Thursday, June 25, 2009

No on se kumma!

Taso se vaan laskee entisestään, ja bloggaajakin makaa vain rannalla!
No miksei se tee mitään edes meidän iloksemme? Järjestäisi vaikkapa Annan kanssa ne luontokuvaukset, jotta tähän tulisi jotain perkeleen tolkkua.
Eihän kukaan voi tehdä päivästä toiseen samoja juttuja, koska ihmisillähän on tapana tehdä erilaisia, jännittäviä ja uusia asioita joka päivä!!
Vittumaisinta on se, ettei tyyppi edes viitsi paljastaa, ketä tapailee, selkeästi koppavaa sorttia. Rusketuskaan ei taida olla aitoa, eihän se aurinko tartu japanilaisiin varmaankaan.
Niin tosiaan, strippaavaan japanilaiseen....

Kiitos teille siis päivän kommenteista, inspiroiduin niistä juuri.

Niin, että ei mulla muuta.
Olin tänään rannalla Sharonin kanssa heti aamusta, Sharon tuli hakemaan mua hietsuun, ja siellähän se päivä vierähtikin.




Illalla en ole jaksanut tehdä mitään. Anteeksi Anna, että tein pienen feidauksen, mutta huomenna mennään sitten sille risteilylle ja pidetään hauskaa!
Hesestä mätöt ja leffaa katsomaan.








Hyvää yötä<3

85 comments:

  1. Ei jestas mikä kommentti !Toivottavasti kykenet naramaan tollasille.Ihan oma asias jos et halua näyttää tapailemaasi miestä ja mitä sitte jos satut tekemään samoja asioita päivisin.
    oot ihana ja sulla on mahtava tyyli=)

    ReplyDelete
  2. mihin risteilyyn meette?

    ReplyDelete
  3. Repesin tolle "eihän se aurinko tartu japanilaisiin varmaankaan" :DD Voi elämä..aivan ihanat bikinit sulla! :)

    ReplyDelete
  4. niin mä kans toivon että osaat nauraa tollasille kommenteille! tyhmiihän ne on mutta minkäs sille voi.....sulla on kuitenkin upea tyyli ja oot tosi nätti, ja elämäskin näyttää olevan hyvin raiteilla! kuka nyt ei kateellisena joskus jotain negatiivista kommentoisi. hyvää kesää sulle laura!

    ReplyDelete
  5. mäpä bongasin teijät ikkunasta, kun olitte kuvaamassa tuossa ostarilla ;D

    oot ihana<3

    ReplyDelete
  6. no johan oli palautetta vaihteeks.. mikä ihme ihmisiä riivaa tulla tahallee vittuileen ja ärsyttämään. sourastaan helvetin säälittävää. oot kuitenkin mahti tyttönen ja toivottavasti pistät tuollaiset kommentit omaan arvoonsa ja jatkat eteenpäin entistä vahvempana bloggaaana :DD ihana ilma, miksei siitä saisi nauttia. moni varmaan haluaakin kököttää koneella kun ulkona on tollane ilma -.- mut ihanaa kesää! sulla on paras blogi ikinä! :) halittt

    ReplyDelete
  7. Mun on kyllä ihan pakko kysyä että onko sulla oma- vai vuokrakämppä?:) Ei tarvitse vastata, jos on liian henkilökohtaista:DD

    ReplyDelete
  8. Helou Laura!
    aivan aluksi haluan sanoa, että aivan_ihana_tyyli sulla! tosi kiva, että aloit pitää blogia, tätä on kiva käydä lukees :)
    minusta blogisi on just nyt hyvä. ei kenenkään tarkemmin tarvitse tämmöisessä paikassa kertoakkaan elämästään. miksi pitäisi... näin säilyy mielenkiinto lukeakkin blogiasi :) uteliaat ihmiset, jotka kenties ihailevat sinua, kiusaantuvat,ku eivät saa tietää kaikkea haluamaansa. niin se vain on.. nimettömänä on helppo kirjoittaa tänne sitten kaikenlaista. typerää kylläkin.
    hei mutta jatka samaan malliin! :)

    ReplyDelete
  9. porukka haluu tietää sust KAIKEN mitä teet kenen kanssa millon miksi. niil ei oo omaa mielenkiintost elämää ni niitte on pakko seuraa ja kommentoida jonkun muun.

    jokatapaukses, yksinkertasesti paras blogi mitä seuraan, en tajuu miks :D joku sus vaa on, ja pari muutaki näköjää sen huomannu ku tää on näin suosittu, ois vaa kiva jos ihmiset osais arvostaa sitä ettei kaikkee tarvi kertoo

    mutjee, mikä on sun oikee alkuperäne hiustenväri?

