Saturday, April 4, 2009

Kurjuutta kummempaa :D

Hah, mikä otsikko!
Tää päivä on ollut niin uskomaton, siis uskomattoman paska, etten jaksa tai halua edes ajatella koko asiaa, mutta ehkä pieni purkaus tekee hyvää.
Tiivistettynä: tulin viime yönä kipeäksi, en nukkunut silmäystäkään, en saanut töihin ketään tuuraamaan, joten jouduin töihin. Yritin pysyä hereillä ja kestää tappavaa oloa.
Töiden jälkeen juoksin Marian sairaalaan ja nyt on antibioottikuuri meneillään.
Mun tuuria on, että olen joillekin antibiooteille allerginen, nimimerkillä olen saanut nokkosihottumaa ja oksennustautia pariinkin otteeseen antibiooteista.
Toivottavasti en tällä kertaa saisi.

Että näin hienosti menee täällä.
Pakko muuten näin sivustaseuraajana todeta, että kyllä on suomalaisessa blogikulttuurissa jotain vialla ja pahasti. En ymmärrä, että miten kellään riittää aikaa ja kiinnostusta sellaiseen puuhaan ja toimintaan, mitä se nyt on ollut tässä päivän pari.
Ja varmasti tiedätte, mitä tällä puuhalla nyt tarkoitan.
Joillekin se on viihdettä parhaimmillaan, toiset ottavat nokkiinsa, mutta mun mielestä se on lähinnä hämmentävää sekä säälittävää.
Tässä vaan mun mielipide, muuten ignoraan koko touhun, nimittäin mulla on jo omasta takaa ihan tarpeeksi stressiä ja päänvaivaa.

Ja sitten aiheesta kolmanteen, oltiin eilen Empun kanssa DTM:ssä ja Swengissä, tylsää oli, pakko se on myöntää.

(Hienosti nostin tota tunikaa kuvan oton ajaksi korkealle, hyvä ettei vesiraja näy, lol:D)





Lähdettiin jo yhden jälkeen kotiin. Minä, Anna, Juhis ja Lucas tultiin kaikki taksilla Lauttasaareen, enkä ole eläessäni saanut niin huonoa palvelua taksissa SAATIKA missään.
Palvelu oli nimittäin jotain niin ällistyttävää, ettei sitä kannata edes muistella :DD

65 comments:

  1. anteeksi nyt, mutta kertokaa tyhmälle mitä blogi häslinkii nyt on?:O

    ReplyDelete
  2. Haha, saittehan sen taksikuskin, joka vääntää allekirjoitustaan vuosia? Ja tulos on sellaista tasaista söheröä ihan vittuilumielessä.

    Mmh oliskohan suurta damagea aiheuttavaa raottaa vähän enempi tota blogimaailman kärsimystä? Itse olen ollut viime päivät aika tiiviisti "oikean elämän" parissa pois ruudulta missaten ilmeisesti paljon juttuja. Kyseessä asiattomien kommenttien tulva, vai jotain vieläkin tyhmempää?

    Katri

    ReplyDelete
  3. Katri:
    No siis, ei mitään tollaista, meillä oli ihan friikki kuski:D
    Niin, enkä lähde tässä nyt mitään tiettyä tilannetta tai asiaa kertomaan, ylipäätänsä ihmetyttää se, minkälaiseksi tämä puuha on mennyt ja minkälaista se välillä tuppaa olemaan...

    ReplyDelete
  4. Mäkin ihmettelin, mitä hässäkkää tarkotat? Noi kengät on täydelliset, toivottavasti niitä on vielä ens la, kun selviä hesaan asti. Missä kaikissa kaupoissa niitä on näkyny?

    ReplyDelete
  5. Mä oon kyllä ihan samoilla linjoilla sun kanssa. Varsinkin nyt kun toi puuha kärjistyi tonne taran blogiin melkein 600 viestin mittaiseksi chattisodaksi.
    Niiin naurettavaa niiin naurettavaa....

    ReplyDelete
  6. Hahaa joo tiiän mitä tarkotat, hyvin säälittävä ja huomionhakuinen veto oli tolta kyseiseltä henkilöltä. Hyvä vaan että ignorasit koko jutun, osottaa sulta kypsyyttä tähän touhuun.
    Heh taksit can be a bitch.
    Ps. sulle sopii hyvin lila/violetti :)

    ReplyDelete
  7. Taralla oli ihan hauska idea kirjoittaa kärjistetysti ja liioitellusti bloggaajista, mutta ikävä kyllä ihanaiset anonyymit saivat siitä sodan aikaiseksi ja siitähän se riemu ratkesi..

