Thursday, October 31, 2013

Kissatreffit

Heräsin tänään aivan supervirkeänä kello 05:30 ja aloin vastailla meileihin, (ja vastaan vielä myöhemmin loppuihin meileihin. Päivällä käytiin kuudennella linjalla syömässä, tosin mä en oikein syönyt mitään.
Myöhemmin päivällä lähdin Krisun luokse kisun kanssa kissamiitinkiin.
Krisulla on kaksi kissaa, Napoleon ja Tontsa. Ne vähän vierasti mun rakasta kisua, joka on superrohkea ja meni heti ihan lähelle haistelemaan.
Tää tapaus ei pelkää ketään tai mitään. Kaikki eläimet on heti sen frendejä, niin koirat kuin kissatkin.
Se olisi varmasti jopa hiiren ystävä!
Ainiin, siitä tulikin mieleen yksi stoori mun lapsuudesta.
Mä olin 9-vuotias, kolmannella luokalla. Mulla oli hamsteri, jonka nimi oli Pekka. Pekka oli todella rakas mulle.
No, sinä viikonloppuna mä olin Järvenpäässä isän luona normaaliin tapaan. Joka toinen viikonloppu oltiin isän luona. Äiti, minä ja Jesse asuttiin taas Helsingissä.
No, mä sitten palaan kotiin sunnuntaina, avaan kotioven ja äiti tulee heti vastaan ovelle.
Äidin ilme oli hyvin pahaenteinen ja surullinen. Äiti käskee mun istua alas, ja sitten äiti kertoo, että Elsa on tappanut PEKAN!!!!
Elsa oli päässyt jotenkin mun huoneeseen, kiivennyt pöydälle ja tiputtanut Pekan häkin lattialle. Ilmeisesti häkki aukesi tai meni rikki, ja Pekka pääsi vapaaksi. Ja sitten loput voitte arvata.
Pekka haudattiin tuttumme mökille, kukkapenkkiin, ja me pidettiin sille hautajaiset.
R.I.P Pekka ♥

Että sellaista tällä kertaa.
Mä alan nyt kattoo Breaking Badia. Ihan huippusarja.
Jesse kävi täällä tiistaina katsomassa kisua, ja kertoi tosta sarjasta ja pakkohan mun oli katsoa eka jakso, ja sitten sen jälkeen 30 jaksoa putkeen.

 Tontsa.
 Krisu ja kisu.
 Napoleon ja kisu.



Hyvää yötä ♥ 


35 comments:

  1. Voi ei! Kissavauvasi on niin suloinen, että melkein aloin itkemään. ♥

    ReplyDelete
  2. Voi miten söpö kisu ! Ja Breaking Bad on ehdottomasti paras sarja koskaan, harmi että oon kattonu jo kaikki kaudet..

    ReplyDelete
  3. Kissalle sopisi nimeksi lenni :)!

    ReplyDelete
  4. Taasko taavi, en kestä :D

    ReplyDelete
  5. Voi että sentään <3 ..ja joo Breikkari on ihan paras, löysin kans sen sarjan muutama kuukausi sitten! Netflixistä vieläpä niin helppo seurata :)

    ReplyDelete
  6. Voi että sentään <3 Ja joo Breikkari on ihan paras, löysin sen kans muutama kuukausi sitten. Ja Netflixistä vieläpä niin helppo seurata :)

    ReplyDelete
  7. Toi kisu näyttää ihan Jasselta :)

    ReplyDelete
  8. Toivottavasti pikkukisulle ei tullut paha mieli, kun/jos ne kaksi muuta kissaa eivät siitä kovasti innostuneet. Kissathan toki - aikuisina - ovat helposti hieman kylmäkiskoisia tuntemattomia kohtaan. Mutta ehkäpä uusien vierailuiden myötä alkavat kaveerata.:)

    ReplyDelete
  9. Miksei kisun nimi voisi olla se kisu? :)

    ReplyDelete
  10. Ihana kissa on kyllä! :)
    ps. Huomasin sattumalta, että Taavi asuu samassa rapussa kuin minä, kun kerran törmättiin. Hassua! Kiva kun ootte yhä yhteyksissä.

    ReplyDelete
  11. Laura söi muuten Siltasella, eikä Kuudennella Linjalla. Ihan vaan tuleville turisteille tiedoksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laura söi muuten Siltasessa, eikä Siltasella. Ihan vaan tälle turistille tiedoksi.

      Delete
  12. Oot Laura jotenki tosi lutunen ja symppis tyyppi:-D
    Ja ehottaisin kans kisun nimeks ihan vaan kisua :3 niinku muumipeikko ja pyrstötähessä ku se nipsu löytää sen kisun ja nimeää kisuksi. hihi

    ReplyDelete
  13. Voisit nimetä kissan Pekaksi edesmenneen hamsterin mukaan.

