Wednesday, May 9, 2012

Kotihiiri

Sain eilen yöllä sellaisen päähänpiston, että noi mun mustat "laatikot" pitää maalata valkoisiksi.
No, onneksi mulla oli tällaisia hetkellisiä päähänpistoja varten keittiön alakaapissa yks purkki valkoista kalustemaalia. "Onneksi" mulla on vain valkoista maalia, koska jos mulla olisi mustaa maalia, niin olisin varmaan jo maalannut ikkunani joku aamu puoliunessa mustiksi, ettei auringonvalo häiritse uniani. Ja jos mulla olisi taas kultaista maalia, niin toi mun pyörä olis maalattu kultaiseksi.
Vielä, kun jaksaisin hioa ja maalata ikkunalaudat valkoiseksi, niin olisin tyytyväinen... Sitä inspiraatiota odotellessa...

Tyhjensin  Ikean Expedit hyllyn tyhjäksi laatikoista, ja annoin kenkää parille alimmaiselle. Ne oli ton mun Pisan kaltevan tornin mädät "tiilet".
En jaksanut maalata sisältä. Ei sinne sisälle kukaan tule katselemaan.. :D
Ja siinä lopputulos! Vielä, kun mulla ois valkoinen jääkaappi! Vihaan tota mun mustaa ruokaa nielevää hirmua. Haluuks joku vaihtaa, toi on ihan/aika uus! :D
Mä taidan tuoda meidän mökkijääkaapin Helsinkiin ja viedä ton sinne.
Tein kasvissosekeittoa. Se olikin mun tän päivän pääruoka.
 Keitto on Valion, ja on musta aika kallista. Lähi K-kaupassa se maksaa 4,50 ja siitä on vain yhdelle, yhteen kertaan. Kyljessä kylläkin lukee, että "kaksi annosta", mutta mä ainakin tulisin puolikkaasta vain vihaiseksi. :D
Ostin Forumin Lindexistä eilen tosi kauniin aurinko/silmälasikotelon. 5,95.
Ostin Pekingin lentokentän taxfree-myymälästä Chanelin meikkivoiteen. Vai meikkipuuterin? No nestemäisestä tavarasta on kuitenkin kyse. Sävy on 030 Beige ja ihan täydellinen mulle! Tykkään tosta muutenkin ihan hirveesti, todella kevyt, mutta tasoittaa ihon täydellisesti!
Ja tässä toinen tuliainen sieltä taxfreestä. Nina Riccin Fantasy. Oon tuoksutellut tota monessa eri paikassa, ja nyt päätin ostaa sen omakseni. Ihana on!

Ja tässä sitten minä! Edited version 2.5.
Oon sellainen kotihiiri, ettei toista varmaan löydy! Saisihan tämän vapaa-ajan kulutettua vaikka kaikenmaailman kissanristiäisissä juosten, niin kuin monet muut bloggaajat, mutta jotenkin ei vaan kiinnosta. Enkä sano sitä, ettäkö tämä oma valintani olisi jotenkin muiden valintoja parempi. Ei tietenkään ole. En vain ole sellainen ihminen. Saattaa olla, että alan sosiaalistua ja käydä enemmän tapahtumissa - joskus, mutta nyt ei vaan ole sen aika. :)


Hyvät keskiviikot!

47 comments:

  1. Mä oon kanssa kotihiiri ja nolife. Katselen telkkaria,blogi videoita youtubesta,siivoon ja muuta tosi kehittävää. Mutta se on kivaa! <3

    :´3

    ReplyDelete
  2. ääÄääÄ toi lattia näyttää postaus postaukselta paremmalta! jos mulla ois tollanen ni pyörisin siinä x-asennossa all day all night.

