Sunday, October 28, 2012

28:10:12

Tää viikko on mennyt tosi nopeasti ja rennosti, ja viikonlopun olinkin sitten töissä. Huomaa kyllä, että jalkoja, etenkin jalkapohjia alkaa särkeä, kun juoksee ees taas yhdeksän tuntia. Oon miettinyt, että kävisin ostaa jotkut terveyskengät, mutta kun ne on kaikki hieman huomiota herättäviä, eikä ne tossa mun duunissa ois ehkä ihan ideaalisimmat..
Onko kellään tietoa, että mistä voisi saada mukavia ja ihan kivannäköisiä kenkiä, joilla jaksaisi seistä ja kävellä koko päivän?

 Tää on ihan lempparilöhöilyasu. Tilasin melkein vuosi sitten Polkashopista, joten niitä tuskin on siellä enää. :/


Ja sitten tämän viikon ostoksiin.. (Iskä: en aio ostaa tänä vuonna enää yhtäkään vaatetta! )

 Kaikki muut Gina Tricotista paitsi vika oikealta Bershkasta.
 Uusi meikkipussi :) Kai tota vois käyttää jonain clutchinakin, mutta jos mä lähden ulos, niin mulla pitää olla laukussa sellainen hihna, että sen saa olalle.
 Tuubihuivi, Ginasta, ylläri.. :D
 Urheiluosastolta, lenkkipaidaksi siis. Ajattelin nyt taas ryhdistäytyä ja alkaa lenkkeillä useammin..
Saas nähdä...
 Kotoilupaitoja :)
 Ja sitten vielä vikaksi punainen paita, myös Gina Tricotista. Mulla oli toi viikonloppuna töissä päällä, ja varmaan neljä tyyppiä tuli kysyy, että mistä noita saa. :)
Mutta joo, tykkään tosi paljon!
 Eilen tulin illalla töistä kotiin, ja olin niiiin väsynyt, että kun näin tän kuvan, niin repesin kamalaan nauruun! Tuliko edes mieleen ala-asteen musiikintunnit?! Meillä oli kunnon old school-opettaja, joka piti meille sekä musiikintunteja että kaunotunteja. (Kaunotunteja? Niinpä!) Meidän piti opetella Aamutunnelma, Ukko Nooa ja mitähän vielä. Jokaisen oppilaan piti vuorollaan noista seisomaan pulpetin viereen ja soittaa aamutunnelma moitteettomasti. Muuten tuli tupenrapinat, jos ei osannut.. Kerran mä jännitin niin hirveästi, että pyysin päästä vessaan juuri ennen, kun oma vuoroni tuli. Yritin luistaa omasta vuorostani ja ajattelin, että opettaja unohtaisi mut kokonaan.
No, kun tulin takaisin vessasta, niin kaikki huomio kiinnittyi muhun, kun opettaja pyysi soittamaan nokkahuilulla Aamutunnelman siltä seisomalta. En muista, menikö se nappiin...
Ja sitten niihin kaunotunteihin...
Opeteltiinko teillä koulussa kaunon kirjoittamista? Tai opetetaanko sitä vielä ala-asteilla? Meillä oli kaunokirjoja, joihin piti kirjoittaa esimerkiksi yhtä kirjainta koko sivun verran, ja opettaja aina tarkisti kuinka hyvin osattiin kirjoittaa kirjaimet kaunolla. Jos oli tehnyt kirjaimet tyydyttävästi, niin sai "oikein"-merkinnän sivun alalaitaan, ja jos taas oli tehnyt kirjaimet hyvin, niin sai tarran! Muistan, kuinka ihailin yhtä meidän luokkalaista, jolla oli tarroja koko kirja täynnä.. :D

Eilen menin sitten nukkumaan varmaan 20:00 aikaan, ja heräsin tänään "aamulla" joskus 13:00 aikaan. Eli olin nukkunut 17 tuntia + yhden tunnin, koska kelloja siirrettiin yöllä taaksepäin.
 Aika kova saavutus. :D



Käytiin tänään sunnuntaibrunnissalla Stadi Cateringissa, jossa on muuten aina ihan supermukava palvelu. Lappasin lautaselleni kamalan kasan kaikkea mahdollista, ja se olisi jo riittänyt mulle ihan täydellisesti, mutta siihen hintaan kuului myös omeletti. Olin jo niiiin täynnä, kun se omeletti tuotiin pöytään, että hain omenamehua minuutin välein ja huuhdoin väkipakoin alas sitä munakastani.
En vaan jotenkin kehdannut jättää syömättä, kun kerta tilasinkin.. :D
Ja kaiken kukkuraksi paikan omistaja teki vohveleita siinä vieressä ja tyrkytti niitä meille melkein pakolla. Sanottiin, ettei jakseta enää yhtään enempää, mutta silti se toi meille siihen naaman eteen niitä vohveleita. Rakastan vohveleita maailman eniten, joten söin ne silläkin uhalla, että vatsalaukku olisi haljennut.
 Jaksaa jaksaa!!

Käytiin tänään illalla vielä keilaamassa. Jesse vei voiton, koska se on lapsena käynyt keilauskurssin. :D



Wednesday, October 24, 2012

Mielenkiintoisia blogeja #1

 Olen selaillut pari kuukautta niitä teidän linkkailemianne blogeja, ja muutamat lempparit olen valinnut jo aikaa sitten. Blogien läpikäyminen on kuitenkin edelleen kesken, joten niitä saa vieläkin linkittää. Tässä on siis ensimmäiset viisi mun mielestä mielenkiintoista blogia, ja aion vielä julkaista kaksi samanlaista postausta.
 "Meijän pariskuntablogi johon kirjotetaan vuorotellen ja välillä yhdessäkin. Paljon valokuvia ja juttuja meijän arjesta ja sisustuksesta."


"Helsingistä kirjoitteleva rakastunut tyttö, joka pitää perus lifestyleblogia!
Kengät, ystävät, poikaystävä, matkustelu, ruoka, juhliminen, shoppailu jne. rakkautta!"


"Lukiosta juuri lakkinsa saanut mimmi suuntaa kohti teitä tuntemattomia sekä isoja muutoksia, välivuotta pitäen ja vaatekaupassa töitä tehden! Harrastuksina ja intohimona valokuvaaminen, musiikki, vaatteet, hyvä ruoka, sisustaminen ja kaikki muu kaunis visuaalinen. Nämä jutut ovatkin esillä blogissani! Lifestyle- linjalla mennään vielä, mutta tulevaisuudessa luultavasti enemmän muoti- ja sisustuspainotteisia postauksia. :)"

http://freakingmockingbird.blogspot.fi/

"Kohta 19 -vuotias Varkautelainen, Nilla. Kirjoittelen blogia, enemmän kuva- kuin tekstipainotteisena. Pientä lifestyle vibaa. Heh."


"Olen helsinkiläinen 23-vuotias tyttö ja kirjoitan aivan mitä sattuu. Tällä hetkellä opiskelen avoimessa yliopistossa estetiikkaa, treenaan teatterilla uutta proggista, rakastan ja käyn aivan liikaa keikoilla. Myös tunnustan olevani kovin turhamainen ja rakastan kirjoittaa höpöhöpöjuttuja."

Tuesday, October 23, 2012

Voita hiustenpidennykset!

Nyt jollain teistä olisi taas mahdollisuus voittaa itselleen Rapunzelin hiustenpidennykset!

Arvonnan ohjeet:

1. Mene osoitteeseen http://www.rapunzelofsweden.fi/ ja valitse mieleisesi pidennykset.

2. Linkitä valitsemasi pidennykset (sävyineen) tämän postauksen kommenttiboksiin ja kirjoita lyhyt perustelu, miksi haluaisit pidennykset.

3. Arvonta päättyy sunnuntaina 28.10.2012 kello 20:00

4. Julkaisen voittajan blogissani ensi viikolla!

Onnea arvontaan!

http://weheartit.com/


Monday, October 22, 2012

Weeknd

 Nukuin varmaan puolet lauantaipäivästä, ja välillä sitten vaivauduin katsomaan telkkaria tai syömään jotain. On se vaan niin mukavaa välillä ottaa kaikki ilo irti vapaapäivästä ja olla vaan. Ja sitten vielä puhelin äänettömälle + tyynyn alle, niin siinä on vapaapäivä (ainakin mun) parhaimmillaan!
Oltiin kuitenkin edellisenä päivänä Annikan kanssa vähän mietitty, että jos sitä lähtis lauantaina ulos, ja kun Annika ilmoitti, että ovat menossa Gyyliin aloittelemaan, niin mä ajattelin liittyä seuraan.

Mikä siinä muuten on, että aamuisin / päivisin tietää aina tasan mitä laittaa päälleen, mutta jos on lähdössä ulos jonnekin, niin yhtäkkiä tuntuu siltä, että vaatekaapissa ei ole yhtään mitään päällepantavaa..? Vai olenko kenties ainoa tämän ongelman kanssa? :D
  Parit kuvat photoboothilla ja menoks!
 Annika teki ihania kiharoita Riikalle, ja mun omat kiharat (ja omatekemät kiharat) kyllä kalpeni noiden rinnalla. :D

 Kenkien sovitettelua. Kuinka ollakaan, meillä oli Viivin ja Annikan kanssa kaikilla yhtä pienet jalat ja soviteltiinkin toistemme kenkiä. :) Voooihhhh :>
 Pakollinen yhteiskuva!
 Annika siinä valmistautumassa karaokeen. :D
Käytiin ekaksi Motelletissa, mutta siirrytiin sieltä sitten Erottaja Bariin, koska tytöt halusivat laulaa. Siinä meni varmaan ensimmäinen tunti, kun selattiin laululistaa läpi. Välillä niin, että kaikki laittoi silmänsä kiinni ja osotti sormella jotain kohtaa, mutta kertaakaan ei tullut hyvää biisivalintaa, ja välillä sitten joku ehdotteli omia lemppareitaan.
Mä lähdin kotiin aika aikaisin, joten en tiedä, että pääskö ne lopulta laulamaan tai pääsivätkö edes yhteisymmärykseen siitä, että mitä lauletaan.
Jostain löytyi lyijykynä.