    ReplyDelete
  8. hui, pystyykö helsingissä jo liikumaan tollasilla kengillä? täällä on tullut lunta melkein koko päivän :D kuopio roks.

    paranemisia! :)

    ReplyDelete
  9. ihanat vaatteet ja loistavat asusteet. Sulle mätsää toi vaalea violetti ihan vitsin:>

    ReplyDelete
  10. mun mielestä se taran postaus oli ihan älyttömän hauska:D jos siis tarkotat sitä! pitää pystyä nauraan myös itelleen:D

    ReplyDelete
  11. sonja:
    Oon ihan samaa mieltä, Taran postaus oli hauska ja sarkastinen, mutta mites ne kommentit sitten :D
    Eikä todellakaan se kommenttisota ole mikään uus juttu, harmittaa vaan, kun aina pitää olla sotimassa..

    ReplyDelete
  12. Aww, toivottavasti parantumisesi etenee sujuvasti ilman ylimääräistä murhetta! Jaksamista!

    Oon aika tyytyväinen, etten kommenttilootan pikavilkaisua enempää alkanu vaivaamaan päätäni tuolla asialla, voin kuvitella sen päätä hajottavan voiman. Draamaa kyllä riittää aina, jos niin haluaa :)

    Olet ihana, hyviä vointeja ja parempaa tulevaa päivää! :)

    ReplyDelete
  13. Siis ootko edes mahtavin :D

    ReplyDelete
  14. Oon kyllä sun kanssa ihan samaa mieltä ton blogitouhon kanssa! Tollaset "kohu" jutut sais jäädä kokonaan blogosfääreistä pois. Mutta näköjään tääkin muuttuu van pahempaan suuntaan! (ja tää on tosissaan mun mielipide) ps. mitä täällä oikeen uskaltaa ja ei uskalla sanoa..

    ReplyDelete
  15. voiei. toivottavasti paranet pian + lääkkeillä on ainoastaan parantava vaikutus ! tää ''blogihäslinki'' on kyllä pelkästään ignorauksen arvonen juttu.. niin ja, vaik olikin sit tylsähkö ilta ja tyhmä taksikuski ni ainakin näytit hyvältä :D

    ReplyDelete
  16. Wiuuu, kivaa et oot postannut. :D Ootko miettinyt, että voisit lisäillä kuvia isompina? :)toisaalta voihan niitä tässä klikkaillakin.

    Haa, tossa yhdessä tunikakuvassa taitaa näkyä toinen salaisista tatuoinneistasi... mikä siinä on niin hirveää, ettet haluais nähä sitä? :D

    ReplyDelete
  17. heippa laura! mistä toi sun ihana hius-letti-panta mahtaa olla peräisin? :-)

    ReplyDelete
  18. Täällä flunssaa jo viikon verran ja pää halkeaa kohta. Toivottavasti itse paranet nopeasti!

    Taran teksti oli loistavan kärjistetty, pakko myöntää ja enemmän kuin itse tekstille, nauroin kommenteille. Mutta hirveen sanasodan porukka oli saanu aikaan. O_O En voi ymmärtää miten tosissaan joku ottaa bloggaamisen (jota pitäis tehdä omaksi iloksi, ei muiden toiveiden mukaisesti) tai tuollaisen tekstin, jossa kirjoittaja on ottanut itsensäkin mukaan. :------------D

    ReplyDelete
  19. mustakin se taran postaus oli hauska! vaikkakin se yks juttuhan (tai no aika moninkin) oli kun suoraan susta laura :D esimerkiksi "Oot niin aito ja suorapuheinen ja kova ja sun poikaystävä rakastaa sua niin paljon. Se että vastailet tympeesti kommentteihin ja käytät paria kirosanaa postauksissa tai skitsahtelet naurettavasti negakommenteista, ei tee susta aitoa, suorapuheista tai ihailtavan itsevarmaa. Ja jokaisen meidän eka kunnon poikaystävä varmasti rakasti ja jumaloi meitä ja ois vastannu kyselyn jokaiseen kohtaan että "*tyttöystävän nimi*"." kehkeh;) tai no olihan toi ehkä enemmänkin emmiin viittaava mutta suhun myös:P

    ReplyDelete
  20. ihania kuvia!

    hei missä toi taran blogi on?? voisko joku antaa linkin, määki haluun nauraaa.......