    ReplyDelete
  10. Se sun radiomainos on ihana! :------D ♥

    ReplyDelete
  11. Putosin ihan kokonaan kun luin noi sun alkutekstit. Tajusin sen sitten ja menin luoskelemaan aiemman postauksen kommentteja. Mitä vittua ihmiset!!??
    Annetaan lauran olla japanilainen solariumissa käyvä vanhaa ukkoa tapaileva strippari tai mitä tahansa! Tosi säälittävää tollaset perättömät väitökset.. Lol jos yritätte jotenkin ärsyttää lauraa.
    Älkää viittikö olla niin kateellisia Lauran rahoille ja vaatteille..

    ReplyDelete
  12. .. Harmi että sä joudut kuulemaan tollasta. Niin moni hyvä blogi haukutaan vaan sen takia, että se on hyvä, siitä ollaan joko a.kateellisia ja katkeria, tai sitten b. lukija haluaa toisen blogistaan "oman" tämän postaustahti pyynnöillä ja aiheilla.. Raukkamaista molemmat, ei mtn hyötyä.
    Sä oot mun mielestä postannut paremmin kun hyvin, ja postaukset on aina olleet enemmän ku yks kuva ja pari sanaa, ja jos ei oo ollut, niin ei oo jäänyt sellasena postauksena mieleen, koska kaikki osaat tehä aina niin mielenkiintosiksi ja rennoksi luettavaksi vaikka kertoisit vaan ihan perusjutuista.

    Ja toi japanilais strippari.. HUHHUH.. anonyymit nyt tais mennä pikkasen mäkeen.. Täytyy myöntää että sussa on paljon esim just japanilaiseen/kiinalaiseen naiseen viittaavia piirteitä (kaikin puolin hyviä),ja olisin sinuna siitä hyvin ylpeä! en uskokkaan ettet olisi. Mutta kaikki varsin hyvin tietää, ainakin ne jotka on Lauraa enemmänkin seurannu, tai lukenu ees ne vastaukset "kiinalainen" kommentteihin, että Lauran on kyllä täysin suomalainen. Ja vaikka me kaikki vihataan kateus-korttia niin otan sen silti tähän. Se on täyttä ka_teut_ta. Ja tuo strippihomma..? kenties jonkun anonyymin hullu veikkaus tai jtn. Ei strippauksessa sinänsä mitään pahaa ole, mutta.. ei kukaan tosissaan voi ensimmäiseksi sanoa että LAURA ON STRIPPARI. Satun tietämään työsi, ja minusta se ei ole kovin erikoinen, niinkun monet sitä siksi sanovat. Siitä on kai sitten kiva vetää aiheeseen kuuluvia ammatteja yms..

    Ja tuo rusketus.. joo.. en viitsi ees kommentoida asiaa.

    Koita Laura jaksaa.. Hyvät blogit, ja varsinkin hyvät blogin pitäjät vaan tuppaa saamaan tota kuraa nykyään niskaan ihan liikaa ja turhasta.. Jatka vaan ihan omalla tyylilläs!

    BEST BLOG FOREVER!

    niin ja anteeksi romaanista..Ärsyttää vaaaan!

    ReplyDelete
  13. Meitsi on jokapäivä töissä aamusta iltaan.. oon niin kateellinen teille jotka pääsette edes vähän nauttimaan auringosta :(

    ReplyDelete
  14. no pitihän se päätön zombi-lihaskimppu vielä tulla lisäämään<3

    ReplyDelete
  15. Anonyymi:
    :D:DD Eikun noi oli alkujaan ton postauksen yhteydessä, mutta jotain tää flippas ja vikat kuvat + video puuttui :DD

    ReplyDelete
  16. Anonyymi:
    :DD hehh, siis ei toi ollut kommentti, vaan kokonaisuus kaikista tämän päivän kommenteista :D:)

    Anonyymi:
    Nrj:n jollekin risteilylle, huomenna lähtee 19.00 kauppatorilta, että kaikki vaan sinne :)

    RoosaMaria:
    :DD lol, kunhan jotain keksin:D

    Anonyymi:
    Voi kuule, kyllä mä osaan nauraa :)

    Laura:
    Haa! Oisit vilkuttanut :DD :)
    Kiitos <3

    ReplyDelete
  17. hahaha eikää :D kuinka säälittäviä jotkut voikaan olla et tulee tänne dissaa sua? lol. heillä itsellää on varmasti ihan sika vilkas ja seikkailurikas elämä! NOOOOT.

    Rakastan sun hiuksia ja tyyliä ! you go girl <3

    ReplyDelete
  18. haha, meillä oli tänään sama toppi päällä ! :DD mutjoo toivottavasti jaksat ottaa huumorilla valopääanonyymit ja niiden kommentit, lol.

    ReplyDelete
  19. hahha,repesin viimeistää ton japanilaisen kohalla:''D ei vittu että ihmiset osaa olla tyhmiää-.- ei voi olla ihan niin kiinnostavaa et ketä sä tapailet::D mut siis mistä sun mainoksesta toi yks puhui;o

    ReplyDelete
  20. ainiii ja videopostaus toive!:p sellanen videopostaus missä sanot sen woodchuck loru jutun:D

    ReplyDelete
  21. sul on tosi eksoottiset kasvot! ei oo monella noin kauniita kasvoja!

    terveisin, kateellinen :D

    ReplyDelete
  22. aahahahaha toi rullen kuva oli hyvä loppuhuipennus :D

    ReplyDelete
  23. laura olet ihana :)
    mistä oot ostanu nuo bikinit tosi nätit !

    ReplyDelete
  24. haha! voi elämä noita anonyymejä!
    niinhän se pitäis olla, että joka päivä pitäis tehä jotain jännää ja hauskaa muutenhan on ihan vitun tylsä..?!

    esim. ma lintsille, ti rannalle, ke vaikka serenaan, to piknikille, pe juhlimaan, la shoppaamaan ja su vaikka leffaan! miltäs kuulostaa? töissä käyvillähän on aina rahaa! ei vuokraa tai ruokia tarvitse maksaa!

    Annika

    ReplyDelete
  25. Ei tartte surkutella noita kommenttei, joku kateellinen älypää vaan halutessaan tahalleen tuottaa pahaa mieltä on lähettänyt ne.

    Sulla on varmasti TOSI paljon faneja jotka pitää huolta ettei noi vitun anot tuu kiusaa sua :D

    Mäki haluisin perustaa blogin, mutta tiiän kyllä että sinne ei löytäis kun kaikki anot :D

    ReplyDelete
  26. Oletko siis puoliksi tms. japanilainen? Ihanat bikinit muuten. :)

    ReplyDelete
  27. Kerro Laura mistä noi tän postauksen korallinpunaset biksut on - aivan ihanat!

    ReplyDelete
  28. älyttömän söpöt bikinit! :) ja voi kuinka kaipaan hietsuun, ihan pakko revetä sinne joku pvä.

    ReplyDelete
  29. miks tos on kaks videoo

    ReplyDelete
  30. Haha, ihana! :D Sulla on kyllä poikkeuksellisen hyvän mielikuvituksen omaavia anonyymejä täällä..

    ReplyDelete
  31. no se mieshän on juhis!

    ReplyDelete
  32. söpö koira <3 :)

    ReplyDelete
  33. Kyllä ihmiset osaa olla tyhmiä jos eivät ymmärrä että bloggaajatkin ovat TAVALLISIA ihmisiä! Luuletteko te idiootit että bloggaajat ovat jotain superihmisiä jotka tekevät joka päivä jotai tosi hurjaa ja sitte kirjottavat siitä tänne?! Ei helvetti. Jos teitä ei kiinnosta lukea tavallisen ihmisen arjesta nii painukaa muualle. Laura kirjottaa just niistä asioista joista itse haluaa.

