Wednesday, August 21, 2013

Alive or just breathing?

Alive or just breathing?

Elossa ollaan! On mennyt aika monta päivää, etten ole edes avannut läppäriä.
Mulla ei toimi telkkarikaan enää, kun tähän taloon tuli joku Soneran paska juttu...
Lisäksi mun iphone varastettiin..
No, onneksi on kotivakuutus.
Luin tossa hetki sitten vanhoja livejournal-merkintöjäni, ja pakko sanoa, että nauratti.
Ei niinkään ne elämän surut ja epäonnet vaan se kirjoitustyyli ja tapa, jolla kerroin hyvinkin surullisia asioita. Kerroin tossa viikonloppuna koko tarinan Filippiinien matkastani yhdelle tyypille ja tää tyyppi nauroi itsensä tainnoksiin. Joo, olihan se vitun paska matka, ja rahaa meni varmaan viisi tonnia, ja otinpa vielä helvetin ison ja ruman tatuoinnin käteeni... Mutta hei! Tässä sitä vielä ollaan. Tatuointi on melkein poissa, ja jos jotain hyvää on tapahtunut, niin mä olen oppinut virheistäni - kantapään tai no käsivarren kautta!

Ja ja sitten tähän blogiin....
Tää blogi ja koko netti on ollut niin suuri osa mua jo niin monen vuoden ajan.
Mulla on aika hassu suhde tähän blogiini nykyään.
Toisaalta mä rakastan tätä ja tän pitämistä, mutta sitten välillä tai no aika useinkin tulee vaan sellainen fiilis, etten halua jakaa mitään itsestäni. Haluan vain olla perus Mähönen, perus Laura.
Silloin aikoinaan, kun kirjoitin vielä livejournalia, niin ehkä mulla oli hieman erilainen ote tähän blogiin, erilainen kirjoitustyyli sun muuta. Ja sitten, kun sä tajuut, että kymmenet tuhannet, sukulaiset ja kaverit lukee sun blogia, niin sä alat miettiä, että mitä ja miten sä voit kirjoittaa tänne.
Voinko kertoa, mikä vitutti päivällä, tai mikä meni mönkään.

Jotkut lukijat ovat kommentoineet, että lopeta blogi, kun et edes kirjoita.
Kyllä mä kirjoitan, mutten niin usein kuin muut bloggaajat.
En mä halua tätä blogia lopettaa tai poistaa.
Oon muuten harkinnut, että alkaisin taas kirjoittaa lj:hin, mutta otan vaan vanhoja tai siis entisiä lukijoita kaveriksi! Sinne kirjoittaminen on ollut kyllä jonkin sortin terapiaa.
Ei kauhean täyttävä aamupala.. Jääkaapissa ei yksinkertaisesti ole muuta.


Toikin ihan perkeleen huonosti tehty tatuointi on enää pieni haalea läntti.
 Raksu ♥


Tää on mun lemppariasento, ja istuin aina lapsena nän... Näyttää vähän hölmöltä... :D

P.S. Kiitos lukijalle, joka tekin tuon uuden bannerin. Olin todella otettu ja iloinen. ♥♥♥

64 comments:

  1. Laura!! Tuo näyttää ihan mieheltä ;)

    ReplyDelete
  2. ihanaa kun postasit pitkästä aikaa :) älä ota liikaa paineita tästä blogisi pitämisestä vaan päivittelet just sillon ku haluut ja mitä haluut, vaikka ymmärrän ihan täysin miks välillä mietityttää koko touhu! jos saa jättää postaustoiveen, niin toivoisin omia kokemuksiasi tosta tatuoinninpoistosta. tuntuu, että joka paikassa toitotetaan hyvän tuloksen saamisen olevan mahdotonta, mutta itse olet ilmeisesti tyytyväinen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia paljon ihanasta kommentista! <3 Sun kaltaisten lukijoiden takia tätä teen!

      Delete
  3. Mikä ihana memorylane :)
    Edelleen toivon tosi paljon postausta tatskanpoistosta, itelläkin edessä kuhan rahatilanne sen sallii.

