Saturday, June 30, 2012

Huomio :)

Saas nähdä miten tästäkin selvitään, mulla on meinaan kiva krapula ja jokaista lihasta särkee!:D
Mutta joo, YLEX:ällä tänään 16.00 eteenpäin!

Tuesday, June 26, 2012

Nyt se alkoi

 Treenaaminen siis!

Käytiin eilen Empun kanssa ostamassa mulle uusia treenikamppeita Kampin Niken liikkeestä ja Forumin Stadiumista.
Tänään käytiin Jessen kanssa K-raudasta ostamassa mulle lukko (kaappiin), minkä jälkeen mentiin Mayor'sille ja hommattiin mulle kuukausikortti, niin ja toki treenattiin.
Mulla on yläkroppa ihan maitohapoilla, mutta ei se haittaa, koska huomenna on jalkapäivä.
Joku (luultavasti mies) ihmetteli täällä blogissa salivalintaani ja neuvoikin kokeilemaan jotain helppoa salia, kuten Motivusta tai Elixiaa. Mitäs ihmettä mä siellä sen enempää osaisin tehdä? Mun pitäisi palkata joku neuvomaan mua ainakin kuukauden ajaksi.
Mä käyn tuolla just siksi, että voin treenata Jessen ja Lucaksen kanssa, ja ne juurikin neuvoo mua laitteiden ja painojen kanssa.
Oon joskus nuorempana käynyt Kampin Esportissa joillain jumpilla, mutta totesin jo silloin, että ne ei vaan ole mua varten. Mua ei huvita hyppiä muiden mammojen kanssa jossain jumppasalissa, vaan haluan treenata nimenomaan punttiksella, ja se onkin parasta kehonmuokkausta.
Noo, ehkä mua vähän huvitti siellä salilla yhdessä vaiheessa, kun taustalla soi Metallican St Anger ja pari todella habaa tummaa äijää pumppaili musan tahtiin ähkien ja puhkien: "COME ON, YEAH, COME ON!!!"
Niin ja en mä tosiaan ole laihduttamassa, vaan kiinteyttämässä kroppaa. Näkyviä lihaksia mulle nyt ei varmaan ihan heti tule, ja jos vähän tuleekin, niin sehän on vain plussaa. :)

 Aamulla mun jääkaapissa oli pelkkä valo ja koiranruokaa, mutta nyt siellä on kymmenen purkkia maitorahkaa, lohta ja marjoja. Hahhaaaa.. Alkoi naurattaa tää mun innostus... Ei vaan kyllä mä nyt aion tsempata!


Tänään on leffapäivä ja alan kattoo J. Edgaria :)
 Eilen luin seitsemän tuntia putkeen siinä sitten yhden 400-sivuisen kirjan :)

Hahhhaa, repesin tälle facebookissa....


Sunday, June 24, 2012

Juhannus

Olin juhannuksen meidän mökillä. Juhannus sujui todella rauhallisesti, ja taisin tuijottaa koko eilisen päivän telkkaria. Perjantaina me käytin Kangasniemen lavatansseilla, ja olin satavarma, ettei siellä ole yhtään ketään. No olihan siellä varmaan parituhatta ihmistä. Ihan hauska kokemus sekin.
Lauantaina, eli eilen tosiaan vaan tsillailin. Illalla tein koirille punkkitarkastukset, ja voi luoja..... Pablolla oli PUNKKI
Mä en ole kertaakaan löytänyt koirilta punkkeja, tosin äiti on, ja se onkin sitten poistanut ne aina. Mä huusin apuun isän, joka sitten yritti ensimmäistä kertaa elämässään poistaa punkkia mun pinseteillä. Osahan siitä sitten jäi Pablo-raukkaan, ja mä olin aivan paniikissa, että mitäs nyt. Googletin aiheeesta pari tuntia kännykälläni, ja katselin lähikuvia punkeista. (Mukavasti juuri ennen nukkumaanmenoa.) Olin sitten aivan varma, että jättiläispunkki (sellainen kolmemetrinen) tulee yöllä mun mökkiin ja syö mut. Tai sitten jos ei punkki, niin naapurin kyklooppi (isä kutsuu yhtä miestä kykloopiksi), joka tulisi suutuspäissään kostamaan mulle - siksi, että isä ei kerran antanut sille konjakkipulloaan) 
Vilkas mielikuvitus :) :D ?

No tänään äiti tarkisti Pablon, eikä sillä enää onneksi ollut sitä punkkia.
En ole siltikään vielä vakuuttunut, joten vien Pablon huomenna varmaan eläinlääkäriin.