    ReplyDelete
  34. Enemmän minua ärsyttää nämä perseennuolijat "laura vittu älä välitä, oot paras nami puspusi" nuolkaa nyt vittu niin kovaa kunnes se kieli on siinä rei'än kohdalla ja työntäkää se syvälle sinne

    ReplyDelete
  35. Aika aiheettomia kyllä nuo saamasi kommentit, mutta toisaalta blogisi on täällä juuri sitä varten, että sitä voidaan kommentoida. Tuskin noita kuitenkaan otat kovin henkilökohtaisesti :D Sisältöä ehkä hieman enemmän kaipaisin tähän blogiisi. Tietysti onhan sitä hankala aina tyhjästä repästä, kun eihän sitä joka päivä voi tapahtua mitään kovin mullistavaa. Mutta aurinkoista viikonloppua ! :)

    ReplyDelete
  36. Näyttäisi ainakin habaa löytyvän tuolta seuralaiseltasi... ;)

    ReplyDelete
  37. Ihana ku tolla Rullella oikee pesä mukana.:) Muutenki tosi söpöä ku Rulle on melkei aina mukana: ))

    ReplyDelete
  38. Heh, ei hyvää päivä noita kommentoijia! Sulla on Laura mahtava asenne kun et anna niiden hetkauttaa, sais ottaa mut bloggarit oppia. Muutenkin loistava blogi.

    ReplyDelete
  39. Missä sä sitten olet töissä? :o

    Ihana Laura, ihmiset rakastaa seurata toisten elämää ja sun elämäs on kieltämättä aika kadehdittava, joten onhan sillä feimeydellä tietysti negatiivisetkin puolensa..

    ReplyDelete
  40. Oi toivottavasti et tarkottanu sitä kommenttia, kun kysyin jotain, että onko sun rusketus luonnollinen vai käytkö solariumissa..kun siis itekki haluaisin olla noin ihanan ruskettunut niin ajattelin, et pitääkö munki maata siellä rannalla ja olla kärsivällinen :)

    Mut nuo kyllä meni vähän yli, mut muista, et oot ihana <3

    ReplyDelete
  41. Oi toivottavasti et tarkottanu sitä kommenttia, kun kysyin jotain, että onko sun rusketus luonnollinen vai käytkö solariumissa..kun siis itekki haluaisin olla noin ihanan ruskettunut niin ajattelin, et pitääkö munki maata siellä rannalla ja olla kärsivällinen :)

    Mut nuo kyllä meni vähän yli, mut muista, et oot ihana <3

    ReplyDelete
  42. tai siis se mun kommentti oli nimellä: mng, eikä mitään vittuilua =)

    ReplyDelete
  43. Musta tuntuu siltä, että sinä ja Juhis erositte sen takia koska sulla oli juttuas pomosi kanssa. Vai mitä ;)

    ReplyDelete
  44. Noi on Lindexistä noi korallinpunaiset bikinit vai onko? Mulla on ainaki tommoset sieltä. :)

    ReplyDelete
  45. HOOOOOOLYSHIT tuota sun ystäväsi kroppaa!!!!11111 ei jumalauta haluan nähdä mitä tuon paidan alla on!!!!!!!!!!!!!!!!!

    terveisin huuutomerkki ...

    ReplyDelete
  46. inhoon tommosia jotka väittää et semmosil ei oo elämää jotka tulee kommentoimaan vähän erikoista palautetta. entäs jos ne erikoiset kommentoijat on vaan ilkeitä? tai hauskoja? ja kai saa muiden elämästä olla kiinnostunu JA omistaa silti oman elämän oho onko mahdoton yhtälö? tää on vittu blogi ja täällä kerrotaan asioita. ja sitte niille vitun asioille annetaan vittu palautetta. mun mielestä erikoiset kommentit on hauskoja. ja musta se on hauskaa että blogien kirjoittajat kirjottaa aika usein postauksiinsa tosi vihasesti jotain ää nyt joku anonyymi teki musta oudon havainnon olen vihainen

    ReplyDelete
  47. sun ja ton miehen rakkaus ei oo aitoa

    ReplyDelete
  48. Älä valita laura, saathan sä kumminkin loppujenlopuksi enimmäkseen positiivista palautetta, kiinnitä myös siihen joskus huomiota. Olet ihana <3

    ReplyDelete
  49. harvoin tunnut huomioivan niitä positiivisia kommentteja, oletko sattunut huomaamaan että kuinka paljon susta pidetään ja sua kehutaan? häirikköanonyymit nyt vaan piristää omaa päiväänsä vähän peeloilemalla täällä ja kirjoittamalla omasta mielestään hauskoja kommentteja. tottakai sellainen vituttaa, mutta olisi kiva jos oppisit iloitsemaan siitä, kuinka paljon sulla on silti lukijoita ja ihailijoita :) älä tuhlaa aikaasi häiriköille vittuilemiseen, vastaile vaikka meidän "kunnon lukijoiden" asiallisiin kysymyksiin :)

    ReplyDelete
  50. Voisitko tehdä postauksen omista yo-juhlista ja Wanhoista, jossa olisi kuvia puvuista ja hiuksista?