    ReplyDelete
  4. Ihana postaus! :) yks asia ihmetyttää, miten oot voinu saada niin paljon muotoja kroppaas ilman mitään silikoneja :D ite näytän vieläkin samalta kun 15veenä.... Toivottavasti jaksat jatkossakin postailla myös tänne ainakin silloin tällöin! Tai vaikka vaan facebook-yhteisöön jotain mitävaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai ilman mtn silikoneja? XD

      Delete
    2. ei o silarit. ja siis, hämmentävä kysymys, "miten oot voinu saada niin paljon muotoja kroppaas ilman mitään silikoneja" itsehän näytin 15-vuotiaana 15-vuotiaalta ja nyt aikuiselta 24-vuotiaalta, veikkaan et Lauralle käyny samoin hups?

      Delete
  5. siis mitä filippiinien reissulla kävi? :D

    ReplyDelete
  6. Nautin sun postauksista - tuli niitä sitten kerran kuussa tai viis kertaa viikossa.

    ReplyDelete
  7. Öö, ei se oo syy lopettaa kirjottamista, jos postaust ei tuu jatkuvasti O_o. Ite ainakin käytän blogger.comia, jossa tulee aina etusivulle linkiä, kun joku on postannut uuden jutun, ei tarvi joka päivä mennä katsomaan itse bloggarin sivulle, onks tullu mtn uutta. Ehkä näitten inisiöiden kantsis kokeilla kans.

    ReplyDelete
  8. Mä luin just sun vanhat postaukset ja ikävöin sun kirjotustyylii ihan sikana :(!!

    ReplyDelete
  9. Tais olla aika villit weekend festarit? :P

    ReplyDelete
  10. tykkään lukea näitä sun juttuja, koska tuntuu että oot paljon suorapuheisempi kuin muut suositut blgogaajat ja oikeasti kerrot mitä sun mielessä liikkuu. kävin lukee noi sun filippiini-postaukset uudelleen, kaikkea sielläkin sattui ja tapahtui! kiinnostaa kyllä se tatuointi vähän, miten päädyit ottamaan sen ja miksi halusit niin pian siitä eroon?

    miten muuten sun espanja-suunnitelmat, ootko lähdössä sinne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. En löytänyt postauksia tästä filippiini-matkasta, mistähän mahtaa löytyä? :)

      Delete
    2. ööh... blogin oikeassa laidassa on nuo tagit, sieltä löytyy myös filippiinit. ja siitä klikkaamalla saa sitten näkyviin kaikki aiheesta tehdyt postaukset :)

      Delete
  11. sussa on asennetta enemmän ku normaalisti muis bloggaajis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niimpä !! ja rakastan noita sun vanhoja kuvia<3 muistan sut jo gallerian Laura ajoilta! :)

      Delete
  12. Älä tosiaan ota mitään paineita kuinka usein kirjoitat, kirjoitat silloin kun huvittaa, välillä huvittaa varmaan enemmän ja välillä vähemmän, joskus ei ollenkaan. Itse en kirjoita blogia, mutta joskus tulee ihan vain facebookissakin sellainen olo että tekisi mieli vain poistaa itsensä sieltä kokonaan, mennä piiloon kaikilta ja kaikelta, ja miettiikin mitä järkeä sinne on mitään kuvia/päivityksiä laittaa, joskus se tuntuu jopa hölmöltä. Välillä taas tekee mieli useinkin päivittää, laittaa kuvia, kommentoida ja tykätä muiden jutuista. Pakolla ei siis kannata mitään tehdä, tekee asiat oman fiiliksen mukaan ja niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. :)

    ReplyDelete
  13. Mun mielestä sä olet bloggaajana todella erityinen, sussa on joku sellainen tuulahdus jota kellään muulla suomalaisella bloggaajalla ei ole. En ole kommentoinut varmaan koskaan aikaisemmin, mutta nyt oli pakko sanoa, että jos et enää kirjoita, tulen kaipaamaan. Ja vaikka kirjoittaisit kerran kuussa, lukisin silti. :)

    ReplyDelete
  14. älä ainakaa lopeta bloggaamista! ^^, olet ihana!

    ps. mää en ainakaa oota joka aamuauringon noustessa koneen ääressä että joko joko joko on tullu uus postaus :D tulee kun tulee! :)

    ReplyDelete
  15. Pidän siitä että bloggaat ku sille tuntuu, mitenkää velvollinen et ole että pitäisi sinun tänne kaikki kertoo, näin hyvä :) ei paineita tää on sun juttu! :)
    Sä olet Laura aika paljon matkustellut niin mikä on ollut lempparikohde ja kerrotko vähän miten olet varannut matkat majotukset yms.. utelias ;)
    Kaikkea hyvää♡ olet mahtava persoona!

