Wednesday, January 22, 2014

Kampauksia

Mulla ei just tällä hetkellä ole pidennyksiä, ja olo on mukavan kevyt. Tosin musta tuntuu, että olen jollain tapaa vähemmän naisellinen lyhyemmällä tukalla. Ehkä se on vain korvien välissä?
Mä oon ollut niin monta vuotta tässä hiustenpidennyskierteessä, ja nyt kadun sitä, että menin leikkauttamaan tukkani polkaksi viime lokakuussa. Kerrankin se oli päässyt kasvamaan aika pitkäksi.
Jotenkin sitä aina ajattelee, että nyt mä oikeasti haluan sen lyhyen tukan ja haluan pitää sen sellaisenaan tosi pitkään. No, mä jaksoin sen kuukauden sillä tukalla, ja sitten aloin kaipailla pitkän perään. Ja kaiken kukkuraksi mä olin viimein saanut sen todella vaaleaksi, mutta sitten meninkin värjäämään tummaksi.. 
Ei mitään järkeä tässä hommassa.
No, mä lohduttaudun sillä, että ainahan ne hiukset kasvaa takaisin pitkiksi. Ja vaihtelu virkistää.

Mä muistan, kun olin 16-vuotias ja sain äidiltä 17-vuotis synttärilahjaksi ihkaensimmäiset hiustenpidennykseni. Olin haaveillut niistä jo pari vuotta, enkä yhtään osannut odottaa, että saisin ne silloin lahjaksi. Olin niin onnellinen ja niin jännittynyt. Valvoin pari yötä varmaan, koska olin niin innoissani. Ja niistä tuli ihan täydelliset! 

Tein hetki sitten parit nopeat kampaukset tällä lyhyellä tukalla.
Tosin käytin vähän kaapissa lojunneita teippipidennyksiä tohon nutturakampaukseen. Kieputin nutturan ympärille niitä, ja sain nutturasta vähän isomman.
Äiti teki mulle alimman kuvan ranskanletin.


 Annikan tekemiä kampauksia, ehkä "vähän" kauniimpia kuin nää mun.
 Ansku tekee kaikille värien ja leikkauksen varanneille kaupan päälle pikakampauksen.
Ja sitten Annika tekee vielä pari viikkoa hiustenpidennyksiä niillä alennetuilla hinnoilla, eli 

Kokopään pidennys + väri normaalisti 580, mutta nyt 430,00
Tuuhennus normaalisti 430, mutta nyt alennetusti 335,00

Jos tuot omat pidennykset (esim rapunzel) värjäyksen kanssa 120,00
Ja jos tuo omat pidennykset ilman väriä 60,00

Ajan voi varata soittamalla Annikalle 0401483031.
Tai varaamalla ajan TÄÄLTÄ!

Tarjoukset ovat voimassa helmikuuhun 2014 asti

31 comments:

  1. You look amazing! And look at all those do's! D:

    ReplyDelete
  2. Oot ihan uskomattoman kaunis tuossa ensimmäisessä kuvassa! :o
    Nuo lyhyet hiukset käy sulle todella hyvin ja olet nimenomaan naisellisen näköinen! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen samaa mieltä, lyhyet sopii siulle aivan uskomattoman hyvin :)

      Delete
  3. Tuo on kyllä niin perussettiä että kun saa tukkansa pitkäksi ja vaaleaksi, niin leikkaa sen kohta lyhyeksi ja värjää tyyliin mustaksi :D Sulle kyllä sopii kaikenväriset- ja pituiset hiukset kun oot kasvoiltas niin eksoottinen :) Jotenkin mä kuitenkin itse henkilö kohtaa esti tykkäsin ihan hirvittävästä niistä sun vaaleista kurdeista, joissa tyvi oli tumma. Ne oli jotenkin niin persoonalliset ja sun näköiset, mutta kyllä tuo tummakin on nätti. Teippi pienen yksilöä pystyy onneksi pelaamaan aika paljon, kun niillä saa tummennettua ja vaalennettua lookkiaan ilman että tarvii omaa tukkaa värjäillä. Ootko koskaan ajatellut kokeilla miten ne vaaleat teipit sopisi noiden sun tummien omien hiusten kanssa? Vois olla aika mageet!

    ReplyDelete
  4. toi lyhyt tukka on ihanan freesi! käy sulle just tosi hyvin, saa sinun nätit päänmuodot kivasti esiin. Ja näytät kyllä naiselliselta vaikka kaljuna!

