Monday, September 2, 2013

Blockfest 2013

Lähdettiin toissaviikon perjantaina tyttöjen kanssa Tampereelle Blockfesteihin
 Menomatka sujui mukavasti junassa istuen. Katottiin mun läppäriltä jotain Tom Cruisen uutta leffaa, ja suunniteltiin tulevaa viikonloppua.

Tamperen rautatieasemalla meitä vastassa oli Hanna, joka asuu Tampereella.
Meille oli kuitenkin varattu Cumulus-hotellista kolme huonetta, joten Hannakin tuli viikonlopuksi hotelliin. Pakko vielä vähän kehua Koskikadun Cumulus-hotellia. Siellä oli ihan huippupalvelu kaikin puolin. Ravintolassa syötiin kahtena päivänä peräkkäin, koska ruoka ja palvelu oli niin hyvää.
(Tällä Tamperereissulla ei siis onneksi ollut mitään Pancho Villa-tyyppisiä pettymyksiä.) 
 
Garo ja Hanna lähti Alkoon hankkimaan meille juomaksia viikonlopuksi, kun minä ja Krisu alettiin vasta valmistautua ja laittautua. Mä oon aina se hitain laittautuja, ja aloitan juomisen vasta silloin, kun kaikki muut on humalassa. Tosin mä otan muut kiinni sitten aika nopeasti.

Wu-Tangin keikka oli ihan huippu!
Pääsin kuvaamaan ihan lavan eteen, ja sen jälkeen me mentiin Krisun kanssa katsomaan keikkaa artistien alueelle, ja sieltä näki sitten kivasti koko setin sohvalla istuen.
Wu-Tangin lopetettua me lähdettiin Fat Ladyyn, matkalla sinne me eksyttiin varmaan kolme kertaa.
Kysyttiin neuvoa joltain nuorisolta, ja he sitten kysyivät ylimieliseen sävyyn, että "no mistä te oikeen ootte, kun ette tiiä?" "Helsingistä."
Ja sen jälkeen porukka vaan lähti kävelemään ja toisti mun vastausta pilkkaavaan ja vittuilevaan sävyyn.
Välillä musta tuntuu, että ei-helsinkiläiset on jollain tapaa ahdasmielisiä. En tiedä, mutta musta tuntuu, että porukka ajattelee Helsingissä asuvien olevan jollain tapaa ylpeempiä ja ylimielisempiä.
Täällä me totutaan näkemään ihmisiä eri puolilta maailmaa ja Suomea. Ei täällä katota ketään vinoon, eikä täällä porukkaa kiinnosta se, miten sä pukeudut tai miltä sä näytät.
Tää on sitten vaan mun oma näkemys tällä hetkellä. Ehkä se muuttuu, jos tutustun ihmisiin, jotka asuu "kehä kolmosen ulkopuolella.."

Fat ladyssä oli sen verran villi meno, että me lähdettiin nukkumaan hotellille jo aika aikaisin.
Paikka muistutti todella paljon Helsingin Onnelaa, eli ei ihan mun tyyppinen paikka, mutta hyvin siellä oli väkeä.

Lauantai-aamuna meidän piti mennä aamupalalle, mutta eihän me tietenkään herätty Krisun kanssa ennen kello kahta. Kun muut joi skumppaa, niin me katsottiin yövaatteissa Eläintenpelastustiimiä ja itkettiin yhdelle kissalle. Se kissa oli ollut kateissa kaksi vuotta, ja lopulta se oli päätynyt johonkin myllyyn, josta se ei päässyt omin neuvoin pois.
Ja kun se pääsi perheensä luokse, niin koko perhe itki, ja koirakin oli niin onnellinen kissaystävänsä paluusta.  Oi voi ♥

Launtai-iltana me mentiin Blockfesteihin vähän aikaisemmin. Ilmakin oli lämpimämpi ja fiilis oli tosi hyvä. Päästiin moikkaamaan muutamia artisteja ja kyselemään keikkafiiliksiä.
Mä lähdin nukkumaan suhteellisen aikaisin, joten mä missasin illan pääesiintyjän - Cheekin.
 Sunnuntaiaamuna Krisu ja Garo kehui maasta taivaisiin kyseisen keikan.
Garolla oli ollut koko illan mun kamera, ja aamuyöllä Garo koputti mun oveen, että kamera on kadonnut. Mä olin liian unessa tajutakseni asiaa. Garo meni Krisun huoneeseen etsimään kameraa, ja sieltähän se sitten löytyi. Luojan kiitos.