    ReplyDelete
  16. Heeee vanhoja kuvia, ihan parhaita! Ja tietenki ihminen muuttuu ja aikuistuu, mut jatka tätä blogia! Vaikka ei vähään aikaan tullukkaan postauksia niin ihan parhutta kun tulee!:) hyvää loppu kesää!:)

    ReplyDelete
  17. Oi mä muistan noi ajat kun olit juuri alottanut blogin ja siitä luontevasti siirryin sitte lj:stä seuraamaan sua tänne bloggeriin :-) harmittaa että oon kokonaan unohtanu mun lj tunnukset:( mutta just toi alive or just breathing, musta tuntuu et sul oli toi teksti irc galleriassa jossakin "tervehdysjutussa"?;D

    ReplyDelete
  18. Aina tulee vastaan näitä, että "poista tää sun blogi koska se on ihan paska" tai "lopeta sun blogi, kun et postaa".

    Mä eilen siivoilin tätä mun "työ"huonetta ja löysin taas vaihteekseni mun päiväkirjan vuodelta 2002, se on aina jotain jäätävää luettavaa. Ensinnäkin kirjoitustyyli ja se mitä siellä lukee, on todella huvittavaa. Kirjoitin blogia välillä käsin ja toisinaan tietokoneella, mutta tulostin itselleni sen tekstin. Livejournaliin olen kirjoittanut joskus vajaa 10 vuotta sitten, eipä niitä tekstajä enää kuitenkaan ole. Toisaalta harmittaa, mutta toisaalta olo on ihan huojentunutkin.

    ReplyDelete
  19. voi mulla on ollut hirveä ikävä sun livejournalia! :)

    musta on ihan naurettavaa, että ollakseen "hyvä" bloggaaja, pitää yleisen käsityksen mukaan suoltaa muutama blogiteksti päivässä. miks ihmeessä? oon siltä mieltä, että hyvää kannattaa odottaa. mun ei tuu nykyään ees avattua päivittäin postaavien blogeja, kun sit taas harvemmien postaavien uudet postaukset avaan kieli pitkällä :D silloin blogista saa musta paljon enemmän irti!
    eli: pidä ihmeessä tää sun tyyli postailla vastaisuudessakin :)

    ReplyDelete
  20. Ah alko heti KsE soimaan päässä ♥

    ReplyDelete
  21. Sun blogi on ihan paras, koska sulta usemmiten tulee postauksia, jotka tuntuu aidoilta ja siksi ihanilta. Oot ihan tajuttoman kaunis ja sun tyyli on inspiroiva. Nostat mielenkiintoisia asioita esille, esim. kirjallisuudesta ja vaikutat muutenkin todella huipulta tyypiltä. Kirjotat sillon, kun susta tuntuu, että haluat!

    Elämä on joskus ihan tyhmää ja niin on varmaan bloginkin pitäminen, mutta pitää vaan antaa enemmän painoarvoa niille hyville hetkille! :)

    ReplyDelete
  22. Ihanaa kun postasit pitkästä aikaa:) ymmärrän sinäänsä monia sun lukioita että harmittaa kun ei kuulu mitään hetkeen, ja samoin myös itseäni, mutta se varmaan johtuu just siitä että sun blogi on vähän niinkuin joku lempilehti, ja sitä uutta postausta ja sun kuulumisia odottaa niin innolla!:) harmittaa sun puolesta jos tuntuu välillä ahdistavalta kirjoittaa tai kirjoitustauko venyy..mutta kuten aiemmat kommentoijatkin jo sanoivat niin älä ota mitään paineita ja kirjoittelet silloin kun huvittaa ja mistä huvittaa!:) musta tuntuu että sun blogia seurataan ihan samanlailla vaikka postauksissa ei kerrottaiskaan niin henkilökohtaisia asioita, vaan päivänasuja ym. Oot ihana tyttö, todella kaunis ja herttaisen oloinen! Sulla on ihan sika iso potentiaali vaikka mihin! Tsemppiä kaikkeen ja mä ainakin henkilöhtaisesti nautin jokaisesta postauksesta ja aina tulee hyvä mieli kun täällä käy:) joten kiitos laura! Oot ihana<3
    -M

    ReplyDelete
  23. Laura, tää on parasta <3 ei sun tarvi mitään muuttaa, varsinkaan muiden toiveesta. Ole sinä, sitä varten me tätä luetaan.