    ReplyDelete
  21. Ragnar oli eilen Pelkokertoimessa! Eikö ollutkin? Ragnar on PARAS!!
    Sulle sopii tosi kivasti toi violetti!

    ReplyDelete
  22. Oon samaa mieltä sun kanssas, toi touhu tuolla eräässä kommenttiboxissa on mennyt jo niiin naurettavaksi :-D

    Kiva toi tunika :)

    ReplyDelete
  23. minkälainen paikka toi swengi on? minkälaisia ihmisiä siel käy? :) pitäis joskus käydä tsekkaa ku niin moni on puhunu siitä.

    ReplyDelete
  24. Hei hymyile enemmä! Näytät tossa yhessä kuvassa mielettömän nätiltä ku hymyilet pikkuse ;D

    ReplyDelete
  25. Asian vierestä, mutta tää on kyllä ihan ehdottomasti mun suosikki blogeja!:) sulla on hyvä tyyli vaatteiden puolesta ja oot räheen persoonallinen ja parasta vielä että olet fiksun olonenkin;) kuten myös juhiskin.

    pusi buu t.kaisa

    ReplyDelete
  26. Tee jooko joskus jonkinlainen meikkipostaus esim. sun jostakin arkimeikistä ja iltameikistä! Näytät aina niin ihanan huolitellulta, miten oikeen onnistut? Jaa edes pienet vinkit meille muillekin ;D

    ReplyDelete
  27. Heippa! En tiiä muistatko mua, mutta olit mun kanssa Johto Cafe:ssa töissä joskus yli vuos sitten. Eksyin sun blogiin ja katoin et näytitpä tutulta. Mitäs elämälle kuuluu? -Enoma

    ReplyDelete
  28. No älä, suomalainen "muoti"blogitouhu on harvinaisen säälittävää. Hyviä blogeja on muutamia (mm. omasi :)), mutta kommentit ja kommentoijat... Voi kyllä tää maa on perseestä :-D

    ps. paranemisia :)

    ReplyDelete
  29. Joo se kommentointi siellä oli jotain käsittämätöntä, anonyymit oikein saivat tulta alleen. Tuli kyllä mieleen, että vain Suomessa tämäkin on mahdollista. Eikö oikeasti voitaisi keskittyä positiiviseen eikä negatiiviseen...Hauska postaus sinänsä.

    ReplyDelete
  30. Voi sinäkin taas kipeä:''( Hmmph<3 Paranehan pian! Onko sinulla kuumettakin? Vaikka tylsää olisio llutkin, näytit joka tapauksessa tosi hyvältä:-) hei muuten oletko siis lukion tokalla vai kolkilla vai mitä?

    ReplyDelete
  31. Taran postaus oli blogi-antia parhaimmillaan :) suuttumukses ei taida johtua täysin kommenteista,vaan myös siitä että tunnistit itsesi monesta Taran listauksesta..?

    ReplyDelete
  32. "minkälaiseksi tämä puuha on mennyt ja minkälaista se välillä tuppaa olemaan"

    hahha, sullahan on niin pitkä kokemus tästä :DD luulet niin olevas joku supersuosittu ja hyvä bloggaaja.

    ReplyDelete
  33. hei mistä noi sun strassirannekorut on ostettu? oon yrittäny ettiä ton tyylisiä tuloksetta jo jonkun aikaa.

    tosi kiva toi tunika.
    niin ja pikaista paranemista :)

    ReplyDelete
  34. voi ei, toivottavasti paranet pian! mä oon kanssa allerginen tosi monelle eri antibiootille, pahiten niille kefexin-nimisille.. se on kyllä niin vittumaista venailla, että tuleeko oireita vai ei.. kerrankin oksensin kefexinien jälkeen ilta kympistä viiten aamuyöllä.. oli namia :(

    ReplyDelete
  35. Anonyymi:
    Ei kyse ole mistään suuttumuksesta:D
    Lähinnä vaan olen hämmentynyt, ja totta kai tunnistin itseäni muutamasta kohdasta, mutta ei tämä bloggailu nyt niin kuoleman vakavaa ole, tuntuu välillä, että jotkut lukijat siitä sellaista tekee:)

