Wednesday, February 18, 2015

Kuulumiset

Heippa! (taas vähästä aikaa).
Tässä on nyt ollut viime viikot ja ehkä jopa kuukaudet aikamoista.... No, haastavia ja henkisesti raskaita.

Nyt tulin isäni luokse tänne Loviisaan, olen sairaslomalla ja koitan koota itteäni vähän kasaan ja yritän tulla parempaan kuntoon.

Nunu ja Lola nauttii olla täällä Loviisassa, kun täällä on parisataa neliötä tilaa, ja kaikkea muuta mahdollista. Mullakin on täällä oma huone

Kävin muuten ottamassa kestopigmentoinnit kulmiin. Kiinnostaako teitä postaus aiheesta?

Ja mitäs muuta! Oon menossa perjantaina kampaajalle Annikalle Luomukseen, ja tukasta olisi tarkoitus tulla ruskeanoranssi.
Eli tämä sävy.

Eipä tässä oikeen muuta! Ollaan kuulumisissa, yritän kirjoitella kuulumisista hieman useammin.
(Toivottavasti jaksan ja olen kiinnostunut kirjoittelemaan tänne!)


Nunu tykkää aina tulla mun pään taakse nukkumaan. ♥♥
Nunu ♥

65 comments:

  1. Voi että mitä kisuja ja vielä sinä MISUkin, haha! Kivoja Loviisapäiviä! :) Näin sut yhtenä päivänä Roballa kävelemässä, olin ihan et iik "julkkis" :D

    ReplyDelete
  2. Paljon tsemppiä Laura! Kyllä se siitä paranee :-)

    ReplyDelete
  3. Tsemppiä ihana laura! ❤️
    Juuli

    ReplyDelete
  4. Tuo tatuointi on aivan mielettömän hieno!! :)

    ReplyDelete
  5. Hieno uusi tatuointi! Tulee vähän mieleen se rihannan vastaavantapainen siivekäs egyptitär. Nyt sori hieman henk. koht. kysymys, tai en tiedä koetko sellaiseksi, mutta asia joka on mua aina pienirintaisena mietityttänyt kuviasi katsellessa! (ja huom olen lukenut blogiasi alusta asti ja nyt vasta rohkenen kysyä :D ) Käytätkö yleensä topattuja bikineitä tai muita meininkejä niissä, kun näyttää aina niin hyvälle yläosan mallista riippumatta? Mulla on about samankokoiset ja näköiset tissit kuin sulla näissä kuvissa missä sulla on toi vaaleanpunainen toppi/rintsikkahässäkkä. Mulla on aina vaikeuksia löytää nätisti istuvia bikinejä. Vai oletko nyt laihtunut hiljattain tms?
    Toivottavasti saat levättyä/asiasi kuntoon isäsi luona. Ihanat kisuliinit <3

    ReplyDelete
  6. voi ei!! En kestä noita söpöliini kissoja!!! (enkä ole edes kissaihmisiä..)

    paranemsia ja voimia!

    rolssi.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi että mulla on ihan sama... en edes ole kisu ihmisiä mutta nämä kaksi...voi luoja ♥ Laura voimaa sulle...kirjoitan Sinulle privana ♡

      Delete
  7. Näytät aika sairaalta noissa kuvissa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja sä kuulostat kusipäältä

      Delete
  8. Ihana tatuointi. Näytät söpöltä tuossa kuvassa, missä on pinkit rintsikat. :D

    ReplyDelete
  9. Joo kerro siitä kulmien kestovärjäyshommasta!

    ReplyDelete
  10. Kulmien pigmentointi-postaus ois mahtava! Kun itekin ajatellu ottaa:)

    ReplyDelete
  11. heii ihana tatska, mut ihan mielenkiinnosta että miten uskalsit ottaa, ja pitikö kauan harkita, kun se edellinen meni sillon niin mönkään ja oot joutunu näkee hirveesti vaivaa sen poistamisen eteen?

    ReplyDelete
  12. Apua noi kissat on maailman söpöimpiä!! <3

    ReplyDelete
  13. Tsemppiä. <3 On myös olemassa kulmien kestopigmentointiin se karvatekniikka :) En väitä ettäkä et olisi tiennyt, mutta vuosien päästä sitten kun nuo lähtee niin kannattaa miettiä sitäkin! Se on näyttävä mutta luonnollinen tekniikka, nätit nuokin :)

    ReplyDelete
  14. Kauankohan menee ku kyllästyt tohon uutee tatskaa ja oot poistattamassa sitä? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Typerä ja turha kommentti. Mitä tällä koetit saavuttaa?

      Delete
    2. vittu mitä paskaa. tuskin tota tatskaa oo ottanu hetken mielijohteesta. sopii sulle Laura!

      Delete
  15. Ihana tatuointi <3 ja sinä :)

    http://xoxosarita.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  16. LOVIISAAN?! Mun leuka tippui äsken varmaan lattiaan asti. :D Saanko udella missä päin Loviisaa isäsi asuu?! Blogisi on ollut yksi lemppareistani todella pitkään, enkä koskaan uskonut että tälle pikkupaikkakunnalle eksyisit. Wau! Terkuin loviisalainen lukijasi (täytyy tulla juttelemaan jos bongaan sut kaupungilla... :D)

    ReplyDelete
  17. Mitä mieltä ite oot kulmiesi lopputuloksesta? Ja mikä tuon tatuoinnin tarina on?

    ReplyDelete
  18. hei noi pinkit rintsikat on superkivat! mistä ne mahtaa olla?

    ReplyDelete
  19. Miten teidän koirat ja kissat tulee toimeen keskenään? Voi tuo Nunu<3

    ReplyDelete
  20. Voitko kertoo uudesta tatuoinnista lisää? Itsekin ihmettelin miten uskalsit ottaa uuden. Ei millään pahalla :)

    ReplyDelete
  21. Muakin kiinnostaa pigmenttiasiat ja myös musteasiat!

    ReplyDelete
  22. En tarkoita tätä kommenttia nyt pahalla, mutta aloititkohan noi lähäri opinnot liian aikaisin? Vielä kesällä/syksyllä kun kamppailit lääke/huume?riippuvuuden kanssa.. jo lähäri opinnot on rankat henkisesti, puhumattakaam työstä. Itselläni on kumottu henk.koht kokemus asiasta. Aloitin viime syksynä lähäri opinnot luulin olevani valmis (taustalla siis lääke/huume ongelmaa ja muita mielenterveys ongelmia) , mutta väsyin nopeasti kouluun ja paniikkihäiriöni paheni, jouduin jäämään saikulle ja nyt uudenvuoden jälkeen keskeytin opinnot, jotta voisin keskittyä oikeasti toipumaan. En tiedä sinusta, mutta suosittelen, että paranet, toivut ja hoidat itseäsi rauhassa. Sulla ei ole mikään kiire, opiskella voi vaikka 4kymppisenä :) hienoa kuitenkin että olet löytänyt oikean alan ja tsemppiä jatkoon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komppaan tätä kommenttia. Mahtavaa, että haluat ammattiin, jossa autat muita ihmisiä voimaan paremmin. On kuitenkin tärkeää, että olet itse kunnossa ja henkisesti tasapainossa ennen kuin syvennyt opintoihin. Oma hyvinvointi ja riittävä henkinen tasapaino, sekä näitä ylläpitävät itselle sopivat keinot ja toiminta, ovat pohja työhön, jossa autetaan muita ihmisiä. Parantele siis itseäsi rauhassa ja kerää voimia, ennen kuin taas jatkat opintojasi. Kaikkea hyvää sinulle Laura!

      Delete
  23. Olen ollut jo kauan blogisi lukija ja tykkään kovasti siitä. Itsellänikin on ollut melko rankkaa henkisesti viime kuukaudet ja joskus olen vaipunut synkkyyteen, joten jollain tavalla omaa mieltä helpottaa kun näkee, että muillakin on vaikeata. Joskus sitä miettii, että olenko mä ainoa kenellä on ikävää aikaa. Säkin vaikutat ulkoapäin ihmiseltä, jolla on kaikki hyvin. Loviisa on hyvä paikka rentoutua, itsekin olen sieltä lähettyviltä. "Kyllä se siitä"-kommentit tulee sellaisilta, jotka ei tiedä ns. pahasta olosta mitään ja ne ovat turhia, sillä ei me tiedetä sun tarinaa.

    Asiat järjestyvät tavalla tai toisella, nopeammin tai hitaammin. Tärkeintä on, että syöt, nukut ja rentoudut. Älä jää sängyn pohjalle koko päiväksi makaamaan, vaikka mieli tekisi. Pidä rutiineista kiinni. Suosittelen kovasti kirjaa nimeltä "mielekkäästi irti masennuksesta", joka sisältää rentoutus cd:n. Itseäni kirja auttoi paljon ja se soveltuu monen asian hoitoon, ei siis vain masennuksen. Rentoutumisharjoitukset oikeasti auttavat, kun niitä alkaa säännöllisesti tekemään. Sunkin elämä alkaa näyttämään jonkun ajan kuluttua pikkuhiljaa aina kirkkaammalta ja alat nauttia siitä taas. Ole kärsivällinen ja anna itsesi olla nyt vähän aikaa ihan luvan kanssa voimaton.

    -Taika-

    ReplyDelete
  24. Voitko laittaa kulmista lisää kuvia ja juttua?

    ReplyDelete
  25. Hei Laura. Minusta tuntuu että kiinnität liikaa huomiota ulkoiseen olemukseesi kun samalla olet ihan rikki sisältä. Et tarvitse tekoripsiä tai kestokulmia. Käytä aikasi ja rahasi siihen että saat mielesi kuntoon. Ulkoiset asiat tai hankinnat harvemmin tuovat sielunrauhaa jos ei ole henkisesti kunnossa. Ulkoasu ei paikkaa sitä mikä pääkopan sisällä on haurasta. Kaikkea hyvää sulle. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama tuli mieleen... :( tsemppiä!

      Delete
    2. Jos on sisäisesti paha olla, niin kyllä se oikeasti auttaa kun kohentaa ulkonäköä. :) ei se tee ihmisestä pinnallista tms.

      Delete
    3. Samaa mieltä! Tämä on varmaan sellainen asia, joka pitää itse hoksata, aikanaan. Tsemppiä Lauralle!

      Delete
  26. Jääkö nää kisut nyt sitten sinne sun isälle?

    ReplyDelete
  27. Kaikki jotka nyt taivastelee tuota tatuiointia, kaikkihan siis näkee että se on sellainen temporary tattoo, eikö?? :D

    ReplyDelete
  28. kyl se ihan oikea tatuointi on.

    ReplyDelete
  29. laura, tee videopostaus <3

    ReplyDelete
  30. Oho yllättävää että otit uuden tatuoinnin kun aikaisemmin puhuit ettet enää ottaisi tatuointeja ja tatuoimaton iho on kauniimpi jne, mutta kyllähän sitä mieli saattaa muuttua, ja magee on toi uusi tatska!:)

    ReplyDelete
  31. Kannattaisiko nyt laittaa blogi vähäksi ajaksi tauolle ihan kunnolla ja palata sitten takaisin, jos / kun blogin päivittäminen ja kirjoittelu oikeasti kiinnostaa ja olet siihen aktiivisesti sitoutunut. Näin lukijana on aika turhauttavaa, kun menee piiiiiiitkiä aikoja uusia kuulumisia odotellessa. Jos voit huonosti niin pistä itsesi etusijalle ilman muuta ja unohda hetkeksi blogi ja sen päivittämisestä koituva stressi. Ei tarvitse sitten aina pahoitella lukijoille poissaoloa ja tiedetään mekin, että pidät tarkoituksella taukoa. Voi hyvin !! :)

    ReplyDelete
  32. Pidä pliis blogikirppis :)

    ReplyDelete
  33. Laita bogi tauolle tai parempi kun lopeta kokonaan. Ei tässä ole mitään itua enää !!!!!!!!

    ReplyDelete
  34. Ei mitään taukoja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii just ! Parempi harvoin ku ei ollenkaa.

      Delete
  35. Mieluummin Lauralle tauko Jos on paha olla. Oma terveys ja hyvinvointi etusijalle, c'mon..

    ReplyDelete
  36. Olisi mukavaa jos vastaisit joskus kommentteihin....

    ReplyDelete
  37. Koska kuullaan perusteluja miks pilasit ittes punasella tukalla ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. koska kuullaan perusteluja miks sun pitää laittaa noin vittumaista kommenttia anonyymina? säälittävä

      Delete
    2. Teit ite saman, joten aika tekopyhää.

      Delete
  38. Kyl mä haluaisin nähdä sun naamaa useammin gorgeous ! Ja kisut on ylisöpöjä!!

    ReplyDelete
  39. Voimahalauksen lähetän Vallilasta sulle Laura <3

    ReplyDelete
  40. Mitä sulle kuuluu?

    ReplyDelete
  41. Harmi kun just kun oon alkanut seuraileen tätä blogia niin julkaisut käytännössä loppuneet.. Toivottavasti jaksat vielä joskus palata kirjoittelemaan :)

    ReplyDelete
  42. Oletko vielä Lucaksen kanssa kaveri?

    ReplyDelete
  43. Tsemppiä ja voimia ihana Laura <3

    ReplyDelete
  44. koska tulee postausta tai videoo? ikävä!onha kaikki hyvi?

    ReplyDelete
  45. Ikävä sua ja sun juttuja Laura!!

    ReplyDelete
  46. Toivottavasti postailet taas pian, täällä kaipaillaan sun juttuja! <3

    ReplyDelete
  47. Olet ihana Laura. ♡

    ReplyDelete
  48. Olis kiva lukee taas postauksia! :)

    ReplyDelete
  49. Mikä vika inkyqueenissa on ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se Lauran maailman paskiten tehty Chanel-logo oli sielä tehty. Ja jälki muutenkin järkyttävää. Yhtäkään hyvin tehtyä kuvaa ne sieltä oo nähny ulos tulevan....

      Delete
    2. menin ottaa siel tatskan, ei kannata jumalauta :d onneks omas ei virheit nii hyvin nää mut linnun sulat on aikamoist suttua nykyään, painanu neulan liian syvälle ihooon

      Delete
  50. Kerro kuulumisia!

    ReplyDelete
  51. Kirjotatko enää ikinä tätä blogia

    ReplyDelete