    ReplyDelete
  24. Livejournalia itsekin kirjotin 8 vuotta! Kesällä poistin sen, koska koitin vatvoa ongelmiani mahd. vähän, mutta nyt olis taas kiva tehdä tunnus.. B) Paras paikka evö!

    Ihania kuvia ja mainio banneri :)

    ReplyDelete
  25. Voi, mulle on ihan sama miten harvoin postaat kun aina edes joskus pääsee sun juttuja lukeen <3 Joten älä pliis lopeta tai tee tästä blogista kauhean suljettua. Mäkin istuin aina noin lapsena, koska en osannu istua risti-istunnassa. :D Vähän pilkattiin, mut ihan sama hah.

    ReplyDelete
  26. haha täällä toinen joka istui lapsena aina noin ... :D!

    ReplyDelete
  27. Voi kiva kun postasit, en ole kertaakaan kommentoinut mutta nyt on pakko! Sun blogista on tullut mulle pakkomielle :D

    ReplyDelete
  28. eikö sua ikinä kyllästytä ottaa kuvia itsestäsi?:D tai olla kuvattavana yms

    ReplyDelete
  29. äää noi mustat hiukset on IHANAT sopii sulle äly hyvin :D

    ReplyDelete
  30. Et oo ikinä näyttänyt minkä tatskan otit Filippiineillä... Vai ootko? Tahtoo nähdä! :) Oliko se se lintu?

    ReplyDelete
  31. hah outoa, kävin just eilen illalla piiiitkästä pitkästä aikaa livejournalissa ja kävin kurkkaamassa myös sun journalia, en oikeastaan tiedä miksi, kai toivoin että sinne olis tullut jotain uutta, tai jotain. Ja nyt oot tehnyt postauksen samalla otsikolla ja puhut livejournaliin palaamisesta.

    Rakastin sun journalia ja sain jotain sun teksteistä, niissä oli sellaista asennetta! Muutenkin ihmisten "sensuroimattomia" ajatuksia ja itsetutkiskelua on mielenkiintoista lukea, ja osittain sun inspiroimana perustin myös oman journalin, se kyllä todellakin helpotti oloa monesti kun sai vuodattaa.. ja nyt jälkeenpäin hauska lukea parin vuoden takaista elämää :) toivottavasti vielä joskus palaat.

    ReplyDelete
  32. Voi ei, muistan noita vanhoja kuvia livejournal/vanhoilta ajoilta galleriasta, ootpas ollu söpö! Alota ihmeessä lj uudestaan, oon itekin miettiny et pitäis alottaa, kun se on ollu suurinpiirtein parasta terapiaa, mitä oon ikinä saanu :D

    ReplyDelete
  33. Sulta on varmaan kysytty tätäkin aika paljon jo mit milloin teet sen kysymyksiin vastaukset)osan kaksi?! :)

    ReplyDelete
  34. Kivoja vanhoja kuvia :-) Kaunis olet nuorempanakin ollut, niin kuin nytkin!

    ReplyDelete
  35. Mä niiin muistan ku ihailtiin kaverin kans pienenä sun kuvia aina irc-galleriasta ja luin aina niitä sun kyselyjuttuja:D Ja just katoin tota asentoo että ööö miten epäluonnollinen ja sit luin että se on sun lempiasento.... Oot höpsö<3

    ReplyDelete
  36. Heii sun blogi on hyvä just näin :) Tee joku kerta megapitkä postaus sun vanhoista asukuvista (noita mitä tässäkin postauksessa), sulla on upee tyyli!

