Wednesday, October 16, 2013

Keskellä viikkoa

Mulla on ollut oma macbookki huollossa jo kuukauden päivät. Siihen piti tilata aluksi uusi näppäimistö, ja siinä meni pari viikkoa, ja sitten kun se saapui niin piti tilata työkalut, joilla sen saa vaihdettua. Nyt mä sain veljeni Jessen macbookin lainaksi. Mulla on ollut koko kesän televisio "rikki", puhelin rikki ja tietokone nyt kuukauden rikki. Kotona onkin aika mielenkiintoista aina iltaisella, kun olis kiva katsoa telkkaria tai olla koneella. No mutta toissapäivänä mä sain sen telkkarinkin toimimaan, kun digipoksiini löytyi viimein kaukosäädin, jolla mä sain asennettua kaikki kanavat uusiksi! (Vanha kaukosäädin hajosi kesäkuussa muutossa.... joku shampoopullo oli kaatunut laatikossa ja niin edelleen.)
Eilen mulla hajosi iphonen laturi ja ilalla vielä hajotin yhden kynttilän. Mä oon oikeesti ihan uskomaton sählääjä ja mämmikoura. Jos mä alan laittaa ruokaa, niin aina joku tai jotakin tippuu lattialle, ja aina kun mä tiskaan, niin joku astia menee rikki.

Viime viikonloppuna Namussa eräs ihana bloginlukija tuli juttelemaan ja kysyi samalla, että onhan kaikki hyvin, kun blogissa ei ole kuulunut vähään aikaan mitään. Vastasin, että kaikki on oikein hyvin, ja että en ole aikomassa lopettaa blogia, vaikka monista teistä niin varmastikin tuntuu.
Nyt onkin mennyt jo jonkin aikaa, kun blogi ei ole ollut osa päivärutiinia, ja toivon ainakin itse kovasti, että asiaan tulisi muutos ja saisin taas sellaisen kunnon otteen tästä blogistani.

Siihen tatuointipostaukseen tuli aivan järjettömän ihania ja tsemppaavia kommentteja teiltä kaikilta, ja tuli sellainen fiilis, että hitto mä haluan kirjoittaa tätä blogia!
Haluan vielä kiittää teitä niistä kommenteista. 
Kiitos! ♥

Mä tässä just mietin, että mitähän mä voisin tänään postata, ja sitten muistin, että joku kirjoittikin juuri sellaisen kommentin, että riittää kun kirjottelen kuulumisia ja sellaisia perus "koti"-postauksia.
Mutta sitten mulle tuli kuitenkin mieleen, että voisin kysyä, jos jollain teistä olisi jotain toivomuksia postauksien ja postausaiheiden suhteen, olisi nimittäin mukava lukea niistä! :)

Katsokaa nyt tota katsetta! ♥

Hyvää yötä ♥

32 comments:

  1. Moi Laura.
    Olisi mukava lukea sinun kierrätystottumuksistasi, ja ylipäätään panostuksesta ympäristöön. jos aihe vaan yhtään kiinnostaa? Esim. Ostatko vaatteita kirppikseltä ja myytkö, ja missä? Kierrätätkö kotona? Miten? Vinkkejä lukijoille. Valitsetko välillä luomua tai kasvista jne. Tällainen vähän ajatuksia herättelevä aihe ja ainakin minua kiinnotaisi :)

    ReplyDelete
  2. Ei hitsi!! Huomasin just että sulla on väriä myöten samanlainen sohva kuin minkä me ostettiin kirpparilta melko vasta! :D

    ReplyDelete
  3. Voi kuinka lutunen tuo Pablo <3 Ihan sydän sulaa kun katsoo kuvia!!

    Mua kiinnostaisi postaus sun syksyn lempivaatteista :)

    ReplyDelete
  4. Mä niin toivon että sä postaisit niin kuin aina ennenkin eli useemmin ja ihan vaan tavallisista jutuista ja omista päivistäs yms. Olis kivaa myös lukea enemmän sun ajatuksistas vähän syvemmin mikäli se ei oo sulle sellanen mahdoton ajatus :)


    <3

    ReplyDelete
  5. Noi hiukset sopii sulle tosi kivasti !:) ja hei tyhmä kysymys ehkä mut ei sulla sattuis olemaan jotain ylimääräsiä kenkäpareja joita et enään käytä ?:D oisin innokas ostaan jotain sun ihania
    maihareita ja mulla kun on kans pieni jalka :)!

    ReplyDelete
  6. Vitsi toi lyhyt tukka kyl sopii sulle :)

    ReplyDelete
  7. Upea olet! Uusi tukka pukee sua aivan todella hyvin! Paljon naisellisempi, persoonallisempi ja jotenkin tyylikkäämpi look! Aina sä toki olet upea, olivatpa hiukset millaiset hyvänsä! :)

    ReplyDelete
  8. No ainakin voisit vastata niihin loppuihin kysymyksiin, mitä joskus pyysit meitä lukijoita, et kyseltäis sulta! :D siis niinkuin toteuta nyt ensin vnhat lupaukset ennenkun alat taas uusia tässä kyselee et mitäs teen! :)

    ReplyDelete
  9. Noi hiukset näyttää ihan tosi hyviltä :).

    ReplyDelete
  10. olet todella hyvännäköinen mimmi! jotenkin tekstistäsi huokuu enemmän tasapainoisuus ja toivon kaikkea hyvää elämääsi :)

    ReplyDelete
  11. Voisitkos tehdä postauksen siitä, millasia kampauksia saat tehtyä uudella tukalla vaikkapa illanviettoon? Kun itelläkin on lyhyet hiukset ja tuntuu ettei näille saa tehtyä ikinä mitään:D

    ReplyDelete
  12. Toi sun lyhyt tukka on upee <3

    ReplyDelete
  13. Toi uus kampaus on mahtava, ja mistä noi sun kengät on?! :D Oon etsiny samantyyppisiä.

    ReplyDelete
  14. Minkäkokosia noi koirat on? Muistelisin, että kummatkin on shelttejä vaikka toinen onkin paljon isompi..? Itelläni on kans vähän isompi sheltti niin siks kiinnostaa :)

    ReplyDelete
  15. Voisit tehdä postauksen jossa esittelisit Top 5 vaatettasi, asustettasi ja kenkäpariasi. Voisit myös kirjoittaa mitkä "trendit" miellyttävät omaa silmääsi ja mitkä ovat tämän hetkisellä hankintalistallasi! Olisi myös kiva saada "päivä lauran kanssa postaus" !

    Oot ihana ja niin symppis<3 jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  16. näytät jotenkin paljon "aikusemmalta" noilla lyhyillä hiuksilla :D siis hyvällä tavalla! Noi on kivat, mut jotenkin oudot kun on tottunu kuvissa näkemään sulla ne pitkät hiukset. aws on noi koirulit vaan sulosia, mäkin haluan!!

    ReplyDelete
  17. Ton ekan kuvan kohdalla jotenkin iski se että teillä toi koiran ja omistajan yhdennäköisyys pitää paikkansa. Vaikka sun harja nyt lyhenikin niin sussa ja koirissa on jotenkin samaa näköä! :))

    ReplyDelete
  18. Eikääää niin ihana Pablo!!<33

    ReplyDelete
  19. ihanat noi pinkit pöksyt! mistä ne mahtaa olla? :)

    ReplyDelete
  20. mie haluaisin mielellään lukea jotain positiivistä nyt kontrastiksi kaikelle syksyn negatiivisuudelle. eli sun lempparipaikkoja/juttuja helsingissä? lempparikohtia sun kehossa esim. mikä tekee susta just sut eikä ketään muuta (tuli mieleen tuosta sun luomesta silmän alla, se on vaan niin semmonen "tuntomerkki") jne.

    ja noi hiukset on niin hyvät! tekee susta kunnon ladyn ja aikuisemman

    ReplyDelete
  21. Ihan perus höpinää, mitä oot puuhaillut viimeaikoina, vaate, kenkä ja laukkuesityelyä.. Ihan sama mistä kirjoitat, kaikki kiinnostaa!! :)

    ReplyDelete
  22. Tee joku kosmetiikkaan liittyvä postaus; Perusmeikkisi, meikkikokoelmasi tai jotain :) !