Huoneet piti luovuttaa kello kahdelta, ja mä nukuin kakskyt vaille kahteen. Kävin suihkussa, tein pikameikin, pakkasin laukun ja olin valmis. Lähdettiin kolmen junalla takaisin Helsinkiin.
Garo oli varannut meille paikan sellaisesta yksityisloossista, ja toivottiin, ettei siihen pikkuloossiin tulisi muita matkustajia.. Tai ainakaan mitään ärsyttäviä matkustajia.
Ja kuinka kävikään... Meitä vastapäätä istui ehkä maailman ärsyttävin ihmisolento.
Mä oon yleensä aika hyvä smalltalkissa ja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa, ja voin puhua asiasta kuin asiasta..Mutta tää tyyppi oli oikeesti aika raskas.. Krisu oli laittamassa tuuletusta päälle, koska siellä oli tosi kuuma, ja siihen tämä vanhempi naishenkilö sitten totesi, että "tissis jäätyy, älä kuule laita päälle".. Ok!
Ja aina, kun me puhuttiin jostain asiasta, niin tämän naisen piti kommentoida jotain väliin.
Hänen eri mielipiteensä tuli hyvin selväksi sen matkan aikana.
Hänen mielestään Helsingin politiikan ja etujärjestöjen keulahahmot ovat kaikki "vauvoja" eikä ne osaa päättää yhtään mitään oikein. (Tämä mielipide tuli ilmi, kun sanoin, että Helsinki on toivottavasti savuton vuoteen 2020 mennessä.)

Kun tämä nainen viimein jäi pois Riihimäellä, niin loossiin tuli pari mukavaa japanilaista turistia, jotka kyseli multa Suomen koulujärjestelmästä ja miten Tikkurila ja Dickursby lausutaan, ja tarkoittaako ne samaa asiaa.
Helsingissä vastassa mua oli kukkakimppu, ja sinä sunnuntaina söin viimeisen kerran epäterveellistä ruokaa seuraavaan neljään kuukauteen.
(Tämä on päätetty) :D


Kokonaisuudessaan viikonloppu oli ihan huippu, ja Blockfestit oli mahtava lopetus tälle kesälle!
Suurkiitokset koko viikonlopusta Joni Siintovaaralle!
Blocfest Facebookissa

Krisu kiipesi jonkun voimakkaan kundin olkapäille.

Päätin myös jo ennen Tampereen matkaa, että sinä viikonloppuna joisin alkoholia viimeisen kerran kahteen kuukauteen. Mutta sitten päätin, että se voisi olla vika kerta koko loppuvuoteen. Paitsi pikkujouluissa voi sitten ottaa, jos sellaisia edes tulee.
Oli aika mielenkiintoista olla ainoa selväpäinen viime perjantaina Empun synttäreillä.
Vaikka houkutteita oli paljon, niin pidin pääni.
Lähdinpä vielä baariinkin muiden mukana, mutta se oli kyllä liikaa mulle.
Sain päälleni parit skumpat, porukka töni oikein huolella, ja Empun päälle kaatui joku äijä kaksi kertaa. Tuntui siltä, että kaikkea sattui ja tapahtui kun juuri siksi, kun yritti varoa kaikkea.

Nojoo.. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!! ♥♥

77 comments:

 1. Jännä kun me täällä kehäkolmosen ulkopuolella aatellaan teistä pääkaupunkiseutulaisista tolla tavalla, miten sä kuvailit meitä ;D Ei tietenkään pidä yleistää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaa! Tuntuu että te helsinkiläiset olette ahdasmielisiä ja ylpeitä, ja katsotte nenänvarttapitkin kaikkia niitä jotka kehtaavatkaan myöntää asuvansa muualla! :D

   Delete
  2. On se hyvä kun yleistätte tolla tavalla meitä stadilaisia! :D

   Delete
  3. Ei kyllä pidä paikkaansa. Olen itse Oulusta, ja aina kun olemme käyneet kavereiden kanssa Helsingissä niin jokakerta joku on tullut hymy korvissa kyselemään että ollaanko todella Oulusta, ja että kuinka siistiä se heidän mielestään on jne... ja jopa toiset tytöt ovat kehuneet vaatteitamme, mitä ei Oulussa totaalisesti tapahdu esim. baareissa, vaan nokan vartta pitkin katotaan toinen toisia. Huoh. Helsinki on ihana paikka ja siellä on ihania, avarakatseisia ihmisiä!