    ReplyDelete
  5. Tietkö mitä! Olin pari vuotta myös pidennyskierteessä ja päätin alkaa irtautumaan siitä vuosi sitten pikkuhiljaa. Säästin vanhat pitkät clip-on pidennykset siltä varalta, jos joskus tulee ikävä pitkää tukkaa ja niitä tuli käytettyä silloin tällöin. Koska mun oma tukka oli pidennysten jäljiltä tosi huonossa kunnossa, niin sanottua hiirenhäntää koko pehko niin mä tein vanhoista pidennyksistä itselleni clipsi "tuuhennukset", jotka olivat oman tukkani pituiset. Nyt oon käyttänyt niitä sen vuoden ja oma tukka on elpynyt ihmeen hyvin, kaljukohdat lähteneet ja tukka kasvaa ripeää vauhtia. Oon nyt ensimmäisen kerran pariin vuoteen uskaltanut olla ilman mitään pidennyksiä ja tuuhennuksia ja olo on ihana! Ei paina clipsit päätä. En olisi uskonut vuosi sitten, että mä todellakin uskallan olla ilman pidennyksiä ja tunnen oloni hyväksi. Oon onnellinen, että uskalsin vuosi sitten jättää pitkät clipsit sivuun ja elvyttää hiuksiani.

    Ps Mun hiusongelmissa on ollut apuna rapunzelilta saamani hiusnuttura ja clip-in poninhäntä! Ajattelin pistää linkkiä postauksiini jos sua kiinnostaa! Tosi nopeet laitettavat:)

    http://mysecrets-linda.blogspot.fi/2013/12/one-minute-hair-tutorial-clip-in.html
    http://mysecrets-linda.blogspot.fi/2013/12/one-minute-hair-tutorial-hair-extension.html

    ReplyDelete
  6. Oot ku joku filmitähti tossa ekassa kuvassa, niin kaunis ja naisellinen!

    - Iina

    ReplyDelete
  7. Ensimmäinen on kauneimpia kuvia mitä oon susta nähnyt !! :)

    ReplyDelete
  8. Vau! Sulle jos jollekin sopii lyhyempi hiusmallIi! Ihan sairaan kaunis :)

    ReplyDelete
  9. Lyhyemmät hiukset sopii sinulle tosi hyvin! Kaunis kuva. Ja mitä naisellisuuteen tulee niin olisit super naisellinen vaikka kaljuna :)

    ReplyDelete
  10. Kiitti vinkistä Laura! Menin Annikalle omien pidennysten kanssa niin sai pitkän ja paksun tukan tosi edullisesti :)

    ReplyDelete
  11. Ihan rehellisesti sanoen näytät superisti paremmalta nyt näillä tummilla, lyhyemmillä hiuksilla - näytät nuoremmalta ja raikkaammalta. En halua dissata aiempia hiuksia, mutta no äh, dissaan nyt kuitenkin: olivat mun makuun feikin ja ns. halvan näköiset sekä jotenkin vanhensivat sun piirteitä. Nyt näytät tosi hyvältä, sellaiselta aidolta ja freesiltä.

    ReplyDelete
  12. Älä huoli, näytät oikein naiselliselta! Sulle sopii näköjään kaikki :)

    ReplyDelete
  13. Haha joskus pienenä/nuorena kirosin ja vihasin pitkää ja paksua tukkaa, eikä äiti suostunut sitä millään lyhentämään ja vannoin itselleni että viimeistään sitten kun täytän 18 menen kampaajalle ja leikkautan hiukset pois ! :D noh edelleen mulla on alaselkään ulottuva paksu latinoletti oikein :D viimeksi tätä syksyllä lyhnnettiin ihan reilusti mutta kasvaa kyllä semmosta vauhtia että huh huh no hyvä vähän myhäillen ja hymyillen katsoo jotain naisia kellä roikkuu onnettomia laitoksia klipsipidennyksiä lähes kaljusta päästä :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaltaisesti ruokottomat hevosenharjat pitäisi viedä johonkin järjen löytämisen kurssille. Itselläni oli lapsena samanlainen pehko (ainakin kuvailujesi mukaan) mutta onneks tajusin hieman vanhempana, että se näyttää lähinnä naurettavan liioitellulta, vanhanaikaiselta ja epäsiistiltä. Siksi leikkasin hieman hartioiden alapuolelle ulottuvan, nätisti ohennetun tukan. Tässä on viihdytty nyt kohta 10 vuotta tukan pituuden vaihdellen hartioista lapojen alle. Sen pidemmäksi en enää ikimaailmassa anna kasvaa, enkä liikaa tuuhentua. Enkä aio lapsiani pakottaa olemaan poneja, kuten itse jouduin.

      Delete
    2. hieno provo toka ano vai eka ano ? ei luoja kukaan lähemmäs 3kybäne kirjota tommosta tosissaan
      Laura näytät hyvältä ja naiselliselta myös lyhyissä hiuksissa!

      Delete
    3. Olisiko vähän kateutta ilmassa ;) ^^

      Delete
    4. Kateutta ihmisellä jolla on samanlainen tukka? :D huonosti käytetty kateuskortti.

      Delete
    5. Aaaaaa nää provot (?) On parasta aina lauran kommenteissa sit joku vetää hernepussin nenään ja kauhee tappelu :D

      Delete
  14. Aaaaaaa ihana toi kuva, missä on kahden ystävyksen tukka kiedottu yhteen <3 Instagram matskuu ;)

    ReplyDelete
  15. Mä pidän ehdottomasti tästä sun nykysestä tyylistä ! Ihanan klassinen ja naisellinen :)

    ReplyDelete
  16. Ihanasti Laura aikuistuu ja tulee naisellisemmaksi! Ihant noi kuvat jotka otettu edestä, kauniit rintasi tulevat hyvin esiin. Tykkään!