    ReplyDelete
  23. Voisitko tehdä pohdiskelevan postauksen kauneusihanteista? Kiinnostaisi kuulla, mitkä ovat omia ihanteitasi ja mitä mieltä olet yhteiskunnassa vallitsevista kauneusihanteista? Miten ne ovat mielestäsi muuttuneet?

    Olisi myös mielekiintoista kuulla, vieläkö historian opiskelu kiinnostaa sinua? Unelma-ammattisi?

    ReplyDelete
  24. Hei! Kiva kun sulta on alkanut tulla taas postauksia. Eihän sitä jokapäivä tarvi väen väkisin kirjotella vaan just sillon kun siltä tuntuu! :) Ja asioista, joita sun tekee mieli kirjotella. ps. siisti toi uus tukka :D

    t.Laura

    ReplyDelete
  25. Laitoin sulle jo FB kommenttia, mutta pakko vielä tännekkin laittaa kun kysyit postaustoiveita. Eli lisää noita mahtavia tanssi/musavideoita mitä ootte Empun ja muiden kanssa tehny! Repeilin niin paljon ja oli ihanaa nähdä susta tollanen "hassuttelu" puoli :) Muutenkin lisää videopostauksia ja sun ja Empun seikkailuja! Ootte niin hyvä tiimi :) Ne kaikki musiikitkin oli niin hyviä niissä videoissa et tuli mieleen jos haluaisit laittaa sun musamaku postauksen esim. lemppari tanssibiisit ja lemppari musavideot yms :) Olis ihanaa nähdä myös lisää sun vaatteita, laukkuja, koruja yms. Lempipaikat stadissa, lemppariherkut, lempparileffat, mitä ominaisuuksia arvostat ystävässä, jos sun pitäisi kuvailla itseäsi 5 sanalla, jos saisit syödä koko loppuelämän ajan vain 7 eri ruokaa viikossa niin mitä ne olisivat (tiedän voi kuulostaa ihan naurettavalta, mutta ite oon joskus miettiny mitä ite söisin jos saisin valita vain 7 eri ruokaa viikolle koko loppuelämän ajan, itellä ois sushi, kiinalainen, lohi, hese, pitsa, kreikkalainen salaatti ja subway :D) Nyt alkoi vissiin jo mun lista kasvaa semmosta tahtia että lopetan tähän, mut jos haluat jostain noista kirjoittaa niin olis kiva :) Ihanaa viikonloppua <3

    ReplyDelete
  26. jotain vaatteiden, kenkien tai laukkujen esittelyä :) ostostenesittelyvideoita ois tosi kiva saada kun käyt shoppailemassa

    ReplyDelete
  27. Ihana puppy face! :-D Tykkään niin paljon sun blogista vaikka harvemmin kommentoin. <3

    Picture Me

    ReplyDelete
  28. Hei Laura.
    Näytät nykyään jotenkin todella tasapainoiselta ja naiselliselta. Oletko rakastunut? Vai löytänyt rauhan?
    Toivoisin, että tekisit postauksia ihan vain extempore, ettet miettisi liikaa mitä teet ja mitä julkaiset. Olet jakanut elämästäsi melko koskettavia palasia meille lukioille, joten jatka vain sen enempää miettimättä. Se on sinun vahvuutesi ja siksi sinulla on niin paljon lukioita.

    ReplyDelete
  29. Oi miten kaunis pariisitar :)

    ReplyDelete