    ReplyDelete
  51. ei vähän repeilin tolle sun alotukselle ! :DDD No tietenkään japanilaisiin ei tartu aurinko ! :D
    mut toitte sä ymmärrät nauraa ton tyylisille kommemteille, etkä ota niitä ittees. nää suomalaiset anonyymit on vaan tämmöstä aika vittuuntunutta ja kateellista sorttia, toista se on muualla. :)

    ReplyDelete
  52. voi sinua tyttö. :D taasko tämä mystinen mr X esittelee lihaksiaan blogissasi. Kai sä ymmärrät että tommosilla kuvilla sä vaan lisäät 'meidän, anonyymien' mielenkiintoa. :D mutta tää x taitaaki olla toi sun lemppariblogilistan diamonds-tyyppi, vai? näyttää aika tutulta? onks sillä jotain julkkis taustaa?

    ReplyDelete
  53. mua kans ärsyttää tää perseen nuoleminen, voi koita kestää ja pla pla...vittu itte ovat alkaneet blogia pitämään ni kaikenlainen palaute on silloin myös otettava vastaan!ja kai sitä ihminen itsekin tajuu jos on luonteeltaan vaan niin ylimielinen ja koppava ettei viitsi edes fiksuihin kysymyksiin/kommentteihin vastata tai heittää jotain vittumaista takaisin!

    ReplyDelete
  54. Anonyymi:
    Totta kai mä huomioin positiiviset kommentit, ne ihan tosissaan lämmittävät mun mieltä ihan hirveästi.
    On tässä vuosien aikana tullut luettua netistä vaikka mitä settiä itsestäni, ettei nää jutut mua loukkaa, enää. Vähän joskus naurattavat, mutta sainpahan jonkun tekstin puristettua noista anonyymien eilisistä kommenteista :)

    Hyvää viikonloppua vaan sullekin!

    ReplyDelete
  55. puhutko sä itse siinä nrj:n blogimainoksessa :D ajattelin vaan kun ei kuulostanut yhtään sulta, vaan juurikin sellaiselta massaradiomainosääneltä

    ReplyDelete
  56. onko sulla Laura ajokorttia:D

    ReplyDelete
  57. Laura miten se sun NRJ:n mainos menee? ku kaikki hehkuttaa sitä täällä, ite en oo kuullu sitä ja haluun tietää mitä sanot siinä? :--D Joku muuki voi vastaa jos Laura ei ehdi/haluu :P

    ReplyDelete
  58. hei sinä strippaava japanilainen. melkein tulin moikkaamaan mutta mä en uskalla moikata sua, oot oikeesti pelottavan olonen tai sit oot pelottavan kaunis japsi, ettei uskalla :((((

    ReplyDelete
  59. En mä mieheni lihaksilla lähtisi leijumaan. Ei se miestä tee.

    ReplyDelete
  60. Mikä ihmeen kommentti toiki on olevinaan? :D Repesin

    ReplyDelete
  61. hei, haluutko kertoa mistä mistä toi sun valkoinen toppi on, katoin sitä jo eräässä aikasemmassa postauksessa? :)

    ReplyDelete
  62. haha mikä aloitus, oot ihana :-D

    ReplyDelete
  63. Siis mitä muutakaan kesällä tehdään kun nautitaan auringosta?! Ei kai sitä joka päivä tarvi tehdä kaikke uutta ja jännää. Mikä näitä ihmisiä vaivaa?!

    Rulle on söpö :)

    ReplyDelete
  64. Ihanat punaset bikinit sulla :) ! Mistä olet ostanu?

    ReplyDelete
  65. AHAH toi alkuteksti :'-D huvittavaa.

    sulla on iihanat bikinit :)

    ReplyDelete
  66. Olet niin kaunis! :)

    Sulla on huippublogi, Suomen paras ehdottomasti.
    SCREW YOU TYPERÄT HAUKKUJAT! En tiedä miks jengi lukee sun blogia, jos ei inspaa. Painukaa muualle :D

    ReplyDelete
  67. nauroin ääneen tolle kommentille. :D:DD:

    ReplyDelete
  68. Epäilen vahvasti että toi sun kaveris on homo, oonko oikeessA? :)

    ReplyDelete
  69. mitä meikkivoidetta sä käytät? mitä merkkiä jne? en löydä sun meikkipostausta täältä. :(

    ReplyDelete
  70. Noi pinkit rimpsubikinit sopii sulle ihan mielettömän hyvin ! Tää blogi on tosi upee ja inspiroiva, sulta saa bongattua hyviä vinkkejä usein ! kiitos siitä=) vois kaikkio muutkin muistaa että muotiblogissa tärkeintä on se... muoti:DD håhåå

    ReplyDelete
  71. loora laara oot aevan ihuna pakkaus mahtava rakkaus sekoitat pään ! ! !

