötä (tää uusi nrj alkuinen osoite) blogiasi ei pysy nykyään selailemaan Operalla ollenkaan, koko sivu näyttää vaan tyhjää (kuva). (IE & Mozillalla toimii)

  Kuulostan kauhean töykeältä, mutten osaa muotoilla "huomiotani" paremminkaan :<.

  ReplyDelete
 3. pyh tolle anonyymille ! mun mielestä tää sun nykynen postaustahti on just hyvä :) !

  ReplyDelete
 4. ps. ei helkutti mikä biisi :--------DD hassuu että tommy tabermann on ollu tollasessa mukana !

  ReplyDelete
 5. Onnea sit etukäteen!

  Paljon toi Ginan paita kustansi? Magee!

  ReplyDelete
 6. ihania noi aurinkolasit. Onko noi pinkit Raybanit? aika kiva malli meinaa....

  ReplyDelete
 7. Nuo pinkit lasit on upeat!!!!


  Jätkä siirtyy jo kolmannellekymmenennelle!!! Siittä se alamäki sitten lähti.... ;DD

  ReplyDelete
 8. Silleen se kolme postausta vois vaikka onnistua, jos ne kaksi muuta ois ihan lyhyitä ja niissä ois yks kuva tai pari. Sit se yks postaus ois vähän isompi. Eikä niis lyhkäsis tarvii olla sen ihmeempää aihetta tai sisältöä, ihan vaan sun normi elämää. Eli vaikka kuvaa ruuasta tms :D Mä ainakin tykkäisin kun on enemmän postauksia, vaikka niistä osa ois ihan yksinkertaisia. Mutta sit siinä voi olla taas se vaara et kriittisimmät alkaa valittaa että blogin taso on laskenu ku mukana on tylsiä lyhkäsiä postauksia.

  ReplyDelete
 9. tiedän yhden ruotsalaisen tytön joka postaa noin 6 kertaa päivässä. Tosin hänelle bloggaaminen on enemmänki työtä.

  ReplyDelete
 10. No jos yksi tyyppi vaatii kolmea postausta päivässä, niin ei se tarkoita sitä, että se olisi yleinen mielipide. Ei kannata vetää herneitä nenään.

  Oon seurannut sun blogia alusta asti, ja nyt vähän palautetta:
  - on alkanut hieman tympiä sun blogissa se, ettet juurikaan vastaa kommentteihin. Esim. tuohon Porvoo- postaukseesi tuli paljon kysymyksiä, joihin et kommentoinut mitään. Jos vastaisit kysymyksiin, niin ihmiset ei ehkä esittäisi aina niitä samoja kysymyksiä. Ymmärrän, että kommentteihin vastailu vie aikaa, enkä oleta, että vastaisit kysymyksiin, jotka ovat esim.liian henkilökohtaisia, mutta jos haluat, että blogillasi on lukijoita, niin voisit ottaa heidät hieman paremmin huomioon. Nyt susta välittyy hieman ylimielinen asenne.

  Mutta blogissasi on plussaa se, että laitat paljon kuvia, ja jaksat postailla melko usein. Tyylisi on mielenkiintoinen, ja sitä olisi kiva nähdä paljon täällä.
  P.S. Mielestäni muotiblogeissa nuo haasteet kuten kenkähaaste ovat tosi tylsiä :D

  ReplyDelete
 11. hei !

  kuule, miksi blogistasi häviää toisinaan, toi kommentointisysteemi ?

  ReplyDelete
 12. Sun kirjotteluvauhtis on ihan hyvä, pitäis jo huolestua jos jonkun elämä keskittyis siihen että postailis kolme kertaa päivässä, ja tosiaan jos ei juuri muuta tekiskään niin jäis helposti aika sisällöttömiks nekin postaukset. hyvä blogi, jatka samaa malliin.

  ReplyDelete
 13. Jos haluaa katsoa kuviasi isompina, ja klikkaa ne suuriksi, niin saa käydä hirveän tappelun selaimen "edellinen"-painikkeen kanssa, että pääsee takaisin blogiisi. Näin ainakin Mozillalla. Miten muilla?