    ReplyDelete
  3. Hyvännäköset nyt noi laatikot,vaik oli aiemminkin.
    ihana toi sun aikaisempi shortsipostaus myös! mikäs siinä, kun bebaa löytyy.löytyy nimittäin täältäkin,ja oon kans aika pieni.eli buenoahan se eiks vaan:)
    musta oot ihana, kun oot vaan.
    siis mietin itteäni,enkä oo bloggaajakaan, ja siis mä vaan viihdyn kotona.viihdyin äidillä kun asuin, kissojen kans sängyl uuden kannettavan kanssa+ ben&jerrysiä, love that. :D nyt muutin pari viikkoa sit omaan ekaan asuntoon ja siis on sekin ihanaa,ja kun on sitä odottanu.toki outoo, mut tosi kiva kaksio ja siis päivä kerrallaan juttuja ostellessa.mietin negatiiviseen sävyyn aluks et okei,kudonkohan sukkia sitten himassa parikymppisenä päivästä toiseen. pointti ja oivallukseni oli sit se, että eiks me kaikki tehä just sitä mikä on meille rakkainta ja tärkeintä? siis meidän pitää.oli se sit menemistä sinne tänne, tai olemista ihanassa omassa kodissa:)
    nykyään kai pitäs just ottaa paineita kaikkialle menemisestä? no ei kai nyt todellakaan.do what you love <3 oot ihana L!
    aattele kesä!!

    ReplyDelete
  4. haha, oon sitte ihan samanlainen ku sä, tykkään nimittäin olla kotona yli kaiken!! Kaverit aina ihmettelee et enks mä kyllästy, mut ei, kotona on vaa kivaa :-)

    ReplyDelete
  5. Et sit miettiny että tuohon samaan 4,50€ oisit ostanu ihan näppärästi tuoreita vihanneksia, juureksia tms. ja siitä keitosta riittäis muutamaksi päiväksi? Ja kun kasvissosekeitto on hyvin yksinkertanen tehä..

    ReplyDelete
  6. iteki oon kauhee kotiihiri, tykkään olla kotona ihan hirmusesti ! mut jos en oo kotona ja lähden johki ni siel jossai pitää olla kunnol, mut sitte kotii palaa aina <3

    ReplyDelete
  7. Anonyymi sanoi...

    Et sit miettiny että tuohon samaan 4,50€ oisit ostanu ihan näppärästi tuoreita vihanneksia, juureksia tms. ja siitä keitosta riittäis muutamaksi päiväksi? Ja kun kasvissosekeitto on hyvin yksinkertanen tehä..


    No en siinä nälässä miettinyt, että mitä aineksia pitäis ostaa, ja mistä saisin sopivan ja juuri oikean reseptin. Ajan kanssa voin varmasti jatkossa kasvissosekeiton tekoa kokeillakin :) Mutta toisaalta, oon maailman surkein laittamaan ruokaa...

    ReplyDelete
  8. Hhah sä se jaksat remonttireiskailla :] Ihana tuo hajuvesipullo! Ja teitin hiukset <3

    Mä oikeastaan samaistun suhun juuri siinä, ettet ravaa/viihdy niissä kissanristiäisissä koska sellaset ei oikein oo meikänkään juttu.. Voin kuvitella että, jos tollasia kutsuja bloggauksen tiimoilta satelis niin skippaisin todennäkösesti valtaosan..:P
    Ole just semmonen ku sä oot.

    terv. eräs toinenkin kotihiireilyä harrastava.

    ReplyDelete
  9. Pointsit DIY-meiningistä, mutta hiomalla ja tuplakerroksen vetämällä tulisi kyllä paljon nätimpää jälkeä!

    -maunokas

    ReplyDelete
  10. Haha mä syön aina kun oon yksin noita pakastekeittoja. En sitten tiedä kuinka ravitsevaa on loppujen lopuksi. Ja kotihiireily on kivaa! Varsinkin silloin, kun innostuu himosiivoamaan ja kämppä on jonkun aikaa jopa siisti... Plus aina (harvemmin) kun tulee vieraita niin ihmetellään että taas täällä on uus järkkä! Hmm sehän ei vaihdukaan kun kerran viikossa... :D Home sweet home <3

    ReplyDelete
  11. Kotihiireys kunniaan!

