Saturday, July 21, 2012

Linkitä blogisi

Nyt tulee tämä kauan kaivattu ja pitkään luvattu linkitä-blogisi postaus!
Elikä kaikki te bloggaajat siellä voitte linkittää kommenttiboksiin omia blogejanne.
Olisi kiva, että linkin lisäksi kertoisitte hieman itsestänne ja blogistanne. Sillä lisään tuon lyhyen kuvauksen sitten postaukseen, jossa esittelen valitsemiani blogeja. Näin lukijoillekin tulee pieni käsitys, että millaiseen blogiin on seuraavaksi "astumassa".

Ja muutama juttu vielä..
Eli se mihin kiinnitän blogeissanne huomiota, on ulkoasu, kirjoitustyyli/asu, blogin banneri, kuvat ja koko olemus. Lisäksi plussaa on, jos blogia on pidetty pari päivää pidempään, silloin siitä saa paremman käsityksen.

Esittelen blogejanne kolmessa eri postauksessa, 15 yhteensä.
Ja koska blogeja linkitetään varmaankin jonkin verran, niin aikaakin siihen luonnollisesti menee. :)
Oon myös miettinyt, että järjestäisin linkittämistänne blogeista lukijaäänestyksen, eli te lukijat voisitte äänestää lemppariblogejanne, ja esittelisin viisi eniten ääniä saaneet blogit. Miltäs kuulostaa? Ja nyt vaan rohkeasti niitä blogeja linkittelemään! :) <3

648 comments:

 1. http://ttuuliii.blogspot.com/

  Olen 19-vuotias opiskelija Forssasta. Valmistuin viime toukokuussa media-assistentiksi ja syksyllä aloitan kaksi vuotisen merkonomi koulutuksen. Blogissani kerron minulle tärkeistä aiheista, joista uusin käsittelee muuttoa ensimmäiseen asuntooni! Blogistani löytyy myös videopostauksia reilusti ja tärkeintä blogissa on huomioida lukijat. Itse vihaan sellaisia blogeja joissa kerrotaan jokainen asia, mitä on päivän aikana tehnyt. Lisäksi on pakko mainita vielä, että satun olemaan serkkusi Weeran todella hyvä ystävä, joten Weerakin näkyy blogissani kuukauden kuluttua, kun järjestän tuparit :)

  ReplyDelete
 2. http://leijonakoomassa.blogspot.fi/

  "Tämä tyttö pitää yleensä kaikesta paitsi ilkeistä ihmisistä ja liikennevaloista. Unisiepparit, Paavo Pesusieni ja erityisesti kilpikonnat ovat valloittaneet minun sydämeni. Maailmasta löydän kaikkien ihanuuksien lisäksi PALJOSTI ärsyttäviä juttuja minkä varmasti huomaat lukiessasi tätä blogia. Ajattelen asioita vaikeimman kautta ja olen hitusen hölmö. Eikö se kuitenkin kuulu asiaan?"

  ReplyDelete
 3. http://avaimetunelmiini.blogspot.fi/

  Moi ! Parturi-kampaajaksi opiskeleva tyttö Länsi-Suomesta. Blogi on lifestyle tyylinen ja eniten siellä on asiaa kauneudesta, vaatteista ja musta itsestäni. Postailen usein.

  ReplyDelete
 4. Http://lovethewaywelive-is.blogspot.com

  Kahden nuoren tytön lifestyle blogi :)

  ReplyDelete
 5. http://things-about-me-and-my--life.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. http://jennakettunen.blogspot.fi/

  -15 vuotias tyttö, joka tykkää kuvaamisesta, vaatteista, ja kavereistaan. tällanen perus lifestyle blogi :--)

  ReplyDelete
 7. Oon noin vuoden verran kirjoitellut lifestyleblogiani. Muutin nyt tänä kesänä Kuopioon Helsingistä, joten enää ei hirveästi blogissani Helsingin maisemista kuulu. Kirjoittelen blogiini kaikenlaista, enimmikseen mitä olen tehnyt/ostellut. :) ♥

  annaliina.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja unohdimpa näköjään kertoa itsestäni, hyvä minä... Olen siis selvästikkin _huonomuistinen_, sosiaalinen, pirtsakka ja elämäniloinen. :)

   Delete
 8. http://kisusblog.blogspot.fi/

  Olen 16- vuotias maalla asuskeleva tyttö ja blogiini kirjoittelen omasta elämästä, shoppailuista ja joskus myös vaatteiden tuunailuista. Olen pitänyt blogia noin vuoden ajan :) Vaikka mun elämä onkin tässä iässä hieman tylsää, koitan tehdä blogiini kiinnostavia postauksia :D

  ReplyDelete
 9. http://elina-aam.blogspot.fi/

  Oon 15-vuotias tyttö Lahdesta. Elämääni kuuluu kaverit, perhe, harrastus (muodostelmaluistelu), koulu & kaikkea muuta. Olen menossa nyt 9-luokalle. Blogini on lifestyle tyylinen. :)

  ReplyDelete
 10. www.juli-oneinamillion.blogspot.com Tämä blogi on täynnä iloa, surua, mielipiteitä ja rakkautta. Tämä blogi omistaa ihanat lukijat, kieroutuneen mielikuvituksen omaavan kirjoittajan ja mielipidetekstejä tulee aina välillä, enjoy :)

  ReplyDelete
 11. http://murmelin-poika.blogspot.fi/

  10,5kk Valtteri-pojan mamma ja sen elämää, murheita, ostoksia sun muuta hömppää :D jos yhtään kiinnostaa, niin eikun muutkin lukemaan ;)

  ReplyDelete
 12. http://eltsyi.blogspot.fi

  16-vuotias Lahtelainen tyttö kirjottelee blogiinsa niitä näitä ja useimmiten antaa kuvien kertoa enemmän. Heinäkuun loppuun asti blogi on "tauolla", koska vietän kesäni Kanadassa ja kirjoitan matkablogia (http://ella-canada.blogspot.fi).

  ReplyDelete
 13. http://www.rantapallo.fi/sarrrri/

  Hola! Olen 23-vuotias, ja palasin juuri vuoden kestäneeltä matkalta Suomeen. Oikeastaan kyseessä ei toisaalta ollut matka, vaan asuin ja opiskelin kaukana Etelä-Amerikassa, Perun Limassa. Minulla jäi sinne paikallinen poikaystäväni, mutta erossaolosta ei toivottovasti kuitenkaan tule liian pitkää. Asun Porvoossa ja opiskelen matkailualaa, siispä matkailu sekä tietysti suurin intohimoni Latinalainen Amerikka pyörivät postauksissa jonkin verran. Uuteen asuntoon muuttaminen on edessä tulevalla viikolla, joten muuttamiseen liittyviä sekä tietysti sisustusaiheisia postauksia on luvassa aika paljon. :)

  ReplyDelete
 14. http://a-small-externally.blogspot.fi/

  Olen 15-vuotias tyttö Itä-Suomesta. Oon siis siirtymässä ysiluokalle. Blogi kertoo mun elämästä, haaveista ja unelmista. Blogi oli tauolla tossa jonku aikaa joten en oo kerenny kirjotella kovinkaan paljoa, eikä itse blogikaan ole ollu olemassa kauaa, joten lukijoita on vähän. Olis kyllä tosi kiva saada lisää lukijoita!:) Kirjottelen myös muistakin aiheista kun vaan mun elämästä:) Postailen yleensä jokapäivä (poikkeuksia lukuunottamatta).

  ReplyDelete
 15. http://www.glamourismypassion.blogspot.com/

  Heippa! Olen 16-vuotias tyttönen Tampereen suunnalta. Blogini kuvauksestakin saa jo sen tietoon, että pidän kaikesta kimaltelevasta ja loisteikkaista kuteista. Alotin bloggaamisen n. vuosi sitten, mutta poistin ensimmäisen blogini, ja tämän loin olisiko noin 2kk sitten? Kerron lähinnä vapaa-ajan elämästäni lukijoilleni ja kaikesta mitä sisältyy elämääni. Myös vaatteet, meikit ja hius-jutut kuuluvat blogiini. Tällä hetkellä 55 lukijaa. Haaveena on DJ:ksi pääseminen ja matka Pariisiin:) - Jeannay

  ReplyDelete
 16. http://inkaws.blogspot.fi/

  18 vuotiaan tytön lifestyle blogi jossa kerron mun kiinnostuksen kohteista, ostoksista,kynsistä,rusketuksesta,vaatteista, päivistä yms. Blogia oon pitänyt n. puoli vuotta ja pyrkinyt kirjoittamaan melkein joka päivä :)

  ReplyDelete
 17. http://idmaheart.blogspot.com/

  olen kohta 15 vuotias tyttö loimaalta. mun blogissa kirjottelen hiuksista jonkun verran ja fanitan gagaa ihan täysillä, mutta on silti lifestyle blogi. tykkään lävistyksistä ja aion hankkia joskus tatuointeja. ja ainiin ! valokuvaus on myös yks juttu mitä harrastelen ja kamerana toimii siis canon eos 600d.

  ReplyDelete
 18. http://yougotyourheadintheclouds.blogspot.fi/

  Olen 17-vuotias lukiolaistyttö ja pidän melko kuvapainotteista blogia päiväkirja tyylillä:)

  ReplyDelete
 19. http://annujjau-life.blogspot.fi

  -95 syntyneen tytön höpinöitä arkielämästä. Blogin pidon aloitin 2009, mutta oman tyylin löysin reilu vuosi sitten. Kerron blogissani elämästäni, yleensä aina kuvien kera. Uusia postauksia syntyy "mielen mukaan", sillä en halua että blogista tulee ylimääräistä stressiä. Kuitenki koitan päivitellä vähintään kerran viikossa.

  ReplyDelete
 20. http://withoutfashionwe.blogspot.fi/

  Helsinki! Lähinnä liikuntaa, "healthy stuff" -juttuja ja asuja.. :)

  ReplyDelete
 21. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 22. www.heartoff-glass.blogspot.com

  Heii:3 Oon 16-vuotias tyty jostai pikkupaikasta. Yleensä postauksessa on musiikkia, pari kuvaa, ja jotai ajatuksia. Oon kiinnostunu valokuvaamisesta, vaatteista, hmm.. mitä muuta, noh katso blogini niin näät itse:)

  ReplyDelete
 23. Joiltain vissii menee ohi "Olisi kiva, että linkin lisäksi kertoisitte hieman itsestänne ja blogistanne. Sillä lisään tuon lyhyen kuvauksen sitten postaukseen, jossa esittelen valitsemiani blogeja."