    ReplyDelete
  72. RIP MICHAEL JACKSON

    ReplyDelete
  73. "Epäilen vahvasti että toi sun kaveris on homo, oonko oikeessA? :)"

    Sharon vai

    ReplyDelete
  74. No kyllä olet ihan outo bloggaaja jos helteellä hakeudut rannalle mieluummin ku bloggaat :D Ja tottakai sun pitäis paljastaa itsestäs ihan kaikki osotetta ja puhelinnumeroa myöten. Mitä se bloggaaminen on ilman muutamaa kivaa stalkkeria siellä talon kulmalla :D Onks ihmiset oikeesti vähän hassuja?...

    ReplyDelete
  75. jos toi on sun pomo niin saat varmaan ison bonuksen ;)

    ReplyDelete
  76. mä en tajua miks ihmiset ei vaan voi tulla antaa jotai asiallista palautetta............... no joillain ei nähtävästi oo omaa elämää. mun mielestä sun yksityisasiat kuuluu ihan sulle ja tuut kertoo blogissas mitä ikinä haluat. mut juujoo :D mä tykkään sun blogistas ja on kiva ku jaksat kirjotella :)))) ja mun mielestä sun elämäs vaikuttaa hyvinki mielenkiintoselta :D

    ReplyDelete
  77. Hei! Olen muuttanut vasta äskettäin Suomeen takaisin asuttuani Englannissa viisi vuotta ja olen siis hieman ulkona näistä suomalaisista blogeista, sillä olen seurannut viime vuodet vain pääasiallisesti ulkomaisia. Blogisi vaikutti ihan kivalta näin nopeasti vilkaistuna, mutta selailtuani kommentteja minua jäi ihmetettymään miten raakaa peliä täällä pelataan. Hiemankin eri tavalla ajattelevat lytätään heti, ja toisaalta myös bloggaajaa haukutaan aivan uskomattomalla tavalla. Missä on rakentava palaute, johon ainakin itse olen tottunut blogeja lukiessani? Puuttuuko tällainen Suomesta kokonaan vai eikö täällä ylipäänsä kunnioiteta toisia ihmisiä? Mielestäni eriävän mielipiteen saa esittää (sillä eihän kaikkiin uppoa esim. Lauran tyyli vaikka muuten blogista pitäisivätkin), mutta sen voi tehdä myös rakentavaan sävyyn ja sanoa myös niitä positiivisia asioita, mitä blogista löytyy. Toisaalta ihmiset sitten näyttävät suuttuvan jos sanoo vähänkin erilaista mielipidettä ja alkavat haukkua kaikin keinoin tätä henkilöä, mikä on mielestäni myös outoa. Ihmiset, kannattaa katsoa oikeasti peiliin nimittäin näitä kommentteja lukiessa tulee myötähäpeä teitä kohtaan!

    ReplyDelete
  78. laura hey ya olet ihana

    ReplyDelete
  79. ei oo diamonds and pearls-tyyppi todellakaan. se tyyppi seurustelee sellasen missimalliupeuden kanssa :)

    ReplyDelete
  80. mäki näin sut kaupungilla mutta en todellakaan halunnu tulla moikkaamaan. olit semmonen bitch

    :(

    ReplyDelete
  81. mitä mieltä olet michael jacksonista?

    ReplyDelete
  82. jopas.. ironiaa ja lyhyt pinna..

    ReplyDelete
  83. nejotka tollast kirjottaa nii niil ei oo omaa elämää:--( ne ei tee ite yhtää mtn. muuta joten ne toivoo sun tekevän, jotta ne sais fiilistellä sitä sit:--)

    miten sul voikaa olla niin paljon ihania vaatteita. se roskapussiki näytti hyvältä sun päällä - aika perseestä muille;--(

    ReplyDelete