    ReplyDelete
  12. Just noin! sillo mennää ku on sen aika ja nappaa, ja jos ei,nii sillon ei!(: koti on maailman paras paikka. toiset ottaa ressii ku joutuu oleen yhen illan himassa, haha mulkaan ei oo sitä ongelmaa etten osais nautii kotona olosta! taito sekin:D

    ReplyDelete
  13. Kyl se on aina niin mukava kuulla ku joku muukin on tajuton kotihiiri ku minä : D Siis voin sanoo rehellisest et vaikka varmast olis "tärkempää" tekemistä muualla kuin kotona, ni miun koti on kyl se ykköspaikka itelle<3 Just ton takia oon miettiny et tulisko musta koskaa bloggaajaa (mielenkiintoa löytyny jo vuoden!) mut sit ei kukaa haluu miun kuvii vaa kattoo ku kotona vaa hengailen ja ottaisin asukuvia ja inspisjuttuja : D Voi ompas vaikeeta :D

    ReplyDelete
  14. Aivan huippua, että olet just sellanen kun olet Laura! Itse en viihdy taas yksin kotona yhtään. Olen tottunut, että ympärillä on paljon ihmisiä ja tapahtuu ja kun tulee tyhjään omaan kotiin, niin aika eksynyt on olotila. Samaan aikaan kuitenkin parasta omassa kodissa on pitkät yöunet omassa sängyssä. Pitää itsekin varmaan alkaa ottamaan harrastukseksi kodin remppailu, niin tulisi täälläkin enemmän aikaa vietettyä. - elli

    ReplyDelete
  15. Sulla on kiva ja mielenkiintoinen blogi! Ja tykkään tässä blogissa juurikin siitä, että tää ei oo täynnä kuvia ja selostuksia kaikista kissanristiäisistä. Tuntuu et tosi moni bloggari keskittyy blogeissaan just niistä turhista bileistä raportoimiseen. Hohhoijjaa sanon minä. Pidä oma linjas ja tyylis, sillä pääset vielä pitkälle! :)

    ReplyDelete
  16. Arvostan blogiasi Laura, asenteella se on mentävä. Moni luulisi jo että olen aivan hullu. Kirjoituksesi piristi kun itse kelasin et oon ainoa joka tuttujen mukaan "hulluilee". Kotona alkoi putkiremppa, ja piti muuttaa pois, mutta päätinkin että jään asumaan, ja rempataan samalla koko kämppä, ja poisteaan seinää =), kämpässä sähköt ja vedet katki, ja asbesti pöly leviää. Heh! Täällä mä raksa roikan varasähkön avulla luen sun blogia ja mietin etten oo ainoo joka ei häivy himasta edes työmaan alla. Kyllä voi sanoa että raksamiehet ihmettelee asuuks tääl enää kukaan??? Meikä kulkee rappukäytävässä vaaleanpunainen leivänpaahdin kainalossa hakemassa virtaa paahtimeen ja tekemässä aamupalaks paahdettuja mozarellaleipiä, ja roudaa Jopoa edes takas kotiin, kellarista kesää varten kunnostettavaks. Seuraava proggis laittaa hiustenpidennys työmaa valossa =)työmaalla! pitäähän naisen tukka saada kesäkuntoon. Nyt salaa remonttialueelle värjää hiukset.
    Tälleen kalliossa =)Turha kenenkään täs tilanteessa alkaa valittaa miksen esim. jaksaisi duunaa kasvissosekeittoa itse. Se kun jaksaa painaa ja olla inspiroitunut palkitsee vielä. Oon lukenu blogias pitkään mutta tosta kirjotuksesta tuli niin oma fiilis mieleen että jaksoin raksanpölysillä silmillä laittaa kommenttia.

    ReplyDelete
  17. Luin niitä sun Thaimaa postauksia tuossa viimeset 2 tuntia :-) Ja mua alkaa aina hymyilyttää, kun itse myös asun Riihimäellä ja meidän koiruus on kans sieltä samasta kennelistä. Oon.kans Puppee tai Papbloo sieläki nähny sillon joskus vuosia sitten kun tota meidän koiraa käytiin vasta tsekkaamassa :-) !!

    ReplyDelete
  18. + lukuisat kirjoitusvirheet, kiitos ihanan Androidin.