    Anonyymi:
    Voi kuule, en pidä itseäni minään supersuosittuna, olen kyllä sattumoisin seurannut blogeja jo kauan ennen kuin omani aloitin:)

    ReplyDelete
  36. Hei, nyt tyttö oikeasti lopetat tuon valituksen, kun sulla ei ole _oikeasti_ mikään hätänä. Tämä on muuten tosi kiva blogi, mutta nyt alkaa jo tosissaan ottamaan pattiin tuo sinun ainainen ruikutus.
    Te ns. "rikkaat" olette just tommosia, että valitatte vaan pelkän valituksen vuoksi, vaikka oikeasti asiat olisi tosi hyvin.
    Sinä et ole ikinä joutunut olemaan nälässä, etkä joutunut kulkemaan toisten vanhoissa ryysyissä. Olet oppinut liaan hyvälle, ja nyt, kun kaikki asiat on suurin piirtein hyvin, et enää muuta keksi kuin valittaa.

    Nyt otat ittees niskasta kiinni ja mietit vähä mikä tässä nyt on. Ei lukijatkaan aina jaksa tuota sinun turhaa valitusta, siitä tulee itsellekkin vain paha mieli. :)

    ReplyDelete
  37. I don't make fashion, I am fashion:
    No moikka, hyvää kuuluu!:) Mitenkäs sulla menee?:)

    ReplyDelete
  38. Anonyymi:
    Hienoa, että tiedät oliko hätää vai ei:D
    Mä olen sitä mieltä, että mä saan blogissani kertoa miten mulla menee, menipä mulla sitten hyvin tai huonosti, ja eilen sattui olemaan jälkimmäistä.
    :)

    ReplyDelete
  39. ami:
    Aa, ei täällä ole enää lunta, tai ainakaan keskustan liepeillä, joissain rämeiköissä tai pieninä kasoina teiden reunoilla:)

    Smokey eyes:
    Voi kiitos paljon:)

    Maria:
    No yllättävän hyvin toi antibiootti alkoi purra, joten eiköhän tämä tästä:)
    Juuh teit kyllä hyvän ratkaisun, kun et jaksanut päätä vaivata, ei olisi muidenkaan kannattanut :D:)
    Ja kiitos <3

    Anonyymi:
    Hehee, en kyllä ihan usko:)

    allié vogue:
    Niin, aivan aivan.
    En tiedä, että onko se ihan utopiaa, jos sellaista ei olisi, pitää toivoa :)

    ReplyDelete
  40. Se Taran kirjotus oli ihan paras :D Ja vielä enemmän sai nauraa ku luki kommentit! Vaikka ne asiat on mun mielestä aika totta, niin who cares oikeesti noin paljon:)

    Sama ku sanois esim. yleisesti jostain "turhista julkkiksista", et ku näyttää tissit ni tulee kuuluisaksi, niin sitte tulis hirveet vinejutut, et "eiku Martina Aitolehti on just tosi tyylikäs...".

    Yhteenvetona siis:
    1. Vaikka kuinka noi taran jutut olis totta/ei totta, niin ihmiset lukee niitä blogeja joka tapauksessa, eli ihan sama. Taralta hyvä kirjotus!
    2. Jos haluut nähdä Martinan tissit, niin sitte vaan Seiska auki. Ihan sama onko sil joskus vaatteet päällä. Ja ihmiset haluu nähdä ne tissit joka tapauksessa.

    ReplyDelete
  41. kkiira:
    No nimenomaan:)!
    Jooh, ehkä vähän liiankin laittautunut tylsään iltaan, mutta niin käy joskus:D

    wigwam:
    Oon koittanut, mutta pari kertaa photobucketin limitti on täyttynyt eikä mun hermot kestä sellaista:D
    No toi tatska on vaan ruma, en mä sitä nyt yritä peitelläkään, mutten ylpeilekään sillä:D:D

    minski:
    Ginasta:)

    EMMI:
    No voi höh, onkohan nyt joku epidemia vai häh, koita säkin parantua!:)
    Ja tosiaan oon sun kanssa ihan samaa mieltä:)

    Anonyymi:
    Hahahaa, no kyllä vähän joo:D

    ReplyDelete
  42. JEEE:
    Olihan se:) Ja kiitos!