   Säkin olet Laura ihana :) terkut Oulusta

   Delete
  4. manselaisena nuorena rakastan helsinkiä ! siellä vieraillessaan tuntee olevansa hyvä just sellasenaan, kun kukaan ei katso kieroon vaan enemmin ollaan ystävällisiä kun esimerkiksi kysyy neuvoja. tampereella kulkiessa "kaikki tuntee toisensa" ja aina samat naamat tulee siellä keskustorilla nirppanokkineen vastaan. kun jollain on hiustyyli,joka oli muotia viisi vuotta sitten tai kengät jotka nyt on vaan "niin out of question" niin heti siellä ihmiset tirskuu keskenään ja kattelee. mikä on mun mielestä sinänsä hauskaa, koska itse koen itseni aivan normaalin näköiseksi ja tavallisesti pukeutuvaksi nuoreksi.
   itse oon ainakin ihan intopiukassa kun pääsee helsinkiin kulkemaan ihan rauhassa ilman, että kukaan kyseenalaistaa ilmeillään sua.

   Delete
 2. Ei vitsi mä tykkään näistä tällaisista postauksista missä vaan kerrot kuulumisia ja mitä kaikkea on sattunut (vaikka toki kuvatkin on aina tosi kivoja!). :)

  -Jepa

  ReplyDelete
 3. Haha itse törmännyt savolaisena samaan tuolla Helsingissä, että katotaan kieroon kun ei tiedä missä jokin paikka on, ihan kuin sen Helsinki-tietämys nyt kuuluisi jokaisen suomalaisen yleissivistykseen. Mutta ihan tyypeistähän toi riippuu, tänä kesänä miua neuvottiin aika mukavasti ja Tampereella nyt ainakin oltiin avuliaita :)

  ReplyDelete
 4. alko hävettää noiden muiden tamperelaisten puolesta, ei me kaikki olla tommosia :D ite aina tosi mielelläni lähden vaikka näyttämään, jos ei ole kiire, missä joku paikka on. viimeksi oli joku symppis oululainen mies etsimässä juurikin koskikadun cumulusta, ja tuli tosi hyvä mieli kun mies pääsi mun ansiosta perille :) kai se on vaan ihmisen perusluonteesta kiinni. sekä siitä, että ite oon aina ihan hukassa stadissa käydessäni ja joudun useinkin kysymään neuvoa, ja toivon silloin ystävällistä kohtelua :D joka tapauksessa ihmiset on kuitenkin aika samanlaisia kaikkialla.

  ReplyDelete
 5. Huah hesalaiset..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äläpä yleistä ;) kaikki eivät oikeesti ole tommosia, ihan ihmisestä ja ajattelumaailmasta kiinni miten kuuluu vastata, ja että auttaako toista vai ei. Itse asun tuusulassa mutta olen helsingin ja Vantaan seudulla joka päivä, itse oon ainaki huomannu että mukavaa porukkaa on tullut vastaan :)

   Delete
 6. Hahaha oon nähny ton saman eläintenpelastustiimi jakson joku kolme kertaa ja aina mä vaan itken sille kissalle!

  ReplyDelete
 7. En usko että toi ahdasmielinen käytös on kaupungista kiinni, vaan lähinnä tietystä ikäryhmästä josta löytyy nämä stereotyyppiset, mutta kuitenkin ihan todelliset ihmistyypit. Usein kas likkoja ja niitä löytyy ihan jokaisesta pienimmästäkin mestasta. :) Tamperelaisena oon törmännyt heihin täällä ja myös sitten Helsingissä että muuallakin.

  ReplyDelete
 8. Oli ihanaa nähdä Laura! ♥ Olit niin upeana :)

  ReplyDelete
 9. Kuinka paljon sun hiusten laittaminen ja värjääminen maksaa, jos ei oo salaisuus :) ja paljon maksaa huoltoo?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Annika on mun hyvä ystävä, joten hiusten laitto ei maksa mitään. Mä mainostan Annikaa täällä vastapalveluksi. :)

   Rapunzelin kanssa meillä myös on sellainen diili, että saan hiukset ilmaiseksi. :)
   Siksi siis laitatan hiuksiani niin usein. :)