  ReplyDelete
 24. Kahden lukiolaisen tytön kirjoittama blogi,joka on aika muoti painotteinen, mutta sisältää myös hieman höpinää elämästä ylipäänsä.

  ReplyDelete
 25. http://tannifloats.blogspot.fi/

  15 vuotiaan tytön lifestyle/valokuvailu -blogi. Blogi rakentuu pääasiassa omille kiinnostuksen kohteille, eli valokuvaukselle, leffoille, kavereille ja ylipäänsä elämälle. Suurimpana haaveena mulla ois oppii hyväks valokuvaajaks ja päästä kuvailee paljo ulkomaille. Blogia oon pitäny jo muutaman vuoden, mutta vanhat postaukset poistin joskus alkuvuodesta, jolloin blogini koko vähän niinkun uuden alun :)

  ReplyDelete
 26. Raumalainen rokkimorsian 2013 haaveilee, suunnittelee ja toteuttaa suunitelmiaan hääblogissaan. :)

  http://tattoobride.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 27. http://ssummernights.blogspot.com

  15-vuotiaan tytön tyyliblogi. Postauksissa yleensä päivän asuja, ostoksia ja sit tietty joka päiväistä elämää kertovaa tekstiä.

  ReplyDelete
 28. http://highheels-lowjokes.blogspot.com

  Olen kasiluokalle menevä tyttö Oulusta. Kirjoittelen elämästäni, harrastuksistani ja muodista. Pyrin postailemaan joka päivä ja kirjoitan sekä suomeksi että englanniksi(-:

  ReplyDelete
 29. http://anna-hearts-you.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tamperelaisen tytön blogi, jossa asuja, kauneusjuttuja, bileitä, arkea ja ostoksia. Lukijani sanovat, että minuun on helppo samaistua :) Postailen usein, koska se on kivaa ja bloggailu on rakkain harrastukseni.

  Anna ♥ you

  ReplyDelete
 30. http://zennikasblog.blogspot.fi

  Olen 17-vuotias tyttö, kymmenen päivän päästä 18. Asun Porin seudulla ja olen kaksikielinen, eli äidinkieleni on ruotsi. Blogini oli alunperin kauneusblogi, mutta aloin huomaamaan että lifestyle tyylinen blogi sopi paremmin minulle. Kirjoitan vapaa-ajastani, mietteistäni, ystävistäni, juhlimisesta ja välillä teen videopostauksia. Käyn paljon kirpputoreilla ja esittelen löytöjäni blogissani. Olen saanut jo monet ihmiset muuttamaan käsitystään kirpputorja kohtaan. Kesällä postaukset ovat jääneet vähemmälle, mutta yritän korvata sen tekemällä aina välillä " megapostauksen " :)

  ReplyDelete
 31. http://nooriksen.blogspot.fi/

  Kohta 19 vuotiaan tytön aika kuvapainottenen blogi. Blogista löytyy kuvien lisäksi aika paljon erilaisia juttuja mun elämästä ja arjesta ja ajatuksista :-)

  ReplyDelete
 32. http://allyouever.blogspot.com

  Blogi alkoi aiemmin keväällä Espanjassa vietetyn työssäoppimisjakson takia ja aluksi olikin vain tapa jakaa kokemuksia ja kuulumisia tuttujen ja vieraidenkin kanssa. Vaikka blogi on ollut jo "pidempään" pystyssä, se hakee vielä itseään niinkuin kirjoittajakin. Olen kuitenkin pian 23-vuotias juuri valmistunut parturi-kampaaja ja blogi tulee painottumaan paljon itseeni, elokuussa tulevaan paluuseen rakkaaseen Espanjaan ja toivottavasti pian enemmän myös muotiin ja hiusjuttuihin!Kesä on menny laiskotellessa, joten kirjoittaminenki meinaa aina jäädä, mutta nyt on loppunu festareilla ja kissan ristiäisissä juokseminen että joskopa tää tästä! :)

  ReplyDelete
 33. http://notroubleme.blogspot.fi/

  Pienen kylän 22-vuotias tyttö kirjoittaa kaikesta mitä elämä vain sisältää, välillä enemmän, välillä vähemmän, fiiliksen mukaan! Vaatteet, tatuoinnit ja sisustus kuuluu kiinnostuksiin, vaikka en niistä vain täysipainoisesti kirjoitakkaan!Tervetuloa!:)

  ReplyDelete
 34. http://suvbbi.blogspot.fi/

  Ei ehkä niin kauaa pystyssä ollut, mutta sitä enemmän asiaa. 18-vuotias sähköalaa opiskeleva tyttönen lapista, rovaniemeltä. Bloggailen arjesta enimmäkseen ja saa nähä ajan kanssa mitä tapahtuu! Kotoa löytyy yorkshirenterrieri Mörkö about 8kk ja avomies :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ps. Unohtu kertoa ittestä, ku joku tuola ylempänä siitä mainitti.. Mutta oon tosi avoin ihminen, pystyn puhhuu aroistaki asioista mitä elämässä on koettu. Rakastan tatskoja, eläimiä, kokkailua, kuvailua ja ihan yleisesti elämäki on välistä kivvaa!

   Delete
 35. http://besttobemyself.blogspot.fi/

  Kohta 17 vuotias tyttö Vihdistä kirjoittelee life style blogia.Rakastan/pidän musiikista, kirjoittamisesta,bloggaamisesta, shoppailusta, urheilusta, ruuan laittosta ja ystävista tietenkin. (;

  ReplyDelete
 36. www.elvira-diveintomylife.blogspot.fi

  Pian 15-vuotias tyttö porista kirjoittelee normaalia lifestyle blogia :)

  ReplyDelete
 37. http://dreams-milla.blogspot.fi/

  Nuori porilaistyttö, jonka ikuinen unelma on perustaa oma kotitekoinen kynsistudio. Hän rakastaa tanssimista ja harrastaakin hip hop tanssia. Ikuisuusprojektina yrittää hyväksyä vartalonsa epäkohtineen kaikkineen ja parantaa kouluarvosanojaan. Viimeisen vuoden aikana hän on kokenut kaikenlaista ja kaiken sen keskellä hän on kadottanut itsensä jonnekkin kaukaisuuteen. Nyt hän yrittääkin parhaansa mukaan rakentaa itsensä eheäksi ja omanlaiseksi ihmiseksi. Hän haluaakin toivottaa kaikki tervetulleiksi seuraamaan matkaansa kohti täydellistä fyysistä ja henkistä tasapainoa :-)

  ReplyDelete
 38. http://kaurapuuroajakimalletta.blogspot.fi/

  Kaurapuuroa ja Kimalletta: Kaurapuuroa on blogissani salilla käyminen, ruokajutut ja arkiset asiat. Kimalletta puolestaan konemusiikki, ihanat jutut ja kauniit vaatteet. Itse olen 22 vuotta ja Tampereelta, mutta syksyllä on edessä muutto koulupaikan perässä Helsinkiin.

  ReplyDelete
 39. veera-princesslife.blogspot.com

  Heissan ! Täällä ruudun toisella puolella This is a life of the princess - blogia pitää -97 vuonna syntynyt tyttö Pohjois-Savosta. Blogini nimi sai alkunsa siitä, kun perheeni kutsuu minua prinsessaksa ja tarkoituksena olisi, että kurkattaisiin tavallisen suomalaistytön elämään. Blogini on aika tuore, periaatteessa opettelen vielä bloggauksen taikoja. Siellä ei välillä teksti (ajatus) oikein luista ja sen kyllä huomaa.. Kirjoittelen omasta elämästäni - kaikesta laidasta laitaan, kuvien kera tottakai. Haaveena olisi, että jonain päivänä saisin bloggailuni vähän tasokkaammalle tasolle ja säännölliseksi. Niinkuin päivittäiseen käyttöön. Olisihan se kiva, että lukioitakin tulisi joskus ihan kohtuullinen määrä.

  ReplyDelete
 40. bubblingg.blogspot.fi

  Yleistä fiilistä omasta elämästä! :)

  ReplyDelete
 41. http://jennaiida.blogspot.fi/

  17-vuotias opiskelija pienestä kaupungista, kirjottelen vähän kaikesta maan ja taivaan väliltä,mutta lähinnä arjesta ja vaatteista :)

  ReplyDelete
 42. http://youngwildfreeee.blogspot.fi/

  17-vuotias tyttö kirjottelee Haminasta, eli tämmösestä tuppukylästä! En oo tosissaa kirjotellu paljoa, koska tuntuu, ettei lukijoita löydy niin ei ole innostanut :D (kuulostaapa säälittävältä...) Kirjottelen omasta elämästäni!

  ReplyDelete
 43. http://fuck-yeah-emilia.blogspot.fi/

  ota itse selvää.

  ReplyDelete
 44. http://rebel-milla.blogspot.fi/

  18-vuotias ihan perus lifestyle blogi et ei mitenkää erikoisemmin käsittele muotia. paitsi ehkä vähän.

  ReplyDelete
 45. Meinasin linkittää oman blogin, mutta sähän oot jo kertalleen esitellyt sen, joten skippaan ;) Tällaiset postaukset on kyllä kivoja, löytää aina kaikkea uutta kivaa luettavaa! :)

  ReplyDelete
 46. pian 20v tyttö kertoilee elämästään keski-suomessa inttileskenä. aiheena mm. vaatteet, pukeutuminen, ruoka, urheilu ja matkustelu. sisältää paljon asukuvia:)

  ReplyDelete
 47. http://disasterinthecloudcastle.blogspot.fi/

  21-vuotiaan raskaana olevan naisen blogi, missä paljon valokuvia huonolla tekstillä sävytettynä. Perus oma elämän kertaa, kera avomiehen, koiran, vauvamasun ja materiaali-riippuvuuden kanssa (pakko saada joka kuukausi edes jotain uutta vaatetta tai asustetta=DD ).

