Tuesday, October 22, 2013

♥ Home ♥

Tulin eilen pitkästä aikaa omaan kotiini. En oo jostain syystä vielä täysin kotiutunut tänne, ja siksi oon mieluummin ollut muualla. Eilen mä kuitenkin päätin, että tästä uudesta kodista on nyt tultava koti. Sellainen paikka, jossa mä viihdyn ja jossa on hyvä olla.
Kävin ostamassa eilen kynttilöitä ja tuoksulampun, niistä huokuu sellaista hyvää energiaa tänne asuntoon. Tein kunnon suursiivouksen, pesin pyykkiä ja laitoin ruokaa. Vaatehuone on tosin vielä siivottava, ja sen prokkiksen hoidan huomenna! Sen jälkeen voisinkin esitellä täällä blogissa vähän tota vaatehuoneen sisältöä.
Samalla vois kattoo, että mitä vaatteita ei enää käytä ja laittaa vaikka taas blogihuutikseen.

Oon ollut viikonlopusta lähtien kipeenä. Mulla on ilmeisesti myös korvatulehdus, koska korvaan särkee ja se on lukossa. Tätä särkyä on jo jatkunut pari päivää, ja ellei tää huomiseen mennessä mene ohi, niin mun on mentävä lääkärille.. Eiks nää korvatulehdukset oo enemmänkin pienten lasten sairauksia?

Nyt mä alan kattoo jotain leffaa, ja meen sitten nukkumaan, kun huomenna on aikainen herätys.
Kuuloillaan siis huomenna!


 Mun lempparipipo! En tiiä onks se enemmän kissa vai nalle? Pipo on Seppälästä.

 
Hyvää yötä!

P.S. Tän päivän lempibiisit
James Arthur – Impossible ja Frank Ocean – Bad Religion

62 comments:

  1. Hui mulla oli just kesällä paha korvatulehdus korvassa, luulin kans että pienet lapset vaan sairastaa niitä! Mulla oli tulehdus jo niin paha että oli sekä tärykalvossa että korvakäytävässä. Suosittelen menemään lääkäriin, edes tsekkauttaa sen korvan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miten sulla hoitui tuo tulehdus? Saitko antibiootin? :)

      Delete
  2. Mä elän ihan samaa vaihetta sun kanssa. Oon asunu tässä nyt 5kk, ja nyt parin viimeisen viikon aikana oon päättänyt, että tän on tunnuttava kodilta, että täällä pystyy olla ja nauttimaan olosta. Oon vaan ensinnäkkin pysähtynyt ja viettänyt täällä aikaa paljon enemmän. Viime viikolla kävin ostamassa kynttilöitä, ja osa olikin tuoksu sellaisia. Ihan eri fiilis :) Tää tuntuu ihan jo vähän enemmän kodilta :) Pitää haalia vielä itselle tärkeitä asioita tänne ja ostaa sellaisia asioita jotka saa olon mukavaksi. Niin ja ruoan tekeminen kotona saa ihan erilaisen fiiliksen myös :) Sitten myös, että on sitä ruokaa kaapeissa, eikä aina käy hakeen niitä päivän safkoi :D Sekin saa jo ihmeitä aikaan :DD On tää elämä jännää, mut tosi paljon tsemppii sulle, ja kyllä se tuosta ajan kanssa. Villasukat jalkaan, kynttilöitä ja joku kiva leffa taikka musaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me ollaan siis samassa veneessä! Mä on nyt tän koko viikon viihtynyt hyvin kotona. Oon poltellut tuoksukynttilöitä ja tehnyt ruokaa. Kyllä tää tästä! :)
      Tsemppii sullekin!

      Delete
  3. Ihan sairaan mageee kämppä! :-)

    http://essi-bltn.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Toi sun uus koti on aivan ihana <3 Ihania kuvia, sulla on ihana hymy tossa tokassa kuvassa ja toi vika nallepipo kuva on törkeen söpö! Ihanaa jos jaksat postata vaatekaapin sisältö postauksen :) Oot ihana ja inspiroiva aina vaan <3

    ReplyDelete
  5. Just tollasen kämpän haluaisin, ihan älyttömän kiva :3

    http://pauliinannn.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  6. Kun tervehdyt niin mennään kaffille! Parane pian <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Millainen viikko sulla on tulossa? :)

      Delete
    2. Tää ja ens viikko on ihan vapaita! Ma ja to on balettia, mut muuten ehdin iltaisin :) koska sulle sopii?