    ReplyDelete
  19. Voi että, jos mulla vaan olisi aikaa koulun ja työn lisäksi niin olisin myös ilomielin kotihiiri! Välillä luon kaihoisia katseita likapyykki- ja tiskivuorten suuntaan ja mietin mielessäni, että 'sit kun tuun kotiin...' todellisuudessa kotiin päästyäni kaadun sänkyyn ja makaan tajuttomana siellä niin kauan kunnes täytyy taas kiitää.. oo sä vaan iloinnen siitä, että on aikaa hengata vaan siellä maailman parhaassa paikassa! (:

    ReplyDelete
  20. Hei! Onko tämä asunto sinun omasi, kun pystyt tekemään noin paljon muutoksia? Vai onko jossain noin ihania vuokraisäntiä, jotka antavat remppailla? DIY-jutut on jees!

    -Jenni

    ReplyDelete
  21. Tänne vaan se musta jääkaappi, olisin enemmän kuin iloinen jos saisin ton valkosen pois :D

    ReplyDelete
  22. ihana jääkaappi! <3 voin vaihtaa valkoseen (; ihan samannäkönen mutta kyllä varmasti vanhempi ja rumempi :D
    heheh

    ReplyDelete
  23. Tuntuu hirveän oudolta lukea sinunkaltaisesi persoonan olevan joku ihan hiiiirveä kotihiiri, kun mun näkökulmasta sulla on menoa vaikka millä mitalla! :D Toki varmaan vähemmän kuin bloggareilla yleensä, mutta käyt kuitenkin ulkomailla, ulkona syömässä (käsittääkseni tosi usein), sulla on kavereita joiden kanssa vietät aikaa, vappunakin oli menoa..

    Kun on sitten tosi paljon minun kaltaisiani ihmisiä, jotka ei oikeasti käy muualla kuin kaupassa ja töissä/koulussa. Ei ole kavereita kenen kanssa viettää aikaa, minäkin istuin vapun yksin kotona ja pelasin tietokoneella. Enkä edes muista koska olisin viimeksi käynyt ulkona muun kuin kauppareissun tai koululle menon takia..

    Ei ole tarkoitus angstata tai arvostella/"kilpailla" siitä kuka on ns. "oikea" kotihiiri ja kuka ei, oli vaan ihan ihan pakko mainita tämäkin meidän "yhyy-forefer alone" -yskinäisten susien näkökulma :D

    ReplyDelete
  24. Silloin kun ekan kerran muutin omilleni, eka ruoka mitä opin tekemään oli kasvissosekeitto. Se oli sellanen hyvin yksinkertainen että vain porkkanaa ja perunaa, mutta nyt olen kehittänyt sitä paremmaksi ja se on maailman helpoin ruoka tehdä, joten tässäpä sulle ohje! Ei ole mitään tarkkoja määriä, omien mieltymysten mukaan:)

    Perunaa (ainakin pari)
    Porkkanaa
    Purjoa
    Keltaista paprikaa

    Pilkot vihannekset ja laitat kattilaan, kuullota niitä heti öljyssä, ihan pikkuhetki vain! sitten vettä siihen päälle niin että kasvikset peittyy. Kun perunat ja porkkanat on pehmeitä, kaada osa vedestä pois. Sitten huristelet sauvasekoittimella hienoksi. Lopuksi vähän mausteita ja vähän kermaa niin avot! Siinä keittämisvaiheessa voit laitaa vaikka kasvisliemikuution sekaan.

    Ei tule kalliiksi:) Tietenkin voit tehdä ihan mistä kasviksista tykkään, perunaa kannattaa kuitenkin aina olla seassa, koska jos tekee vaikka pelkästä porkkanasta niin siitä ei tule sellasita keittoa. Hankala selittää:) Sori kun meni näin pitkäksi.

    -Emmi

    ReplyDelete
  25. koti vaan on paras paikka <3

    ReplyDelete
  26. Kalustemaali on kamalaa, siitä ei saa millään tasasta paitsi vaahtomuovitelalla.