    Anonyymi:
    Joo, ja onhan sä vähän muuallakin mennyt, johonkin iiihan epäolennaiseen.:)
    Ja kiitos:)

    Anonyymi:
    Noooh Swengi on aika räkälä:D
    Siellä käy hitosti tuttuja, mutta joo, se siitä:D Siellä lauletaan karaokea :DD

    Anonyymi:
    Mm... Yritän, yritän, yleisesti en kyllä yhtään lämpee tolle mun hymylle :D:DD

    kaisa:
    Kiitos paljon ja tosi kiva kuulla!!!:)

    Anonyymi:
    Eeehhhen mä aina näytä tolta:D
    Voin mä sen sitten joskus tehdä, kyllä!:)

    Anonyymi:
    Hahhaa, noh thats true!:)
    Ei tää maa nyt ihan perseestä ole, ainakaan kesäisin, mutta jossain mättää:D
    ps. kiitos :)

    Styledrop:
    Totta, hauska postaus:)
    En vaan itsekään käsitä tollaista "väännetään sotaa vääntämällä- hommaa."
    Harmillista. :)

    ReplyDelete
  43. mistäs nui kengät on?

    ReplyDelete
  44. mikä toi taran blogi on?:D alko kiinnostaa

    ReplyDelete
  45. Luen usein sinun blogiasi.. Kuten tänäänkin, ja huomasin että jotain suurta on nyt mennyt ohi minulta:D. Luin Taran kirjoittaman postaksen ja ensimmäinen ajatukseni oli, kuinka kateellinen hän on kaikille muille bloggaajille.. Hänellä varmasti loppupeleissä pilkka osuu omaan nilkkaan. Jos hän tuntisi olevansa sinut itsensä kanssa hän ei olisi tehnyt postausta.. Hän on kateellinen muiden menestyksestä ja näin ollen kehtaa tehdä tuollaisen postauksen.. Hän on viimeinen ihminen puhumaan aitoudesta.. :D Kuinka voi perustella että joku on aito?? Uskon siihen että tuolla asenteella ei tule pääsemään elämässä pitkälle!! ;) Yhtä juttua en myöskään käsitä?? Mikä suomessa on vikana?? :D Tälläisiä "blogi juttuja" sattuu varmaan muissakin maissa :D.. Jossain sen vian täytyy kuitenkin olla...eli suomalaisissa, meissä jokaisessa!?

    Laura jatka samaan malliin <3<3 Jos on pieni ja söpö saa olla kärttyinen välillä.;) Ja tämä kertoo sinun elämästä, se on sitä aitoutta kun kertoo omista tunteistaan. Ahdistun itsekkin välillä kun luen näitä kommentteja, mutta minä ainakin liputan sinun puolesta!!! :)Siksi tulin kommentoimaan tänne sinun sivulle, koska oikein sydäntä riipaisee nuo aikaisemmat kommentit.

    T:annika (ps.vihdoinkin opin lukemaan näitä kommentteja :))

    ReplyDelete
  46. voisitko olla vielä vähän kauniimpi? noh, et varmaan, se ei kai oo mahdollista:(

    ReplyDelete
  47. Anonyymi:
    Niin nimenomaan, jotkut lukijat ottavat niin tosissaan ja vakavissaan bloggailun, vaikka mulle tämä on ainakin harrastus, josta nautin:)
    Kun ei tää puuha tosiaan ole niin kuoleman vakavaa!

    no nyt tekee mieli pitsaa....

    ReplyDelete
  48. monta kävijää sulla on ollu tänään galleriassa ja koko viikon aikana ? :-) monta keskimäärin päivässä?

    ReplyDelete
  49. Heissan!
    Ketä tämä Tara on, mikähänen bloginsa on? Kiinnostaa mennä itsekkin lukemaan kyseistä juttua...
    Thanks!

    ReplyDelete
  50. :) No mitäs tässä, oon vieläkin Johdossa!:D Ihmeellistä, mutta totta! Koulun takia vaan pari kertaa viikossa, mutta ihme et oon jaksanu:) Muuten kuuluu ihan mukavaa koulua, matkustelua ja töitä:)Mitäs puuhailet nykyään?

    ReplyDelete
  51. hei arvaa mitä! tanssii tähtien kanssa jani joka tanssI bettinan kanssa näyttäää IHAN juhikselta:)

    ReplyDelete
  52. Laura!Seuran blogiasi jatkuvasti ja sitä on tullu osa mun elämä!Halusin kertoa..Toivon sulle kaikkea hyvä!:)

    ReplyDelete
  53. Violetti/Lila ym.. on kyllä lempivärejä mutta ei oo sen värisiä vaatteita varmaan yhtään. Ehkä joku t-paita voi olla muttei muuta. Sulle passaa toi väri kyllä tosi hyvin.

