Wednesday, October 1, 2014

MFF is back!

Menin hetki sitten nukkumaan, mutta en saanut millään unta. Sitten yhtäkkiä muistin, että hei mullahan on blogi! Muutamat lukijat ovatkin kyselleet, että mitä mulle kuuluu, ja siksi nyt päätin tulla kirjoittamaan tänne. Monet asiat on viime aikoina selkiytyneet. Stressi ja stressaaminen on vähentynyt. Oon saanut nukuttua kohtalaisen hyvin. Mielialakin on parantunut. Oon ollut aika paljon viimeaikoina aika paljon omissa oloissa, ja nauttinutkin rauhasta.

Mä oon kauheasti suunnitellut viimeaikoina erilaisten proggisten aloittamista.
Yks niistä on urheilu (en ymmärrä miksi helkkarissa se on niiin helkkarin vaikeaa) ja sitten tämän blogin kirjoittaminen (ja tätä kun en oo aikaisemmin koskaan sanonut)....

Päätin palata takaisin MFF:ään, entiseen blogin nimeen.
Se vaan on mun juttu ja sopii mun blogille.


Nyt mä lähden uudelleen yrittämään nukkumista!




Hyvää keskiviikkoa kaikille!

43 comments:

  1. Tää MFF on vaan paras nimi sun blogille! :)
    Ihanaa jos alat taas kirjottelee useemmin, sillä sitä on odotettu! <3
    Rakastan noita sun asuja, etenki toi eka! Onko toi sama mikä sul oli päällä viime la baarissa? Mistä oot tilannu jos saa kysyy ja oliks noit muussa kuosissa kun vaan toi raidallinen?:)

    Hyvää loppuviikkoo sulle <3 t. tyyppi joka häiriköi sua hetken lauantain baarissa :D<3

    ReplyDelete
  2. Moi, tiedätkö mitä? Jäin näköjään koukkuun tähän sinun blogiisi tuon minun tatuointikriisin jälkeen. (tai no onhan se kriisi edelleen meneillään ja erittäin ajankohtainen, yöunet ja ruokahalun vienyt) Mutta haluan vielä kiittää tuosta "Tatuointi ei ole ikuinen" postauksesta. Ei edelleenkään sanat riitä kuvaamaan sen merkitystä. Olen muutenkin nyt tätä sinun blogia lueskellut aika monen monituista tuntia ajan vietoksi, kun tuo uni on aikalailla kadoksissa ja mielessä pyörii vain tämä tatuointimoka.. Merkitystä tälle lisää vielä se, että en ole ikinä mitään blogeja milloinkaan lueskellut saatika niihin kommentoinut.

    Mahtavaa nähdä sinulta tällainen ihan uutukainen postaus ja iloinen sellainen. Oon tosi iloinen sinun puolesta, että stressi on jäänyt vähemmälle ja sellaista uutta mukavaa juttua suunnitteilla, ainakin sellainen fiilis jäi. Ihan outoa muuten ventovieraalle kirjoitella näin yön kähmässä, mutta tuntuu, että tämä tatuointihomma näiden muutaman vuorokauden aikana olis antanu minun elämälle jotenkin ihan eri suunnan. Niin kuin sinne "Tatuointi ei ole ikuinen"- postaukseen kirjoitin, että pakko, aivan pakko (jotta pää kestää) ottaa tämä nyt jonkilaisena prosessina. Vaikkakin mulla on vielä se järkytys, katumus, viha, inho, itku, pakokauhu ja kaikkea siltä väliltä päällä, oon vähän päässyt siitä eteenpäin miettimällä ratkaisuja ja kiitos siis siitä edelleen sulle. Se sinun postaus oli ensimmäinen oikea valonpilkahdus siinä pakokauhun itkuhetkessä, mikä silloin oli päällä. Sen jälkeen oon viettänytkin valtaosan ajasta netissä selvitellen asiaa. (olen laittanut sinne Eiran sairaalaan yhteydenottopyyntöä ja tänään löysin Plastic Surgery Center- nimisen paikan, sijaitsee Helsingissä Aleksanterin kadulla ja laitoin sinne myös yhteydenottopyynnön. Minkähänlainen paikka tuo Plastic Surgery Center lienee, netissä oli aika ristiriitaista tietoa..) No, mutta kuitenkin oon nyt saanut edes vähän asiaa eteen päin.