   Delete
 10. Mulla oli kans mielettömän ihanat Blockfestit, mutta myös samanlainen kokemus tamperelaisista. En yleistä, mutta koin vähän tarpeettomaks sen "vitun turistit, ootte oikeen stadista" huutelun kun kysyttiin reittiä baarin edessä olleelta porukalta. :O

  ReplyDelete
 11. Ite kans ihmettelin ku tuli pari kertaa puhetta joidenkin paikallisten kanssa ja molempina kertoina sain kuulla ''ÄI SÄ ET EES OO TÄÄLTÄ, HAHAH'' En edes maininnu mistä päin oon, mut mikäköhän noilla tamperelaisilla on ulkopaikkakuntalaisia vastaan..? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kuopio on kyllä kans sellanen paikka missä helsinkiläiset on punainenvaate :DDDDD tuli meinaan turpa keikka viimeksi mäkki jonossa XDD
   Kun vahingossa menin sanomaan että oon helsingistä XD

   Delete
  2. tai sit niillä ei ollu mitään sua vastaan, vaan ihmetteli kun ei tunnistanu sun olevan muualta

   Delete
 12. Olen Pohjois-Suomesta kotoisin ja ainoisiin ahdasmielisiin suomalaisiin olen törmännyt Helsingissä. Harvoinpa muilta kuin helsinkiläisiltä kuulee kommentteja "onko teillä ees sähköjä? "miten pystyit elämään siellä" ym. ja en ole missään muualla kuin Helsingissä saanut yhtä asiatonta ja ylimielistä kohtelua. Järjetöntä kyllä molemmin puolin..

  ReplyDelete
  Replies
  1. tähän kyllä yhdyn, mutta tuntuu että muutenkin lapissa asuvat ovat paljon ystävällisempiä ja vieraanvaraisempia se sitten katoaa mitä etelämmäs suomea mennään. tuttuja kommentteja on kans "ratsastatteko te poroilla" "käyttekö kotikouluu" "käyttääkö kaikki siellä niitä saamelais vaatteita" ja kaikki nää on kysytty ihan tosissaan...

   Delete
  2. Yhdyn edellisiin! Kerran yks helsinkiläinen tyttö kysy multa ihan tosissaan että " Siellä Rovaniemellähän on pingviineitä nii onks teillä niitä lemmikeinä?" ....... Mutta joo ei sais yleistää! Ite en kyllä tampereella oo koskaan saanu osakseni ilkeilyitä vaan päin vastoin, siellä ihmiset olivat innoissaan kun kerrottiin et ollaan lapista.

   Delete
  3. Itse vastasin näsäviisaasti "onks teillä siel netti?" Kysymykseen et "eeei ku sähköt tuli viime vuonna" ja kaikki luuli et olin tosissani........ :D

   Delete
  4. HAHHAHAHAA :D ihanaa yleistämistä! Onneksi annatte nyt itsestännekin oikein ihanan ja ystävällisen kuvan ..... :)

   Delete
  5. Luulenpa että nuo kysymykset kuten onko teillä siellä edes sähköjä on kysytty vitsillä...

   Delete
 13. Hei meillä oli kans sama ongelma, kysästiin tietä Fat Ladyyn ja vastaukseksi "eiks teillä siel STADISSA ois ne omat pippalonne hehaha". Liekö sama porukka sitten kyseessä! :D

  ReplyDelete
 14. sä olet kyllä niin kuuma pakkaus tytteli!

  ReplyDelete
 15. Hei samassa maassa me kaikki asutaan, typerää haukkua Helsingissä/Tampereella/missä tahansa asuvia.
  Enemmän mua ihmetyttää toi tupakotsijoiden lähes vainoamiseen mennyt syrjintä; eikös ole jokaisen asia polttaako vai eikö polta, naurettavaa koko ajan riistää tupakointimahdollisuutta, menthol savukkeita ja kaikkea muuta mahdollista.
  Kuhan ei toisten kotona polta/höngi kenenkään naamalle, muuten tupakoiminen on jokaisen oma asia ja henkilökohtainen oikeus näin valitessaan

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä. Onko tästä yhteiskunnan holhoamisesta ollut mitään hyötyä? Alkoholisteja meillä on enemmän kuin muualla euroopassa, vaikka alkoholin myyntiä ja verotusta on kiristetty. Kyllä tupakoitsijat polttavat kuitenkin vaikka tulisia kuvia askeihin, hinnat nousisi yms. Aikuisilla ihmisillä on vastuu omasta hyvinvoinnistaan ja valinnoistaan, ja niin kuuluukin olla.