    ReplyDelete
  54. Ii-haa-na tunika, ja kiva että käytät tuota liilan sävyä, jota hämmästyksekseni ja kummastuksekseni muutamakin tuntuu vieroksuvan. Sinulle tuo väri sopii upeasti.

    ReplyDelete
  55. et sinä kyllä minun mielestä kauheasti ignoorannut tätä Taran postauksen aiheuttamaa kohua, sillä jos olisit tehnyt sen, niin et olisi siinä tapauksessa päivitellyt ja maininnut asiasta postauksessasi.. Kannattaa varmaankin jatkossa miettiä tarkemmin mitä sanoo täällä, ettei puhu itseään pussiin:)

    ReplyDelete
  56. Girzi:
    Se on ihan totta joo. En varmaan kertaakaan ole kirjoittanut mitään "mielipidetyyppistä juttua" täällä blogissani, joten tällä kertaa teki mieli. Mutta kyseessä ei todellakaan ollut pelkästään Taran postaus vaan ylipäätänsäkin _koko_ blogitouhu, mitä se nyt välillä tuppaa olemaan, kuten jo sanoinkin.
    Enhän edes ole missään vaiheessa maininnut sanallakaan koko taran postausta postauksessaNI.

    Toteamalla ja harmittelemalla tota meininkiä en yrittänyt avata uudelleen mitään fucking sotaa, vaan halusin tuoda mielipiteeni esille. Thats all!

    Yhteenveto: Tosi vitun harmi mielestäni, että bloggaaminen on joillekin niin vakavaa, mielestäni sen pitäisi vain tuoda mielihyvää ja iloa, niin lukijalleen kuin kirjoittajalleen. Varsinkin, kun aiheena ovat vaatteet, tyyli, muoti ja ehkä ruoka = ei mitään kuoleman vakavia aiheita?

    ReplyDelete
  57. Girzi, just tollaisten sun kaltaisen vinkujien ansioista kommentointi on mitä on, tullaan nussimaan pilkkua, ihan vaan pilkun nussimisen ilosta. Tekstin idea ja sanoma menee sulta ihan ohi, kun pitää takertua muutamaan virkkeeseen.
    Mitäs jos sä vaiks aloittaisit oman blogin ja lopettaisit muiden blogien fanaattisen stalkkauksen ja kommentoinnin??

    ReplyDelete
  58. jos haluatte hyvät aurut nii käykää toki tsekkaan se galleriasta :DDD NOLO!

    ReplyDelete
  59. tarkotin siis girziä :D

    ReplyDelete
  60. kyl mieki aina nauran itelläni et saa sinne tulla meikällä nauramaan niin nauretaan sitten yhdessä:D aika kauhea ja nolo mie oonki välillä:P ja ei tässä muuta ongelmaa mulla ollutkaan, vaan siis joskus ärsyttää se että koskaan ei saa sanoa mitään poikkeavaa mielipidettä mistään. ja ehkä tahallani koetin vähän provosoida Lauran lisäksi muitakin lukijoita, että pyydän siis anteeksi sitä jos loukkasin jotakin. Anonyymi on kyllä oikeassa siitä, että jotkut mielipiteet voi pitää omana tietonaan.

    ReplyDelete
  61. en voi sanoo kun että voi jumalauta!!!
    on se ihme, jos sattuu kirjottamaan omasta elämästään, ja kirjottaa että on huono päivä, niin heti siitä tullaan valittamaan että "on monilla asiat huonommin, ota itsees niskasta kiinni ja plaaa plaa".
    Alkoi ottamaan tollanen jeesustelu päähän. Sille ei vaan voi mitään jos on huono päivä.
    Minusta on ainakin mukava lukee myös sinun huonoista päivistä, Olis tylsää, jos olis koko ajan kivaa.

    - emmi

    ReplyDelete
  62. propsit girzille, osaa olla erimieltä..

    tuntuu että tämä laurakin niin helposti provosoituu..

    ReplyDelete
  63. Mistä toi sun takki on? se on tosi kiva!

    ReplyDelete
  64. sulle käy tuo panta todella upeesti!

    ReplyDelete