    No, ihan kuin en olis jo tarpeeksi kiitellyt, mutta kiitos vielä ja huippua keskiviikkoa sullekin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa Eeva! Ymmärrän jos et halua kertoa, mutta ainahan sitä voi kysyä! :)

      Millainen kriisi sinulla on tatuointisi kanssa....? Mikä siinä tatuoinnissa on pielessä?
      Itse menin ottamaan ensimmäisen tatuointini heikkona hetkenä ja sekaisessa mielentilassa joka on jäänyt toden teolla harmittamaan. Peittokuva tuntuu laseria paremmalta vaihtoehdolta, koska tatuoinneista kumminkin pidän.

      Tsemppiä tatskan kanssa ja hyvää syksyä!

      Delete
    2. Minä oon asioinut plastic surgery centerillä Helsingissä, ehdottomasti paras palvelu ja lopputulos. En tosin tatuointia poistettu mutta silti:)

      Delete
    3. Moi! Tottakai saa kysyä. :) Kirjoitin muuten about viikko sitten tähän vastauksen, mutta se ei ole jostain syystä tullut perille.

      No, kirjoitan uudestaan, nyt tosin vähän eri meinigit, kuin viikko sitten, kun olen saanut näitä hommia eteenpäin. :)
      Tosiaan tuosta tatuoinnista kirjoitin vähän enemmän tuohon Lauran "Tatuointi ei ole ikuinen"- postaukseen niin voit Rosa sieltäkin käydä kattomassa. Otin siis reilu pari viikkoa sitten kaksi ruusua olkapäähän ja tatuoinnista ei siis tullut yhtään sellainen, kuin piti. Oon onneks päässyt tuosta shokkitilanteesta ja kaikesta sen tuomasta hässäkästä yli ja aika varmasti nyt marraskuun lopulla mulla on eka poistokerta tuolle kuvalle.

      Vähän jos puin sitä mennyttä, mistä nyt ei ole enää mitään hyötyä, mutta omaan vaistooni, kun olisin luottanut siellä liikkeellä silloin tatuointia ottaessa ja perääntynyt koko hommasta niin tätäkään ongelmaa ei olisi. Ensinnäkin ajatukset eivät kohdanneet alkuunkaan sen tekijän kanssa. Jotenkin sitä vain siinä tilanteessa ajatteli, että no, kyllä tästä hyvä tulee. Lopputuloshan olikin sitten täysi fiasko, joten aina kannattaa luottaa vaistoonsa. Kuva on hyvin tehty ja joku voi sanoa sitä nätiksikin, onhan se nätti ja ammattilaisen tekemä, mutta ei yhtään sellainen, mikä minulla oli mielessä. Vaikkakin muistitikulla minulla oli paljon osviittakuvia. Jotain siinä kuitenkin tapahtui. En tiedä.. Kuva jotenkin muuttui täysin noiden varjojen ja värien jälkeen.

      Niin, kun minullahan on värillinen kuva ja tatuointi on aika iso, joten peittokuva ei ole mahdollinen. Ymmärrän täysin Rosa tuon sinun tilanteen. Hyvä juttu, jos sinun tatuointi on riittävän pienehkö niin sittenhän peittokuva on hyvinkin varteen otettava vaihtoehto. :) Minäkin tykkään tatuoinneista, mulla on kaksi ennestään ja niihin olen todella tyytyväinen. Tämän fiaskon jälkeen kuitenkaan en aio ottaa minkään valtakunnan tatuointia enää. Mut toivottavasti Rosa saat jonkin kivan kuvan sen heikkona hetkenä otetun tilalle. :)

      Ja kiitos tsempistä, onneks nykyaikana saa tällaisetkin virheet korjattua, vaatii vain aikaa ja paljon rahaa. Olisin tietty vähän edullisempaankin virheeseen tyytynyt, mutta näillä mennään.. Ja itsehän tämän sopan oon itselleni keittänyt, siitä ei ole ketään muuta syyttäminen..

      Kiitos myös jälkimmäiselle, kiva kuulla, että tuo sinun käyntisi tuolla on ollut hyvä kokemus. :)

      Kaikesta huolimatta, mukavaa syksyä!

      Delete
  3. Jeee <3 finally!! Oot ihana ja kiva jos elämä tuntuu jo paremmalta. :)

    ReplyDelete
  4. Jeeeee! Ihana yllätys, kun oli tullut postaus. Oon seurannut sua galleria ajoista, ja oot aivan lempibloggaaja! Kaikkea hyvää sulle, oot super♥

    ReplyDelete
  5. Ja tuo alin kuva on todella kaunis! :)

    ReplyDelete
  6. jos tulisit nyt raskaaksi, pitäisitkö lapsen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä repesin tälle kommentille! :D Mut siis hyvä Laura, kiva että jatkat! <3

      Delete
  7. Onko Gusse vielä sulla? Kiva että voit paremmin <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sanottu satakertaa että asuu muualla.