   Delete
  2. Tupakan savu ei vain ole vahingollista tupakoitsijoille, vaan kaikkille ympärillä olevia! :( Olisi kiva, jos tupakoitsijat ottaisivat tämän edes joskus huomioon.

   Delete
  3. Niin no siinä vaiheessa kun saat keuhkosyövän tai kaadut kännissä ja lyöt pääs niin käytät muutenkin rajallisia terveydenhuoltopalveluja ja viet mahdollisesti joltain ihmiseltä tilaisuuden päästä hoitoon. Ja tämä ihminen ei välttämättä ole itse aiheuttanut omaa sairauttaan

   Delete
  4. Oma mielipiteeni savuttomuuteen ei liity oikeastaan tupakoivien hyvinvointiin, vaan siihen, että koen tupakansavun todella vastenmielisenä. Kenenkään ei tarvitse olla omassa kodissani polttamassa tai hönkiä naamalleni, kun se jo häiritsee. Ihmisten kaataessa alkoholia omaan kurkkuunsa, en joudu siitä välittämään, mutta kadulla/bussikatoksessa/terassilla polttavan savu kulkeutuu luokseni väkisinkin ja ilman omaa valintaani joudun hengittämään tupakansavua... Joten mitenkä minun oma henkilökohtainen oikeuteni olla altistumatta tupakansavulle?

   Delete
  5. Anonyymi 1:02 kierrä vaikka kaukaa ja anna muiden elää elämäänsä. Ihme nillitystä savukkeiden polttamisesta...

   Delete
  6. Anonyymi 11:34,mietipä vähän mitä suustas päästät. Jos joku päättää julkisella paikalla tupakoida,on hän kyllä Se,joka menee kauemmas polttamaan. Mitenkähän joku esim. bussipysäkillä ollessaan menee monien metrien päähän,jottei altistuisi savulle,kun varmaan pitäisi bussiinkin lähitulevaisuudessa päästä??

   Vaikutat kyllä sen verran urpolta,ettet varmaan älyä sitä että passiivinen tupakointi on tasan yhtä vaarallista kuin jos itse savuketta polttaisit. Joten mene itse nillittämään muualle,ja polta savukkeesi muualla kuin toisten ihmisten läheisyydessä heidän keuhkojaan tahallisesti tuhoten. :)

   Delete
  7. Vois ne tupakoitsijat mennä syrjempään tupakoimaan, mua henk. koht vituttaa altistua tupakansavulle odottaessa bussia tai esim ihan vaan kotona, kun jotkut tykkää tupakoida suoraan ikkunan alla. Ettehän te tupakoitsijat tajua miltä se haju tuntuu ei-tupakoitsijoiden nokkaan. Parasta on kun se montakymmentä tupakkaa päivässä polttava ihminen istuu sun viereen bussissa. Huoh.

   Delete
  8. Minäkin koen tupakansavun ja hajun todella vastenmielisenä ja tasan syyllistän tupakoivia ihmisiä esim. yskimällä jos tulevat lähelleni polttamaan. Kyllä se tupakoiva on se, jonka pitää ottaa ei-tupakoivat huomioon ja siirtyä jonnekin muualle polttamaan. Saatana!

   Delete
 16. Tykkään hirmusesti sun tatuoinneista. Sun blogin kuvista huokuu aina sellanen iloisuus ja hauskanpito :)

  KickstartMyHeartIina

  ReplyDelete
 17. Samaa mieltä muidenkin kommentoijien kanssa, että noita ahdasmielisiä ja epäystävällisiä ihmisiä löytyy ihan joka kolkasta. Oman kokemukseni mukaan asiakaspalvelu pääkaupunkiseudulla on paikoittain onnetonta ja ihmiset ei pyydä anteeksi vaikka kyynärpäät edellä rynnis päälle. Eikä bussikuskit välttämättä tervehdi takaisin, saakeli! :D mutta samalla tavoin on siellä päin osunut vastaan todella ystävällistä porukkaa!