      Delete
  7. Huomasin että tuonne Luomukseen Annikalle ois hiusten leikkaukset ja värjäykset marraskuussa -20%, kävin heidän kotisivuillaan muttei siellä lukenut hinnoista mitään. Osaatko sanoa kuinka paljon puolipitkien hiusten leikkaus + värjäys tulisi kustantamaan? Tai edes jotain hintaluokkaa, auttaisi kovasti. Pikaista paranemista sulle!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hitsi mä en muista yhtään! Eikö siellä oo niitä hintoja?
      Mä laitan sille viestii ja kysyn! :)

      Delete
  8. mistä tuo sinun seinäpeili on! ihana

    ReplyDelete
  9. mä tiän mitä sä tarttet! maton, mattoja! sellasia ihana pehmeitä, millä on ihana tallustella ja pehmeitä jalan alla. Ne tekee kodista kodin tuntusen. Ostin juuri uuden ja se on niin pehmonen (kallis :DD), että mielummin pötkötän siinä ku sohvalla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, hyvä idea! Mä haluun jonkun ihanan pörrömaton :D :)

      Delete
  10. Kivan näköinen koti :) Ja valitettavasti korvatulehdus ei oo vaan lasten tauti, mullakin oli korvatulehdus tossa elokuussa kun olin ensin ollut kaks viikkoa flunssassa :/ Paranehan pian! Ja vaatehuoneen sisällön esittelyä odotetaan innolla!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! :)
      korva on edelleen lukossa, mutta ei oo kipeä! En oo saanut aikaiseksi mennä lääkäriin :/ :D

      Delete
  11. mistä oot hankkinu noi jamon kajarit?

    ReplyDelete
  12. Mäki oon 25v ja sairastam vähintään kerran vuodessa korvatulehduksen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aika jännä, mulla tais olla viimeksi lapsena :)

      Delete
  13. Ootko käyttäny huuto.nettiä? :) Ite kannattasin sitä blogikirpparin sijaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla oli se joskus, mutta jotenkin se meni jotenkin oudosti, mulla on blogin oma blogikirppis ja se on ollut aina tosi hyvä :)

      Delete
  14. Aivan ihanan kaunis ja lämmin koti sulla <3

    ReplyDelete
  15. Sulla on niin uskomattoman kaunis koti!!

    ReplyDelete
  16. Muutin itsekin nyt syksyllä (6 viikkoa sitten?) pois lapsuudenkotoa ekaan omaan kämppään ja vaikka kuinka olin innoissani niin muutettua iski koti-ikävä ja ahdistus uudessa kodissa. Sitten kanssa itse vähän pakoilin siellä olemista, mutta pakottauduin kuitenkin illaksi ja nukkumaan sinne, mikä ei auttanut koska en oikeasti kunnolla viettänyt siellä aikaa ja saanut kotiuduttua.. Lopulta aloin ehtiä oleskella yksin kokonaisia päiviä siivoillen kokkaillen sekä telkua katsoan, ja kun nettikin alkoi toimimaan niin nyt olen viihtynyt mielettömän hyvin ja alku jännitys kadonnut kokonaan! Eli vietä just paljon aikaa ja tee omia juttuja kotona mahdollisimman paljon niin varmasti tulee pian kotoisa olo :) Nyt olen näinkin nopeasti jo ihan rakastunut kämppääni sekä yksin oleskeluun ja omien juttujen tekemiseen siellä!

    http://creativemind-milla.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä oon asunut jo kohta 7 vuotta yksin (hitto että aika menee nopeasti!!) ja ensi asunnossa asuminen oli aika ahdistavaa. Olin tosi yksinäinen enkä saanut öisin unta. Tein sitten öisin aina kaikenlaisia yöllisiä retkiä Helsingin keskustan eri paikkoihin. Tein yöllä ikkunaostoksia ja haaveilin kaikenlaista. Katselin ihmisten ikkunoista sisään ja haaveilin, että asuisin yhtä viihtyisästi kuin ne. Sitten mä muutin seraavaan asuntoon, joka oli paljon viihtyisämpi ja parempi. Seurustelinkin silloin, joten en ollut koskaan yksin.
      Nyt mulla alkaa olla ikää sen verran, että ei pitäisi olla ongelmia, mutta kun ei seurustele, niin ihan rehellisesti sanottuna onhan se yksin kotona päivästä ja viikosta toiseen aika yksinäistä.
      Sitä unelmien prinssiä odotellessa.................. Heheee :))

      Delete
  17. Voih miten kaunis hymy sulla! :) <3 Kyllä se koti vielä kodilta alkaa tuntumaan. Think positive. <3 Ja pikaista paranemista, juo lämmintä (ei kuumaa) vettä puolikkaan sitruunamehun kera ja cayenne pippuria ja inkivääriä ja hunajaa, niin olo kohenee!

    ReplyDelete
  18. tää nyt liittyy ihan eri asiaan kuin postaus, mutta mitä teet kun sua rupee
    ahdistamaan ja paljon tai sua stressaa tai ahdistaa joku asia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmmmm....
      Mä soitan monesti äidille tai meen sen luokse käymään, jos oon todella ahdistunut.
      Me tehdään yhdessä ruokaa, katsotaan yhdessä telkkaria ja sitten mä saunon ja leikin koirien kanssa. Kun ajatukset saa toisaalle, niin ahdistus helpottaa. Jos sä et voi mennä äidin huomaan, niin vietä aikaa ystävien kanssa. Hyvän mielen elokuvien ja sarjojen katsominen helpottaa!
      Ja sitten sellainen tietynlainen ajattelutapa, että ei ne asiat oikeesti niin huonosti ole, ja että olen ennenkin selvinnyt kaikenlaisista tilanteista, ja edelleen sitä ollaan hengissä ja elämä kulkee eteenpäin!

      Tsemppiä sinne <3

      Delete
  19. Ei mullakaan tuntus kodilta, jos se ois koirankopin kokonen ja näyttäs krääsäkaupalta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Heheee, just tänään muistin tän kommentin, kun tein pari löytöä kirppikseltä ja raahasin lisää rojua kotiin... :D

      Delete
  20. Onnittelut uudesta kodista :)! Näyttää kivalta.

    xoxo Gozika
    http://gozikasjournal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Sanoisitko jotain tosi hyviä mieleenpainuvia leffoja, jotka saa ajattelemaan?:) Uskon että sä olet sellasten leffojen perään ja itsekkin pidän kovasti syvällisistä yms leffoista.

    Nina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unelmien sielunmessu

      Delete
    2. Noh, ei oo syvällinen mutta tykkäsin silti, suljettu saari!

      Delete
    3. million dollar baby!

      Delete
    4. Avain pakoon, Vihreä maili, Geishan muistelmat, Koskemattomat, Léon, Aavikon kukka, Hotelli Ruanda, Yksi lensi yli käenpesän, Forrest Gumb, Pianisti, Piano, Gladiaattori, Batmanit, joissa Christian Bale, Will Hunting, Trainspotting, V niin kuin verikosto, Superbad, Päiväni murmelina, kaikki Rockyt, District 9,
      Incendies.

      Siinä lemppareita 70-luvulta 2010-luvulle! Voin suositella noita kaikkia! :)

      Delete
  22. Voikun oot aina niin kaunis! :)

    Millä yleensä kiharrat hiukset? Sulla ku näkyis olevan vähä kiharaa tos vikas kuvas. :D Toi lyhyt tukka käy sulle tosi hyvin!