  ReplyDelete
 48. http://itkisitko-onnesta.blogspot.com

  fiiliksiä, kuvia, tekstiä, musiikkia.
  neljä sanaa, jotka kuvaavat blogiani parhaiten.
  itse olen 17-vuotias musiikkilukiolainen helsingistä.

  ReplyDelete
 49. http://quackingworld.blogspot.com/

  17v. tytön selitystä edessä päin olevasta vaihtarivuodesta ja elämästä ennen sitä. Suuntana usa ja matkaan olisi tarkoitus lähteä elokuussa ja paluu kesä-heinäkuussa 2013. Tämän hetkinen sisältö on fiilistelyä ennen lähtöä ja pientä infoa missä mennään. Usa:n puolelta kerron sitten enemmän omasta arjestani sekä tekemisistäni :)

  ReplyDelete
 50. http://liisamarian.blogspot.fi/

  19-vuotiaan tytön blogi joka seurasi talvella matkaopaselämää teneriffaa ja nyt kesällä suomielämään sopeutumista ja syksysuunnitelmien pohdintoja. rakastan kaikkea kaunista, reissuilua ja juhlimista!

  ReplyDelete
 51. http://alexandra-piece.blogspot.fi/
  Nuori tyttö joka halua jakaa pienen palan elämästään. Olen ensikertalainen ja tein tämän aluksi lähinnä itseäni varten "omaksi sähköiseksi päiväkirjaksi." Mutta kuitenkin niin että muilakin olisi mahdollisuutta hieman kurkistella sitä. Kirjoittelen lähinnä tekemisistäni ja siitä mitä päässäni pyörii. Kirjoittaminen on oiva terapiaa ja toivon että muutkin innostuisivat siitä.

  ReplyDelete
 52. http://paulinasway.blogspot.fi/

  16 vuotiaan, Berliinissä asuvan tytön lifestyle blogi. (:

  ReplyDelete
 53. http://aint-beautiful.blogspot.fi/

  20-vuotias tyttö Kuopiosta höpöttelee mitä milloinkin mielen päällä. Sisältää lähinnä asukuvia ja ripauksen lifestyleä. Blogini erottuu muista värikkäällä ulkoasulla ja huonolla sarkasmilla.

  ReplyDelete
 54. http://muutakinkuintanssia.blogspot.fi/

  20-vuotias hupsun rempseä tanssinopiskelija Tampereelta. En kirjoittele pelkästään tanssin maailmasta tai unelmieni tavoittelusta, vaan myös aidosti ja kuvailevasti myös karujakin arkipäiviä, lempimekoista kodin pieniin yksityiskohtiin, muista harrastuksista ja intohimoista, kuten valokuvauksesta.
  Toivon blogini inspiroivan ihmisiä sekä kannustaa elämään intohimoisesti!
  Tavoitteena olla onnellinen, käydä kaikkialla, matkustella ja menestyä tanssijana, ulkomailla, sitten kun oon iso tyttö! :-)

  ReplyDelete
 55. http://katsyy-justkeepondreaming.blogspot.fi/

  15-vuotiaan lifestyle blogi, joka sisältää kaikenlaista höpinää ja valokuvausta :--)

  ReplyDelete
 56. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 57. http://me-chasing-dreams.blogspot.fi/

  Tämä blogi toimii kanavana välittää kuvin maustettuja rustauksia nuoren naisenalun elämästä. Pikkukylästä tullaan ja suureen maailmaan suunnataan! Syksyllä alkavat kauppatieteen opinnot ulkomaalaisessa yliopistossa toivottvasti avaavat ovia uusille vesille. Innoittajina rakkaaseen harrastukseen toimivat kaikki sopivasti turhamainen, mutta myös tavallinen ihana arki, kera rakkaiden ihmisten.

  ReplyDelete
 58. http://jennajasmin.blogspot.fi/

  20-vuotias opiskelija postailee omasta arjesta.

  ReplyDelete
 59. somethingansku.blogspot.fi

  Moikka! Oon 19-vuotias tyttö Pohjois-Savosta, ja päätin aloittaa blogin vähän aikaa sitten. Tyyliltään mun blogi on aika lailla lifestyleä. Eikä kannata hämmentyä vielä keskeneräisestä ulkonäöstä :D

  ReplyDelete
 60. http://withjuuli.blogspot.fi/

  Pääsääntöisesti kuvapainotteinen "hömppäblogi", mitä ei kai voi mihinkään varsinaiseen genreen listata. Kirjoittelijana 21-vuotias, tuleva sairaanhoitajaopiskelija, jonka elämä kuitenkin tällä hetkellä painottuu pitkälti kavereiden kanssa touhuamiseen ja koiriin.

  ReplyDelete
 61. http://emma-susanne.blogspot.fi/

  kaksi tyttöä pääkaupunkiseudulta kirjottelee lifestyle-fashion blogia ja blogissa painotetaan hyviin kuviin :)

  ReplyDelete
 62. http://ajaviagem.blogspot.fi/

  Olen 24-vuotias, nykyään Helsingissä asuva IT-alan tyttö. Intohimona elokuvat, pelit, musiikki ja biletys :)

  ReplyDelete
 63. http://pfol-n.blogspot.fi/

  Rakastan musiikkia ja suklaata. Meneillään kova yritys päättää matkailualan opinnot (haha, todellakin) ja välillä pinkaista lenkille (voispa opparin kirjoittaa urheilemalla). Syyskuun alusta bloggaan Ruotsin maaperältä kun työharjoittelu vie tien sinne muutamaksi kuukaudeksi.

  ReplyDelete
 64. http://tlsparrows.blogspot.fi/

  Yks 21 v äippä ja yks pikku poitsu, siitäpä koostuu mun blogin päätähdet. Juttua löytyy aina yleisestä lätinästä vaatteisiin, meikkeihin ja musiikkiin asti.

  ReplyDelete
 65. http://noora-eveliina.blogspot.fi/

  Blogini punainen lanka on erilaiset DIY- ja ompeluprojektit. Mukana on myös ripaus kissoja, inspiraatiota, hyvää ruokaa, asuja, matkustelua ja elämää ! Itse olen kohta täysi-ikäinen vaatetus-alan opiskelija Oulaisista/Oulusta. Enjoy !

  ReplyDelete
 66. http://jj-breakingfree.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee kaksi pian lukiolaista,paljon pohdiskelevaa ja unelmoivaa Salolaiskaverusta aiheena elämän pikku ilot ja surut, kommellukset, kaverit, tapahtumat, ostokset ja aika-ajoin mietityttävät syvälliset kysymykset. Blogin nimi juontaa molempien elämäntapaan ja ajatteluun- tässä me- vapaina, avoimina ja ennakkoluulottomina :).

  ReplyDelete
 67. Www.essi-ka.blogspot.com

  20 vuotias naikkonen Oulusta kirjoittelee lifestyle-tyylistä blogia, jonne eksyy välillä myös päivänasuja ja vaatehöpötyksiä muutenkin. Aloitan syksyllä parturikampaajanopinnot, joten tukkajuttujakin on luvassa pian, entistä enemmän :--)

  ReplyDelete
 68. http://olenonnellinenmitasaluulit.blogspot.fi/

  16 -vuotias tyttö joka on muuttamassa Kokkolasta perheensä luota yksin asustelemaan Ouluun opiskelujen ja poikaystävän takia kirjoittelee matkustamisesta, vaatteista ja muutenkin vain elämästään. Blogia olen kirjoitellut vähän yli vuoden. :)

  ReplyDelete
 69. http://erika--alexandra.blogspot.fi/

  kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa, eli enimmäkseen kuvia ja joskus myös hyvää musiikkia :)

  ReplyDelete
 70. http://laurabelieves.blogspot.fi

  Kohta 18-vuotias lukiolaistyttö, blogin kuvauksen mukaisesti vaateriippuvainen, reality-tv hullu, pää täynnä tyhmiä ajatuksia ja aina menossa!

  Välillä tykkään postailla useemmin viikkoon, välillä menee helposti viikon taukokin :) no pressures.

  ReplyDelete
 71. http://kizzmymemories.blogspot.fi/

  Olen 22 vuotias parturi-kampaaja joka kirjottelee päivän kuulumisia,vaatteista, hiuksista,kynsistä,kavereista,ruuasta ja urheilusta ym .. Vähän oikeastaan kaikkea mitä elämääni kuuluu :)
  En ota paineita bloggailusta ,kirjoittelen sillon kun tekee mieli :3

  ReplyDelete
 72. http://tearsofhappinessfanni.blogspot.fi/

  Nuori naisenalku Järvenpäästä kirjottelee kuvapainotteista lifestyle -tyylistä blogia suht rentoon tahtiin (-: Vaatteita, valokuvausta, kavereita ... kurkkaamalla blogiini selviääkin sitten enemmän ! :)

  ReplyDelete
 73. http://forglam.blogspot.fi/

  Minun blogini, jossa on kaikenlaista sekaisin. Teemaa ei ole, mutta usein kirjoittelen lemmikeistäni, meikeistä, kynsistä ja hiuksistakin. Sekä kaikesta mitä mieleen juolahtaa. Saa mennä vakoilemaan!

  ReplyDelete
 74. http://empsukka.blogspot.fi/

  98-vuonna syntynyt tyttö kirjottelee lifestyle blogia päivän asioista, mutta blogissa on enimmäkseen kuvia!(:

  ReplyDelete
 75. http://inmymind-iida.blogspot.fi/

  Olen 19-vuotias naisen alku turusta, kirjoittelee omasta elämästä!

  ReplyDelete
 76. http://allouteevi.blogspot.fi/

  Tässä olisi 16 vuotiaan Helsinkiläisen tytön lifestyle tyylinen blogi. Blogini avulla etsiskelen omaa tyyliäni ja kirjoittelen mitä mieleen tupsahtaa. Suurin osa postauksista koostuu päivänasu kuvista ja linkittelen usin lempimusiikkiani. Blogini on noin puolivuotta vanha ja bannerin olen itse piirtänyt :--)

  ReplyDelete
 77. http://zionpaivakirja.blogspot.fi/

  "Mietteitä elävästä elämästä" Kokeilen vasta siipiäni bloggaajana ja opettelen blogin tekemisen niksejä. Pääasiallisesti käyn läpi omia ajatuksiani elämästä ja omista kokemuksista. Lukijoita en ole blogilleni vielä saanut jonka takia postaukset ovat olleet vielä aika satunnaisia. :) Mutta hiljaa hyvää tulee?

  ReplyDelete
 78. http://www.rositann.blogspot.com

  Espanjan Alicantessa asuva tyttö kertoo elämästään, tyylistään ja ostoksistaan runsaiden kuvien kera. Päivän asuja, shoppailuja ja tietysti paljon espanjalaista kulttuuria :)

  ReplyDelete
 79. http://zionpaivakirja.blogspot.fi/

  "Mietteitä elävästä elämästä"

  Olen vasta aloittanut hiljattain blogini pitämisen, joka käsittelee omia mielipiteitäni ja ajatuksiani elämästä.Lukijoita en ole vielä saanut jonka takia postaukset ovat olleet aika satunnaisia. Mutta hiljaa hyvä tulee? :)

  ReplyDelete
 80. http://eveliinannas.blogspot.com

  Olen 16-vuotias tyttö Pohjanmaalta joka kirjoittaa omasta elämästään ja kiinostuksen kohteistaan. Valokuvaus, muoti, hiukset.. kuuluvat mm. kiinostuksen kohteiksi :) Blogia olen pitänyt jo päälle kaksi vuotta, ja siihen maailmaan on jo kovinkin koukuttunut. Tarkoituksena olisi tehdä blogista enemmän muoti/hius painoitteinen tavallisen lifestylen sijaan :)

  ReplyDelete
 81. http://live-your-dreams-darja.blogspot.fi/
  14-vuotias tytön lifestyle blogi :)

  ReplyDelete
 82. mulla on itseasissa kaksi blogia, joten linkkaan tähän nyt molemmat :)

  http://princess-musicc.blogspot.fi/

  "Blogistani löydät biisejä joka lähtöön. Koitan laittaa tänne uusimmat, mutta jaan myös vanhempia kappaleita jotka on soinut päässä. Hyvin filispohjalta siis menee. Postauksia noin jokatoinen päivä"

  http://princess-skysthelimit.blogspot.fi/

  "Kirjablogi johon koitan mahdollisimman monipuolisesti ilmaista ajatukseni lukemistani teoksista. Välillä myös muuta kirjallisuuteen liittyvää, sekä elokuva- ja sarja-arvosteluja."

  ReplyDelete
 83. www.annnamarie.blogspot.com - Precious Mode

  Aika perus lifestyle-tyylinen blogi, jota kirjoittelee 19-vuotias tyttönen Turusta. Teen tällä hetkellä töitä yökerhossa mutta syksyllä työt tulee painottumaan enemmän tanssin puolelle sillä oon mukana avaamassa uutta turkulaista tanssikoulua.

  Postaukset painottuu aika lailla tanssiin, arkijuttuihin, ostoksiin, omiin haaveisiin, sillontällön myös ostoksiin jne. Koitan antaa lukijoilleni mahdollisimman paljon ja aina kun mahdollista, suosittelen hyviä tuotteita, tapahtumia, musiikkia ym.

  Monen muun tapaan kirjottelen aika pitkälti omaksi ilokseni enkä halua, että blogini iki maailmassa tuo stressiä vaan haluan sen pysyvän mielekkäänä harrastuksena. Toki kuitenkin toteutan toivepostauksia enemmän kuin mielelläni.

  Blogin ulkonäkö ja etenkin selkeys on mulle myös tosi tärkeetä :)

  ReplyDelete
 84. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 85. http://whiteandclassy.blogspot.fi/

  Heippa ! Kirjoittelen blogia kaikista ihanista turhamaisista tyttöjen jutuista ! Shoppailusta, kauneudenhoidosta, hiuksista, sisustuksesta, vaatteista, kaikesta kauniista ! <3

  ReplyDelete
 86. http://sallasfireflies.blogspot.fi

  Oon 18-vuotias parin viikon päästä helsinkiläinen neitonen, joka rakastaa tatuointeja, kauniita asukokonaisuuksia ja kiireettömiä aamupaloja kahvin kera. Sekä tietysti valokuvaamista ja kirjoittamista! Blogini on lifestyle-painotteinen, sieltä löytää juttuja ja kuvia niin omasta tyylistäni kuin arkisista kuulumisista. Tervetuloa! :-)

  ReplyDelete
 87. mulla on itseasiassa kaksi blogia, joten linkkaan nyt molemmat tähän :)

  http://princess-musicc.blogspot.fi/

  Blogistani löydät biisejä joka lähtöön. Koitan laittaa tänne uusimmat, mutta jaan myös vanhempia kappaleita jotka on soinut päässä. Hyvin filispohjalta siis menee. Postauksia noin jokatoinen päivä.

  http://princess-skysthelimit.blogspot.fi/

  Kirjablogi johon koitan mahdollisimman monipuolisesti ilmaista ajatukseni lukemistani teoksista. Mukana myös muuta kirjallisuuteen liittyvää, sekä välillä sarja- ja elokuva-arvosteluja.

  ReplyDelete
 88. http://mylifeasemmi.blogspot.fi/

  Olen 21 vuotias naisenalku Jyväskylästä.Blogissani kirjoitan elämästäni ja jonkun verran muodistakin.Paljon kuvia.
  Aloitin blogin kirjoittamisen tämän vuoden alussa ja päivitän ainakin kerran päivässä. :)

  Blogisi on ihana. :)

  ReplyDelete
 89. http://marbelii.blogspot.fi/

  Lapissa asuvan, 19-vuotiaan tytön pitämä lifestyle blogi. Rakastan valokuvaamista ja kirjoittamista, jonka yritän tuoda blogissani mahdollisimman hyvin esille! Yritän kehittyä niin kuvaamisessa kuin blogin pitämisessäkin. Oon juuri lopettanut lukion ja aikomuksissa on luultavasti pitää välivuosi + muuttaa omaan kotiin, jos opiskelupaikkaa ei vielä löydy :-)
  Jos pidät selkeistä ja tarkoista kuvista, pohjoisempi suomi kiinnostaa sua ja pidät lifestyle blogeista, tsekkaa ihmeessä! :)

  ReplyDelete
 90. Linkitin blogini osoitteen ja samalla sähläsin yllättäen jotain.. Viimiset kirjaimet eivät tainneet olla olelliisia enää :D Niitä ei tarvitse välttämättä kopioida mukaan, mikäli siellä jotain yksinäisiä kirjaimia oli x) hahah. t. mestari koneiden kanssa !

  ReplyDelete
 91. http://kickstart-myheart-eerika.blogspot.fi/

  13-vuotias tyttö Kainuusta kijottelee blogia päivistänsä, tanssista, musiikista.
  passions: Tanssi, musiikki, L.A, U.S.A, Mötley crüe, rock 'n' roll, glamboys.
  Havahduin pari kuukautta sitten että eletään vain yhdesti eräästä tapahtumasta johtuen, joten päätin että perustan sen blogin, haluan jakaa muille ihmisille mun unelmista ja kokemuksista :-)

  ReplyDelete
 92. http://kitty-wardrobe.blogspot.fi/

  Lifestyle blogi, jossa tuleva sisustussuunnittelija kirjoittelee sen minkä kerkeää

  ReplyDelete
 93. http://taivaan.blogspot.fi/

  20-vuotiaan kuvapäiväkirja, paljon kuvia. Kirjoittelen itselleni tärkeistä aiheista, jotka on aíka vaihtelevia..

  ReplyDelete
 94. http://sinisdreams.blogspot.fi/

  15-vuotias tytsy Kuopiosta kirjottelee lifestyle tapasta blogia. Blogin puolella korostuu vahvasti valokuvaus. Harrastan myös koripalloa, kuntosalia ja leivontaa. Joten joskus blogin puolella saattaa vilahdella ohjeita arjen kokkauksiin ;)

  ReplyDelete
 95. http://oonaen.blogspot.fi/

  Haudihai 16-vuotias bloggaaja tyttö pohjanmaalta kirjoittelee pukeutumisen, meikkien ja hiusten parissa. Epan kirjoitukseen viitaten aloitan parturi-kampaajana elokuussa ja jaan monenmoisia hiusten laittamis vinkkejä ja muutamia sieltä jo löytyykin. Intohimoihinki kuuluu myös musiikki ja tanssiminen :). Apua voisin selittää tähän niin paljon kaikkea! Tosiaan panostan blogiini jatkuvasti enemmän ja se on älytön intohimo nykyään. En ole kirjoittanut kuin muutaman kuukauden, mutta jostainhan se on aloitettava =)! Toivottavasti miellyttää !

  ReplyDelete
 96. ~ http://frillycakes.blogspot.fi/ ~

  Blogia pitää japanilaisesta muodista kiinnostunut yksinhuoltajaäiti. Pienestä asti prinsessaunelmissa leijailut neitokainen haluaa näyttää, että myös yli 16-vuotiaana voi näyttää tyttömäiseltä. Frillycakes-blogi keskittyy lähinnä söpöihin asioihin millä haluan ympäröidä elämääni ja jakaa niitä muille, mukaan mahtuu tyyleilyn ohella myös paloja omasta arjesta.

  ReplyDelete
 97. http://mertsainwonderland.blogspot.fi/

  Olen nuori tyttö joka kirjoittaa blogia omasta elämästään, unelmistaan ja vaikka mistä mitä pään sisällä juuri silloin sattuu seikkailemaan :) Postaukset täyttyvät suurimmaksi osaksi kuvista pienellä määrällä tekstiä.

  ReplyDelete
 98. http://amppupinja.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 99. http://2countrygirl.blogspot.com

  16-vuotiaan tytön hyvin kuvapainoitteinen blogi jossa kirjoittelen matkustelusta, vaatteista ja omasta elämästä.

  ReplyDelete
 100. http://dreaming-everyday.blogspot.fi/

  Olen 20 vuotias Rovaniemellä asusteleva Anna, jolla on myös pieni valkoinen Aapo koira (Cotton de tulear). Olen opiskellut parturi-kampaajaksi melkein kolme vuotta, mutta jätin sen kesken. Nyt syksyllä aloitan opiskelut hotelli-, ravintola- ja caterin alalla. Blogissani olen kirjoitellut kaikenlaisista asioista ja kokeillut etsiä sitä omaa tyyliä siihen kirjoittamiseen. Nyt olen tainnut kuitenkin löytää sen oman jutun, johon kuuluu sellaisia syvällisempiä mietiskelyjä ja todella henkilökohtaisiakin asioita. Erosin juuri poikaystävästäni, joten jutut aina jollain tavalla liittyy myös eron käsittelyyn tms. Enskesänä olen kaasona siskoni häissä, joten kirjoittelen myös tämän vuoden varrella ajatuksia kaasona olemisesta yms. =)

  ReplyDelete
 101. http://inspirationbylaura.blogspot.com

  Kirjoittelen askarteluistani ja tekemisistäni. Alunperin kirjoittelin enemmän käsitöistä ja muista diy-jutuista, mutta nykyään olen avautunut enemmän myös muista arjen askareista. Mukana seikkailuissani esiintyy usein myös rakas koirani ja kerron siis myös harrastuksistani koirani kanssa. Katselen myös paljon elokuvia ja pelailen erilaisia pelejä, joista saatan myös kertoa toisinaan pieniä arvosteluja sun muita mielipiteitä.

  ReplyDelete
 102. http://inspblogg.blogspot.com/

  valokuvaushifistelyä, ajatusvirtaa, bileitä, okei ihan kaikkea. en osaa, jaksa taikka tykkää luokitella itseäni, saati mitään muutakaan, mut sanotaan vaikka että yhtää vähättelemättä maailman parasta musiikkimakua, korvien venymistä, kauniita vaatteita ja mun kieroitunutta mieltä.

  ReplyDelete
 103. http://janinahh.blogspot.fi/

  15 vuotiaan lifestyle blogi. rakastan bloggaamista mutta nyt se on taas jäänyt vähän ja olisi kiva taas innostua bloggaamaan kunnolla. lukijoitakin olisi kiva saada lisää :)

  ReplyDelete
 104. http://goodtobearound.blogspot.com/
  GOOD TO BE AROUND
  Lukiolaistytön elämää Tampereella ja vähän muualla. Kiinnostuksena matkailu, ruoka, valokuvat, ihmiset ja kokemukset. Huumorilla!

  ReplyDelete
 105. http://cconcretejungle.blogspot.fi/

  Oon lotta 15 vee. Jos mua kuvailtas parilla adjektiivilla ne ois varmaankin huumorintajuinen ystävällinen & kaveriporukan pelle hehe. Blogi kertoo lähinnä mun elämästä ja kaikesta "huimasta" mitä siinä tapahtuu :-)

  ReplyDelete
 106. http://lish-midnightlove.blogspot.fi/

  -95 syntynyt tyttö Joensuusta ihmettelee elämää. Postausten aiheet vaihtuvat paljolti mielialojen mukaan. Minua on kuvattu aika usein oudoksi ihmiseksi, niin kai se jotenkin sitten siellä blogin puolellakin näkyy. En hirveästi tee mitään vaate postauksia, vaan kirjoittelen kaikesta muusta. Elämä ylensä on aika kuvaava sana blogilleni :)

  ReplyDelete
 107. www.freediamondbird.blogspot.fi

  ''kotkan suunnalta oleva bloggaaja, joka yrittää ilmaista itseään erillaisella pukeutumistavalla ja yrittää olla mahdollisemman paljon vain oma itsensä, Blogini on lifestyle tyylinen, toivottavasti innostut ja liityt lukijaksi:_))))

  ReplyDelete
 108. http://sonjjjan.blogspot.com

  Vaatetusalaa opiskeleva, kohta 20v tyttönen ompelee, tuunailee ja postailee asukuvia ja tekeleitään.

  ReplyDelete
 109. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 110. essi-blog.blogspot.com

  17-vuotias lukiolaistyttö Vaasasta kirjottelee elämästään, ja oikeastaan mistä vain. Pyrin laittamaan blogiini mahdollisimman paljon kuvia, koska itse oon niitä ihmisiä joita kiinnostaa enimmäkseen mielenkiintoset ja kivat kuvat! :)

  ReplyDelete
 111. http://nellimari.blogspot.fi

  pian 15 vuotiaan tytön blogi kuvilla ja tekstillä varustettuna.

  ReplyDelete
 112. http://satu-janne.blogspot.fi/ One thing in your life

  Isosiskon ja pikkuveljen blogi. Meillä molemmilla oli aiemmin omat blogit, mutta saimme hullun idean ja päätimme yhdistää blogimme. Blogimme kertoo kaikesta mitä elämässämme tapahtuu. Molemmat pidämme kovasti sisustamisesta. Yhteinen blogimme on vielä aika tuore.

  ReplyDelete
 113. http://nailartone.blogspot.fi/

  Olen 16v tyttönen, muuttamassa Kouvolan seudulle täältä Lahden seudulta, maaseudulta. Olen tätä blogiani kirjoitellut 1½ vuotta. Blogini keskittyy elämääni (ylläripylläri!) ja tekemättömyyteni vuoksi se on jäänyt vähän tylsäksi ja yksitoikkoiseksi. Tämmönen perus 'teiniblogi' siis kyseessä.

  ReplyDelete
 114. essi-blog.blogspot.com

  17-vuotias tyttö Vaasasta kirjottelee elämästään ja muista itselleen tärkeistä asioista. Abivuosi edessä ja tulevaisuus vähän auki, mutta positiivisella asenteella selvitään kaikesta:) Otan blogiin mahdollisimman paljon kuvia, koska itse on niitä ihmisiä joita kiinnostaa mielenkiintoset ja kivat kuva!

  ReplyDelete
 115. http://juanitas-mglife.blogspot.fi/

  Olen 16-vuotias opiskelija, joka aloittaa lukion toisella paikka kunnalla syksyllä. Blogi kertoo elämästäni ja mitä siihen sisältyy. Kirjoitan blogiini niin ilot kuin surutkin, joita elämässä aina riittää.
  Asunnon saatuani blogi tuleekin sisältymään aikalailla muuttooni ja pärjäämiseeni Turussa. (:

  ReplyDelete
 116. life-of-ira.blogspot.com

  musiikkia, chillausta ja juhlimista rakastava 17-vuotias tyttö kirjoittelee elämänpienistä iloista :p

  ReplyDelete
 117. livetolove-anna.blogspot.com

  Tyyliä, ostoksia, erilaisia tee-se-itse -kokeiluja, reissaamista ja kuulumisia ihan yleensä.

  ReplyDelete
 118. jasneverland.blogspot.fi

  opiskelija, äiti, malli, meikkaaja-maskeeraaja kirjoittelee meikeistä, hiuksista, muodista, menoista ja meiningistä eli elämän pienistä iloista ja turhamaisuuksista! Eiköhän tähän maailmaa riitää jo tarpeeksi vakavaa asiaa,stressiä, huolta ja murhetta niin on tärkeää myös osata nauttia pienistä isoista asioista eli niistä "hömppä jutuista" :)

  ReplyDelete
 119. aurooora.blogspot.fi

  16-vuotias valokuvasta rakastava tyttö etelä-suomesta päivittelee kuvapainotteista blogia lifestylellä höystettynä! :)

  ReplyDelete
 120. http://so-calledfashion-tanja.blogspot.fi/

  Elokuussa 18 vuotta täyttävä tyttö kirjoittelee tyylipainotteista lifestyle-blogia. Aiheina on mitä milloinkin: vaatteet, tyyli, oma elämä, muoti.... you name it.

  ReplyDelete
 121. drivetomysunset.blogspot.fi

  Olen 15-vuotias ysille siirtyvä tyttönen Kuopion läheltä. Kirjottelen yleensä mun arkipäivän tapahtumista ja mua kiinnostavista asioista esim. muodista sun muusta:) yritän aina saada mahdollisimman paljon kuvia postauksiin ja mielenkiintoista tekstiä aikaan jotta lukijoiden ei tarvitsisi haukotella katsellessaan postauksiani.. Aloitin blogini pari kolme kuukautta sitten eli lukijoita vielä vähän koska en halua mainostaa sitä esim. facebookissa jotta saisin myös lukijoita jotka eivät minua entuudestaan tunne (8 olisin iloinen jos edes pari ihmistä bongaa blogini tästä ja pitää näkemästään:) tervetuloa lukijaksi jos vaan kiinnostaa!

  ReplyDelete
 122. Onpahan jo nyt järkyttävän hurja määrä blogeja, en tosiaan tiedä miten aiot nämä kaikki läpi kahlata. Onnea yritykseen, ei voi muuta sanoa.  http://fashionwhipit.blogspot.com

  Parikymppisen (ja vähän yli) amerikkalaistuneen kenkäaddiktin pörräilyä muodin, vaatteiden ja kauneuden ihmemaassa. Välillä matkataan keveää pintaliitoa, kunnes taas tarina vie syvemmälle kaninkolon satumaailmaan.

  ReplyDelete
 123. stillnotperfect.blogspot.com

  Mun kirjotukset on epämäärästä ajatusvirtaa ja kuvat tosi hienoja, pääosin mun naamasta ja kissoista. Vähä myös vaatejuttuja ja muuta tosi persoonallista!!

  ReplyDelete
 124. http://varikaspipsa.blogspot.fi

  Hejdå! Tätä blogia kirjotuttaa 29vuotias hömpänpömppä nainen, joka nauttii elämästä täysillä (liiallisestakin) kilomäärästä huolimatta! Blogi ei ole tarkoitettu tosikoille, sillä täällä viljellään huumoria aiheesta ku aiheesta! Tää on niille, jotka uskaltaa ottaa kaiken irti elämästään! Memento Vivere - Muista elää! Blogissa mm. XL-muotia, aatteita, tylsän värikästä elämää sekä kasapäin VIDEOITA!

  ReplyDelete
 125. anythingss.blogspot.fi

  Helou, tätä melko kuvapainotteista blogia kirjoittelee kohta parikymppinen naisenalku. Kirjoitan pääasiassa jokapäiväisestä elämästäni ja treeneistä, mutta välillä löytyy myös syvällisempää pohdintaa sekä höpinää elokuvista ja musiikista. Aloitin blogini viime syksynä, kun lukion jälkeen muutin Edinburghiin eli tekstejä taakse päin selaamalla löytää postauksia elämästä Skotlannissa! Olen nyt kuitenkin palannut Suomeen ja syksymmällä olisi haaveissa muuttaa Tampereelle, sillä olen hakenut liikunnanohjauksen peruskurssille ja toivon että tärppäisi, koska opiskelupaikkaa ei harmikseni vielä tänäkään vuonna irronnut).

  ReplyDelete
 126. http://kissakatriina.blogspot.fi/

  23v kahen lapsen äiti ja kauneudenhoitoalan yrittäjä. :)

  ReplyDelete
 127. http://selinamilano.blogspot.it/

  20-vuotias Milanoon muuttanut tyttö kirjoittaa elämästään uudessa kotikaupungissaan. Blogista löytyy kaikkea mahdollista: vaatteita, keikkoja, bileitä, matkustelua, ruokaa, poikaystävä, opiskelua ja ennen kaikkea Italian ja kulttuurierojen päivittelyä!

  ReplyDelete
 128. http://inmyworld-me.blogspot.fi/
  15- vuotias normaali tyttö kirjottelee omasta elämästään, kavereista, urheilusta, vaatteista jne..

  ReplyDelete
 129. http://www.lily.fi/palsta/annawn

  Juon juomani hapollisena, tarjoilen huumorini mustana ja toisinaan sarkastisuun ei mahdu mukaan käsilaukkuun. Tungen ihanat kengät jalkaa vaikka väkisin ja blogini sisältö on kirjavaa kuin festarikansa.

  ReplyDelete
 130. Kaikki tiet vievät Roomaan - http://elisafragola.blogspot.it/

  Suomalaisen kaksvitosen ja italialaisen puoliskon arkea (ja vähän juhlaakin) kuvaava blogi Roomasta. Tarinoita ja tilitystä suomi-italia parisuhteesta, arjesta ja Roomassa asumisesta.

  ReplyDelete
 131. http://juliaanan.blogspot.fi/
  16-vuotias tyttö Kemistä bloggaa kaikkea kauneuteen liittyvää mm. kosmetiikkaa, vaatteita jne.

  ReplyDelete
 132. http://myfuckinginterestinglife.blogspot.fi/

  Mun blogi kertoo pääasiassa vaatteista ja elämästä. En uskalla määritellä
  tätä lifestyle blogiksi mutta siihen massaan muiden joukkoon kai se
  sitten kuuluu :D Yritän näyttää myös että voi olla täysin mukana muodissa
  ihan pikkurahallakin! Blogissa on vähän tekstiä ja paljon kuvia,
  ja päivittelen sitä lähes joka päivä.

  ReplyDelete
 133. http://spongliabeatificae.blogspot.fi/ Lahtelaisen tytön alkutekijöissä oleva lifestyle tyylinen blogi. Paljon kuvia, mutta jos inspiraatiota tulee niin tekstiäkin saattaa ilmestyä :)

  ReplyDelete
 134. 15- vuotiaan blogi, ei kuiteskaa ittestää kuvia, mutta shoppailua rakastava tyttö :) tajuaa, kun painaa linkkiä http://ffashionstyles.blogspot.com !

  ReplyDelete
 135. alisainheaven.blogspot.com

  "Blogini koostuu enimmäkseen kuvista, sillä en ole niinkään kirjoittaja tyyppiä. Omaksi ja lukijoideni harmiksi en kuitenkaan pysty bloggailemaan niin useasti kuin haluaisin, mutta ei makeaa mahan täydeltä! Toivottavasti pidät blogistani :-)" - Alisa

  ReplyDelete
 136. parikymppisen turkulaisen blogi kirjoittelen mistä milloinkin! Diy-postauksista-leipomisohjeisiin!Parturi-kampaajaksi opiskeleva muotia ja vaatteita rakastava sosiaalinen tyttö! :)

  http://diamondsandlollipops.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 137. http://keepthebeat-niina.blogspot.fi/

  Oon pian 17-vuotias tyttö Pohjanmaalta ja oon kirjotellu huhtikuusta alkaen omaa blogia:) Rakastan kirjottamista ja kuvaamista. Blogi sisältääkin (toivottavasti) mielenkiintosta luettavaa mun elämästä kuvilla höystettynä. Silti kaipaillen vielä uusia ihania lukijoita!:)

  ReplyDelete
 138. en tie tuliko aiempi kommentti mut täää jotain sekoo...

  eli parikymppisen turkulaisen blogi mikä kertoo kaikesta vaatteista aatteisiin ja DIY-postauksista leipomisohjeisiin! Parturi-kampaajaksi opiskelevan blogi joka rakastaa kenkiä,shoppailua ja muotia!

  http://diamondsandlollipops.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 139. http://nnanas.blogspot.fi/

  Heippis :--) Oon 20vuotias tytteliini, aloitan kohta mun toisen välivuoden ja kirjoittelen pääasiassa mun arjesta sekä mielenkiintoisista asoista esim. urheilu ja sisustus. Tykkään paljon ottaa kuvia minkä varmaankin huomaa muutamista ekoista postauksista!

  ReplyDelete
 140. http://natiainen-iloveu.blogspot.fi/
  Olen 17-vuotias tyttö, jolla häämöttää täysi-ikäisyys neljän kuukauden päässä. Opiskelen kokiksi, joka aiheuttaa välillä oikeita raivon täytteisiä postauksia, kaikki kun ei luokkalaisten kanssa mene aina putkeen. Kirjoitukseni vaihtelevat omista kuulumisista aina ärsyttäviin tai iloisempiin ajatuspostauksiin. Kuvia lisäilen aina parhaani mukaan. Tykkään bilettää, mutta rakastan ottaa myös rauhallisesti.

  http://natiainen-loveandbarbedwire.blogspot.com/
  Kerron 10-vuotiaan eestinhevostamman arjesta, niin hyvistä kuin huonoista. Pyrin kirjoittamaan pitkiä tekstejä ja toki lisäämään parhaani mukaan hyvälaatuisia kuvia.

  ReplyDelete
 141. Fiilistelyä ja asiaa laukuista, asusteista ja vähän kaikesta muustakin. Blogissamme on myös oma laukkuforumi, jota voi verrata kuuluisaan PurseForumiin. Blogissa on kaksi kirjoittajaa. Käy kurkkaamassa: http://bagmiss-laukkufriikki.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 142. http://confuse-them.blogspot.fi

  16 vuotias Helsingistä, kirjoitan ja kuvaan lähinnä vaatejuttuja, mutta tuleehan siinä sivussa kaikkea muutakin. Lähellä sydäntä longboard-rullailu (mikähän tohon olis korrekti verbi? longboardaus..?) ja kaiken karvanen chillailu. En viitti leimata muotiblogiksi, mut lifestyle kuulostaa melko laimeelta, että sanotaan vaikka minä-ja-mun-vaatekaappi-teemalla mennään.

  ReplyDelete
 143. http://sl-stereohearts.blogspot.fi/

  15&16 vuotiaitten sielunsiskosten kimppablogi. Lifestyle tyyliin kirjotellaan ihan vähän kaikesta ja pyritään postailee joka päivä. Lukioon suuntaillaan kumpikin ja kiinnostuneita ollaan mm. muodista, näyttelemisestä ja tanssista :)

  ReplyDelete
 144. sofiemili.blogspot.fi
  Kaksi yläastetta käyvää tyttöä kirjoittaa blogia omasta elämästään. Meidän elämään kuuluu niin harrastukset, kaverit , shoppailu kuin perhekkin. Blogia olemme pitäneet nyt huhtikuusta lähtien ja aikomusta ei ole lopettaa. Olemme molemmat iloisia, ja ysävällisiä, lisää voi lukea blogistamne.

  ReplyDelete
 145. http://vogue-hereandnow.blogspot.fi/

  Noin vuosi sitten uudistin mun tyylin KOKONAAN koska vihasin kuulua massaan.. Tässä vuoden aikana oon luonu ittelleni 'naisellisemman' ja asiallisemman tyylin joka erottuu muiden 15 vuotiaiden tyylistä. Rakastan shoppailua ja omistan liian monta paria korkkareita! :) Blogi taitaa olla jotain lifestylen ja muotiblogin väliltä..?

  ReplyDelete
 146. http://feelmesomehow.blogspot.fi/

  18 vuotiaan, anoreksiaa vastaan taistelevan tytön elämää. Halua parantua, pelkoa tulevaisuudesta. Haaveena valmistua lääkäriksi ja olla taas terve. Arkea, ylä-ja alamäkiä sekä kirjoittelua sairauden lisäksi kaikesta mitä rakastan.

  Blogini ei pyöri pelkän syömishäiriön ympärillä, se on myös elämääni yleisesti seuraava blogi. Haluaisin olla esimerkki kaikille lukijoilleni, tsempata heitäkin paranemaan ja saada itse tukea uusien lukijoiden kautta. Oon saanutkin ihania henkilöitä tukemaan matkaani kohti parantumista.

  Rakastan yli kaiken sun blogia ja luin että oot itsekkin kärsinyt jonkinlaisesta syömishäiriöstä. Uskon että ymmärrät omien kokemuksien perusteella enemmän mun bloggailusta. Kirjoittaminen vie mua eteenpäin enkä voi edes sanoin kuvailla miten paljon blogin alottaminen on auttanut mua eteenpäin.

  Anoreksiasta parantuminen on vaikee taistelu, uskon että ihmisiä kiinnostaa seurata sitä ja uskon että parantumista haluavat saa tsemppiä kun näkee jonkun muun kamppailevan saman asian kanssa.

  ReplyDelete
 147. http://edithmatida.blogspot.fi/

  "19-vuotias taivaanrannan maalaari pääkaupunkiseudulta kirjottelee siitä millaista on elää "hankalaa" elämää. Piirrän, musisoin, selitän, viuhdon ja nauran paljon, liikaakin."

  ReplyDelete
 148. http://jendulanblogi.blogspot.fi/

  Mä oon 19-v Tyttö ja asustelen etelä-suomessa, valmistuin just suurtalouskokiks keväällä,Oon vasta alottanu bloggaamisen eli blogini ei ole mistään parhaastan päästä ja järkkäriä en omista eli kuvat otettu vain ntavallisella digikameralla :)

  ReplyDelete
 149. http://mywaytuuli.blogspot.fi/

  Oon pian 14v tyttö Helsingistä ja kaikki mun näkökulmat ei välttämättä oo niin kypsiä tai kirjoitustyyli mitenkää maailman omaperäsin... Kirjottelen sellasista asioista jotka on kiinnostavia ehkä lukijoista ja suosittuja aiheita myös muissa blogeissa. Kirjottelen myös mun arjen kuulumisista jne. (:

  ReplyDelete
 150. http://wwwdreamoutloud.blogspot.fi/
  Lifestyle/asublogi 15-vuotiaan tytön elämästä.

  ReplyDelete
 151. http://pictureme-m.blogspot.fi/

  16 vuotias oululais tyttö kirjoittelee pääasiassa muotijuttuja englanniksi. Enemmän kuvia kuin tekstiä. (ps sun blogi on linkitetty sinne mun blogin "about" sivulle;))

  ReplyDelete
 152. http://tinttis.blogspot.fi/

  Blogi on oikeastaan ollut kirjoitustaidon ja kuvaustaidon elvytysprojekti koulusta valmistumisen jälkeen, jota olen pitänyt enempi ja vähempi aktiivisesti yllä. Vielä oikeastaan koko homma etsii suuntaansa. Itse ulkoasu kaipaa kohennusta, mutta pääosin aiheet ovat niin vaatteiden kuin muiden itselle tärkein aiheiden ympärillä joissa aionkin pysyä.

  ReplyDelete
 153. http://lifeandstylewithriikka.blogspot.fi/

  Parikymppinen ylioppilas elää päivä kerrallaan eikä jaksa ottaa kaikkea niin vakavasti. Harrastuksina säästäminen ja shoppailu. Haaveissa työskentely sosiaalialalla ja oma asunto pääkaupunkiseudulla.

  ReplyDelete
 154. http://onlytwoyoungsters.blogspot.fi/

  Kahden 14-vuotiaan tytön blogi. Ollaan hyviä ystäviä vaikka asutaankin eri kaupungeissa. Kirjotetaan enimmäkseen päivien tapahtumista kuvien kera. (:

  ReplyDelete
 155. http://nnadjaa.blogspot.fi/

  19 vuotias tyttö joka kirjoittelee omista tekemisistä,arjesta ja ostoksista. Teen myös postauksia uusista tuotteista mistä ihmiset puhuvat jota haluan kokeilla ja kertoa oman tuloksen/mielipiteen kyseisestä tuotteesta. Olen kirjoittanut blogia jo pitkään, mutta mun pitäisi jotenkin saada se yleistymään jotta lukijoita saisi lisää jos blogini on heidän mieleen :)

  ReplyDelete
 156. http://hypnoz3.blogspot.fi/
  17-vuotias typykkä kirjottelee lifestyle blogia. Tykkään enemmänkin ottaa kuvia ku naputella tekstiä, joten sen varmaankin huomaa postauksista aika paljon!

  ReplyDelete
 157. Jullekertoo.blogspot.com

  heei olen kohta 14 vuotias tyttö eteläsuomesta. Pidän bloia ostoksista, päivän metteistä, tapahtumista, ja välillä ihan vain kuvailen ja ten postauksia kuvista (: !

  Harrastan valokuvaamista ja jalkapalloa, rakastan shoppailua ja tykkään laulaa. Vietän suurimman osan ajastani kavereudeni kanssa.

  Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja se on kiva !!:) luonteeltani olen villi iloinen ja melko sosiaalinen (:

  Blogiini kerään siis lukijoita. Tulevaisuudessa haluaisin olla ihankuin säkin ! (: nikkinä lukee veera&viivi koskateimme kavereiden kesken blogin. Nimeni on siis Julia.

  ReplyDelete
 158. http://uhmaajatahtoa.blogspot.fi/

  Olen 19vuotias nuori äiti. Kirjoitan blogissani minun ja 3vuotiaan tyttäreni arjesta ja tapahtumista mitkä nyt kuuluvat lapsiperheen elämään, niin iloista kun suruista. Blogia olen kirjoittanut maaliskuusta saakka.

  ReplyDelete
 159. http://carpe-diem-tella.blogspot.fi/

  15 vuotias koripalloileva sekopää, alottelen mallinhommia ja bloggailua oon harrastanu nyt parisen vuotta :) Yritän aina kokeilla kaikkea uutta ja haluan matkustaa myös tosi paljon ! Rakastan shoppaamista (erityisem paljon korkokenkien...) ja aion juristiksi :)

  ReplyDelete
 160. http://thisandthatwithsussu.blogspot.fi/

  Moikkamoi! Aloitin bloggailun kesäkuussa, kun olin lukenut pitkään eri blogeja. Ensin en voinut kuvitellakaan alkavani itse blokkaamaan, mutta sitten mielenkiinto ja innostus vei mennessään. Olen 21-vuotias pohjoisen tyttö. Nimen mukaisesti blogista löytyy sitä sun tätä, eli tykkään kirjoitella kaikkea maan ja taivaan väliltä. Kirjoittelen päivistäni ja asuistani. Kirjoittelen aika useasti, ainakin näin alkuhuuman aikana on tullut kirjoiteltua vähintään kerran päivässä, reissussa oloja lukuunottamatta :)

  ReplyDelete
 161. http://www.paljettipanda.blogspot.fi/

  Mulla on tapana tehdä hassuja päätöksiä joissa ei muiden silmissä ole mitään järkeä, kuten muuttaa Irlantiin ilman minkäänlaista suunnitelmaa. Viime kevään asuin Amerikassa, nyt Helsingissä, syksyllä muutan Rovaniemelle ja ensi keväästä ei ole vielä mitään tietoa, kenties muutan Shanghaihin! Jotenkin ihmeellisesti asiat kuitenkin aina järjestyvät ihan mielettömällä tavalla joten päätin alkaa kirjoittamaan seikkailujani ylös :)

  ReplyDelete
 162. 16-vuotiaat parhaat ystävykset Jyväskylästä kirjoittelevat kuvapainoitteista blogia elämästään.

  www.2minds1flow.blogspot.com

  ReplyDelete
 163. http://famineautumn.blogspot.fi/

  18 vuotias lappilainen tyväri joka opiskelee matkailupalveluiden tuottajaksi. blogissa vähän matkailua, kahvittelua, mettässä juoksemista.. pääasiassa kuvapainoitteinen blogi ja jonkin verran suuntaa antavaa tekstiä viimeaikojen kuulumisista :)

  ReplyDelete
 164. http://mirellablogi.blogspot.fi/

  Moimoi :-) Oon 20-vuotias helsinkiläinen, nykyisin kuitenkin Vantaalla asusteleva nuori nainen! Oon pienestä tytöstä asti tykkänyt lukemisesta ja etenkin kirjoittamisesta, ja kun teini-iässä mukaan tuli valokuvaus, niin tuntui luonnolliselta alkaa kirjottamaan omaa blogia sen jälkeen, kun vuosia tuli seurattua muiden blogeja. Blogi siis sisältää paljon kuvia, kaikkea tyttömäistä hömppää ja omia höpöttelyjä!

  ReplyDelete
 165. http://nellilove.blogspot.fi/
  lähtöisin rauman pienestä ja lannistavasta kaupungista, elokuussa helsingin asukas, suuri intohimo valokuvaamiseen, taiteeseen, kissoihin & vanhaan raskaaseen musiikkiin. pinkki tukka ja pää täynnä sarkastisia ajatuksia.

  ReplyDelete
 166. http://feelingabsolutelyamazing.blogspot.fi/

  Parikymppinen urheiluun ja hyvään oloon hurahtanut tyttö kirjoittelee liikunnasta, hyvästä olosta, terveellisestä ja vähemmän terveellisestä ruoasta, sekä kaikesta mitä nuoren naisen elämään vain saattaa kuulua.

  - Tiia

  ReplyDelete
 167. http://miinamamma.blogspot.fi/

  Hauskanpitoa ja viimeisillä rahoilla ostettuja vaatteita.

  EHDOTONTA EHKÄÄ kirjoittaa tiensä Järvenpäähän löytänyt 22-vuotias savolaisnainen. Oon kirjottanut blogia vielä aika vähän, joten varsinaista genreä en sille ole löytänyt, mutta kyllä blogiini siitä huolimatta tekstiä syntyy, ja teenkin sitä, toki muiden luettavaksi, mutta paljon myös siksi, että nautin siitä. :--)

  ReplyDelete
 168. Olen parikymppinen tyttö Tampereelta ja kirjoittelen kahta hieman erityyppistä blogia :-)

  http://ohmyfairy.blogspot.com
  - Päätin omistaa tän blogin Instagram-kuvilleni koska tiedän että ne jakaa ihmisten mielipiteet enkä halunnut niitä liiemmin pääblogiini eli tähän:

  http://cutesyxoxo.blogspot.com
  - Tää blogi on lähinnä omista kiinnostuksenaiheista jauhamista. En usko että meillä ihan maut käy yksiin, mutta ainakin voin yrittää tarjota blogillani jotain uutta sun luettavien blogien palettiin :-)

  ReplyDelete
 169. Alice 22v, aloitteleva vaatesuunnittelija opiskelija
  Tampere, Finland
  palautumista normaaliin elämään, kiinnostusten ja töiden pariin uudessa kodissa ja kaupungissa. Elämän pieniä iloja, vaatteita, harrastuksia ja kaikkea muuta mahdollisen terapeuttista. Blogin sisältö painottuu vaatteisiin ja pinnallisiin, mutta toisinaan saattaa tulla henk.kohtaisia postauksia joista paljastuu painaviakin asioita.

  http://stylist-diaries.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 170. http://yourbiggest-fan.blogspot.fi/

  17 kesäinen tyttö Varkaudesta opiskelee lukiossa ja kitjoittaa perus lifestyle blogia:)

  ReplyDelete
 171. http://cottoncandymaker.blogspot.fi/

  Kotkalaisen kynsilakka-addiktin blogi, joka käsittelee enimmäkseen kynsiä, kauneutta & lifestyleä. Mukaan mahtuu välillä myös muutakin kuten askartelujuttuja!

  ReplyDelete
 172. http://diary-ida.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 173. http://lifeandnails.blogspot.fi/

  Moikka, täällä kirjoittelee 18-vuotias Espoolainen. Kirjoittelen pääosin kynsistä, eri lakkauksista, ostoksista yms.Lakkauksissa tykkään käyttää paljon erilaisia värejä ja kokeilla uutta :). Blogi on ollut pystyssä vasta reilun vuoden.

  ReplyDelete
 174. http://blueskyline-hanna.blogspot.fi/

  Eli oon 15v. tyttö ja meen syksyllä ysille. Kirjottelen lifestyle-blogia ja eniten postauksista löytyy mun ja kaverien sekoilua, tanssia, vaatteita, kirjoja ja kuvia. Yleensä päivittelen ainakin 3 kertaa viikossa, jos vaan aiheita löytyy. :)

  ReplyDelete
 175. http://thousandyearss.blogspot.fi/

  Elikkä oon 16-vuotias tyttö ja lukioon menossa. Kerron kaikennäköstä mun blogissa, jääkiekosta maailman upeimpiin kenkiin. Ja ihan perus lifestyleblogi josta on tullu tärkee harrastus!

  ReplyDelete
 176. http://fairytales-are-shit.blogspot.fi/

  Moikka!:) Oon 15- kohta 16-vuotias tyttö Kuopiosta ja kirjottelen vaatteista, muodista ja arjestani. Rakastan shoppailua yli kaiken ja tykkään myös tosi paljon urheilla! En oo bloggaillu ku vasta pari kuukautta, nii oon vielä ihan alottelija:D

  ReplyDelete
 177. http://linnda-n.blogspot.fi/

  Elämää rakastava nuori nainen Turusta! Blogi on mulle yksi henkireikä ja asia, jota ilman en varmaan enää osaisi olla. Kirjoittelen kaikista ihanuuksista ja vähemmän ihanuuksista maan ja taivaan väliltä, mm. muoti on lähellä sydäntä. Tulehan tutustumaan!

  ReplyDelete
 178. http://imogen-whatever.blogspot.fi/

  Oon 23-vuotias lahtelainen, kirjottelen ENGLANNIKSI lifestyle-blogia, aiheet vaihtelee suuresti, mutta eniten olen keskittynyt matkustelemiseen ja kirjoittamiseen harrastuksena. Olen lähdössä 3kk Yhdysvaltoihin työharjoitteluun, joten syys-marraskuun bloggailen sieltä :)

  ReplyDelete
 179. http://ourfunfair.blogspot.fi/

  Hyvät ystävykset, toinen toisilleen siskoja toisista perheistä. Kirjoitamme yhdessä päivän tapahtumista, kommelluksista ja meille tärkeistä asioista sekä juhlista ja reissuista, shoppailusta ja kuvaamisesta. Toinen on Shopaholic ja toinen Daydreamer. Kaksi erinlaista tyttöä, vahva ystävyys ja yksi blogi. :)

  ReplyDelete
 180. http://liljat.blogspot.fi/

  20v. naisenalku Oulusta kirjottelee lifestyleblogia maustettuna hieman kosmetiikalla ynm, blogin kirjottaminen alotettu vuoden vaihteen jälkeen ja "pikku hiljaa hyvä tulee"

  ReplyDelete
 181. www.nannuscode.blogspot.com

  Oon kohta 15-vuotias tyttö Savosta. Blogissani kirjottelen mun arkielämästä, vaatteista, haaveista ja mielipiteistä. Oon kirjottanu vuoden alusta asti, vaikka pidin taukoo vähän aikaa sitten ku oli niin kiirettä.

  ReplyDelete
 182. come-to-seadle.blogspot.com

  16-vuotias tytteli Jyväskylästä kirjoittelee omasta elämästään lifestyleblogin tyyliin! Tavoitteena olisi saada pikkuhiljaa käännettyä blogi enemmän muoti- kuin lifestyleblogiksi :) Kuvaaminen, musiikki, kaverit ja urheilu on ne asiat jotka on "eniten lähellä" sydäntä joten niistä on syntyy usein paljon juttua. :)

  ReplyDelete
 183. http://mysecrets-linda.blogspot.fi/

  Lukiota käyvä lapsenmielinen, elämänmyönteinen ilopilleri kirjoittelee elämänsä pienistä sekä suurista arkipäivän tärkeistä asioista. Tämä nuoren naisen alku rakastaa aloittaa aamunsa kuuntelemalla Groovea. Rakkautta riittää myös liikuntaan, sisustamiseen, matkailuun, kirjoittamiseen, mangorahkaan, poikaystävään, valokuvailuun, kirppiksiin, elokuviin, vaatteisiin sekä viimeisenä mutta ei vähäisimpänä ihaniin ystäviin. :)

  ReplyDelete
 184. http://justbefree-tiia.blogspot.fi/

  17- vuotiaan lukiolaistytön höpinää lähinnä omasta elämästä! :)

  ReplyDelete
 185. http://kiiamikaela.blogspot.fi/

  Tekstiili- ja vaatetusalan opiskelija Hyvinkäältä vuosimallia 1994. Kirjoittelen omasta elämästä, yleensä en kovin pitkiä tekstejä vaan pääosassa ovat kuvat.

  ReplyDelete
 186. http://iianploki.blogspot.fi/

  Vähän erilaisempi lifestyle-blogi espoolaisen hullun elämästä :D

  ReplyDelete
 187. onthebrightside-noora.blogspot.com

  17 kesäinen likka lähinnä valokuvailee blogiaan varten. Tekstiäkin syntyy ja aihepiiriin kuuluu niin arjen tavanomaisimmat jutut (esim ruoka) kuin haaveilua ja tyttöen löpinöitä. Kuvat on kuitenkin se mun juttu ja apunani käytän niin kameraa kuin puhelinta. Like or not, instagram on myös lähellä sydäntäni ja sitäkin puolta avaan blogissani aina silloin tällöin. En osaa määritellä blogini aihealuetta enkä haluakaan, sillä olen melko spontaani ja haluan pitää blogin aihepiirin avoimena ja postata kaikesti mistä huvittaa :) Vielä olen melko nuori, mutta olen varma että blogini kasvaa mun myöntä kun ikää karttuu

  ReplyDelete
 188. 17 kesäinen, positiivinen ja iloinen naisenalku Tampereelta kirjoittelee arjen pienistä ja vähän isommistakin asioista lukion viestintälinjalla opiskelun ohessa. Ehkä vielä vähän omaa tyyliänsä hakeva, mutta kaikki rahansa vaatteisiin tuhlaava tyttönen löytyy osoitteesta;

  http://lindabrand.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 189. http://klitteria.blogspot.fi
  Olen tamperelainen 18-vuotias opiskelija. Elämääni ja samalla myös blogiani kuvaavia sanoja ovat valokuvaaminen, muoti, ystävät, juhliminen, poikaystävä ja koulu.

  ReplyDelete
 190. http://rebifleur-hemppu.blogspot.com

  Oma blogini liittyy vain omaan elämääni.Kirjoittelen päivistäni,mutta myöhemmin ehkä myös jopa intohimoistani,eli meikeistä,vaatteista,muodista ja muusta.
  Olen omistanut monta blogia,mutta tämä on se ihanin,ja pisin.
  Aloitin uutenavuotena.Tiedän,ettei minulla oli mahdollisuuksia päästä edes TOP 100,mutta kokeillaan kuitenkin. :D

  ReplyDelete
 191. www.getnailedlove.blogspot.com

  15-vuotiaan (-96) tytön lifestyle blogi, paljon isoja kuvia, selkeä ulkoasu, krijoittelen aika paljon päivistä, mutta myös tosi paljon kuvia on postauksissa (: Välillä sekoilenkin jtn ja inside-juttujakin saattaa löytyä, mutta en aina (:


  Ja hyvältä kuulostaa :P

  ReplyDelete
 192. soffiasstories.blogspot.com

  Tämmöne perus lifestyleblogi. Kirjotan aina sillon ku on on asiaa. Mutta melkein aina vähintään3krt viikossa:) Kirjottamisen alotin oisko kakskuukautta sitte ja kirjotan semmosella rennolla otteella:) Kuia on monesti aika pajon!

  ReplyDelete
 193. http://annajasepsu.blogspot.fi/

  Meijän pariskuntablogi johon kirjotetaan vuorotellen ja välillä yhdessäkin. Paljon valokuvia ja juttuja meijän arjesta ja sisustuksesta.

  ReplyDelete
 194. http://tvist-and-saut.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön blogi, joka on lähinnä lifestyle-blogi, jossa kerron rakkaudestani matkusteluun, kulttuureihin, kieliin, muotiin, musiikkiin ja valokuvaukseen. Arkea piristää haaveet ja omat pikkuprojektit!

  ReplyDelete
 195. http://maailmanpelko.blogspot.fi/

  Krista, 17vee, Seinäjoki. Nuoriso - ja vapaa-ajan ohjaajaksi opiskelen ekaa vuotta.
  Blogi ei oikein sovi mihinkään muuhun kategoriaan kuin lifestyle. Blogissa kerron fiiliksistä, tärkeistä jutuista. Musiikki on yks niitä tärkeimpiä asioita tän tytön elämässä, joten kun talkoolaisena Seinäjoen Rytmikorjaamolla toimin, niin keikoista ja festareista kerron jonkinverran. :-) tämmönen!

  ReplyDelete
 196. http://itsme-annina.blogspot.fi/

  "Hei, täällä kirjoittelee 19-vuotias naisen alku. Intohimonani on matkustelu, elämä ja omat pikku koirat. Blogissani käsittelen itseäni kiinnostavia asioita, jotka ovat lähinnä muoti, ajankohtaiset ilmiöt, sekä jokapäiväinen arki ja juhla."

  ReplyDelete
 197. http://saara-kissntell.blogspot.fi/

  Syksyllä lukion aloittava espoolainen tyttö kirjoittelee valokuvapainoitteista lifestyle-blogia (:

  ReplyDelete