  Mahtavaa synttäriä, ja tervetuloa uudelle vuosikymmenelle. ;)

  ReplyDelete
 14. OOTKO VASTA 19?!?!?
  ööööö whaaaattt oon luullu et oot joku 22 tjt....

  ReplyDelete
 15. Onneksi olkoon etukäteen.
  3 kertaa päivässä? :D
  Vaikka mie tätä tosi mielelläni luen, niin sit kävis niin etten mie EHTIS lukea, saatikka miten sie ehtisit kirjottaa ;)

  ReplyDelete
 16. tuliki eilen semmonen "hmmm"- tunne, ku toivottelin sulle myöhästyneet onnentoivotukset, että olikohan sulla sittenki 18. päivä synttärit :D

  ReplyDelete
 17. mun mielestä ei se määrä vaan se laatu, eli tosi ihana blogi sulla:> ja Onnea!

  ReplyDelete
 18. :DDDDDDDDDDDDDd hajosin tuolle "Joku anonyymi sanoi, että olisi mukavampaa, jos postaisin esimerkiksi kolmesti päivässä." HAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHAHHAHAH

  ReplyDelete
 19. siistit noi clubmasterit. mistä ostit ja paljon makso? =)

  ReplyDelete
 20. haha kolmesti päivässä:'') voi eii.

  ReplyDelete
 21. Mitä toi anonyymi kelaa. Tuskin säkää mikää superihminen oot. :DDD Et joka päivä ois jotai merkittävää tekemistä. Hohhoijaa.

  ReplyDelete
 22. Ne kuuluisat bloggarit Ruotsissa (jotka postaa sen 3+ kertaa päivässä) taitaa saada sen verran massia ja tavaroita, että voi tehdä sitä täyspäiväsesti. Mutta eipä niissäkään sisältöä kaikissa ole :D

  ReplyDelete
 23. 3 postausta päivässä on kyllä ihan liikaa.:D Eihän siinä pysy ees mukana, jos ei joka päivä käy lukemas. Nää on just parhaita.:)

  ReplyDelete
 24. mitä vittuaa, varmaa joku ees viittii pyytää hei postaa 3 kertaa päivässä olis kivempi. voi luoja :D:D:D::DD

  ReplyDelete
 25. hahh, toi sisällissota-juttu :D *nauraa*

  ReplyDelete
 26. Paljon onnea eukäteen!<3 LAURA: MINKÄ MERKKINEN KAMERA SULLA ON? CANONIN MUT MIKÄ TARKALLEEN? SORI, TÄTÄ ON VARMASTI KYSYTTY USEASTI, MUT VOISIKS VIELÄ SANOA? kiits =)

  xoxo
  Moana

  ReplyDelete
 27. Hyvää synttäriä nätti ! Ihan hyvä ettet postaa kolmesti päivässä, mukavampi lukea kun on jotain asiaakin. :D

  ReplyDelete
 28. Kolmesti päivässä, voi herranjumala :DDDD Älä Laura välitä noista ääliöanonyymeista, nykyinen n. 1 kerran päivässä on ihan mahtava. Mieluummin laadukkaita postauksia vaikka muutaman kerran viikossa kun kolme postausta per päivä, ruotsalaisten blogien (ja muutaman nimeltämainitsemattoman suomalaisen) tyyliin.
  Jatka vaan samaan malliin!

  ReplyDelete
 29. johan on negatiivinen merkintä.

  ReplyDelete
 30. johan on negatiivinen merkintä.
  noh, ehkä se on muotia..
  -,-

  ReplyDelete
 31. Ehkä se kolmesti päivässä tarkoitti lähinnä sitä että sun tekstit on kivoja, ja niitä haluaisi lukea enemmän (kerralla vaikka).

  Tarvi heti aukoa päätä kun todennäköisesti joku nuorempi fanittajas haluaa lisää :--D

  ReplyDelete
 32. tästä edespäin en edes avaa kommentteja koska rasittavaa kun niihin ei vastata, muuten hyvä blogi..

  ReplyDelete
 33. Anonyymi:

  En voi tilanteelleni mitään, että on kiirettä. Mulla on tulossa parin päivän vapaa, ja lupaan todellakin paneutua silloin niihin !