    ReplyDelete
  37. hei mua on tosi paljon hairinnyt mita siella filippiineilla kavi, kerroithan sa jotain blogissa mut et paljoa ?! :o ite oon suunnittelemassa ens vuoden puolelle reissua kambodzaan ja vietnamiin niin ois kiva lukea sun matkoista ja ajatuksista nyt jalkeenpain katottuna. mita ois kannattanu tehda toisin ja mika meni hyvin :)

    ja ois tosi ihana jos alottaisit taas lj:iin kirjoittaan, seurasin sua sillon jo ja tykkasin tosi paljon :)

    helppohan muiden on sanoa etta ala ota paineita kirjoittamisesta ja postaamisesta, mutta aivan varmasti se on mielessa ja stressaa valilla. varsinkin kun oot niin kauan kirjoitellut ja tiedat etta on lukijoita jotka joko innoissaan odottaa tekstia tai marisee siita.
    paiva kerralla vaan !

    ReplyDelete
  38. Aaw, vanhoja kuvia! :) Joo blogi on hyvä näin. Tuo vähän aina jännitystä päivään kun käy kurkkaamassa onko tekstiä vai ei. :)

    ReplyDelete
  39. En ymmärrä miten jotkut voivatkin komennella toisia kirjoittamaan blogia useammin, saati käskeä vielä lopettamaan. Kukaan ei kirjoita blogia elannokseen, eikä tee sitä orjallisesti lukijoiden hyväksi. SE on harrastus! Tasohan siinä häviää jos kirjoitetaan joka päivä jos ei ole edes sanottavaa. Enemmänkin ihmiset saisivat olla onnellisia että bloggaajat avaavat elämäänsä niin että me saamme lukea mielenkiinoisia juttuja, itse ainakin nautin siitä että pitkän ajan kuluttua suosikkiblogeistani löytyy uusi teksti.

    ReplyDelete
  40. Piristi tosi mukavsti päivää kun postasit! Sanonpa vaan sen että tää sun blogi on ollu mun yks lemppareista jo pitkän aikaa ja kyllä voit ihan rauhassa kertoa päivän vitutukset yms! Oot upea ja sulla on taito kirjottaa, muista se!! :)

    ReplyDelete
  41. wowouu näin sut weekendeil ja vitsi miten oot söpö pikkunen!!!

    ReplyDelete
  42. JOOOOO takaisin livejournaliin! ehdin lukea sun juttuja siellä reilun vuoden päivät ja olin tosi pettynyt kun lopetit, vaikka ymmärrän kyllä toisaalta miksi. tai kun miettii että itselläkin on välillä naurettavia luottamusongelmia livejournalin suhteen, vaikka mun elämästä ei ihan hirveen hurjia juoruja edes revitä. oot edelleen mun kaverilistalla siellä, olis parasta huomata joku päivä että oot palaillut kaverisivulle!

    ja pakko mainita, todella pelottavaa miten JUST eilen avokin kanssa puhuttiin killswitch engagesta ja nimenomaisesti tuli juttua tosta alive or just breathingista, vaikka meistä ei kumpikaan oo vähään aikaan kyseistä bändiä kuunnellut. spooky.

    ReplyDelete
  43. kuvien perusteella tatuointi on hieno... Miksi et pitänyt siitä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se Lauran poistattama tatuointi oli eri tatska. Sellanen sulkahässäkkä tossa ranteen ja kyynerpään välissä. Eli toi olkapään tatska on vielä olemassa :)

      Delete
  44. Rakastan sun vanhaa tyyliä, selailen niitä asukuvia vieläkin, saan itellekin inspistä! :D
    On sun tyyli nytkin kiva, vaikka enemmänki sellanen perus, mutta tykkään silti. :)
    Lisää vanhoja kuvia!

    ReplyDelete
  45. ens kerralla ku haluut jotai uudistusta hiuksiin, niin ehdottomasti otsis!! sopii tosi hyvin :))

    ReplyDelete
  46. Kyllä me tullaan mukana vaikka postailisitkin harvemmin, terv. nim. "stalkkasin sua aina galtsussa koska 13-vuotiaana olin ihan inlööv lucakseen ja kappas, täällä ollaan edelleen" :D Ps. oon kirjoittanut livejournaliin kahdeksan vuotta ja kirjoitan varmaan kahdeksan vuoden päästäkin, nuppi ois levinnyt jo aikoja sitten ilman sitä

    ReplyDelete
  47. i love your blog,wow awesome !!,here is my loved blog,i think maybe you are love too:http://www.shopyart.com,Keep in touch,best wish for you.