    ReplyDelete
  14. Jos Breiking BD on loisto sarja kans mielestäsi, anna jonkun hahmon nimi kisulle. :)

    ReplyDelete
  15. Niin no, mulla oli hamsteri kans ku olin 12v ja mun 6v serkku sit innostu ja otti yks kerta mun rakkaasta hamsterista (jota pelkäsin vaikka rakas olikin:D) kiinni ja otti myös putkilon jonka läpi hamsu aina juoksi käteensä. Alko puskemaan hamsteria sinne putkeen ku halus sen menevän sinne ja no, siinä sit kävi niin että vartti myöhemmin se hamsteri oli kuollu ja hautasin sen meidän rantaan ja laitoin sille jopa evästä mukaan että jos se tarvii ruokaa elämän jälkeenkin. Ihan vaan varalle. Oon vieläkin katkera serkulle että perkele ku tapoit mun hamsterinki! Ja tästähän on muuten aikaa jo 13 vuotta :D

    ReplyDelete
  16. hahah mäkin oon ihan koukussa breaking badiin!! Malttaisi millään sinne vitos kauteen...

    ReplyDelete
  17. Breaking Bad on mahtava. Katoin just tänään vikan jakson, jätti aukon sydämeen. Helvetin hienosti kirjotettua, näyteltyä ja kuvattua draamaa. Kissan nimeks Heisenberg, heheh.

    ReplyDelete
  18. Kisu on niin kaunis ja aivan täydellisen valkoinen. :3 Meidän kissa ei tuu ollenkaan toimeen muiden kissojen kanssa, mikä on kauhee harmi. Varmaan johtuu ainakin osittain tollasten kissatreffien puutteesta. :/

    ReplyDelete
  19. Hannibal, Herkules, Nemo, Nippe, Niksu, Gigi, Salama MqGueen, Ruudolf.... mistä näitä nimiä sikiää... Anna tolle söpöliinille nimeks herra perunapää :D joo tää kellonaika on maailman paras siihen että voi keksiä mitä hienoimpia nimiä noinkin söpölle kissalle :) onnea pikkuisesta ja innolla ootan mikä hänen nimeks tulee :) älä oo tylsä ja anna sille mitään nimeä kuten kisu, misu, nöpönenä tms.....

    ReplyDelete
  20. Kuin vanha hän on?<3

    ReplyDelete
  21. Pinkman nimeks!! :D sopis koirien nimienkin kanssa hyvin yhteen.

    ReplyDelete
  22. Musta mirrin nimi on Hau ja dogin nimi on Mau.

    ReplyDelete
  23. Seurusteletko taas Taavin kanssa vai ootteko vain kavereita?

    ReplyDelete
  24. Tiiän että oot vasta just ollu siellä Eiran sairaalan uudessa laserhoidossa, niin osaatko vielä sanoo kokemuksia? Oon pian menossa itse poistattamaan tatuointia ja kaipaisin kovasti ja pikaisesti kokemuksia hyvästä keinosta! :)

    ReplyDelete
  25. tiedän vähä liianki hyvän ton tunteen, viitaten tohon että lemmikki vs. lemmikki..
    meil oli 2v sitte hamsteri, vähä isokokosempi ku normaalisti ja se asusti akvaariossa purujen seas veljen huoneessa. no sitte yks päivä pyysin veljeä vaihtaa hamsun sitä mökkiä ettei se kiipee sieltä, no veli vakuutteli että ei se semmosta tee. sinä yönä sitte herään siihe ku kuulen ihmeellisiä ääniä, katon nopeesti ovelle ja oon näkevinäni pienen pallon joka juoksee mun pöydän alle. no en mä kiinnittäny siihe huomiota ko ajattelin et näkyjä vaan.. kunnes koira hyppäs mun sängyltä. siinä mä sitte keskellä yötä yritän saada koiraa takas sänkyy mut eipä tullu, ihmettelen edellee ääntä ja laitan valot päälle ni eikö hamsteri juokse mun lattialla ja koira jahtaa sitä !!! huusin vaa täyttä kurkkuu mutsille et "HAMSTERI ON MUN HUONEESSA MITÄ SE TÄÄL TEKEE" ja siinä äiti yritti pyydystää hamsteria ja minä koiraa.. saattii hamsu kiinni mut se oli just sen näkönen et se oli käyny koiran suussa :----( sinä aamuna myöhästyin koulusta ja jäin itkemään siihen häkille ku näin miten se hamsu kärsi (oli vissii menny vaa pahemmaks ne vammat) enkä pystyny tekemään mitää. mutta about 6h myöhemmi hamsu sitte nukku pois. vaikka se oli vaa hamsteri, se oli silti kamala kokemus koska oon ite tosi tunteellinen ihminen. muutta ollos hyvä, tällai loppukevennys pimeään yöhön:)

    ReplyDelete
  26. Ihana kissu <3 Siis senhän nimi on ehdottomasti Mr. White! :D

    http://gunillagreta.blogspot.fi

    ReplyDelete
  27. missä laitat itsellesi ripsienpidennykset? :)

    ReplyDelete
  28. koita nyt päästä tuosta jäbästä eroon.

    ReplyDelete
  29. Pikachu!

    http://bamblooming.blogspot.fi

    ReplyDelete
  30. Onko Taavi ystävä vai.......? :)

    ReplyDelete