    ReplyDelete
  17. You look amazing! love the tatoo!!

    ReplyDelete
  18. Ei se tukka tee naista.. Itse aattelin yhdessä vaiheessa samalla tavalla, mulla on rikottu rokimpi tukka hiustenpidennyksillä. Ihanat, rakastin niitä. Sitten vedin ihan lyhyeksi (toi sun polkka on puolipitkä tukkas, lähelläkään oikeasti lyhyttä!), toiset sanois poikatukaksi, mä sanon naisellisen lyhyiksi hiuksiksi. Ei rekkalesbo, ei äijä. Naiselliset. Jos se tukka tekee naisen, on itsetunnossa ongelmia. Kukaan mies ei hiuksiisi rakastu vaan suhun. Jos tulee tilanne että mies vetää naaman norsuntavaralle kun yhtään nainen puhuu hiusten lyhentämisestä, kannattaa miettiä mikä miehen suhteessa pitää. Jos tuleekin tilanne että nainen sairastuu syöpään ja tukka lähtee, lähteekö mieskin. Kärvistetty vertaus, mutta think about it..
    Pidä toi polkka. Ota pidennykset jos rakastat niitä pitkiä hiuksia itses vuoksi, älä sen takia että muut kuvittelis sun olevan vähemmän naisellinen.

    ReplyDelete
  19. Näytät niin ihanan kypsältä ja seesteiseltä tossa ekassa kuvassa!

    ReplyDelete
  20. Siis ihan totta, tuo ekan kuvan hiustyyli vaan on SUN JUTTU. Näytät ehdottomasti parhaimmalta tuon fledan kanssa. En tiedä mihin perustuu, mut sun kasvojenpiirteet korostuu ihan erilaisella tavalla ja näytät freshiltä ja coolilta. Ehkä tietynlainen itsevarmuuskin korostuu kun ei tarvi piilotella "naisellisten" feikkihiusten alla. Onhan nekin upeet, mut vuodesta toiseen = boring, ihan niinku joku missikompleksi. Aivan ihana tuo, pidä se!

    ReplyDelete
  21. Sulle sopii tosi hyvin lyhyt ja pitkä tukka! :) sä oot niitä naisia että näyttäisit varmasti vaikka kaljunaki naiselliselta että sitä ei tartte pelätä lyhyen tukan kans. Mutta mulla on aivan sama pinttynyt ajatus omassa päässä että tunnen itseni niin paljon kauniimmaksi ja naisellisemmaksi pidennykset päässä. Pidinkin rapunzelin eri teippipidennyksiä about 3v. putkeen (ja aiemminkin oli tollanen muutaman vuoden on/off suhde teippeihin),tietty huollot oli välissä mut taukoja ei juuri siis ollut. Nyt voin sanoa onnellisena että oon ollu omilla hiuksilla reilu 3kk. Mutta on mulla uudet pidennykset silti kaapissa odottamassa (just in case..) kunhan tää meidän remppa-tilanne rauhottuu ;) Päätöntä hommaa mut ens kesänä mun oman tukan pitäs alkaa olla siinä mitassa että ehkä pärjään ilman jatkoja jopa pysyvästi. Pitkiä hiuksia on kyllä mun mielestä paljon helpompi laittaakin mitä lyhyitä, ainaki jos on taipuisat hiukset niinku mulla. Lyhyenä ne oli pakko aina pestä+föönata jotta näyttivät hyvältä muuten ne sojotti sinne tänne rumasti :/ http://notjustnumber.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  22. Noi sun lyhyet hiukset on ihan törkeen mageet!! Rok rok :D

    ReplyDelete
  23. En oo ikinä nähny sua noin kauniina ku tän postauksen ekassa kuvassa, luonnollisuus sopii sulle. Ja ihan lyhyt tukkaki varmaan sopis, suosittelen kokeilemaa!! Tulee kasvot esille=)

    ReplyDelete
  24. Hei, mulla ois vähän erikoisempi kysymys. Mitä yhdistäisit mustan korkeavyötäröisen peplumhameen yläosaksi baariin? Valkoinen tuubitoppi-musta korkeavyötäröinen hame on nimittäin jo kulutettu puhki. Minkälaisen yläosan yhdistäisit? :)

    ReplyDelete
  25. Aika monessa sun postauksessa mainostat jotain firmaa tai tuotetta, miksi? Tietääkseni ennen sulta löyty ihan omiakin juttuja, nykyisin sä vaan mainostat (toki on siellä seassa joitain sun kuulumisia, mutta silti). Menny aika monenkin blogit nykypäivänä liian kaupalliseks myös sinun blogisi. En mä pahalla sano, mua vaan ärsyttää moinen. Kyllä mä tykkään lukea sun juttuja, mutta noi mainospuheet sunmuut täytyy pikakelata. :) Mut sunhan blogi tää on ja toki saat kirjoittaa mitä vaan. :)

    ReplyDelete