      Delete
    2. Jaa, eipä oo osunu silmään vaikka satakertaa sanottu. Danke kuitenkin.

      Delete
  8. Kiva kun kirjotit! Tätä on odoteltukin! 😊 ootko nyt syksyllä/talvella lähdössä ulkomaille? Lähtisitkö ikinä reppureissaamaan? 😊 tämmösiä kysymyksiä tällä kertaa, kun ite just suunnittelen kaakkois-aasiaan reppureissua 😊 lähtö joulukuun alussa.
    Toivottavasti saat kipinän kuntoiluun, varmasti auttaisi uniongelmaankin ja urheilu piristää ja tuo hyvän mielen 😊

    ReplyDelete
  9. Jee! Sinun pitää ehdottomasti jatkaa bloggailua! :) Oot ihan paras! Ja motherfuckin fashion on aivan loistonimi. Kaikkeee hyvää sinulle :)

    http://mycosmo.fi/article/marjoriikkaa/what-would-you-do-if-you-weren-t-afraid
    Marjo

    ReplyDelete
  10. Oi jee oot vaa niin ihana asenne nainen!! :)) <3

    ReplyDelete
  11. Miksi TAAS tissikuva? :(

    ReplyDelete
  12. Heippa! en oo koskaan ennen kirjottanut sun blogiin mitään, vaikka oon seurannu tätä jo moooonta vuotta, jo ihan alkuajoista lähtien, mut nyt oli ihan pakko. Jee! onneks postasit taas. Tää on mun lemppari blogi! Vaikutat niin ihanalta ja kiltiltä ihmiseltä. Onneksi sulla on nykyään kaikki taas paremmin<3 ihana tuo raita-asu, mistä sellasia saa?:)

    ReplyDelete
  13. Kiva, että olet täällä taas! <3

    ReplyDelete
  14. Hei kuvassahan on Sabrie kultalalasta!

    ReplyDelete
  15. oot tainnu erota sun poikaystävästä.. voimia <3

    ReplyDelete
  16. Ihanaa kuulla susta ja että menee jo paremmin :) näytät hyvältä! :)

    ReplyDelete
  17. MFF on just hyva :)

    ReplyDelete
  18. late, tässä pari kyssäriä:
    1. onko sulla pidennykset enää? :O
    2. käytkö solkussa vai miten oot noin ruskee?
    3. ookko duunissa vai teetkö blogia duunikses?
    ei muuta kun hyvää vkloppua :) kiva että kirjoittelet taas

    ReplyDelete
  19. Anonyymi, juu oon Sabrie entisiltä kultaisilta kultakala ajoilta ;)

    ReplyDelete
  20. Jes, kiva päästä lukemaan tuoretta matskua! :)

    ReplyDelete
  21. Noi hiukset on upeet :O!! ja ihanaa kuulla taas susta Laura!

    ReplyDelete
  22. Moikka!
    Voisitko ottaa kuvan kädestäsi minkä näköinen se on nyt kun oot poistanut tatuoinnin siitä? Näkyykö tatskaa enää yhtään?

    ReplyDelete
  23. Missä sun kissa on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joskus ainakin kisu annettiin toiseen kotiin. Toivottavasti on siellä viihtynyt ja saanut pysyvän hyvän kodin :) t. kissarakas

      Delete
    2. Ei jumalauta, täällä on saman postauksen kommenteissa jo samaan kysymykseen vastattu. Viitsisit vain selata hieman aiempia kommentteja. Muutenkin Laura on vastannut tähän kysymykseen sen sata kertaa.

      Delete
    3. Puppe söi sen.

      Delete
    4. No jopas on tiukkapiposta porukkaa taas.. Ihan iisisti vaan :D

      Delete
  24. Katsopa Inhimillinen tekijä..

    ReplyDelete
  25. Hei! Voisitko tehä joskus taas pupesta ja Pablosta jtn postausta ja kysymyspostausta :D Se ois mukava, ku siitä on niin kauan ku semmosen viimeksi teit :)

    ReplyDelete
  26. Voisitko ottaa kuvan sulkatatskasta?

    ReplyDelete
  27. Mä en tiedä miten tän sanois nätimmin mutta MIKSEI KUKAAN OO SANONUT SULLE TOSTA KAMELINVARPAASTA!

    http://1.bp.blogspot.com/-auBTbayW5Vo/VCslt-21_BI/AAAAAAAAmNM/63pUn1a346Q/s1600/IMG_8822.JPG

    ReplyDelete