  Kerran yksi helsinkiläinen tuttuni kysyi kulkeeko junat pohjanmaalle asti, jos hän joskus tulisi käymään. Tuo nyt oli vaan noloa :D

  ReplyDelete
 18. helsinkiläiset tuntuu tietävän vain helsingin koko suomesta. harva sieltä haluaa mennä jonnekin landelle sukulaisia tapaamaan koska mikään paikka ei oo parempi suomessa kuin helsinki. tai ainakin valitetaan 'tääl iivantiiras on ihan hirveetä. ei oo ees mäkkäriä'
  valitettavasti on sen verran kuullu todisteita tällaisesta et onkin sellainen kuva et helsinkiläisil on 'kusi noussu päähän' :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aikamoista yleistämistä. Se kertoo kyllä täysin ihmisestä miten hän käyttäytyy, eikä hänen kotipaikkakunnastaan. Ja eniten Suomessa vihaa kohdistetaan juuri helsinkiläisiin. Ei edes kehtaa sanoa mistä on kotoisin kun heti tulee juuri tuollaisia naurettavia ennakkoluuloja vastaan. Kiinnostaisi myös tietää miksi niin monet kuitenkin aina haluavat muuttaa esimerkiksi opiskelujen perässä Helsinkiin jos täällä on niin kauheaa porukkaa, kyllä niitä samoja opinahjoja on ihan missä tahansa muuallakin Suomessa.

   Delete
  2. En jaksa puuttua tähän muuten kuin sanomalla vaan: ei niitä opintoja kyllä oo ihan kaikkialla. ja tuskin kukaan nyt unelmiansa haluaa olla toteuttamatta vaan muiden ihmisten käyttäytymisen takia.

   Delete
  3. ööh, koska helsingin alueella on yleensä paremmat koulut, enemmän suuntautumisvaihtoehtoja ja enemmän työpaikkoja. On toki alakohtaista, mut omalla kohdalla muutin pääkaupunkiseudulle tämän takia. Eikä niitä samoja opinahjoja välttämättä ole muualla. Ite oon ainakin huomannu että jos sanon helsinkiläiselle olevani itäsuomesta kotoisin, niin heti alkaa se perinteinen "ai jostai landelt?!" ...joo ei. Kaupunkeja on muuallakin.

   Delete
  4. voisin kyllä väittää että itäsuomalaisia tai turkulaisia (ei siis vaan vitsien pohjalta) kohtaan syydetään enemmän vihaa kun helsinkiläisiin... ei siinä, itsellä hyvä kuva helsinkiläisista vaikka oonkin itse pirkanmaalta:)

   Delete
 19. miksi menit kuviin vain pophoppareiden kans :D

  ReplyDelete
 20. Munkin mielestä yleensä helsinkiläiset ovat enimmäkseen näitä ylimielisiä ja katsovat alaspäin niitä ketkä asuvat kehän ulkopuolella. muu paikkakuntalaiset taas eivät ole ehkä ylimielisiä asuinpaikkansa takia vaan ehkä reagoivat helsinkiläisiin ikävällä tavalla juuri sen takia että olettavat näiden olevan ylimielisiä ja katsovan heitä alaspäin.. typerää tietty tämäkin..

  ReplyDelete
 21. Koska teet kysymyksiin vastaukset osan kaksi? :)

  ReplyDelete
 22. tamperelaiset on oikeasti tosi röyhkeitä! oon aika monta kertaa ollut baareissa ja juhlimassa siellä, joka kerta olen saanut hirveetä kohtelua ja vittuilua. Lisäksi myös nyt blockfesteillä, jolloin poikaystäväni päästä varastettiin keikan aikana lippis, siis suoraan PÄÄSTÄ! ja vielä k18 puolella ollessa. Että terveisiä sille horolle vaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei me kaikki olla röyhkeitä, joka paikasta löytyy mulkkuja. ja jos sun jokaisella baarireissulla Tampereella on ihmisetollut töykeitä, niin voi olla ehkä omassa käytäytymisessäkin jotain vikaa. Harvemmin ihmiset turhaan vittuilee!

   Delete
  2. jep, vittumaisia ihmisiä löytyy joka kaupungista, myös täältä tampereelta. typerää lähtee yleistämään missä kaupungissa on vittumaisimmat asukkaat, oon ite helsingistä kotosin ja vieläkin 7 vuoden tampereella asumisen jälkeen saan kuulla vittuilua asiasta....... miksi

   Delete
 23. Oliko tässä siis joku yhteistyökuvio taustalla, saitko hotellit tai sisäänpääsyn festareille ilmaiseksi vastineeksi mainostamisesta? Siitä ei nimittäin näy mainintaa.

  ReplyDelete
 24. Hienoa!! kun olet tehnyt lupauksen olla juomatta. Noita sun biletysjuttuja on nähty jo ihan tarpeeksi.