    Ja muuten mitä poskipunaa mahdat käyttää? Onko sulla jotain lemppari poskipunaa mitä saa ihan vaikka prismasta?:)

    Ihanaa syksyä sulle ! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne oli menneet kiharaksi ihan vaan, kun pidin ponnarilla hiuksia, mutta yleensä kiharran tukkaa suoristusraudalla!
      Mä käytän nyt Grimasin yhtä todella oranssin sävyistä poskipunaa, ostin sen naamiaiskaupasta :)

      Kiitos ja ihanaa syksyä sullekin <3

      Delete
  23. Mistä toi ihana ruokapöytä on?? :)

    ReplyDelete
  24. Tekee mieli leikata omat hiukset ku näkee sun <3

    ReplyDelete
  25. Moi! Mää aina joskus ajan kuluksi lueskelen blogeja enkä seuraile kauheasti mittää tiettyjä, enkä varsinkaan kommentoi ikinä. Mutta jokin aikaa sitten törmäsin tähän, ja pakko sanoa, että oot aivan mahtava!! Luin suunnilleen parissa päivässä ihan ekasta postauksesta uusimpaan! :D Sää oot niin erilainen ku muut bloggaajat joiden juttuja oon lukenu, ja oot ihanan aito. :) Ja kaunis! Jatka samaan malliin, oottelen innolla uusia postauksia!

    ReplyDelete
  26. Vooi sun kotihan näyttää just niin...noh, kodikkaalta! :D Ja hih toi pipo, olen itse Seppälässä tössä ja mietin kun toi pipo tuli meille, että mitä hittoa, kuka aikuinen ihminen muka käyttää tällästä rumaa korvapipoa, mutta nyt kun nään sen sun päässä niin ompa muuten söpö! :D ihania kuvia muutenkin, kivaa syksyn jatkoa Laura! :)

    t.toinen Laura
    p.s. mun on pakko mainita tää: meillä on sama etunimi, lähes sama sukunimi ja muistaakseni säkin olit syntynyt 18.6? :D eli jaamme saman syntymäpäivänkin, hassua! :D (apua vai muistanko ton sun synttärin väärin?:D)

    http://laurasofiah.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  27. Näyttääpä kotoisalta! :) Tykkään tosi paljon noista palkeista katossa. ;o

    ReplyDelete
  28. Paljonko sulla on neliöitä tossa sun kämpässä?? :)

    ReplyDelete
  29. Ymmärrän täysin, se sun vanha kämppä oli miljoona kertaa kotoisampi. Siellä oli jotenkin ihana fiilis.

    ReplyDelete
  30. Onhan toikin tosi kotoisa jo nyt :) Ite ainakin tykkäisin sanoa tollasta kämppää kodiksi :))

    http://suvimarianne.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  31. sun uusia postauksia oottaa kyllä aina kaikista eniten:) ja kyllä sä varmasti totut sun kämppään ajan myötä!

    ReplyDelete
  32. Ehkä sun kannattaa purkaa toi alttari tosta helvettiin ja hankkia valkoi lattia, ois enemmän sua? :) Muistaakseni se alttari sua alussa vähän häiritsikin. Jos kotona ei näytä omalta niin vaikea sinne on kotiutua...
    Toivottavasti en loukannut, tuo kämppä on ihana! Mut ehkä you know what i mean.

    ReplyDelete
  33. Pakko tulla sanomaa ku kattelin tässä telkkaria ja tuli Koko Suomi leipoo ni siellä yks kilpailija Mailis muistuttaa tosi paljon sua!

    ReplyDelete
  34. Hei!
    Eksyin tuon tatuoinninpoiston kautta. Itse olen kanssa käynyt poistattamassa teini-ajan tatuointeja käsistäni. Olen saanut työpaikan, jossa ei sellaisia katsota hyvällä.
    Yhteen aikaan n.6 vuotta sitten tatuoinnit olivat niin muotia ja olin silloin juuri täysi-ikäinen, en tullut ajatelleeksi että haluan joskus työpaikankin :)
    Kaunis koti sinulla. Ja kiitos tuosta tatuointi jutusta, sulla onkin paljon isompi poistettavana :/ se sattuu niin helvetisti....

    ReplyDelete