    ReplyDelete
  27. Voi anonyymi (9. toukokuuta 2012 23.29), sun viesti oli niin ihana!:D sai mut hymyileen. voimia sinne työmaalle ja toivottavasti remontti valmistuu pian!
    Ja ihana postaus Lauralta, kivaa kuulla sun arkipäivistäkin:)

    ReplyDelete
  28. Sillä ei oo mitään väliä, mitä muut ajattelee. Kaikki saa tehdä just niitä juttuja joista tykkää!:)
    http://mymind-ssu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. haluaisikko laittaa tuosta sun unisiepparista kuvan, joka näky tuolla taustalla? Oli niin kivan näköinen!:D

    ReplyDelete
  30. Täälläki yks aikamoinen kotihiiri hihi! (:

    ReplyDelete
  31. oiiii ihana silmälasikotelo =) hei millä ohjelmalla muokkaat kuvasi :) ?

    ReplyDelete
  32. Etolassa ainakin myydään sisustustarraa (yksiväristä isoo rullaa) , jolla voi vaikka jääkaapin kuosittaa uusiksi. En tiedä onko sitä valkoisena (luulis olevan)

    ReplyDelete
  33. Minkä kokonen sun asunto on, montako neliötä? :)

    ReplyDelete
  34. Koska ilmotetaan nellyn kisan voittaja ? :)

    ReplyDelete
  35. Sä oot mulle bloggaajana iso esikuva, oot jo pitkään ollut :)
    Ja mun mielestä on ihanaa, että joku bloggari oikeasti tekee tälläisiä postauksia ja näyttää että on ihan ok ja ihanaa oleskella vaan kotona, oon ite ihan samis :)

    ReplyDelete
  36. Noo, koti on maailman paras paikka.

    ReplyDelete
  37. No "hehheh", sä oot ihan mielettömän "hauska". =))) ...

    ReplyDelete
  38. ooot tosi kaunis ja sul on kiva blogi!:)

    http://janitainka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. Kivat tuli laatikoista! Ja hyvä, että näytät esimerkkiä sillä et kotihiirenäkin voi bloggailla. Ei aina tarvitse tapahtua jotain maailmoja järisyttävää. :)

    ReplyDelete
  40. Laura oon vasta vähän aikaa sitten löytänyt blogisi - koska en asu Suomessa tällä hetkellä ja ei tuu silleen etittyä niitä aktiivisesti!

    Vaikutat mahtavalta persoonalta ja ihmiseltä! Sulla on upea tyyli ja upea vartalo, sulle sopii kaikki vaatteet! Tunnut todella onnekkaalta sun elämässä myös - kukaan ei tiedä mitä työksesi teet mutta sen täytyy olla bloggauksiasi lähellä, ehkä olet stailisti, toimittaja yms.

    Jokatapauksessa olet upea ihminen ja olisi ihana joskus tutustua sinuun! Olen itse tyttö joka matkustanut ympäri maailmaa, tällä hetkellä asun Etelä-Afrikassa. Pian tulen Suomeen ainakin käymään. Miten suhtaudut ihmisten tapaamisiin, esim. Helsingin esittelemisestä minulle kun itse olen aina ollut Turkulainen :) ?

    Ymmärrän täysin jos se ei onnistu syystä tai toisesta, onnea tulevaan sinulle ihanalle xx

    ReplyDelete
  41. Tykkään sun blogista! :) Sait haasteen;

    http://puoliksivalossa.blogspot.com/2012/05/sain-anskulta-tallaisen-haasteen-each.html

    ReplyDelete
  42. http://sing-for-the-moment-leena.blogspot.com/2012/05/haastetta.html

    Tuolla ois haaste, jos haluut tehä! (:

    ReplyDelete
  43. Oli pakko mennä metsästään toi sama lasikotelo! :D kiitos vinkistä, sillä oon ettiny jotaki kivaa jo jonku aikaa.

    ReplyDelete
  44. ootko siis täysin suomalainen? :)

    ReplyDelete
  45. Laura et ole mihinkään näistä viesteistä vastannut, ymmärrän jos et ole tahallaan vastannut mutta tuli vain olo että ehkä olet unohtanut kun olet niin kiireinen :)

    ReplyDelete