Monday, February 10, 2014

XO

Oon omassa kodissa yötä, yksin, ekaa kertaa kuukauteen, tai puoleentoista kuukauteen.
Oon tässä illalla kattonut netfliksistä The walking deadia, joka on musta ihan viihdyttävä, mutta aika tylsä. No joka tapauksessa... mä oon niin herkkä kaikille vähänkään pelottaville jutuille, että ihan jännittää nukkumaan meneminen. Pitää jättää yövalo päälle ja katsoa pari jaksoa Muumeja kompensaatioksi.

Oon tässä nyt noin kuukauden treenaillut Hakiksen Idealfitissä, ja treenaaminen on sujunut tosi hyvin. Ekaa kertaa elämässäni olen urheillut yhtäjaksoisesti yli viikon. Mulla on personal trainer, jonka kanssa treenaillaan, ja siksi tää homma nyt toimiikiin. Jos mun pitäisi yksin käydä ilman kunnon ohjausta, niin saattais jäädä käymättä. Aikaisemmilla sali"yrityksillä" oon saanut korkeintaan yhden tai kaksi ohjattua tuntia, ja sen jälkeen pitäisi sitten osata yksin tehdä kaikki. Ja sitten, kun ei osaa, niin sitä vaan lopettaa treenaamisen.

Ja sitten siihen syömiseen. Se tässä koko jutussa on vaikeinta, ainakin mulle. Pitäisi syödä säännöllisesti about kolmen tunnin välein, ja terveellistä ruokaa. Nykyään mä oon sellainen herkkusuu, etten pysty vastustamaan Arnoldsin spinny-pullia, Sörkän metroaseman Maria-leipomon laskiaispullia tai mitään muitakaan herkkuja. Viime viikolla tehtiin äidin kanssa kahtena päivänä pari pellillistä pannaria. Jos mä oon yksin, niin harvemmin herkuttelen mitään, mutta seurassa on kiva pupeltaa. :)


Ilmoitan huomenna blogissa Rapunzel hiustenpidennysarvonnan voittajan!





 Beyoncé- XO


Hyvää yötä ♥♥♥

34 comments:

  1. Oli ihana kuulla sinusta<3 hyvää yötä koita saada unta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista <3 Hyvää yötä :>

      Delete
  2. ihana Laura!! Yritän saada sun treenimotivaatiosta imettyy jotain tännekin, mulla se nimittäin on ollut kadoksissa jo kauankin...

    ReplyDelete
  3. Mitä tossa siun sormitatskassa lukee:p??

    ReplyDelete
  4. Onks sulla kaikki ihan hyvin?

    ReplyDelete
  5. Mistä vikan kuvan tähtihuivi!!!

    ReplyDelete
  6. Näytät ihan kiinalaiselta! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näytät oikeesti tosi kauniilta aasialaiselta :D varsinkin nyt kun sulla on tummien silmien lisäksi tummat hiukset :D lyhyt hoikka muutenki, perus aasialainen mitta :DD

      Delete
  7. tuo collie on ihan sinun näköinen! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. näytät niiiii paljo paremmalta ilman kaikkee tollast krääsää naamas :( ripset, linssit kulmat. too much. kaikkein kauneimmillas oot ollu kuvas mis sul ei olut MITÄÄN <3 luulis sul olevan itsevarmuutta olla oma ittes!

      Delete
    2. ei collie vaan SHELTTI <3

      Delete
  8. Tuli mieleen tällänen vähä outo kysymys.. Jos olisit 175cm tai yli, käyttäisitkö silti korkokenkiä?

    ReplyDelete
  9. Oot niin kaunis, voih. :)
    Mietin tässä et käytätkö enää niitä tuotteita meikkipohjassa mitkä mainitsit viimeisimmässä meikkivideossasi? Eli sitä Lorealin Nude Magique BB -voidetta ja Loreal True Match puuteria? :) Mikä on sun suosikki meikkivoide?
    Ja tuo neljänneksi viimeinen kuva, oot aivan jumalaisen kaunis! Pakko kysyä että onko sulla jotain huulipunaa siinä kuvassa, jos on niin olisitko niin ihana ja kertoisit mitä? :)
    Ihanaa kevään odotusta sinne ♥

    ReplyDelete
  10. Käykö tuolla mainitsemallasi salilla paljon porukkaa? Haluaisin löytää sellaisen vähän hiljaisemman salin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ainakaan päivisin, silloin voi mukavasti reenailla rauhassa :)

      Delete
  11. Et kai oo rupeemassa mikskää fitness hirmuks?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fitness on nyt trendi ! Kaikki haluaa fittata .

      Delete
    2. Kyllä :) Ennen riitti, että oli laiha, nyt pitää olla muskeleita :D

      Delete
  12. Minkä rotuinen on sun suloinen kissa?

    ReplyDelete
  13. Ihan uteliaisuuttani kysyn että miksi käytät noin paljon meikkiä? Voisit olla paljon kauniimpi luonnollisemman näköisenä. Sulla on tosi kauniit kasvonpiirteet :)

    ReplyDelete
  14. Ihana tosiaan kuulla susta pitkästä aikaa !luen sun blogia aina ja joka päivä oon käynyt kattomassa ootko kirjotellut mitään :) tulin hyvälle mielelle tästä postauksesta. Hyvää (toivottavasti pian) alkavaa kevättä sulle ! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihanasta kommentista, hyvää kevättä sullekin <3

      Delete
  15. Haa pitkään mietin että milloinkohan nään sut sörkässä ja nyt pari päivää sit näin! ku asun aika sun lähellä jos asut kurvissa :D!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, olisit moikannut tai vetässyt hihasta :)

      Delete
  16. Hei, olet useamman kerran kertonut täällä blogissa valoimpulssihoidosta ja tarjonnut alekoodia Dui cliniciin. Onkohan tuo tarjous edelleen voimassa? :)

    ReplyDelete
  17. The Walking Dead on sun mielestä tylsä? :D Mitä? Millanen sen sarjan pitäisi sitten olla? :D Vähän lisää verta ja suolenpätkiä, sekä yllätäviä kohtauksia jossa säikähtää melkein kuoliaaksi..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. No siis, se juoni vähän pyörii ympyrää. Se ei oikeen kehity. Koko ajan zombeja, ja joka jaksossa kuolee päähenkilöitä. Musta joku vois alkaa kehittää lääkettä tai rokotetta tai jotain pakolaisleiriä tai mestaa.

      Ja sitten siinä on niin paljon sellaisia epäloogisia juttuja, jotka ärsyttää. :D

      Mutta kyllähän sitä silti kattoo :)

      Delete
  18. Mitä tykkäät beyoncen uudesta levystä?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tykkään kyllä, Pretty hurts, XO ja Drunk in love on ihan lemppareita :)

      Delete
  19. Moi! Toi sun valkonen kissa on niiiin söpö <3 Mikä rotu se on? Ja mistä sun mielestä kantsis hankkii kissa ettei oo mikää pentutehtailija ym.. oon harkinnu kissaa :) kiitos vastauksesta!

    ReplyDelete