Monday, January 13, 2014

Vähästä aikaa

Tuntuu siltä kuin en olisi käynyt täällä blogissani aikoihin, ja enhän mä oikeastaan olekaan.
Tässä nyt on ollut vaikka minkälaisia henkilökohtaisia juttuja, jotka on vaan yksinkertaisesti menneet blogin ja monen muunkin asian edelle.

Nyt alkaa kuitenkin monet asiat näyttää valoisemmilta, ja olis aika taas palata blogin ja bloggailun pariin. Mä en oo rehellisesti sanottuna monena päivänä edes avannut tätä läppäriäni.


Monet ovatkin kyselleet sen Rapunzelin alekoodin perään, ja yritän parhaillaan selvittää sitä, että saatais se taas toimimaan. Lisäksi mun olisi tarkoitus tehdä tällä viikolla tänne yksi Rapunzelin hiustenpidennysarvonta.

Mä aloitin IdealFitissä jokunen aika sitten reenailun (taas vaihteeksi), ja nyt mulla on oma PT, jonka kanssa ollaan tässä pari viikkoa treenailtu. Mun pitäis täyttää mun kaikki syömiset ruokapäiväkirjaan ja lähettää ne mun PT:lle, mutta jotenkin sen tekeminen tuntuu jopa vähän huvittavalta.
Syön niin epäsäännöllisesti niin omituisia ruokia, että vähän jopa hävettää.
Yks päivä aloitin aamuni lihapiirakalla ja sitten yks aamu söin neljä munkkia (ei sellaisia, joissa on hilloa).
Eilen mä en syönyt muuta kuin hernekeittoa. Mulle varmaan haastavinta tulee olemaan se, että pitää syödä säännöllisesti ja sellaisia ruokia, joista en niin erityisemmin välitä.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille !


Good night ♥

32 comments:

  1. Love your tattoos!
    http://www.bloglovin.com/blog/6952559

    ReplyDelete
  2. kuulosti ihan mun ruokavaliolta! Kyllä munkit aamupalalla naisen tiellä pitää ;) ihana asunto!

    ReplyDelete
  3. Miten sun valoimpulssihoidot meni? Ite oon harkinnu nii jos voisit kertoa?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muaki kiinnostas! Voisiks kertoo?:)

      Delete
  4. Hitto haluaisin itellenikin tollaset valkoset tikapuut!

    P.S Sulla on kyllä kadehdittava kroppa!

    ReplyDelete
  5. Vitsi sun matto näyttää kivalta! :) Mistä se on?

    ReplyDelete
  6. Hui kamalaa mä pyörtyisin tolla sun ruokavaliolla! :D en nyt tosin itsekään mikään ihan älytön terveysintoilija ole, kun söin just aamupalaksi minttusuklaata ja kahvia. Mutta muuten ruokaa menee 3h välein.

    Tykkäätkö ollenkaan kanasta tms? :) Siitähän saa tehtyä vaikka mitä erilaista..ja sit esim kasvispihvit..yms :) Hahaa sori oon vaan niin järkyttynyt miten pärjäät noin vähällä ruualla. :D

    ReplyDelete
  7. Sun blogi on ihan yks lemppareista, joten tosi kiva et postaat taas ! <3

    ReplyDelete
  8. Ihanan valoisa sisustus sulla!

    ReplyDelete
  9. oi, tuo koruteline on kiva !! pitäs itselle kehitellä joku, missä säilyttäs kaikkia isoja korviksia ! :S

    ReplyDelete
  10. Sun hiukset oli niiiiin ihanat kun ne oli lyhkäset ja vaaleat. Olis sopinu ruskeinakin varmasti hyvin :( Nyt noi näyttää niin epäaidoilta ja hampuilta (niinku rapunzelin hiukset aina viikon päästä...).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii näyttää hampulle, lyhyt kävi hyvin, kasvot pääsee paremmin esille :) mutta näytät Laura noinkin kauniilta!