  ReplyDelete
 25. oot todella nätti ja sun blogis on ihan huippu hyvä mutta ihmetyttää et mikset ikinä hymyile suu auki ku sulla on tosi nätit hampaat?

  ReplyDelete
 26. pohjoisesta päin kun tullaan niin helsingissä saa jatkuvasti kommenttia siitä, että "ootsä jostai landelt vai?" ja "puhutpa sä hassusti" . ei tietenkään vakavaa mutta välillä ärsyttävää :D! ja sitten se, että "onks teil poroja?". kai nyt suomalaisen tulee tietää missä päin suomea menee poronhoitopiirirajat yms (en väitä etelän ihmisiä tyhmiksi mutta kun yleistetään, eikä poroissa oo mitään pahaa!) :D mutkyllä täälläkin sitten ihmetellään stadin slangia ja joskus jopa yleistetään että "kehä kolmosen kasvatit ei tiedä mitään" :D mun mielestä erilaiset murteet on vaan rikkaus tässä maassa niinkuin kaikkialla! se kertoo mistä päin oot, ekäi siinä oo mitään väärää jos puhut niinkun oot aina puhunu. mikään murre tai slangi ei oo huonompi tai parempi :) mukavaa syksyä sulle laura !

  ReplyDelete
 27. Ymmärrän Laura hyvin mitä hait tolla ei Helsinkiläisten asenteilla. Oon ite Kouvolasta, ja se vaan on just niin kuin sanoit, että Helsinkiläiset ovat tottuneet ihan kaikkeen ja kaikenlaisiin ja kaikenmaalaisiin ihmisiin, toisin kuin me muut pienemmillä paikoilla asuvat. Voin hyvin kuvitella ton kuvailemasi tilanteen, en usko että Helsingissä tulis kauheen usein tollasta ilkeetä vittuilua takasin. Näillä pienemmillä paikkakunnilla vaan ei käy niin paljon turisteja, että kun joku kysyy tietä niin ollaan ihan että mitäh etsä tiiä, mistäs sä sit oot... Ylimielisiä ihmisiähän on joka paikassa ja Helsinkiläisillä on tietty kuva Helsingin ulkopuolella asuvista ja meillä muilla tottakai myös tiettyjä asenteita Helsinkiläisiä kohtaan. Se vaan on niin erilainen paikka kuin muu Suomi.

  ReplyDelete
 28. Huh. Koko Suomi on ihan takapajula eikä Helsinki oo mitään verrattuna muihin maailman pääkaupunkeihin ja metropoleihin.

  ReplyDelete
 29. kuka sua ootti kukkakimpun kanssa? :)) ei saa tollee mainita ja sit jättää kertomatta :D

  ReplyDelete
 30. http://4.bp.blogspot.com/_56oyf52PUEA/TLe22zWUpjI/AAAAAAAAAeo/tkoftmd_TpA/s400/rusetten.jpg

  ReplyDelete
 31. Miten söpö toi kuva susta ja Stigistä! :D Kokoero on jotenkin hellyyttävä.

  ReplyDelete
 32. i love your blog,wow awesome Definitely following!!,here is my loved blog,i think

  maybe you are love too:

  Fashion Jewelry Store
  Silver Jewelry
  Crystal Jewelry
  Pearl Jewelry

  Keep in touch,best wish for you.

  ReplyDelete
 33. Ihana Stig!:D Stig ottaa aina naiset kainaloon! :-)

  ReplyDelete
 34. Sun pitäis käydä Oulussa ja tutustua siellä asuviin ihmisiin :) ollaan muuten aika rentoo porukkaa ja tykätään teistä helsinkiläisistäkin :)

  ReplyDelete
 35. Pakko liittyä keskusteluun kanssa :D Itse syntyperäiset helsinkiläiset ovat mukavia, ystävällisiä yms. MUTTA ne jotka on jostain muualta muuttaneet Helsinkiin ovat raivostuttavia! (pahoittelen yleistystä, mutta tätä on nähty aika tarpeeksi). He ovat niitä " helkkarin ylpeitä stadilaisia" ja kaikki muut kaupungit ja paikkakuntalaiset ovat suoraan sieltä. Huvittavaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mää oon Oulusta ja oon asunut etelä-suomessa jo 10 vuotta. Puhun edelleen oulunmurretta sellasella ihmellisellä "aksentilla" (kertoo mun oululaiset ystävät)...mulla ei oo tarvetta olla "stadilainen", koska oon oululainen vaikka asuisin intokiinassa :) ! Minä rakastan Oulua ja minä rakastan nykyistä kotikaupunkiani Helsinkiä :) ! Oon minäkin törmännyt niihin ulkopaikkakuntalaisiin jotka yrittää olla stadilaisia mutta mua ne vaan naurattaa :) ehkä niillä on joku identiteettikriisi :)