  <3

  ReplyDelete
 34. WOW meillähän on sitten synttärit samana päivänä - tosin olen vähän vanhempaa vuosimallia. Enpäs onnittele vielä, sillä eikös se tuota epäonnea. Eli sanon vain: Laura sussa on varmasti enemmän asennetta ku muilla ikäisilläsi, pidä toi!

  -kolmenkympin kriisiläinen X)

  ReplyDelete
 35. se anonyymi on luultavasti joku 12-vuotias, joka itse vallan mainiosti voisi viettää heti koulupäivän jälkeen koko illan dataamassa ja ehtisi siinä ajassa hyvin päivittää blogia kolme kertaa. nää vaan ei tajua, että usein (hyviä) blogeja pitää aikuiset ihmiset joilla on ylläripylläri muutakin elämää kuin päivittäminen!

  ReplyDelete
 36. Mun mielestä ois mukavampaa, että postaisit esim. 10 kertaa päivässä!!!!!

  ReplyDelete
 37. munki mielest ois ihan jees sellanen 100 kertaa päivässä <33 oot ihana laura<33

  ReplyDelete
 38. Tossa joku mainitsi sen ruotsalaisen bloggaajan, joka julkasee jotain 6 kertaa päivässä. Se tosiaan tienaa 10 000 euroa kuukaudessa blogillaan, et olis jo syytäki kirjottaa sillo paljon vaikka tyhjästä nyhjäsemällä.

  Kaikki vaatehaasteet on munki mielestä pyllystä. Ja Mozilla käytössä eikä tartte kuvien kanssa tapella olleskaan (joku tossa ylempänä valitti). Jokaseen kommenttiin ei musta ees tartte vastata, jos kommentti on tyyliä "sul on ihanat hiukset" ja vastaus olis "kiitos". Mut sitte ihan kysymyksiin olis kiva saada jotain vastauksia. Semmosta.

  ReplyDelete
 39. 20? voi teini :D

  ReplyDelete
 40. Only twenty and you have given your life a meaning,in the next couple of years the whole world will stand still for you,like now and ever,family,friends and colleques will always be by your side to give support and encourage you never to look back for the sky will only be your limit.CONGRATULATIONS.

  ReplyDelete
 41. siis ei helvetti toi kappale on huono.

  ReplyDelete
 42. No voi jumalauta, ihan kohtuutonta mennä vaatimaan 3 postausta päivässä! Eihä kenelläkää ois semmoseen aikaa ja ei lukijatkaan pysyisi mukana vauhdissa (ainakaan minä), ei mekään nyt kokopäivää koneella istuta.:D
  Sul on just nyt hyvä postausvauhti, jatka samaa malliin vaa:) mieluummin pitkiä, monikuvasia laatupostauksia, ku lyhyitä mitäänsanomattomia ykskuvasia.

  ReplyDelete
 43. Onnea syntymäpäivän johdosta!

  ReplyDelete
 44. Kuka ruotsalaisbloggaaja tienaa 10 000e kuukaudessa blogillaan? Tuskin noita tienestejä kukaan oikeasti ilmoittaa..

  Jos joku postaa useamman kerran päivässä, niin mitä siitä..mutta ei sitä väkisin tarvitse alkaa juttua vääntää, jos ei aikakaan riitä.

  Jos käyt aleissa, niin laitahan tänne alelöytöjäsi :)

  ReplyDelete
 45. toi leffa on ihan aska, katoin sen sunnnuntaina..

  ReplyDelete
 46. tässä mietin vaan, vaikka eihän asia minulle kuulu, että mihin poikaystäväsi on oikeen kadonnut? :<

  ReplyDelete
 47. Voihan se olla niinkin että Anonyymi sanoi sen vitsillä :D:D

  ReplyDelete
 48. kolmesti päivässä! :D:D:D
  onhan se totta että jotkut tekee niin, ja niissä muissa on sitten vähän vähemmän sisältöä.
  mutta tää on sun blogi ja tää sun tyyli kirjotta ja mä ainakin olen erittäin tyytyväinen tähän nykyiseen!

  ps ihanat noi pinkit lasit! <3

  ReplyDelete