    ReplyDelete
  48. En ole ikinä kirjoittanut kenellekkään kommenttia, enkä ole liittynyt kenenkään lukijaksi. Mutta älä vain lopeta! Olen seurannut sinua vuosia, ja mielestäni olet mahtava persoona - muuntautumiskykyinen, tyylikäs, pieni keijukainen. Tekstiä päivittäin tai ei, saat hymyilemään. Innoitat varmasti monin verroin ihmisiä enemmän, kuin saat kiukkukommentteja, tai mitä ikinä ne ovatkaan. En tunne sinua, mutta olet kaunis ihminen, ainakin sellainen tunne mulle välittyy sinun sekä uusista että vanhoista jutuista. Erilaisuus on aarre, sinä olet mahti!

    ReplyDelete
  49. ihmiset voi ajatella sen asian niinkin päin, kun et bloggaa kuin silloin tällöin, ettet saa blogista enää itse mitään ja että se on sulle pakkopullaa. Ja sen takia sanovat, et lopeta bloggaaminen, ei siksi, että kirjoittajia itseään vituttaisi kun et bloggaa vaan sun toiminnasta saa sen kuvan, että et jaksa enää tehdä tätä hommaa. :)

    ReplyDelete
  50. Noi vanhat kuvat on niiiiiiiiiin <3 let kyllä kaunis nainen.. vanhempi blogi oli paras :)

    ReplyDelete
  51. mulle tuli kanssa noista vanhoista kuvista sellainen <3 -olo! muistan kun joskus demissä (:D) oli keskustelu joistain tunnetuista/kauniista galleriatyypeistä tms niin sieltä sut bongasin ja aina ihastelin sun kuvia! löysin silloin myös tieni sun blogiin ja oi että :) oletpas ollut hyvin pikkiriikkinen!! love you laura <3

    ReplyDelete
  52. Nyt vasta tajuaa miten monia vuosia on tullut jo seurattua sua! Mun mielestä sulla ei oo mitään velvollisuuksia siinä, miten usein ja mitä sun pitäisi meille kirjoitella. Tää on sun blogi, sun elämä, itse vastaat siitä ja päätöksistäs. Kenenkään muun pillin mukaan sun ei tartte alkaa tanssimaan- ei tässä blogissa, kuten ei muutenkaan elämässä. Pääasia, että oot itse tyytyväinen päätöksiis ja ratkaisuihisi ja seisot niitten takana. Niin kauan, kun teet miltä itsestäs parhaalta tuntuu, oot uskollinen itsellesi niin silloin sulla on hyvä ja levollinen olo. Muulla ei sen jälkeen ookaan enää nii välii. Kiitos sulle näistä vuosista ja tästä blogista. Se on inspiroiva ja mielenkiintoinen, kuten säkin! Pidä huolta!

    ReplyDelete
  53. Sulle sopii niin älyttömän hyvin noi tummat hiukset! aika sexy tummana ;)

    ReplyDelete
  54. Ei Laura et saa lopettaa! Sun blogi on paras. Tuntuu, että sä oot nykyään ainoa bloggaaja, joka tekee tätä nimenomaan bloggaamisen takia. Jos ymmärrät mitä tarkoitan.:) Täällä muuten kanssa yks joka istui pienenä aina noin, vaikka äiti kielsi!

    ReplyDelete
  55. Oon ymmärtänyt, että sun filippiinien matka meni päin peetä. Mutta voitko silti suositella kyseistä maata muille? Meinaan johtuiko sun piloille mennyt matka sun/teidän omista sattumuksista, vai pilasko paikalliset tavat/jutut/kulttuuri kans teidän matkaa? Olisin kiinnostunut ite filippiineistä ja olis ehkä talvella mahdollisuus lähteä sinne päin.. :)

    Ja pakko kans sanoa, että oot erilainen, kiinnostava bloggari. Jatka samaan tyyliin, tai niinkuin parhaaksi itse näät! :)

    ReplyDelete
  56. Mun mielestä tuo on ihan kaunis tatuointi tossa käsivarressa sinulla :) ja itseasias se oli yks inspiraation lähde kun aikanaan aloin miettimään et vois hankkia half sleeven itelle :p

    ReplyDelete