   Delete
 36. Hahah pieni kokoero sinusa ja stigissä :D

  ReplyDelete
 37. Ihmettelen tätä keskustelua, että Tampereella olis töykeetä porukkaa?! Tampereellahan tapaa just tosi ystävällisiä ja ihania ihmisiä, myös yöaikaan. Ehkäpä se on ihmiset kiinni siitä, miten itse käyttäydytte ;)
  Mulla on esimerkiksi paljon enemmän huonoja kokemuksia lahtelaisista, siellä kun kävelin kaverin kanssa yömyöhään niin tuli vaikka minkälaista huutelua suunnalta ja toiselta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. "ehkäpä se on ihmiset kiinni siitä miten itse käyttäydytte ;)" ja sit valitat lahtelaisista... Hauska :)

   Delete
 38. Siis ite tamperelaisena en voi muuta sanoo ku et oot niin oikeessa ihmisten suhteen! Porukka täällä on oikeesti aika veemäistä ja aika ahdasmielistä. Eihän tääkään kaikkiin päde, mut kyl suurimpaa osaa :D Jotenkin tuntuu välissä että juuri ne töykeimmät ihmiset löytyy just täältä tampereelta.

  ReplyDelete
 39. Mitä aineita käytät pidennyksiisi ettei ne "rastotu"? Ku mulla meinaa rastottuu ellen tunnin välein harjaile :/!

  ReplyDelete
 40. Apua, pakko kysyä kuinka pitkä sä oot? Toi kuva susta ja Stigistä on varmaan maailman söpöin ku oot tollanen pikkukeiju!

  ReplyDelete
 41. Tampereella on niin lunkia porukkaa että huh! Muutin Helsinkiin ja edes bussikuskit ei moikkaa :P

  ReplyDelete
 42. Mun on pakko tulla ottaan osaa tähän tamperelaiskeskusteluun :D Ite oon Tampereelta ja kaikki ei treläiset sanoo aina, et ompas täällä mukavaa porukkaa ja kaikki on tosi avoimia :D

  Oon kyl itekkin sitä mieltä! :) Et harmi jos jäi huono kuva. Tietty jokapaikas on noit mulkkujakin, et niist ei pääse eroon missää :D

  ReplyDelete
 43. itsellä on täysin päinvastaiset kokemukset Tampereesta. Aina ollut ihania kaikki randomitkin jne, kun taas Helsingissä ihmiset joilta pyysin neuvoa, olivat todea ilkeitä.
  Olen siis itse Oulusta.
  Ei se varmaan ole kaupungista kiinni vaan joistain idiooteista.

  ReplyDelete
 44. Tamperelaiset on tosi sisäänpäinlämpiäviä. Itse olen Jyväskylästä kotoisin, ja Tampereella asuessani sain usein tylyä käytöstä osakseni ja oli vaikeaa saada uusia kavereita. Nyt ku asun Helsingissä, ihmisiin on helpompaa tutustua ja ihmiset ovat keskimäärin kohteliaampia Tampereeseen verrattuna.

  ReplyDelete
 45. '' Välillä musta tuntuu, että ei-helsinkiläiset on jollain tapaa ahdasmielisiä.'' Mä en asu Helsingissä enkä myöskään Tampereella. Tuosta kirjoituksesta sai juuri sen kuvan, että sinä helsinkiläinen tyttä olet ahdasmielinen. Luuletko että jos kysyisin helsingissä missä on onnela? Olet sitä mieltä että kukaan ei vastaisi minulle samanlailla, vaan joka ikinen helsinkiläinen saattaisi minut käsi kädessä oikealle paikalle.

  Ei täällä katota ketään vinoon, eikä täällä porukkaa kiinnosta se, miten sä pukeudut tai miltä sä näytät.

  Toivottavasti et ikinä muuta kesäkolmosen ulkopuolelle, niin et ainakaan muutu ahdasmieliseksi;)

  ReplyDelete