      Delete
  11. Vitsi ku toi sun kissa kasvaa nopee! :3 Ja kiva postaus! :)

    ReplyDelete
  12. ooh toi chanelin laukku <3! ja sulla on tosi kivan näkönen koti :)

    ReplyDelete
  13. Tosi nätti lamppu, mistä se on? :)

    ReplyDelete
  14. ihana koti sulla!! ja voi vitsit oon kade tosta chanelista !!! millon oot ostanu sen ja mistä? :)
    kaikkea hyvää sulle <3

    ReplyDelete
  15. Aivan ihana niittihiuspanta! Sopii tosi hyvin sun pitkään tukkaan! Mistä oot sen hankkinu? :)

    ReplyDelete
  16. Säilytätkö kenkiä lattialla? Eikö sun kissa käy niiden kimppuun? Mun kengät on telineessä, mutta niin vain kävi että katti oli yön aikana raadellut yhdet korkkarit käyttökelvottomiksi :( Toivottavasti sun kissa ei opi tämmöisiä tyhmyyksiä!

    ReplyDelete
  17. Voi Laura! Näin viime yönä ihan parasta unta. Olin siinä hengailemas sun kaa, kun saatiin/mä sain idean et mentäis porukalla jonkun sun kaverin luo yöks. Olin ihan siitä innoissani, ja aloin selittää kuinka ihanaa ois viettää tyttöjen iltaa sun ja Emilian kanssa! Hahah, siitä eteenpäin en sit muistakkaa. Kivalta varmaan tuntuu kun pyörit ihmisten unissa :D

    ReplyDelete
  18. Moikka! Oon menossa kuukauden päästä filippiineille ja leimaa ois tarkostus ottaa! Aattelin kysyy sulta ku oot ottanu aiemmin tatuointei ulkomailla niin oisko mitään vinkkei mitä kannattaa ottaa huomioon tatuointii ottaessa niinku hygieenisyydessä ja näin, koska se ois mun eka tatuointi.

    ReplyDelete
  19. Always loved your blog! I am so happy that i found it again :)

    ReplyDelete
  20. mistä tuo punainen selästä avoin paita on? todella ihana!

    ReplyDelete
  21. Mulla on melkeen mustat kulmakarvat ja haluaisin kynällä tehdä niistä paksummat ja oon kerran sitä kokeillutkin mutta tulos oli tosi epäaidon näköinen, koska piirsin ihoon eikä ihossa musta väri näyttäny yhtää samanlaiselta kuin kulmakarvojrn väri. Eli siis miten saan väristä yhtenevän näköisen? Toinen kulmakarva on ohuempi enkä jaksaisi odottaa että karvat kasvaa ja lisäksi Se on vähän eri muotoinen.

    ReplyDelete
  22. Heippa! Sä joskus kerroit täällä blogissasi että kokeilet 30 days - selluliitinpoisto tuotteita. En kuitenkaan muista, että olisit tuloksista ikinä postaillut, joten miten on, toimivatko ne? :) Olisi kiva jos vastaisit!

    ReplyDelete
  23. ihana että palasit, oli jo ikävä <3

    ReplyDelete
  24. kannattaa mielummin toteuttaa noi syömisasiat siihen tyyliin, kuin oma keho on tähänkin asti sanonut. jokaisella ihmisellä on eri geeniperimät, eri tarpeet ravinnon ja liikunnan suhteen. ei todellakaan ole yhtä tapaa olla "terveellinen". päin vastoin seuraamalla yleisiä suosituksia, jotka nekin tuntuvat vaihtuvan trendin mukaan, saatat pilata oman luonnollisen tavan kuunnella kehoasi. tämä siis pätee mun mielestä juuri sun kaltaisiin ihmisiin, joilla ei ole koskaan ollut painon kanssa ongelmia.

    ReplyDelete