 Mun oma prinsessamökki :)
Nukun aina hyttyssuojan alla, vaikka olen suihkuttanut itseeni hyttysmyrkkyjä ja myrkyttänyt koko mökin raidilla aina ennen nukkumaanmenoa. Mulla vaan iho ärsyyntyy hyttysenpistosta niin pahasti, että siihen tulee 10cm x 10cm paise, joten en halua hyttysenpuremia yhtääkään. Enkä onneksi saanut niitä. :)
 Luin varmaan kaikki isän parin vuoden takaiset Historia-lehdet. :)
Mun päässä pyörii ottomaanit, atsteekit, Goebbels, Hitler, DDR:ssä tapahtunut mystinen murha, joka sittemmin selvisi, Amelia Eathart, Hiroshiman ja Nagasakin pommitukset, Yhdysvaltain sisällissota, Etelä-Afrikan buurit ja juutalaisten miesten sivupötkylärastat... Pitäis varmaan itsekin alkaa tilata kyseistä lehteä. :)


Huomenna mä käyn ostaa itselleni uudet salikengät, tai oikeastaan kaikki mahdolliset salikamat, ja sitten mä suuntaan varmaan Jessen kanssa Mayor'sille! Toivotaan, että innostus kestää tällä kertaa :)

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille :)

Saturday, June 23, 2012

Nelly Summer Sale


Nellyn keskikesän alennusmyynnit strattaa taas tänään, ja teillä on mahdollisuus päästä penkomaan tuhansia alennettuja tuotteita etukäteen!

Nellyn aleen pääset täältä ja koodilla LAURA pääset loggaamaan sisälle!

Sunday, June 17, 2012

Häissä

Etsin perjantaina jotain simppeliä mekkoa serkkuni Kristan häihin, mutta tyydyin palaan pitsiä.....
(Tuunattiim äidin kanssa mulle uksi mekko illemmalla..:)) 
Eikä se nyt ollut niin justiinsa, että mitä sinne laittaa.
Krista on mua vuoden vanhempi, eikä halunnut mitään kirkkohäitä, vaan suvun ja ystävien kanssa viettää rentoa hääpäivää.

Äiti ja Michael tuli hakemaan mua 11 jälkeen lauantaina, ja suuntana Lahti.
 Ilon kyyneleet <3
 Ja häävalssi!

Oltiin Lahden Suurhallilla
Pikkuserkku Nikke, ja joku, jonka nimeä en muista nimeä en muista :)
 Morsian ja mosiamen äiti  :)
 Serkkupoika Toni ja Michael.


Mä lähdin aika aikaisin Enoni kotiin nukkumaan.. Olin yöllä noussut sängyltä ja horjahtanut päin taulua. Hienosti Laura!

Nukuin siellä sirpaleiden keskellä mukavasti. Jalassa taitaa olla edelleen muutama sirpale :) :D

Ja kotiin!



Hyvää alkavaa viikkoa kaikille <3


P.S. Mulla tulee ikävä kyllä 23-vuotta täyteen huomenna! Eli synttärit on :D Njääähh

Monday, June 11, 2012

Perus

Viikonloppu meni taas niin vauhdilla.
Perjantaina kadotin henkkarini, (ihan vaan lenkillä) ja lauantaina sitten joku äijä soitti ja kertoi löytäneensä mun henkkarit. Tapasin sen tyypin Kurvin Lidlin edessä ja annoin sille kakskymppiä löytöpalkkioksi. Se oli tosi iloinen ja niin olin mäkin.

Lauantaina mun piti lähteä Kaivolle, mutta sitten se huono sää ja laiskuus vei voiton, ja päätin jäädä kotiin. Whats appailtiin siinä koko ilta Empun kanssa, läheteltiin toisillemme tyhmiä tanssivideoita, kuvia ja viestejä, ja jostain kumman syystä kumpikin halus lähteä käymään ulkona. Mä viihdyin Namussa pari tuntia, mutta jossain vaiheessa se tupakan savu (terdellä) ja nälkä pakotti mut lähtemään kotiin syömään ja nukkumaan.

Sunnuntaina tapasin yhtä blogini lukijaa ja nykyistä bloggaajaa, Sitaa, Rovaniemeltä. :)
Meidän piti nähdä jo perjantaina, mutta mulla meni se päivä ihan uusiks, joten nähtiin pikaisesti sunnuntaina. :)
Sita vaikutti tosi mukavalta kivalta tyttöseltä :)

Äidin luona sunnuntai-iltana. Otettiin äipän kanssa partsilla aurinkoa. :)
Äidin partsilla on siis oli kaks ampparinpesää, mutta nykyään siellä on enää yksi, koska äiti hävitti siitä lattialauteiden alta sen toisen pesän. Vaikka mä pelkäänkin amppareita enemmän kuin mitään, niin silti mua vähän säälitti yks "sinkkuamppari", joka käy aina tsekkaamassa sieltä lauteiden alta, että onko se sen pesä siellä enää. Missähän se asuu nykyään?
Meidän "pikku"sheltti Pablo" <3 :D

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille <3