Tuesday, May 1, 2012

Vappu 2012

Hyvää vappua kaikille, vaikka vähän myöhässä toivotankin!
Mulla on ollut ihan superihana vappu ystävien kanssa, ja huomenna pitäis palata takaisin arkeen. Plaah!

Oltiin eilen aamupäivästä Garon luona "aloittelemassa". Mulle riitti neljä siideriä, ja olin ihan huppelissa. Nukuin pienet päikkärit, minkä jälkeen lähdettiin vappubileisiin. Sitten mä join pari drinkkiä siihen päälle, ja olin niin humalassa, että huhheijaa! Hyvä viinapää?

Jääkarhunpentu ja krokoäiti, hahhaaa!! Naurettiin tälle ihan sikana! :D
Ja tälle myös! :D Myrtsi-kroko :D
Ari/Faarao.. :D
Meikä oli poliisi!
Ostin asun Punanaamiosta sekä 16 euron aseen. No se jäi bileisiin niin kuin mun kamerakin... Perus....

Meiän posse!
Mä lähdin himppeen tosi aikaisin, koska olin yksinkertaisesti niin humalassa. Menin kotiini ja suoraan suihkuun nukkumaan. Eli perus suihku päälle ja kuuman juoksevan veden alle makaamaan. 
Helpottaa kummasti.. :D

Tänään oltiin Kaivarissa nauttimassa auringosta ja syömässä Santa Fessä. Ari tilasi 18 lakushottia, ja silti tää kyseinen porukka oli suht tolpillaan. :D


Hyvää yötä! 
Ben Howardia!

33 comments:

  1. siis valuko sieltä suihkusta sitä vettä 2 tuntia?! vai häh :D

    ReplyDelete
  2. Jep, sammuin kahdeksi tunniksi suihkuun.. :S Onneks nukuin vaan osan ajasta puolittain sen kaivon päällä.... :D

    ReplyDelete
  3. Pitäjänmäki hoodz

    ReplyDelete
  4. oon kadottanu kommenttini jonnekki sekaan!! mut minkä maalanen oot? :O ja paljon mahto toi kyttäasu maksaa? :)

    ReplyDelete
  5. kääks tuo on kyllä vaarallista! tiedän erään tapauksen, jossa yks tyyppi oli sammunut lattiakaivon päälle ja seurauksena aikamoinen vesivanhinko. vesi oli valunu alakerran asuntoon ja kaikkea. koko paikka remppaan. tyypillä ei ollut kotivakuutusta ja tuuuhansien eurojen remppa :/

    ReplyDelete
  6. Mun on ihan pakko kirjottaa tähä postaukseen ku kirjotit et menit kuuman suihkun alle maakaaman. Niin meillä tuli tossa pari viikkoa sitten vedet yläkerrasta meijän asuntoon. Ja voi sitä vituttuksen määrää, nimittäin ollaan asuttu tässä asunossa ehkä 3 kuukautta. Ostettiin oma asunto ja laitettiin kaikki lattiasta kattoon uusiks ja yläkerran muidu oli jättäny suihkun yli kolmeks tunniks auki ja sitä vettä meni meiltä viel kaks kerrosta alaspäin. Sillä oli tosiaan ollu lattiakaivon päällä jotain vaatteita. Vaikka se onkin "aika" koomista niin voin sanoa että kyllä vitutti ja vituttaa edelleen remontti kesken.

    ReplyDelete
  7. Heeh, tääkin joskus suihkuun sammunut.

    Ainut vaan et mieheke tuli vessan ovesta lävitte melko äkäisenä ja oli ajanut mut it sänkyyn nukkuun....

    Ja tosiaan lävitte. Mein vessan ovessa komeili muutaman kuukauden melko komee reikä, ennen ku saatiin hommattua uus ovi :D

    ReplyDelete
  8. Hienoa, etten ole ainoa joka harrastaa 2 h suihkuja. Saan kaikki ekoilijat nyt kimppuuni varmasti. Minkä sille voin jos nautin pitkistä suihkuista?:D

    ReplyDelete
  9. aww toi krokotiili kuva :D u cutie♥

    ReplyDelete
  10. Älä kiltti enää ikinä mene kännissä suihkuun vaikka se kuinka helpottais. Meidän vastarempattu vuokrakämppä jouduttiin laittamaan uusiksi, kun vuokralainen sammui suihkukaivon päälle. Ei kyllä paljon naurattanut kun mun oli määrä muuttaa kyseiseen asuntoon kuukausi myöhemmin.. se siitä sitten. Myös alakerran asuntoa saatiin kuivatella ja maalata aika pitkään.
    Että vaikka se voi sun mielestä tuntua mukavalta ja tottakai sitä aina ajattelee ettei itse ole niin tyhmä ja sekaisin että tollasta käy, mutta noita vahinkoja kuule sattuu kaikille.

    ReplyDelete
  11. Hahaha onneks en oo ainut jolla on tapana mennä suihkuun baari-illan jälkeen :D kerran mut tultiin herättään sieltä, kun olin tyytyväisenä nukkunu kolme tuntia siellä! Helpottaa kummasti kyllä

    ReplyDelete
  12. Älä nyt noin ilonen oo....varmaan tosi kiva vappu ollu ku et hymyile yhdessäkään kuvassa?:D

    ReplyDelete
  13. Haha, tossa järvikuvassa näkyy jotakin pientä :D

    ReplyDelete
  14. No kyllä sitä taas huomaa et mihi kaikki puhas vesiki tuhlataa... Ite käyn 15min suihkus aina shampoo hoitoaineet kasvojen pesu kerkee hyvi tehä siinä, ko yritän vettä säästää, mut eipä se kai sitte mitää auta, pitää kai itekki käyä valuttaa sitä vettä, ni ei tartte tulevien ihmispolvie sitä juoda :))
    Mutta oli silti kivoja kuvia :)

    ReplyDelete
  15. Milla tavalla oot tehnyt noi kiharat? Näyttää nin erilaisilta kuin ne "pötköillä" tehdyt kiharat joista teit sen postauksen joskus.

    ReplyDelete
  16. Milla tavalla oot tehnyt noi kiharat? Näyttää nin erilaisilta kuin ne "pötköillä" tehdyt kiharat joista teit sen postauksen joskus.

    ReplyDelete
  17. magee toi kyttäasu ! :D ja ihanat noi sun hiukset ku ne on kiharalla :)!

    fashionsituation.blogspot.com <3

    ReplyDelete
  18. hajottaa toi krokokuva ku sun tukka näyttää parralta :DDDDDdd

    ReplyDelete
  19. Millä teit noi kiharat? :) Ja miten saat ne pysymään noin hyvin, ku itellä suoristuu jo parin tunnin kuluessa? :s

    ReplyDelete
  20. ootko ottanu silarit?

    ReplyDelete
  21. No kyllä sitä taas huomaa et mihi kaikki puhas vesiki tuhlataa... Ite käyn 15min suihkus aina shampoo hoitoaineet kasvojen pesu kerkee hyvi tehä siinä, ko yritän vettä säästää, mut eipä se kai sitte mitää auta, pitää kai itekki käyä valuttaa sitä vettä, ni ei tartte tulevien ihmispolvie sitä juoda :))
    Mutta oli silti kivoja kuvia :)

    ^Normaali ihminen pesee suihkussa itsensä ihan muutenkin, kun hiukset ja naamarin vaan... Että ei sitä ihan noin säästeliäs kannata olla, jollei tahdo haista paskalle.

    ReplyDelete
  22. tää on kyllä niin paras blogi vuodesta toiseen! :) ei mitään turhaa hienostelua vaan elämää niin ku se on. sulla oli nätit kiharat ja muutenkin ihanan naisellinen tyyli, sopii sulle tosi hyvin. :)

    -ninni

    ReplyDelete
  23. kai sait sun kameran takaisin? ja oliko sulla siis järkkäri mukana?

    ReplyDelete
  24. Haha ihania asuja ollu teillä :D

    ReplyDelete
  25. Hei, millä oot tehnyt noi kiharat ja mitä toi huulipuna/huulikiilto on? :) Kiva, jos jaksat vastata, oon ettinyt just tollasta sävyy!

    ReplyDelete
  26. Moikka! Oon saanut sellaisen käsityksen, että oot lomaillut Ayia Napassa? Ollaan lähdössä kaverin kanssa 14.pvä sinne :) Aatttelin kysästä, että mitä tykkäsit paikasta? Onko kohteessa jotain must tekemistä/nahtävää? Kiitos hirveesti jos viittisit vastaa <3 vaikka vähän epäilen :)..
    T: auringon palvoja

    ReplyDelete
  27. Ihania kuvia!! Oot Laura vaan niiin piristävä ♥

    ReplyDelete
  28. mää meen kans baari reissun jälkeen kuumaan suihkuun ja sinne onn kans nukahtanu mutta en onneks kovin pitkäksi aikaa:D

    ReplyDelete
  29. Postaat nykyään melko harvoin. Toivottavasti kaikki on kuitenki hyvin ja oot onnellinen, vaikka energiaa/aikaa ei riitäkkään tänne. Pidä huolta itsestäs :) <3

    ReplyDelete
  30. Tuukko oikeesti noin pienestä määrästä huoppeliin :DDDD ja ookko oikeesti noin hölmö että sammut suihkuun 2 tunniks?

    ReplyDelete
  31. Harmi ku sulta tulee nykysin näin harvoin näitä postauksia :( Mä oon todella kaivannu näitä ni siks harmittaakin ettei susta enää kuulu ollenkaa melko koskaan :(

    -A.E.

    ReplyDelete
  32. Ihanan oloinen blogi sulla, jään seurailemaan! :) Käy ihmeessä kurkkaamassa mun ja liity jos tykkäät!

    janna-aleksandra.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. Taidan rakastaa sinua ;____;

    ReplyDelete